labai jums aciu is anksto
tiesa mamytes kuriu leliai dalyvavo sestadieni ar galit atsiusti nuotraukeliu, musu fotikas uzluzo ir likom be nieko
labai jums aciu is anksto
man irgi renginukas labai patiko
maniske panele tai startavo puikiai maciau ten fotkino kazkos profesionalus fotografas, gal zinot kus jis zada det nuotraukas. o gal siaip jau internete matet koki straipsniuka ar nuotraukyciu is sio renginio
[netycia istryniau zinute
kai sulaukem skambucio kad patekom, nesitikejom apie pergale, nes tik buvom pradeje ropoti(nojus velai tai pradejo daryti), sakau smagu bus sudalyvauti, ir kai suzinojom savo numeriuka o jis 7, sakau kazka reiskia, jis atnes pergale, taip ir ivyko:MES LAIMEJOME sveikinu visu vaikucius kurie dalyvavo, jie tikrai smagus ir saunus, ir varzybeles is tiesu buvo grazios
sveiki
o mes dalyvavome sestadieni neuzememe prizines vietos bet savo pogrupyje antri atropojom pralaimejom ropliukui cempionui Nojukui QUOTE(eglluce @ 2008 11 24, 11:59) maciau ten fotkino kazkos profesionalus fotografas, gal zinot kus jis zada det nuotraukas. o gal siaip jau internete matet koki straipsniuka ar nuotraukyciu is sio renginio mes, kaip tyčia, paties ropojimo irgi nenufilmavome p.s. aš ir šeštadienį buvau paži9rėti, kaip viskas vyksta, tai labiausiai įstrigo ropliukas Antanas, kuris nenorėjo trauktis nuo starto linijos
sveikutes, va mums buvo taip kaip ir planavom, ropojimas neidomus, geriau pabendrauti, panele sofija, kaip vedejas sake, zvaigzde, pasidemonstruoti atvaziavo.
pritariu, kad buvo labai smagu, kartotume net nedvejoje.
sveikos mamytes
Mes dar siandien pilni emociju ir kudikiskai azartisku nuotaiku QUOTE(blondzinka @ 2008 11 24, 13:51) sveikutes, va mums buvo taip kaip ir planavom, ropojimas neidomus, geriau pabendrauti, panele sofija, kaip vedejas sake, zvaigzde, pasidemonstruoti atvaziavo. pritariu, kad buvo labai smagu, kartotume net nedvejoje. Pirmiausia sakau labas visoms mamytėms ir ju ropliukams,mes su sūneliu Laurynu dalyvavome sekmadieni 23 d, mūsų NR.12, be galo džiaugiamės kad patekome, nes tai jau yra laimėjimas. Mielos mamytės jūs irgi jau laimėjote nes patekote. Mūsų ropliukas prieš startą turėjo noro ropoti, tačiau gavus startą nuropojo paskui tėtį ir teko gaudyti kad nenukristu nuo pakylos,o visus laiminguosius ropliukus nuoširdžiai sveikinam, jei turėsite foto arba filmuotos medžiagos pasidalinkite.Mes dalyvautume dar karta, nes nuotaikos ir emocijos patirtos yra puikios tiek mums tėveliams tiek ropliukams.
http://public.fotki.com/eglluce/ropliuku-varzybos/
va cia idejau keleta nuotrauku is sestadienio antro starto Papildyta: QUOTE(ARN Paukstes @ 2008 11 24, 15:41) super radau ir as savo mazyle
kiek atsimenu anksciu net per panorama rodydavo, o dabar net delfis neparase. lauksim nuko nuotrauku.
mes nubegome net ir laikrasti nusipirkt, saugosim ir parodysim uzaugusiam kaip pateko i laikrastuka
[katik susisiekiau su nuku, jie mums kaip nugaletojam atsius CD, tai kai turesiu nuotraukyciu norinciom galesiu persiusti
mes irgi labai noresim nuotraukyciu
sokejuke@gmail.com buciau labai dekinga uz nuotraukytes
Musu dukryte - sekmadienio ropliuku nugaletoja
Linkejimai visiems sekmadienio ropliukams, visi vaikiukai buvo saunus QUOTE(Šeimynėlė @ 2008 11 25, 12:51) [katik susisiekiau su nuku, jie mums kaip nugaletojam atsius CD, tai kai turesiu nuotraukyciu norinciom galesiu persiusti Sveikinam nugaletoja O musu mazoji buvo savo pogrupy antra, paskui dar gavo priza uz idomiausia/originaliausia ropojimo buda- Tavo vaikas metine prenumerata.
Sveikos, mes taip pat dalyvavom sekmadieniniame turnyre
tylavakare norim jus pasveikinti ir jei jus gausit nuotraukytes butu malonu kad su mumis tip pat pasidalintumet
Aciu uz sveikinimus, perduosiu mazajai
gal kas zino kada kitos varzybos??? mes irgi noretume sudalyvauti
Jetau kaip fainai ale ir prigalvoja visokiu idomybiu idomu gal kada vel bus tai visai fainai butu sudalyvauti
mes tai nors ir jokios prizines vietos nelaimejom
taip laukiam kada gausit nuotraukas is Nuko, nes is interno issisaugojus ju kokybe ne kokia, kad galima butu pasidaryti
O kazin kur bus rodoma o gal jau buvo kur tas zmogus filmavo....
O tai gal tas nuotraukytes galima visiems gauti is nuko?gal reik pasukti?ar kas bande, na kas priziniu vietu nelaimejo
Mes taip pat norėtume nuotraukyčiu, nes internete nieko neradau, išskyrus Vilniaus dienrašty.Juk smagu turėti gera kokybiška nuotrauka, iš pirmųjų varžybų. 2007 metu tai yra ropliuku nuotraukyčių, o šių metų ropliukai nepaminėti - gaila.Labai gaila kad mes mamos pilnos savo įspūdžių pamiršome sekmadienį pasidaryti nuotraukyte bendra, su visais 20 ropliukų ir Hipiniu drambliuku.Kai gausite nuko nuotraukytes permeskite graztas@aktv.lt
Paskaičiau Nuko psl atsiliepimus apie turnyrą, tai net juokas paėmė, sako žurnalistai laikrašty beleko prirašė, belekokių nuotraukų pridėjo, tai kad patys organizatoriai nesugeba tiksliai parašyti
siandien netiketai radau priza arkliukas
na gal nesitas cia (tikiuosi), bett pagalvojau imesiu del visa ko .. QUOTE(Justic @ 2008 12 02, 18:22) siandien netiketai radau priza arkliukas na gal nesitas cia (tikiuosi), bett pagalvojau imesiu del visa ko .. Is vaizdo tai kaip ir sitas, bet gamintojas musiskio man atrodo Vokietija, o ne Kinija.
O gal galima butu nuoroda i tuos atsiliepimus?nu ninekap neramdu...
Ar ryt kas nors is ropliuku eina fotografuotis "Tavo vaikui"?
Nu va, informuoju, kad man ka tik skambino del Tavo vaikas prenumeratos, klause adreso, jei kam neskambino, tai zinosit, kad neiskaite sleivai, kreivai uzrasyto telefono nr.
QUOTE(tylavakare @ 2008 12 04, 00:06) mes fotografavomes vakar... bet as nelabai supratau, tai cia ta laimeta fotosesija buvo gal 4-5 nuotraukos, kurios bus pridetos prie kazkokio straipsnio ? Kazkaip tikejaus vertingesnio prizo, o dabar tik busiu priversta pirkti zurnala Marketingistai.... QUOTE(eglluce @ 2008 12 04, 11:43) man irgi laaabai noretusi pamatyti nuoteraukas, nes neturime ne vienos
Mes fotografavomes siandien. Ir as labai nustebau, kad jie tuos kelis kadrus vadina fotosesija.
skambino vakar ir mums del tos fotosesijos, nes esame nugaletojai (sestadienio), bet per ta ropliuku turnyra kartu laimejome ir nemokama vizita pas savo gydytoja nes kartu parsivezem ir vejaraupius, tai negalejom vakar fotografuotis, nes esame zali delmatiniukai :mmmtai vakar kai pasakiau kad sergame tai ragelyje isgirdau nuostaba ir didziuli liudesi, ir vis kartojo ka dabar daryt?sake pasikalbes su redaktoreir atskambins bet taip ir nesulaukem.
parasiau dar karta uzklausele i nuka del zadetu nuotraukeliu, nes kazkaip ir is ten nieko nesigirdi tai kad nelikciau be nieko, sestadienio mamytes ar galit atsiust nuotraukeliu, mes buvom 2 etape, musu nr 7, o veliau ir laimejom turnyra o kai gausiu is nuko, butinai parasysiu ir visos norincios galesit gauti tu graziu vaizdeliu taip pat QUOTE(Justic @ 2008 12 04, 15:38) a tai jus turbut prizininkai ? Nes mes laimejom fotosesija uz simpatiskiausio ropliuko titula .. bet sake, kad busime tiesiog zurnalo iliustracija.. prie straipsnio apie triuksma mes prizininkai, bet kad nieko musu neklause.. tai irgi busim tik iliustracija prie straipsnio apie ropliuku varzybas. tik nesuprantu, kodel nededa nuotrauku is paciu varzybu.. ir isvis sugalvojo mus fotografuoti lauke, tai is po kombinzono ir siltos kepures tik nosis matysis Sestadienio nugaletojui linkime pasveikti ir taip pat pasirodyti zurnale QUOTE(tylavakare @ 2008 12 04, 17:05) mes prizininkai, bet kad nieko musu neklause.. tai irgi busim tik iliustracija prie straipsnio apie ropliuku varzybas. tik nesuprantu, kodel nededa nuotrauku is paciu varzybu.. ir isvis sugalvojo mus fotografuoti lauke, tai is po kombinzono ir siltos kepures tik nosis matysis Sestadienio nugaletojui linkime pasveikti ir taip pat pasirodyti zurnale man kazkodel atrodo, kad apie varzybas ne zodzio nebus parasyta (juk sausio menesio zurnalas), o tik papuosim straipsnius ir tiek Man irgi pasirode gan keista, nes kai bandziau tartis del kito laiko, tai niekas netiko ir vis klausinejo ka daryt laukdama kol savo planus sutiksiu atsaukti QUOTE(Justic @ 2008 12 04, 16:24) man kazkodel atrodo, kad apie varzybas ne zodzio nebus parasyta (juk sausio menesio zurnalas), o tik papuosim straipsnius ir tiek Man irgi pasirode gan keista, nes kai bandziau tartis del kito laiko, tai niekas netiko ir vis klausinejo ka daryt laukdama kol savo planus sutiksiu atsaukti oi grazu grazu Beje, tik ka gavau is Nuko laiska, kad ryt irasys foto i CD ir issius, taip kad kita savaite jau turetume tureti!
geras, katik uzklausiau, tai is kart ir atsake ryt zedjo issiust. matau kai pajudinau tai ne man vienai atsake, labai malonu ir smagu
QUOTE(Willma @ 2008 12 04, 15:32) Taip, jei laimėjote prenumeratą per ropliukus turėjo užsirašyti jūsų telefoną, o dabar skambina dėl tikslaus adreso, kuriuo norim gauti žurnaliuką visus kitus metus. Papildyta: QUOTE(Justic @ 2008 12 04, 16:24) man kazkodel atrodo, kad apie varzybas ne zodzio nebus parasyta (juk sausio menesio zurnalas), o tik papuosim straipsnius ir tiek Man irgi pasirode gan keista, nes kai bandziau tartis del kito laiko, tai niekas netiko ir vis klausinejo ka daryt laukdama kol savo planus sutiksiu atsaukti Nu bet ir elgesys jų, kaip supranto fotosesijos laimėtojai visi vilniečiai, nes jei mums iš Kauno reikėtų į tokią "fotosesiją" atvažiuoti, tai QUOTE(burundukas @ 2008 12 05, 14:34) Taip, jei laimėjote prenumeratą per ropliukus turėjo užsirašyti jūsų telefoną, o dabar skambina dėl tikslaus adreso, kuriuo norim gauti žurnaliuką visus kitus metus. p.s. aš turiu foto iš sekmadienio paskutinio startavuso penketuko, tai jei kam autualu-galiu atsiųsti o įdomu, ar Nukas visiems kažką laimėjusiems išsiųs kompaktus ar tik tiems, kurie užsiprašė? QUOTE(Willma @ 2008 12 05, 16:18) p.s. aš turiu foto iš sekmadienio paskutinio startavuso penketuko, tai jei kam autualu-galiu atsiųsti o įdomu, ar Nukas visiems kažką laimėjusiems išsiųs kompaktus ar tik tiems, kurie užsiprašė? Nezinau kaip buvo sekmadieni, bet sestadieni papildomus prizus dalino gale, bet pas mus bent jau tikrai nebuvo tokiu, kuriuose kviete pasiimti prizo, o jie neatejo, reiskiasi visi kas ka laimejo, pasieme. Bet cia prizas toks tikrai ne visiems dalyvavusiems, musu mazoji gavo uz originaliausia ropojimo buda. QUOTE(burundukas @ 2008 12 05, 19:07) Nezinau kaip buvo sekmadieni, bet sestadieni papildomus prizus dalino gale, bet pas mus bent jau tikrai nebuvo tokiu, kuriuose kviete pasiimti prizo, o jie neatejo, reiskiasi visi kas ka laimejo, pasieme. Bet cia prizas toks tikrai ne visiems dalyvavusiems, musu mazoji gavo uz originaliausia ropojimo buda. na va-o mes pasiėmėm prizą už "Draugų draugo" nominaciją ir ilgiau nebepalaukėm, nes vyras skubėjo krepšinio žaist QUOTE(Willma @ 2008 12 05, 19:25) na va-o mes pasiėmėm prizą už "Draugų draugo" nominaciją ir ilgiau nebepalaukėm, nes vyras skubėjo krepšinio žaist Nu tai jus gavot priza, kaip pati sakai uz draugu drauga, tai ten po 5 nominacijas tam paciam vaikui niekas ir nedalino... Reiskiasi jus kazka gavot, jei ne prenumerata, tai kazka kita. Ka gavot uz draugu drauga? |