Genute22
2010 04 29, 12:40
QUOTE(AXTA @ 2010 03 30, 15:58) jau beveik visa men as ta pagalve turiu ir miegu su ja,bet nepriprantu ir nieko stebuklingo nerandu joje,nors dar vis neatsizadu..gal bus geriau su maitinimu..  Jeigu jus apie Zappy pagalve, tai visiskai jums pritariu Neradau joje nieko stebuklingo nei nestumo, nei maitinimo, nei kudikio auginimo metu Bet cia tik mano nuomone...
Fiesta10
2010 05 01, 18:04
Man asmeniskai pagalve patinka, nenusivyliau kad isigijau  . Padeda kai skauda nugara, labai patogu ant jos atsigulus masaza daryt, t.y. kai vyras man daro  . Nemiegu su ja,nes kietoka , bet naudojam kiekviena diena  . Aisku kad joje nieko ypatingo, bet pati tokios nepasiuciau , ir laaabai jau ji man patogi  .
Nepatiko man ta pagalve  Patogiau, negu ant ranku laikyt zindant, bet vis tiek nebuvo super patogu, pavargdavo ir nugara, ir rankos  Gal kad esu labai liekna, krutine maza...  Per zemai man leliukas, nors tu ka
addicted
2010 05 16, 13:20
Man ta pagalve buvo nesciai daugiau naudojama,patogiai atsiest ar prie televizoriaus prigulus patogiai prisitaikius. O maitinimui isitikinau,kad trumpesnes maitinimo pagalves patogiau,arba tokios ovalios pagalvytes. Nes ilgosios kaip desra,daugiau trukdo maitinant,nelankscios  Siaip as labai net uz pagalves,zymiai patogiau nei ant ranku laikyti
Ksesanko
2010 05 19, 21:39
O as esu labai patenkinta Zappy pagalve. Kol kas vaikelis pilvelyje, bet man su ja patogu miegoti nakti, sedeti ziureti televizoriu, uzsnusti diena ant sofos. Visur ja tampau su savimi  Vyras isbande ir irgi uzsinorejo tokios. Tai dabar abu turime po pagalve. As dar papildomai uzvalkala nusipirkau, nes su sia pagalve dabar mes "geriausi draugai"  Tikiuosi ir kudyki bus patogu maitinti.
eturib9
2010 05 23, 17:47
TUriu ir as tokia... Zappy, labai dziaugiuosi, naudojuosi dar pati, nes lelius pakeliui  ne tikrai labai patogu miegoti, ziureti tv ar tiesiog siaip relaxintis. Rekomenduoju
Žm@nytė
2010 05 25, 13:35
aš turiu zappy, bet manau belekokia gerai tokios formos, grikinių dėl kvapo vien nepirkčiau gaila su pirmuoju pagailėjau pinigėlių, na gyveni ir mokaisi, nes tikrai būtų buvę daug legviau ir patogiau bent išsimiegoti (kūdikiui panaudojimo dar neišbandėm ) vėliau parašysiu komentarus ir apie tai
vaidusiuke
2010 06 02, 15:56
sveikos mamytes reikia pagalbos, noriu pasisiuti tokia pagalve, bet man labai reiketu issamios foto sesijos  ir tiksliu ismatavimu, matot provincijoj gyvenu nelabai kaip turiu iki parduotuves nuvaziuoti pasiziureti aciu
Nusipirkau ir as ta ZAPPY grikine pagalve,miegoti l.patogu,ant pilvo paguleti galima ir siaip tv ziureti.Tikiuosi ir maitinti seksis gerai.Kaina nemaza,bet kas dabar pas mus pigu.
Nu va kaip smagu girdeti Zinoma Zappy pagalves nemigos neisgydis  bet miego malonuma padidins  Man asmeniskai labiausiai praverte zindant mazyles. Mano mergaites valgydavo po valanda ar 1,5  tai ir rankos ir nugara nutirpdavo, o pagalve padedavo, nes nereik susikuprinus maitinti ir laikyti ant ranku  Trumpos pagalves irgi gerai, bet jos "nepadeda" nugarai, o ilgaja gali apsivinioti aplink, tai sudaro atrama juosmeniui Zinoma, tai jau "prabangos" preke, ir be jos galima gyventi, bet kas sau gali leisti tai manau pades sau
SweetTalk
2010 10 25, 10:21
As irgi esu isigijus Zappy pagalve. Tiesa sakant, man asmeniskai ant jos miegot nepatogu (turiu grikine, nes pries perkant is drauges keliom naktim buvau pabandymui pasiskolinusi su EPS uzpildu, bet nuo jo kvapo dusau), tad ji jau kelis menesius guli nenaudojama, o vyras vis komentuoja, kad eilini nereikalinga daikta isigijau  Bet tikiuosi, Zappy pravers zindymo metu
pirkau firmos metras ar centimetras vadinas. Čipoline. Ji grikinė, puiki. Be jos  paskutiniais mėn, nebūčiau pamiegojus. O dabar maitinti visai patogu. Aišku, maitinti ant jos pradėjau ketvirtą mėn., anksčiau kažkaip nepatogu vaiką pasidėti buvo.
melynas dangus
2011 04 12, 14:38
Ir aš turiu ta maitinimo pagalvę. maniškė panaši į tokią: http://cache4.skelbiu.lt/pictures/48/28/ma...72848_small.jpgVaikučio dar neturiu, tai tenka ją naudoti miegojimui pagerinti  iš pradžių buvo labai nepatogu, nes ji labai aukšta buvo (daug kamšalo), bet paskui nubėriau dalį tų granulių į maišiuką (neišmečiau, nes manau prireiks kai naudosiu ją maitinimui) ir liuksiškai ji man padeda patogiai išsimiegoti
Sveikos Mamytes, sveikinam su musu diena, zydekim, sypsokimes ir mylekim save Zappy pagalviu gamintojai atsako tik uz Zappy pagalviu kokybe, gaunam nemazai laisku is mamyciu pirkusiu kitas pagalvytes, su klausimais kodel uzpildas ne granuliu, mes atsakom tik uz ZAPPY PAGALVES MAITINANCIOMS IR Bukite atidzios perkant kitur, skaitykite kokiu uzpildo yra pagalves. Viena  nusipirko su uzpildu ne granuliu, o Poliesteris (sinteponas) galvodama, kad tai granules. Pagalves uzpildytos sinteponu sunkiai formuojasi. Grikiu lukstu ar EPS granuliu uzpildo esme ir yra, kad jos pasiskirsto pagal Jusu ir mazylio svori.
Tiffany
2011 07 19, 16:07
mergytes, patarkit, kuria zappy imti - su grikiais ar su granulem  ar jos vienodo uzpildo?
egllute
2011 07 21, 12:02
Su grikiais beveik 2 kartus sunkesne, o kai nesciai reikejo su ja lovoje vartytis tai ir su EPS granulemis nelengva buvo  Bet su grikiu uzpildu turbut taip greit nesusispaudzia uzpildas, nes dabar mazajam 8 menesiai o jau reiketu EPS granuliu uzsisakyti, nes potuste ji man atrodo. Sakyciau, kad nesciajai geriau EPS granuliu, o maitinanciai geriau grikiu uzpildo pagalve
Noriu paklausti, ar naudojate mazesnes maitinimo pagalves, kurios skirtos tik kudikio maitinimui? As galvoju pirkti tokia, nes su miegojimu jokiu bedu, tik atsiliepimu nelabai internete radau
Bet jeigu daiktas yra, vadinasi ir ji naudojanciu turi buti. Padekite apsispresti
Simuute
2011 07 28, 12:10
QUOTE(LukaC @ 2011 07 28, 12:57) Noriu paklausti, ar naudojate mazesnes maitinimo pagalves, kurios skirtos tik kudikio maitinimui? As galvoju pirkti tokia, nes su miegojimu jokiu bedu, tik atsiliepimu nelabai internete radau
Bet jeigu daiktas yra, vadinasi ir ji naudojanciu turi buti. Padekite apsispresti  Aš lygiai taip pat - nusipirkau mažąją, nes nebuvo sunku miegoti. Tik kad dar nespėjau išbandyti, nes mažasis vėluoja su mamyte susitikti
Tiffany
2011 08 11, 17:13
sianakt jau miegosiu ant savo Zappy pagalveles  pirkau su EPS granulem
Cassiopeia
2011 08 11, 20:43
QUOTE(Tiffany @ 2011 08 11, 17:13) sianakt jau miegosiu ant savo Zappy pagalveles  pirkau su EPS granulem  jau gal mėnesį turiu Zappy su EPS granulėm Perkant dar ir papildomą granulių maišelį gavau, tai kai prireiks, papildyti galima. Man Zappy labai tiko ir patiko, jei kur savaitgalį važiuojam, visada ją vežuosi ir su ja miegu O dienos metu irgi patogu - sėdint ar pusiau sėdom įsitaisius Zappy į pasagos formą sulenkiu, gaunasi kaip fotelio atramos
dubidudi
2011 08 16, 11:04
QUOTE(LukaC @ 2011 07 28, 12:57) Noriu paklausti, ar naudojate mazesnes maitinimo pagalves, kurios skirtos tik kudikio maitinimui? As galvoju pirkti tokia, nes su miegojimu jokiu bedu, tik atsiliepimu nelabai internete radau
Bet jeigu daiktas yra, vadinasi ir ji naudojanciu turi buti. Padekite apsispresti  As maitinu savo lialiuka su Minirelax. Su pirmuoju buvau nusipirkusi Zappy, kai nebereikejo, ja pardaviau pagal skelbimus, su antru pamaniau isbandysiu mazesne maitinimo pagalve ir ji puikiai pasiteisino
merselle
2011 09 11, 12:41
QUOTE(Cassiopeia @ 2011 08 11, 20:43) jau gal mėnesį turiu Zappy su EPS granulėm Perkant dar ir papildomą granulių maišelį gavau, tai kai prireiks, papildyti galima. Man Zappy labai tiko ir patiko, jei kur savaitgalį važiuojam, visada ją vežuosi ir su ja miegu O dienos metu irgi patogu - sėdint ar pusiau sėdom įsitaisius Zappy į pasagos formą sulenkiu, gaunasi kaip fotelio atramos  o cia nemokamai dave? is kur pirkote? kokia apvalkalo sudetis??
Taip, granuliu maiselis buna prie pagalviu nemokamai Musu pagalviu sudetis siuo metu yra: pamusalas ( i kuri supildos granules ar grikiu lukstai) is 100% medvilnes, uzvalkalai taip pat 100% medvilnes. i pagalves kaina iskaiciuotas vienas uzvalkalas
Cassiopeia
2011 09 11, 19:30
QUOTE(merselle @ 2011 09 11, 12:41) o cia nemokamai dave? is kur pirkote? kokia apvalkalo sudetis??  Keja jau parašė dėl sudėties. Taip, papildomas granulių maišelis nemokamai. Pirkau iš zappy.lt - iš reklamos SM ir sužinojau. Kadangi aš Kaune, tai pristatė nemokamai. Ir greitai - kitą darbo dieną po užsakymo. Ir tiesiai į namus atvežė
man reikia pataromo del pagalves, galvoju kuria pirkti, kuri butu patogesne, gal kas nors gales padeti ir patarti pagalve 1ar pagalve 2
As siulau rinktis kuo ilgesne pagalve. Kuo ji bus ilgesne tuo labiau galesite is jos islauzti norimas pozas  , t.y. miegant viena gala tarp koju pakisti kita po galva, kai vaikutis sedes patogiau ji bus apjuosti aplinkui. Ypac kai maitinsite patogu, kad pagalve yra ilga, nes uzsideda vienas galas uz nugaros kitas ant keliu, taip gaunasi atrama juosmeniu ir nugara bei rankos neisvargs. Na mano patarimai kuo ilgesne tuo patogesne, siulau rinktis netrumpesne kaip 160cm. Ir vidus t.y. uzpildas patariu rinkti polisterio granules, ne porolona, nes mazylio svoris pasiskirsto su jomis geriau
QUOTE(Keja @ 2011 10 05, 14:07) As siulau rinktis kuo ilgesne pagalve. Kuo ji bus ilgesne tuo labiau galesite is jos islauzti norimas pozas  , t.y. miegant viena gala tarp koju pakisti kita po galva, kai vaikutis sedes patogiau ji bus apjuosti aplinkui. Ypac kai maitinsite patogu, kad pagalve yra ilga, nes uzsideda vienas galas uz nugaros kitas ant keliu, taip gaunasi atrama juosmeniu ir nugara bei rankos neisvargs. Na mano patarimai kuo ilgesne tuo patogesne, siulau rinktis netrumpesne kaip 160cm. Ir vidus t.y. uzpildas patariu rinkti polisterio granules, ne porolona, nes mazylio svoris pasiskirsto su jomis geriau  aciu uz patarimus!! bandysiu dar paieskoti
dubidudi
2011 10 10, 12:22
QUOTE(Dange* @ 2011 10 05, 17:16) aciu uz patarimus!! bandysiu dar paieskoti  Dange, gal esi is Klaipedos? Maciau parduotuveje Premaman Klaipedoje yra visokiu maitinimo pagalviu, tad kai rankose laikysi realu daikta tikrai lengviau issirinksi.
Tatuskes
2011 10 11, 10:00
As tai labai esu patenkinta Zappy pagalve bent jau miegui tai labai man tiko,tikiuosi ir maitinant kudikeli pasiteisins visu 100% !
mamyte.lt
2011 10 18, 19:34
As tokia pagalve maciau filme su J.Lopez  nors dar labai anksti, bet jau jos noriu  tik reikia is pradziu
Kreziukas
2011 11 23, 18:55
O man tas daiktas visiskai nepasiteisino, kadangi mano maza krutine. Buvo labai nepatogu, skaudedavo ir niekaip su maziuku nerasdavom tinkamos pozos
oksia84
2011 11 29, 10:49
Sveikos merginos.Tokia pagalve pirma karta pamaciau internete, poto parodoje, pamacius ju kainas, pagalvojau kad as geriau ja pati pasiusiu, reikia tik naturalios medziagos, granuliu ir siuvimo masinos,na ir zinoma noro.dar nesu sau pasiuvus pet jau viska ko tam reikia nusipirkau.paprasta pagalve internete kainuoja 90lt(bent jau zappy),man isejo mazdaug 50-60lt.
boruzikea
2011 12 21, 15:51
QUOTE(oksia84 @ 2011 11 29, 10:49) Sveikos merginos.Tokia pagalve pirma karta pamaciau internete, poto parodoje, pamacius ju kainas, pagalvojau kad as geriau ja pati pasiusiu, reikia tik naturalios medziagos, granuliu ir siuvimo masinos,na ir zinoma noro.dar nesu sau pasiuvus pet jau viska ko tam reikia nusipirkau.paprasta pagalve internete kainuoja 90lt(bent jau zappy),man isejo mazdaug 50-60lt. Bet reikia tureti siuvimo masina, moketi siuti ir pan. As uzmaciau "Nuko" parduotuvej Antakalnyje maitinimo pagalve Relax ir dziaugiuo ja be galo
vilmoske
2012 01 26, 13:28
QUOTE(boruzikea @ 2011 12 21, 17:51) Bet reikia tureti siuvimo masina, moketi siuti ir pan. As uzmaciau "Nuko" parduotuvej Antakalnyje maitinimo pagalve Relax ir dziaugiuo ja be galo   tikrai, jei kam sunkiai sekasi net ir sagą įsiūti, kažin, ar pavyks pasisiūti
Buttuke
2012 02 01, 16:10
QUOTE(oksia84 @ 2011 11 29, 11:49) Sveikos merginos.Tokia pagalve pirma karta pamaciau internete, poto parodoje, pamacius ju kainas, pagalvojau kad as geriau ja pati pasiusiu, reikia tik naturalios medziagos, granuliu ir siuvimo masinos,na ir zinoma noro.dar nesu sau pasiuvus pet jau viska ko tam reikia nusipirkau.paprasta pagalve internete kainuoja 90lt(bent jau zappy),man isejo mazdaug 50-60lt. o kur pirkote granules? as irgi planuoju siutis.
QUOTE(Kreziukas @ 2011 11 23, 18:55) O man tas daiktas visiskai nepasiteisino, kadangi mano maza krutine. Buvo labai nepatogu, skaudedavo ir niekaip su maziuku nerasdavom tinkamos pozos  Man maitinimui ne kažin kiek padėjo, bet mazgiui iki dabar ji labai patinka, randa 100+1 panaudojimo būdų  Sėdi, žaidžia, daiktus susikrauna, miega, mėto, o ir man pačiai labai patogu sėdėt ją pasidėjus  Kaip kam-draugė atidavė kaip nereikalingą ir užimantį vietą daiktą, o pas mane puikiai pritapo. Ir gailiuosi, kad neįsigijau jos  metu, nes niekaip negalėdavau įsitaisyt miegui, būtų pravertus
luckyme
2012 04 03, 15:37
Laba,konsultacijos noreciau is patyrusiu  Labai metaus tarp grikines ir granuliu uzpildu,kazin kuri geriau  man siaip patinka ,kad kuo kietesne pagalve butu,bet bijau,kad grikine bus per kieta ir per sunki o ta kita per minksta
mylimukeA
2012 04 08, 14:50
QUOTE(Tefnut @ 2012 02 04, 21:19) Ir gailiuosi, kad neįsigijau jos  metu, nes niekaip negalėdavau įsitaisyt miegui, būtų pravertus  Man toji pagalvė buvo didžiausias pagalbininkas miego metu QUOTE(luckyme @ 2012 04 03, 15:37) Laba,konsultacijos noreciau is patyrusiu  Labai metaus tarp grikines ir granuliu uzpildu,kazin kuri geriau  man siaip patinka ,kad kuo kietesne pagalve butu,bet bijau,kad grikine bus per kieta ir per sunki o ta kita per minksta  Aš turiu granulių, bet teko miegoti ir su grikine, tai man grikinė per kieta, per sunki ir labai nepatogi buvo Granulinė po kiek laiko gerokai "ištižo", bet pasipildai kiek nori ir labai gerai
Nusipirkau ir as pagalve, tikras issigelbejimas miego metu  nes jau nebegalejau normaliai issimiegoti
boruzikea
2012 04 17, 22:34
QUOTE(luckyme @ 2012 04 03, 15:37) Laba,konsultacijos noreciau is patyrusiu  Labai metaus tarp grikines ir granuliu uzpildu,kazin kuri geriau  man siaip patinka ,kad kuo kietesne pagalve butu,bet bijau,kad grikine bus per kieta ir per sunki o ta kita per minksta  Grikinė pagalvė sveria apie 5kg, tai su ja vartytis neatsiudus būtų manau sudėtinga, o su granulėms tik permeti per save ir toliau sapną sapnuoji
lauriuksis
2012 05 07, 12:52
turiu zappy pagalve su granulemis tai ji labai gelbejo man nestumo metu,bet maitinti kudiki man buvo patogiau ant paprastos pagalves Papildyta:su granulemis pagalve galima reguliuoti minkstuma,uzsipildai tiek kiek tau reikia.Gali pasidaryti minksta,bet gali pasidaryti ir kieta
Klausimas toms, kurioms pavyko pasisiūti: kiek g/kg granulių gali prireikti 1,5-1,7m pagalvei? Užtikau, kad galima nusipirt Zappy, gal dar kur nors?
|
|