Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gėlės, drugeliai iš nailono
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3
poniav
Sveikos mergaites, bukit geros pasakykit man kaip vadinasi ta zalia lipni juosta kur naudoja gelininkes. Manau jus pacios jas naudojat , apklijuojat ja ziedlapio apacia. Na manau kas nors suprato ir man pasakys kaip ji vadinasi ir kur galima jos nusipirkti. Aciu labai uz info 4u.gif
ausree
QUOTE(poniav @ 2010 05 05, 18:46)
Sveikos mergaites, bukit geros pasakykit man kaip vadinasi ta zalia lipni juosta kur naudoja gelininkes. Manau jus pacios jas naudojat , apklijuojat ja ziedlapio apacia. Na manau kas nors suprato ir man pasakys kaip ji vadinasi ir kur galima jos nusipirkti. Aciu labai uz info 4u.gif
*

Tai floristinė juostelė(yra dar vienas pavadinimas,bet dabar užkrito doh.gif )-kažkur forume turi būti paminėtas ax.gif .Vilniuje aš ją pirkau Šiaurės miestelyje prie Tomas Philips,ten yra floristikos reikmenų parduotuvė. Kainuoja berods apie 3-4 lt.
poniav
QUOTE(ausree @ 2010 05 05, 21:46)
Tai floristinė juostelė(yra dar vienas pavadinimas,bet dabar užkrito doh.gif )-kažkur forume turi būti paminėtas ax.gif .Vilniuje aš ją pirkau Šiaurės miestelyje prie Tomas Philips,ten yra floristikos reikmenų parduotuvė. Kainuoja berods apie 3-4 lt.
*

Aciu, AUSREE, Tu auksas. Ryt leksiu ieskoti 4u.gif
poniav
Labas mergaites, pabandziau ir as pasigaminti koki nors grozi, tiesiog negalejau atsiziuret kokiu jus cia nuostabiu dalyku pridariusios. Ikeliu savo pirmaji darbeli, neturejau tos zalios juosteles tai viska siulu sukau
user posted image
ausree
[quote=poniav,2010 05 06, 19:21]
Labas mergaites, pabandziau ir as pasigaminti koki nors grozi, tiesiog negalejau atsiziuret kokiu jus cia nuostabiu dalyku pridariusios. Ikeliu savo pirmaji darbeli, neturejau tos zalios juosteles tai viska siulu sukau

Puikus pirmas darbelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Aš vis neprisėdu .Kojinių spalvotų prisipirkau,o laiko nebeturiu ax.gif
poniav
O man labai patiko tokia veikla, sedi visa diena ir darai biggrin.gif
Dabar bandysiu drugeli padaryt, gal pavyks g.gif
rutcik
QUOTE(poniav @ 2010 05 05, 23:15)
Aciu, AUSREE, Tu auksas. Ryt leksiu ieskoti 4u.gif
*

as naudoju izolecija plona
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 05 06, 20:21)
user posted image
*

grazi puokstele isejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
barbora666
Tai floristine juostele - teipas smile.gif
rutcik
nu gal g.gif as ja pirkau elektros skyriuje berods
poniav
Nusipirkau vakar to TEIPO net 3 vnt biggrin.gif
Pradejau daryti zibutes thumbup.gif
rutcik
sekmes darbuotis, pasirodyk kaip isejo( idomu) mirksiukas.gif
barbora666
Matau kokių grožybių pridariusios esat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , bet pati vis nesiryžtu, bijau, kad man neišeis taip gražiai g.gif
poniav
Sveikutes, as vel cia
Ikeliu savo mena ax.gif ax.gif
Zibuciu krepselis
user posted image
user posted image

Gal dar zibuciu reikia i ta krepseli pridet, kaip manot? Ar uztenka tiek kiek yra?
rutcik
QUOTE(poniav @ 2010 05 13, 18:24)
Sveikutes, as vel cia
Ikeliu savo mena ax.gif  ax.gif
Zibuciu krepselis
user posted image
user posted image
Gal dar zibuciu reikia i ta krepseli pridet, kaip manot? Ar uztenka tiek kiek yra?
*

labai thumbup.gif thumbup.gif gal dar kazko truksta. o isko darei viduriukus?
poniav
QUOTE(rutcik @ 2010 05 13, 19:03)
labai  thumbup.gif  thumbup.gif gal dar kazko truksta. o isko darei viduriukus?
*

is karoliuku.
Na ir man kazko truksta, sakau gal daugiau zibuciu padaryt reikia g.gif ?
poniav
Labutis, ikeliu dar viena darbeli.
Neipatingas gavosi, bet as dar tobulinuosi lotuliukas.gif
user posted image

Gyvai truputi graziau atrodo nei foto
rutcik
o is ko kuna darei, ir kaip paslepi neilona? as vis mastau kaip paslepti, bet minciu pritruksta g.gif
poniav
QUOTE(rutcik @ 2010 05 14, 12:53)
o is ko kuna darei, ir kaip paslepi neilona? as vis mastau kaip paslepti, bet minciu pritruksta g.gif
*

Daugiausia vargo ir buvo su kuneliu, i nailona kisau paralona(kempinele)
O drygeli dariau ant pagaliuko, bet galima ir be jo daryti. Cia paskubom dariau, bet paskui prisesiu pabandusiu kita dar padaryti. Gal geriau gausis g.gif
Erikos skrynelė
poniav - nuostabios žibutės wub.gif sužavėta 4u.gif
poniav
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 05 14, 13:57)
poniav - nuostabios žibutės wub.gif sužavėta 4u.gif
*

Aciu ax.gif bigsmile.gif
rutcik
QUOTE(poniav @ 2010 05 14, 14:21)
Daugiausia vargo ir buvo su kuneliu, i nailona kisau paralona(kempinele)
O drygeli dariau ant pagaliuko, bet galima ir be jo daryti. Cia paskubom dariau, bet paskui prisesiu pabandusiu kita dar padaryti. Gal geriau gausis g.gif
*

seip labai grazei atrodo drugelio kunelis, tik as niekaip nesugalvoju kai ta surisima paslepti is kitos puses ir kiek jieskojau info niekur nerandu. kriaukle kaip dariau tai juostele paslepiau, o dugys nepasislepe
poniav
QUOTE(rutcik @ 2010 05 15, 19:49)
seip labai grazei atrodo drugelio kunelis, tik as niekaip nesugalvoju kai ta surisima paslepti is kitos puses ir kiek jieskojau info niekur nerandu. kriaukle kaip dariau tai juostele paslepiau, o dugys nepasislepe
*

As cia tik pabandymui dariau, tai viska apacioj suemiau ir prie pagaliuko prisukau. Na reiktu pagalvoti kaip cia paslepti viska g.gif
Siandien pabaigiau sita grozi. Sis jau net man paciai patiko. Net pirstai kruvini nuo tos vielos doh.gif uztai rezultatas thumbup.gif
Ir atiduodu ji jusu teismui ax.gif

user posted image
ausree
[quote=poniav,2010 05 15, 22:06]
As cia tik pabandymui dariau, tai viska apacioj suemiau ir prie pagaliuko prisukau. Na reiktu pagalvoti kaip cia paslepti viska g.gif
Siandien pabaigiau sita grozi. Sis jau net man paciai patiko. Net pirstai kruvini nuo tos vielos doh.gif uztai rezultatas thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif super darbelis wub.gif wub.gif wub.gif As vis daznai pasvajoju ka nors tokio ant vieno kotelio padaryti....Labai grazu thumbup.gif
poniav

4u.gif 4u.gif 4u.gif super darbelis wub.gif wub.gif wub.gif As vis daznai pasvajoju ka nors tokio ant vieno kotelio padaryti....Labai grazu thumbup.gif
*

[/quote]

Aciu ax.gif
Tai turedama laiko ir noro imkit ir kazka panasaus pasidarykit, tikrai nera sunku tik reikia laiko ir kantrybes 4u.gif

Kas dar koki grozi parodys? Ar as tik viena dabar sia "liga" sergu?
rutcik
QUOTE(poniav @ 2010 05 15, 23:06)
Siandien pabaigiau sita grozi. Sis jau net man paciai patiko. Net pirstai kruvini nuo tos vielos doh.gif  uztai rezultatas thumbup.gif

user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super puokste, as tai dabar nerimu biski uzsiemusi, kai baigsiu tada bandysiu ir as kazka konstruoti
juste10
Sveikutes,gal galite pasidalinti info kur ir po kiek perkate spalvotas pedkelnes,aciu.
ausree
QUOTE(juste10 @ 2010 05 19, 23:09)
Sveikutes,gal galite pasidalinti info kur ir po kiek perkate spalvotas pedkelnes,aciu.
*

Na nežinau kaip kitos -aš prisipirkau maximoje ir norfoje.Buvo kažkokia akcija.Bet kaina vis vien nemaža,nes spalvotos kojinės brangios.Gal būt galima turguje pažiūrėti?Nors dabar neturiu laiko ir kojinės dar stovi namuose, vis tiek parduotuvėse užmetu akį į kainas ax.gif
poniav
QUOTE(juste10 @ 2010 05 19, 23:09)
*

Sveika, perku pas save turgelyje. Vnt kaina 2 lt
juste10
QUOTE(poniav @ 2010 05 19, 23:21)
Sveika, perku pas save turgelyje. Vnt kaina 2 lt
*

O cia vaikiskos pedkelnytes?Bandysiu ieskot turgelyje,aciu
poniav
QUOTE(juste10 @ 2010 05 19, 23:26)
O cia vaikiskos pedkelnytes?Bandysiu ieskot turgelyje,aciu
*

Na zinok kad nelabai vaikiskos, manau laisvai jas ant saves uzsitemciau, nors esu daug didesne uz vaika thumbup.gif
Zvilgterk pas save turgelyje, parasyk po kiek pas jus
rutcik
QUOTE(juste10 @ 2010 05 20, 00:09)
*

sveikute, as tai pirkau padevetuose perduotuvese tik labai retai buna. o siaip brangokai kainuoja
poniav
Pabandziau dar viena drugeli padaryti, ir stai kas gavosi bigsmile.gif
user posted image
rutcik
o kodel jo kunelis toks kampuotas g.gif biggrin.gif , kaip pasliepei kita puse?
poniav
QUOTE(rutcik @ 2010 06 04, 18:36)
o kodel jo kunelis toks kampuotas g.gif  biggrin.gif , kaip pasliepei kita puse?
*

Sunki jo vaikyste, tai ir kampuotas biggrin.gif
Kai padarysiu kita drugeli nufotkinsiu kita puse
rutcik
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku
mantuxx
drugeliai atrodo nepakartojamai smile.gif
poniav
Nagi mergaitės, kodėl apmirus tema? Niekas nieko gražaus nedarot?
Temos pagyvint įkeliu foto kur iš pedkelnės daryti saldainių medelio papuošimai
user posted image
rutcik
VAU KAIP GRAZU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , CIA PATI DAREI? ohmy.gif
AS VAKAR BANDZIAU AKVARIUMA DARYTI, BET NIEKO NEISEJO( PETKELNE PER SIAURA verysad.gif
poniav
QUOTE(rutcik @ 2010 06 09, 18:09)
VAU KAIP GRAZU thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , CIA PATI DAREI? ohmy.gif
AS VAKAR BANDZIAU AKVARIUMA DARYTI, BET NIEKO NEISEJO( PETKELNE PER SIAURA verysad.gif
*

Taip, visus papuošimus pati darau. Man labiau žiūrisi tokie papuošimai nei dirbtinės gėlės.
Gal bandyk kaip nors iš dviejų dalių daryti, tiesą pasakius net nenumanau kaip tu jį planuoji pasidaryti blush2.gif
rutcik
padariau rema apvalaus akvariumuko, ir bandziau ji apvilkti ( dviguba), bet tik susiraitojo mano akvariumas ir kojine supliso verysad.gif
poniav
QUOTE(rutcik @ 2010 06 10, 18:11)
padariau rema apvalaus akvariumuko, ir bandziau ji apvilkti ( dviguba), bet tik susiraitojo mano akvariumas ir kojine supliso verysad.gif
*

Gal bandyk imti tvirtesne viela ir ji daryti ne apvalu o keturkampi is keturiu daliu gausis, manau tada turetu buti gerai
rutcik
tai kad neturiu kietesnes velos unsure.gif , ai tekto nuneriau( nes ten buvo nertas, o as norejau pabandyti su nailonu)
sAuLyTeA;)
sveikos o kur jus perkat vielutes? g.gif siandien galvoju gal reiketu padaryti koki viena kita darbeli nes neturiu ka veikti tai kaip tik i miesta vaziuosiu reiks pedkelniu nusipirkti biggrin.gif
rutcik
as tai padevetose prekese arba turguje( tik nepirk 40denu), nes man perstoros drogelems pats tas 20denu- nors jau man
poniav
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2010 06 12, 13:16)
sveikos o kur jus perkat vielutes?  g.gif  siandien galvoju gal reiketu padaryti koki viena kita darbeli nes neturiu ka veikti tai kaip tik i miesta vaziuosiu reiks pedkelniu nusipirkti biggrin.gif
*

Sveika, vielutę perku senukuose 0,08 storio. O pedkelnes perku turguj. Sekmes gamyboj, pasirodyk jei ką pagaminsi
saule0803
PONIAV nuostabūs darbeliai thumbup.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.