QUOTE(bea @ 2006 03 14, 19:00)
Pas mus namie šiandien buvo skani jautiena pietums
Jautienos išpjova, išvirti (kokias 3 val., su svogūnais, prieskoniais)
Bešamelio padažas (100 g. svieste kepinam šaukštą miltų, pilam pieno stiklinę, išmaišom, druska, pipirai, tarkuotas muškato riešutas)
Tarkuoto fermentinio sūrio stiklinė
Žali konservuoti žirneliai
Virtą jautieną supjaustom 2 cm storio gabalais, išdėliojam juos kepimo formoje. Užbarstom nusunktus žirnelius, apipilam padažu, pabarstom sūriu. Užkepam orkaitėje 15 minučių.
skanaus
P.S. Jautienos nuovirą panaudojame skaniai sriubytei O nuotraukoje matote jau nebedaug belikę, nieko, toj dings viskas, čia dar spėjau pagaut, kad būtų vaizdelis.
Jautienos išpjova, išvirti (kokias 3 val., su svogūnais, prieskoniais)
Bešamelio padažas (100 g. svieste kepinam šaukštą miltų, pilam pieno stiklinę, išmaišom, druska, pipirai, tarkuotas muškato riešutas)
Tarkuoto fermentinio sūrio stiklinė
Žali konservuoti žirneliai
Virtą jautieną supjaustom 2 cm storio gabalais, išdėliojam juos kepimo formoje. Užbarstom nusunktus žirnelius, apipilam padažu, pabarstom sūriu. Užkepam orkaitėje 15 minučių.
skanaus
P.S. Jautienos nuovirą panaudojame skaniai sriubytei O nuotraukoje matote jau nebedaug belikę, nieko, toj dings viskas, čia dar spėjau pagaut, kad būtų vaizdelis.
Beje, galima daryti šitą patiekalą ir su vištiena ar veršiena. Viena draugė sakė, kad darė su vištiena ir gavosi labai skaniai, vakare bus foto