Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
IF...
Smagiai tęsiame toliau, gražių idėjų ir darbelių (gera nuotaika nepamaišys taip pat) drinks_cheers.gif
Pirma tema
...
17 tema (čia rasite nuorodas ir į ankstesnes temas)

Ką reikia turėti norint pradėt dirbti:
1. Daiktas, kurį norite dekoruoti.
2. Servetėlės, dekupažinis popierius, ryžinės servetėlės ir t.t.
3. PVA klijai (lipalas)arba universalūs klijai dekupažui.
4. Akriliniai dažai.
5. Teptukai.
6. Žirklės.
7. Lakas (akrilinis ar kitoks).

NAUDINGOS NUORODOS:
Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21)
www.artmanija.com – čia mes perkam priemones dekupažui (internetu, Klaipėda, Didžioji vandens g.13) Nauja parduotuvė-klubas VILNIUJE - Pylimo 33. Organizuojami DEKUPAŽO KURSAI.
www.senasnaujas.lt – prekės įvairiems rankdarbiams (internetu). Organizuojami decupažo ir kitų rankdarbių kursai.
www.dekovita.lt - prekės dekupažui ir kitiems įvairiems rakdarbiams (internetu).
www.puseplus.lt – prekės dekupažui (prekiauja “Stamperia“ firmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)
www.hobbycentras.lt – prekės įvairiems rankdarbiams - Nauja parduotuvė (Kaunas, Daukšos 20, buvusi "Kauno mažoji galerija")

Dekupažo darbų kolekcija

Keičiamės ir parduodam servetėles

Video pamokos:Ieškoti čia
Aprašymai su nuotraukomis:Rasite čia
Darbų galerijos internete:Žiūrėkite čia
Produktai:Taip pat čia
Forumai:Čia

Paveiksliukų lobynai:
Nuorodų į paveikslėlių lobynus ieškokite ankstesnėse temose (pirmame poste).

Forumo merginų paveikslėlių saugykla
Gabii__
oi kaip smagu...nauja temele...aciu IF...smile.gif
as su vienu klausimu...gal kas gali isduoti paslapti kur galima isigyti tokia servetele?
http://picasaweb.google.lt/indnar/Pirkinia...133006723232802
Ingusia31
siaip uogyciu smulkiu su sakelem as kazka turiu (keliu rusiu panasias) bet butent sitos nemacius niekur
Gabii__
tai va uogyciu ar ir keleta turiu...bet va truks plys sitos noriu:))
Domė
Labas rytas...
Nu kaip smagu nauja temele atsikelus rasti.... thumbup.gif
Aciu musu saunuolei, darbstuolei... drinks_cheers.gif
Arbatėlė
QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 04, 23:57)
oi kaip smagu...nauja temele...aciu IF...smile.gif
as su vienu klausimu...gal kas gali isduoti paslapti kur galima isigyti tokia servetele?
http://picasaweb.google.lt/indnar/Pirkinia...133006723232802
*

Galiu as padeti smile.gif, turiu, Kaunas
If, dėkui už temelę.
daiva_z
Labas rytas, as kaip skaitove irgi dziaugiuosi nauja tema ax.gif Dekui IF.
kornelija.k
su nauja temele 4u.gif ilgai neatsidare SM... profilaktika buvo kokia tai...
smagaus dekupazo visom 4u.gif
vignola
IF aciu uz nauja tema bigsmile.gif

Kotryna :)
tik neapsilankyk diena ir ziu jau nauja temele, saunu thumbup.gif
Marzde
QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 04, 23:57)
[url=http://picasaweb.google.lt/indnar/Pirkiniai/photo?

Ir vėl nauja tema thumbup.gif daug dekupažininkės plepa drinks_cheers.gif

Gabii Vilniuj irgi yra tokia servetėlė http://servetkos.keep4u.ru
srauni_upe
Nu faina praduotuvė ta pylimo g. vilniuj, paaiškino viską kai ką daryt - pirkausi lakus ir klijus ten smile.gif
servetku tai gal ir maximoj rasiu, jei nerasiu tai ten pirksiu.
O kiek daug merfginų ten mačiau, niekada negalvjau kad tai taip populiaru - faina smile.gif
Lachesė
If, ačiū wub.gif

Marzde, pas ką užsisakyti servetėlių iš tavo nuorodos ?
Marzde
Pas mane rolleyes.gif

Papildyta:
Žiūriu, kad neeina papildyt keep4you galerijos, tai čia papildyta nuoroda, t.y. daugiau servetėlių ir yra ta su uogytėm
http://public.fotki.com/dekupazas/keiiams-...iamos-1/marzde/
Gabii__
QUOTE(white tea @ 2008 06 05, 09:22)
Galiu as padeti  smile.gif, turiu, Kaunas
If, dėkui už temelę.
*

ar galeciau...sita servetele...na net nevienos reiktu...isigyti kaune kita savaite treciadieni arba ketvirtadieni galeciau paimti...smile.gif
DOSETH
Klaipėdskos eina dekupažinti
1Babaužienė
2Doseth
3Knopkė
4Knopkutė
biggrin.gif 11m.
Merginos atsinešame savo instrumentus kuom reikia dekupažinti. Aišku daiktą, tik gal apsieikim be spintelių lotuliukas.gif
Vanduo, elektra, tualetas, patalpos su stalais ir kėdėmis yra ax.gif biggrin.gif ai pamiršau svarbiausia muzika ir yra lotuliukas.gif
Šeip jei kas keliaujat į pajūrį ir galit prisijungti. Veiksmas vyktų šeštadienį kurį mirksiukas.gif nuspręsim laikui bėgant 4u.gif

Ale mergaitės jūs linksminatės neblogai biggrin.gif Apie darbus rolleyes.gif jie puikūs 4u.gif
Ieva-Pieva
eisiu į Menas sau padekupažint sekmadienį rolleyes.gif
Runciuke
As tai turiu skubu klausima. Truputi pasimeciau sendinimo priemonese...Kai sendinau su Cracle clasik, tai itrukimus itryniau bronziniais akriliniais dazais ir viskas pavyko. Dabar padariau darbeli su Cracle Sotile ir neturiu tos porporinos blink.gif . Gal zinot, ar galima ir siuo atveju irgi itrinti akrilinius dazus, ar kazka kita reikia ? Gal kuri bandet ? Parekomenduokit kas geriausiai tiktu, kad nesureguotu kaip nors negerai... 4u.gif
Ingusia31
stamperios sotille galima itrinti aliejinias dazais tik reikia gerai po to nuvalyti likusius (o jei pasiterlios kokios vietos perdaug su acetonu pavalyti) arba porporina milteliai tokie. Tai as zinau tik tokias galimybes. Akrilinias dazais tikrai negalima
~ella~
If ačiū už temukę 4u.gif

Pagaliau ir aš pajudėjau, šį tą padariau ax.gif senokai nieko nerodžiau.
Reikės eiti į svečius tai draugam sumeistravojau arbatai dėžutę ax.gif Mano mėgstamas Klimtas, turbūt niekad neatsibos su jo "Bučiniu" dekoruoti, tik stengiuos vis kitaip jį pamatyti, šį kartą jis toks....
user posted image

user posted image

Runciuke
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 06, 09:54)
stamperios sotille galima itrinti aliejinias dazais tik reikia gerai po to nuvalyti likusius (o jei pasiterlios kokios vietos perdaug su acetonu pavalyti) arba porporina milteliai tokie. Tai as zinau tik tokias galimybes. Akrilinias dazais tikrai negalima
*

As ka tik pabandziau su akriliniais dazais, tai jau supratau, kad sottile tirpsta ir maisosi (veliasi) su akrilu.....o gal butu galima su akiu seseliais ? (zinau, kad kitos naudoja seselius, tik nezinau kokiu atveju tinka...) g.gif neturiu nei porporinos nei aliejiniu dazu....
irmulia
Aktai ir ne tik gal kam pravers... mirksiukas.gif
Ingusia31
QUOTE(Runciuke @ 2008 06 06, 10:08)
As ka tik pabandziau su akriliniais dazais, tai jau supratau, kad sottile tirpsta ir maisosi (veliasi) su akrilu.....o gal butu galima su akiu seseliais ? (zinau, kad kitos naudoja seselius, tik nezinau kokiu atveju tinka...)  g.gif  neturiu nei porporinos nei aliejiniu dazu....
*

Bandziau su seseliais bet beda ta kad seseliai labai pavelia fona visa neimanoma svariai nuvalyti. Tomas philips yra aliejiniu dazu po 5 tubeles skirtingu spalvu po 100 ml berods tai tik 20 litu palyginus labai pigu nes pas dailininkus 50 ml vienas man 8 litus kainavo
pavonija
~ella~, oho koks tavo Klimtas bigsmile.gif , ryškus susiporavęs su spiralėmis wub.gif , tikriausiai čia nuo to bučkio tokie burbulai pakilo biggrin.gif thumbup.gif
vignola
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 06, 10:16)
Bandziau su seseliais bet beda ta kad seseliai labai pavelia fona visa neimanoma svariai nuvalyti. Tomas philips yra aliejiniu dazu po 5 tubeles skirtingu spalvu po 100 ml berods tai tik 20 litu palyginus labai pigu nes pas dailininkus 50 ml vienas man 8 litus kainavo
*

Maximoje irgi yra aliejiniu dazu, dezute apie 10 lt. kainuoja, 12 spalvu (po 12 ml),smulkiems daiktams labai tinka smile.gif

ella kokia dezute grazi... wub.gif O kaip atsikratyti dazu ir laku kvapo,kad laikyti dezuteje arbata? g.gif
Džiuga+
Laba,

ikelsiu ir as savo pirmaji darbeli... ax.gif tongue.gif beveik baigtas ir trecias bet dar kol patobulinsiu pasirodau su pirmuoju. rolleyes.gif

user posted image
~ella~
QUOTE(vignola @ 2008 06 06, 11:46)
O kaip atsikratyti dazu ir laku kvapo,kad laikyti dezuteje arbata? g.gif

Taigi lakas akrilinis, vidus irgi akrilo dažai tai nelabai ten kas ir jaučiasi g.gif
Mano arbatos dėžutėje kuri daryta su tokiom pat priemonėm jau jokio pašalinio kvapo seniai nebėra ax.gif Ai ir aš labai ramiai žiūriu į visą tą naturalumo vaikymąsi, maiste tai dar taip, o daiktai rolleyes.gif g.gif . Akrilas manau nėra didelė blogybė ax.gif

Džiuga+ faina pakabėlė
Pavonija aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Arbatėlė
ella, be žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vignola
QUOTE(~ella~ @ 2008 06 06, 11:34)
Taigi lakas akrilinis, vidus irgi akrilo dažai tai nelabai ten kas ir jaučiasi  g.gif 
Mano arbatos dėžutėje kuri  daryta su tokiom pat priemonėm jau jokio pašalinio kvapo seniai nebėra  ax.gif Ai ir aš labai ramiai žiūriu į visą tą naturalumo vaikymąsi, maiste tai dar taip, o daiktai  rolleyes.gif  g.gif . Akrilas manau nėra didelė blogybė  ax.gif
*

Supratau smile.gif as gal pries menesi dariau viena(kuria galvojau arbatai pritaikyti),bet vistiek kazkoks kvapas liko...nerizikuosiu biggrin.gif
As ne del naturalumo, o del to,kad geriu dazniausiai tik sviezia arbata,o ji is karto sugeria visus kvapus... ax.gif

~ella~
vignola sutinku ax.gif šviežiai tai tikrai tokios dėžutės nelabai schmoll.gif šitos tinka šių laikų greitam vartojimui, čia arbatinis Mkdonaldas lotuliukas.gif
IF...
~ella~ , man tie iškilę burbuliukai irgi wub.gif , toks subtilus akcentėlis, ir to"bučinio" interpretacija gavosi tokia nuotaikinga thumbup.gif

O, Džiugos pakabėlė irgi labai linksma mirksiukas.gif
jurajums
QUOTE(irmulia @ 2008 06 06, 09:10)
Aktai ir ne tik gal  kam pravers...  mirksiukas.gif
*

aciu uz nuoroda. ten yra daugybe be galo graziu vaizdu!! thumbup.gif
Arbatėlė
Po ~ellos~ arbatinės mano dekupažas bus kai kam juokingas, su ale šešėliukais mažais, bet parodysiu
Nauja dėželė "Žirnio lobiai"
user posted image

user posted image
dugnas ir dangtelis iš vidaus - persikiniu filcu.
DarkMind
QUOTE(white tea @ 2008 06 06, 15:55)
Po ~ellos~ arbatinės mano dekupažas bus kai kam juokingas, su ale šešėliukais mažais, bet parodysiu
Nauja dėželė "Žirnio lobiai"

dugnas ir dangtelis iš vidaus - persikiniu filcu.
*

Nieko sau juokingas darbelis thumbup.gif Labai gražu ir originalu, gražus ir "žirnelis" thumbup.gif smile.gif
IF...
White tea, labai gražus ir mielas žirniukas wub.gif Pati dėžutė irgi skoningai sukomponuota rolleyes.gif O kadangi ir šėšėlius nepatingėjai padaryt, tai iš vis thumbup.gif
pavonija
white tea, na jau nesikuklink mirksiukas.gif , net labai įdomi dėželė, vaikams turėtų labai patikti, o čia servetėlę tokią įdomią turėjai ar kaip ax.gif ?
pukučiai
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 06 06, 12:01)
Laba,
ikelsiu ir as savo pirmaji darbeli...  ax.gif  tongue.gif  beveik baigtas ir trecias bet dar kol patobulinsiu pasirodau su pirmuoju.  rolleyes.gif
*

QUOTE(white tea @ 2008 06 06, 16:55)
Nauja dėželė "Žirnio lobiai"dugnas ir dangtelis iš vidaus - persikiniu filcu.
*

Tikros šaunuolės labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Aš niekaip neprisiruošiu padaryti pakabėlę o taip norisi doh.gif doh.gif doh.gif
Arbatėlė
QUOTE(pavonija @ 2008 06 06, 16:57)
white tea, na jau nesikuklink  mirksiukas.gif , net labai įdomi dėželė, vaikams turėtų labai patikti, o čia servetėlę tokią įdomią turėjai ar kaip ax.gif ?
*

Dėkui labai už komplimentus, DarkMind, IF..., Pavonija (nemanau, kad esu jų verta, bet vis tiek smagu lotuliukas.gif )
Panaudojau dvi skirtingas servetėles smile.gif
srauni_upe
Klausimas iškilo toks, kai dekupažinat baldus (na stalus, spimteles, etc...) tai irgi akrilinius dailės dažus naudojat?

---
beje gražutės dėžutės smile.gif
Arbatėlė
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 06, 18:27)
Klausimas iškilo toks,  kai dekupažinat baldus (na stalus, spimteles, etc...) tai irgi akrilinius dailės dažus naudojat?

---
beje gražutės dėžutės smile.gif
*

Dideliems plotams akrilinius dažus perkame senukuose smile.gif (bent jau aš)
Babaužienė
white tea, niu atsiziuret i ta zirni negaliu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Arbatėlė
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 06, 19:11)
white tea, niu atsiziuret i ta zirni negaliu bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

aciuks.gif
vaivaj
Viskas labai gražu, bet tas berniukas žirniukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sentimentai... (aš savo mažą žirniuku vadinu...)
DarkMind
Baigėsi mano lakas.. Tokio kurį naudojau niekur nerandu nes man jį padovanojo ir dabar reikia naujo..

Daug skaičiau ieškojau info koks geresnis bet taip ir neapsisprendžiu. Ir senukuose buvau bet taip pat neišsirinkau, pabijojau. Kiek skaičiau komentarus jūsų tai vieni gelsta, kiti burbuliuojasi, treti limpa.. O kokie patys pačiausi taip ir neradau.. Aišku norėtūsi nusipirkti litriuką apue 20-30lt nebrangiau blush2.gif
Ieva-Pieva
ar galiu įtrūkimus, padarytus su dvikomp. Antika, įtrint guašu?
pagrindas baltas, įtrūkimų noriu mėlynų
mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(DarkMind @ 2008 06 06, 19:20)
Baigėsi mano lakas.. Tokio kurį naudojau niekur nerandu nes man jį padovanojo ir dabar reikia naujo..

Daug skaičiau ieškojau info koks geresnis bet taip ir neapsisprendžiu. Ir senukuose buvau bet taip pat neišsirinkau, pabijojau. Kiek skaičiau komentarus jūsų tai vieni gelsta, kiti burbuliuojasi, treti limpa.. O kokie patys pačiausi taip ir neradau.. Aišku norėtūsi nusipirkti litriuką apue 20-30lt nebrangiau  blush2.gif
*

turiu negelstančio, skysto, nesiburbuliuojančio, pieno baltumo jis, išdžiūvus jokios spalvos. pavadinimą vėliau parašyčiau, ne pas mane skardinė 4u.gif
Ingusia31
Nebadziau bet bevei isitikinus kad lakuojant issilies is itrinimu nebent laku uzpurksti

Del laku isbadziau ir purskiamu ir tepamu akriliniu laku tai ner geresnio kai tikkurilos lakas pirtims. 0.9l kainavo iki 20 litu atrodo. Lakas vadinasi SUPI. Ji man rekomendavo kurios pastovai dekupazina ir nesiskunde ne viena o as tik pliusu daug radau: bekvapis, labai graziai dengia (nepalieka sniuru), puikiai tinka baigiamajam sluoksniui, greitai dziusta ir po paros nera jokio lipnumo jausmo kaip su kitais akrilinais lakais
Gabii__

turiu negelstančio, skysto, nesiburbuliuojančio, pieno baltumo jis, išdžiūvus jokios spalvos. pavadinimą vėliau parašyčiau, ne pas mane skardinė 4u.gif
*

[/quote]
kazkodel esu tikra,kad snekama apie saunu laka...sitas irgi negeltonuoja,neburbuliuoja...baltas...praskaidreja...lygiai pasidengia,atsparus dregmei ir karsciui...
http://picasaweb.google.lt/indnar/DEKOPRIE...254108173475714

seniuose visa eile isrikiuota... 4u.gif
Ingusia31
http://picasaweb.google.lt/indnar/DEKOPRIE...254108173475714

Gabii as ir apie ta pati esu juo labai patenkinta drinks_cheers.gif
Gabii__
tik va jis nu nera blizgus...tai jei pvz uzdeciau tris sluioksnius sito sauninio o ant virsaus blizgaus akrilinio...tai juk poveikis toks pat isliktu,tik blizgesi suteiktu...kaip manot?? g.gif ax.gif
Ingusia31
ziurint kokio poveikio tu tikiesi kad liks? nes as kazkada ant matinio purskiau blizgiu (nes efektas negrazus buvo su matiniu) ir tada pasidare blizgus pilnai kaip kad ir butu buves vien tik blizgus, bet siaip manau virsutinis sluoksnis suteikia savo savybes (nu gali buti lipnus, gelsti, nuo dregmes svieseti, nuo karsacio prilipti ir t.t.)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.