Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 8-9 - tas neštumo men.
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
nakvisa
QUOTE(gagrate @ 2008 06 06, 17:03)
Sveikos 4u.gif
Oi ,kiek dar nesubyrejusiu mamyciu smile.gif As abi pernesiojau po savaite ,taip ,kad kurios tikites pagimdyti atejus gimdymo terminui ,galit dar neskubeti labai. smile.gif Nors man jau ir skauda pilva,paguliu,paguliu ir praeina, ypac geros emocijos labai padeda ir mintimis vis atitolinu ta data lotuliukas.gif Ir noriu ir byjau 4u.gif
*

Del to,kad mergytes visada tinginukes neskuba,o va su suneliu man atrodo kitaip gali buti... g.gif biggrin.gif
gagrate
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 06, 20:35)
Del to,kad mergytes visada tinginukes neskuba,o va su suneliu man atrodo kitaip gali buti... g.gif  biggrin.gif
*

Na sako,kad sunelis gali nelaukti taip ilgai,bet ir as pati jauciu,kad nebeistemsiu tiek,uztai ir jauciuosi kaip is krikstolo,tik gulineju ir daugiau nieko,o darbus visus vyras atlieka smile.gif
nakvisa,
ko laukies, mergytes ar berniuko?
unija
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 06, 20:35)
Del to,kad mergytes visada tinginukes neskuba,o va su suneliu man atrodo kitaip gali buti... g.gif  biggrin.gif
*

na va, o man atvirksciai sake.
nakvisa
QUOTE(gagrate @ 2008 06 06, 17:42)
Na sako,kad sunelis gali nelaukti taip ilgai,bet ir as pati jauciu,kad nebeistemsiu tiek,uztai ir jauciuosi kaip is krikstolo,tik gulineju ir daugiau nieko,o darbus visus vyras atlieka smile.gif
nakvisa,
ko laukies, mergytes ar berniuko?
*

mergytes... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 17:47)
*

pasakyk ,kad meluoja... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 17:13)
Hmmm matai maniskis matyt nutaria netrugdyti:)) As ji ten pas gydytoja ir seip ir taip paskiau prizadinau:) nes tonus uzrasinejo ir liepe spaust kai sujuda, o as dar puse judesiu ir nejauciu...Man tai kaip reikiant trinktelt turi, kad pajusciau:) uztai nesuku sau galvos, neskaiciuoju ir nesinervinu:)
Sveika gagrate, o tai tu jau viska zinanti, tau gerai:)
*

as irgi nematuoju ten kas kelias val kaip kai kurio ir nesuku galvos,nes poto prisigalvosiu nesamoniu... doh.gif
unija
Na paziuresim kaip ten is tiesu, laukiuos berniuko:)
gagrate
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 20:47)
*

Jo?tai kuom dabar tiket biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 21:01)
Na paziuresim kaip ten is tiesu, laukiuos berniuko:)
*

Matyt bus idomus jausmas ,nes pati dar nezynau ka reiskia tureti suneli smile.gif
unija
Ot ir zinok dabar kuo tiket biggrin.gif
Sake suneliai smagiai i pampersus nepataiko:) Ir dar sake, kad berniukus diegliukai dazniau puola sad.gif
gagrate
[quote=nakvisa,2008 06 06, 20:51]
mergytes... wub.gif
Papildyta:

Turesi grazuole mergyte,fainai thumbup.gif
nakvisa
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 18:06)
Sake suneliai smagiai i pampersus nepataiko:) Ir dar sake, kad berniukus diegliukai dazniau puola sad.gif
*

atrodo man pasiseke labiau nei jum... lotuliukas.gif
unija
Papildyta:

as irgi nematuoju ten kas kelias val kaip kai kurio ir nesuku galvos,nes poto prisigalvosiu nesamoniu... doh.gif
*

[/quote]

Taigi, uztat ir stengiuosi neskaityt visokiu baisybiu ir kas gali nutikti, nes vistiek nieko nepkeisi, o su gera fantazija as irgi susidurusi, kai prisigalvoji visokiu nesamoniu. unsure.gif
gagrate
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 21:06)
*

Tai uztai,kai pamperi nuimsi gali ir pati suslapti smile.gif diegliukai visus puola,vienus maziau kitus daugiau,kaip ten bebutu tie trys menesiai sunkiausi,bet greit praeina 4u.gif
unija
Ot grazu, juokis juokis, ot gims sunelis tai zinosi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(gagrate @ 2008 06 06, 21:10)
Tai uztai,kai pamperi nuimsi gali ir pati suslapti smile.gif diegliukai visus puola,vienus maziau kitus daugiau,kaip ten bebutu tie trys menesiai sunkiausi,bet greit praeina 4u.gif
*

Nu jo... as atvirai pasakius is vis neisivaizduoju kaip prie to vaiko prieit reiks...Ka tik gimusiu kudikiu pati bijau...

beje labai nervinuos del alergiju, ba labai tresnes ir arbuzus dabar naikinu...negalima, o taip nooorisi...
celesta
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 06, 19:35)
*

tikrai netiesa, jau kaip maniškė skubėjo išvysti pasaulį...per gimdymą daktarytė sakė, kad vaikas pats padeda man gimdyti, mano pastangų tereikėjo minimalių thumbup.gif
unija
QUOTE(celesta @ 2008 06 06, 21:15)
tikrai netiesa, jau kaip maniškė skubėjo išvysti pasaulį...per gimdymą daktarytė sakė, kad vaikas pats padeda man gimdyti, mano pastangų tereikėjo minimalių thumbup.gif
*

Shustra merga pas tave:)
nakvisa
[quote=unija,2008 06 06, 18:15]
Ot grazu, juokis juokis, ot gims sunelis tai zinosi bigsmile.gif

Visko gali buti paskutini acho dare 20 sav,tai gal per ta laika kas ir uzaugo tarp kojyciu... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(celesta @ 2008 06 06, 18:15)
*

Tau gerai,maniske tai nusprende pabut pas mane... ax.gif MB sako ohmy.gif ko ne,silta,pavalgius,o cia islysi po to ziurek ar aprenks kas ar pamatins... lotuliukas.gif
nakvisa
Sveikutes,gal jau kas leliuka turit?mes vis dar cia... nestuke.gif jokiu pozymiu,nieko... verysad.gif
saulyte02
As irgi girdejau,kad mergytes neskuba i si pasauli,joms mieliau pas mamyte pilvukyje smile.gif .O ir su mergytem sako,kad lengviau.As pati tai nezinau ka turesiu g.gif ,o jau visai idomu butu.
Mane tai pastarosiom dienom ziauriai rugstys kamuoja ir jokie vaistai ar kiti liaudies medicinos patarimai nepadeda.
O kas del tu visokiu prisiskaitymu,judesiuku skaiciavimu tai as stengiuosi nepergyvent.Mano maziukas labai jau judrus,manyciau net per daug,tai kai paskaiciau kazkur kad tokie vaikai buna hiperaktyvus,protiskai atsilike ir panasiai,tai net bloga pasidare,po to nebeskaitau panasiu dalyku ir stengiuosi i galva neimti.Tikiu kad mano maziukas gims visiskai sveikas ir augs sveikut sveikutelis kaip ir visi vaikuciai.
Smagaus tau laukimo Nakvisa. Jau tikrai greit supuosi savo mazyle smile.gif
unija
As irgi dar cia, pasiganyti siandien islekus buvau, jauciuosi labai gerai biggrin.gif

saulyte02 jep, geriau ir neskaityti, kai neskaitai, tai nezinai ko bijoti...
unija
Nakvisa musiau jau turi savo dukryte wub.gif o mes tai nesiruosiam net man rodos g.gif
saulyte02
ir man panasu,kad ji jau supuoja savo mazyle
o tau unija kantrybes,netrukus ir tu dziaugsiesi savo turteliu
unija
Aciu saullyte02 tik kantrybe truksta po biskutuka, buvau sian pas gydytoja, tai sake dabar penktadieni, jei nepagimdysiu ohmy.gif
tai ot isitaise 2.gif o penktadienis beje 13d. blink.gif
cavalli
Kaip gerai jums, kuriom liko paskutines laukimo akimirkos smile.gif As jau nebesulaukiu birzelio galo, nes ziuriu kuo toliau tuo sunkiau daros nesiot. Dar taip silta, vakarop kojos istinsta doh.gif Ir siaip sunkoka, nors gyvenam tik treciam aukste, bet jau ties antru pasijaucia sunkumas lipti toliau ax.gif Oij oij oij, su pirmu buvo zymiai lengviau, ner ne ka lygint ax.gif
unija
cavalli, o tai kiek tau liko iki galo?
Bet tos pacios akimirkos paskutines ir yra ziaurios...
Del karscio tai sutinku...labai jauciasi papildoma svori nesiojant.O del tinimo, tai man kazkaip pasiseke...beveik isvis netinsta..
saulyte02
unija,gera diena iseitu gimdyt penktadieni ir dar 13d mazas raganiukas gimtu biggrin.gif
o pas mane tai energijos perteklius,vietoj nenusedziu ir savijauta labai gera,nei kojos tinsta,nei sunku man,tik va rugstys tai erzina doh.gif
cavalli
QUOTE(unija @ 2008 06 09, 21:19)
cavalli, o tai kiek tau liko iki galo?
Bet tos pacios akimirkos paskutines ir yra ziaurios...
Del karscio tai sutinku...labai jauciasi papildoma svori nesiojant.O del tinimo, tai man kazkaip pasiseke...beveik isvis netinsta..
*

Kortelej irasyta, kad liepos 1d. gimdyt 4u.gif Pagal mano apskaiciavimus ir itarimus, kada mes pradejom ta lialiu blush2.gif , tai gali but ir birzelio pats galas 4u.gif Tai va, ir laukiu to galo, o kada sugalvos isvist pasauli tas lialius, tai bus matyt,nepaaiskinsi jam, kad lisk lauk greiciau, geriau as tave ant ranku panesiosiu, nei pilve biggrin.gif
O del koju tinimo, tai gerai tau, tikrai pasiseke smile.gif Man irgi visada nebuna sutinusios, bet pastebejau, kad vakarop jau pradeda lepskytes pustis ax.gif
unija
saulyte02 tai va, tas ir baisiausia, kad energijos perteklius ir pas mane ir nera kur to pertekliaus islieti, nes kaippo ir daryt nieko nebegaliu wink.gif tik kortom zaidima uno zaisti laugh.gif
beje del penktadienio, tai smagu Ziurke, Dvynys ir dar raganius...Kas bus laugh.gif thumbup.gif

cavalli, as beje irgi galvojau niekaip iki birzelio 7d. neisnesiosiu, nes zinojau kada vaikelis pradetas wub.gif o tu ziurek man jau birzelio vidurys tuoj bus. Paciai net keista:) o dar sako mergytes blyn nesiskubina blink.gif
cavalli
QUOTE(unija @ 2008 06 10, 01:35)
cavalli, as beje irgi galvojau niekaip iki birzelio 7d. neisnesiosiu, nes zinojau kada vaikelis pradetas wub.gif o tu ziurek man jau birzelio vidurys tuoj bus. Paciai net keista:) o dar sako mergytes blyn nesiskubina blink.gif
*

Va va, ne nuo musu priklauso viskas mirksiukas.gif Niu nenoreciau tempt dar liepa, bet visko gali buti doh.gif Pavargau per tuos karscius su pilvu puskuot tongue.gif Pirma geru laiku gimdziau, pavasari, tai ir paskutines dienos nebuvo tokios sunkios. Dabar biski pavelavom su vyru blush2.gif
unija
chi chi:) Jo per karscius geriau namie sedeti arba bent ezere braidyti:)
Beje del rugsciu mane irgi labai kankina. As atkentejau iki 8.5 menesio, piena nakti vos ne po litra ismaugdavau, jis man padedavo. Bet paskutiniu metu paluzau:) Renne pradejau vartoti...tai vat nors keleta naktu normaliai issimiegojus buvau:)
cavalli
Tpfu tpfu tpfu.., man rugstis nekyla 4u.gif Viena karta buvau pries eidama gult granatu sulciu prisigerus, tai tada buvo naktele rugstine doh.gif doh.gif

P.S. Nakvisa turbut tikrai jau turi lialka wub.gif
unija
Aga gaila, kad jai ne tas galvoje, as tai irgi manau, kad turi jau thumbup.gif
tikesimes viskas pas ja gerai ir dabar jis supuja savo mazaja wub.gif 2.gif
Tau gerai, o mane, tai uzgrauzusios buvo tos rugstys:(
saulyte02
mane kas keisciausia rugstys pradeda kamuoti po pietu ir iki pat vakaro,kol neatsigulu,o va jau kai atsigulu,tai aprimsta ir isvis praeina.Vis ne taip kaip visom,nes kaip suprantu tai dauguma nestukiu rugstys nakti kamuoja,o man nakti super.O vat renne,tai man visai nepadeda,na gal kokiam pusvalandziui siek tiek apmalsina ta slykstuma ir viskas.
unija
Na jo tada jau slyksciau. Dienos metu man kazkaip nieko, o nakti, kadangi neguliu ausktai pasikelusi miegot, tai ir kyla man jos... Na nieko liko apie 15d. tau , paskui bus gera:)
nakvisa
Sveikutes,mes jau namuciuose... thumbup.gif
cavalli
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 17:49)
Sveikutes,mes jau namuciuose...  thumbup.gif
*

Sveikinam 4u.gif 4u.gif
Kaip gimdymas praejo? blush2.gif Kokios svorio, ugio gime mergaiciuke? bigsmile.gif
nakvisa
QUOTE(cavalli @ 2008 06 11, 14:57)
Sveikinam 4u.gif  4u.gif
Kaip gimdymas praejo?  blush2.gif Kokios svorio, ugio gime mergaiciuke? bigsmile.gif
*

Gimdymas buvo sunkus ir ilgas,beveik 2 paras,naturaliai...gime mano maze 3700kg...labai viska skauda ,kirpo tai dabar nusedet negaliu.pirma diena lialka buvo labai rami,valge ir miegojo,dabar jau pradeda savo charakteri rodyt... wub.gif
gagrate
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 17:49)
Sveikutes,mes jau namuciuose...  thumbup.gif
*

Oi nakvisa,kaip tau pavydziu,sveikinu 4u.gif gal biski apsviesk mus kaip ten ir kaip,kaip praejo gimdymas??
unija
Oi Nakvisa kaip sveikinu, svarbiausia jau po visko:) DAbar svarbiausia jau ant ranku sveikute, grazute mazule wub.gif bet tai mazule 3700, tai visai nemazai:)
gagrate
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 18:00)
Gimdymas buvo sunkus ir ilgas,beveik 2 paras,naturaliai...gime mano maze 3700kg...labai viska skauda ,kirpo tai dabar nusedet negaliu.pirma diena lialka buvo labai rami,valge ir miegojo,dabar jau pradeda savo charakteri rodyt... wub.gif
*

Na pirma diena jie visi buna ramuciai,o paskui jau prasideda..jei taip sunkiai gimdei nebuvo noro vaistuku imti?
Vaikas tai tikras dickis thumbup.gif
nakvisa
Norejau epiduro,bet atkalbejo gydytoja,kaip as poto gailejausi... doh.gif
Viskas prasidejo sekmadieni ryte,pradejau kraujuot ir nuvariau i ligonine,ten apzurejo ,dar paaiskejo,kad ir kraujospudis didelis,tai isiunte i kita ligonine.Vidurnakti prasidejo skausmai ir vis daznejo, daznejo ir ryte 10 val jau buvau gimdyklojvaistu negavau,tik duju pauostyt... biggrin.gif antra val dienos buvau su 10cm ir vis stumiau ir stumiau...iki 7 val vakaro ,po to dar truputi prakirpo ir istrauke toki sita mesos gabaliuka man pilvelio... wub.gif o kita diena namuciu ir viskas... mirksiukas.gif
Siandien buvo gydytoja atejus,tai paklausiau kodel mano lialka tokia nerami namie pasidare ,sako taigi per tylu jai... doh.gif sako pilveli tai zarnynas,sirdele garsus leidzia,ligoninej 5 bernai i ausi reke(gulejom 6 - iese palatoj ir vienintele mergyte musu buvo ,visi bernai wub.gif ),o cia matai per ramu... g.gif tai mes dabar telika ijungem...lai miega... irnesakyk.gif
Papildyta:
Vos nepamirsau... doh.gif
pasimkit kuo didesnius paketus i ligonine...as pirkau spec po gimdymo, labai dideli bet pirmas dienas vistiek po 2 i vienas kelnaites tenka tiesti... ax.gif ir nejimkit jokiu soskyciu,mes jau velniu gavom... blush2.gif
dzigite
uzjauciu, bet kodel su pilnu atsidarymu visa diena pralaike tave???????
o tos dujos tai ---sh.. schmoll.gif galva tik kaip eziuko ruke pasidaro, o vis tiek skausmai nemazeja.... verysad.gif
zydra30
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 17:00)
*

prisidedu ir as prie sveikinimui naujai mamaytei ir dukrytei 4u.gif stiprekit ir dziaukites viena kita biggrin.gif
kokioj ligoninej gimdei?
cavalli
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 18:00)
*

Kaip fainai, kaip as laukiu tos dienos, kai nebeturesiu pilvuko, o turesiu lialiu wub.gif
Man po pirmo gimdymo, isvaziuojant is ligonines sake, kad labai nesedeciau, jei myliu save ir savo kuna ax.gif Kad graziai sugitu viskas ax.gif
unija
Nakvisa, na ir koks jausmas be pilvuko ax.gif
saulyte02
didziausi sveikinimai nakvisai sulaukus savo angeliuko
unija
saulye02 as turbut su tavim gimdysiu blink.gif praradau vilti.
saulyte02
na zinai,unija,visko gali buti smile.gif .Uzvakar mano kleckutis nusileido,tad jau bet kuriuo metu galiu gimdyt,net vaiksciot sunku pasidare,visa pilvo apacia skauda,o dar pirmadieni diplomo gynimas,tai dades savo doh.gif .
Nors as su savo pilvuku bandau susitarti,kad dar jis niekur nedingtu pora savaiteliu,ziuresim kaip cia gausis g.gif
unija
Nesinervink svarbiausia.
O mano kleckas ir taip nusileides, pilvo apacia tempia:) Bet vistiek negimdau.
nakvisa
QUOTE(dzigite @ 2008 06 11, 16:25)
uzjauciu, bet kodel su pilnu atsidarymu visa diena pralaike tave???????
o tos dujos tai ---sh.. schmoll.gif galva tik kaip eziuko ruke pasidaro, o vis tiek skausmai nemazeja....  verysad.gif
*

jo man tos dujos tai irgi tik kaip girta ir viskas...
Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2008 06 11, 16:29)
prisidedu ir as prie sveikinimui naujai mamaytei ir dukrytei  4u.gif stiprekit ir dziaukites viena kita  biggrin.gif
kokioj ligoninej gimdei?
*

As gimdziau Queens ligoninej
Papildyta:
QUOTE(cavalli @ 2008 06 11, 18:32)
Kaip fainai, kaip as laukiu tos dienos, kai nebeturesiu pilvuko, o turesiu lialiu wub.gif
Man po pirmo gimdymo, isvaziuojant is ligonines sake, kad labai nesedeciau, jei myliu save ir savo kuna ax.gif Kad graziai sugitu viskas ax.gif
*

turesi ir tu tuoj ... mirksiukas.gif as irgi stengiuosi daug negulet... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(unija @ 2008 06 12, 08:37)
Nakvisa, na ir koks jausmas be pilvuko  ax.gif
*

pilvukas vistiek yra tik mazesnis ir nesispardo... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 12, 15:12)
didziausi sveikinimai nakvisai sulaukus savo angeliuko
*

dekui...
unija
Smagu Nakvisa thumbup.gif
cavalli
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 13, 00:24)
turesi ir tu tuoj ... mirksiukas.gif as irgi stengiuosi daug negulet... blush2.gif
*

Laukiu nesulaukiu bigsmile.gif Siand buvau pas gyd, sekanti karta reik ateit 27d. Sakau, gal jau nebeteks rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 13, 00:24)
jo man tos dujos tai irgi tik kaip girta ir viskas...

*

O kokiu tikslu jas duoda? Kad maziau skaudetu? blush2.gif As pirma kai gimdziau tai net nesiule man tokio dalyko schmoll.gif Kazka i vena suleido, kaip supratau, kad pagreitint gimdyma ax.gif Epiduros as nesidariau, nes pazistama anesteziologe patare, kad geriau pakentek, bet nesidaryk. Jei jau nebeiskesi, na ka jau padarysi ax.gif Bet iskenciau cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.