Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maitinimo pagalvės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3
Piranjai
apie pagalves sias suznojau tik kai baigesi pienas sad.gif o iki to laiko tikrai gerokai nugara pavarginau - neradau tikrai geros vietos maitinimui atsisedus. o kitas dalykas, kaip kazkuri sake, kol nemaitini tol nereikia jos pirkti - na man paskutiniais menesiais nestumo buvo katastrofa eiti miegoti. ziauriai nugara lauze, ryta atsikeldavau kaip suspardyta biggrin.gif tai dabar kai sis nestumas perkops i kita puse ketinu isigyti tokia pagalve arba pasisiuti, tik kaip suprantu kitoms gaila ismatavimus duoti tongue.gif
ZiLiute
Sveikos, mamytes bye1.gif , ir as susidomejau situo stebuklu, kuri visos taip giria, nes nugara skauda ne tik nuo nestumo... kazkaip moketi daug pinigeliu nesinori, juolab kai toks sunkmetis neaiskus ant nosies... As irgi galvoju pasisiuti, o ir grikiu lukstu galima atskirai nusipirkti good.gif
Atidela
susimasciau ir as, kad reikia maitinimo pagalves, tik manau kad zappy nepasidesi taip ant keliu, kad vaikutis pasiektu valgyti vis tiek reikes dar pagalveliu apacioje. tiesa? man zappy neatrodo labai aukstos.
ZiLiute
Gal taip tik atrodo, kad neaukstos g.gif tiesa, pati dar nesu ziupinejusi situ pagalviu...
Keja
QUOTE(Atidela @ 2009 09 17, 10:04)
susimasciau ir as, kad reikia maitinimo pagalves, tik manau kad zappy nepasidesi taip ant keliu, kad vaikutis pasiektu valgyti vis tiek reikes dar pagalveliu apacioje. tiesa? man zappy neatrodo labai aukstos.
*

Tikrai uzteks ant keliu vienos pagalves mirksiukas.gif Palyginus su paprastomis pagalvemis Zappy tikrai yra DAUG aukstesnes smile.gif
Atidela
QUOTE(Keja @ 2009 09 17, 14:33)
Tikrai uzteks ant keliu vienos pagalves mirksiukas.gif Palyginus su paprastomis pagalvemis Zappy tikrai yra DAUG aukstesnes smile.gif
*

Keja, o koks gaunasi zappy aukstis?
Keja
QUOTE(Atidela @ 2009 09 17, 22:43)
Keja, o koks gaunasi zappy aukstis?
*

Apimtis 50cm, per storiausia vieta. Auksti galima koreguotis, t.y. kai maitini vaikeli ant keliu, gali granules suvaryti i reikiama vieta, na nezinau ar aiskiai prirasiau mirksiukas.gif Bet aukscio tikrai uzteks, o kai mazylis paaugs (3men) tai net ir pazeminti auksti reiks tongue.gif
Aissstute
As db irgi ieskau tokios pagalves, bet vis dar neapsisprendziu, ar ji labai jau butina, nes visgi ne taip ilgai ir reiks, bet as ne LT gyvenu ir pas mus cia vien sintetika doh.gif o sistetikos man nesinori.. schmoll.gif reiks dar pasiieskot, jei kur va tokia grikine radus uz nelabai brangiai, tai gal ir paimsiu, nes sakau, vis dar neapsisprendziu, ar ji tikrai jau tokia reikalinga man bus.. g.gif
Atidela
QUOTE(Keja @ 2009 09 18, 11:49)
Apimtis 50cm, per storiausia vieta. Auksti galima koreguotis, t.y. kai maitini vaikeli ant keliu, gali granules suvaryti i reikiama vieta, na nezinau ar aiskiai prirasiau mirksiukas.gif Bet aukscio tikrai uzteks, o kai mazylis paaugs (3men) tai net ir pazeminti auksti reiks tongue.gif
*

kazkaip neaiskiai jus labai kalbat smile.gif
eidama i mamu akademija antakalny radau jusu lankstinuka kur parasyta, kad zappy pagalves puikiai subliuksta.
Keja
QUOTE(Atidela @ 2009 09 25, 09:13)
kazkaip neaiskiai jus labai kalbat smile.gif
eidama i mamu akademija antakalny radau jusu lankstinuka kur parasyta, kad zappy pagalves puikiai subliuksta.
*

Nuvaziuokit i Nuko parduotuve, ji yra Akropoly atrodo, ten paciupinesit vokiska, ji lygiai tokia pat kaip Zappy, tik kaina kita ax.gif Ir suprasit ka reiskia subliuksta, t.y. pagalve prisitaiko prie mazylio kunelio. Paziupinekit bus aiskiau 4u.gif
mama_gulbe
puikiai subliuksta - reiskia kad granules "subega" taip kaip reikia, kai issipatogini patogiai rolleyes.gif
o 50 cm reiskia apimtis apjuosus rolleyes.gif
as turiu tokia pasigaminus pati - man siuo metu kol nestuke.gif labai patogi miegui ir siaip gulejimui poilsiui, paskui manau tikrai puikiai pasitarnaus maitinant mazyli bigsmile.gif
ir siaip tokia "sasyska" visiem seimos nariam net labai patinka
taip kad tokia galima bus naudot ir kai jau bus ale nereikalinga thumbup.gif lotuliukas.gif
Keja
Dekui, mam gulbe, uz pagalva 4u.gif Paaiskinai kaip pirstu i aki tongue.gif O kad naudosit ja ir po nestuke.gif ir maitinimo garantuoju, as saviske isigyjau pries 6 metus, ir tai buvo dovana mano vyrui blink.gif Labai patogu skaityti ir gulineti ant jos smile.gif
mama_gulbe
QUOTE(Keja @ 2009 09 25, 19:06)
Dekui, mam gulbe, uz pagalva 4u.gif Paaiskinai kaip pirstu i aki tongue.gif O kad naudosit ja ir po  nestuke.gif  ir maitinimo garantuoju, as saviske isigyjau pries 6 metus, ir tai buvo dovana mano vyrui blink.gif Labai patogu skaityti ir gulineti ant jos smile.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif aga ir TV ziuret
ir vaikui baisaii patinka doh.gif
jau tokia kai isigyji tai reik jau kiekvienam nariui po viena lotuliukas.gif
smille_for_you
As irgi tokia turiu smile.gif db miegu ant jos labai patogu kojas uzkelt nakti, labai fainas dalykas smile.gif tikrai nesigailiu kad nupirkau 4u.gif kadangi esu kaune dabar, tai kai uzsakiau man atveze 2 vienodos, viena su grikiais, okita su polisteroliu, dave paciupineti ir issirinkt smile.gif zinokit paemiau su polisteroliu, nes 5 kartus lengvesne ir nakti kai apsisukineju ant kito sono lengvai ja per save permetu smile.gif Pagalvojau jei maitinimui reikes sunkesnes tai imsiu dar su lukstais, bet teikejas pasake, kad su lukstais dregmes bijo... o sita ne. Na laikas parodys ax.gif
mamaRasa
Žindymo kursuose per pratybas naudojame Zappy pagalves. Šios pagalvės tinka visoms žindymo padėtims: sėdom, gulint, iš po pažasties. Kaip atrodo partybos su lėle ir Zappy pagalve, galite pažiūrėti: Žindymo kursų pratybos

Gražaus laukimo 4u.gif
Natuke
QUOTE(mamaRasa @ 2009 09 29, 20:51)
Žindymo kursuose per pratybas naudojame Zappy pagalves. Šios pagalvės tinka visoms žindymo padėtims: sėdom, gulint, iš po pažasties. Kaip atrodo partybos su lėle ir Zappy pagalve, galite pažiūrėti: Žindymo kursų pratybos

Gražaus laukimo  4u.gif
*

as paskutini karta labai norejau, bet drauge atkalbejo, patare, kad geriau nupirkciau daugiau paprastu ax.gif taip gavosi, kad pabandziau tik dabar, kai dukryte jau paaugo ir labai nusiminiau, kad nenupirkau anksciau - taip maitinti daug patogiau nugarai, gali atsipalaiduoti, patogu laikyti mazyli. Tikrai rekomenduoju 4u.gif

sm jas pardavinėja ir aptarinėja čia:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=358335
zibute0203
Maitinau iki 1,5 m ir neįsivaizduoju kaip būčiau be tos pagalvė apsiėjusi. Aš pirkau iš vokiško katalogo, atrodo Otto. Kaina nuo 20 eur, užvalkalas medvilninis su utrauktuku. Tai jei avarija, nuėmi ir skalbi. Miegojau su ja kai nėščia buvau, vieną galą po galvą kitą tarp kojų. Vienu žodžiu nepamainomas dalykas thumbup.gif
jurgytia
Aš irgi labai patenkinta Zappy pagalve likau. Dabar, kai jau nebemaitinu, tai naudojam nugarai atsiremti patys ar TV žiūrėti, ar skaityti. Ir dar pagalvojau, kad visai nebloga dovana draugei Kalėdoms būtų g.gif
Snake
Zuriu sioje temoje visos siulo sias tik pagalves pirkti ax.gif
Galbut kuri nors is pasisiuvusiu galetu paaiskinti smulkiau kaip ta padaryti? 4u.gif
Kiek matau tai cia viskas labai elementaru, na bet gal yra kokiu "fintu" ? bigsmile.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2009 09 25, 17:21)
puikiai subliuksta - reiskia kad granules "subega" taip kaip reikia, kai issipatogini patogiai  rolleyes.gif
o 50 cm reiskia apimtis apjuosus  rolleyes.gif
as turiu tokia pasigaminus pati - man siuo metu kol  nestuke.gif  labai patogi miegui ir siaip gulejimui poilsiui, paskui manau tikrai puikiai pasitarnaus maitinant mazyli  bigsmile.gif
ir siaip tokia "sasyska" visiem seimos nariam net labai patinka
taip kad tokia galima bus naudot ir kai jau bus ale nereikalinga  thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

ZiLiute
Super daigtas thumbup.gif . planavau pati siutis... bet susimetem kelios SM mamos ir gavom didesne nuolaida, tai net vargti nereikejo ax.gif
Tiesa pirma savaite ir man ji pasirode per kieta, per auksta ir ne labai reikalinga... bet po po kurio laiko granulytes tikrai siek tiek susispaude ir dabar niekur be jos net nevaziuoju schmoll.gif
Jei reiks pasipildyti, tai duoda pilna maisa papildomu granulyciu cool.gif
Esu be galo patenkinta siuo paprastu stebuklu... o ir vyras ne retai nugvelbia, kol as krapstausi iki lovos lotuliukas.gif
ZiLiute
Kodel likai nepatenkinta? ax.gif musiet per sunki? g.gif

Seip as irgi is pradziu galvojau imt grikine, bet pasiskaiciau, kad jos labai sunkios ir neatsparios dregmei.. del to ir pasiemiau su granulem.

O nebandei skambintis i parduotuve kur pirkai... gal pakeistu i granuline? g.gif
X-iuke
sveikutes smile.gif
gal galit parashyt kur tu zippy pagalveliu pigiausiai galima nusipirkt? ax.gif
paskutiniu metu retai kada yra sveikatos vazhinet po parduotuves ir ieshkot verysad.gif
4u.gif
karalaiti
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 12, 14:53)
sveikutes  smile.gif
gal galit parashyt kur tu zippy pagalveliu pigiausiai galima nusipirkt?  ax.gif
paskutiniu metu retai kada yra sveikatos vazhinet po parduotuves ir ieshkot  verysad.gif
4u.gif
*

La. maciau www.emama.lt yra, paziurek
Smilla
Siandien jau gavau Zappy pagalve tiesiai i namu thumbup.gif
Dar normaliai neisbadziau, bet zinau, kad bus reikalingas daiktas. Sunus 4 metu is karto is manes ateme, savo kambarin ir neatiduoda - taip iseina, reikejo dvi pirkti...Ta pagalve uz ji didesne ir i jo lova nelabai telpa kartu su juo paciu... lotuliukas.gif
Dekui Kejai ok.gif
indriuska
nemanau kad tas daiktas toks jau butinas ypac uz tokius pinigus o pasisiut gan nebloga ideja
@mamyčiukas@
prisiskaiciau apie zappy pagalves atsiliepimai geri thumbup.gif pirksiu ir as ja ax.gif
Lazdu_Dama
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 27, 20:20)
prisiskaiciau apie zappy pagalves atsiliepimai geri thumbup.gif pirksiu ir as ja ax.gif
*

drinks_cheers.gif as uzsiprasiau pas MB dovanu thumbup.gif
karalaiti
QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 14:48)
nemanau kad tas daiktas toks jau butinas ypac uz tokius pinigus o pasisiut gan nebloga ideja
*

patikek, tikrai labai pravercia maitinant, ir mano dukryte labai noriai guli ir saldziai miega ant jos, o po to kai prades sedeti, irgi bus patogu.zodziu as tai labai ja patenkinta, o kaina manau prieinama...
Frosted
Mes tai dar negimeme, bet as jau labai patenkinta ta pagalve (turiu Zappy) su grikiu lukstais, labai pravercia isitaisant patogiai miegoti. Manau, maitinimui taip pat nemazai bus naudojama smile.gif
@mamyčiukas@
vakar gavau savo pagalve thumbup.gif man truputi kietoka buvo miegoti tai siandien truputi nupyliau granuliu,manau maitinti bus labai patogu thumbup.gif
Musmire
Aš irgi turiu Zippy,tik dabar bėda,kad su sūneliu nepasidalinam,jis labai nori su ja žaisti,pagulėti biggrin.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(Musmire @ 2010 03 12, 20:33)
Aš irgi turiu Zippy,tik dabar bėda,kad su sūneliu nepasidalinam,jis labai nori su ja žaisti,pagulėti  biggrin.gif
*

pas mane panasi situacija smile.gif bet mano dukryte diena su ja atsizaidzia,o vakare man duoda biggrin.gif
Smilla
As su sia pagalve nesiskiriu, jei tik esu lovoj, ji salia manes thumbup.gif wub.gif
zibute0203
Kam " Zapi" perbrangu pabandykit "OTTO" kataloge pasižiūrėt. Aš pati parsisiunčiau už 13 eur 4u.gif . Likau žiauriai patenkinta.
gosas
QUOTE(zibute0203 @ 2010 03 17, 12:38)
Kam " Zapi" perbrangu pabandykit "OTTO" kataloge pasižiūrėt. Aš pati parsisiunčiau už 13 eur 4u.gif . Likau žiauriai patenkinta.
*

Gali gal imesti nuoruoda? g.gif
zibute0203
Įmetu nuorodą, bet tokios kaip užsisakiau jau nebėra. Nuoroda čia
AXTA
jau beveik visa men as ta pagalve turiu ir miegu su ja,bet nepriprantu ir nieko stebuklingo nerandu joje,nors dar vis neatsizadu..gal bus geriau su maitinimu.. g.gif
lalaila3
jau beveik savaite kaip draugauju su ZAPPY pagalve thumbup.gif nestumas i pabaiga gailiuosi tik vieno kad labai ilgai svarsciau pirkti ar ne, miego kokybe tikrai pagerejo, man uztenka ja apsikabint ir as jau luztu lotuliukas.gif nepakeiciamas daiktas lovoj sedint su kompu thumbup.gif manau dar viena musu namuose praverstu, nes nebepasidalinam smile.gif tikiuosi liksiu tokia patenkinta ir su ja maitinant lelyte thumbup.gif super daiktas 4u.gif
dirbtinaa
QUOTE(Stilinga_mamyte @ 2008 05 30, 17:46)
Sveikos esamos ir busimos mamytes,  smile.gif
Girdejau apie naujai atsiradusi dalyka, maitinimo pagalves, g.gif  tai vat brangiosios noriu Jusu ar tai reikalingas daiktas ?  ax.gif
*

as irgi girdejau ax.gif turetu buti super dalykas thumbup.gif tikrai isigysiu ji ax.gif
Draugeliuke
QUOTE(zibute0203 @ 2010 03 28, 00:23)
Įmetu nuorodą, bet tokios kaip užsisakiau jau nebėra. Nuoroda čia
*

tai matyt, kad nera, nes be 50eur plius siuntimas nieko nera biggrin.gif
Ksesanko
Sveikos mergynos. Gal kas is Klaipedos zada pirkti Zappy pagalve? Galetume susivienyti ir butu nemokamas pristatymas smile.gif
Alborada
kokia pagalve labiau patartumet: ar su grikių lukštų uzpildu ar su sveikatai nekenksmingų polistireno granulių (EPS)uzpildu?
KRŪTA
Mes taip pat turėjom tą ilgąją, universalią iš mamalux su sintetiniais rutuliukais. Fantastika. Jau nėščia tik parsinešusi įsimylėjau, miegojau apsikabinusi ne vyrą, o ją. Visur kur reikia pasikaišiodavau, ir po galva, ir po pilvuku, ir tarp kojų. Po to maitinant, tai ji iš visa nepamainoma. Pirmąją savo dukrytę kai auginau, tai neturėjau. Nugarą baisiausiai skaudėjo, nors pagalvėlėm buvau visaip apsidėliojusi. O su sūniuku, kai turėjau šią pagalvę, niekur nugaros neskaudėjo, nes vieną galą po vaiku, o kitą sau už nugaros, ji išsiformuoja taip kaip reikia. Grikių lukštų..gal ir gera, bet sunki ir kažkokia aštroka. Bet čia turbūt kam kas patinka. Po to pagalvė pravertė, kai mažius norėjo viską stebėti, ant sulenktos su nuolydžiu - pagudai, o jis stebi viską. Po to, kai sėdėti nori, o dar su pusiausvyra ne kas, tai aplink apsuki - liuks. Paskutinis kam pravertė, tai kai pradėjo naktį lipti pas mus į lovą, tai aš prisistumdavau lovytę prie mūsų didelės lovos, o pagalvę paguldydavau į tarpą. Dabar mes jau dideli - 1,5 metų, jau nebereikia pagalvės, o ji kaip nauja. Užvalkalas nei nubluko, nei nusiskalbė. Gal tų grūdelių kiek mažiau, pasispaudė, bet pradžioje jų būna kiek daugiau, tai po to kai susiguli, net smagiau.
HappyAngel

! 
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta"
zibute0203
Įmetu naują nuorodą, vėl atsirado pigesnių, kam reik pasižvalgykit nuoroda
arba viršuje raktažodžio laukelyje įveskit žodį "stillkissen" biggrin.gif
Keja
Sveikos,
truputi noriu patarti.
Pagalvytes kurios siuo metu su nuolaida kainuoja 15euru, labai stipriai skiriasi nuo Zappy pagalviu ir nuo tu kurios su nuolaida Otto kataloge kainuoja 50euru. Visuose pagalvese yra EPS granules, bet jos yra SKIRTINGOS.
Zappy pagalvese ir pagalvese, kurios yra po 50eur EPS granules yra laaaaaaaabai smulkios iki 2mm. vadinasi "mikro perlai", granules kurios yra pagalvese po 15eur yra stambios ir dideles granules. Kodel tai blogai: nes jos labai staigiai subliuksta, o papildymo negausite, antra ant ju gulint gali jausti granulytes, kas gali buti nepatogu miegoti ant ju.
Zinoma rinktis kur ir ka pirkti Jusu teise 4u.gif
As tik norejau patarti ax.gif jei kils klausimu drasiai rasykite, padiskutuoseme ax.gif ar skambinkite smile.gif Sekmes
zibute0203
QUOTE(Keja @ 2010 04 15, 15:25)
Sveikos,
truputi noriu patarti.
*

Nežinau, kuom jos tos zapi tokios ypatingos. Mano turėta iš katalogo, kai antrą auginau, kainavo 20 eurų, ir atlaikė geriausiai. Po to dar pardaviau kitai mamytei ir gavau iš jos laiškelį, kad jinai labai patenkinta pirkiniu. Kadangi mus aplankė trečias netyčiukas, tai tenka vėl pirkti. Ir tikrai nesiruošiu permokėti( šį kartą jau už 14 eurų nusipirkau). Kiekvieno teisė rinktis, bet manau jau visos susidūrėm su lietuvišku fenomenu, jog čia vietoj pirktas daiktas kainuoja žymiai brangiau nei iš užsienio biggrin.gif
karalaiti
QUOTE(zibute0203 @ 2010 04 17, 14:36)
Nežinau, kuom jos tos zapi tokios ypatingos. Mano turėta iš katalogo, kai antrą auginau, kainavo 20 eurų, ir atlaikė geriausiai. Po to dar pardaviau kitai mamytei ir gavau iš jos laiškelį, kad jinai labai patenkinta pirkiniu. Kadangi mus aplankė trečias netyčiukas, tai tenka vėl pirkti. Ir tikrai nesiruošiu permokėti( šį kartą jau už 14 eurų nusipirkau). Kiekvieno teisė rinktis, bet manau jau visos susidūrėm su lietuvišku fenomenu, jog čia vietoj pirktas daiktas kainuoja žymiai brangiau nei iš užsienio biggrin.gif
*

sveikutes. na, as kadangi tu uzsienietisku neisbandaziau, turiu zappy pagalve ir esu ir as ir mazyle labai patenkinos, ypac patogu zindyti, na bet aisku, kiekvienas renkames pagal save ir pagal kisene... 4u.gif
gosas
QUOTE(zibute0203 @ 2010 04 17, 14:36)
*

Buna ir taip thumbup.gif
QUOTE(karalaiti @ 2010 04 20, 10:55)
sveikutes. na, as kadangi tu uzsienietisku neisbandaziau, turiu zappy pagalve ir esu ir as ir mazyle labai patenkinos, ypac patogu zindyti, na bet aisku, kiekvienas renkames pagal save ir pagal kisene... 4u.gif
*

Tai aisku ,bet kam permoketi? g.gif
Keja
Tikrai nesivelsiu i diskusijas kuria ir kur pagalve pirkti. As parasiau del to, ,kad jau ne viena karta ir ne du blink.gif is manes pirko papildomas granules, mamytes, kurios pagalve isigyjo pigiau is Otto katalogo. Pirko ir ne po viena maisiuka, nes labai staigiai susigulejo. Kai nusipirkdavo musu granuliu labai nustebo, kad jos smulkios, nes ju turetose pagalvese granulytes dideles (kaip sedmaisiuose).
Viena mamyte kuri pagalve nusipirko uz 10euru buvo nemaloniai nustebinta, nes pagalves viduje buvo ne EPS granules, o paprasciausias porolonas. Taigi pirkdamos atidziai issiverskite kas yra pagalvytes viduje.
Pagalves po 45 eurus ir 50 tikrai yra geros kokybes, del kitu neatsakau ax.gif
Pas mus fenomenas yra pirk geriau uzsienietiska nei lietuviska preke, va cia tai jau tikras fenomenas tongue.gif
Visom geru pirkiniu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.