apie pagalves sias suznojau tik kai baigesi pienas
Sveikos, mamytes
susimasciau ir as, kad reikia maitinimo pagalves, tik manau kad zappy nepasidesi taip ant keliu, kad vaikutis pasiektu valgyti vis tiek reikes dar pagalveliu apacioje. tiesa? man zappy neatrodo labai aukstos.
Gal taip tik atrodo, kad neaukstos
QUOTE(Atidela @ 2009 09 17, 10:04) susimasciau ir as, kad reikia maitinimo pagalves, tik manau kad zappy nepasidesi taip ant keliu, kad vaikutis pasiektu valgyti vis tiek reikes dar pagalveliu apacioje. tiesa? man zappy neatrodo labai aukstos. Tikrai uzteks ant keliu vienos pagalves QUOTE(Atidela @ 2009 09 17, 22:43) Apimtis 50cm, per storiausia vieta. Auksti galima koreguotis, t.y. kai maitini vaikeli ant keliu, gali granules suvaryti i reikiama vieta, na nezinau ar aiskiai prirasiau
As db irgi ieskau tokios pagalves, bet vis dar neapsisprendziu, ar ji labai jau butina, nes visgi ne taip ilgai ir reiks, bet as ne LT gyvenu ir pas mus cia vien sintetika
QUOTE(Keja @ 2009 09 18, 11:49) Apimtis 50cm, per storiausia vieta. Auksti galima koreguotis, t.y. kai maitini vaikeli ant keliu, gali granules suvaryti i reikiama vieta, na nezinau ar aiskiai prirasiau kazkaip neaiskiai jus labai kalbat eidama i mamu akademija antakalny radau jusu lankstinuka kur parasyta, kad zappy pagalves puikiai subliuksta. QUOTE(Atidela @ 2009 09 25, 09:13) kazkaip neaiskiai jus labai kalbat eidama i mamu akademija antakalny radau jusu lankstinuka kur parasyta, kad zappy pagalves puikiai subliuksta. Nuvaziuokit i Nuko parduotuve, ji yra Akropoly atrodo, ten paciupinesit vokiska, ji lygiai tokia pat kaip Zappy, tik kaina kita
puikiai subliuksta - reiskia kad granules "subega" taip kaip reikia, kai issipatogini patogiai
o 50 cm reiskia apimtis apjuosus as turiu tokia pasigaminus pati - man siuo metu kol ir siaip tokia "sasyska" visiem seimos nariam net labai patinka taip kad tokia galima bus naudot ir kai jau bus ale nereikalinga
Dekui, mam gulbe, uz pagalva
QUOTE(Keja @ 2009 09 25, 19:06) Dekui, mam gulbe, uz pagalva ir vaikui baisaii patinka jau tokia kai isigyji tai reik jau kiekvienam nariui po viena
As irgi tokia turiu
Žindymo kursuose per pratybas naudojame Zappy pagalves. Šios pagalvės tinka visoms žindymo padėtims: sėdom, gulint, iš po pažasties. Kaip atrodo partybos su lėle ir Zappy pagalve, galite pažiūrėti: Žindymo kursų pratybos
Gražaus laukimo QUOTE(mamaRasa @ 2009 09 29, 20:51) Žindymo kursuose per pratybas naudojame Zappy pagalves. Šios pagalvės tinka visoms žindymo padėtims: sėdom, gulint, iš po pažasties. Kaip atrodo partybos su lėle ir Zappy pagalve, galite pažiūrėti: Žindymo kursų pratybos Gražaus laukimo as paskutini karta labai norejau, bet drauge atkalbejo, patare, kad geriau nupirkciau daugiau paprastu sm jas pardavinėja ir aptarinėja čia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=358335
Maitinau iki 1,5 m ir neįsivaizduoju kaip būčiau be tos pagalvė apsiėjusi. Aš pirkau iš vokiško katalogo, atrodo Otto. Kaina nuo 20 eur, užvalkalas medvilninis su utrauktuku. Tai jei avarija, nuėmi ir skalbi. Miegojau su ja kai nėščia buvau, vieną galą po galvą kitą tarp kojų. Vienu žodžiu nepamainomas dalykas
Aš irgi labai patenkinta Zappy pagalve likau. Dabar, kai jau nebemaitinu, tai naudojam nugarai atsiremti patys ar TV žiūrėti, ar skaityti. Ir dar pagalvojau, kad visai nebloga dovana draugei Kalėdoms būtų
Zuriu sioje temoje visos siulo sias tik pagalves pirkti
Galbut kuri nors is pasisiuvusiu galetu paaiskinti smulkiau kaip ta padaryti? Kiek matau tai cia viskas labai elementaru, na bet gal yra kokiu "fintu" ? QUOTE(mama_gulbe @ 2009 09 25, 17:21) puikiai subliuksta - reiskia kad granules "subega" taip kaip reikia, kai issipatogini patogiai o 50 cm reiskia apimtis apjuosus as turiu tokia pasigaminus pati - man siuo metu kol ir siaip tokia "sasyska" visiem seimos nariam net labai patinka taip kad tokia galima bus naudot ir kai jau bus ale nereikalinga
Super daigtas
Tiesa pirma savaite ir man ji pasirode per kieta, per auksta ir ne labai reikalinga... bet po po kurio laiko granulytes tikrai siek tiek susispaude ir dabar niekur be jos net nevaziuoju Jei reiks pasipildyti, tai duoda pilna maisa papildomu granulyciu Esu be galo patenkinta siuo paprastu stebuklu... o ir vyras ne retai nugvelbia, kol as krapstausi iki lovos
Kodel likai nepatenkinta?
Seip as irgi is pradziu galvojau imt grikine, bet pasiskaiciau, kad jos labai sunkios ir neatsparios dregmei.. del to ir pasiemiau su granulem. O nebandei skambintis i parduotuve kur pirkai... gal pakeistu i granuline?
sveikutes
gal galit parashyt kur tu zippy pagalveliu pigiausiai galima nusipirkt? paskutiniu metu retai kada yra sveikatos vazhinet po parduotuves ir ieshkot
Siandien jau gavau Zappy pagalve tiesiai i namu
Dar normaliai neisbadziau, bet zinau, kad bus reikalingas daiktas. Sunus 4 metu is karto is manes ateme, savo kambarin ir neatiduoda - taip iseina, reikejo dvi pirkti...Ta pagalve uz ji didesne ir i jo lova nelabai telpa kartu su juo paciu... Dekui Kejai
nemanau kad tas daiktas toks jau butinas ypac uz tokius pinigus o pasisiut gan nebloga ideja
prisiskaiciau apie zappy pagalves atsiliepimai geri
QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 14:48) patikek, tikrai labai pravercia maitinant, ir mano dukryte labai noriai guli ir saldziai miega ant jos, o po to kai prades sedeti, irgi bus patogu.zodziu as tai labai ja patenkinta, o kaina manau prieinama...
Mes tai dar negimeme, bet as jau labai patenkinta ta pagalve (turiu Zappy) su grikiu lukstais, labai pravercia isitaisant patogiai miegoti. Manau, maitinimui taip pat nemazai bus naudojama
vakar gavau savo pagalve
Aš irgi turiu Zippy,tik dabar bėda,kad su sūneliu nepasidalinam,jis labai nori su ja žaisti,pagulėti
As su sia pagalve nesiskiriu, jei tik esu lovoj, ji salia manes
Kam " Zapi" perbrangu pabandykit "OTTO" kataloge pasižiūrėt. Aš pati parsisiunčiau už 13 eur
Įmetu nuorodą, bet tokios kaip užsisakiau jau nebėra. Nuoroda čia
jau beveik visa men as ta pagalve turiu ir miegu su ja,bet nepriprantu ir nieko stebuklingo nerandu joje,nors dar vis neatsizadu..gal bus geriau su maitinimu..
jau beveik savaite kaip draugauju su ZAPPY pagalve
QUOTE(zibute0203 @ 2010 03 28, 00:23) tai matyt, kad nera, nes be 50eur plius siuntimas nieko nera
Sveikos mergynos. Gal kas is Klaipedos zada pirkti Zappy pagalve? Galetume susivienyti ir butu nemokamas pristatymas
kokia pagalve labiau patartumet: ar su grikių lukštų uzpildu ar su sveikatai nekenksmingų polistireno granulių (EPS)uzpildu?
Mes taip pat turėjom tą ilgąją, universalią iš mamalux su sintetiniais rutuliukais. Fantastika. Jau nėščia tik parsinešusi įsimylėjau, miegojau apsikabinusi ne vyrą, o ją. Visur kur reikia pasikaišiodavau, ir po galva, ir po pilvuku, ir tarp kojų. Po to maitinant, tai ji iš visa nepamainoma. Pirmąją savo dukrytę kai auginau, tai neturėjau. Nugarą baisiausiai skaudėjo, nors pagalvėlėm buvau visaip apsidėliojusi. O su sūniuku, kai turėjau šią pagalvę, niekur nugaros neskaudėjo, nes vieną galą po vaiku, o kitą sau už nugaros, ji išsiformuoja taip kaip reikia. Grikių lukštų..gal ir gera, bet sunki ir kažkokia aštroka. Bet čia turbūt kam kas patinka. Po to pagalvė pravertė, kai mažius norėjo viską stebėti, ant sulenktos su nuolydžiu - pagudai, o jis stebi viską. Po to, kai sėdėti nori, o dar su pusiausvyra ne kas, tai aplink apsuki - liuks. Paskutinis kam pravertė, tai kai pradėjo naktį lipti pas mus į lovą, tai aš prisistumdavau lovytę prie mūsų didelės lovos, o pagalvę paguldydavau į tarpą. Dabar mes jau dideli - 1,5 metų, jau nebereikia pagalvės, o ji kaip nauja. Užvalkalas nei nubluko, nei nusiskalbė. Gal tų grūdelių kiek mažiau, pasispaudė, bet pradžioje jų būna kiek daugiau, tai po to kai susiguli, net smagiau.
Įmetu naują nuorodą, vėl atsirado pigesnių, kam reik pasižvalgykit nuoroda
arba viršuje raktažodžio laukelyje įveskit žodį "stillkissen"
Sveikos,
truputi noriu patarti. Pagalvytes kurios siuo metu su nuolaida kainuoja 15euru, labai stipriai skiriasi nuo Zappy pagalviu ir nuo tu kurios su nuolaida Otto kataloge kainuoja 50euru. Visuose pagalvese yra EPS granules, bet jos yra SKIRTINGOS. Zappy pagalvese ir pagalvese, kurios yra po 50eur EPS granules yra laaaaaaaabai smulkios iki 2mm. vadinasi "mikro perlai", granules kurios yra pagalvese po 15eur yra stambios ir dideles granules. Kodel tai blogai: nes jos labai staigiai subliuksta, o papildymo negausite, antra ant ju gulint gali jausti granulytes, kas gali buti nepatogu miegoti ant ju. Zinoma rinktis kur ir ka pirkti Jusu teise As tik norejau patarti QUOTE(Keja @ 2010 04 15, 15:25) Nežinau, kuom jos tos zapi tokios ypatingos. Mano turėta iš katalogo, kai antrą auginau, kainavo 20 eurų, ir atlaikė geriausiai. Po to dar pardaviau kitai mamytei ir gavau iš jos laiškelį, kad jinai labai patenkinta pirkiniu. Kadangi mus aplankė trečias netyčiukas, tai tenka vėl pirkti. Ir tikrai nesiruošiu permokėti( šį kartą jau už 14 eurų nusipirkau). Kiekvieno teisė rinktis, bet manau jau visos susidūrėm su lietuvišku fenomenu, jog čia vietoj pirktas daiktas kainuoja žymiai brangiau nei iš užsienio QUOTE(zibute0203 @ 2010 04 17, 14:36) Nežinau, kuom jos tos zapi tokios ypatingos. Mano turėta iš katalogo, kai antrą auginau, kainavo 20 eurų, ir atlaikė geriausiai. Po to dar pardaviau kitai mamytei ir gavau iš jos laiškelį, kad jinai labai patenkinta pirkiniu. Kadangi mus aplankė trečias netyčiukas, tai tenka vėl pirkti. Ir tikrai nesiruošiu permokėti( šį kartą jau už 14 eurų nusipirkau). Kiekvieno teisė rinktis, bet manau jau visos susidūrėm su lietuvišku fenomenu, jog čia vietoj pirktas daiktas kainuoja žymiai brangiau nei iš užsienio sveikutes. na, as kadangi tu uzsienietisku neisbandaziau, turiu zappy pagalve ir esu ir as ir mazyle labai patenkinos, ypac patogu zindyti, na bet aisku, kiekvienas renkames pagal save ir pagal kisene... QUOTE(zibute0203 @ 2010 04 17, 14:36) Nežinau, kuom jos tos zapi tokios ypatingos. Mano turėta iš katalogo, kai antrą auginau, kainavo 20 eurų, ir atlaikė geriausiai. Po to dar pardaviau kitai mamytei ir gavau iš jos laiškelį, kad jinai labai patenkinta pirkiniu. Kadangi mus aplankė trečias netyčiukas, tai tenka vėl pirkti. Ir tikrai nesiruošiu permokėti( šį kartą jau už 14 eurų nusipirkau). Kiekvieno teisė rinktis, bet manau jau visos susidūrėm su lietuvišku fenomenu, jog čia vietoj pirktas daiktas kainuoja žymiai brangiau nei iš užsienio Buna ir taip QUOTE(karalaiti @ 2010 04 20, 10:55) sveikutes. na, as kadangi tu uzsienietisku neisbandaziau, turiu zappy pagalve ir esu ir as ir mazyle labai patenkinos, ypac patogu zindyti, na bet aisku, kiekvienas renkames pagal save ir pagal kisene... Tai aisku ,bet kam permoketi?
Tikrai nesivelsiu i diskusijas kuria ir kur pagalve pirkti. As parasiau del to, ,kad jau ne viena karta ir ne du
Viena mamyte kuri pagalve nusipirko uz 10euru buvo nemaloniai nustebinta, nes pagalves viduje buvo ne EPS granules, o paprasciausias porolonas. Taigi pirkdamos atidziai issiverskite kas yra pagalvytes viduje. Pagalves po 45 eurus ir 50 tikrai yra geros kokybes, del kitu neatsakau Pas mus fenomenas yra pirk geriau uzsienietiska nei lietuviska preke, va cia tai jau tikras fenomenas Visom geru pirkiniu |