Man praejo 17 dienu ir dar neiskrito? Rodos ligoninej sake kad per 10dienu... ka daryt gal eiti pas daktara?
man irgi niekas neiskrito, nors jau 2 menesiai po gimdymo praejo,taip, kad nesijaudink, jie istirpo
Man kiek iškrito, kiek ištirpo, bet visiškai siūlų neliko kažkur po pusantro mėnesio
QUOTE(Bussinkka @ 2008 05 31, 20:25) Man praejo 17 dienu ir dar neiskrito? Rodos ligoninej sake kad per 10dienu... ka daryt gal eiti pas daktara? nesijaudink jie savaime ištirpsta
Man per dvi savaites iškrito. Bet nedaug buvo siūta.
po pirmo gimdymo siulai iškrito po 2 mėn, o po antro gimdymo- po 3sav.
mamyte, tikrai nesijaudink, jie patys ištirps/iškris.
nors man buvo nedaug siuta bet jie istirpo po mazdaug 3 savaiciu
augink vaika ir nesinervuok
man tai pradėjo kristi po 10 dienų
Man tai praejus pusantro menesiuko iskrito, o ir nerimavau maniau kad teks traukti
man per 2 savaites istirpo, o buvo siuta nemazai..
man irgi per 2sav istirpo ir iskrito mazgeliai
o man jau tuoj 3 savaites bus, bet ten kazkaip lyg sukietejimas ir vakarais pamaudzia, idomu ar normalu? turbut siulai dar ten...
Sveikos merginos,
Kadangi dirbu, tiksliau gal sakyti reiktu dirbau, nes siuo metu jau dekretinese
Man tai labai ilgai laukt reikejo kol viskas susitvarke, 4 savaites.
turėtų iškristi per keturiolika dienų. jei neramu, aplankyk ginekologą.
QUOTE(bridgite @ 2008 06 11, 12:52) Sveikos merginos, Kadangi dirbu, tiksliau gal sakyti reiktu dirbau, nes siuo metu jau dekretinese idomu apie tuos siulus... gimdziau KMU, pradejo tirpti/kristi apie 3 savaite, bet viskas baigesi 2 menesio pabaigoj, tai kaip ir galima daryti isvada, kad nekokybiski... tai kur tada kokybiski Lietuvoj?...
o man liktais dar neiskrito,tiesa sakant net nepastebejau,bet norejau paklaust kaip del kraujavimo as tai nerimauju jau nes 15diena ir dar kraujuoju biski,ar cia normalu?
Na, as ju jau po savaites nebejauciau - ir niekas neiskrito, tik istirpo
As kazkaip net neatkreipiau demesio kada jie iskrito, matyt ne siulai galvoj buvo.
Man pradėjo siūlai kristi jau 8 diena. Gyditoja liepė neplauti su muilu tik su vandeniu. visiskai iskrito po 2 savaiciu, net nepajutau kai iskrito, paprasciausiai istirpo.
geriausia paskambinti gydytojai ir paklausti, kokiais siulais susiuvo. bet siais laikais tirpstanciais tvirtais siulais risa, kurie net nebando isirti (kaip seniau budavo..)
pradejo kristi jau po savaites,o tirpstantys istirpsta per 2-3 men.
Sveikos, man siulai pradejo tirpti po 1,5 men. Po 2 men jau nieko nebuvo.
Man iskrito po menesio...
Penktadienį pagimdžiau, tai pasakė, kad siūlai iškris kažkur per mėnesį. Ką gi, bus matyti.
O kitus kartus kaip buvo net nepamenu
turėjau 2 siūliukus, tai vienas iškrito po 2 sav., o kitas tik po mėnesio -matyt gydytoja apsidraudimui, kad neiširtų anksčiau laiko kokį žvejybinį mazgą buvo surišus
man iskrito per dvi savaites kazkur
Man irgi ligoninej sake, kad po 10 dienu istirps, o iskrito po gero menesio.
Nieks man neiskrito
Man sukabino šįkart visai nedaug. Tai porai savaičių praėjus iškrito kol kas tik vienas siūlelis. Kiti dar vietoje. Bet gydytoja pasakė, kad per mėnesį. Laukiu
per 10 dienu
Irgi per 10 dienų
Po mėnesio - gimdymą priėmusi akušerė nesumelavo
Per porą savaičių iškrito.
Man panašiai per nepilnas dvi savaites ištirpo siūlai, o viskas atsistatė į savo vietas per mėnesį
man pradejo kristi po 2 sav.,pasirodziau gydytojai.sedeti leido dar po savaites.tai dbr laukiu
per menesi kiek istirpo kiek iskrito
man po 2-3sav...bet buvo tik kosmetines siules...
Man siulai krito po truputi,pradejo po 2 savaiciu ir iki 1.5 men. krito,matydavau duse
iskrito po menesio, taip ishsigandau kai pamaciau, nes jau buvau pamirsusi apie siulus
vienas siulas po 2 sav, antras po menesio o trecias dar veliau, nors sake kad istirps po dvieju sav
Mane abu kartus gana daug kirpo. Jau net nepamenu kada siūlų galiukai iškrito
|