Sveikos mamytes, turim tokia problemele, pries kelis men persikelem gyvent i kita miesto gala, o darzeliu pareskimai liko kitam gale..
Manau, kad galima tiesiai direktores paklausti, kuo galima paremti ta darzeli: ar pinigais, ar darbais...
Aš irgi sakyčiau, paklausk vedėjos tiesiai, t.y. pasisiūlyk paremti darželį.
O šiaip tai aš daviau vedėjai 100 Lt, nes mano mažę priėmė dar nesulaukusią 2 metukų.
,,Gandriuke" labai aiškiai ir tiksliai pasako kiek ir kam duoti.
QUOTE(mikke @ 2008 06 02, 10:47) Aš irgi sakyčiau, paklausk vedėjos tiesiai, t.y. pasisiūlyk paremti darželį. O šiaip tai aš daviau vedėjai 100 Lt, nes mano mažę priėmė dar nesulaukusią 2 metukų. Mes i viena darzeli davem 100lt,no vaikas ten ne pregyju QUOTE(cudo @ 2008 06 02, 13:30) Mes i viena darzeli davem 100lt,no vaikas ten ne pregyju taip pigiai prasisukot.,as tai uzsirasiau pries pusantru metu ir dabar norejau leisti savo maziuka i darzeli.,tai pareiske.,kad jam vietos nera bent kolkas nes jis 21tiktais.,o daviau 200lt.,tai pasiunte mane i gera vieta.,neeme ir liepe lauk ir tiketis gal jie persigalvos
ar jums neatrodo, kad vedėjos visai išpindėt baigia, kaip tai 400lt, o jei aš tik minimumą gaunu, kaip tada?
QUOTE(zlt @ 2008 08 20, 14:06) ar jums neatrodo, kad vedėjos visai išpindėt baigia, kaip tai 400lt, o jei aš tik minimumą gaunu, kaip tada? Tai va kad baigia išpindėt
Kai kur net i eile neraso, jei per mazai duodi
Jei nerasho - ishkart kreipiaes i miesto svietimo skyriu. parasote du prashymus - viena darzeliui, kita sau - kad ant jo pazymetu priemimo/atsisakymo priimti data ir priezasti. Toliau darzelio auditas. kame problemos? Priimti ir grazhiai suregistruoti norincius vedeja privalo.
sveiki,man ir savo 3 m. vaikui skubiai reik darzelio chemijos g.11 "Neziniukas".gal kas turit pazistamu ar zinot,kaip butu galima pramust greiciau?
galwoju,ar kartais ko nesumaisiau,bet darzelis randasi chemijos g,gal pawadinimas netoks,internete kazkas buwo supainiota.
nezinau ar tai taisykle ar tai tikras atsitiktinumas, bet jei reikia kur prasytis priimamiems (gydytojas, darzelis) visad siunciu vyra, jam be problemu pavyksta susitarti
kai man reikejo mergaite leisti i darzeli tai vedeja sake nera vietu liepe ateit veliau tai as atejau po 3 savaiciu kartu su mergyte ir be jokiu dovaneliu ar pinigu nuvede i grupe tai man pasiseke
turbūt pasisekė.nu man atrodo.kad koki pora vietu tai tikrai atsargai laiko(pinigingiems)
|