Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Staigmena, siurprizas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
rosenka
[COLOR=green][COLOR=green]
Vyrai, ir teciai, ar daznai padaro Jusu mylimosios staigmenu, geraja prasme, siurprizu kokiu? nekalbu apie zinia : "Mielasis mes nestuke.gif" Koks siurprizas pamalonintu Jusu sielas? clap.gif
Simona*
Aha, tai vyrai staigmenų nenori... g.gif biggrin.gif
Vilius.V
Nedristam prasitart biggrin.gif
mirrra
QUOTE(Ponckutis @ 2009 02 26, 17:42)
Nedristam prasitart biggrin.gif
*

o ko nedrasu taip?.... mirksiukas.gif
zhilius
QUOTE(rosenka @ 2008 06 03, 15:16)
Koks siurprizas pamalonintu Jusu sielas? clap.gif
*

Nemegstu siurprizu...
Na nebent butu toks, koki as dabar suorganizavau savo brangiajai. g.gif
mirrra
papasakok ir mums smile.gif
zhilius
QUOTE(mirrra @ 2009 05 10, 14:30)
*

Tai, kad ji shnipe yra, o jei po to ilis i super mamas per namu kompa, gi mato, kad daznai ten chatinu. doh.gif lotuliukas.gif
mirrra
QUOTE(zhilius @ 2009 05 10, 13:56)
Tai, kad ji shnipe yra, o jei po to ilis i super mamas per namu kompa, gi mato, kad daznai ten chatinu.  doh.gif  lotuliukas.gif
*

tai jau , kai atskleisi ta siurpriza tada ir papasakok thumbup.gif smile.gif
dukvadratu
Nuvarai pas vyrą į darbą, išsiveži kartu papietauti ir aptart svarbaus reikalo. Papietauji, o reikalo taip ir nepasakai mirksiukas.gif Vat tegul mąsto žmogus kas per reikalas toks buvo...
Tinkis Vinkis
QUOTE(mirrra @ 2009 05 09, 22:49)
o ko nedrasu taip?.... mirksiukas.gif
*

bijom atsakymu: "gal tu durnas?"
zhilius
QUOTE(mirrra @ 2009 05 10, 14:30)
*

QUOTE(d-krall @ 2009 05 13, 17:44)
Aj, kad tie vyrai visia be fantazijos.
*

Nu va, dabar galiu ir pasakyti, padovanojau zmonai kelione i Paryziu gimtadienio proga, susitariau su jos virsininkais jai nezinant, isprasiau jai 3 laisvas dienas ir tik sivakar pasakiau, kad krautusi zaislus, si ryt isskrendam. Tai va daug maz viskas iki smulkmenu jau yra suplanuota, viesbutis prie boksto uzsakytas, o kai grisim sestadieni namie jau lauks draugai surenge baliu. Tai va, maza soka jai ivariau, bet nieko, nenumire, va cia ir buvo mano staigmena. happybday.gif birthday.gif assa.gif
guapita
saunuolis zhilius thumbup.gif man tokia staigmena butu super!!! As galvoju savo vyreliui kazka panasaus padaryti kitais metais, nes planavomes kelione kartu siemet, taciau nestuke.gif smile.gif netiketai...butu tikrai sauni staigmena biggrin.gif o beje, kaip tavo zmona sureagavo? g.gif
zhilius
QUOTE(guapita @ 2009 06 06, 21:37)
saunuolis zhilius thumbup.gif  man tokia staigmena butu super!!! As galvoju savo vyreliui kazka panasaus padaryti kitais metais, nes planavomes kelione kartu siemet, taciau nestuke.gif  smile.gif netiketai...butu tikrai sauni staigmena biggrin.gif  o beje, kaip tavo zmona sureagavo? g.gif
*

Nu kaip? Ramiai, spiegt nepradejo biggrin.gif pietus dare, o pas mus salonas su virtuve bendra patalpa, tai as isipaisiau su lagaminu ir kruva smutkiu, bilietus ir zemelapius pameciau ant kavos staliuko ir pradejau zaislus krautis, ji sako: kas tau cia dabar, kraustaisi lauk? Nu, sakau nusibodai... lotuliukas.gif Ateik cia padek susikraut biggrin.gif ji priejo, pamate bilietus, sako, ka cia issidirbineji biggrin.gif nulis emociju, nu as toliau savo, sakau, eik kraukis manatkes, sianakt isskrendam viesbutis uzsakytas, su tavo sefais sutarta. Kaip tik guodesi kokios bus artimiausios dienos darbe sunkios, o cia se, kad nori "zavtra v shkolu nepaidiom". Tai ji ramiai susigraibe cigarete, isejo i balkona, paskambino shefams, isitikino, kad nemeluoju, ir visa virsininkija jau senai ta zinojo, parstraksejo i vidu jau linksma, ir uzsiropste man ant sprando biggrin.gif ,o kai reikejo i oro uosta vaziuot tai jai jau dzin buvo - vos nepramiegojo, jei ne as, butume 10 ryto atsibude ziovaudami, Paryziu spnuose pamate biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
guapita
Nu faina labai!!! biggrin.gif Saunuolis 4u.gif
maska321
Tikrai faina, ir aš tokios dovanos norėčiau...

nebūtinai į Paryžių, galima ir arčiau... Lietuvoje... kad tik nors kiek iš namų ištrūkti, bet tikriausiai teks pačiai tokią dovaną organizuoti, o ne laukti... tongue.gif
Tina-Lita
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 14:33)
Nu kaip? Ramiai, spiegt nepradejo  biggrin.gif pietus dare, o pas mus salonas su virtuve bendra patalpa, tai as isipaisiau su lagaminu ir kruva smutkiu, bilietus ir zemelapius pameciau ant kavos staliuko ir pradejau zaislus krautis, ji sako: kas tau cia dabar, kraustaisi lauk? Nu, sakau nusibodai...  lotuliukas.gif  Ateik cia padek susikraut biggrin.gif ji priejo, pamate bilietus, sako, ka cia issidirbineji biggrin.gif nulis emociju, nu as toliau savo, sakau, eik kraukis manatkes, sianakt isskrendam viesbutis uzsakytas, su tavo sefais sutarta. Kaip tik guodesi kokios bus artimiausios dienos darbe sunkios, o cia se, kad nori "zavtra v shkolu nepaidiom". Tai ji ramiai susigraibe cigarete, isejo i balkona, paskambino shefams, isitikino, kad nemeluoju, ir visa virsininkija jau senai ta zinojo, parstraksejo i vidu jau linksma, ir uzsiropste man ant sprando biggrin.gif ,o kai reikejo i oro uosta vaziuot tai jai jau dzin buvo - vos nepramiegojo, jei ne as, butume 10 ryto atsibude ziovaudami, Paryziu spnuose pamate biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Vau, koks superinis vyras 4u.gif . Romantiskai taip sugalvojo. O kad ir maniskis nors ka nors sugalvotu... na pasirodo, kad tikrai buna nuostabiu vyru wub.gif
ruoniukas
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 13:33)
Nu kaip? Ramiai, spiegt nepradejo  biggrin.gif pietus dare, o pas mus salonas su virtuve bendra patalpa, tai as isipaisiau su lagaminu ir kruva smutkiu, bilietus ir zemelapius pameciau ant kavos staliuko ir pradejau zaislus krautis, ji sako: kas tau cia dabar, kraustaisi lauk? Nu, sakau nusibodai...  lotuliukas.gif  Ateik cia padek susikraut biggrin.gif ji priejo, pamate bilietus, sako, ka cia issidirbineji biggrin.gif nulis emociju, nu as toliau savo, sakau, eik kraukis manatkes, sianakt isskrendam viesbutis uzsakytas, su tavo sefais sutarta. Kaip tik guodesi kokios bus artimiausios dienos darbe sunkios, o cia se, kad nori "zavtra v shkolu nepaidiom". Tai ji ramiai susigraibe cigarete, isejo i balkona, paskambino shefams, isitikino, kad nemeluoju, ir visa virsininkija jau senai ta zinojo, parstraksejo i vidu jau linksma, ir uzsiropste man ant sprando biggrin.gif ,o kai reikejo i oro uosta vaziuot tai jai jau dzin buvo - vos nepramiegojo, jei ne as, butume 10 ryto atsibude ziovaudami, Paryziu spnuose pamate biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

tu saunuolis!!!! mirksiukas.gif
ForeverIs
Pagirtina thumbup.gif
chiccita_
labai jau faina wub.gif
hokaida
mano vyras tai gimtadieniui viliotini gaus - kaip manot, vyrukai, tiks? blush2.gif
Joliete
Maniskis tai zinau eitu is proto bet tai kad mano tas viliotinis tooooks nevykes manau gautusi... Na, nebent "apsilciau" pries sokdama drinks_cheers.gif bis.gif
hokaida
QUOTE(Joliete @ 2009 07 14, 16:24)
Maniskis tai zinau eitu is proto bet tai kad mano tas viliotinis tooooks nevykes manau gautusi... Na, nebent "apsilciau" pries sokdama  drinks_cheers.gif  bis.gif
*

lotuliukas.gif tai man jauciu irgi reiks apsilt lotuliukas.gif ax.gif blush2.gif
ierika
smagi staigmena wub.gif
viduku
pavydėtina wub.gif
man irgi patiktų. labai labai, bet kur, kad ir Lietuvoj smile.gif ale, kad maniškis visai be fantazijos. ir pats tai pripažįsta doh.gif nors jaučiu, čia greičiau pasiteisinimas, kad nereiktų nieko daryti rolleyes.gif
anksčiau tai jis aikčiodavo nuo mano staigmenų, o dabar jau kažkaip ir mano fantazija išsisemt baigia... ax.gif
viduku
o kam jos nepatinka... smagiausia, kai abu partneriai išradingi ir sugeba vienas kitą stebinti... nes vienas žmogus ilgainiui išsisemia...
darydavau anksčiau romantiškas vakarienes žvakių šviesoj, visokie rožių žiedlapiai ant lovos, balionai, maža dovanėlė supakuota į dešimt dėžučių, kurių didžiausia - televizoriaus dydžio, o paskui prieini iki mažyčio pakučio... smile.gif dabar kažkaip pavargstu, fantazija po truputį išsisemia, nors vyras visada aikčiodavo iš kur pas mane tiek idėjų...
bet juk norisi būti ir pačiai nustebintai...
SArnas
Gera staigmena yra ta, kuri padeda abiems atitrukti nuo gyvenimo buities bei rutinos, pabuti kartu ir prisiminti del ko esate pora. Manau, jog pacios geriausios staigmenos yra pakvietimas veikti tai ka megdavot veikti anksciau, bet nebeveikiat del ivairiu priezasciu, pvz., poros gali pergyventi kasvakarini dvieju, triju filmu perziurejima; buvima sveciuose pas draugus iki paryciu; dazna lankymasi kine, teatre, koncertuose ir pan.

Žodžiu, nuveikit ka nors nostalgiško smile.gif
viduku
gal ne tas amžius, kad tokie dalykai dar nekelia nostalgijos blush2.gif
maziukas29
QUOTE(zhilius @ 2009 05 27, 01:38)

Super staigmena thumbup.gif
Jaunuolis
Maniskis tai zinau eitu is proto bet tai kad mano tas viliotinis tooooks nevykes manau gautusi... Na, nebent "apsilciau" pries sokdama  drinks_cheers.gif  bis.gif
*

apsilk ir nusiteik, ir viskas bus gerai, gali paziuret video kokiu, jej nelabai zinai kaip... seip nelabai isivaizduoju kas cia gali nesigaut.
QUOTE(rosenka @ 2008 06 03, 15:16)
[COLOR=green][COLOR=green]
Vyrai, ir teciai, ar daznai padaro Jusu mylimosios staigmenu, geraja prasme, siurprizu kokiu? nekalbu apie zinia : "Mielasis mes nestuke.gif" Koks siurprizas pamalonintu Jusu sielas? clap.gif
*

Man zadejo viliotini gimtadienio proga, pries 4 metus. Negavau. Apskritai nelabai sulaukiu staigmenu, pats anksciau darydavau, dabar gal laiko nera, o gal pats noriu sulaukt [mazdaug - kodel visad tik as?] Bet minciu manau butu ir ne viena.
Taip kad siurprizu geraja prasme nelabai sulaukiu, nors tam yra galimybiu ir fantazijos nereik daug turint omeny kad nelabai kas anksciau ruosta. Jei bent uzsidetu sexy apatinius jau laimingus buciau, bet kur tau...

vikusituka
na as esu ta puse, kuri organizuoja staigmeneles, mano vyras mane nustebina gelemis (net ir be progos) irgi pagirtina... karta vyra sumasciau is darbo pasitikti kitaip... visame bute pridegiau zvakiu, kadangi pas mus kolidorius labai ilgas, atrode ispudingai is abieju sonu sustatytos zvakutes... vonia buvo paruosta taip pat su sampanu ir zvakemis, is po vonios aromatinis masazas... mano vyrui labai patiko, nes darbas vis del to fizinis, o tokie dalykai atpalaiduojantys 4u.gif aisku vakariene irgi buvo paruosta neiprasta, bet tuo metu ji maziausiai jam rupejo lotuliukas.gif
fuksė
*

ir manajam tas pats - na bit deja as ne sokeja, man ir apsilimas nepadetu. lotuliukas.gif
vikusituka
man rodos, kad vyrui svarbiausia, jog jo moteris soka ir stengiasi...
grambolys
QUOTE(vikusituka @ 2009 09 03, 14:36)
*

Tai tegu šoka, bet jei grybą pjauna tai atsiprašau. Reikia daryt tai ką moki, o ne bile ką. Įsivaizduoju kaip atrodytų jei maniškė pradėtų raitytis lotuliukas.gif
viduku
QUOTE(grambolys @ 2009 09 03, 14:48)
Tai tegu šoka, bet jei grybą pjauna tai atsiprašau. Reikia daryt tai ką moki, o ne bile ką. Įsivaizduoju kaip atrodytų jei maniškė pradėtų raitytis  lotuliukas.gif
*

taip tau ir "rūpi" ir "patinka" taviškė, jei "kaip atrodytų"...
grambolys
QUOTE(ViduKu @ 2009 09 07, 10:12)
taip tau ir "rūpi" ir "patinka" taviškė, jei "kaip atrodytų"...
*

Man ji ir rūpi ir patinka. Tiesiog reikia daryt tai ką moki. O jei nėra sugebėjimo tai geriau savo "talentų" nedemonstruoti. Aš pvz nemoku šokt striptizo tai ir net galvon nešautų raitytis apsiavus stringus.
wai2te_m
QUOTE(viduku @ 2009 08 20, 10:04)
dabar kažkaip pavargstu, fantazija po truputį išsisemia, nors vyras visada aikčiodavo iš kur pas mane tiek idėjų...
bet juk norisi būti ir pačiai nustebintai...
*

Pas mane lygiai tas pats, anksciau darydavau staigmenas, dabar jau pabodo, norisi ne tik paciai daryti, bet ir buti nustebintai unsure.gif O del striptizo nei as nei jis nesoktu manau, man tai nejauku butu raitytis, greiciau susijuokciau lotuliukas.gif
Darkblue
ne tik moterys megsta staigmenas o vyrai irgi,
bet kokia staigmena
Hedra:)
QUOTE(vikusituka @ 2009 09 03, 14:36)
*

nemanau...jei nieko nesigauna arba neturi tos viliojimo gysleles tai manu nieko to vyro ir nesudomini...
Algencija
QUOTE(Hedra:) @ 2010 02 04, 20:09)
nemanau...jei nieko nesigauna arba neturi tos viliojimo gysleles tai manu nieko to vyro ir nesudomini...
*

bet jai soka mylima moteris...mmmmm.... ax.gif
candyshop
noreciau,kad mano vyrelis sugalvotu romantiska kelione:)
something else
QUOTE(candyshop @ 2010 02 07, 13:18)
*

Nusiųskite jam šią SM forumo nuorodą su savo pageidavimu smile.gif
Neatrastoji
pirmiausiai būtent ir norėčiau staigmenos, kažko netikėto....nesvarbu kad ir kas tai būtų, tiktų net ir žodžiai
Sky Cloud
QUOTE(candyshop @ 2010 02 07, 14:18)
*

Lygiai tokia pati mintis šovusi ir man tongue.gif biggrin.gif Visai nesupykčiau... bigsmile.gif wub.gif
Bielskis
Man staigmena butu netiketas pasidulkinimas. O db tai vos ne pries diena planuotas gaunasi sad.gif
Lizdeika
Staigus manęs "paėmimas" netikėtoje vietoje, nelauktu metu:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.