Sveiki visi...
Man iskilo toks klausimelis ar jums netruksta intermetiniu parduotuviu, kr butu daugiau vaikisku rubeliu..... Uzsienyje tokiu parduotuviu daug, o lietuvoje ne... Yra nemazai parduotuviu su vaikiskom prekem, bet nera drabuzeliu..... Kokia jusu nuomone siou klausimu??? Ar pirktumete jei butu daugiau..... Kokiu firmu pageidautumete?????
Dažniausiai tokiose internetinėse parduotuvėse užsikeliami nemaži antkainiai, todėl daug paprasčiau pačiai užsisakyti iš užsienio - su atsiuntimu būna mažiau suploji nei iš antrų rankų čia, Lietuvėlėj  Galbūt jei būtų didesnė konkurencija,daugiau tų parduotuvių, tai ir pasirinkimas kitas būtų (pagal kokybės ir kainos santykį)
QUOTE(Čili @ 2008 06 03, 14:59) Dažniausiai tokiose internetinėse parduotuvėse užsikeliami nemaži antkainiai, todėl daug paprasčiau pačiai užsisakyti iš užsienio - su atsiuntimu būna mažiau suploji nei iš antrų rankų čia, Lietuvėlėj  Galbūt jei būtų didesnė konkurencija,daugiau tų parduotuvių, tai ir pasirinkimas kitas būtų (pagal kokybės ir kainos santykį)  Na man ir idomu, kodel lietuvoje nera jokio pasirinkimo.... Nes mano manymu pakankamai patogu pirkti internetu, o ne kazkur vazineti tuo labiau turint maza vaika, tai labai aktualu.....
doviliuke
2008 06 03, 16:46
Esu pirkusi internetinese parduotuvese,ir isitikro pasirinkimas neperdidziausias
nakvisa
2008 06 03, 18:21
Kadangi gyvenu Anglijoj tai gal cia ir daugiau tu internetiniu parduotuviu.nors man asmeniskai tai nelabai,uzsisakinejau tik tokius daiktus ,kur pvz sunku rankomis atsinesti(mes neturime masinos,o MB turi problemu su stuburu ir negali tampyti)tai pvz lovyte,vonialia ir t.t...aisku tuo paciu uzgriebi dar kokia "cacke"vistiek uz pristatyma i namus ta pati kaina,tai pagalvoji nu va tuo paciu...kainos tai vienodos kaip ir parduotuvej tik uz pristatyma keleta svaru primoket reikia.Siaip man labiau patinka kai matau pati preke savo akim galiu apziuret ir medziaga,kokybe ir t.t...Drabuzeliu nesu pirkusi internrtu viska pirkau parduotuvej...
vaidamile
2008 06 03, 22:48
as gyvenu svedijoje, cia pasirinkimas milziniskas, internetu pirkau vos kelis kartus .  nieko gero negaliu pasakyt , nes megstu ruba apcupinet ir apziuret is visu pusiu
gyvenu provinsijoj, tai daznai apsipirkineju internetu Lietuvoje. Visai neblogai sekasi  Noretusi didesnio rubeliu pasirinkimo. Ir yra problema su dydziais - skirtingu firmu tas pats 68 dydis labai skiriasi - vienas vaikui perdidelis, o i kita - nebegali ikisti.. Gal dar kokius papildomus ismatavimus nurodyti..
kad LT vos kelios tokios parduovės, pasiriinkimas mažas, asortimentas mažas, dydžių nėra
yra tų parduotuvių, bet kainos kosminės, o pasirinkimas myzernas, iš užsienio su siuntimu ir papildomais mokesčiais gaunasi pigiau ir pasirinkimo gausiau.
Kristtute
2008 06 05, 07:18
QUOTE(yuki @ 2008 06 04, 23:53) yra tų parduotuvių, bet kainos kosminės, o pasirinkimas myzernas, iš užsienio su siuntimu ir papildomais mokesčiais gaunasi pigiau ir pasirinkimo gausiau. Va būtent  Kas iš to, kad padarys dar kokią parduotuvę, kur bus galima įsigyt užsieninių prekių, jeigu užsidės 100 prc. antkainį  Jaučiu vistiek labiau apsimokės taip kaip dabar siųstis per tarpininkus
Na mnano nuomone, jei prekybininkai uzsideda 100 procentu antkaini, tai tik patys nuo kencia  Nes automatiskai negauna klientu......... Manau viskas turi buti proto ribose
Kristtute
2008 06 05, 14:18
QUOTE(Akasha @ 2008 06 05, 14:56) Na mnano nuomone, jei prekybininkai uzsideda 100 procentu antkaini, tai tik patys nuo kencia  Nes automatiskai negauna klientu......... Manau viskas turi buti proto ribose  Tarkim perkant iš užsienio pardžių, tarpininkai "užsideda" 10-20 proc. Tai nemanau, kad tik tiek pakėlus prekės kainą, išsilaikys internetinė parduotuvė prekiaujanti kokiais Next, H&M, Adams, Bhs ir t.t. rūbeliais....  Vistik reiks ir darbuotojams mokėt, ir už interneto svetainę reisk mokėt, ir už prekių sandėliavimą ir t.t. O kur dar noras uždirbt? Skaičiuok kaip nori, bet reiktų min. 50 prc. kelt kainą.... O tada jau nelabai apsimokės pirkt, vėl į tarpininkus kreiptis teks
Ahaa.. As tai nelabai tiems lakstymams po parduotuves laiko atrandu, o ir siaip to daryti nelabai megstu. Pamaciau sia tema forume - sakau paziuresiu kur galima pirkti internete rubelius (zinoma ne kosminem kainom), bet va - se tau kad nori - nei vienos rekomendacijos... Papildyta:O del dydziu neatitikimo tai tikrai nepatogu - tie grazinimai visi. Zinoma geriausia kai apciupineji, apziurineji is visu pusiu, gal net pamatuoji (jei vaikas kantrus), bet visgi kai toks siais laikas gyvenimo tempas, nesinori tu likuciu laisvo laiko praleisti tarp daiktu parduotuvese besirausiant. Gal ir durnai skamba, bet vakare nuleki i koki centra - iseini is jo vos ne vidurnakti nusikales, ziuri nusipirkai dazniausiai daugiau nei reikejo ir pinigine paplonejo labiau nei tikejaisi cia vaziudamas, o labiausiai tai abydna del sugaisto laiko palieka - kai pagalvoji ka galejai per ta laika su savo mieliausiais nuveikti... Ar Jums taip nebuna - gal cia tik man stogas vaziuoja nuo tos masines vartojimo manijos?
QUOTE(Akasha @ 2008 06 03, 15:32) Na man ir idomu, kodel lietuvoje nera jokio pasirinkimo.... Nes mano manymu pakankamai patogu pirkti internetu, o ne kazkur vazineti tuo labiau turint maza vaika, tai labai aktualu..... Mano šeimos padėtis buvo tokia,kad kol vaikas buvo mažas negalėjau vaikščioti po parduotuves,tai būtu labai buvę gerai apsipirkti internetu  ,bet deje pasirinkimo nedaug QUOTE(doviliuke @ 2008 06 03, 17:46) Esu pirkusi internetinese parduotuvese,ir isitikro pasirinkimas neperdidziausias  Teko pirkt,bet deja pasirinkimo nedaug
[quote=deika,2008 06 06, 01:02] Mano šeimos padėtis buvo tokia,kad kol vaikas buvo mažas negalėjau vaikščioti po parduotuves ogi ziuriu ne viena cia naktineju vaikus uzmigdzius  Beje o dabar jau taviskis didelis - matau mergytei 7 menesiai Papildyta:Is kur teko pirkti? Kaip kokybe? Kainos? Papildyta:Spejau apsidziaugti, ogi ziuriu ir vel viena formume likau - turbut tikrai per velai prisedau prie kompo...
Kristtute
2008 06 06, 08:16
QUOTE(Rika12 @ 2008 06 06, 01:11) Is kur teko pirkti? Kaip kokybe? Kainos? Lietuviškose internetinėse pardėse rūbų pirkt neteko  Nes tiesiog nerandu kas patiktų, netenkina kainos ir kokybės santykis, per mažas pasirinkimas (nėr nei dydžių, nei spalvų) Visur siūlo pagrinde tik lenkiškas prekes  O jeigu atsiveža iš UK (dažniausiai iš Primarkt, kur jokia kokybe tikrai nekvepia  , o kainos su procentais gaunasi, kaip gerų firmų  ) ar JAV tai dažniausiai tų pigiausių firmų arba visiškas senienas, kažkur iš išparduotuvių susirenka... Perku Lietuvoj internetu tik knygas ir spausdintuvui kasetes Įlįsk į skyrelį Skelbimai - Internetinės parduotuvės Ten užsakinėja merginos iš Jav, UK, Vokietijos, Prancūzijos internetinių parduotuvių  Pataikius ant sale, kaina netgi laaaaabai gera gaunasi  Žymiai pigiau negu pirkt rūbus LT, o ir kokybė
Na pavyzdziui man labai patiko vienos firmos drabuzeliai Noreciau jusu nuomones apie kainas.... Cia nuorodele http://www.babycity.co.uk/SC/baby-products...by-Clothes.aspxJei lietuvoj kainos butu tokios kaip ir cia nurodyta na gal su 10 % antkainiu ar pirktumet??? Nes kokybe ju tai tikrai puiki ir gaminami anglijoj...... Pasirinkimas tikrai nemazas...... ir rubeliai grazus, dydziai taip pat ivairus...... Kaip manote ar atsirastu pakankamai pirkeju ir ar jus pirktumete??? Papildyta:Kristtute, O per kiek laiko gaudavai uzsakytas prekes??? Nes jei perkant lietuviskuose puslapiuose, tai per 5d.d. pristato..... O kai uzsakineji forume, tai manau ilgiau uztrunka......
QUOTE(Akasha @ 2008 06 06, 09:32) Na pavyzdziui man labai patiko vienos firmos drabuzeliai Noreciau jusu nuomones apie kainas.... Cia nuorodele http://www.babycity.co.uk/SC/baby-products...by-Clothes.aspxJei lietuvoj kainos butu tokios kaip ir cia nurodyta na gal su 10 % antkainiu ar pirktumet??? Nes kokybe ju tai tikrai puiki ir gaminami anglijoj...... Pasirinkimas tikrai nemazas...... ir rubeliai grazus, dydziai taip pat ivairus...... Kaip manote ar atsirastu pakankamai pirkeju ir ar jus pirktumete??? Papildyta:Kristtute, O per kiek laiko gaudavai uzsakytas prekes??? Nes jei perkant lietuviskuose puslapiuose, tai per 5d.d. pristato..... O kai uzsakineji forume, tai manau ilgiau uztrunka...... ilgiau užtrunka, bet laukti verta. Iš užsienio per tarpininkus jau kiek kartų esu užsakinėjusi, o LT dar ne, nors esu ne kartą internetinėje parduotuvėje lankiusis. Tiesiog iš užsienio labiau siųstis apsimoka, nes kai palygini kainas ir kokybę, gaunasi ne LT naudai.
Kristtute
2008 06 06, 10:09
QUOTE(Akasha @ 2008 06 06, 09:32) Papildyta:Kristtute, O per kiek laiko gaudavai uzsakytas prekes??? Nes jei perkant lietuviskuose puslapiuose, tai per 5d.d. pristato..... O kai uzsakineji forume, tai manau ilgiau uztrunka...... Įvairiai, žiūrint iš kur užsakai  Tarkim iš UK buvo, kad ir po 5 dienu gavau  Bet dažniausiai 2-3 savaitės  Tačiau kai laikas man nelabai aktualus, tai mane tai tenkina  O tas babycity  Tai ten tik leliukiški rūbai  Kadangi tokio amžiaus vaikai labai greit viską išauga, tai labai daug "paveldi" iš giminaičių, draugų... Sakyčiau rizikinga  Nes kainos ne pačios mažiausios, o firma tikrai nėra žinoma  Nexte "romperiuką" galima įsigyt nuo 6 sv, o čia 8sv, šliaužtai miegojimui - čia 10 sv. už 2 vnt., Next - 12 sv. už 3 vnt.... O Nextas tikrai nėra pigiausias variantas iš visų galimų atsisiųst  Galima ir už dar pigiau gaut  Taip kad aš manau susilaikyčiau, jeigu man reiktų
 Man gana kiek yra, svarbu kad kainos tikrai mažesnės gaunasi
Nesu cia "senbuvis", o tik "naujokas", taigi tuose skelbimu internetinese parduotuvese visai pasiklydau ir pasimeciau  Turbut reikia isigilinti ir priprasti prie tokios uzsakymu sistemos per tarpininkus... O vis del to gal kokia internet. parduotuve Lietuvoje kas zinot normalesne? Kokie atsiliepimai apie mystore.lt ?
Kristtute
2008 06 09, 08:33
QUOTE(Rika12 @ 2008 06 09, 01:02) O vis del to gal kokia internet. parduotuve Lietuvoje kas zinot normalesne? Kokie atsiliepimai apie mystore.lt ? Peržiūrėjau įdomumo dėlei, tai įvairių firmų ten yra. Tik problema tame, kad skirtingų firmų tas pats dydis gali stipriai skirtis  Nėra išmatavimų jokių, dydžių lentelių. Plius nenurodyti gamintojai  Kai kur aišku kai parašo Oshkosh dežmperis, Mothercare marškinėliai ir pan. Bet daugumoj išvis nieko nenurodyta O tarkim žmonėm, kas nežino tų vaikiškų užsieninių firmelių išvis info nėr
ANETELE
2008 06 12, 16:31
[quote=Akasha,2008 06 03, 12:43] Sveiki visi... Man iskilo toks klausimelis ar jums netruksta intermetiniu parduotuviu, kr butu daugiau vaikisku rubeliu..... Man parduotuviu uztenka.Bet va jei kainos but mazesnes tai manau kad neuztektu...
perlixike
2008 06 18, 15:22
man tai gal;etu buti daugiau tu internetiniu pardziu ir pasirinkimas geletu but gausesnis, kartais ieskai koreikia, bet žiū ir nera
QUOTE(Akasha @ 2008 06 03, 11:43) Man iskilo toks klausimelis ar jums netruksta intermetiniu parduotuviu, kr butu daugiau vaikisku rubeliu..... Uzsienyje tokiu parduotuviu daug, o lietuvoje ne... Yra nemazai parduotuviu su vaikiskom prekem, bet nera drabuzeliu..... Kokia jusu nuomone siou klausimu??? Ar pirktumete jei butu daugiau..... Kokiu firmu pageidautumete????? Manau kad nepirkčiau nes kogero neapsimokėtų  dėl kosminių kainų palyginus su JAV ar UK internetinėmis pardėmis. Jiem manau net neapsimokėtų importuoti ir pardavinėti kokius NEX'tus ar kt populiariausių firmų. Juk jei oficiali pardė, tai ir mokesčiai oficialūs, o dar tinklapio išlaikymas ir priežiūra, t.t. Antkainis būtų OJOJOJ... Tai turbūt geriausia pirkti iš JAV, UK ar kitų šalių tiesiogiai iš gamintojų, aišku, ten jiem nenusiųsi užklausos "išmatuokit kelnyčių ar rankovyčių ilgį, please"  , bet tokiu atveju yra SuperMamos  , kur per mažus ar per didelius rūbelius visada gali parduoti
Man pilnai užtenka internetinių parduotuvių  Taip įpratau čia, SM, pirkti, kad net nebeatsimenu, kada ir ką iš rūbų čia LT pirkau
panele lele
2008 08 13, 13:59
QUOTE(Rika12 @ 2008 06 06, 00:01) Ahaa.. As tai nelabai tiems lakstymams po parduotuves laiko atrandu, o ir siaip to daryti nelabai megstu. Pamaciau sia tema forume - sakau paziuresiu kur galima pirkti internete rubelius (zinoma ne kosminem kainom), bet va - se tau kad nori - nei vienos rekomendacijos... Papildyta:O del dydziu neatitikimo tai tikrai nepatogu - tie grazinimai visi. Zinoma geriausia kai apciupineji, apziurineji is visu pusiu, gal net pamatuoji (jei vaikas kantrus), bet visgi kai toks siais laikas gyvenimo tempas, nesinori tu likuciu laisvo laiko praleisti tarp daiktu parduotuvese besirausiant. Gal ir durnai skamba, bet vakare nuleki i koki centra - iseini is jo vos ne vidurnakti nusikales, ziuri nusipirkai dazniausiai daugiau nei reikejo ir pinigine paplonejo labiau nei tikejaisi cia vaziudamas, o labiausiai tai abydna del sugaisto laiko palieka - kai pagalvoji ka galejai per ta laika su savo mieliausiais nuveikti... Ar Jums taip nebuna - gal cia tik man stogas vaziuoja nuo tos masines vartojimo manijos?  Jo,tas ir privalumas tu parduotuviu, kad laiko ir kantrybes jom maziau "atiduodi". O kaip yra keli mazi vaikai, tai kur su jais nueisi, ka pasiziuresi? O del pasirinkimo,tai manau jau nemazas, siulau uzeiti i www.eshops.lt ten tikrai rasit nemazai tu E-parduotuviu.Ir sakyciau yra jau ir prekių gerų, labai stilingu drabuzeliu vaikam.
Va čia tai nuoroda brūkštelėjai  MiniMada man labai patiko
Manau, kad LT internetiniu pard. nera daug, ir pasirinkimo nedaug. Ir kainos nemazos. Dazniausiai as perku uzsienio inetrn. pard. arba SM
QUOTE(perlixike @ 2008 06 18, 16:22) man tai gal;etu buti daugiau tu internetiniu pardziu ir pasirinkimas geletu but gausesnis, kartais ieskai koreikia, bet žiū ir nera  Baikit juokus.Ir taip ištisas dienas praleidžiu akis įsmeigus į tas parduotuves  .Būtų kokios 3-4 ir pilnos akys O jei rimtai,tai tikrai užtenka.Tiesiog gal mes jau pačios nežinom,ko norim O dabar dar rimčiau-čia klausiama apie Lietuvos internetines ar aplamai visas,kuriose įmanoma apsipirkti čia,SM?
*Jalta*
2008 12 31, 11:17
Užtenka.
Limcamca
2008 12 31, 19:22
QUOTE(Kristtute @ 2008 06 05, 08:18) Va būtent  Kas iš to, kad padarys dar kokią parduotuvę, kur bus galima įsigyt užsieninių prekių, jeigu užsidės 100 prc. antkainį  Jaučiu vistiek labiau apsimokės taip kaip dabar siųstis per tarpininkus  Tos pačios parduotuvės perkasi per tarpininkus
alinata
2009 01 07, 19:18
man parduotuvių užtenka  visada randu ko reikia, ar čia ar kitose parduotuvėse
NEW MAM
2009 03 08, 11:48
As Lietuviskos internetines GEROS parduotuves, net nezinau.  Tose kurias zinau, niekada nieko nerandu.
jaukuciukas
2009 03 09, 14:55
LIETUVISKU INTERNETINIU PARDIU YRA TIKRAI MAZAI O IR TU PACIU PASIULA LABAI MENKA. JEI KO REIKIA PERKU PER TARPININKES.
jeigu kalbant apie uzsienio internetines parduotuves tai ju tikrai uztenka ir pasirinkimas nemenkas, o Lietuviskose as asmeniskai dar nelabai ka gero esu macius, buna vos keli rubeliai ir tie patys daugmaz vienodi, nuobodus..uztai dziaugiuosi, kad yra galimybiu uzsisakyti ir is jav ir is uk
as dar nebandziau uzsisakinet internetu,bet jau kyla minciu  noriu paklaust ar jus patenkitos uzsisakius rubeliu internetu,ar buvo kokiu problemu
tutifruti
2009 04 15, 18:11
QUOTE(luli @ 2009 04 10, 18:50) as dar nebandziau uzsisakinet internetu,bet jau kyla minciu  noriu paklaust ar jus patenkitos uzsisakius rubeliu internetu,ar buvo kokiu problemu taip uzsakineju nuolat laabai esu patenkinta
fasion149
2009 04 21, 15:15
Manau neuztenka, nes yra nemazai zmoniu kuriems reikalingi tarpinikai pirkimui is uzsienio ...
Internetiniu uzsienietisku parduotuviu man tikrai uztenka, ir rubams, ir zaislams, ir kitoms vaikiskoms prekems. Lietuviski net neidomus, nes iki siol nepatrauke jokio demesio, nei kaina, nei 'dizainu'
Oresta3
2009 04 22, 09:55
Na man tai pilnai uztenka nes siuo metu gyvenu Uk tai cia daug yvairiu parduotuviu, internetu tikrai lengva pirkti ir lengva atsiskaitineti.  Ne karta pirkau batukus, rubelius, ir vaiko prieziuros reikmenis
inessa32
2009 04 23, 16:26
Sveikutes, as tai labai gailiuosi kad tokiu parduotuviu isties mazai, va susiruosiau sava mazajai nupirkti vientisa kombinezona ir negaliu niekur rasti Sokau ieskoti internetu bet taip nieko ir neradau o is uzsienio kazkaip dar nebandziau. Gal kas zino internetiniu parduotuviu adresiukus ir galit imesti nuorodas, pasidalinkit
QUOTE(inessa32 @ 2009 04 23, 17:26) Sveikutes, as tai labai gailiuosi kad tokiu parduotuviu isties mazai, va susiruosiau sava mazajai nupirkti vientisa kombinezona ir negaliu niekur rasti Sokau ieskoti internetu bet taip nieko ir neradau o is uzsienio kazkaip dar nebandziau. Gal kas zino internetiniu parduotuviu adresiukus ir galit imesti nuorodas, pasidalinkit Jus nueikite i skyreli internetines parduotuves, rasite daugybe
Kai pradėjau vaikams pirkt iš UK ar iš JAV, tai į lietuviškas net nesinori žiūrėt  Internetinių tai tikrai labai menkai,ir kokybė ir kaina nesulyginsi
kutasik
2009 04 26, 15:32
Lietuvisku internetiniu parduotuviu galetu buti ir daugiau  Nes prekiu pasirinkimas tik minimalus, pradedant dydziais,baigiant spalvomis ir t.t.
lauryyy
2009 04 27, 13:47
Man tikrai uztenka,gal net per daug  .Beveik visus drabuzelius savo mazyliui perku uzsienio internetinese parduotuvese-labai patogu,dazniausiai labai geros kokybes ir nebrangiau negu siaip Lietuvos parduotuvese.
Tikriausiai, tik reikia pradet apsipirkinet internetinese parduotuvese, paskui jau negali sustoti  Man patinka paciupineti ruba ir tada pirkti
kutasik
2009 04 28, 16:19
 na kaip kam.man kaip tik gerai nes nelabai galiu iseiti is namu ir beto su dviem vaikuciais nelabai imanuoma apsipirkti
|
|