Sveikos mergaites, bukit geros pasakykit man kaip vadinasi ta zalia lipni juosta kur naudoja gelininkes. Manau jus pacios jas naudojat , apklijuojat ja ziedlapio apacia. Na manau kas nors suprato ir man pasakys kaip ji vadinasi ir kur galima jos nusipirkti. Aciu labai uz info
QUOTE(poniav @ 2010 05 05, 18:46) Sveikos mergaites, bukit geros pasakykit man kaip vadinasi ta zalia lipni juosta kur naudoja gelininkes. Manau jus pacios jas naudojat , apklijuojat ja ziedlapio apacia. Na manau kas nors suprato ir man pasakys kaip ji vadinasi ir kur galima jos nusipirkti. Aciu labai uz info Tai floristinė juostelė(yra dar vienas pavadinimas,bet dabar užkrito QUOTE(ausree @ 2010 05 05, 21:46) Tai floristinė juostelė(yra dar vienas pavadinimas,bet dabar užkrito Aciu, AUSREE, Tu auksas. Ryt leksiu ieskoti
Labas mergaites, pabandziau ir as pasigaminti koki nors grozi, tiesiog negalejau atsiziuret kokiu jus cia nuostabiu dalyku pridariusios. Ikeliu savo pirmaji darbeli, neturejau tos zalios juosteles tai viska siulu sukau
[quote=poniav,2010 05 06, 19:21]
Labas mergaites, pabandziau ir as pasigaminti koki nors grozi, tiesiog negalejau atsiziuret kokiu jus cia nuostabiu dalyku pridariusios. Ikeliu savo pirmaji darbeli, neturejau tos zalios juosteles tai viska siulu sukau Puikus pirmas darbelis
O man labai patiko tokia veikla, sedi visa diena ir darai
Dabar bandysiu drugeli padaryt, gal pavyks QUOTE(poniav @ 2010 05 05, 23:15) as naudoju izolecija plona Papildyta: QUOTE(poniav @ 2010 05 06, 20:21) Labas mergaites, pabandziau ir as pasigaminti koki nors grozi, tiesiog negalejau atsiziuret kokiu jus cia nuostabiu dalyku pridariusios. Ikeliu savo pirmaji darbeli, neturejau tos zalios juosteles tai viska siulu sukau ![]() grazi puokstele isejo
Tai floristine juostele - teipas
nu gal
Nusipirkau vakar to TEIPO net 3 vnt
Pradejau daryti zibutes
sekmes darbuotis, pasirodyk kaip isejo( idomu)
Matau kokių grožybių pridariusios esat
Sveikutes, as vel cia
Ikeliu savo mena Zibuciu krepselis ![]() ![]() Gal dar zibuciu reikia i ta krepseli pridet, kaip manot? Ar uztenka tiek kiek yra?
Labutis, ikeliu dar viena darbeli.
Neipatingas gavosi, bet as dar tobulinuosi ![]() Gyvai truputi graziau atrodo nei foto
o is ko kuna darei, ir kaip paslepi neilona? as vis mastau kaip paslepti, bet minciu pritruksta
QUOTE(rutcik @ 2010 05 14, 12:53) Daugiausia vargo ir buvo su kuneliu, i nailona kisau paralona(kempinele) O drygeli dariau ant pagaliuko, bet galima ir be jo daryti. Cia paskubom dariau, bet paskui prisesiu pabandusiu kita dar padaryti. Gal geriau gausis
poniav - nuostabios žibutės
QUOTE(poniav @ 2010 05 14, 14:21) Daugiausia vargo ir buvo su kuneliu, i nailona kisau paralona(kempinele) O drygeli dariau ant pagaliuko, bet galima ir be jo daryti. Cia paskubom dariau, bet paskui prisesiu pabandusiu kita dar padaryti. Gal geriau gausis seip labai grazei atrodo drugelio kunelis, tik as niekaip nesugalvoju kai ta surisima paslepti is kitos puses ir kiek jieskojau info niekur nerandu. kriaukle kaip dariau tai juostele paslepiau, o dugys nepasislepe QUOTE(rutcik @ 2010 05 15, 19:49) seip labai grazei atrodo drugelio kunelis, tik as niekaip nesugalvoju kai ta surisima paslepti is kitos puses ir kiek jieskojau info niekur nerandu. kriaukle kaip dariau tai juostele paslepiau, o dugys nepasislepe As cia tik pabandymui dariau, tai viska apacioj suemiau ir prie pagaliuko prisukau. Na reiktu pagalvoti kaip cia paslepti viska Siandien pabaigiau sita grozi. Sis jau net man paciai patiko. Net pirstai kruvini nuo tos vielos Ir atiduodu ji jusu teismui
[quote=poniav,2010 05 15, 22:06]
As cia tik pabandymui dariau, tai viska apacioj suemiau ir prie pagaliuko prisukau. Na reiktu pagalvoti kaip cia paslepti viska Siandien pabaigiau sita grozi. Sis jau net man paciai patiko. Net pirstai kruvini nuo tos vielos Ir atiduodu ji jusu teismui QUOTE(poniav @ 2010 05 15, 23:06) As cia tik pabandymui dariau, tai viska apacioj suemiau ir prie pagaliuko prisukau. Na reiktu pagalvoti kaip cia paslepti viska Siandien pabaigiau sita grozi. Sis jau net man paciai patiko. Net pirstai kruvini nuo tos vielos Ir atiduodu ji jusu teismui ![]()
Sveikutes,gal galite pasidalinti info kur ir po kiek perkate spalvotas pedkelnes,aciu.
QUOTE(juste10 @ 2010 05 19, 23:09) Na nežinau kaip kitos -aš prisipirkau maximoje ir norfoje.Buvo kažkokia akcija.Bet kaina vis vien nemaža,nes spalvotos kojinės brangios.Gal būt galima turguje pažiūrėti?Nors dabar neturiu laiko ir kojinės dar stovi namuose, vis tiek parduotuvėse užmetu akį į kainas
Pabandziau dar viena drugeli padaryti, ir stai kas gavosi
o kodel jo kunelis toks kampuotas
drugeliai atrodo nepakartojamai
Nagi mergaitės, kodėl apmirus tema? Niekas nieko gražaus nedarot?
Temos pagyvint įkeliu foto kur iš pedkelnės daryti saldainių medelio papuošimai
VAU KAIP GRAZU
AS VAKAR BANDZIAU AKVARIUMA DARYTI, BET NIEKO NEISEJO( PETKELNE PER SIAURA QUOTE(rutcik @ 2010 06 09, 18:09) VAU KAIP GRAZU AS VAKAR BANDZIAU AKVARIUMA DARYTI, BET NIEKO NEISEJO( PETKELNE PER SIAURA Taip, visus papuošimus pati darau. Man labiau žiūrisi tokie papuošimai nei dirbtinės gėlės. Gal bandyk kaip nors iš dviejų dalių daryti, tiesą pasakius net nenumanau kaip tu jį planuoji pasidaryti
padariau rema apvalaus akvariumuko, ir bandziau ji apvilkti ( dviguba), bet tik susiraitojo mano akvariumas ir kojine supliso
tai kad neturiu kietesnes velos
sveikos o kur jus perkat vielutes?
as tai padevetose prekese arba turguje( tik nepirk 40denu), nes man perstoros drogelems pats tas 20denu- nors jau man
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2010 06 12, 13:16) sveikos o kur jus perkat vielutes? Sveika, vielutę perku senukuose 0,08 storio. O pedkelnes perku turguj. Sekmes gamyboj, pasirodyk jei ką pagaminsi
PONIAV nuostabūs darbeliai
|