mano sunus naktinis paukstis gime 1 val nakties
O mūsiškis - lygiai 18.00 val.
Maniskis gime nakti 00.25val.
mano viena gimė naktį, lyjant, kita vidurdienį, naktį labiau patiko gimdyt, tokia buvau apspangus, mistiška, taip ir svajojau
Mano mazule gime 9.36 ryte.
Maniske gime saulei tekant 5.59 val.Nors ir visa nakti teko kankintis visada svajojau kad gims saulei tekant,nes tokie vaikai sako yra laimingesni..aisku tiek tu prietaru
O mano mazyle pasauli isvydo 9.38...manasiai, cini-mini?
O mano didžioji gimė 17.35 penktadienį, o mažė 12.57 šeštadienį
O kokią savaitės dieną gimė Jūsiškiai
Maniske tai iskrapste daktarai pasaulin 19.20
Musu bambioshka gime 20.10 antradieni
O maniske per vargus issikeberojo 10.55 ryto.
o mes gimėm 16:33 antradienį
Maniske irgi naktinuke
Gime 1.45 penktadieni
Mano vyresnioji gime 18.45 sestadieni,o mazele 2.40 sekmadieni. Savaitgalines merginos
o mano gime 17.55, penktadieni, tai tetis ramiai sestadieni galejo atsvesti. Oras ta diena buvo saltas, bet sauletas.
maniskis gime 22 val. 23 min. treciadieni.
simanukas pasauli pasveikino 20.50 penktadieni
Pirmasis gime penktadieni, o antrasis pirmadieni. O laikas abieju vienas 14 valanda 14 minuciu. Taip turejo buti.
o musu mazoji pasauli isvydo 13:25, pirmadieni
Maniskiai abu gime nakti, vienas vidurnakti, kitas paryciui
Maniskis gime vidurdieni
mano mergina iskrapste lygiai 2 val. nakties sekmadieni
Vienas gime 9.15 treciadieni ryte, o kitas 4.28 antradieni ryte.
maniske 00:00 val....
Mano pupa pasauli pazadino savo ryksmu ankstyva pirmadienio ryta 0 val. 42 min
manishkis gime 22:40, pirmadieni, vis galvoju, kad nebutu toks, kaip toj dainoj "vidno ponedelnik, jevo mama rodila"
Maniske ir savaitgaline,gime sekmadieni 15.17.Net keista buvo,nes visa nestuma norejau pagimdyt butent sekmadieni ir apie pietus,taip ir ivyko
O mano mazge pasauli isvydo pirmadieni 17:10.
As pagimdziau (arba: vaikas gime) pirmadieni 07.23
o manieji tai susitare...vienas gime 4:08 o kitas 4:19
Pirmoji gime 15 (bet tai buvo planinis cezaris ir nezine kada gimtu
Antroji 16.40 sestadieni
Paulius gime 3:03 val. ryto antradieni.
maniske gime 4.22 ryto sestadieni
Maniske palyginus ankstyva is savaitgaliniu
Sestadieni 11.43
maniskis gime 02:52 ryto
7,10 treciadieni
Sūnus 15.55, dukra 16.15. Tik 20 min. skirtumas
.
6.40 pirmadieni
Sūnukas gimė 21.35 trečiadienį
Mūsų sūnukas savo tevelius isvydo 14.30 antradieni, saulei graziai svieciant
Mano ziogas gime sekmadieni 7.42, labai grazus buvo rytas.... sauletas....
Ir kaip juokesi personalas..... suskubau pagimdyt, kol nepasikeite pamaina Ta vakara Lietuva auksa krepsinyje laimejo
Mano dukra labai supratinga mergaite
idomu, ir berniukai tokie gudrus
Pirmas vaikas gime pirmadienio nakti 2.40-snigo ,kovo men.
antras vaikas gime sekmadienio nakti 1.40- snigo ,kovo men. trecias vaikas gime antradienio ryta 7.30 - snigo, Uzgavienes buvo. Taip ir gavosi ,visus vaikus pradejau gimdit nakti- Turbut diena buvo padaryti iki pirmos dukros gimtadienio liko 30 dinu iki sunaus gimtadienio liko 33 dienos iki mazuliukes pirmojo gimtadienio liko 14 dienu
Gimdyt pradėjau penktadienio pavakarę, apie 16 val. (prasidėjo pirmieji sąrėmiai), 19 val. aš susiruošiau į ligoninę, o pagimdžiau šeštadienį, 10.05 val. Gražų, šiltą, bet apniukusį rugpjūčio rytą
saremiai prasidejo apie pirma nakties, desimta ryto vaziavau i ligonine, o jau 16.05 siaip ne taip "isspjoviau" burbuliuka
Maniškiai abudu naktinukai, tik sūnus gimė vėlų vakarą 22.20, o dukra ankstyvą rytą 5.20
As 12.01 apie 12val dienos nuvaziau i ligonine, 21val nutekejo vandenys ir 00.52 jau turejau angeleli ant ranku - gimdziau pati
Vidurį dienos
Maniškis gimė 15.15
|