rosenka
2008 06 03, 14:16
[COLOR=green][COLOR=green] Vyrai, ir teciai, ar daznai padaro Jusu mylimosios staigmenu, geraja prasme, siurprizu kokiu? nekalbu apie zinia : "Mielasis mes  " Koks siurprizas pamalonintu Jusu sielas?
Simona*
2009 02 24, 17:19
Aha, tai vyrai staigmenų nenori...
Vilius.V
2009 02 26, 18:42
Nedristam prasitart
QUOTE(Ponckutis @ 2009 02 26, 17:42) Nedristam prasitart  o ko nedrasu taip?....
zhilius
2009 05 10, 09:29
QUOTE(rosenka @ 2008 06 03, 15:16) Koks siurprizas pamalonintu Jusu sielas?  Nemegstu siurprizu... Na nebent butu toks, koki as dabar suorganizavau savo brangiajai.
papasakok ir mums
zhilius
2009 05 10, 14:56
QUOTE(mirrra @ 2009 05 10, 14:30) papasakok ir mums  Tai, kad ji shnipe yra, o jei po to ilis i super mamas per namu kompa, gi mato, kad daznai ten chatinu.
QUOTE(zhilius @ 2009 05 10, 13:56) Tai, kad ji shnipe yra, o jei po to ilis i super mamas per namu kompa, gi mato, kad daznai ten chatinu.  tai jau , kai atskleisi ta siurpriza tada ir papasakok
dukvadratu
2009 05 13, 12:58
Nuvarai pas vyrą į darbą, išsiveži kartu papietauti ir aptart svarbaus reikalo. Papietauji, o reikalo taip ir nepasakai  Vat tegul mąsto žmogus kas per reikalas toks buvo...
Tinkis Vinkis
2009 05 13, 14:22
QUOTE(mirrra @ 2009 05 09, 22:49) o ko nedrasu taip?....  bijom atsakymu: "gal tu durnas?"
zhilius
2009 05 27, 00:38
QUOTE(mirrra @ 2009 05 10, 14:30) papasakok ir mums  QUOTE(d-krall @ 2009 05 13, 17:44) Aj, kad tie vyrai visia be fantazijos. Nu va, dabar galiu ir pasakyti, padovanojau zmonai kelione i Paryziu gimtadienio proga, susitariau su jos virsininkais jai nezinant, isprasiau jai 3 laisvas dienas ir tik sivakar pasakiau, kad krautusi zaislus, si ryt isskrendam. Tai va daug maz viskas iki smulkmenu jau yra suplanuota, viesbutis prie boksto uzsakytas, o kai grisim sestadieni namie jau lauks draugai surenge baliu. Tai va, maza soka jai ivariau, bet nieko, nenumire, va cia ir buvo mano staigmena.
guapita
2009 06 06, 20:37
saunuolis zhilius  man tokia staigmena butu super!!! As galvoju savo vyreliui kazka panasaus padaryti kitais metais, nes planavomes kelione kartu siemet, taciau  netiketai...butu tikrai sauni staigmena  o beje, kaip tavo zmona sureagavo?
zhilius
2009 06 07, 13:33
QUOTE(guapita @ 2009 06 06, 21:37) saunuolis zhilius  man tokia staigmena butu super!!! As galvoju savo vyreliui kazka panasaus padaryti kitais metais, nes planavomes kelione kartu siemet, taciau  netiketai...butu tikrai sauni staigmena  o beje, kaip tavo zmona sureagavo?  Nu kaip? Ramiai, spiegt nepradejo  pietus dare, o pas mus salonas su virtuve bendra patalpa, tai as isipaisiau su lagaminu ir kruva smutkiu, bilietus ir zemelapius pameciau ant kavos staliuko ir pradejau zaislus krautis, ji sako: kas tau cia dabar, kraustaisi lauk? Nu, sakau nusibodai...  Ateik cia padek susikraut  ji priejo, pamate bilietus, sako, ka cia issidirbineji  nulis emociju, nu as toliau savo, sakau, eik kraukis manatkes, sianakt isskrendam viesbutis uzsakytas, su tavo sefais sutarta. Kaip tik guodesi kokios bus artimiausios dienos darbe sunkios, o cia se, kad nori "zavtra v shkolu nepaidiom". Tai ji ramiai susigraibe cigarete, isejo i balkona, paskambino shefams, isitikino, kad nemeluoju, ir visa virsininkija jau senai ta zinojo, parstraksejo i vidu jau linksma, ir uzsiropste man ant sprando  ,o kai reikejo i oro uosta vaziuot tai jai jau dzin buvo - vos nepramiegojo, jei ne as, butume 10 ryto atsibude ziovaudami, Paryziu spnuose pamate
guapita
2009 06 07, 20:20
Nu faina labai!!!  Saunuolis
maska321
2009 06 11, 18:12
Tikrai faina, ir aš tokios dovanos norėčiau... nebūtinai į Paryžių, galima ir arčiau... Lietuvoje... kad tik nors kiek iš namų ištrūkti, bet tikriausiai teks pačiai tokią dovaną organizuoti, o ne laukti...
Tina-Lita
2009 06 12, 20:30
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 14:33) Nu kaip? Ramiai, spiegt nepradejo  pietus dare, o pas mus salonas su virtuve bendra patalpa, tai as isipaisiau su lagaminu ir kruva smutkiu, bilietus ir zemelapius pameciau ant kavos staliuko ir pradejau zaislus krautis, ji sako: kas tau cia dabar, kraustaisi lauk? Nu, sakau nusibodai...  Ateik cia padek susikraut  ji priejo, pamate bilietus, sako, ka cia issidirbineji  nulis emociju, nu as toliau savo, sakau, eik kraukis manatkes, sianakt isskrendam viesbutis uzsakytas, su tavo sefais sutarta. Kaip tik guodesi kokios bus artimiausios dienos darbe sunkios, o cia se, kad nori "zavtra v shkolu nepaidiom". Tai ji ramiai susigraibe cigarete, isejo i balkona, paskambino shefams, isitikino, kad nemeluoju, ir visa virsininkija jau senai ta zinojo, parstraksejo i vidu jau linksma, ir uzsiropste man ant sprando  ,o kai reikejo i oro uosta vaziuot tai jai jau dzin buvo - vos nepramiegojo, jei ne as, butume 10 ryto atsibude ziovaudami, Paryziu spnuose pamate  Vau, koks superinis vyras  . Romantiskai taip sugalvojo. O kad ir maniskis nors ka nors sugalvotu... na pasirodo, kad tikrai buna nuostabiu vyru
ruoniukas
2009 07 08, 00:52
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 13:33) Nu kaip? Ramiai, spiegt nepradejo  pietus dare, o pas mus salonas su virtuve bendra patalpa, tai as isipaisiau su lagaminu ir kruva smutkiu, bilietus ir zemelapius pameciau ant kavos staliuko ir pradejau zaislus krautis, ji sako: kas tau cia dabar, kraustaisi lauk? Nu, sakau nusibodai...  Ateik cia padek susikraut  ji priejo, pamate bilietus, sako, ka cia issidirbineji  nulis emociju, nu as toliau savo, sakau, eik kraukis manatkes, sianakt isskrendam viesbutis uzsakytas, su tavo sefais sutarta. Kaip tik guodesi kokios bus artimiausios dienos darbe sunkios, o cia se, kad nori "zavtra v shkolu nepaidiom". Tai ji ramiai susigraibe cigarete, isejo i balkona, paskambino shefams, isitikino, kad nemeluoju, ir visa virsininkija jau senai ta zinojo, parstraksejo i vidu jau linksma, ir uzsiropste man ant sprando  ,o kai reikejo i oro uosta vaziuot tai jai jau dzin buvo - vos nepramiegojo, jei ne as, butume 10 ryto atsibude ziovaudami, Paryziu spnuose pamate  tu saunuolis!!!!
ForeverIs
2009 07 08, 10:30
Pagirtina
chiccita_
2009 07 08, 12:09
labai jau faina
hokaida
2009 07 13, 17:56
mano vyras tai gimtadieniui viliotini gaus - kaip manot, vyrukai, tiks?
Joliete
2009 07 14, 15:24
Maniskis tai zinau eitu is proto bet tai kad mano tas viliotinis tooooks nevykes manau gautusi... Na, nebent "apsilciau" pries sokdama
hokaida
2009 07 14, 22:09
smagi staigmena
pavydėtina man irgi patiktų. labai labai, bet kur, kad ir Lietuvoj  ale, kad maniškis visai be fantazijos. ir pats tai pripažįsta  nors jaučiu, čia greičiau pasiteisinimas, kad nereiktų nieko daryti anksčiau tai jis aikčiodavo nuo mano staigmenų, o dabar jau kažkaip ir mano fantazija išsisemt baigia...
o kam jos nepatinka... smagiausia, kai abu partneriai išradingi ir sugeba vienas kitą stebinti... nes vienas žmogus ilgainiui išsisemia... darydavau anksčiau romantiškas vakarienes žvakių šviesoj, visokie rožių žiedlapiai ant lovos, balionai, maža dovanėlė supakuota į dešimt dėžučių, kurių didžiausia - televizoriaus dydžio, o paskui prieini iki mažyčio pakučio...  dabar kažkaip pavargstu, fantazija po truputį išsisemia, nors vyras visada aikčiodavo iš kur pas mane tiek idėjų... bet juk norisi būti ir pačiai nustebintai...
Gera staigmena yra ta, kuri padeda abiems atitrukti nuo gyvenimo buities bei rutinos, pabuti kartu ir prisiminti del ko esate pora. Manau, jog pacios geriausios staigmenos yra pakvietimas veikti tai ka megdavot veikti anksciau, bet nebeveikiat del ivairiu priezasciu, pvz., poros gali pergyventi kasvakarini dvieju, triju filmu perziurejima; buvima sveciuose pas draugus iki paryciu; dazna lankymasi kine, teatre, koncertuose ir pan. Žodžiu, nuveikit ka nors nostalgiško
gal ne tas amžius, kad tokie dalykai dar nekelia nostalgijos
maziukas29
2009 08 26, 22:33
QUOTE(zhilius @ 2009 05 27, 01:38)
Super staigmena
Jaunuolis
2009 08 27, 21:49
QUOTE(Joliete @ 2009 07 14, 16:24) Maniskis tai zinau eitu is proto bet tai kad mano tas viliotinis tooooks nevykes manau gautusi... Na, nebent "apsilciau" pries sokdama  apsilk ir nusiteik, ir viskas bus gerai, gali paziuret video kokiu, jej nelabai zinai kaip... seip nelabai isivaizduoju kas cia gali nesigaut. QUOTE(rosenka @ 2008 06 03, 15:16) [COLOR=green][COLOR=green] Vyrai, ir teciai, ar daznai padaro Jusu mylimosios staigmenu, geraja prasme, siurprizu kokiu? nekalbu apie zinia : "Mielasis mes  " Koks siurprizas pamalonintu Jusu sielas?  Man zadejo viliotini gimtadienio proga, pries 4 metus. Negavau. Apskritai nelabai sulaukiu staigmenu, pats anksciau darydavau, dabar gal laiko nera, o gal pats noriu sulaukt [mazdaug - kodel visad tik as?] Bet minciu manau butu ir ne viena. Taip kad siurprizu geraja prasme nelabai sulaukiu, nors tam yra galimybiu ir fantazijos nereik daug turint omeny kad nelabai kas anksciau ruosta. Jei bent uzsidetu sexy apatinius jau laimingus buciau, bet kur tau...
vikusituka
2009 09 02, 16:13
na as esu ta puse, kuri organizuoja staigmeneles, mano vyras mane nustebina gelemis (net ir be progos) irgi pagirtina... karta vyra sumasciau is darbo pasitikti kitaip... visame bute pridegiau zvakiu, kadangi pas mus kolidorius labai ilgas, atrode ispudingai is abieju sonu sustatytos zvakutes... vonia buvo paruosta taip pat su sampanu ir zvakemis, is po vonios aromatinis masazas... mano vyrui labai patiko, nes darbas vis del to fizinis, o tokie dalykai atpalaiduojantys  aisku vakariene irgi buvo paruosta neiprasta, bet tuo metu ji maziausiai jam rupejo
QUOTE(Joliete @ 2009 07 14, 16:24) Maniskis tai zinau eitu is proto bet tai kad mano tas viliotinis tooooks nevykes manau gautusi... Na, nebent "apsilciau" pries sokdama  ir manajam tas pats - na bit deja as ne sokeja, man ir apsilimas nepadetu.
vikusituka
2009 09 03, 13:36
man rodos, kad vyrui svarbiausia, jog jo moteris soka ir stengiasi...
grambolys
2009 09 03, 13:48
QUOTE(vikusituka @ 2009 09 03, 14:36) man rodos, kad vyrui svarbiausia, jog jo moteris soka ir stengiasi... Tai tegu šoka, bet jei grybą pjauna tai atsiprašau. Reikia daryt tai ką moki, o ne bile ką. Įsivaizduoju kaip atrodytų jei maniškė pradėtų raitytis
QUOTE(grambolys @ 2009 09 03, 14:48) Tai tegu šoka, bet jei grybą pjauna tai atsiprašau. Reikia daryt tai ką moki, o ne bile ką. Įsivaizduoju kaip atrodytų jei maniškė pradėtų raitytis  taip tau ir "rūpi" ir "patinka" taviškė, jei "kaip atrodytų"...
grambolys
2009 09 07, 11:45
QUOTE(ViduKu @ 2009 09 07, 10:12) taip tau ir "rūpi" ir "patinka" taviškė, jei "kaip atrodytų"... Man ji ir rūpi ir patinka. Tiesiog reikia daryt tai ką moki. O jei nėra sugebėjimo tai geriau savo "talentų" nedemonstruoti. Aš pvz nemoku šokt striptizo tai ir net galvon nešautų raitytis apsiavus stringus.
wai2te_m
2009 11 06, 18:03
QUOTE(viduku @ 2009 08 20, 10:04) dabar kažkaip pavargstu, fantazija po truputį išsisemia, nors vyras visada aikčiodavo iš kur pas mane tiek idėjų... bet juk norisi būti ir pačiai nustebintai... Pas mane lygiai tas pats, anksciau darydavau staigmenas, dabar jau pabodo, norisi ne tik paciai daryti, bet ir buti nustebintai  O del striptizo nei as nei jis nesoktu manau, man tai nejauku butu raitytis, greiciau susijuokciau
Darkblue
2009 12 15, 16:49
ne tik moterys megsta staigmenas o vyrai irgi, bet kokia staigmena
Hedra:)
2010 02 04, 19:09
QUOTE(vikusituka @ 2009 09 03, 14:36) man rodos, kad vyrui svarbiausia, jog jo moteris soka ir stengiasi... nemanau...jei nieko nesigauna arba neturi tos viliojimo gysleles tai manu nieko to vyro ir nesudomini...
Algencija
2010 02 05, 09:12
QUOTE(Hedra:) @ 2010 02 04, 20:09) nemanau...jei nieko nesigauna arba neturi tos viliojimo gysleles tai manu nieko to vyro ir nesudomini... bet jai soka mylima moteris...mmmmm....
candyshop
2010 02 07, 13:18
noreciau,kad mano vyrelis sugalvotu romantiska kelione:)
something else
2010 02 07, 13:58
QUOTE(candyshop @ 2010 02 07, 13:18) noreciau,kad mano vyrelis sugalvotu romantiska kelione:) Nusiųskite jam šią SM forumo nuorodą su savo pageidavimu
Neatrastoji
2010 02 20, 19:05
pirmiausiai būtent ir norėčiau staigmenos, kažko netikėto....nesvarbu kad ir kas tai būtų, tiktų net ir žodžiai
Sky Cloud
2011 05 08, 18:34
QUOTE(candyshop @ 2010 02 07, 14:18) noreciau,kad mano vyrelis sugalvotu romantiska kelione:) Lygiai tokia pati mintis šovusi ir man  Visai nesupykčiau...
Bielskis
2011 05 24, 20:47
Man staigmena butu netiketas pasidulkinimas. O db tai vos ne pries diena planuotas gaunasi
Lizdeika
2011 06 09, 11:20
Staigus manęs "paėmimas" netikėtoje vietoje, nelauktu metu:)
|
|