Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maitinimas ir vidurių užkietėjimas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2
kristulke
Labutis.Aš netrukus patapsiu mamyte ir aišku galvoju maitinti pati.Bet turiu problemą.Visą gyvenimą vargstu su lėta medžiagų apykaita, pastoviai užkietėja viduriai, visą nėštumą vartoju vaistus"Cyklo 3 forte".Tai man dabar iškyla klausimas, ką reiks daryti kai maitinsiu, negalėsiu gi valgyt kivių, slyvų, obuolių cry.gif .Dar jie kažkaip padėdavo.Ką tokiu atveju daryti, gal žinot kokius liosuojančius vaistus, kuriuos galima vartoti žindant ax.gif ?
Dusia
Eeee o kodėl negalėsi jų valgyti? Aš valgau obuolius ramiausiai. Ir slyvas kartais (kartais dėl to, kad jos neįeina į mano mėgstamiausių vaisių kategoriją ax.gif ). Dėl kivių tai nežinau. Negirdėjau, kad jų negalima būtų valgyti. Nu labai ir nesidomėjau tuo klausimu... blush2.gif
elia
QUOTE(kristulke @ 2005 05 11, 10:46)
Labutis.Aš netrukus patapsiu mamyte ir aišku galvoju maitinti pati.Bet turiu problemą.Visą gyvenimą vargstu su lėta medžiagų apykaita, pastoviai užkietėja viduriai, visą nėštumą vartoju vaistus"Cyklo 3 forte".Tai man dabar iškyla klausimas, ką reiks daryti kai maitinsiu, negalėsiu gi valgyt kivių, slyvų, obuolių cry.gif .Dar jie kažkaip padėdavo.Ką tokiu atveju daryti, gal žinot kokius liosuojančius vaistus, kuriuos galima vartoti žindant ax.gif ?
*

kivius galėsi (iš vaisių dar ir bananus), o vėliau galėsi bandyt ir obuolius, ir slyvas valgyt, žiūrėsi kaip tavo 2.gif į tai reaguos. Iš patirties galiu pasakyt, kad valgai ar nevalgai to, ko, tipo, negalima, vakare vis tiek turi atkentėt tą laiką, kol vaikas užmiega, ryšio su maistu nepastebėjau g.gif
Beje, galėsi valgyt visokias vaisių tyreles thumbup.gif
Arinva
as valgydavau dziovintas slyvas ir nieko g.gif o labiausiai man pagelbedavo javainiu batoneliai kur buna jogurtu aplieti, na thumbup.gif dalykelis po dvieju visada lekdavau i tupykla biggrin.gif o siaip tai kai laukiausi man gydytoja buvo israsius Lacsantes tabletes po viena pries miega - jokio pilvo raizymo ir visi reikaliukai tvarkoj ax.gif sake kad galiu gerti ir maitindama, bet zinoma nepiknaudziauti nes laisvinamieji irgi yra vaistai prie kuriu organizmas pripranta. turi pasikonsultuoti su savo gydytoja g.gif
Erina
QUOTE(elia @ 2005 05 11, 19:09)
kivius galėsi (iš vaisių dar ir bananus), o vėliau galėsi bandyt ir obuolius, ir slyvas valgyt, žiūrėsi kaip tavo  2.gif į tai reaguos. Iš patirties galiu pasakyt, kad valgai ar nevalgai to, ko, tipo, negalima, vakare vis tiek turi atkentėt tą laiką, kol vaikas užmiega, ryšio su maistu nepastebėjau g.gif
Beje, galėsi valgyt visokias vaisių tyreles thumbup.gif

Tikra tiesa. Vieną dieną, gėriau tik arbatas, nu taip išėjo, kad maistas nelindo ir vakare vistiek koncertas vyko. Iki 3 mėn, kankino diegliai ir nesvarbu ką valgiau, vykdavo vakariniai koncertai. O slyvas valgiau ir obuolių biški. Gali bandyti keptus. Nu vnž, čia kiekvienai individualiai, žiūrėsi kaip lelius
kristulke
Ačiū Jums už patarimus smile.gif .Na ką, iš pradžių bandysiu maisto pagalba padėtį taisyt, jeigu nepadės-tada vaistus bandysim.
leuleu
Mano patirtis sako, kad vaikelio savijauta nuo motinos mitybos tikrai priklauso, ypač pirmuosius mėnesius. Iš savo patirties sakau, kad vynuogių tikrai nebandyk. O prie laisvinančių produktų priklauso avižinė košė ir burokėliai - patikrinta biggrin.gif
Arinva
QUOTE(leuleu @ 2005 05 13, 14:11)
Mano patirtis sako, kad vaikelio savijauta nuo motinos mitybos tikrai priklauso, ypač pirmuosius mėnesius. Iš savo patirties sakau, kad vynuogių tikrai nebandyk. O prie laisvinančių produktų priklauso avižinė košė ir burokėliai - patikrinta biggrin.gif
*

aha vynuogiu tikrai nebandyk maniskis klyke visa nakti blink.gif doh.gif o avizine kose ir burokeliai tikrai reikaliukus pataiso mirksiukas.gif
rolana
QUOTE(leuleu @ 2005 05 13, 14:11)

Žinoma, kad priklauso. Bet dieglių motinos mityba neįtakoja, jeigu jie yra tai belieka tik apsišarvuot kantrybe. Nuo motinos mitybos priklauso pilvuko pūtimas. Vynuogės maitinančiai yra tabu. Šitą žinau tikrai. Po gimdymo gulėjau sau šiltoj ligoninės lovoj ir šlamščiau vynuoges, sesutė paminėjo kad negalima citrusinių vaisių. Ojėzau, kad jūs būtumėt girdėję, kad dėjosi naktį doh.gif
Mona
QUOTE(rolana @ 2005 05 15, 11:06)
Po gimdymo gulėjau sau šiltoj ligoninės lovoj ir šlamščiau vynuoges, sesutė paminėjo kad negalima citrusinių vaisių.
*

Vynuogės - citrusiniai vaisiai??? blink.gif
Pirmą kartą girdžiu laugh.gif.
jovka
Valgiau ir obuolius (be lupenu), ir slyvas, o kivi tik neseniai. Bet mano mazoji visai nesiskunde pilvelio diegliukais. Cia labai individualu, ir priklauso nuo to kaip pasiseks...
rolana
QUOTE(asMona @ 2005 05 15, 16:28)
Vynuogės - citrusiniai vaisiai???  blink.gif
Pirmą kartą girdžiu  laugh.gif.

Patarčiau skaityti atidžiau cool.gif . Rašiau kad sesutė neleido valgyti citrusinių vaisių, tai jų ir nevalgiau, o kadangi vynuogės ne citrusiniai vaisiai, tai jas ir valgiau. Paaiškinau pažodžiui kaip pirmokei, kad būtų suprantamiau mirksiukas.gif . Šiaip mamos dalinasi patirtim čia, o ne kritikuoja viena kitos postus rolleyes.gif
pikolina
Pasakysiu kaip mums buvo. Pradejo leliui pusti pilva nuo menesio iki to viskas buvo liuks. Valgiau viska ta pati, o lelius verkdavo visa nakti. Pradejau derinti maista, vis tiek tas pats.Taip kad manau jei pamatysi kad leliui viskas gerai , tai ir valgyk. O kas del vynuogiu tai man ligoninej sake ,kad negalima, nes sukelia rugima(ar kazkas panasaus)
Raminta*
QUOTE(kristulke @ 2005 05 11, 11:46)
*

Esu maitinanti mama. Aš taip pat turiu šią problemą. Nuostabiai gerai veikia šis receptas. Reikia nusipirkti vaistinėje linų sėklų. 2 šaukštelius šių sėklų užpilti 0,5 stiklinės šalto vandens ir palikti nakčiai arba dienai. Bulvine tarka sutarkuoti vieną obuolį, vieną morką ir supilti šias išmirkusias sėklas su visu vandeniu. Galima įsidėti šaukštelį medaus. Šio patiekalą reikia valgyti 2 kartus per parą: ryte dar nieko nevalgius, ir vakare. Išbandyk jau dabar. O vaisių ir daržovių negalima valgyti tik pirmas pekias paras po gimdymo, nes tada adaptuojasi kūdikio virškinimo sistema. Po to būtina vaisių ir daržovių, nes reikia vitaminų. Tik viskam reikalingas saikas. Pradėti po truputį: nuo 1 obuolio, kelių skiltelių apelsino. Iš kart nevalgyti įvairių vaisių, kol nežinote poveikio kūdikiui. Galima ir kivius. Mano mažiukei labai pūtė pilvelį nuo šviežių slyvų. O nuo džiovintų slyvų nepučia. O tai irgi puiki priemonė nuo vidurių užkirtėjimo. Aš kelias džiovintas slyvas, abrikosus, razinas užpilu šaltu vandeniu (kad nežūtų vitaminai) ir po kelių valandų viską išgeriu ir suvalgau kaip kompotą. Obuolius ir kitus vaisius valgyti prieš valgį, kad nepūstų pilvelio. Suvalgius vaisių, kitą maistą galima valgyti po 15 min. Po gimdymo tas kelias paras labai svarbu laikytis griežtos dietos, kad neužkietėtų viduriai. Jokio riebaus maisto! Net košes virti be pieno, be sviesto, tik su aliejumi ir vandeniu. Tinka avižiniai dribsniai (tik ne greito paruošimo, nes jie neturi sėlenų), ruginių miltų košė, barščiai, į kuriuos įsidėti sėlenų, virti burokai, rupi duona su grūdais. Sėkmės Kristulke!
kristulke
Ačiū labai Jums už patarimus, nėra padėties be išeities mirksiukas.gif .
Raminta*
QUOTE(kristulke @ 2005 05 24, 11:24)
Ačiū labai Jums už patarimus, nėra padėties be išeities mirksiukas.gif .
*

Nuostabios nuotraukos!Labai mielas Jūsų sūnelis!
kristulke
QUOTE(Bitutė @ 2005 05 24, 14:48)
Nuostabios nuotraukos!Labai mielas Jūsų sūnelis!
*

Ačiū už komplimentus smile.gif
Mikasiene
Man užkietėjimas praėjo savaime g.gif
eeeglute
Girdėjau, kad jei lėliukui užkietėja viduriai, galima įkišti muilo gabaliuką į užpakaliuką. Ar kas nors bandėte, ar padeda? Ar girdėjote apie tai?
-->BLOOONDINKA<--
man pirmi 2 menesiai buvo tikra tragedija, uzkietedavo istisai ir su baisiausiais skausmais verysad.gif nors anksciau jokiu problemu. Man padejo arbata "LAXANUS" vakare isgeravau o ryte organizmo isvalymas ivyvksta ax.gif
dzhina
QUOTE(eeeglute @ 2008 05 20, 11:44)
Girdėjau, kad jei lėliukui užkietėja viduriai, galima įkišti muilo gabaliuką į užpakaliuką. Ar kas nors bandėte, ar padeda? Ar girdėjote apie tai?
*

apie muila negirdejau, bet girdejau ir pati dariau suneliui kai neprakakavo 5 dienas kai jam buvo 2,5 men, tai reikia paimti termometra ta toki senovini gyvsidabrini, galiuka patepti aliejumi ir ikisti svelniai i uzpakaliuka ir svelniai pasukti, turetu padeti drinks_cheers.gif
Ryteb
QUOTE(eeeglute @ 2008 05 20, 11:44)
*

Sveikute,
Mano leliukas nesitustino trecia para..., tai siandien kisau termometra suvilgius aliejuku i uzpakaliuka. Pasukiojau, pastenejo, ir nieko. Nuejau i vonia plauti termometro ir girdziu - tyli. Griztu, o ji guli visa patenkinta kaku kruvoje biggrin.gif
Muiliukas veikia taip pat - ji senoveje naudodavo tokiu paciu budu. Nereikia niekuo tepti, tik paslapinti, kad slidus butu - kad nesuzeisti uzpakaliuko.
Ar kam nors pasitaike leliukui uzkieteje viduriukai nuo motinos pieno? As maitinu, tai nustebau, kad taip ilgai nekakojom...
eeeglute
Ar kam nors pasitaike leliukui uzkieteje viduriukai nuo motinos pieno? As maitinu, tai nustebau, kad taip ilgai nekakojom...
*

[/quote]

Man atrodo tai priklauso nuo to, ka mama valgo. Man irgi pasitaiko, kad nekakoja, o kartais, kad "privaro", tai tik spek pampersus keisti biggrin.gif
Kas zino, ar nuo bananu kieteja viduriai? Nes valgiau ju daug, db kuri laika nevalgiau, atrodo, viskas susitvarke. Valgau kivius smile.gif
*Ciau ciau*
Sveikutes, mes taip pat cia su sia problemele, uzkietejo viduriukai, jau trecia para nepadarom g.gif nuo pat gimimo maitinau savo pieneliu taciau po poros savaiciu mane pagulde i ligonine, leido stiprius antibiotikus, dukryte liko viena namie su teciu ir teko pusantros savaites valgyti misinuka Aptamil. Viskas lyg ir buvo gerai, bet pradejo kieteti viduriai, pusti pilvuka...buvo vienas kartas, kad nepadare 3dienas, paskui daviau Duphaclac ir padare, bet ne kietai, o kosytes pavidalu. Nuo vakar pradejau vel maitinti krutimi, kruti paeme is karto, nors daug kas sake, kad greiciausiai po tokios ilgos pertraukos ir maitinimo is buteliuko nebeims kruties. rolleyes.gif Taigi del viduriuku (nukrypau nuo temos doh.gif ) - bandysiu kaip kazkas rase su termometru ir parasysiu kaip sekesi, Duphaclaca jau daviau vakar, poveikio kolkas nera. g.gif
saule.a
QUOTE(kristulke @ 2005 05 11, 11:46)
*

obuolius, kriauses gali valgyti be zieveliu arba keptus. kivi irgi galesi ( na, gal ne pirma menesi), slyvas-irgi. gali gerti Lepicol ( naturalus preparatas)
BlueFire
Labai padejo svieziu burokeliu sriuba, valgyt bent kas antra diena - tiek mano pacios tiek maziaus viduriai susitvarke thumbup.gif
lincia_pincia
na man pazistama neoantologe liepe kasryt valgyti aviziniu dribsniu kose ir jokiu bedu nei man, nei mazylei 4u.gif dar linu semenys lb gerai thumbup.gif ir aisku slyvos (as geriu kompota) tik normuotai...
atide1985
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 08, 18:01)
na man pazistama neoantologe liepe kasryt valgyti aviziniu dribsniu kose ir jokiu bedu nei man, nei mazylei  4u.gif dar linu semenys lb gerai  thumbup.gif ir aisku slyvos (as geriu kompota) tik normuotai...
*

o linu semenu kur galima nusipirkti, vaistineje? g.gif
erikared
Sveikos mamutes,

parduodu 4 skarbonkytes misinuko NAN 1 active H.A. mums jis netiko, nors kiti sako kad jis labai geras. taip pat turiu viena Jumbo \Pack'a 2 numeriuka pampuku.
Parduodu pigiau nei parduotuveje, galime deretis. rasykite i AZ
Gyvenu Kaune
Belatrikse
nuo viduriu uzkietejimo man labai padejo sviezios salotos thumbup.gif nei slyvos, nei rupi duona man neveikia doh.gif
O maziukas gali but nekakojes 5 paras, kazkam gydytojai sake net iki 10 paru. Manoji syki nekakojo 6 paras, nieko blogo jai nesidare, bet jau kad privare sesta diena bigsmile.gif mumi jau 3 men, kakojam kas 2-3 diena ax.gif
lincia_pincia
QUOTE(atide1985 @ 2009 05 28, 15:11)
o linu semenu kur galima nusipirkti, vaistineje? g.gif
*

aha, vaistineje 4u.gif
Borkowa
Sveikos,mums dar ne dvieju savaiciu nera,o jau visduriukai kietieja verysad.gif Issikakoja du tris kartus y diena bigsmile.gif bet problema tame kad stena per asaras,sulenkiu kojytes,pamasazuoju pilvuka ir siaip ne taip isstena doh.gif Ka patartumet man valgyti tokiu atveju,nes dabar visai pradzioi bijau visokiu vasiu valgyt g.gif
S.N.A.S
QUOTE(Borkowa @ 2009 07 11, 15:55)
Ka patartumet man valgyti tokiu atveju,nes dabar visai pradzioi bijau visokiu vasiu valgyt g.gif
*

4u.gif gal sakau gert daugiau pačiai reiktų.. sako burokėlių gerai valgyt - mum biški tas padėjo.. atsisakyk visokio įmantresnio maisto.. košės sako įvairios gerai.. tik ne ryžių-jie kietina... pačiai gerai dar pankolio arbatos pagert..
Papildyta:
QUOTE(BlueFire @ 2009 05 08, 12:37)
Labai padejo svieziu burokeliu sriuba, valgyt bent kas antra diena - tiek mano pacios tiek maziaus viduriai susitvarke  thumbup.gif
*

va va, sakiau, burokėliai - thumbup.gif
langolf
O manajam 2 menesiai ir mes negalim pakakot del susikaupusiu duju verysad.gif . Anksciau kakodavo kiekviena diena , o dabar kas trecia ir to su mano pagalba. Ir padaro labai gaug. As esu Airijoje tai cia daktarai sako kad normalu, bet man vistiek neramu gal valgau ka ne ta, net nezinau verysad.gif n Juk vaikutis turetu tustintis pats. Gal kam yra taip buve?
atide1985
QUOTE(langolf @ 2009 07 15, 18:47)
O manajam 2 menesiai ir mes negalim pakakot del susikaupusiu duju verysad.gif . Anksciau kakodavo kiekviena diena , o dabar kas trecia ir to su mano pagalba. Ir padaro labai gaug. As esu Airijoje tai cia daktarai sako kad normalu, bet man vistiek neramu gal valgau ka ne ta, net nezinau verysad.gif n Juk vaikutis turetu tustintis pats. Gal kam yra taip buve?
*

va mums ta pati beda, bet daktarai sako, kad nieko tokio..
LauriaP
Sveikos, Mamytes.

Mano dukrytei taip pat tik sukaks 2 savaites, bet mano labai uzkieteje viduriai ir ji kazkaip jau 2-3 dienas kiekviena karta prabudusi kankinasi, verkia, riecia kojytes, kakteli kazkiek, stena, grauzia mano kruti. Tai vadinas ir jai nuo manes persidave viduriu uzkietejimas? Ar gali but, kad nuo to neprakakojimo ja ir pabere? As emiausi visu imanomu priemoniu nuo uzkietejimo. Valgysiu tas morku-obuoliu saloteles, skysciu isgeriu kokius 3,5 litro (skysciai visiskai nepadeda).
Natuke
QUOTE(LauriaP @ 2010 04 30, 11:11)
Sveikos, Mamytes.

Mano dukrytei taip pat tik sukaks 2 savaites, bet mano labai uzkieteje viduriai ir ji kazkaip jau 2-3 dienas kiekviena karta prabudusi kankinasi, verkia, riecia kojytes, kakteli kazkiek, stena, grauzia mano kruti. Tai vadinas ir jai nuo manes persidave viduriu uzkietejimas? Ar gali but, kad nuo to neprakakojimo ja ir pabere? As emiausi visu imanomu priemoniu nuo uzkietejimo. Valgysiu tas morku-obuoliu saloteles, skysciu isgeriu kokius 3,5 litro (skysciai visiskai nepadeda).
*

neimanoma uzkriesti viduriu uzketiejimu. Jeigu pabere, gal netinka kas is maisto, pagalvok gal ko neiprasto valgei ant dienu arba kazko padauginai. Pradzioje daug kam buna uzkietejimai, nes tie raumenis nusilpo, po gimdymo mamytems sunku buna sad.gif. Be skysciu ir darzoviu padeda judejimas - kuo daugiau judet, reik ismokt atsipalaiduoti ant sosto, nestumti su jega, ir jeigu nepadeda, galima panaudoti mikroklizmutes. Laikykis smile.gif
jur12345
sveikos mamytes,

mano berniukui ta pati problema su uzkietejusiais viduriukais, neprakakoja iki 4 paru, nors siaip jis yra ramus, neverkia, tik pilvas labai issiputes. Norejau paklausti kaip su tuo termomtero kisimu i uzpakaliuka, kiek giliai ji galima ikisti, nes vakar pabandziau taip padaryti ( ikisau tik ta smailuji galiuka) - jokio rezultato nesulaukiau unsure.gif .
ada21lt
QUOTE(jur12345 @ 2010 08 06, 07:09)
sveikos mamytes,

mano berniukui ta pati problema su uzkietejusiais viduriukais, neprakakoja iki 4 paru, nors siaip jis yra ramus, neverkia, tik pilvas labai issiputes. Norejau paklausti kaip su tuo termomtero kisimu i uzpakaliuka, kiek giliai ji galima ikisti, nes vakar pabandziau taip padaryti ( ikisau tik ta smailuji galiuka) - jokio rezultato nesulaukiau  unsure.gif .
*

O kiek laiko vaikeliui? siaip jei tik zindomas, tai kiek zinau karta per savaite tustintis normalu svarbu slapintusi pakankamai. 4u.gif
O termometro tikrau nekisciau i gera vieta schmoll.gif taip ir suzesti galima.net temperatutros taip nerekomenduoja matuoti...
Ksesanko
QUOTE(ada21lt @ 2010 08 06, 11:25)
O kiek laiko vaikeliui? siaip jei tik zindomas, tai kiek zinau karta per savaite tustintis normalu svarbu slapintusi pakankamai. 4u.gif
O termometro tikrau nekisciau i gera vieta schmoll.gif taip ir suzesti galima.net temperatutros taip nerekomenduoja matuoti...
*

Siaip jei vaikelis nekakoja daugiau 3 d. reikia kreiptis i gydytoja. Tie nesamoningi patarimai, kad gali krutimi maitinamas kudikis nekakoti iki 7 d., nes gerai pienas isisavinamas priveda prie didziuliu problemu. Mano drauge klausesi, o po to teko echoskopuoti vaika ir pamate, kad pilnas zarnynas kakuciu (gydytojai irgi sake, kad gerai pienas isisavinamas ir nerimauti nera del ko smile.gif Jos vaikiukas pradejo kas 8 d. kakoti, o dabar laisvinamuosius tenka vartoti. Ir pasake, jei neissivalys zarnynas teks operuoti sad.gif Reiketu mamytei reguliuoti savo mityba. Man padeda abrikosu gerimas (Hipp), virtos ar troskintos darzoves ir grudu duona. Taip pat valgau daug kosiu. Gydytoja man taip ir pasake, jei tau viduriu uzkietejimas, tai lauk, kad vaikiukui irgi po keliu dienu atsiras.
ada21lt
o kam operuoti g.gif jau ekstra atveju galima zarnyno valyma padaryti, su aparatais ax.gif Kazkaip is pvzdzio neaisku ,kokia problema, nes siaip zarnynas ir yra pilns kakuciu, ten ju vieta biggrin.gif idomu kur cia taip gydytojai patarineja idomiai g.gif
Siaip mano mamai padeda linu semenu arbata, ji sumala uzpila karstu vandeniu ir geria kas ryta 4u.gif Man nemaltu semenu arbata labai padejo nuo tinimo kai buvau nescia ax.gif ir siaip sako gerai valo organizma.
jur12345
mano berniukui 2 menesiai ir pati jau menesi nebemaitinu - nebeturiu pienelio. Gydytoja irgi sako kad iki 5 dienu normalu nesitustinti, bet man kazkaip atrodo, kad visai nenormalu. Nu nezinau jei as penkias dienas nekakociau, tai tikrai man nenormalu butu. Pradejau duoti bifolak bakterijas, tai pirmas keturias dienas gerai kakojo - kiekviena diena, o kartais ir du kartus per diena, o dabar jau vel 3 para nebekakoja. Tai va galvoju jei tpks veiksmingas metodas su tuo termometru - gal pabandyti. Jau bandziau keisti misineli - nieko nepadejo, bandziau daugiau vandenuko duoti - nepadeda. 3-4 paras nekakoja, po to kita diena du kartus arba dvi dienas is eiles normaliai kakoja ir vel viskas kartojasi.
ada21lt
tiek dienu nesitustinti, manau, normalu tik zindomiems kudikiams , nes MP labai lengvai pasisavina organizmas ir kartais paprasciausiai labai mazai lieka ka tustinti:ax: su misinukais visai kita istorija, jie sunkiai virskinami unsure.gif net ismatu kvapas kioks pasidaro.
nigma
siaip labai geras daiktas yra pilvuko masazavimas, na kad ir glostymas pagal laikrodzio rodykle..mes ir turejom bedu su kakiukais, ir klizmutes teko daryt, ir duphalac gert, ir as bandziau slyvu uzpila gert niekas nepadejo, o va po masaziuku super thumbup.gif darau kiekviena diena db mazdaug 5 minutes ir kakoja maze kiekviena diena smile.gif pabandykit gal ir jums pades mirksiukas.gif
jur12345
tai ir pilva masazuoju ir kojas mankstinu ir matau, kad pilvas issiputes - pilnas kakiu, bet niekaip nesigauna. Jau ir bezdeti labai smirdanciai vaikas pradejo. Uzrasiau siandien i masazus, mankstas ir baseina - bet visas tas bus tik rugsejo pradzioj. Jau net nebezinau kaip ir padeti maziui.
nigma
QUOTE(jur12345 @ 2010 08 06, 22:15)
tai ir pilva masazuoju ir kojas mankstinu ir matau, kad pilvas issiputes - pilnas kakiu, bet niekaip nesigauna. Jau ir bezdeti  labai smirdanciai vaikas pradejo. Uzrasiau siandien i masazus, mankstas ir baseina - bet visas tas bus tik rugsejo pradzioj. Jau net nebezinau kaip ir padeti maziui.
*

na va, man butent po masazu ir pajudejo ledai, o db uztenka namie paciai pamasazuoti rolleyes.gif siaip as prasyciau siuntimo pas gastroentrrologa, nors ir ten eiles beprotiskos doh.gif gal duphalac bandykit?arba slyvu pavalgykit bent g.gif
jur12345
tai, kad jam dar negalima slyvu, o as nebemaitinu.. o kaip ta pilvuka masazuoti? gal kokie spec judesiai turi buti, as tik paprastai pagal laikrodzio rodykle maszuoju, taip truputi paspausdama
nigma
QUOTE(jur12345 @ 2010 08 06, 22:24)
tai, kad jam dar negalima slyvu, o as nebemaitinu.. o kaip ta pilvuka masazuoti? gal kokie spec judesiai turi buti, as tik paprastai pagal laikrodzio rodykle maszuoju, taip truputi paspausdama
*

o tyreles slyvu ir negalima dar?jo pagal laikrodzio rodykle sukti ratais, karts nuo karto svelniai paznaibyk ir taip kokias 5 minutes, bet visa visa pilvuka ir apacia pilviaus smile.gif na gal pades 4u.gif
_Smalsutė_
QUOTE(nigma @ 2010 08 06, 22:34)
o tyreles slyvu ir negalima dar?jo pagal laikrodzio rodykle sukti ratais, karts nuo karto svelniai paznaibyk ir taip kokias 5 minutes, bet visa visa pilvuka ir apacia pilviaus  smile.gif  na gal pades  4u.gif
*

Negalima masažuoti peraukštai - blužnies, kepenų srityse.
Gabriete
Galima vartoti Mukofalk, gal dar pasidomėk kokiais homeopatiniais vaistais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.