Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokiu paros metu gimė jūsų vaikelis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
manu
mano sunus naktinis paukstis gime 1 val nakties biggrin.gif
manyte
O mūsiškis - lygiai 18.00 val. clap.gif
Elvita
Maniskis gime nakti 00.25val.
lengvute
mano viena gimė naktį, lyjant, kita vidurdienį, naktį labiau patiko gimdyt, tokia buvau apspangus, mistiška, taip ir svajojau rolleyes.gif
cini-mini
Mano mazule gime 9.36 ryte.
Smilte
Maniske gime saulei tekant 5.59 val.Nors ir visa nakti teko kankintis visada svajojau kad gims saulei tekant,nes tokie vaikai sako yra laimingesni..aisku tiek tu prietaru wink.gif
VaidaI
QUOTE (cini-mini @ 2004 02 19, 07:27)
Mano mazule gime 9.36 ryte.

O mano mazyle pasauli isvydo 9.38...manasiai, cini-mini?
Ajuss
O mano didžioji gimė 17.35 penktadienį, o mažė 12.57 šeštadienį rolleyes.gif
O kokią savaitės dieną gimė Jūsiškiai 2.gif ?
Konsuela
Maniske tai iskrapste daktarai pasaulin 19.20 wink.gif, ketvirtadieni
Tabonita
Musu bambioshka gime 20.10 antradieni wub.gif
Sara
O maniske per vargus issikeberojo 10.55 ryto.
jurge
Manieji galima sakyti gime abu tuo paciu laiku 6 val. Tik --Resize_Images_Alt_Text-- 6,05 ryte (savaitgaly), o --Resize_Images_Alt_Text-- 17,50 (penktadieni) vakare ir septyniais metais veliau wink.gif
laiva
o mes gimėm 16:33 antradienį thumbup.gif
Ingute
Maniske irgi naktinuke biggrin.gif
Gime 1.45 penktadieni biggrin.gif
indreja
Mano vyresnioji gime 18.45 sestadieni,o mazele 2.40 sekmadieni. Savaitgalines merginos biggrin.gif
Melitukas
o mano gime 17.55, penktadieni, tai tetis ramiai sestadieni galejo atsvesti. Oras ta diena buvo saltas, bet sauletas. thumbup.gif
Pipeika
maniskis gime 22 val. 23 min. treciadieni.
ader
simanukas pasauli pasveikino 20.50 penktadieni
ENIGMA
Pirmasis gime penktadieni, o antrasis pirmadieni. O laikas abieju vienas 14 valanda 14 minuciu. Taip turejo buti. doh.gif
Paulute
o musu mazoji pasauli isvydo 13:25, pirmadieni smile.gif
asha
Maniskiai abu gime nakti, vienas vidurnakti, kitas paryciui soske.gif
Martyna
Maniskis gime vidurdieni smile.gif 12:10, treciadieni wink.gif
Jolkiux
mano mergina iskrapste lygiai 2 val. nakties sekmadieni thumbup.gif
Pastaba
Vienas gime 9.15 treciadieni ryte, o kitas 4.28 antradieni ryte.
mamukas
maniske 00:00 val.... smile.gif
Daisy
Mano pupa pasauli pazadino savo ryksmu ankstyva pirmadienio ryta 0 val. 42 min laugh.gif
arden
manishkis gime 22:40, pirmadieni, vis galvoju, kad nebutu toks, kaip toj dainoj "vidno ponedelnik, jevo mama rodila" laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Gosh
Maniske ir savaitgaline,gime sekmadieni 15.17.Net keista buvo,nes visa nestuma norejau pagimdyt butent sekmadieni ir apie pietus,taip ir ivyko thumbup.gif
Spilka
O mano mazge pasauli isvydo pirmadieni 17:10. thumbup.gif Gal darbstuole bus, kad nuo pirmadienio taip i darbus puola... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Irena
As pagimdziau (arba: vaikas gime) pirmadieni 07.23
Aidairi
o manieji tai susitare...vienas gime 4:08 o kitas 4:19 rolleyes.gif
uzklydusi
Pirmoji gime 15 (bet tai buvo planinis cezaris ir nezine kada gimtu rolleyes.gif )
Antroji 16.40 sestadieni
delfinas
Paulius gime 3:03 val. ryto antradieni.
Taurė
maniske gime 4.22 ryto sestadieni smile.gif
Board
Maniske palyginus ankstyva is savaitgaliniu rolleyes.gif
Sestadieni 11.43
LorStina
maniskis gime 02:52 ryto rolleyes.gif
debesuota
7,10 treciadieni rolleyes.gif
juva
Sūnus 15.55, dukra 16.15. Tik 20 min. skirtumas rolleyes.gif Vienas pirmadienį, kita antradienį.
.
Zhiema
6.40 pirmadieni smile.gif
kajuka
Sūnukas gimė 21.35 trečiadienį wub.gif
almuke
Mūsų sūnukas savo tevelius isvydo 14.30 antradieni, saulei graziai svieciant thumbup.gif wub.gif
Pipone
Mano ziogas gime sekmadieni 7.42, labai grazus buvo rytas.... sauletas....
Ir kaip juokesi personalas..... suskubau pagimdyt, kol nepasikeite pamaina laugh.gif

Ta vakara Lietuva auksa krepsinyje laimejo clap_1.gif ..... Mes su Augustele saliutus per langa ziurejom wub.gif
MAMA2T&T
Mano dukra labai supratinga mergaite wink.gif Seshtadieni prasikoshiau per parduotuves, nusipirkau, ko dar truko, sekmadieni ryte pavalgem pusrycius su vyru, tada i ligonine, "pasigimdem" 2.gif 15:16 ir ejom pietauti clap.gif

idomu, ir berniukai tokie gudrus tongue.gif

Natalija
Pirmas vaikas gime pirmadienio nakti 2.40-snigo ,kovo men.
antras vaikas gime sekmadienio nakti 1.40- snigo ,kovo men.
trecias vaikas gime antradienio ryta 7.30 - snigo, Uzgavienes buvo.
Taip ir gavosi ,visus vaikus pradejau gimdit nakti- Turbut diena buvo padaryti wub.gif

iki pirmos dukros gimtadienio liko 30 dinu

iki sunaus gimtadienio liko 33 dienos

iki mazuliukes pirmojo gimtadienio liko 14 dienu
gathering.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Rasma
Gimdyt pradėjau penktadienio pavakarę, apie 16 val. (prasidėjo pirmieji sąrėmiai), 19 val. aš susiruošiau į ligoninę, o pagimdžiau šeštadienį, 10.05 val. Gražų, šiltą, bet apniukusį rugpjūčio rytą smile.gif
trola
saremiai prasidejo apie pirma nakties, desimta ryto vaziavau i ligonine, o jau 16.05 siaip ne taip "isspjoviau" burbuliuka clap_1.gif ir visa tai vyko siu metu gruodzio 28 diena 2.gif
Maša
Maniškiai abudu naktinukai, tik sūnus gimė vėlų vakarą 22.20, o dukra ankstyvą rytą 5.20 rolleyes.gif
LOCKETS
As 12.01 apie 12val dienos nuvaziau i ligonine, 21val nutekejo vandenys ir 00.52 jau turejau angeleli ant ranku - gimdziau pati rolleyes.gif biggrin.gif Tai buvo ANTRADIENIS thumbup.gif
Vėpla
Vidurį dienos smile.gif 13:35 šeštadienį - sako, kad darbininkas bus, ne taip kaip mama, tinginių dieną gimus g.gif
ITA
Maniškis gimė 15.15 thumbup.gif antradienį!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.