Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geriamo vandens automatai darželyje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
salvadore
Atėjo vasara, oras vis šiltėja, mažyliai bėgioja, sušyla, organizmas reikalauja daugiau skysčių. Ar darželiuose, kuriuos lanko jusu vaikuciai, yra geriamo vandens aparatai. Ar jie reikalingi?
naitas
Nėra ir nereikia.
Manau taip todėl, kad mačiau tokius automatus vaikų žaidimų kambariuose. Iš principo jie nėra blogas dalykas, tačiau prie jų amžinai nėra vienkartinių stiklinių. Ir kas blogiausia, tai tų kambarių administratorės duoda gerti iš vienos ir tos pačios stiklinės keliems vaikams. doh.gif Žodžiu, apyvartoj vienkartinis daiktas tol, kol suplyšta.
Sidabrinė
Nera ir pas mus...
Nesu savo sultis,maniskei sociai uztenka biggrin.gif
salvadore
man atrodo, kad toks aparatas butu gerai, tik va galvoju ar nebutu jis papildomas vargas aukletojoms - maziukams idomu is tu aparatu piltis vandenuka - tai prasytu ir prasytu..
JM
QUOTE(salvadore @ 2008 06 03, 15:07)
man atrodo, kad toks aparatas butu gerai, tik va galvoju ar nebutu jis papildomas vargas  aukletojoms - maziukams idomu is tu aparatu piltis vandenuka - tai prasytu ir prasytu..
*

ziurint kokio amziaus vaiku grupeje tas aparatas butu......yra ir pliusu ir minusu ......susile vaikai griebs gerti vandens,aisku pilsis salto vandens,aukletojos nuolaots nesuziures,dukdami apsipils,reiks perrengti....bet jei vaikuciai jau nemazi,tarkim paruosaimoji grupe tai toks aparatas butu puikus dalykas,aisku pradzioje vaikai isnbandys ji savaip,bet poto ipras ir zinos kaip naudotis. 4u.gif
Upokšnis
Nežinau ar jis toks būtinas g.gif Darželyje auklėtojos duoda vaikams atsigerti virinto atvėsinto vandens. O naudos iš aparatų nelabai ir būtų
Elenele Raganele
biggrin.gif na jei toks aparatas butu mano vaiku grupese, tai aukletojos prasikeiktu. Jie nuo jo neatliptu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.