buvau kitam kambaryje-atejau gridziu-cia nioosyyte,cia bujnyyyte-paziurejau
maniskei 2.5 bus rugsejy.
idomu,ka piesia jusiskiai
siandiena maniske nupiese stai ka
![]() ![]() buvau kitam kambaryje-atejau gridziu-cia nioosyyte,cia bujnyyyte-paziurejau maniskei 2.5 bus rugsejy. idomu,ka piesia jusiskiai
ooo, šaunu
sauniai piesia tavoji
MAno mazoji vakar irgi nupiese beveik ta pati!! tik veiduko pavadinimas - saulyte
QUOTE(mindy @ 2008 06 03, 14:17) MAno mazoji vakar irgi nupiese beveik ta pati!! tik veiduko pavadinimas - saulyte geeras Warlyte-namus paiso
Na bet tikrai labai gražiai nupiešta.Maniškis 2.5m ,bet matyt visai nemeniškos sielos
Mano berniukui iki dviejų metukų trūksta 3 mėnesiukų, bet piešia labai daug ir gana gražiai. Ypatingą dėmesį skiria viskam, kas sukasi, pvz.malūnui. Tai jo piešiniuose daug visokių suktukų, o mūsų prašo, kad nupieštume kokį nors malūnėlį ar ką nors įdomesnio. Piešia kasdien, kelis piešimo sąsiuvinius jau palikau saugojimui, nes tikrai bus įdomu pažiūrėti.
QUOTE(oplia-lia @ 2008 06 02, 23:44) siandiena maniske nupiese stai ka ![]() ![]() buvau kitam kambaryje-atejau gridziu-cia nioosyyte,cia bujnyyyte-paziurejau maniskei 2.5 bus rugsejy. idomu,ka piesia jusiskiai Fantastika..
Ir as, pamaciusi jusu mazosios piesinuka panorejau pasisakyti
TAI TIESIOG IS SERIJOS FANTASTIKA Manoji tik ratukus vedzioja - bet uz tai labai grazius O taip mes nesugebame Gal jau pradeda rodyti tai, kur slypi jos talentas
aciu mamukai uz pagirimus mano mazosios sugebejimu
Papildyta: QUOTE(Dzanetukas @ 2008 06 05, 17:27) tai,kad jus dar maziuuukes
cia sian mama nupiese su kepure
![]()
Na jusu tikrai maza dailininke
Tikrai dailininkė
Manoji piešia, bet tik pagaliukus, ratukus, bet kaip pati sako tai ten uogos ar namas, ar tortas ir t.t., nu vienu žodžiu ji viską ten įžiūri
Mes tik braukom bruksnelius
Sveikutės...
DUKRYTE IS PRADZIU PIESE TASKIUKUS,BRUKSNIUKUS,MAZUS RUTULIUKUS QUOTE(Mega13 @ 2008 06 07, 16:24) Sveikutės...
mes irgi keverzioniu stadijoje
keverzonės ir tiek. Nieko rimto. Ir paišo nedaig, nenusėdi vietoj. Užtat ant grindų labai mėgsta paišyt
Dominykas tai labai megsta piesti. piesia spalvotais piestukais ir vandeniniais dazais. Piesia bruksniukus, taskucius, vingiuotas linijas ir apskritimus. Kai nupiesia visada pasako ka nupiese: namas, laivas ir pan. Piesia per visa lapa ir jo uztenka dar. Taip pat turi spalvinimo knygele, tai ten pasiima viena spalva ir visa puslapi uztusuoja beveik. Paskutiniu metu labai megsta drozti piestukus, tai ta ir daro dazniausiai
SEKMES MUSU DAILININKAMS
piešia kaip ir visų čia aprašomi vaikai, tik dažniausia finlas būna rankos, kojos veidas ir tapetai stalas jei nepastrbu o paskui paišymi priemonės mistiškai dingsta
QUOTE(Mega13 @ 2008 06 07, 16:24) Sveikutės... Mes prie Jusu prisijungiame..auginame aktyvius vaikucius
Maniskis tai nelabai piesti megejas. T.y. keverzoti guasu ant lapo, uzdazyti tai, ka as nupiesiu, ar tiesiog maisyti spalvas ir teplioti albume - labai patinka. Bet pazistamu formu nerandu
mano mergytei tuoj bus 2 metukai. jai labiausiai patinka daryti "tatoo" ant rankyciu, kojyciu....
QUOTE(Rodinka @ 2008 06 29, 13:14) Maniskis tai nelabai piesti megejas. T.y. keverzoti guasu ant lapo, uzdazyti tai, ka as nupiesiu, ar tiesiog maisyti spalvas ir teplioti albume - labai patinka. Bet pazistamu formu nerandu
Piesia...didele bala...visokiu spalvu
piesia debeseli,saule,mergaites veiduka,tik kartais nesueina linijos
Na mano berniukas piešia burbuliukus ir sako, kad čia paukščiukas
Maniske,taip pat l.jau megsta save issipaisyti,bet negaliu sakyti,kad isvien tik save ir dailina
Labai nesiveržia piešti, daugiau patinka nulaužti pieštukus ir kreideles. Pakeverzoja ratukų keletą ir užteks. Nors panelė jau didelė, 2,2 metai.
Matyt ne piešimui linkuisi, o dainavimui, kaip mamytė
kokie jusu vaikuuciai saunuoliai, mums 3, o piesiam visokias keverzones
Priraito apskritimų ir pareiškia, kad čia tėtės mašina, čia mamos , o čia jos.
mano vyriausias mazylis piesia ir daug piesia, bet tik rutuliukus, bet name baugina ne ka jis piesia o baugina kur piesia. visos grindis, kilimai, sienos tai kreidelem tai flomasteriais isdazytos. kai kur atsiplauna jei is karto pamatau o jei veliau pastebiu, tai...
Dziaugiuosi mamytes uz jusu mazuosius "Piksus".Maniskei 2metukai ir savaitele,bet deje piesinukai tik kringeliavimas.Manau uzaugus bus kokia makijaziste
Keverzoja - taip... negaliu pasakyt, kad "piesia"
sveikos
mums dabar jau beveik trys metukai tai piesiam labai daug ka ir viska pasakoja ka piesia. o kai buvo 2.4 labai piesdavo zmones va tokius. cia mociute nupiese
na musiskei yra 2.6 ir ji nupiesia visa zmogu normaliai
Kaip graziai piesia vaikuciai, o tik keverzones kolkas
Mums 2,2m. piesia keverzones arba prideda taskiuku ir sako kad cia muses skrenda
mamytės, būtinai užrašykit ką vaikas pasakoja apie piešinį, visą eigą, nes kartais tai būna tokia superinė istorija
dvimetė labai piešė apskritimus. suka, suka, kol susuka i i dideli riestainį, ir taip pilną lapą
o dabar, jau greit 3m, piešia namelį su langeliu. aišku nelygūs tie keturkampiai, bet atrodo tikrai liuks
Mano dukrytei 2.5 mėn. moka piešti žmogaus veidukus ir rašo A ir O raidę
Jetau kokia saunuolyte...o tas raideles ji nupiesia pasakius kad parasyk a arba b, ar siaip moka,bet ju neatpazysta,tik moka piesti a ir b
mano dukrytei jau 2 metukai ir 7 menesiukai..ir ji piesia toookius sedevrus
http://public.fotki.com/irisine/mantes-sed...picture180.html Kokie šaunūs visų vaikučiai |