Tai kaip ten su tom zirklutem...?va nuejau i parduotuvę ir stoviu ir ziuriu noriu nusipirkt viena kart ir gera daiktą,o ne pirkinet 100 kartu...
Manau neuzpyksit jei pratęsiu tema....sena tema cia....http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=304275
Tai kaip ten su tom zirklutem...?va nuejau i parduotuvę ir stoviu ir ziuriu noriu nusipirkt viena kart ir gera daiktą,o ne pirkinet 100 kartu...
na ir man niekas nepaaiskejo,as nusipirkau tik Canpol zirklutes,nes tu rinkinuku tikrai nebuvo pirkti,gal buciau rinkinuka pirkus,bet neradau.O zirklutes tai tikrai nekokios pasirode,sese turi kitos firmos,tai sake dar tragiskesnes.
QUOTE(saulyte02 @ 2008 05 29, 17:01) na ir man niekas nepaaiskejo,as nusipirkau tik Canpol zirklutes,nes tu rinkinuku tikrai nebuvo pirkti,gal buciau rinkinuka pirkus,bet neradau.O zirklutes tai tikrai nekokios pasirode,sese turi kitos firmos,tai sake dar tragiskesnes. o kokias tavo sese turi?as va radau rinkinuka,bet nepirkau,ten 24 dalys:berods2 dildes,kazkoks neaiskus daiktas panasus i sauksteli,pipete,sukytes...vienu zodziu,net nezinau ar tiek reikia o ir firma neaiski... QUOTE(nakvisa @ 2008 05 29, 20:23) o kokias tavo sese turi?as va radau rinkinuka,bet nepirkau,ten 24 dalys:berods2 dildes,kazkoks neaiskus daiktas panasus i sauksteli,pipete,sukytes...vienu zodziu,net nezinau ar tiek reikia o ir firma neaiski... pas ja NUK firmos,tai sake labai prastos.Nemanau,kad tau apsimoka ta rinkinuka pirkt,tikrai tiek visko nereikes,juk ir pacios apsieinam su keliomis priemonemis,o ka jau kalbeti apie maziukus QUOTE(saulyte02 @ 2008 05 29, 19:56) pas ja NUK firmos,tai sake labai prastos.Nemanau,kad tau apsimoka ta rinkinuka pirkt,tikrai tiek visko nereikes,juk ir pacios apsieinam su keliomis priemonemis,o ka jau kalbeti apie maziukus man irgi mama patare nusipirkti tik šukytes,zirklutes ir pipete nu ir klipsiukus nagučiam...sake visa kita tai nesamone...beto termometra vandens temp jau turiu atskirai pirkta...reikes man saviski gal sestadieni i parduotuve pasimt tai gal patars kurias pirkti...
oj kaip reikia geru knybliuku nagiukams trumpinti, as siaip ne taip apkirpau su knybliukais normaliais, bet kojytems reiks ieshkoti kazhkokiu gal vaikishku.... nzn
QUOTE(saulyte02 @ 2008 05 29, 22:56) pas ja NUK firmos,tai sake labai prastos.Nemanau,kad tau apsimoka ta rinkinuka pirkt,tikrai tiek visko nereikes,juk ir pacios apsieinam su keliomis priemonemis,o ka jau kalbeti apie maziukus As irgi manau, kad nereik daug ten visokiu tu priemoniu. Zirklutes vienas turejau su pirmu ir pilnai uzteko. Tos pacios iki siol tebera, kerpa gerai, tai net nebepirksiu dabar nauju
o gal galite patarti tada dar ir del šukyciu...
tokiems plaukiukams sepetelis vaikishkas geriausia
na del sukyciu tai nieko nezinau,pas sese buvo tokios mazutes vaikiskos sukytes ir sepetukas su daug minkstu seriuku,jai to pakako,tad reiks kazka panasaus nusipirk ar is jos pasiimti,vistiek jau nebenaudoja.
nu va as jau apsipirkau šiandien...
nu tau jau paskutines dieneles liko iki finisho, kaip nuotaikos?
man ir savijauta buvo puiki paskutinemes dienomis, tik pilvas budavo primena kad QUOTE(dzigite @ 2008 06 01, 08:36) nu tau jau paskutines dieneles liko iki finisho, kaip nuotaikos? man ir savijauta buvo puiki paskutinemes dienomis, tik pilvas budavo primena kad labai nekntrauju...visas gimdymo baimes pamiršau...jei spiegsiu tai ne iš skausmo ,o iš laimes,kad pagaliau...
smagus sapnai
o gimdymo nera ko bijoti, kaip klinikose sako - visos pagimdo ir tu pagimdysi, tik tiek kad bus kur kas malonesniu dienu nei gimdymo diena paskui tik ziuri i mazyli savo kaip uzhipnotizuota ir vaikstai ishsisiepus kaip ateivis
Liko tik kelios dieneles...
o as jau kazkaip keistai noriu kuo greiciai pagimdyt,gal tie karsciai taip veikia ar kas?Pilvukas pas mane tikrai nera didelis,net nepasakytum,kad tiek nedaug beliko ir siaip savijauta labai gera,bet jau noriu maziuka ant ranku laikyt,nors dar birzelio 16d laukia diplominio gynimas,o ir lakstymo dabar daug,kai reikia visus reikalus pries diplomus susitvarkyt,tai su pilvu lengviau,nei su maziuku ant ranku.
Na jei pilvukas nėra didelis,tai tikrai žymiai lengviau nei su vaikeliu.Pakentėk dar truputelį, o poto jau turesi viską ir mokslus pabaigtus ir vaikelį ant rankų...
tau tai isvis tik kelios dieneles beliko
Maniskis tai slapukas,nesirodo ka tarp kojyciu turi,bet jau koks nenuorama,retai mamytei ramybe duoda,pilvelis nuolat banguoja QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 02, 17:43) tau tai isvis tik kelios dieneles beliko Maniskis tai slapukas,nesirodo ka tarp kojyciu turi,bet jau koks nenuorama,retai mamytei ramybe duoda,pilvelis nuolat banguoja na pranasavo mergyte, paskutini karta echo dare 20 sav...tai dar irgi visko gali buti ,ne 100 proc...tik va viskas ruzava supirka ir draugiu atiduota... siaip sako kad slapukes dazniausiai buna mergytes...matyt gedinasi...
Na maniskis kai pradejo judet tai pradejo nuo pat pradziu
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 02, 22:22) sakau saviskiui ,kas bebutu,nemesiu nei vienos suknytes... siaip sako kad slapukes dazniausiai buna mergytes...matyt gedinasi... turetu smagiai berniukas su suknyte atrodyti As tai stengiausi neatralius drabuzelius pirkt,o ir is seses neimiau nieko ruzavo (ji dukryte turi),bet sirdis vis labiau prie melsvu traukia,nors visi kaip susitare sako,kad mergyte turesiu. QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 02, 20:31) turetu smagiai berniukas su suknyte atrodyti As tai stengiausi neatralius drabuzelius pirkt,o ir is seses neimiau nieko ruzavo (ji dukryte turi),bet sirdis vis labiau prie melsvu traukia,nors visi kaip susitare sako,kad mergyte turesiu. o man irgi visi sako tikrai ne mergyte,storet pradejau nuo "dubces",valgiau tik mesytes... Papildyta: QUOTE(Saulė* @ 2008 06 02, 19:28) Na maniskis kai pradejo judet tai pradejo nuo pat pradziu o mum ta pačią dieną gimdyt išeina...
Sveikutes......
Labai prasu uzsukti i sia temele ir isreiksi savo nuomone...... http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=319792 Busiu labai dekinga...... QUOTE(Akasha @ 2008 06 03, 12:48) Sveikutes...... Labai prasu uzsukti i sia temele ir isreiksi savo nuomone...... http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=319792 Busiu labai dekinga...... zinoma... QUOTE(Akasha @ 2008 06 03, 14:48) Sveikutes...... Labai prasu uzsukti i sia temele ir isreiksi savo nuomone...... http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=319792 Busiu labai dekinga...... butinai, kaip tau sekasi mazyle augint? dingus ish musu tarpo visai, pasiilgom
Ar žinojot kad ananasais galima paskatinti gimdyma?...
bet
Neviena, dar daug tokiu:D Vis skaitineju, tik nerasineju:)
Nu va, jau isigandus buvau,kad vienintele vis nepagimdau...
Drąsinkites,ne tik skaitykit ,bet ir parasykit ka nors... Toks buvo gyvybingas sitas skyrelis,dabar taip ramu...
Man tai terminas kaip ir Birzelio 6d. Ale gerai jau pagimdyt butu
Visoms turbut irgi vasara atejo
mes vis dar cia...
Pagal echo, tai pas mane isvis pirma karta buvo Birzelio 11, paskui Birzelio 3:) O dabar buvom pas gydytoja sake viskas ok pirmadieni pasirodyt. Isprotejimas
Viskas butu gerai, ale sunku jau, kazkaip sia nakti visai nesimiegojo O kaip tau einasi paskutines dieneles? QUOTE(unija @ 2008 06 05, 14:39) Pagal echo, tai pas mane isvis pirma karta buvo Birzelio 11, paskui Birzelio 3:) O dabar buvom pas gydytoja sake viskas ok pirmadieni pasirodyt. Isprotejimas Viskas butu gerai, ale sunku jau, kazkaip sia nakti visai nesimiegojo O kaip tau einasi paskutines dieneles? O as kaip tik labai gerai isimiegojau ir niekas man nesidaro visai kaip ne nescia,net ir i gera vieta maziau norysi... QUOTE(nakvisa @ 2008 06 05, 17:34) O as kaip tik labai gerai isimiegojau ir niekas man nesidaro visai kaip ne nescia,net ir i gera vieta maziau norysi... Sveikute. Pas mane - tas pat. Nemiga isnyko, miegligė prasidėjo. Kaip minėjau anksčiau - savijauta nei šiaip, nei taip - pati nežinau, ko noriu.. ir pilvą vis pamaudžia...
As sianakt labai blogai miegojau
Norejau paklaust apie ta gleiviu kamsti
Nakvisa cia tau pailseti duoda vaikelis pries ateidamas:)
trudeme tau gerai,as nepratus prie tokios neveiklos matyt tiek persimiegojau per tris dienas, kad kunas pasake eik dirbt:)) QUOTE(cavalli @ 2008 06 05, 17:05) As sianakt labai blogai miegojau Norejau paklaust apie ta gleiviu kamsti velnias zino...man paciai ydmu,jei ka pastebesiu parasysiu... Papildyta: QUOTE(unija @ 2008 06 05, 17:08) Nakvisa cia tau pailseti duoda vaikelis pries ateidamas:) trudeme tau gerai,as nepratus prie tokios neveiklos matyt tiek persimiegojau per tris dienas, kad kunas pasake eik dirbt:)) Supratingas mano vaikas...
NA kaip mamos laikosi?
As irgi.
Buvau vakar pas gydytoja, sake ateit pirmadieni. Siandien isvis jauciuosi puikiai, toks jausmas niekada negimdysiu. Beje cia klausimas ne i tema, o kaip parasa jus ten isidedat kiek ten jusu pilvukui? QUOTE(unija @ 2008 06 06, 12:28) As irgi. Buvau vakar pas gydytoja, sake ateit pirmadieni. Siandien isvis jauciuosi puikiai, toks jausmas niekada negimdysiu. Beje cia klausimas ne i tema, o kaip parasa jus ten isidedat kiek ten jusu pilvukui? patikek as irgi kaip naujai gimus,isimiegu,pavalgau,nuotaika nereali,nieko neskauda...
Gavosi:) uria aciukas:)
Aga man drauge irgi sake, kad per gerai maitinu:) Tai nenori lysti:) Kita vertus gerai, kad neskauda, sake, kad kitas moteris iskankina tie parengiamieji saremiai...o finisas gi tas pats QUOTE(unija @ 2008 06 06, 15:58) Gavosi:) uria aciukas:) Aga man drauge irgi sake, kad per gerai maitinu:) Tai nenori lysti:) Kita vertus gerai, kad neskauda, sake, kad kitas moteris iskankina tie parengiamieji saremiai...o finisas gi tas pats Ner uz ka... nu istikruju garai,kad nors pailset leidzia pries ateidami leliai...
Seip turiu prisipazinti, tai vistiek biski baisoka man. KAi vaziavau i ligonine, tai kazkaip nervinaus, kai sake, kad dar laukiam, tai isskridau visai laiminga.
Tie zmones patys nezino ko nori. Nu, bet svarbiausia, kad leliai gerai jaustusi, tegul pasidziaugia siluma pilveli, nors ir ankstoka jiems ten. Beje nakvisa ar seki judesiu leliaus? maniskis kai reikia niekada nejuda, kaip tycia, o namie 100:)) judesiu vakarais padaro. QUOTE(unija @ 2008 06 06, 16:34) Seip turiu prisipazinti, tai vistiek biski baisoka man. KAi vaziavau i ligonine, tai kazkaip nervinaus, kai sake, kad dar laukiam, tai isskridau visai laiminga. Tie zmones patys nezino ko nori. Nu, bet svarbiausia, kad leliai gerai jaustusi, tegul pasidziaugia siluma pilveli, nors ir ankstoka jiems ten. Beje nakvisa ar seki judesiu leliaus? maniskis kai reikia niekada nejuda, kaip tycia, o namie 100:)) judesiu vakarais padaro. o mano kaip tik pas gydytoja tai oj oj oj...o namie tai kaip kada...kartais toks uraganas uzkyla,po to ziurek taip ramu,kad nerimaut pradedi...
Sveikos
Oi ,kiek dar nesubyrejusiu mamyciu
Hmmm matai maniskis matyt nutaria netrugdyti:)) As ji ten pas gydytoja ir seip ir taip paskiau prizadinau:) nes tonus uzrasinejo ir liepe spaust kai sujuda, o as dar puse judesiu ir nejauciu...Man tai kaip reikiant trinktelt turi, kad pajusciau:) uztai nesuku sau galvos, neskaiciuoju ir nesinervinu:)
Sveika gagrate, o tai tu jau viska zinanti, tau gerai:) |