Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šaukšteliai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2
panterele35
Nupirkau NUBY firmos šaukštelius kurie neva reaguoja į karštį ir pasikeičia spalva, bet išbandžius niekas nepasikeitė. Ar esat kas pirke tokius šaukstelius? unsure.gif
gordi
QUOTE(panterele35 @ 2008 06 02, 20:02)
Nupirkau NUBY firmos šaukštelius kurie neva reaguoja į karštį ir pasikeičia spalva, bet išbandžius niekas nepasikeitė. Ar esat kas pirke tokius šaukstelius?  unsure.gif
*

labas.taip as turiu tik ne nuby.tikrai i karsti ar siltesni maisteli reaguoja.neatsimenu firmos pavadinimo,tik pirkau vaiku parodoj.labai patogus naudoti.
elenuxus
Mes irgi naudojam tokius saukstukus.Is violetines keiciasi i rozine, kai maisto temperatura didesne nei 40 laipsniu.Canpol babies firmos, kainavo apie 7 lt.trys saukstai mirksiukas.gif
angeliux1
QUOTE(elenuxus @ 2008 06 05, 18:38)
Mes irgi naudojam tokius saukstukus.Is violetines keiciasi i rozine, kai maisto temperatura didesne nei 40 laipsniu.Canpol babies firmos, kainavo apie 7 lt.trys saukstai  mirksiukas.gif
*

ir jie dar trys skirtingu dydziu,pagal amziu thumbup.gif
hederi
mes irgi turim 3 rozinius, bet netikrinam temperaturos ir taip zinau mirksiukas.gif
Agneja
mes irgi turim capnol babies, bet aš vistiek dar patikrinu ar tikrai neper karštas maistas, nu nėra labai jau būtinas daiktas smile.gif
Babaužienė
Turim ir mes tuos sauksteliu, bet nera jie reikalingi.Be to reaguoja jie vienodai tiek i karsta, tiek i normaliai silta, tai tenka lupomis vistiek tikrint ar ne per karsta ax.gif
ugniukas
mes turim Tommee Tippee firmos saukstelius,ir visi kuo puikiausiai reaguoja i karsti smile.gif bet ir as manau , kad nera labai butinas dalykas...
Nataly
Mes irgi turim. Nupirkau nezinojau kad keicia spalva( buvo akcija 3 uz 5LT) Keicia ta spalva,bet gerai parase... bet reaguoja jie vienodai tiek i karsta, tiek i normaliai silta, tai tenka lupomis vistiek tikrint ar ne per karsta.
Kristina79
Mes irgi turim tuos 3 šaukštelius Canpol. Man patinka tų šaukštelių dydis bei forma, o spalvos keitimas labai neaiškus. vis tiek tenka pačiai patikrinti maistelio karštį. Žodžiu - nieko stebuklingo, bet nesigailim kad įsigijom. smile.gif
nijako
mes turim, tik nezinau kokios firmos. Nera butina, bet patogu. Nes kai labai karstas maistas, jis ryskiai pakeicia spalva, o kai siltas, tai ir spalva kinta vos vos. As naudoju, man patinka.
EEmama
mes turime Tommee Tippee thumbup.gif nu labai geras dalykas, aisku galima butu ir apsieiti, bet man labai praverte ir reaguoja jis ne vienodai, jeigumaistas tik vos vos perkarstas tai keicia spalva tik jo krastukai o jeigu labai karstas tai visas net ir kotelis pakeicia spalva smile.gif
*zvaigzde*
Pirkau Canpol saukstelius, bet praktiskai tas spalvos pasiketimas naudos neduoda, nes rozinis saukstelis patampa pabuvojes sunelio burnyteje doh.gif lotuliukas.gif Taigi karstuma tikrinu patikimiausiu budu - lupomis prilieciu biggrin.gif
bimkutele
dziaugiausi,kad turiu,bet kai sterelizavau,paliko kazkoks zalias ir nebekeicia spalvos verysad.gif
monika-g
Mes turim Tommee Tippee saukstelius, keiciancius spalva. Labai patogi sauksteliu forma, o spalvos keitimas ne esminis dalykas smile.gif
jjurgitas
tie saukstukai keisciantys spalva, man tik del formos patinka, o kiomis ju savybemis as nelabai pasitikiu g.gif
rikutis
QUOTE(jjurgitas @ 2008 10 08, 14:59)
tie saukstukai keisciantys spalva, man tik del formos patinka, o kiomis ju savybemis as nelabai pasitikiu g.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aš turėjau tokius, ir juos įmerkus į vos vos šiltą maistą, spalva pasikeisdavo... unsure.gif bet forma liuks
dovileiva
laba, o gal girdejote ka nors apie tai, kad vaikui patariama valgyti sidabriniu sauksteliu smile.gif
Again
mes nuby firmos tokius keiciancius spalva naudojam thumbup.gif
franciska
taip, ir mums reaguoja mirksiukas.gif
Rylo
QUOTE(Again @ 2008 11 01, 01:49)
mes nuby firmos tokius keiciancius spalva naudojam thumbup.gif
*

Mes nusipirkom,bandem tai reaguoja thumbup.gif ,kaip bus kai naudosim, matysim g.gif
bumm
QUOTE(dovileiva @ 2008 10 18, 22:15)
laba, o gal girdejote ka nors apie tai, kad vaikui patariama valgyti sidabriniu sauksteliu smile.gif
*

neradau greit internete, bet esu skaičius ir mačius laidą, kad valgyt sidabriniais įrankiais nėra sveika. po truputį metalas kaupiasi organizme, o tada prasideda visokie negerumai.
o šaukštelius dabar ir mes naudojam Canpol'o, spalvos keitimas nėra esminis, bet mažiui patinka jų forma ir dydis, ypač tas minkštas. valgydamas nors kartelį visada įsikanda jį lotuliukas.gif , jau visas šaukštukas nusėtas dantukų žymėmis . doh.gif
pukuotukas
negirdejau apie sidabrini nieko schmoll.gif mes turim nuk atrodo kur spalva keicia man patinka kad lanktus, o ne del to reagavimo temperatura nes vistiek pati tikrinu 4u.gif
auxseliukas
mes taip pat turim canpo babies firmos tris saukstelius, kurie reaguoja i temperatura. man jie patinka nes yra patogus ir pagal amzoiu skirtingu didziu.. smile.gif
inguzekal
Manau svarbiausia forma o temperatūra mamos moka pamatuoti ir pačios smile.gif
user posted image

franciska
QUOTE(elenuxus @ 2008 06 05, 18:38)
Mes irgi naudojam tokius saukstukus.Is violetines keiciasi i rozine, kai maisto temperatura didesne nei 40 laipsniu.Canpol babies firmos, kainavo apie 7 lt.trys saukstai  mirksiukas.gif
*

mes ir tokius pirkom..superinis daikciukas mirksiukas.gif
lunde
Turime ir mes tokius.Vyras nupirko.As kazkaip ju visai nesureiksminu ax.gif
agnuzele
Mes turime Toomi Tippe saukstelius,tikrai reaguoja i karsty,bet nelabai ziuriu.
Agniska
Mes irgi tokį turim Avent'o visai neblogas dalykas smile.gif
lenke555
mes taipat juos naudojam,ir jie reguoja ji siluma,bet vis dar patikrinu ir pati kad tikrai jau butu neperkarstas maistelis. smile.gif
Meškašunis
QUOTE(panterele35 @ 2008 06 02, 19:02)
Nupirkau NUBY firmos šaukštelius kurie neva reaguoja į karštį ir pasikeičia spalva, bet išbandžius niekas nepasikeitė. Ar esat kas pirke tokius šaukstelius?  unsure.gif
*

Turim. Is melyno rausvas pasidaro. Bet as ir paprastu maitint galiu, paragauju ir suprantu pati, karstas ar ne.
irmaba
mes turim irgi, gavom dovanu, bet man asmeniskai jis nelabai patinka, tai ir nenaudojam 4u.gif
moshke123
mums neprireike 4u.gif
jurgytia
Aš tik neseniai sužinojau, kad tokie yra. Pas draugę prieš pora dienų pamačiau blush2.gif
*Selma*
Nepirkom ir nenaudojam, nemanau, kad tai būtinas daiktas g.gif
AKM
QUOTE(franciska @ 2009 02 22, 00:27)
mes ir tokius pirkom..superinis daikciukas  mirksiukas.gif
*

O mums visai jie nepasiteisino schmoll.gif
saner
mes irgi turim bet nenaudojam
SuperMeska
Naudoju paprasta sauksteli, nebuvo poreikio pirkti reaguojancio i karsti schmoll.gif
marmelade
QUOTE(SuperMeska @ 2009 12 05, 18:45)
Naudoju paprasta sauksteli, nebuvo poreikio pirkti reaguojancio i karsti  schmoll.gif
*

turejom ir reaguojanti i karsti,bet cia tik tada,kaip primaitint pradejau,nuo puses metuku smile.gif o dabar mes dideli,ir naudojam vos ne suaugusiu sauksta biggrin.gif
rainak
taip labai geras dalykas
Miranda80
Vis dar naudoju ir patenkinta biggrin.gif
ciku_caku
QUOTE(elenuxus @ 2008 06 05, 19:38)
*

butent tokie ir musu yra thumbup.gif
Busiukas
Mes irgi turim ir naudojam.Tik mazasis saukstelis mums visai nereikalingas.
daivune
mes tokiu šaukšteliu nesinaudojom mažasis valgo tik vos šiltą maistą reikia gerai palaukti kol maistas atvėsta ir tik tada galima valgyti smile.gif
bet manau tai geras nors ir nebūtinas daikčiukas, pas draugę tokį mačiau. ax.gif
Charme
Turejom ir naudojom tokius saukstelius pradedant primaitinima, dabar jau paaugom ir naudojam paprastus smile.gif
miligerta
Liuks thumbup.gif
Austte
turim ir naudojam, nes jis labai patogus valgyti.. to reagavimo visai nebutina ax.gif
evelinaite
Mums taip pat nebutinas spalvos keitimasis, naudojame, nes patogus smile.gif
Wild Pearl
QUOTE(Austte @ 2010 10 07, 22:01)
turim ir naudojam, nes jis labai patogus valgyti.. to reagavimo visai nebutina  ax.gif
*

Naudoju ir labai patogūs...Spalvų reakcija i karštį irgi tik pliusą matauLabai teigiamai vertinu drinks_cheers.gif
*Laukinukė*
thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.