Smagiai tęsiame toliau, gražių idėjų ir darbelių (gera nuotaika nepamaišys taip pat) Pirma tema ... 17 tema (čia rasite nuorodas ir į ankstesnes temas)
Ką reikia turėti norint pradėt dirbti: 1. Daiktas, kurį norite dekoruoti. 2. Servetėlės, dekupažinis popierius, ryžinės servetėlės ir t.t. 3. PVA klijai (lipalas)arba universalūs klijai dekupažui. 4. Akriliniai dažai. 5. Teptukai. 6. Žirklės. 7. Lakas (akrilinis ar kitoks).
NAUDINGOS NUORODOS: Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21) www.artmanija.com čia mes perkam priemones dekupažui (internetu, Klaipėda, Didžioji vandens g.13) Nauja parduotuvė-klubas VILNIUJE - Pylimo 33. Organizuojami DEKUPAŽO KURSAI. www.senasnaujas.lt prekės įvairiems rankdarbiams (internetu). Organizuojami decupažo ir kitų rankdarbių kursai. www.dekovita.lt - prekės dekupažui ir kitiems įvairiems rakdarbiams (internetu). www.puseplus.lt prekės dekupažui (prekiauja Stamperia firmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18) www.hobbycentras.lt prekės įvairiems rankdarbiams - Nauja parduotuvė (Kaunas, Daukšos 20, buvusi "Kauno mažoji galerija")
Dekupažo darbų kolekcijaKeičiamės ir parduodam servetėlesVideo pamokos:Ieškoti čiaAprašymai su nuotraukomis:Rasite čiaDarbų galerijos internete:Žiūrėkite čiaProduktai:Taip pat čiaForumai:ČiaPaveiksliukų lobynai:Nuorodų į paveikslėlių lobynus ieškokite ankstesnėse temose (pirmame poste). Forumo merginų paveikslėlių saugykla
Gabii__
2008 06 04, 22:57
oi kaip smagu...nauja temele...aciu IF...  as su vienu klausimu...gal kas gali isduoti paslapti kur galima isigyti tokia servetele? http://picasaweb.google.lt/indnar/Pirkinia...133006723232802
Ingusia31
2008 06 04, 23:13
siaip uogyciu smulkiu su sakelem as kazka turiu (keliu rusiu panasias) bet butent sitos nemacius niekur
Gabii__
2008 06 04, 23:15
tai va uogyciu ar ir keleta turiu...bet va truks plys sitos noriu:))
Labas rytas... Nu kaip smagu nauja temele atsikelus rasti.... Aciu musu saunuolei, darbstuolei...
Arbatėlė
2008 06 05, 07:22
QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 04, 23:57) oi kaip smagu...nauja temele...aciu IF...  as su vienu klausimu...gal kas gali isduoti paslapti kur galima isigyti tokia servetele? http://picasaweb.google.lt/indnar/Pirkinia...133006723232802Galiu as padeti  , turiu, Kaunas If, dėkui už temelę.
daiva_z
2008 06 05, 07:25
Labas rytas, as kaip skaitove irgi dziaugiuosi nauja tema  Dekui IF.
kornelija.k
2008 06 05, 14:10
su nauja temele  ilgai neatsidare SM... profilaktika buvo kokia tai... smagaus dekupazo visom
vignola
2008 06 05, 15:22
IF aciu uz nauja tema
Kotryna :)
2008 06 05, 16:20
tik neapsilankyk diena ir ziu jau nauja temele, saunu
QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 04, 23:57) as su vienu klausimu...gal kas gali isduoti paslapti kur galima isigyti tokia servetele? [url=http://picasaweb.google.lt/indnar/Pirkiniai/photo?
Ir vėl nauja tema  daug dekupažininkės plepa Gabii Vilniuj irgi yra tokia servetėlė http://servetkos.keep4u.ru
srauni_upe
2008 06 05, 16:50
Nu faina praduotuvė ta pylimo g. vilniuj, paaiškino viską kai ką daryt - pirkausi lakus ir klijus ten  servetku tai gal ir maximoj rasiu, jei nerasiu tai ten pirksiu. O kiek daug merfginų ten mačiau, niekada negalvjau kad tai taip populiaru - faina
Lachesė
2008 06 05, 17:08
If, ačiū Marzde, pas ką užsisakyti servetėlių iš tavo nuorodos ?
Pas mane Papildyta:Žiūriu, kad neeina papildyt keep4you galerijos, tai čia papildyta nuoroda, t.y. daugiau servetėlių ir yra ta su uogytėm http://public.fotki.com/dekupazas/keiiams-...iamos-1/marzde/
Gabii__
2008 06 05, 19:23
QUOTE(white tea @ 2008 06 05, 09:22) Galiu as padeti  , turiu, Kaunas If, dėkui už temelę. ar galeciau...sita servetele...na net nevienos reiktu...isigyti kaune kita savaite treciadieni arba ketvirtadieni galeciau paimti...
Klaipėdskos eina dekupažinti 1Babaužienė 2Doseth 3Knopkė 4Knopkutė  11m. Merginos atsinešame savo instrumentus kuom reikia dekupažinti. Aišku daiktą, tik gal apsieikim be spintelių Vanduo, elektra, tualetas, patalpos su stalais ir kėdėmis yra  biggrin.gif ai pamiršau svarbiausia muzika ir yra Šeip jei kas keliaujat į pajūrį ir galit prisijungti. Veiksmas vyktų šeštadienį kurį  nuspręsim laikui bėgant Ale mergaitės jūs linksminatės neblogai  Apie darbus  jie puikūs
Ieva-Pieva
2008 06 05, 22:33
eisiu į Menas sau padekupažint sekmadienį
Runciuke
2008 06 06, 08:14
As tai turiu skubu klausima. Truputi pasimeciau sendinimo priemonese...Kai sendinau su Cracle clasik, tai itrukimus itryniau bronziniais akriliniais dazais ir viskas pavyko. Dabar padariau darbeli su Cracle Sotile ir neturiu tos porporinos  . Gal zinot, ar galima ir siuo atveju irgi itrinti akrilinius dazus, ar kazka kita reikia ? Gal kuri bandet ? Parekomenduokit kas geriausiai tiktu, kad nesureguotu kaip nors negerai...
Ingusia31
2008 06 06, 08:54
stamperios sotille galima itrinti aliejinias dazais tik reikia gerai po to nuvalyti likusius (o jei pasiterlios kokios vietos perdaug su acetonu pavalyti) arba porporina milteliai tokie. Tai as zinau tik tokias galimybes. Akrilinias dazais tikrai negalima
If ačiū už temukę Pagaliau ir aš pajudėjau, šį tą padariau  senokai nieko nerodžiau. Reikės eiti į svečius tai draugam sumeistravojau arbatai dėžutę  Mano mėgstamas Klimtas, turbūt niekad neatsibos su jo "Bučiniu" dekoruoti, tik stengiuos vis kitaip jį pamatyti, šį kartą jis toks.... 
Runciuke
2008 06 06, 09:08
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 06, 09:54) stamperios sotille galima itrinti aliejinias dazais tik reikia gerai po to nuvalyti likusius (o jei pasiterlios kokios vietos perdaug su acetonu pavalyti) arba porporina milteliai tokie. Tai as zinau tik tokias galimybes. Akrilinias dazais tikrai negalima As ka tik pabandziau su akriliniais dazais, tai jau supratau, kad sottile tirpsta ir maisosi (veliasi) su akrilu.....o gal butu galima su akiu seseliais ? (zinau, kad kitos naudoja seselius, tik nezinau kokiu atveju tinka...)  neturiu nei porporinos nei aliejiniu dazu....
irmulia
2008 06 06, 09:10
Aktai ir ne tik gal kam pravers...
Ingusia31
2008 06 06, 09:16
QUOTE(Runciuke @ 2008 06 06, 10:08) As ka tik pabandziau su akriliniais dazais, tai jau supratau, kad sottile tirpsta ir maisosi (veliasi) su akrilu.....o gal butu galima su akiu seseliais ? (zinau, kad kitos naudoja seselius, tik nezinau kokiu atveju tinka...)  neturiu nei porporinos nei aliejiniu dazu.... Bandziau su seseliais bet beda ta kad seseliai labai pavelia fona visa neimanoma svariai nuvalyti. Tomas philips yra aliejiniu dazu po 5 tubeles skirtingu spalvu po 100 ml berods tai tik 20 litu palyginus labai pigu nes pas dailininkus 50 ml vienas man 8 litus kainavo
pavonija
2008 06 06, 09:24
~ella~, oho koks tavo Klimtas  , ryškus susiporavęs su spiralėmis  , tikriausiai čia nuo to bučkio tokie burbulai pakilo
vignola
2008 06 06, 09:46
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 06 06, 10:16) Bandziau su seseliais bet beda ta kad seseliai labai pavelia fona visa neimanoma svariai nuvalyti. Tomas philips yra aliejiniu dazu po 5 tubeles skirtingu spalvu po 100 ml berods tai tik 20 litu palyginus labai pigu nes pas dailininkus 50 ml vienas man 8 litus kainavo Maximoje irgi yra aliejiniu dazu, dezute apie 10 lt. kainuoja, 12 spalvu (po 12 ml),smulkiems daiktams labai tinka ella kokia dezute grazi...  O kaip atsikratyti dazu ir laku kvapo,kad laikyti dezuteje arbata?
Džiuga+
2008 06 06, 10:01
Laba, ikelsiu ir as savo pirmaji darbeli...  beveik baigtas ir trecias bet dar kol patobulinsiu pasirodau su pirmuoju.
QUOTE(vignola @ 2008 06 06, 11:46) O kaip atsikratyti dazu ir laku kvapo,kad laikyti dezuteje arbata?  Taigi lakas akrilinis, vidus irgi akrilo dažai tai nelabai ten kas ir jaučiasi Mano arbatos dėžutėje kuri daryta su tokiom pat priemonėm jau jokio pašalinio kvapo seniai nebėra  Ai ir aš labai ramiai žiūriu į visą tą naturalumo vaikymąsi, maiste tai dar taip, o daiktai  . Akrilas manau nėra didelė blogybė Džiuga+ faina pakabėlė Pavonija
Arbatėlė
2008 06 06, 10:51
vignola
2008 06 06, 10:56
QUOTE(~ella~ @ 2008 06 06, 11:34) Taigi lakas akrilinis, vidus irgi akrilo dažai tai nelabai ten kas ir jaučiasi Mano arbatos dėžutėje kuri daryta su tokiom pat priemonėm jau jokio pašalinio kvapo seniai nebėra  Ai ir aš labai ramiai žiūriu į visą tą naturalumo vaikymąsi, maiste tai dar taip, o daiktai  . Akrilas manau nėra didelė blogybė Supratau  as gal pries menesi dariau viena(kuria galvojau arbatai pritaikyti),bet vistiek kazkoks kvapas liko...nerizikuosiu As ne del naturalumo, o del to,kad geriu dazniausiai tik sviezia arbata,o ji is karto sugeria visus kvapus...
vignola sutinku  šviežiai tai tikrai tokios dėžutės nelabai  šitos tinka šių laikų greitam vartojimui, čia arbatinis Mkdonaldas
~ella~ , man tie iškilę burbuliukai irgi  , toks subtilus akcentėlis, ir to"bučinio" interpretacija gavosi tokia nuotaikinga  O, Džiugos pakabėlė irgi labai linksma
jurajums
2008 06 06, 14:44
QUOTE(irmulia @ 2008 06 06, 09:10) Aktai ir ne tik gal kam pravers...  aciu uz nuoroda. ten yra daugybe be galo graziu vaizdu!!
Arbatėlė
2008 06 06, 14:55
Po ~ellos~ arbatinės mano dekupažas bus kai kam juokingas, su ale šešėliukais mažais, bet parodysiu Nauja dėželė "Žirnio lobiai"   dugnas ir dangtelis iš vidaus - persikiniu filcu.
DarkMind
2008 06 06, 15:36
QUOTE(white tea @ 2008 06 06, 15:55) Po ~ellos~ arbatinės mano dekupažas bus kai kam juokingas, su ale šešėliukais mažais, bet parodysiu Nauja dėželė "Žirnio lobiai" dugnas ir dangtelis iš vidaus - persikiniu filcu. Nieko sau juokingas darbelis  Labai gražu ir originalu, gražus ir "žirnelis"
White tea, labai gražus ir mielas žirniukas  Pati dėžutė irgi skoningai sukomponuota  O kadangi ir šėšėlius nepatingėjai padaryt, tai iš vis
pavonija
2008 06 06, 15:57
white tea, na jau nesikuklink  , net labai įdomi dėželė, vaikams turėtų labai patikti, o čia servetėlę tokią įdomią turėjai ar kaip  ?
pukučiai
2008 06 06, 16:12
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 06 06, 12:01) Laba, ikelsiu ir as savo pirmaji darbeli...  beveik baigtas ir trecias bet dar kol patobulinsiu pasirodau su pirmuoju. QUOTE(white tea @ 2008 06 06, 16:55) Po ~ellos~ arbatinės mano dekupažas bus kai kam juokingas, su ale šešėliukais mažais, bet parodysiu Nauja dėželė "Žirnio lobiai"dugnas ir dangtelis iš vidaus - persikiniu filcu. Tikros šaunuolės labai gražu  . Aš niekaip neprisiruošiu padaryti pakabėlę o taip norisi
Arbatėlė
2008 06 06, 16:14
QUOTE(pavonija @ 2008 06 06, 16:57) white tea, na jau nesikuklink  , net labai įdomi dėželė, vaikams turėtų labai patikti, o čia servetėlę tokią įdomią turėjai ar kaip  ? Dėkui labai už komplimentus, DarkMind, IF..., Pavonija (nemanau, kad esu jų verta, bet vis tiek smagu  ) Panaudojau dvi skirtingas servetėles
srauni_upe
2008 06 06, 17:27
Klausimas iškilo toks, kai dekupažinat baldus (na stalus, spimteles, etc...) tai irgi akrilinius dailės dažus naudojat? --- beje gražutės dėžutės
Arbatėlė
2008 06 06, 17:37
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 06, 18:27) Klausimas iškilo toks, kai dekupažinat baldus (na stalus, spimteles, etc...) tai irgi akrilinius dailės dažus naudojat? --- beje gražutės dėžutės  Dideliems plotams akrilinius dažus perkame senukuose  (bent jau aš)
Babaužienė
2008 06 06, 18:11
Arbatėlė
2008 06 06, 18:58
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 06, 19:11)
Viskas labai gražu, bet tas berniukas žirniukas Sentimentai... (aš savo mažą žirniuku vadinu...)
DarkMind
2008 06 06, 19:20
Baigėsi mano lakas.. Tokio kurį naudojau niekur nerandu nes man jį padovanojo ir dabar reikia naujo.. Daug skaičiau ieškojau info koks geresnis bet taip ir neapsisprendžiu. Ir senukuose buvau bet taip pat neišsirinkau, pabijojau. Kiek skaičiau komentarus jūsų tai vieni gelsta, kiti burbuliuojasi, treti limpa.. O kokie patys pačiausi taip ir neradau.. Aišku norėtūsi nusipirkti litriuką apue 20-30lt nebrangiau
Ieva-Pieva
2008 06 06, 21:04
ar galiu įtrūkimus, padarytus su dvikomp. Antika, įtrint guašu? pagrindas baltas, įtrūkimų noriu mėlynų Papildyta:QUOTE(DarkMind @ 2008 06 06, 19:20) Baigėsi mano lakas.. Tokio kurį naudojau niekur nerandu nes man jį padovanojo ir dabar reikia naujo.. Daug skaičiau ieškojau info koks geresnis bet taip ir neapsisprendžiu. Ir senukuose buvau bet taip pat neišsirinkau, pabijojau. Kiek skaičiau komentarus jūsų tai vieni gelsta, kiti burbuliuojasi, treti limpa.. O kokie patys pačiausi taip ir neradau.. Aišku norėtūsi nusipirkti litriuką apue 20-30lt nebrangiau  turiu negelstančio, skysto, nesiburbuliuojančio, pieno baltumo jis, išdžiūvus jokios spalvos. pavadinimą vėliau parašyčiau, ne pas mane skardinė
Ingusia31
2008 06 06, 21:12
Nebadziau bet bevei isitikinus kad lakuojant issilies is itrinimu nebent laku uzpurksti
Del laku isbadziau ir purskiamu ir tepamu akriliniu laku tai ner geresnio kai tikkurilos lakas pirtims. 0.9l kainavo iki 20 litu atrodo. Lakas vadinasi SUPI. Ji man rekomendavo kurios pastovai dekupazina ir nesiskunde ne viena o as tik pliusu daug radau: bekvapis, labai graziai dengia (nepalieka sniuru), puikiai tinka baigiamajam sluoksniui, greitai dziusta ir po paros nera jokio lipnumo jausmo kaip su kitais akrilinais lakais
Gabii__
2008 06 06, 21:22
turiu negelstančio, skysto, nesiburbuliuojančio, pieno baltumo jis, išdžiūvus jokios spalvos. pavadinimą vėliau parašyčiau, ne pas mane skardinė  [/quote] kazkodel esu tikra,kad snekama apie saunu laka...sitas irgi negeltonuoja,neburbuliuoja...baltas...praskaidreja...lygiai pasidengia,atsparus dregmei ir karsciui... http://picasaweb.google.lt/indnar/DEKOPRIE...254108173475714seniuose visa eile isrikiuota...
Ingusia31
2008 06 06, 21:34
Gabii__
2008 06 06, 21:50
tik va jis nu nera blizgus...tai jei pvz uzdeciau tris sluioksnius sito sauninio o ant virsaus blizgaus akrilinio...tai juk poveikis toks pat isliktu,tik blizgesi suteiktu...kaip manot??
Ingusia31
2008 06 06, 22:02
ziurint kokio poveikio tu tikiesi kad liks? nes as kazkada ant matinio purskiau blizgiu (nes efektas negrazus buvo su matiniu) ir tada pasidare blizgus pilnai kaip kad ir butu buves vien tik blizgus, bet siaip manau virsutinis sluoksnis suteikia savo savybes (nu gali buti lipnus, gelsti, nuo dregmes svieseti, nuo karsacio prilipti ir t.t.)
|
|