Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiški drabužėliai internetu....
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
jurate kisielyte
labas.
gal galite pasakyti kaip uzsisakyti drabuzeliu internetu?
InesaP
as ir nerandu lietuvisku interneto puslapiu kur kaina butu mazesne ne parduotuveje g.gif
miilunela
QUOTE(Saulyte DD @ 2009 04 10, 19:43)
Ir aš galvoju, kad gal galima paduoti į teismą. Juk ir valstybė turi turėti atsakomybę prieš savo piliečius.
*

seip per tarpininkes groziu prisisakom,parduotuviu labai daug,man pakanka lotuliukas.gif
Keberiokšt
siandien maciau skelbima, kad tuoj veiks www.laredoute.lt. Idomu, kiek pabrangs rubai realiai. Speju, kad per tarpininkes vistiek pigiau butu
Angeliocikas
QUOTE(Akasha @ 2008 06 05, 14:56)
Na mnano nuomone, jei prekybininkai uzsideda 100 procentu antkaini, tai tik patys nuo kencia biggrin.gif  Nes automatiskai negauna klientu.........
Manau viskas turi buti proto ribose smile.gif
*

pritariu thumbup.gif
galetu buti daugiau paruotuviu,mazas asortimentas unsure.gif
erikiuxxx
as kelis kart uzsakinejau is laredoute,bet vis dydziu nepataikau,tai daugiau nerizikoju schmoll.gif
Dangiuks
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 05 31, 16:06)
as kelis kart uzsakinejau is laredoute,bet vis dydziu nepataikau,tai daugiau nerizikoju schmoll.gif
*

oi, o mes jau "pagavom" Laredoute dydžius, dažnai iš ten siunčiamės, mums tai patinka thumbup.gif
dontstop
siunčiausi porą kartų iš La redoute.fr. Gaila, kad nebebus galima siųstis unsure.gif Per tarpininkes nenorėčiau, nes gaila joms mokėti mokestį cool.gif
Man asmeniškai labai trūksta internetinių užsienietiškų parduotuvių, kurios siųstų į LT rolleyes.gif
auksinute

As uz internetines parduotuves, bet tik uz isbandytas, rekomenduotas, patikimas. Buna kitur labai grazios foto, bet kai gauni daikteli, tai verkt norisi. Lietuvoje is patikimu zinau www.happeak.lt. Viskas ka uzsisakiau buvo labai kokybiska , nuo drabuzeliu iki zaislu. Dabar yra geru akciju ten (-50% "Tea" kolekcijai).
Nut*
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 05 31, 16:06)
*

na su dydžiais ten truputėlį sunkokai..bet aš vaikams imu didesnius,tai neprašaunu niekada ax.gif
Papildyta:
QUOTE(auksinute @ 2009 06 03, 14:09)
As uz internetines parduotuves, bet tik uz isbandytas, rekomenduotas, patikimas. Buna kitur labai grazios foto, bet kai gauni daikteli, tai verkt norisi. Lietuvoje is patikimu zinau www.happeak.lt. Viskas ka uzsisakiau buvo labai kokybiska , nuo drabuzeliu iki zaislu. Dabar yra geru akciju ten (-50% "Tea" kolekcijai).
*

kažkaip iš lietuviškų neteko užsisakinėti g.gif,bet kiek teko matyti tai kainos kosminės,jau geriau išbandytus nexto ar pan. pirkti,jau daug pigiau ir per tarpininkes išeina blink.gif
erikiuxxx
QUOTE(Dangiuks @ 2009 06 01, 00:11)
oi, o mes jau "pagavom" Laredoute dydžius, dažnai iš ten siunčiamės, mums tai patinka thumbup.gif
*

ju dydziai askokie nesamoningi,bet ir kokybe prasta mirksiukas.gif
gosas
Geras dalyka tas internetas tik va nemoku uzsisakyti thumbup.gif
laurinija
mes taip pat perkam internete thumbup.gif ir grazesni ir pigesni nei pas mus :mirksiukas:ir pasirinkimas didesnis :bigsmile:parduotuviu tikrai uztektinai drinks_cheers.gif
vilbur
O aš tik pasižiūriu, bet pirkt nedrįstu. Bijau ką nors ne taip pridirbt. ax.gif Aišku galima per tarpininkes...
*caffe macchiato*
Noretusi, kad daugiau butu tu parduotuviu internetiniu su vaikiskais rubeliais butent LT, nes is UK, JAV ir tt., tai tarpininkiu pagalba galima uzsisakyti 4u.gif
Nes pati uzsakineti is uzsienio nerizikuoju biggrin.gif schmoll.gif
Domelija
As uzsisakineju tarpininkiu pagalba thumbup.gif
S.B.M.
Va kokia parduotuvele uzmaciau http://www.pirkuk.lt/
Jie viska uzsakineja is uk..... Man visai patiko.... Labai smagu, kad toks puslapiukas atsirado thumbup.gif
*caffe macchiato*
QUOTE(Akasha @ 2008 06 03, 11:43)
Sveiki visi...

Man iskilo toks klausimelis ar jums netruksta intermetiniu parduotuviu, kr butu daugiau vaikisku rubeliu..... Uzsienyje tokiu parduotuviu daug, o lietuvoje ne... Yra nemazai parduotuviu su vaikiskom prekem, bet nera drabuzeliu..... Kokia jusu nuomone siou klausimu??? Ar pirktumete jei butu daugiau..... Kokiu firmu pageidautumete?????
*

Rūbelius sūneliui perku užseny internetu mirksiukas.gif jau neprisimenu kada pirkau parduotuvėje rolleyes.gif internetu pirkti daug patogiau, tik kad as mus pasirinkimo nėra, o jei būtų ir dar už padorią kainą, kodėl gi ne? bigsmile.gif
olande
Del prekiu pasirinkimo uzsienyje tai tikrai daugiau. taciau visada reikia laukti ispardavimu, nes perkant is naujos kolekcijos tai gaunasi per brangu. Be to kartais kol sulauki is tarpininkiu, tai jau ir nepasidziaugsi, nes isaugtas rubas...As mielai apsipirkciau cia LT. Tai ir perkam is oxox. next ir ED tai labai nepatinka...nei kokybe, nei kaip vaikas atrodo su tais rubais. schmoll.gif Noretusi dukryte rengti stilingai. kaip skandinavai turi visur savo isskirtini stiliu bigsmile.gif tik ju rubeliai labai jau brangus. g.gif Atradau neseniai http://opapa.net/ . turi danisku, ispanisku rubeliu ir batuku. Tik dydziu pasirinkimo nera, nors ir gerai, nes tikrai zinai, kad kito vaiko nesutiksi su tuo paciu rubu. O batukais tai labai dziaugiames. bigsmile.gif
pukepuke
QUOTE(olande @ 2010 01 07, 18:36)
Del prekiu pasirinkimo uzsienyje tai tikrai daugiau. taciau visada reikia laukti ispardavimu, nes perkant is naujos kolekcijos tai gaunasi per brangu. Be to kartais kol sulauki is tarpininkiu, tai jau ir nepasidziaugsi, nes isaugtas rubas...As mielai apsipirkciau cia LT. Tai ir perkam is oxox. next ir ED tai labai nepatinka...nei kokybe, nei kaip vaikas atrodo su tais rubais.  schmoll.gif Noretusi dukryte rengti stilingai. kaip skandinavai turi visur savo isskirtini stiliu  bigsmile.gif tik ju rubeliai labai jau brangus.  g.gif Atradau neseniai http://opapa.net/ . turi danisku, ispanisku rubeliu ir batuku. Tik dydziu pasirinkimo nera, nors ir gerai, nes tikrai zinai, kad kito vaiko nesutiksi su tuo paciu rubu. O batukais tai labai dziaugiames.  bigsmile.gif
*

O man NEXT patys graziausi rubai, ir kaina normali pakankamamai. O kokybe isvis superine.
Na aisku dizaineriu kubais savo vaiku nepuosiu, tai gal negaliu diskutuoti sia tema cool.gif
Rubeliu LT pasirinkimas l. mazas, tikrai tenka siustis, bet va is europinio NEXT nedaeina siuntinukai (kazkam paste labai ju reikia matyt cool.gif ) bandysiu siusti kitu adresu...bet kuriuo atveju ner patogu cool.gif
ruoniniene
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 08, 15:20)
O man NEXT patys graziausi rubai, ir kaina normali pakankamamai. O kokybe isvis superine.
Na aisku dizaineriu kubais savo vaiku nepuosiu, tai gal negaliu diskutuoti sia tema cool.gif
Rubeliu LT pasirinkimas l. mazas, tikrai tenka siustis, bet va is europinio NEXT nedaeina siuntinukai (kazkam paste labai ju reikia matyt cool.gif ) bandysiu siusti kitu adresu...bet kuriuo atveju ner patogu cool.gif
*

Mes irgi neretai perkam is uzsienio (be tarpininku, pati uzsisakau). Internetu pirkti visai nebaisu. Jei labai nezinai del kokybes, tai galima nusipirkti koki nors nebrangu daikciuka, ir, jei tos firmos kokybe tenkina, tapti istikimu klientu. biggrin.gif O gavus daikta, kurio neciupinejai, buna labai smagu. As tai atidarinedama siuntinius visada jauciuos kaip per Kaledas.smile.gif
Man, beje, irgi labai patinka neseniai atsidarius lietuviska opapa.net parduotuve. Batukai pas juos amerikietiski. Kainos kaip ir kokiu nors baisiuju Barteku, bet kokybe superine ir modeliai fantastiski. Kiek ziurejau, tai pas juos kaip tik yra naujausio sezono kolekcija. thumbup.gif Rubeliu turi ispanisku ir danisku. Ispaniski nera pigus, bet tokie tikrai neprasti mirksiukas.gif , irgi paskutinio sezono. O daniski rubeliai pas juos kainuoja pigiau nei turguj! Labai tokie spalvingi, vaikiski, linksmi. Kokybe, kiek girdejau atsiliepimu, irgi gera. Sako, gerai skalbiasi, nenusiskalbia. Tiesa, kaip tik tu danisku rubu opapa.net fotkes nelabai patraukliai atrodo (gal del to ir leidzia pigiau?smile.gif ), bet, va, drauges mergyte su tais rubeliais gyvai maciau, tai tikrai labai grazu. Ketinu artimiausiu metu ir savo vaikui is ten uzsisakyt.smile.gif
Guili
QUOTE(InesaP @ 2009 05 03, 13:29)
as  ir nerandu lietuvisku interneto puslapiu kur kaina butu mazesne ne parduotuveje g.gif
*

Jei dėl vaikiškų drabužių, tai galiu parekomenduoti www.opapa.net . Ne visi daiktai, bet kai kurie tikrai itin pigūs. Pati pirkau kaip tik iš tų pigiųjų, labai gerai nešiojasi. Be to, jie ten dar konkursų kažkokių turi, kur galima nemokamų apsipirkimų laimėt arba didžiulių nuolaidų. Labai nesinagrinėjau, nes šiemet šventinis laikotarpis buvo beprotiškai užimtas. verysad.gif Bet ateity tai būtų neblogai laimėti. lotuliukas.gif
Papildyta:
O, žūriu, ne aš viena jau perkuosi toj parduotuvėj. drinks_cheers.gif
olande
o mes spejom sudalyvauti piesiniu konkurse opapa.net. nezinau kaip seksis, bet svarbu juk dalyvauti ax.gif
renuten
sveikos,mamytes!
as ziurinejau intenete vaikiskus rubelius.www.gant.com neblogi rubeliai ir nebrangus.noreciau is ten nusipirkti.bet man nesiseke.ar zinote kaip galima is ten parsisiusti?ar tik amerikoj jie daro siuntimus?
renuten
QUOTE(Čili @ 2008 06 03, 13:59)
Dažniausiai tokiose internetinėse parduotuvėse užsikeliami nemaži antkainiai, todėl daug paprasčiau pačiai užsisakyti iš užsienio - su atsiuntimu būna mažiau suploji nei iš antrų rankų čia, Lietuvėlėj smile.gif
Galbūt jei būtų didesnė konkurencija,daugiau tų parduotuvių, tai ir pasirinkimas kitas būtų (pagal kokybės ir kainos santykį) smile.gif
*

Papildyta:
sveikos mamytes!ar zinote ar galima www.gap.com parsisiusti rubelius i europa?man kazko nesigauna.
justita
Renuten, Gap tik amerikoj siuncia, uztai mergaites ir uzsisakineja per tarpininkes, kurios gyvena USA. Nueik i skelbimu lentos skyreli internetines parduotuves ir rasi visa informacija, kaip kas kur ir uz kiek. wink.gif
ruoniniene
QUOTE(olande @ 2010 01 13, 13:01)
o mes spejom sudalyvauti piesiniu konkurse opapa.net. nezinau kaip seksis, bet svarbu juk dalyvauti  ax.gif
*

Gal Jus kurie is laimetoju? Mes tai ne... blush2.gif
jurkute
O man visai patiko www.katerina.lt . Uzsisakiau keleta ir patenkinta, graziai vaikutis atrodo, ir neblogai nesiojasi smile.gif)
Papildyta:
O gal kas zino kaip tos liniuotes atsisakyt, nes kaip ir senai nebereikia smile.gif)
ruoniniene
QUOTE(jurkute @ 2010 01 20, 23:45)
O man visai patiko www.katerina.lt . Uzsisakiau keleta ir patenkinta, graziai vaikutis atrodo, ir neblogai nesiojasi smile.gif)
Papildyta:
O gal kas zino kaip tos liniuotes atsisakyt, nes kaip ir senai nebereikia smile.gif)
*

Nu siaip nelabai brangu, bet firmos tai tokios... Nelabai ekskliuzyviniai rubeliai.smile.gif As siaip nesu kokia "pasikelus" dizenerisku daiktu gerbeja, bet kazko nors kiek kitokio norisi savo vaikui. Labai simpatiski, pvz., ispanu kompanijos "Kaboosia" rubeliai. Tarsi ir labai paprasti, bet ir iskart matosi kokybe. Irgi mano jau seniau mineta opapa.net LT parduoda.
asedita
Labai nebloga lietuviska parduotuve http://www.bambizzi.lt
infolt
Kartais perku is babyland.lt
Subjektyvi
QUOTE(asedita @ 2010 01 23, 22:43)
Labai nebloga lietuviska parduotuve http://www.bambizzi.lt
*

Kuo ji tokia nebloga? g.gif Parduotuvės dizainas tikrai neblogas, kokybiškas, kas reta. Bet turinys.. Triusikėliai po veik 30 lt., dabar tiesa nuolaidos, bet ir tai. Modeliai gan santūrumo įsikūnijimas, minimalizmas ir kt. Kainos sąlyginai atominės. Kas ten tokio neblogo? g.gif
asedita
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 23, 12:54)
Kuo ji tokia nebloga? g.gif Parduotuvės dizainas tikrai neblogas, kokybiškas, kas reta. Bet turinys.. Triusikėliai po veik 30 lt., dabar tiesa nuolaidos, bet ir tai. Modeliai gan santūrumo įsikūnijimas, minimalizmas ir kt. Kainos sąlyginai atominės. Kas ten tokio neblogo? g.gif
*

Skonio dalykas mirksiukas.gif Ne visiems patinka barbiskas stilius ir tortines sukneles tongue.gif
Subjektyvi
Iki to barbiško tortinio stiliaus dar yra n stilių. tongue.gif Kai turi su kuo palyginti ir n parduotuvių, tai jau patikėk, galima susidaryti savo nuomonę. Ar žinai kiek kainuoja kad ir Benettone kokybiškų triusikų komplektas? 5 vnt. apie 50 litų, gal pigiau. Senokai pirkau. Dabar paskaičiuok, kiek kainuos triusikų komplektas šioje prabangioje parduotuvėje?

Kiti drabužiai vėl gi, čia kiekvienam asmeniškai. Turiu skirtingų lyčių vaikus, dažnai perku ir įvairių firmų, bet minėtoje parduotuvėje nepatiko nei vienas rūbas.
ruoniniene
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 23, 11:54)
*

Man irgi dauguma rubeliu ten nelabai. Na, bet kazka issirinkciau, jie labai reiketu. smile.gif
Limcamca
Nustebau, pamačiusi apklausos rezultatus blink.gif Vis pasižiūrėdavau skelbimų lentoje ir šiaip internete, tai buvo susidaręs vaizdas, kad prekiaujančių rūbais vaikams, internetu, Lietuvoje yra labai daug parduotuvių. Ir klientas turi labai didelę erdvę pasirinkimui g.gif O, pagal apklausą, pasirodo yra kitaip g.gif 4u.gif
ruoniniene
QUOTE(Limcamca @ 2010 02 27, 01:15)
Nustebau, pamačiusi apklausos rezultatus  blink.gif Vis pasižiūrėdavau skelbimų lentoje ir šiaip internete, tai buvo susidaręs vaizdas, kad prekiaujančių rūbais vaikams, internetu, Lietuvoje yra labai daug parduotuvių. Ir klientas turi labai didelę erdvę pasirinkimui  g.gif O, pagal apklausą, pasirodo yra kitaip  g.gif  4u.gif
*

Klaikiai juokingas punktas "Užtenka, nes internetu neapsipirkinėju." As manau, what do you care, jeigu internetu neapsipirkineji? lotuliukas.gif Cia tas pats, kas as pasisakyciau kokioj nors apklausoj, kad traktoriu kokybe gereja, nes as nei vieno neturiu. doh.gif
medlink
man atrodo, kad parduotuvių pakanka... vistiek ir internetinėse ir paprastose parduotuvėse vaikiškų rūbelių ir žaislų kainos taip sukeltos, kad baisu... doh.gif
ruoniniene
QUOTE(medlink @ 2010 03 15, 15:28)
man atrodo, kad parduotuvių pakanka... vistiek ir internetinėse ir paprastose parduotuvėse vaikiškų rūbelių ir žaislų kainos taip sukeltos, kad baisu...  doh.gif
*

O Jus manot, kad prekybos centre uz mesa ir piena kainos nesukeltos?.. Deja, Lietuvoj taip jau yra. sad.gif Smagu, kai randi parduotuviu, kurios prekiauja tokiais brandais, kurie zinomi ir uzsieny (turiu galvoj, ne no-name'ais). Tada galima inetrnete kainas palygint. Kai matau, kad kainos LT ir uzsieny panasios, pyktis neima. Kai matau, kad skiriasi ziauriai, stengiuos, jei galiu, is tokiu kompaniju LT nepirkt.
kurapka
Lietuviskos internetines pardotuves, kazkoks apsurdas. Nes kainos tokios pat ir net didesnes nei firminese parduotuvesia. Angliskuose saituose uzsisakant tai imanoma gauti geru ,kokybisku bei graziu rubu tokiomis kainomis, kaip "urmo" bazese ar net pigiau. Juo labiau renkantis akcijinias prekias. As asmeniskai dauguma perku is cia per draugia ir esu labai patenkinta. Gaila kad jie tiesiogiai i Lt nesiuncia, nes vistiek mum apsimoketu. ax.gif
http://www.marksandspencer.com/gp/search/2...se=1&page=9
http://www.marksandspencer.com/Young-Girls...Kids/b/46376031
ruoniniene
QUOTE(kurapka @ 2010 03 24, 11:35)
Lietuviskos internetines pardotuves, kazkoks apsurdas. Nes kainos tokios pat ir net didesnes nei firminese parduotuvesia. Angliskuose saituose uzsisakant tai imanoma gauti geru ,kokybisku bei graziu rubu tokiomis kainomis, kaip "urmo" bazese ar net pigiau. Juo labiau renkantis akcijinias prekias. As asmeniskai dauguma perku is cia per draugia ir esu labai patenkinta. Gaila kad jie tiesiogiai i Lt nesiuncia, nes vistiek mum apsimoketu. ax.gif
http://www.marksandspencer.com/gp/search/2...se=1&page=9
http://www.marksandspencer.com/Young-Girls...Kids/b/46376031
*

Tai tas ir yra, kad dazniausiai i LT nesiuncia. O uzsieny draugu ne visi turi. Arba ne visi nori kvarsint jiem galvas savo pirkiniais. O tarpininkes man asmeniskai - nepriimtinas dalykas. Dabar vis daugiau e-shopu is JAV siuncia i LT, bet tada prasideda problemos su muitine musu. Galu gale dar tenka vaziuot pasiimt savo daiktu i muitines sandeli prie oro uosto (Vilniuj). "Patogumas" nesvietiskas! Man tai tokie dalykai labai nervus gadina. O dar kai sudedi islaidas benzinui, telefono skambuciam i muitine ir t.t., tai ziuri, kad ne tiek jau pigiau gaunasi...
erikiuxxx
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 24, 14:19)
Tai tas ir yra, kad dazniausiai i LT nesiuncia. O uzsieny draugu ne visi turi. Arba ne visi nori kvarsint jiem galvas savo pirkiniais. O tarpininkes man asmeniskai - nepriimtinas dalykas. Dabar vis daugiau e-shopu is JAV siuncia i LT, bet tada prasideda problemos su muitine musu. Galu gale dar tenka vaziuot pasiimt savo daiktu i muitines sandeli prie oro uosto (Vilniuj). "Patogumas" nesvietiskas! Man tai tokie dalykai labai nervus gadina. O dar kai sudedi islaidas benzinui, telefono skambuciam i muitine ir t.t., tai ziuri, kad ne tiek jau pigiau gaunasi...
*

labai sauniai galima atsisiuti per tarpininkes,ka tik norim
ir pygiau smile.gif o ir su muitine tokiu problemu nebus,niekur vaziuoti tikrai nereiks prie oro uosto biggrin.gif
ruoniniene
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 25, 00:55)
labai sauniai galima  atsisiuti per tarpininkes,ka tik norim
ir pygiau smile.gif o ir su muitine tokiu problemu nebus,niekur vaziuoti tikrai nereiks prie oro uosto biggrin.gif
*

Mano supratimu, tai, kuo uzsiima tarpininkes, yra nelegalu. Juk darba jos dirba, o mokesciu nemoka. Ar as neteisi? Be to, kazkada esu gavusi paprasciausia siuntini is drauges JAV. Lygiai taip pat teko vaziuot i muitine. Tai kuo tarpininkes kitaip?
Isila
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 25, 11:35)
Mano supratimu, tai, kuo uzsiima tarpininkes, yra nelegalu. Juk darba jos dirba, o mokesciu nemoka. Ar as neteisi? Be to, kazkada esu gavusi paprasciausia siuntini is drauges JAV. Lygiai taip pat teko vaziuot i muitine. Tai kuo tarpininkes kitaip?
*

man asmeniškai negaila, kad jos užsidirba. Kad tik tokie bizniai nelegalūs būtų irnesakyk.gif o skiriasi tuo, kad siuntinį tau pristato į namus arba pas kokią kitą arti gyvenančią mamytę.
ruoniniene
QUOTE(Isila @ 2010 03 26, 10:39)
man asmeniškai negaila, kad jos užsidirba. Kad tik tokie bizniai nelegalūs būtų irnesakyk.gif o skiriasi tuo, kad siuntinį tau pristato į namus arba pas kokią kitą arti gyvenančią mamytę.
*

Na, as nesu isprotejus vardan tos Lietuvos, bet visgi prie kazko nelegalaus prisidet nesinori.
Leonilė
dėl manęs gali jų ir visai nebūti, nes neperku schmoll.gif
ruoniniene
QUOTE(Leonilė @ 2010 04 06, 17:11)
dėl manęs gali jų ir visai nebūti, nes neperku  schmoll.gif
*

Ko ju? Internetiniu parduotuviu? Kodel neperkat? Smalsu. smile.gif
srauni_upe
man tai internetas labai pravertė, nes kai turi mažą leliuką ne tiek to jau laiko po parduotuves važinėt. Be to mam asortimentas neįtiko ax.gif Tai LT nieko nepirkau, tik bodžiukų ir kojinių. Ir LT internetinių parduotuvių asortimentas nelabai. tai prisiunčiu kas man patinka ir kainom padoriom smile.gif

-----

P.S. nerašinėkite man į AZ savo parduotuvėlių reklamų.

Jei tik pasisakau apie rūbus, pampersus ar draudimą - tuoj sulaukiu "neprašytų svečių"
Ačiū 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.