Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Per kiek laiko iškrenta siūlai po kirpimo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3
Bussinkka
Man praejo 17 dienu ir dar neiskrito? Rodos ligoninej sake kad per 10dienu... ka daryt gal eiti pas daktara?
Juratikas
QUOTE(Bussinkka @ 2008 05 31, 19:25)
Man praejo 17 dienu ir dar neiskrito? Rodos ligoninej sake kad per 10dienu... ka daryt gal eiti pas daktara?
*

biggrin.gif taigi jie "ištirpsta", nesijaudink ir ramiau sau vaikelį augink 4u.gif
*oxi*
man irgi niekas neiskrito, nors jau 2 menesiai po gimdymo praejo,taip, kad nesijaudink, jie istirpo smile.gif
Bussinkka
QUOTE(katkuta @ 2008 06 01, 11:08)
man irgi niekas neiskrito, nors jau 2 menesiai po gimdymo praejo,taip, kad nesijaudink, jie istirpo smile.gif
*

bet jie pas mane ir neistirpo, jie dar ten yra!!! blink.gif
Jasper
QUOTE(Bussinkka @ 2008 06 01, 14:16)
bet jie pas mane ir neistirpo, jie dar ten yra!!! blink.gif
*

Nusiraminkit 4u.gif Kiekvienas organizmas į svetimkūnį (šiuo atveju - siūlus) reaguoja savaip. Siūlai tikrai ištirps smile.gif
Kamane82
Man kiek iškrito, kiek ištirpo, bet visiškai siūlų neliko kažkur po pusantro mėnesio
*Svajone*
QUOTE(Bussinkka @ 2008 05 31, 20:25)

nesijaudink jie savaime ištirpsta mirksiukas.gif
nojussss
Man per dvi savaites iškrito. Bet nedaug buvo siūta.
Vit.Ka
po pirmo gimdymo siulai iškrito po 2 mėn, o po antro gimdymo- po 3sav.
mamyte, tikrai nesijaudink, jie patys ištirps/iškris.
Žana B
nors man buvo nedaug siuta bet jie istirpo po mazdaug 3 savaiciu
augink vaika ir nesinervuok 4u.gif
rasiukas1470
man tai pradėjo kristi po 10 dienų
_Tabata_
*

Manau, pasirodyti gydytojui vertėtų.
neringa_lt
*

tikrai nesijaudink savaime istirps,man po menesio istirpo
Agape
Man tai praejus pusantro menesiuko iskrito, o ir nerimavau maniau kad teks traukti lotuliukas.gif
Pinka
man per 2 savaites istirpo, o buvo siuta nemazai..
tamsi
man irgi per 2sav istirpo ir iskrito mazgeliai biggrin.gif
Shiraz
o man jau tuoj 3 savaites bus, bet ten kazkaip lyg sukietejimas ir vakarais pamaudzia, idomu ar normalu? turbut siulai dar ten... verysad.gif
bridgite
Sveikos merginos,

Kadangi dirbu, tiksliau gal sakyti reiktu dirbau, nes siuo metu jau dekretinese smile.gif, su ivairiomis med.priemonemis, tame tarpe ir su chirurginiais siulais, todel trumpai galiu paaiskinti... Yra nemazai siulu gamintoju, tiek geresniu tiek prastesniu. Rezorbcijos (istirpimo) laikas labai priklauso su kokiais siulais jums buvo siuta... Yra nemazai ligoniniu, kurios taupo ir perka kinietiskus chirurginius siulus, todel sie tikrai tirps ilgiau, o jei tokiais buvo siuta tai as asmeniskai siulyciau pasirodyti gydytojui, ypac jei jauciate kazkokius nemalonumus...
Zuikis-Puikiss
Man tai labai ilgai laukt reikejo kol viskas susitvarke, 4 savaites.
TOCAMI
turėtų iškristi per keturiolika dienų. jei neramu, aplankyk ginekologą.
Minlina
QUOTE(bridgite @ 2008 06 11, 12:52)
Sveikos merginos,

Kadangi dirbu, tiksliau gal sakyti reiktu dirbau, nes siuo metu jau dekretinese smile.gif, su ivairiomis med.priemonemis, tame tarpe ir su chirurginiais siulais, todel trumpai galiu paaiskinti... Yra nemazai siulu gamintoju, tiek geresniu tiek prastesniu. Rezorbcijos (istirpimo) laikas labai priklauso su kokiais siulais jums buvo siuta... Yra nemazai ligoniniu, kurios taupo ir perka kinietiskus chirurginius siulus, todel sie tikrai tirps ilgiau, o jei tokiais buvo siuta tai as asmeniskai siulyciau pasirodyti gydytojui, ypac jei jauciate kazkokius nemalonumus...
*

idomu apie tuos siulus...
gimdziau KMU, pradejo tirpti/kristi apie 3 savaite, bet viskas baigesi 2 menesio pabaigoj, tai kaip ir galima daryti isvada, kad nekokybiski... tai kur tada kokybiski Lietuvoj?... schmoll.gif
Inesa84
o man liktais dar neiskrito,tiesa sakant net nepastebejau,bet norejau paklaust kaip del kraujavimo as tai nerimauju jau nes 15diena ir dar kraujuoju biski,ar cia normalu?
nanainis
QUOTE(Inesa84 @ 2008 06 14, 14:06)
o man liktais dar neiskrito,tiesa sakant net nepastebejau,bet norejau paklaust kaip del kraujavimo as tai nerimauju jau nes 15diena ir dar kraujuoju biski,ar cia normalu?
*

as tris sav.kraujavau ir sulai ilgai tirpo, bet man gal del to, kad is naujo persiuvo, vale g.gif
Shalna
Na, as ju jau po savaites nebejauciau - ir niekas neiskrito, tik istirpo wink.gif
Ingulyte
As kazkaip net neatkreipiau demesio kada jie iskrito, matyt ne siulai galvoj buvo. rolleyes.gif
ugne23
o man jie gan ilgai laikesi doh.gif bent 4 savaites tikrai, na bet ir nemazai tu suliuku buvo pas mane blush2.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------

user posted image
Mamytė uogytė
Man pradėjo siūlai kristi jau 8 diena. Gyditoja liepė neplauti su muilu tik su vandeniu. visiskai iskrito po 2 savaiciu, net nepajutau kai iskrito, paprasciausiai istirpo.
jurgaMac
geriausia paskambinti gydytojai ir paklausti, kokiais siulais susiuvo. bet siais laikais tirpstanciais tvirtais siulais risa, kurie net nebando isirti (kaip seniau budavo..)
sayonara2
pradejo kristi jau po savaites,o tirpstantys istirpsta per 2-3 men.
zarza
Sveikos, man siulai pradejo tirpti po 1,5 men. Po 2 men jau nieko nebuvo.
burbuliukas:)
Man iskrito po menesio...
WildCat
Penktadienį pagimdžiau, tai pasakė, kad siūlai iškris kažkur per mėnesį. Ką gi, bus matyti.
O kitus kartus kaip buvo net nepamenu
Ruciake
turėjau 2 siūliukus, tai vienas iškrito po 2 sav., o kitas tik po mėnesio -matyt gydytoja apsidraudimui, kad neiširtų anksčiau laiko kokį žvejybinį mazgą buvo surišus lotuliukas.gif
Raiduke
man iskrito per dvi savaites kazkur ax.gif
zZzyLe
Man irgi ligoninej sake, kad po 10 dienu istirps, o iskrito po gero menesio.
Uksnė
Nieks man neiskrito g.gif gal kad labai nedaug siuta buvau...
WildCat
Man sukabino šįkart visai nedaug. Tai porai savaičių praėjus iškrito kol kas tik vienas siūlelis. Kiti dar vietoje. Bet gydytoja pasakė, kad per mėnesį. Laukiu ax.gif
Sauluzhe
per 10 dienu smile.gif
Musmire
Irgi per 10 dienų 4u.gif
Triesto
Po mėnesio - gimdymą priėmusi akušerė nesumelavo smile.gif
Jazza
Per porą savaičių iškrito.
TutėFrutė
Man panašiai per nepilnas dvi savaites ištirpo siūlai, o viskas atsistatė į savo vietas per mėnesį smile.gif
***black girl***
man pradejo kristi po 2 sav.,pasirodziau gydytojai.sedeti leido dar po savaites.tai dbr laukiu ax.gif
iinnggaa
per menesi kiek istirpo kiek iskrito ax.gif
Ringiene
man jau iskrito praeujus 4 savaitem po gimdymo 4u.gif

user posted image

detyte
man po 2-3sav...bet buvo tik kosmetines siules...
estetė
Man siulai krito po truputi,pradejo po 2 savaiciu ir iki 1.5 men. krito,matydavau duse ax.gif
Jurka-purka
iskrito po menesio, taip ishsigandau kai pamaciau, nes jau buvau pamirsusi apie siulus doh.gif
jooratia
vienas siulas po 2 sav, antras po menesio o trecias dar veliau, nors sake kad istirps po dvieju sav unsure.gif
Nireglina
Mane abu kartus gana daug kirpo. Jau net nepamenu kada siūlų galiukai iškrito g.gif Gal po kokių 2 sav. Po antro gimdymo tai atsitiko greičiau nei po pirmo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.