nakvisa
2008 06 06, 18:35
QUOTE(gagrate @ 2008 06 06, 17:03) Sveikos Oi ,kiek dar nesubyrejusiu mamyciu  As abi pernesiojau po savaite ,taip ,kad kurios tikites pagimdyti atejus gimdymo terminui ,galit dar neskubeti labai.  Nors man jau ir skauda pilva,paguliu,paguliu ir praeina, ypac geros emocijos labai padeda ir mintimis vis atitolinu ta data  Ir noriu ir byjau  Del to,kad mergytes visada tinginukes neskuba,o va su suneliu man atrodo kitaip gali buti...
gagrate
2008 06 06, 18:42
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 06, 20:35) Del to,kad mergytes visada tinginukes neskuba,o va su suneliu man atrodo kitaip gali buti...  Na sako,kad sunelis gali nelaukti taip ilgai,bet ir as pati jauciu,kad nebeistemsiu tiek,uztai ir jauciuosi kaip is krikstolo,tik gulineju ir daugiau nieko,o darbus visus vyras atlieka  nakvisa, ko laukies, mergytes ar berniuko?
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 06, 20:35) Del to,kad mergytes visada tinginukes neskuba,o va su suneliu man atrodo kitaip gali buti...  na va, o man atvirksciai sake.
nakvisa
2008 06 06, 18:51
QUOTE(gagrate @ 2008 06 06, 17:42) Na sako,kad sunelis gali nelaukti taip ilgai,bet ir as pati jauciu,kad nebeistemsiu tiek,uztai ir jauciuosi kaip is krikstolo,tik gulineju ir daugiau nieko,o darbus visus vyras atlieka  nakvisa, ko laukies, mergytes ar berniuko? mergytes... Papildyta:QUOTE(unija @ 2008 06 06, 17:47) na va, o man atvirksciai sake. pasakyk ,kad meluoja... Papildyta:QUOTE(unija @ 2008 06 06, 17:13) Hmmm matai maniskis matyt nutaria netrugdyti:)) As ji ten pas gydytoja ir seip ir taip paskiau prizadinau:) nes tonus uzrasinejo ir liepe spaust kai sujuda, o as dar puse judesiu ir nejauciu...Man tai kaip reikiant trinktelt turi, kad pajusciau:) uztai nesuku sau galvos, neskaiciuoju ir nesinervinu:) Sveika gagrate, o tai tu jau viska zinanti, tau gerai:) as irgi nematuoju ten kas kelias val kaip kai kurio ir nesuku galvos,nes poto prisigalvosiu nesamoniu...
Na paziuresim kaip ten is tiesu, laukiuos berniuko:)
gagrate
2008 06 06, 19:04
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 20:47) na va, o man atvirksciai sake. Jo?tai kuom dabar tiket Papildyta:QUOTE(unija @ 2008 06 06, 21:01) Na paziuresim kaip ten is tiesu, laukiuos berniuko:) Matyt bus idomus jausmas ,nes pati dar nezynau ka reiskia tureti suneli
Ot ir zinok dabar kuo tiket Sake suneliai smagiai i pampersus nepataiko:) Ir dar sake, kad berniukus diegliukai dazniau puola
gagrate
2008 06 06, 19:07
[quote=nakvisa,2008 06 06, 20:51] mergytes... Papildyta:Turesi grazuole mergyte,fainai
nakvisa
2008 06 06, 19:07
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 18:06) Ot ir zinok dabar kuo tiket Sake suneliai smagiai i pampersus nepataiko:) Ir dar sake, kad berniukus diegliukai dazniau puola  atrodo man pasiseke labiau nei jum...
Papildyta:as irgi nematuoju ten kas kelias val kaip kai kurio ir nesuku galvos,nes poto prisigalvosiu nesamoniu...  [/quote] Taigi, uztat ir stengiuosi neskaityt visokiu baisybiu ir kas gali nutikti, nes vistiek nieko nepkeisi, o su gera fantazija as irgi susidurusi, kai prisigalvoji visokiu nesamoniu.
gagrate
2008 06 06, 19:10
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 21:06) Ot ir zinok dabar kuo tiket Sake suneliai smagiai i pampersus nepataiko:) Ir dar sake, kad berniukus diegliukai dazniau puola  Tai uztai,kai pamperi nuimsi gali ir pati suslapti  diegliukai visus puola,vienus maziau kitus daugiau,kaip ten bebutu tie trys menesiai sunkiausi,bet greit praeina
Ot grazu, juokis juokis, ot gims sunelis tai zinosi Papildyta:QUOTE(gagrate @ 2008 06 06, 21:10) Tai uztai,kai pamperi nuimsi gali ir pati suslapti  diegliukai visus puola,vienus maziau kitus daugiau,kaip ten bebutu tie trys menesiai sunkiausi,bet greit praeina  Nu jo... as atvirai pasakius is vis neisivaizduoju kaip prie to vaiko prieit reiks...Ka tik gimusiu kudikiu pati bijau... beje labai nervinuos del alergiju, ba labai tresnes ir arbuzus dabar naikinu...negalima, o taip nooorisi...
celesta
2008 06 06, 19:15
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 06, 19:35) Del to,kad mergytes visada tinginukes neskuba,o va su suneliu man atrodo kitaip gali buti...  tikrai netiesa, jau kaip maniškė skubėjo išvysti pasaulį...per gimdymą daktarytė sakė, kad vaikas pats padeda man gimdyti, mano pastangų tereikėjo minimalių
QUOTE(celesta @ 2008 06 06, 21:15) tikrai netiesa, jau kaip maniškė skubėjo išvysti pasaulį...per gimdymą daktarytė sakė, kad vaikas pats padeda man gimdyti, mano pastangų tereikėjo minimalių  Shustra merga pas tave:)
nakvisa
2008 06 06, 22:16
[quote=unija,2008 06 06, 18:15] Ot grazu, juokis juokis, ot gims sunelis tai zinosi  Visko gali buti paskutini acho dare 20 sav,tai gal per ta laika kas ir uzaugo tarp kojyciu... Papildyta:QUOTE(celesta @ 2008 06 06, 18:15) tikrai netiesa, jau kaip maniškė skubėjo išvysti pasaulį...per gimdymą daktarytė sakė, kad vaikas pats padeda man gimdyti, mano pastangų tereikėjo minimalių  Tau gerai,maniske tai nusprende pabut pas mane...  MB sako  ko ne,silta,pavalgius,o cia islysi po to ziurek ar aprenks kas ar pamatins...
nakvisa
2008 06 07, 10:31
Sveikutes,gal jau kas leliuka turit?mes vis dar cia...  jokiu pozymiu,nieko...
saulyte02
2008 06 07, 17:47
As irgi girdejau,kad mergytes neskuba i si pasauli,joms mieliau pas mamyte pilvukyje  .O ir su mergytem sako,kad lengviau.As pati tai nezinau ka turesiu  ,o jau visai idomu butu. Mane tai pastarosiom dienom ziauriai rugstys kamuoja ir jokie vaistai ar kiti liaudies medicinos patarimai nepadeda. O kas del tu visokiu prisiskaitymu,judesiuku skaiciavimu tai as stengiuosi nepergyvent.Mano maziukas labai jau judrus,manyciau net per daug,tai kai paskaiciau kazkur kad tokie vaikai buna hiperaktyvus,protiskai atsilike ir panasiai,tai net bloga pasidare,po to nebeskaitau panasiu dalyku ir stengiuosi i galva neimti.Tikiu kad mano maziukas gims visiskai sveikas ir augs sveikut sveikutelis kaip ir visi vaikuciai. Smagaus tau laukimo Nakvisa. Jau tikrai greit supuosi savo mazyle
As irgi dar cia, pasiganyti siandien islekus buvau, jauciuosi labai gerai saulyte02 jep, geriau ir neskaityti, kai neskaitai, tai nezinai ko bijoti...
Nakvisa musiau jau turi savo dukryte  o mes tai nesiruosiam net man rodos
saulyte02
2008 06 09, 10:03
ir man panasu,kad ji jau supuoja savo mazyle o tau unija kantrybes,netrukus ir tu dziaugsiesi savo turteliu
Aciu saullyte02 tik kantrybe truksta po biskutuka, buvau sian pas gydytoja, tai sake dabar penktadieni, jei nepagimdysiu tai ot isitaise  o penktadienis beje 13d.
cavalli
2008 06 09, 18:07
Kaip gerai jums, kuriom liko paskutines laukimo akimirkos  As jau nebesulaukiu birzelio galo, nes ziuriu kuo toliau tuo sunkiau daros nesiot. Dar taip silta, vakarop kojos istinsta  Ir siaip sunkoka, nors gyvenam tik treciam aukste, bet jau ties antru pasijaucia sunkumas lipti toliau  Oij oij oij, su pirmu buvo zymiai lengviau, ner ne ka lygint
cavalli, o tai kiek tau liko iki galo? Bet tos pacios akimirkos paskutines ir yra ziaurios... Del karscio tai sutinku...labai jauciasi papildoma svori nesiojant.O del tinimo, tai man kazkaip pasiseke...beveik isvis netinsta..
saulyte02
2008 06 09, 19:53
unija,gera diena iseitu gimdyt penktadieni ir dar 13d mazas raganiukas gimtu o pas mane tai energijos perteklius,vietoj nenusedziu ir savijauta labai gera,nei kojos tinsta,nei sunku man,tik va rugstys tai erzina
cavalli
2008 06 09, 20:16
QUOTE(unija @ 2008 06 09, 21:19) cavalli, o tai kiek tau liko iki galo? Bet tos pacios akimirkos paskutines ir yra ziaurios... Del karscio tai sutinku...labai jauciasi papildoma svori nesiojant.O del tinimo, tai man kazkaip pasiseke...beveik isvis netinsta.. Kortelej irasyta, kad liepos 1d. gimdyt  Pagal mano apskaiciavimus ir itarimus, kada mes pradejom ta lialiu  , tai gali but ir birzelio pats galas  Tai va, ir laukiu to galo, o kada sugalvos isvist pasauli tas lialius, tai bus matyt,nepaaiskinsi jam, kad lisk lauk greiciau, geriau as tave ant ranku panesiosiu, nei pilve O del koju tinimo, tai gerai tau, tikrai pasiseke  Man irgi visada nebuna sutinusios, bet pastebejau, kad vakarop jau pradeda lepskytes pustis
saulyte02 tai va, tas ir baisiausia, kad energijos perteklius ir pas mane ir nera kur to pertekliaus islieti, nes kaippo ir daryt nieko nebegaliu  tik kortom zaidima uno zaisti beje del penktadienio, tai smagu Ziurke, Dvynys ir dar raganius...Kas bus cavalli, as beje irgi galvojau niekaip iki birzelio 7d. neisnesiosiu, nes zinojau kada vaikelis pradetas  o tu ziurek man jau birzelio vidurys tuoj bus. Paciai net keista:) o dar sako mergytes blyn nesiskubina
cavalli
2008 06 10, 06:56
QUOTE(unija @ 2008 06 10, 01:35) cavalli, as beje irgi galvojau niekaip iki birzelio 7d. neisnesiosiu, nes zinojau kada vaikelis pradetas  o tu ziurek man jau birzelio vidurys tuoj bus. Paciai net keista:) o dar sako mergytes blyn nesiskubina  Va va, ne nuo musu priklauso viskas  Niu nenoreciau tempt dar liepa, bet visko gali buti  Pavargau per tuos karscius su pilvu puskuot  Pirma geru laiku gimdziau, pavasari, tai ir paskutines dienos nebuvo tokios sunkios. Dabar biski pavelavom su vyru
chi chi:) Jo per karscius geriau namie sedeti arba bent ezere braidyti:) Beje del rugsciu mane irgi labai kankina. As atkentejau iki 8.5 menesio, piena nakti vos ne po litra ismaugdavau, jis man padedavo. Bet paskutiniu metu paluzau:) Renne pradejau vartoti...tai vat nors keleta naktu normaliai issimiegojus buvau:)
cavalli
2008 06 10, 12:46
Aga gaila, kad jai ne tas galvoje, as tai irgi manau, kad turi jau tikesimes viskas pas ja gerai ir dabar jis supuja savo mazaja Tau gerai, o mane, tai uzgrauzusios buvo tos rugstys:(
saulyte02
2008 06 11, 10:32
mane kas keisciausia rugstys pradeda kamuoti po pietu ir iki pat vakaro,kol neatsigulu,o va jau kai atsigulu,tai aprimsta ir isvis praeina.Vis ne taip kaip visom,nes kaip suprantu tai dauguma nestukiu rugstys nakti kamuoja,o man nakti super.O vat renne,tai man visai nepadeda,na gal kokiam pusvalandziui siek tiek apmalsina ta slykstuma ir viskas.
Na jo tada jau slyksciau. Dienos metu man kazkaip nieko, o nakti, kadangi neguliu ausktai pasikelusi miegot, tai ir kyla man jos... Na nieko liko apie 15d. tau , paskui bus gera:)
nakvisa
2008 06 11, 15:49
Sveikutes,mes jau namuciuose...
cavalli
2008 06 11, 15:57
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 17:49) Sveikutes,mes jau namuciuose...  Sveikinam Kaip gimdymas praejo?  Kokios svorio, ugio gime mergaiciuke?
nakvisa
2008 06 11, 16:00
QUOTE(cavalli @ 2008 06 11, 14:57) Sveikinam Kaip gimdymas praejo?  Kokios svorio, ugio gime mergaiciuke?  Gimdymas buvo sunkus ir ilgas,beveik 2 paras,naturaliai...gime mano maze 3700kg...labai viska skauda ,kirpo tai dabar nusedet negaliu.pirma diena lialka buvo labai rami,valge ir miegojo,dabar jau pradeda savo charakteri rodyt...
gagrate
2008 06 11, 16:14
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 17:49) Sveikutes,mes jau namuciuose...  Oi nakvisa,kaip tau pavydziu,sveikinu  gal biski apsviesk mus kaip ten ir kaip,kaip praejo gimdymas??
Oi Nakvisa kaip sveikinu, svarbiausia jau po visko:) DAbar svarbiausia jau ant ranku sveikute, grazute mazule  bet tai mazule 3700, tai visai nemazai:)
gagrate
2008 06 11, 16:17
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 18:00) Gimdymas buvo sunkus ir ilgas,beveik 2 paras,naturaliai...gime mano maze 3700kg...labai viska skauda ,kirpo tai dabar nusedet negaliu.pirma diena lialka buvo labai rami,valge ir miegojo,dabar jau pradeda savo charakteri rodyt...  Na pirma diena jie visi buna ramuciai,o paskui jau prasideda..jei taip sunkiai gimdei nebuvo noro vaistuku imti? Vaikas tai tikras dickis
nakvisa
2008 06 11, 16:46
Norejau epiduro,bet atkalbejo gydytoja,kaip as poto gailejausi... Viskas prasidejo sekmadieni ryte,pradejau kraujuot ir nuvariau i ligonine,ten apzurejo ,dar paaiskejo,kad ir kraujospudis didelis,tai isiunte i kita ligonine.Vidurnakti prasidejo skausmai ir vis daznejo, daznejo ir ryte 10 val jau buvau gimdyklojvaistu negavau,tik duju pauostyt...  antra val dienos buvau su 10cm ir vis stumiau ir stumiau...iki 7 val vakaro ,po to dar truputi prakirpo ir istrauke toki sita mesos gabaliuka man pilvelio...  o kita diena namuciu ir viskas... Siandien buvo gydytoja atejus,tai paklausiau kodel mano lialka tokia nerami namie pasidare ,sako taigi per tylu jai...  sako pilveli tai zarnynas,sirdele garsus leidzia,ligoninej 5 bernai i ausi reke(gulejom 6 - iese palatoj ir vienintele mergyte musu buvo ,visi bernai  ),o cia matai per ramu...  tai mes dabar telika ijungem...lai miega... Papildyta:Vos nepamirsau... pasimkit kuo didesnius paketus i ligonine...as pirkau spec po gimdymo, labai dideli bet pirmas dienas vistiek po 2 i vienas kelnaites tenka tiesti...  ir nejimkit jokiu soskyciu,mes jau velniu gavom...
dzigite
2008 06 11, 17:25
uzjauciu, bet kodel su pilnu atsidarymu visa diena pralaike tave??????? o tos dujos tai ---sh..  galva tik kaip eziuko ruke pasidaro, o vis tiek skausmai nemazeja....
zydra30
2008 06 11, 17:29
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 17:00) Gimdymas buvo sunkus ir ilgas,beveik 2 paras,naturaliai...gime mano maze 3700kg...labai viska skauda ,kirpo tai dabar nusedet negaliu.pirma diena lialka buvo labai rami,valge ir miegojo,dabar jau pradeda savo charakteri rodyt...  prisidedu ir as prie sveikinimui naujai mamaytei ir dukrytei  stiprekit ir dziaukites viena kita kokioj ligoninej gimdei?
cavalli
2008 06 11, 19:32
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 11, 18:00) Gimdymas buvo sunkus ir ilgas,beveik 2 paras,naturaliai...gime mano maze 3700kg...labai viska skauda ,kirpo tai dabar nusedet negaliu.pirma diena lialka buvo labai rami,valge ir miegojo,dabar jau pradeda savo charakteri rodyt...  Kaip fainai, kaip as laukiu tos dienos, kai nebeturesiu pilvuko, o turesiu lialiu Man po pirmo gimdymo, isvaziuojant is ligonines sake, kad labai nesedeciau, jei myliu save ir savo kuna  Kad graziai sugitu viskas
Nakvisa, na ir koks jausmas be pilvuko
saulyte02
2008 06 12, 16:12
didziausi sveikinimai nakvisai sulaukus savo angeliuko
saulye02 as turbut su tavim gimdysiu  praradau vilti.
saulyte02
2008 06 12, 20:04
na zinai,unija,visko gali buti  .Uzvakar mano kleckutis nusileido,tad jau bet kuriuo metu galiu gimdyt,net vaiksciot sunku pasidare,visa pilvo apacia skauda,o dar pirmadieni diplomo gynimas,tai dades savo  . Nors as su savo pilvuku bandau susitarti,kad dar jis niekur nedingtu pora savaiteliu,ziuresim kaip cia gausis
Nesinervink svarbiausia. O mano kleckas ir taip nusileides, pilvo apacia tempia:) Bet vistiek negimdau.
nakvisa
2008 06 12, 22:24
QUOTE(dzigite @ 2008 06 11, 16:25) uzjauciu, bet kodel su pilnu atsidarymu visa diena pralaike tave??????? o tos dujos tai ---sh..  galva tik kaip eziuko ruke pasidaro, o vis tiek skausmai nemazeja....  jo man tos dujos tai irgi tik kaip girta ir viskas... Papildyta:QUOTE(zydra30 @ 2008 06 11, 16:29) prisidedu ir as prie sveikinimui naujai mamaytei ir dukrytei  stiprekit ir dziaukites viena kita kokioj ligoninej gimdei? As gimdziau Queens ligoninej Papildyta:QUOTE(cavalli @ 2008 06 11, 18:32) Kaip fainai, kaip as laukiu tos dienos, kai nebeturesiu pilvuko, o turesiu lialiu Man po pirmo gimdymo, isvaziuojant is ligonines sake, kad labai nesedeciau, jei myliu save ir savo kuna  Kad graziai sugitu viskas  turesi ir tu tuoj ...  as irgi stengiuosi daug negulet... Papildyta:QUOTE(unija @ 2008 06 12, 08:37) Nakvisa, na ir koks jausmas be pilvuko  pilvukas vistiek yra tik mazesnis ir nesispardo... Papildyta:QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 12, 15:12) didziausi sveikinimai nakvisai sulaukus savo angeliuko dekui...
Smagu Nakvisa
cavalli
2008 06 13, 18:43
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 13, 00:24) turesi ir tu tuoj ...  as irgi stengiuosi daug negulet...  Laukiu nesulaukiu  Siand buvau pas gyd, sekanti karta reik ateit 27d. Sakau, gal jau nebeteks Papildyta:QUOTE(nakvisa @ 2008 06 13, 00:24) jo man tos dujos tai irgi tik kaip girta ir viskas... O kokiu tikslu jas duoda? Kad maziau skaudetu?  As pirma kai gimdziau tai net nesiule man tokio dalyko  Kazka i vena suleido, kaip supratau, kad pagreitint gimdyma  Epiduros as nesidariau, nes pazistama anesteziologe patare, kad geriau pakentek, bet nesidaryk. Jei jau nebeiskesi, na ka jau padarysi  Bet iskenciau
|
|