Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žygimantas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Femme Fatale
Noreciau suzinoti kokia nuomone apie si vardeli...Manasis busimas vyrelis yra isikales,kad tik toks bus berniuko vardas,tai tenka ir man sutikti 4u.gif drinks_cheers.gif Kaip jums jis skamba? smile.gif
insi
gražus, bet vaikiukas bus vadinamas žygiu rolleyes.gif
muminukas
man jis labai gražus smile.gif
nebūtinai bus vadinamas Žygiu - jei žmogus nenori, tai jo vardo ir netrumpina. negi visus Mindaugus Mindėmis vadina? tongue.gif na, paauglystės metu gal ir pavadins, bet trumpinti suaugusio žmogaus vardą, jei jis to nenori, tiesiog nemandagu. ir šiaip, kol mažas vaikas, visiškai nebūtina trumpinti.
HappyAngel
O man jis kiek per grubus ax.gif
chocolove
Mano brolio vardas Žygimantas, nesu girdėjus ir neatsimenu, kad jį kas taip vadintų doh.gif Žygis do Žygis, turbūt nesu šaukus Žygimantu biggrin.gif Tėvai irgi, draugai taip pat g.gif Nebent mokytojai jo smile.gif
***Žaltvykslė
Labai gražus vardas.Na ir kas,kad trumpins,Žygis-labai gražus trumpinys wub.gif
Femme Fatale
QUOTE(chocolove @ 2008 06 01, 21:42)
Mano brolio vardas Žygimantas, nesu girdėjus ir neatsimenu, kad jį kas taip vadintų  doh.gif  Žygis do Žygis, turbūt nesu šaukus Žygimantu biggrin.gif Tėvai irgi, draugai taip pat  g.gif  Nebent mokytojai jo smile.gif
*

Tai as manau cia priklauso ir nuo pacio zmogaus,jei jam gerai tai visi ir vadina,o jei jis papriestaraus tai savaime draugai taip vadinti prades...o be to kol dar jaunas tegul vadina,veliau gal nebevadins...nuo to man vardo grozis nesikeicia...siaip jis ir daznas nera...o beto man jau reiks toki deti,o man jis irgi visai nieko nes pati pazistu pora zygimantu sauniu tikrai...
muminukas
QUOTE(chocolove @ 2008 06 01, 19:42)
Mano brolio vardas Žygimantas, nesu girdėjus ir neatsimenu, kad jį kas taip vadintų  doh.gif  Žygis do Žygis, turbūt nesu šaukus Žygimantu biggrin.gif Tėvai irgi, draugai taip pat  g.gif  Nebent mokytojai jo smile.gif
*

mano brolis Laimonas, niekas Laimiu nevadindao ir dabar nevadina.
*GAILĖ*
Liuks thumbup.gif
puikus vardas
rytoj
Gražus vardas. Bet man asmeniškai Žygintas arba Žymantas daug gražiau rolleyes.gif
Femme Fatale
QUOTE(rytoj @ 2008 06 01, 22:49)
Gražus vardas. Bet man asmeniškai Žygintas arba Žymantas daug gražiau rolleyes.gif
*

O man kaip tik sitie abu isvis nepatinka,nors ir panasus,bet tokiu tai neduociau tikrai...
idea fix
Labai gražus vardelis. Labai lietuviškas. Užsieniečiam bus sunku tarti, bet tai ju problemos biggrin.gif
Nieko sau
Labai gražus vardas bigsmile.gif bigsmile.gif
salvadore
labai grazus vardas thumbup.gif
Femme Fatale
Kaip malonu kad visos taip uz drinks_cheers.gif thumbup.gif cia galbut del to,kad vardelis lietuviskas,neiskraipytas koks,ne kaip dabar prisigalvoja visokiu taju,kaju... smile.gif
dontstop
Man tai šiaip sau unsure.gif
Indukė
man gražus thumbup.gif
Femme Fatale
Malonu,kad geros nuomones... thumbup.gif drinks_cheers.gif o kam siaip sau tai irgi priimu nuomone,nes turbut irgi pati net nebuciau sugalvojusi deti tokio vardo,jei ne vyras...bet dabar paciai jau patinka thumbup.gif wub.gif
TOCAMI
gražus vardas
Valetta
man irgi patinka thumbup.gif
mamulė
Gražus lietuviškas vardas. Ir skamba tvirtai, vyriškai bigsmile.gif
Dykuma5
Man tai visai gražus - lietuviškas.... 4u.gif
Alantė
Man tai labai gražus. thumbup.gif
padange7
na ir pataikiau biggrin.gif Vardu sarase buvo du graziausi: tarp Zygimanto ir Mato, bet nusprendem, kad suneli pavadinsim Matu, nes musu pavarde lb ilga, o vardo norejosi trumpesnio. Vardas Zygimantas man labai skambus ir vyriskas tongue.gif
TerrorisTe69
nu kai pagalvoji kaip iškraipo vardus,tai trumpinys Žygis yra vienas iš gražiausių mano girdėtų. aš už šitą vardelį 4u.gif
zosiukas2
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mes ir kazko norejo tvirto Lietuvisko, bet su vyru neissirinkom doh.gif . Tai nukrypom i Angliska bet sulietuvinta.
vėja tėja
Labai gražus lietuviškas vardas. Kas svarbiausia, trumpinamas nei kiek nesuprastėja smile.gif
Germante
Jeigu vyras butu lietuvis, gyventume Lietuvoje ir turetume sunu, jis butu Zygimantas. Bet dabar teks apsistoti ties Jonu bigsmile.gif

Zygimanas thumbup.gif vardas.
Jazira
thumbup.gif fainas
Beautiful_Disaster
Man gražus, lietuviškas smile.gif
deimantinė
Žygimantas gal ir grazus vardas, bet kai vyra kaime kaimynu vaikas ir žygimantas. O tevai ir kiti ji saukia ŽYYYYga, tai baisiai skamba. Kad man tas vardas nebemaloniai skamba. 100proc. vaika visi sauks ŽYGA.

user posted image

user posted image
Raile
QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 01 29, 22:33)
Man gražus, lietuviškas smile.gif
*

drinks_cheers.gif Taip, svarbiausia, kad lietuviskas! Gal ir idomu butu taip pavadinti, nes Zygimantu karta jau uzaugo, tai butu lyg ir nauja, nenuvalkiota wub.gif O, kad ir pavadins Zygiu, man tai neatrodo baisiai ar vulgariai mirksiukas.gif
Luna888
Labai grazus ir populiarus vardas:)
solveka
Mhm. Gražus. Tikrai išdidžiai skamba.
Cuddle
labai super thumbup.gif
rasiux-
Mano paauglystės svajonių vardas thumbup.gif O po knygos apie Barborą Radvilaitę- tai buvau nusprendusi, kad jei turėsiu sūnų tai bus Žygimantas Augustas- bet kaip matote turiu Martyną ir Justiną biggrin.gif ne smano vyrui tokie dvejybiniai nepatinka doh.gif nors jo mama psirodė besanti Zita Barbora
GiedrėM
thumbup.gif
satanele
As tokio nerinkciau schmoll.gif
delfiniux
QUOTE(satanele @ 2009 03 31, 10:24)
As tokio nerinkciau schmoll.gif
*

O man visai nieko vardas biggrin.gif
aGucci
Man tai wub.gif
Mes Žygučiu vadinam blush2.gif O jis save Guči lotuliukas.gif

Patinka, nes sutrumpintas nepraranda savo tvirtumo ir gražumo ax.gif
O rinkomės dėl to, kad diedukas Kęstutis, tėtis - Mindaugas, tai ir kleckiukui reikėjo tvirto, karžygio vardo rolleyes.gif O be to pavardė trumpa ir trumpas vardas neskambėjo ausiai doh.gif

QUOTE(rytoj @ 2008 06 01, 19:49)
Skonio reikalas, bet man asmeniškai šie iškraipymai nepatinka schmoll.gif

QUOTE(idea fix @ 2008 06 02, 06:29)
Labai gražus vardelis. Labai lietuviškas. Užsieniečiam bus sunku tarti, bet tai ju problemos  biggrin.gif
Kas nori, tas ištaria mirksiukas.gif
megagaite
thumbup.gif man labai sitas vardas.
agnyte344
Grazus vardas...man patinka thumbup.gif
Žmamytė
Mes ilgai galvojom kokį vardą išrinkti sūneliui,ir mūsų šeima pasiskaitė knygose kokia jo reikšmė,nusprendėm pavadinti Žygimantu.O vardas buvo išrinktas jau prieš gimimą .Kol kas gimęs kūdikis kitokiu vardu ir negalėtų būti.Gimė itin stambus- 4.37 kg. - tikras Žygimantas didysis. sunglasses2.gif
stella2007
thumbup.gif
meduolia
labai grazus vardas, tikras lietuviškas, jei mano brolis nebutu Žygimantas tai butinai duociau savo busimam suneliui thumbup.gif

xantia77
Žygimantas grazu,bet Žygis gražiau tongue.gif
urte484
o man labai grazus 4u.gif
Blueberry
Man irgi patinka šis vardas, net ir trumpinys gerai skamba.
juraga
man patinka
Laurrr
Mano draugas yra Žygimantas.. Jį visi vadina Žygiu ir man šis vardas skamba labai wub.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.