Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 8-9 - tas neštumo men.
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
nakvisa
Manau neuzpyksit jei pratęsiu tema....sena tema cia....http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=304275

Tai kaip ten su tom zirklutem...?va nuejau i parduotuvę ir stoviu ir ziuriu noriu nusipirkt viena kart ir gera daiktą,o ne pirkinet 100 kartu... rolleyes.gif
saulyte02
na ir man niekas nepaaiskejo,as nusipirkau tik Canpol zirklutes,nes tu rinkinuku tikrai nebuvo pirkti,gal buciau rinkinuka pirkus,bet neradau.O zirklutes tai tikrai nekokios pasirode,sese turi kitos firmos,tai sake dar tragiskesnes. doh.gif
nakvisa
QUOTE(saulyte02 @ 2008 05 29, 17:01)
na ir man niekas nepaaiskejo,as nusipirkau tik Canpol zirklutes,nes tu rinkinuku tikrai nebuvo pirkti,gal buciau rinkinuka pirkus,bet neradau.O zirklutes tai tikrai nekokios pasirode,sese turi kitos firmos,tai sake dar tragiskesnes. doh.gif
*

o kokias tavo sese turi?as va radau rinkinuka,bet nepirkau,ten 24 dalys:berods2 dildes,kazkoks neaiskus daiktas panasus i sauksteli,pipete,sukytes...vienu zodziu,net nezinau ar tiek reikia o ir firma neaiski... unsure.gif
saulyte02
QUOTE(nakvisa @ 2008 05 29, 20:23)
o kokias tavo sese turi?as va radau rinkinuka,bet nepirkau,ten 24 dalys:berods2 dildes,kazkoks neaiskus daiktas panasus i sauksteli,pipete,sukytes...vienu zodziu,net nezinau ar tiek reikia o ir firma neaiski... unsure.gif
*

pas ja NUK firmos,tai sake labai prastos.Nemanau,kad tau apsimoka ta rinkinuka pirkt,tikrai tiek visko nereikes,juk ir pacios apsieinam su keliomis priemonemis,o ka jau kalbeti apie maziukus smile.gif
nakvisa
QUOTE(saulyte02 @ 2008 05 29, 19:56)
pas ja NUK firmos,tai sake labai prastos.Nemanau,kad tau apsimoka ta rinkinuka pirkt,tikrai tiek visko nereikes,juk ir pacios apsieinam su keliomis priemonemis,o ka jau kalbeti apie maziukus  smile.gif
*

man irgi mama patare nusipirkti tik šukytes,zirklutes ir pipete nu ir klipsiukus nagučiam...sake visa kita tai nesamone...beto termometra vandens temp jau turiu atskirai pirkta...reikes man saviski gal sestadieni i parduotuve pasimt tai gal patars kurias pirkti... g.gif nes siandien tai isejau zirkluciu ,o prisipirkau visko tik zirklutes... blush2.gif
dzigite
oj kaip reikia geru knybliuku nagiukams trumpinti, as siaip ne taip apkirpau su knybliukais normaliais, bet kojytems reiks ieshkoti kazhkokiu gal vaikishku.... nzn
cavalli
QUOTE(saulyte02 @ 2008 05 29, 22:56)
pas ja NUK firmos,tai sake labai prastos.Nemanau,kad tau apsimoka ta rinkinuka pirkt,tikrai tiek visko nereikes,juk ir pacios apsieinam su keliomis priemonemis,o ka jau kalbeti apie maziukus  smile.gif
*

As irgi manau, kad nereik daug ten visokiu tu priemoniu. Zirklutes vienas turejau su pirmu ir pilnai uzteko. Tos pacios iki siol tebera, kerpa gerai, tai net nebepirksiu dabar nauju 4u.gif
nakvisa
o gal galite patarti tada dar ir del šukyciu... ax.gif man kai kurios tokios aštrios atrodo...bijau,kad nenudraskyciau odeles su tokiom... ax.gif
dzigite
tokiems plaukiukams sepetelis vaikishkas geriausia smile.gif nors jis ir daugiau glosto, nei shukuoja, bet panko skiautere galima padaryt thumbup.gif thumbup.gif
saulyte02
na del sukyciu tai nieko nezinau,pas sese buvo tokios mazutes vaikiskos sukytes ir sepetukas su daug minkstu seriuku,jai to pakako,tad reiks kazka panasaus nusipirk ar is jos pasiimti,vistiek jau nebenaudoja.
nakvisa
nu va as jau apsipirkau šiandien... thumbup.gif nusipirkau šepeteli minkštais šeriukais...(tikiuosi pakankamai minkštais... blush2.gif )zirklutes,knybukus,pipete dar kazkoki daikta kai nosyte uzsikemša...nu ir ant pačio galo visą kosmentyčke gavosi... thumbup.gif tai va palengvejo truputi...galiu jau gimdyt drąsiai... rolleyes.gif
dzigite
nu tau jau paskutines dieneles liko iki finisho, kaip nuotaikos?
man ir savijauta buvo puiki paskutinemes dienomis, tik pilvas budavo primena kad nestuke.gif
nakvisa
QUOTE(dzigite @ 2008 06 01, 08:36)
nu tau jau paskutines dieneles liko iki finisho, kaip nuotaikos?
man ir savijauta buvo puiki paskutinemes dienomis, tik pilvas budavo primena kad  nestuke.gif
*

labai nekntrauju...visas gimdymo baimes pamiršau...jei spiegsiu tai ne iš skausmo ,o iš laimes,kad pagaliau... biggrin.gif nuotaikos ištiesu geros,tik va karts nuo karto suskausta pilveli apačioj... nestuke.gif tikriausiai taip turi buti...o sapnai kokie... lotuliukas.gif išvis nesamoniu nesamone... lotuliukas.gif šianakt sapnavau ,kad einu per parka toki grazu ,o ten gymdyviu pilna visos gimdo...tipo taip spec parkas gimdyviu,ten taip tipo sveikiau gimdyt,grynas oras... lotuliukas.gif kai namiškiam papasakojau,tai luzo visi,sako ka valgei pries miegą...? lotuliukas.gif
saulyte02
smagus sapnai lotuliukas.gif
dzigite
thumbup.gif thumbup.gif neblogas sapniukas smile.gif

o gimdymo nera ko bijoti, kaip klinikose sako - visos pagimdo ir tu pagimdysi, tik tiek kad bus kur kas malonesniu dienu nei gimdymo diena smile.gif fizine prasme, bet kai uzdes ant krutines pilviniuka, tai ir fiziniai skausmai nublanks mirksiukas.gif wub.gif
paskui tik ziuri i mazyli savo kaip uzhipnotizuota ir vaikstai ishsisiepus kaip ateivis drinks_cheers.gif
nakvisa
Liko tik kelios dieneles... nestuke.gif reikia atsidziaugti savo dideliu "puziku"po to nezinia kada vel toki turesiu... mirksiukas.gif
saulyte02
o as jau kazkaip keistai noriu kuo greiciai pagimdyt,gal tie karsciai taip veikia ar kas?Pilvukas pas mane tikrai nera didelis,net nepasakytum,kad tiek nedaug beliko ir siaip savijauta labai gera,bet jau noriu maziuka ant ranku laikyt,nors dar birzelio 16d laukia diplominio gynimas,o ir lakstymo dabar daug,kai reikia visus reikalus pries diplomus susitvarkyt,tai su pilvu lengviau,nei su maziuku ant ranku.
nakvisa
Na jei pilvukas nėra didelis,tai tikrai žymiai lengviau nei su vaikeliu.Pakentėk dar truputelį, o poto jau turesi viską ir mokslus pabaigtus ir vaikelį ant rankų... mirksiukas.gif Mano drauges vaikeliui jau 9 menesiai,tai ji sako patys gražiausi momentai buvo ,kai vaikelis dar pilvelyje spurdėjo,sake taip pasilgsta tų momentų... wub.gif atėjus visada mano pūzika glosto ir kalbina...sako džiaukis kol gali,tai dabar taip ir bandau padaryti,bet aišku kuo arčiau ta diena,tuo labiau nekantrauju... ax.gif
saulyte02
tau tai isvis tik kelios dieneles beliko smile.gif .Ko laukiat,berniuko ar mergaites?
Maniskis tai slapukas,nesirodo ka tarp kojyciu turi,bet jau koks nenuorama,retai mamytei ramybe duoda,pilvelis nuolat banguoja lotuliukas.gif . Jei toks nemiegalius ir gimus bus,tai turesim ka veikt doh.gif
nakvisa
QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 02, 17:43)
tau tai isvis tik kelios dieneles beliko  smile.gif .Ko laukiat,berniuko ar mergaites?
Maniskis tai slapukas,nesirodo ka tarp kojyciu turi,bet jau koks nenuorama,retai mamytei ramybe duoda,pilvelis nuolat banguoja  lotuliukas.gif . Jei toks nemiegalius ir gimus bus,tai turesim ka veikt  doh.gif
*

na pranasavo mergyte, paskutini karta echo dare 20 sav...tai dar irgi visko gali buti ,ne 100 proc...tik va viskas ruzava supirka ir draugiu atiduota... doh.gif sakau saviskiui ,kas bebutu,nemesiu nei vienos suknytes... schmoll.gif sako aisku ne...viena diena kelnytes uzdesim kita diena suknyte... lotuliukas.gif
siaip sako kad slapukes dazniausiai buna mergytes...matyt gedinasi... blush2.gif nieko ir tau nebedaug liko...tuoj viskas bus aisku... mirksiukas.gif
Linikė
Na maniskis kai pradejo judet tai pradejo nuo pat pradziu lotuliukas.gif kai tik judesiukus pajutau.O dabar tai visada juda ypac vakare kai atsigulu miegoti smile.gif Tai kokia 1-2 val. gali ne nesiruost keliaut i sapnu karalyste, nes pilve vyksta uraganai smile.gif Bet seip galiu pasakyt , kad tikrai labai skaudziai jis ten kartais vartosi unsure.gif Bet nedaug beliko, tai galima pakentet mirksiukas.gif
saulyte02
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 02, 22:22)
sakau saviskiui ,kas bebutu,nemesiu nei vienos suknytes... schmoll.gif sako aisku ne...viena diena kelnytes uzdesim kita diena suknyte...  lotuliukas.gif
siaip sako kad slapukes dazniausiai buna mergytes...matyt gedinasi... blush2.gif nieko ir tau nebedaug liko...tuoj viskas bus aisku... mirksiukas.gif
*

turetu smagiai berniukas su suknyte atrodyti thumbup.gif ,dar ruzava bantuka ant galvos,tai isvis kaip gelyte bus.
As tai stengiausi neatralius drabuzelius pirkt,o ir is seses neimiau nieko ruzavo (ji dukryte turi),bet sirdis vis labiau prie melsvu traukia,nors visi kaip susitare sako,kad mergyte turesiu.
nakvisa
QUOTE(saulyte02 @ 2008 06 02, 20:31)
turetu smagiai berniukas su suknyte atrodyti  thumbup.gif ,dar ruzava bantuka ant galvos,tai isvis kaip gelyte bus.
As tai stengiausi neatralius drabuzelius pirkt,o ir is seses neimiau nieko ruzavo (ji dukryte turi),bet sirdis vis labiau prie melsvu traukia,nors visi kaip susitare sako,kad mergyte turesiu.
*

o man irgi visi sako tikrai ne mergyte,storet pradejau nuo "dubces",valgiau tik mesytes... blush2.gif bet va ziuresim kaip bus... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulė* @ 2008 06 02, 19:28)
Na maniskis kai pradejo judet tai pradejo nuo pat pradziu lotuliukas.gif kai tik judesiukus pajutau.O dabar tai visada juda ypac vakare kai atsigulu miegoti smile.gif Tai kokia 1-2 val. gali ne nesiruost keliaut i sapnu karalyste, nes pilve vyksta uraganai smile.gif Bet seip galiu pasakyt , kad tikrai labai skaudziai jis ten kartais vartosi unsure.gif Bet nedaug beliko, tai galima pakentet mirksiukas.gif
*

o mum ta pačią dieną gimdyt išeina... biggrin.gif
S.B.M.
Sveikutes...... 4u.gif

Labai prasu uzsukti i sia temele ir isreiksi savo nuomone......
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=319792

Busiu labai dekinga...... biggrin.gif 4u.gif
nakvisa
QUOTE(Akasha @ 2008 06 03, 12:48)
Sveikutes......  4u.gif

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=319792

Busiu labai dekinga...... biggrin.gif  4u.gif
*

zinoma... mirksiukas.gif
dzigite
QUOTE(Akasha @ 2008 06 03, 14:48)
Sveikutes......  4u.gif

Busiu labai dekinga...... biggrin.gif  4u.gif
*

butinai, kaip tau sekasi mazyle augint? dingus ish musu tarpo visai, pasiilgom 4u.gif
nakvisa
Ar žinojot kad ananasais galima paskatinti gimdyma?... biggrin.gif Aš ką tik iš gydytojos...pakrapstė man ten su kažkokia želė...sako turetų paskatinti gimdymą... blush2.gif ir dar sakė padeda pasivaikščiojimai,lipimas aukštyn,šviežias ananasas ir aišku... smileysex.gif ... mirksiukas.gif
nakvisa
bet nestuke.gif kokios neaktyvios pasidare... blush2.gif Gal jau pagimde visos arba dar tik gimdo... blush2.gif turbut viena tokia likau su dideliu "puziku..." nestuke.gif
unija
Neviena, dar daug tokiu:D Vis skaitineju, tik nerasineju:)
cavalli
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 04, 15:59)
bet  nestuke.gif kokios neaktyvios pasidare... blush2.gif Gal jau pagimde visos arba dar tik gimdo... blush2.gif turbut viena tokia likau su dideliu "puziku..." nestuke.gif
*

Ne ne, tikrai ne viena mirksiukas.gif As laukiu nesulaukiu birzelio galo bigsmile.gif
nakvisa
Nu va, jau isigandus buvau,kad vienintele vis nepagimdau... biggrin.gif
Drąsinkites,ne tik skaitykit ,bet ir parasykit ka nors... ax.gif
Toks buvo gyvybingas sitas skyrelis,dabar taip ramu... unsure.gif
unija
Man tai terminas kaip ir Birzelio 6d. Ale gerai jau pagimdyt butu smile.gif
Visoms turbut irgi vasara atejo smile.gif
nakvisa
mes vis dar cia... verysad.gif man irgi sake terminas pagal juos 5-ta o pagal echo 6 - ta diena...bet va vis dar nieko nevyksta... cray.gif
unija
Pagal echo, tai pas mane isvis pirma karta buvo Birzelio 11, paskui Birzelio 3:) O dabar buvom pas gydytoja sake viskas ok pirmadieni pasirodyt. Isprotejimas g.gif
Viskas butu gerai, ale sunku jau, kazkaip sia nakti visai nesimiegojo blink.gif
O kaip tau einasi paskutines dieneles?smile.gif
nakvisa
QUOTE(unija @ 2008 06 05, 14:39)
Pagal echo, tai pas mane isvis pirma karta buvo Birzelio 11, paskui Birzelio 3:) O dabar buvom pas gydytoja sake viskas ok pirmadieni pasirodyt. Isprotejimas g.gif 
Viskas butu gerai, ale sunku jau, kazkaip sia nakti visai nesimiegojo  blink.gif
O kaip tau einasi paskutines dieneles?smile.gif
*

O as kaip tik labai gerai isimiegojau ir niekas man nesidaro visai kaip ne nescia,net ir i gera vieta maziau norysi... verysad.gif
Jasper
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 05, 17:34)
O as kaip tik labai gerai isimiegojau ir niekas man nesidaro visai kaip ne nescia,net ir i gera vieta maziau norysi... verysad.gif
*

Sveikute. Pas mane - tas pat. Nemiga isnyko, miegligė prasidėjo. Kaip minėjau anksčiau - savijauta nei šiaip, nei taip - pati nežinau, ko noriu.. ir pilvą vis pamaudžia... ax.gif
cavalli
As sianakt labai blogai miegojau doh.gif Puse nakties uzmigt nejo, vis zvilgciojau i laikrodi, kada greiciau keltis galetu. Juk nesikelsi 5val. ryto doh.gif
Norejau paklaust apie ta gleiviu kamsti blush2.gif Kas cia per velnias, ir kaip jis iseina, ar skirias kuom nuo paprastu isskyru? blush2.gif Su pirmu vaiku man nieko panasaus nebuvo arba as nepastebejau jo pasisalinimo doh.gif Nei man vandenys nubego. Tai dabar galvoju, kaip suprast, jei tas kamstis iseitu unsure.gif
unija
Nakvisa cia tau pailseti duoda vaikelis pries ateidamas:)
trudeme tau gerai,as nepratus prie tokios neveiklos matyt tiek persimiegojau per tris dienas, kad kunas pasake eik dirbt:))
nakvisa
QUOTE(cavalli @ 2008 06 05, 17:05)
As sianakt labai blogai miegojau doh.gif Puse nakties uzmigt nejo, vis zvilgciojau i laikrodi, kada greiciau keltis galetu. Juk nesikelsi 5val. ryto doh.gif
Norejau paklaust apie ta gleiviu kamsti blush2.gif Kas cia per velnias, ir kaip jis iseina, ar skirias kuom nuo paprastu isskyru? blush2.gif Su pirmu vaiku man nieko panasaus nebuvo arba as nepastebejau jo pasisalinimo doh.gif Nei man vandenys nubego. Tai dabar galvoju, kaip suprast, jei tas kamstis iseitu unsure.gif
*

velnias zino...man paciai ydmu,jei ka pastebesiu parasysiu... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(unija @ 2008 06 05, 17:08)
Nakvisa cia tau pailseti duoda vaikelis pries ateidamas:)
trudeme tau gerai,as nepratus prie tokios neveiklos matyt tiek persimiegojau per tris dienas, kad kunas pasake eik dirbt:))
*

Supratingas mano vaikas... wub.gif mirksiukas.gif
unija
NA kaip mamos laikosi? smile.gif
nakvisa
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 10:50)
NA kaip mamos laikosi? smile.gif
*

Vis dar ne mama... verysad.gif vis dar nestuke.gif nors tu ka.... unsure.gif
unija
As irgi.
Buvau vakar pas gydytoja, sake ateit pirmadieni. Siandien isvis jauciuosi puikiai, toks jausmas niekada negimdysiu.
Beje cia klausimas ne i tema, o kaip parasa jus ten isidedat kiek ten jusu pilvukui?
nakvisa
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 12:28)
As irgi.
Buvau vakar pas gydytoja, sake ateit pirmadieni. Siandien isvis jauciuosi puikiai, toks jausmas niekada negimdysiu.
Beje cia klausimas ne i tema, o kaip parasa jus ten isidedat kiek ten jusu pilvukui?
*

patikek as irgi kaip naujai gimus,isimiegu,pavalgau,nuotaika nereali,nieko neskauda... ax.gif turbut gerai priziurejau ir lyst nebenori,per gerai jai ten... tongue.gif del parasiuko uzeik cia...http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=1947u mirksiukas.gif
unija
Gavosi:) uria aciukas:)

Aga man drauge irgi sake, kad per gerai maitinu:) Tai nenori lysti:)
Kita vertus gerai, kad neskauda, sake, kad kitas moteris iskankina tie parengiamieji saremiai...o finisas gi tas pats smile.gif
nakvisa
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 15:58)
Gavosi:) uria aciukas:)

Aga man drauge irgi sake, kad per gerai maitinu:) Tai nenori lysti:)
Kita vertus gerai, kad neskauda, sake, kad kitas moteris iskankina tie parengiamieji saremiai...o finisas gi tas pats smile.gif
*

Ner uz ka... mirksiukas.gif
nu istikruju garai,kad nors pailset leidzia pries ateidami leliai... ax.gif ka padarysi ,visa gyvenima nebusim tokios... nestuke.gif ,anksciau ar veliau vistiek pasirodys viena diena... 2.gif tik va tikekimes greiciau... wub.gif
unija
Seip turiu prisipazinti, tai vistiek biski baisoka man. KAi vaziavau i ligonine, tai kazkaip nervinaus, kai sake, kad dar laukiam, tai isskridau visai laiminga.
Tie zmones patys nezino ko nori. Nu, bet svarbiausia, kad leliai gerai jaustusi, tegul pasidziaugia siluma pilveli, nors ir ankstoka jiems ten. Beje nakvisa ar seki judesiu leliaus?
maniskis kai reikia niekada nejuda, kaip tycia, o namie 100:)) judesiu vakarais padaro.
nakvisa
QUOTE(unija @ 2008 06 06, 16:34)
Seip turiu prisipazinti, tai vistiek biski baisoka man. KAi vaziavau i ligonine, tai kazkaip nervinaus, kai sake, kad dar laukiam, tai isskridau visai laiminga.
Tie zmones patys nezino ko nori. Nu, bet svarbiausia, kad leliai gerai jaustusi, tegul pasidziaugia siluma pilveli, nors ir ankstoka jiems ten. Beje nakvisa ar seki judesiu leliaus?
maniskis kai reikia niekada nejuda, kaip tycia, o namie 100:)) judesiu vakarais padaro.
*

o mano kaip tik pas gydytoja tai oj oj oj...o namie tai kaip kada...kartais toks uraganas uzkyla,po to ziurek taip ramu,kad nerimaut pradedi... unsure.gif
gagrate
Sveikos 4u.gif
Oi ,kiek dar nesubyrejusiu mamyciu smile.gif As abi pernesiojau po savaite ,taip ,kad kurios tikites pagimdyti atejus gimdymo terminui ,galit dar neskubeti labai. smile.gif Nors man jau ir skauda pilva,paguliu,paguliu ir praeina, ypac geros emocijos labai padeda ir mintimis vis atitolinu ta data lotuliukas.gif Ir noriu ir byjau 4u.gif
unija
Hmmm matai maniskis matyt nutaria netrugdyti:)) As ji ten pas gydytoja ir seip ir taip paskiau prizadinau:) nes tonus uzrasinejo ir liepe spaust kai sujuda, o as dar puse judesiu ir nejauciu...Man tai kaip reikiant trinktelt turi, kad pajusciau:) uztai nesuku sau galvos, neskaiciuoju ir nesinervinu:)

Sveika gagrate, o tai tu jau viska zinanti, tau gerai:)
gagrate

Sveika gagrate, o tai tu jau viska zinanti, tau gerai:)
*

[/quote]
Visko neimanoma zynoti,nes kiekvienas gimdymas yra skirtingas.O gimdyti geriausia kai nieko apie tai nezynai,bent jau man tai buvo smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.