Noreciau suzinoti kokia nuomone apie si vardeli...Manasis busimas vyrelis yra isikales,kad tik toks bus berniuko vardas,tai tenka ir man sutikti
gražus, bet vaikiukas bus vadinamas žygiu
man jis labai gražus
nebūtinai bus vadinamas Žygiu - jei žmogus nenori, tai jo vardo ir netrumpina. negi visus Mindaugus Mindėmis vadina?
O man jis kiek per grubus
Mano brolio vardas Žygimantas, nesu girdėjus ir neatsimenu, kad jį kas taip vadintų
Labai gražus vardas.Na ir kas,kad trumpins,Žygis-labai gražus trumpinys
QUOTE(chocolove @ 2008 06 01, 21:42) Mano brolio vardas Žygimantas, nesu girdėjus ir neatsimenu, kad jį kas taip vadintų Tai as manau cia priklauso ir nuo pacio zmogaus,jei jam gerai tai visi ir vadina,o jei jis papriestaraus tai savaime draugai taip vadinti prades...o be to kol dar jaunas tegul vadina,veliau gal nebevadins...nuo to man vardo grozis nesikeicia...siaip jis ir daznas nera...o beto man jau reiks toki deti,o man jis irgi visai nieko nes pati pazistu pora zygimantu sauniu tikrai...
Liuks
puikus vardas
Gražus vardas. Bet man asmeniškai Žygintas arba Žymantas daug gražiau
Labai gražus vardelis. Labai lietuviškas. Užsieniečiam bus sunku tarti, bet tai ju problemos
Labai gražus vardas
labai grazus vardas
Kaip malonu kad visos taip uz
Man tai šiaip sau
man gražus
Malonu,kad geros nuomones...
gražus vardas
man irgi patinka
Gražus lietuviškas vardas. Ir skamba tvirtai, vyriškai
Man tai visai gražus - lietuviškas....
Man tai labai gražus.
na ir pataikiau
nu kai pagalvoji kaip iškraipo vardus,tai trumpinys Žygis yra vienas iš gražiausių mano girdėtų. aš už šitą vardelį
Labai gražus lietuviškas vardas. Kas svarbiausia, trumpinamas nei kiek nesuprastėja
Jeigu vyras butu lietuvis, gyventume Lietuvoje ir turetume sunu, jis butu Zygimantas. Bet dabar teks apsistoti ties Jonu
Zygimanas
Man gražus, lietuviškas
Labai grazus ir populiarus vardas:)
Mhm. Gražus. Tikrai išdidžiai skamba.
labai super
Mano paauglystės svajonių vardas
As tokio nerinkciau
Man tai
Mes Žygučiu vadinam Patinka, nes sutrumpintas nepraranda savo tvirtumo ir gražumo O rinkomės dėl to, kad diedukas Kęstutis, tėtis - Mindaugas, tai ir kleckiukui reikėjo tvirto, karžygio vardo QUOTE(rytoj @ 2008 06 01, 19:49) Gražus vardas. Bet man asmeniškai Žygintas arba Žymantas daug gražiau Skonio reikalas, bet man asmeniškai šie iškraipymai nepatinka QUOTE(idea fix @ 2008 06 02, 06:29) Labai gražus vardelis. Labai lietuviškas. Užsieniečiam bus sunku tarti, bet tai ju problemos Kas nori, tas ištaria
Grazus vardas...man patinka
Mes ilgai galvojom kokį vardą išrinkti sūneliui,ir mūsų šeima pasiskaitė knygose kokia jo reikšmė,nusprendėm pavadinti Žygimantu.O vardas buvo išrinktas jau prieš gimimą .Kol kas gimęs kūdikis kitokiu vardu ir negalėtų būti.Gimė itin stambus- 4.37 kg. - tikras Žygimantas didysis.
labai grazus vardas, tikras lietuviškas, jei mano brolis nebutu Žygimantas tai butinai duociau savo busimam suneliui
Žygimantas grazu,bet Žygis gražiau
o man labai grazus
Man irgi patinka šis vardas, net ir trumpinys gerai skamba.
man patinka
Mano draugas yra Žygimantas.. Jį visi vadina Žygiu ir man šis vardas skamba labai
|