Girdejau apie naujai atsiradusi dalyka, maitinimo pagalves,
Sveikos esamos ir busimos mamytes,
Girdejau apie naujai atsiradusi dalyka, maitinimo pagalves, QUOTE(Stilinga_mamyte @ 2008 05 30, 19:46) Sveikos esamos ir busimos mamytes, Girdejau apie naujai atsiradusi dalyka, maitinimo pagalves, sveikos visos, buvau nuejusi aplankyti senos drauges, kuri neseniai susilauke mazyles ir pastebejau kad ji turi tokia keista pagalve ir paklausiau kam i skirta. pasake, kad labai patodu maitinti kudyki pasidejus ant keliu ta pagalve, o ant jos kudyki.ir vaikas guli stabiliai ir mamytes viena ranka laisva.
hmm skamba tikrai gerai, o kas zino is ko jos buna padarytos ?
vat vat man irgi idomu pasidare, drauges tai tokia lengvute buvo, sake kad is polistirolio. girdejau kad yra net is krikiu lukstu,kad kudikio nugaryte masazuotusi...
ir as tokios noriu...
gal dar kas turite kokiu atsiliepimu ? niekaip neapsiprebdziu ar pirkti ? beja kur tokiu galeciau isigyti ?
Sveikos visos
Mes laukiames pirmojo vaikelio. Mane irgi domina maitinimo pagalvės, tai vis galvoju ar verta ją pirkti ar ne (gal galima patogiai matinti mažiuką ir ant parastos pagalvės ![]() ![]() Tokių pagalvių mačiau Kaune parduotuvėj "Dar ne mama". Jų užpildas yra polistirolis. Grikių lukštų užpildo pagalvėm jie jau neprekiauja, nes pačios pagalvės būdavo labai sunkios (apie 4-5kg). Dar mačiau kažkokių "Vaikutyje" savanorių pr.
yra yra su krikiu lukstais...
maciau dar ir universalia pagalve, kur besilaukancios mamytes gali patogiai issimiegoti ir kudykuti pamaitinti ant tos pacios pagalves.
o kokia kaina ju?
polistirolines- 87lt
grikines- 99lt. o universalios- 159lt. tokias kainas maciau "mamalux" klaipedoje.
Sveikos mamytes,
galiu pakonsultuoti del maitinimo pagalves, nes tokia turiu. Pirkau tuo metu kai reikejo zindyti kudiki. Labai skaudejo nugara maitinant, tad nebuvo kada ieskoti pigesnes, mokejau 230 litu. Galite pasiziureti cia nemazai informacijos. http://www.agu.lt/popup_product_info.php?c...roducts_id=1254 Is mano patirties, nezinau ar buvo protinga tiek moketi? zinoma tokia pagalve labai reikalinga tik ne uz tokia kaina. Sintetikos nepirkciau. Bet mazylis paragaves misinuko is buteliuko atsisake zysti kruti ir pagalve tapo nebutina. Tai dabar man jos nereikia, gali buti kaip atrama sedeti ar geleti vaikeliui, arba paciai labai patogu guleti ant jos. viskas gerai tik kad brangu. Galite klausti jei kas domina. Matau cia naujiena, uzsienyje visos mamos turi toki daikta.
aciu brangiosios uz informacija
moketi 230 LT man tikrai barngu
Man tai mama pasius tokią pagalvę
na va labai pradejau dometis tomis maitinimo pagalvemis ir noriu pasidalinti ka suzinojau ...
as manau, kad vetra pirkti
o is ko pagalve? kuo uzpildyta?
sveikos
QUOTE(briga2 @ 2008 06 03, 05:13) sveka kai buvau mamalux'e tai maitinimo pagalve uzpildyta grikiu lukstais ir medvilnes uzvalkalas tai tokia kainuoja 99Lt dar taiko nuolaida jei turite super mama nuolaidu kortele arba mamalux kortele dar viena yra su elergijos nesukelencios polistirolio granulemis ir taip pat uzvalkalas 100%medvilne. ji kainuoja 87Lt. na aiku dar minus nuolaida su nuolaidu kortelemis tai isvis liux o miegojimui skirta pagalve kainuoja 159Lt ji tokia ilga vat sta as ir nusipirkau ir dar dave 6men garantija ir sake jei kas netinka ar grudeliu man per mazai ar ju per daug tai viska sutvarkys ti reikia sakyti dabar galiu papasakoti kaip su ta ilgaja pagalve miegu cia as apie ilgaja pagalve: tai vat viena pagalves gala pakisu po galva, vidurine dali po pilvu, o antra gala tarp koju. Taip gulint ant sono atsipalaiduoja nugaros bei koju raumenys gavau instrukcija ir kaip po to su cia pagalve galima maitinti tai pasidalinsiu: pagalve reikia padeti ant mamos keliu. Vienas pagalves galas dedamas ant kojos o kita pagalves gala apsukti uz nugaros. Tokiu budu galesim patogiai atsiremti ir pasiruosti maitinti kudykeli dar pasakysiu
Na galetu but ir pigesnes tos pagalves.. Issimiegu kol kas gerai, tai pirksiu tik tada jei tikrai reikes kai gims leliukas. O gal kartais neprireiks ir issiversiu be jos
be to ant tos universalios gali miegoti ir ant pilvo. reikia sujungti abi pagalvės
taip miegant su šia pagalve nepakenkiama vaisiui
Sugalvojau ir as ta pagalve isigyt, bet kaina nustebino - apie 200 lt!
Sveikutes
Iki siol net nebuvau girdejusi apie tokias pagalves.. Taciau drauge parekomendavo, sake jai labai paskausdavo nugara maitinant, tai ji nusipirko grikine pagalve.. dabar pasideda ant keliu, viena ranka prilaiko suneli, ir viskas puiku
as lankiau kursus baltijos amrikos klinikoj pries gimdyma, ten mums dave isbandyti maitinimo pagalves, is karto nusprendziau pikrti, nes labai patogus daikciukas
Radau babycentre. Labai lux buvo Galedavau net valgyti abiem rankom, ir tuo tarpu zindyti su ta pagalve, nes maniskis labai ilgai valgo - po 30-40min ant kruties kabodavo, tai as ir pavalgau pati, ir paskaityti sugebu Dabar suneliui keli menesiai, tai jau nelabai tinka, nes didelis jau zadu pardavineti artimiausiu metu, galit kreiptis
"protingieji kurmiai paskaiciuokim"
hmmm vieni siulo uz 200Lt ir dar laukti kol atsius is uzsienio +siuntimo mokesciai dar siulo nusipirkti padeveta siuti pagalve ? hmm gal ir gerai jei turite siuvimo masina,geru igudziu, pagalves brezinukus ir kuom ja uzpildyti... nemanau, kad pasisiuvus desra galima dziaugtis patogiu miegojimu siandien esu truputi priekabi, nuotaika kazkotais sokineja mano nuomone yra tokia, jei perku rimta daikta tai ziuriu ar jis man naudingas, kokios naudos galima gauti, po to seka kokybe, nes nesinori sukisti pinigus i nekokybiska preke, kuria negalesiu pasinaudoti, privalumas - duodama garantija, nes manau, jei duoda garantija, tai preke tikrai kokybiska ir uz ja atsako... o jei daikta galima dar ir pakoreguoti pagal mano norus, tai isvis super. taip pirkdama as sutaupau, nes jei nusipierki nekokybiska daikta, juo tinkamai nepasinaudoji ir pinigai ar visas vargas prie siuvimo masinos nueina veltui... noriu pasakyti parduotuvei "mamalux" ACIU uz gera kaina, uz kokybe ir uz garantija preke atitiko visus mano keliamus reikalavimus ir dziaugiuosi, kad turiu gera daikta, kuriuo galiu tinkamai nautotis ir esu labai patenkinta P.S. cia tik mano nuomone, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu...
va reikia nueiti i ta mamalux parduotuve ir manau gausim visa informacija... kai buvau uzejus, kad brangiausia buvo ta ir miegojimui ir maitinimui 159lt. (ne 200lt.) o grikine 99lt. ir visu uzvalkalas 100% medvilninis
QUOTE(Skruzdelyte24 @ 2008 06 14, 17:29) va reikia nueiti i ta mamalux parduotuve ir manau gausim visa informacija... kai buvau uzejus, kad brangiausia buvo ta ir miegojimui ir maitinimui 159lt. (ne 200lt.) o grikine 99lt. ir visu uzvalkalas 100% medvilninis Mano pagalve yra is kvieciu lukstu Svoris - 3,1kg
Sveikos mergytės
Kol kas esu Tik vat girdėjau tokį dalyką, kad po kurio laiko tie polistirolio grūdeliai susispaudžia ir jų darosi mažiau, tai reiks dapirkti... Bet daiktas tai geras, visoms QUOTE(my_secret @ 2008 06 23, 08:14) Sveikos mergytės Kol kas esu Tik vat girdėjau tokį dalyką, kad po kurio laiko tie polistirolio grūdeliai susispaudžia ir jų darosi mažiau, tai reiks dapirkti... Bet daiktas tai geras, visoms Sveika jei pirkai pagalve is parduotuves "mamalux" tai kam tau tuos grudelius prikti ? jei nepraejo garantija nunesk ir viska tau sutvarkys ta pacia diena QUOTE(my_secret @ 2008 06 22, 23:14) Sveikos mergytės Kol kas esu Tik vat girdėjau tokį dalyką, kad po kurio laiko tie polistirolio grūdeliai susispaudžia ir jų darosi mažiau, tai reiks dapirkti... Bet daiktas tai geras, visoms polistirolio grūdeliai ? tai taip brangiai mokate uz sintetika? naturalia pirkit su grudais, mano net kvepia grudeliais QUOTE(Saulutė.K @ 2008 06 09, 15:26) as lankiau kursus baltijos amrikos klinikoj pries gimdyma, ten mums dave isbandyti maitinimo pagalves, is karto nusprendziau pikrti, nes labai patogus daikciukas Radau babycentre. Labai lux buvo Galedavau net valgyti abiem rankom, ir tuo tarpu zindyti su ta pagalve, nes maniskis labai ilgai valgo - po 30-40min ant kruties kabodavo, tai as ir pavalgau pati, ir paskaityti sugebu Dabar suneliui keli menesiai, tai jau nelabai tinka, nes didelis jau zadu pardavineti artimiausiu metu, galit kreiptis o gal kur nors galima paziuret kaip atrodo? gal foto turi? QUOTE(spalvota @ 2008 06 29, 19:11) speju,kad mergynos kalba apie toki daikta: http://www.amazon.com/Todays-Mom-Comfort-P...ref=pd_sbs_ba_4 ![]() arba toki http://www.amazon.com/Leachco-All-Nighter-...2680&sr=1-4
Mane domina, pirma karta toki daikta aplamai matau, na ir tamsuole as
sveiki, mane domina maitinimo pagalvėlės.
kokios jos ir kokia jų kaina?
Visas
QUOTE(Iriska @ 2008 08 22, 13:13) speju,kad mergynos kalba apie toki daikta: http://www.amazon.com/Todays-Mom-Comfort-P...ref=pd_sbs_ba_4 ![]() arba toki http://www.amazon.com/Leachco-All-Nighter-...2680&sr=1-4 ![]() va cia tai
Labai fainos, bet isivaizduoju kokio dydzio lova reikia tureti, kad ir si pagalve ir vyras dar tilptu
tokiu pagalviu ("slieku" kaip MB vadina
o as pati turiu nusipirkus toki slieka, tai miegot
ir as is cupo pirkau slieka
QUOTE(Irmina_B @ 2008 10 05, 16:07) tokiu pagalviu ("slieku" kaip MB vadina o as pati turiu nusipirkus toki slieka, tai miegot Su grikiu lukstais patogiau maitinti nei miegoti, ir paaugus mazyliui labai gera atrama jo nugarytei, ypac kai mokinasi sedeti. Tada gali pagal reikala ja isformuoti
Šiandien gavau paštu pagalvę http://www.agu.lt/popup_product_info.php?c...roducts_id=1254 su kviečių lukštais. Su atsiuntimu kainavo 244lt. Tokią maitinimo pagalvę mačiau pas seserį, buvau pabandžius (man patiko), mačiau kaip sesei ji buvo reikalinga, todėl nusprendžiau įsigyti. Kadangi tokios pagalvės parduotuvėse neteko matyti, įsigyjau internetu. Kažkaip į užpildą nesigilinau. Na ką gi išsipakavau... ir mane pribloškė šieno kvapas... pradedu įtarti, kad aš gal alergiška, nes mane tas kvapas erzina (kutena nosį, kažkiek pradėjo graužti akis), pagalvė sunkoka, užvalkaliuko spalva ne tokia kaip paveikslėlyje. Reklamoje rašo "Kūdikiui patiks labai minkštas pliušinis užvalkalas ir atpalaiduojantis, masažuojantis tūkstančio mažų kviečių lukštų poveikis." Na užvalkalas tikrai ne pliušinis, o paprastas medivilninis, arba aš nieko nesuprantu
P.S. Kažin ar galėčiau priduot
Sveikos, gal kas zinote kur tokiu pagalviu Kaune isigyti? Ir kokios kainos? Aciu
Aš irgi galvojau pirkti tokią pagalvę, bet, žiūriu, kad jos man visai nereikia
QUOTE(renatyte.r @ 2009 01 06, 14:59) Aš irgi galvojau pirkti tokią pagalvę, bet, žiūriu, kad jos man visai nereikia As irgi labai daznai maitinu atsigulus, bet butent tada man jos labiausiai ir reikia Zinoma, galima be daug dalyku apsiieiti, bet kodel "nepasidarius" patogaus miego ar komfortinio maitinimo
Mamalux si men uzsidaro
Aš pirkau "slieką" arba kaip MB vadina "konkurentą" pas Kėją ir esu labai patenkinta - pirkau sintetiniu užpildu, tai mano nesunki ir kol kas labai gerai išsimiegu apsikabinusi. Iš pradžių buvo sudėtinga verstis, bet paskui, kažkaip įsigudrinau jeigu verčiuosi, tai pačios pagalvės nepermetu į kitą pusę, o tiesiog įsitraukiu tarp kojų ir didžioji dalis lieka už nugaros, jeigu aiškai čia parašiau
Kas patogiausia - tai sedėti dienos metu Ir mano mažius mėgsta įsitaisyti į ją
as negalejau niekaip kitaip maitinti tik atsigulus. Gal tokios pagalves ir gera ideja, bet mano vaikis kitokiose pozose tiesiog pamesdavo speneli. Tai va maitinau tik atsigulus. MAnau net neverta pirkti tokia daikto kol dar nera vaikelio
a kokios kaineles tu zappy ar kitokiu pagalviu??
nes jas cia pacios siunat ar kas kitas |