as  pradejau lauktis besimokydama paskutiniame kurse kadngi buvo 1990 metai tai jokiu kursu ir ir kitokiu priemoniu gydytojai nesiule as mokiausi Vilniuje ten buvau ir registruota po vestuviu darbuvau nepasikeitusi pasa nes istekejau vasara kai buvo atostogos savo gimtineje Vilkaviskyje bet kadangi buvau registruota Vilniuje ten ir nuejau pas gydytoja i studentu poliklinika kadangi pasas buvo nepakeistas tai buvau su megautine pavarde gydytoja sutiko labai nedraugiskai pimiausia paklause ar gimdysiu kai atsakiau kad taip tada susvelnejo ir jau normaliai bendravo pekta nestumo menesi pradejau kraujuoti ir pradejo susitraukineti gimda atsiduriau ligonineje bet viskas aciu dievui susitvarke nestumas ejo sklandziai nei pykino nei tinau tik nestumo pabaigoje negalejau guleti akstielninka nes dusindavo gimdziau savo gimtineje nes ten gryzau pabaigus mokslus gimdymo terminas buvo nustatytas 04.05 bet as ji pravaiksciojau tada 04.08 ir ji pravaiksciojau atejo balandzio 9 diena mano gydytoja mane nusiuncia gultis i skyriu man jau tuputi maudzia strenas paguldo i priesgimdyvine palata ir guliu as ten sau niekas toliau nevyksta paguliu dvi dienas mane iskelia i nestumo patologijos skyriu nesten atseit vieta atsirado o pagulde nei normalia lova o ant siauros kusetes kur apsiversti neimanoma o as su didziuliu  ( kai guliausi i skyriu galvojau kad pagimdysiu lengvai tai dar neieskojom pazistamu )guliu as antos kusetes nervai itempti atein agydytoja vakarinei vizitacijai as jos ir nemaciau nes knyga skaiciau(reikejo kazkaip laika stumti) paklause vaisiaus tonu su tokiu mediniu vamzdziir isejo nieko nepasakiusi ir nepaklaususi as nespejau net sureaguoti vakare sesele kvieciasi vaistus skatinancius leisti ir klausia ar neskauda o as sakau kad truputi skauda ji tada iskviecia gydytoja toji su baisiais keiksmais ateina ir mane visaip isvadina kodel as jai nieko nesakiusi apziuri ant kedes ir vel iseina man po tokiu scenu visai pakrinka nervai as zliumbiu nuejau paskambinti mamai ji pazystama su vyr. gydytoju mamai viska papasakoju kas ivyko ji is namu paskambina i skyriu isplusta gydytoja poto skambina vyr. gydytojui i namus praso pagalbos ir suzino kad skyriuje dirba jos pazistama gydytoja kuria katik ispludo ta pati gydytoja ateina pas mane dar karta vel ant kedes vel iseina po valandeles vel ateina visa pasikeitusi ir varda mano jau zinanti visa meili ir gera ;perkelia mane atgal i priesgimdyvine palata ir ryta jau guldo ant stalo ir pradeda skatinti pamaina pasikeicia as guliu su laseline ant gretimo stalo salia gimdo moterys o as sau guliu skausmas nedidelis dar ateina pietus man jau pradeda daugiau skaudeti pakeicia laselines ir gulint ant stalo truksta vaisiaus vandenu pusle trauktis jau nera kur as paskau akuserei ji sako ateis vedejas ir apziures as toliau guliu man skauda mane kalbina praktika atliekancios seseles tai tuputi nukreipia demesi nuo skausmo ateina vedejas apziuri ir pakrapcius ten truputi vandenys suslapina jam rankoves man pasako kad jei iki 15 val nepagimdysiu darys cezari bet ateina ir 15 ir 18 val. nieko tik diziulis skausmas nuo kurio atsijungineju vakaras mama atveza savo pazistama gydytoja nors ne jos budejimas ateina dar vienas gydytojas kuris operuoja ir ziuri kas darysis toliau o man jau nuo skausmo viskas apteme laikas eina o skausmui galo nera pagaliau gimdos atsidarymas pilnas ir pradedam stumti darvienas gydytojas man uzsigula ant pilvo siaip ne taip uzgimsta mano sunelis bet man jo nerodo ir nepasko kas gime du kartus klausiau as nesupratau kas vyksta nes buvau apdujusi nuo skausmo p kaip veliau suzinojau sunelis patyre deguonies bada is kart neverke prariko veliau o placenta pasirodo buvo visiskai suirusi jau galejo baigtis viskas liudnai vaikelis gime 23. 15 3.700kg ir 52 cm ryta jau pasiruosiau kai atnes ji palatos kaimynei atnese o man ne klausiu seseles kodel o ji sako kad mano vaikutis inkubatriuje tai tokia mano istorija
Nieko sau
2005 05 12, 17:49
ooo, jau senai gimdei, o taip ryskiai atsimeni viska
QUOTE(gritte @ 2005 05 12, 19:49) ooo, jau senai gimdei, o taip ryskiai atsimeni viska  taip atsimenu nes buvo sunkus gimdymas labai isireze i atminti nes gimdymas buna viena arba du kartus gyvenime o ypatingai pirmagimis po sio gimdymo as jauciausi lyg buciau gavusi Nobelio premija tu nisivaizduoji koks tai jausmas pati pagimdysi tai matysi
QUOTE(vikuliuks @ 2005 05 17, 14:21) aciu uz palaikyma tokie dalykai neissitrina is atminties nors ir praejo eile metu ir sunus jau paauglys bet...
Varpelis
2005 05 18, 15:01
Nnika, labai sunku skaityti, kai visiškai jokių skyrybos ženklų nevartoji, tiesiog labai sunku skaityti, kai nematai, kur pauzė, sakinio pabaiga ir pan.  Pasistenk kitą kartą dėl mūsų, skaitančiųjų  , kaip manai?
is tiesu sunkoka skaityti teksta be skirybos zenklu  vis tik aciu, kad pasidalinai savo istorija, na tikiuosi, kad lietuvoje per 15 pasikeite ligoniniu atmosfera
funnygirl-
2008 02 06, 11:05
Saunu,kad viskas baigesi gerai
Gimdymo istorija - vienas sakinys, tik nežmoniškai ilgas.
daluzenik
2008 02 06, 17:56
Ziauru Tik niekaip nesupratau ko tu i ta provicija beldeisi gimdyt, jai registruota buvai Vilniui Taip ir leliuka galejai prarast, tai ka jie nemate, kad pernesiotas? Na aciu dievui, kad laimingai baigesi, nes jai dar ne pazintys, tai butume gal skaite ne sitam forume, kaip istorija, bet gal pet telika butu parode eilini nelaiminga gimdyma, del kurio nera kaltu Sveikinu ir daugiau linkeciau taip nerizikuot savo ir vaikiuko gyvybe, bei sveikata
*Spyglė*
2008 02 06, 21:28
Tikrai dziugu,kad viskas gerai baigesi
kukuruze7
2008 02 07, 11:53
jau taip viska mamyte isdeste,tarsi be atsikvepimo  o siaip tai viskas gerai,kas gerai baigiasi
evilish
2010 05 18, 17:27
|
|