Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Raudona nosis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Amatevi
Mano draugei pastoviai raudona nosis. Ji tokia pasidarė maždaug prieš metus, kai atsirado problemų su spuogais. Ir niekaip neišsigydo. Viena daktarė skyrė bioderm tepalą nuo išsiplėtusių kapiliarų ir nepadėjo. Gal čia koks uždegimas? Taip norisi jai padėti, nes jau vos ne iki depresijos verysad.gif , niekur išeiti negali nepasitepusi pudros.
Amatevi
Gaila, kad niekas nieko negali patarti verysad.gif
liepsnele
Gal ji daug svorio numete? Kai buvau visai kuda, tai pastoviai raudona nosis budavo, tik vejas papucia ar salciau.

Jei pas ja del kitko, grynai matosi isryskeje kraujagysles, tai tokiais atvejais reikia lazerines chirurgijos g.gif O jei dar labai tas reikalas nepazenges, tai galima grudint tuos kapiliarus su siltu, saltu vandeniu, bet geriausia ne tiesiai vandeni ant nosies, o suslapinus ranksluosti pakaitom patrint su siltu ir saltu ir tinkama krema susirast.
Amatevi
QUOTE(liepsnele @ 2008 06 01, 00:43)
Gal ji daug svorio numete? Kai buvau visai kuda, tai pastoviai raudona nosis budavo, tik vejas papucia ar salciau.

Jei pas ja del kitko, grynai matosi isryskeje kraujagysles, tai tokiais atvejais reikia lazerines chirurgijos  g.gif O jei dar labai tas reikalas nepazenges, tai galima grudint tuos kapiliarus su siltu, saltu vandeniu, bet geriausia ne tiesiai vandeni ant nosies, o suslapinus ranksluosti pakaitom patrint su siltu ir saltu ir tinkama krema susirast.
*

Tai kad man rodos ten problema ne dėl kapiliarų, nes ji tepė tokį tepalą, kuris pagal daktarę, tikrai padeda jau po keletų dienų. Bet jai jokio poveikio nebuvo. Aš manau, kad gal ten koks uždegimas kilo dėl spuogų. O gal rožinė gali būti? Ji neseniai pas dar vieną daktarę buvo, tai ta pasakė, kad jai herpesas g.gif Bet kad ten nepanašu į herpesą g.gif vaistų prirašė, kurie taip pat nepadeda.... verysad.gif
geltona_svajonė
manau, tai kapilerai. nuo jų išryškėjimo nepadeda jokie tepaliukai.. juos reikia naikinti kosmetikos kabinete wink.gif
aguonele
Zinok tai tikrai ne kapiliarai. Cia nepasakysiu nuo ko tai .Mano sesuo ir as kartais tai turime. Kai buvau paaugle, tai isvis negaledavau kokiose karstose ar mazai vedinamose patalpose buti,budavo nosis raudona tampa kaip burokas. Ne taip kad dalele jos,bet visa!!!!!!!!Buvau supanikavus,tarpais nedrysdavau iseiti is namu. Nepamenu kada tai dingo. Pries kelias savaites pastebejau po daugelio metu,kad vel paraudonavus buvo bet nesuku sau galvos,nes lygtai vel pradingo. Mano sesuo taip pat kankinas,kad tik alkoholio laseli isgeria toj pat visa raudona buna. Bet ka daryti? Nesikabinsi akmens po kaklu ir nesoksi nuo tilto. Kai paauglystej pas daktarus buvau,liepe maziau gerti!!!!!Iki dabar negaliu patiketi kaip daktare mazai demesio tam skyre.
As tai nusprendziau pati sau kad cia kas su kraujotaka bus. Gal ir neteisi as,bet man ramiau.
Amatevi
QUOTE(aguonele @ 2008 06 03, 21:11)
Zinok tai tikrai ne kapiliarai. Cia nepasakysiu nuo ko tai .Mano sesuo ir as kartais tai turime. Kai buvau paaugle, tai isvis negaledavau kokiose karstose ar mazai vedinamose patalpose buti,budavo nosis raudona tampa kaip burokas. Ne taip kad dalele jos,bet visa!!!!!!!!Buvau supanikavus,tarpais nedrysdavau iseiti is namu. Nepamenu kada tai dingo. Pries kelias savaites pastebejau po daugelio metu,kad vel paraudonavus buvo bet nesuku sau galvos,nes lygtai vel pradingo. Mano sesuo taip pat kankinas,kad tik alkoholio laseli isgeria toj pat visa raudona buna. Bet ka daryti? Nesikabinsi akmens po kaklu ir nesoksi nuo tilto. Kai paauglystej pas daktarus buvau,liepe maziau gerti!!!!!Iki dabar negaliu patiketi kaip daktare mazai demesio tam skyre.
As tai nusprendziau pati sau kad cia kas su kraujotaka bus. Gal ir neteisi as,bet man ramiau.
*

O jai visada ta nosis raudona. O dėl gėrimo, tai alkoholio ji labai mažai vartoja, tik per tas didžiasias šventes. Buvo ji vakar pas daktarę, tai ta išrašė antibiotiko eritromicino ir fucidin tepalu tepti. Sakė vėl po 10 dienų maždaug pasirodyti. Žiūrėsim kaip bus g.gif
pienas
Nu jeigu daktare skyre tepala nuo issipletusiu kapiliaru.. tai vadinasi problema ir yra kapiliaruose. Tepalai tikrai nepades. Siam reikalui labai nebloga kosmetikos linija yra... dr.ethar.. atrodo. Kremas, pienelis, losjonas, serumai - lenku gamybos. Deja, jau metai laiko kaip sios kosmetikos kosmetikos parduotuves neplatina. O jos gana efektyviai padedavo sumazinti raudonuma.
O kapiliaru salinima daro lazeriu mandresniuose kosmetikos kabinetuose arba.. kazkokiais elektros impulsais kosmetologijos centre vilniuje, kur kaune nezinau. Deja, tu proceduru reikia ne vienos. Tais elekros impulsais efektas jauciamas, deja, tu proceduru reikia ne vienos, o jos daromos tik nuo velyvo rudens iki ankstyvo pavasario... smile.gif tik keleta menesiu.. negalima sauleje po ju kepintis kuri laika.
P.S. Pati turiu sia problema.. bet vis neistaikau ir siek tiek bijau tai tvarkyti.
Amatevi
[quote=pienas,2008 06 04, 14:06]
Nu jeigu daktare skyre tepala nuo issipletusiu kapiliaru.. tai vadinasi problema ir yra kapiliaruose.

Ta tepalą jai skyrė taip: atėjo, pasakė, kad raudona nosis, o ta net nepažvelgusi ir išrašė kremą nuo kapiliarų...Bet kaip jai nesiseka, nuo to paskirto eritromicino apsinuodijo verysad.gif
AngelinaJolie:)
Gal kas darėsi kapiliarų šalinimą kosmetikos kabinete? O galbūt kam nors pavyko jų atsikratyti kremu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.