Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sunkūs santykiai su vyru
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
nmante
As nesusisneku su vyru,viskas prasideda nuo to,kad man baisiai skausmingas yra vaziavimas i kaima ,i jo gimtine-gal del to,kad esu miestiete,gal del saltu santykiu su anyta...Po siu kelioniu daznai buna nesikalbejimai,priekaistai vienas kitam del iv.dalyku.Kartais save pagaunu,kad su vyru nera apie ka kalbeti,po darbo tik tylim,bendru interesu neperlabiausiai,vaikas tik...Stai dabar arteja kelione prie juros,bet visa savaite tik ir svaidomes -,,as nevaziuosiu,,vienas kitam.Greiciausiai taip ir bus...Vyras pasiims vaika ir isleks i kaima...
Apskritai,nuolatos jauciu baime ,kad galim susipykti,toliau vaziuot irgi bijau kartu,nes bijau barniu...
*ssuzzi*
QUOTE(nmante @ 2008 06 06, 10:27)
As nesusisneku su vyru,viskas prasideda nuo to,kad man baisiai skausmingas yra vaziavimas i kaima ,i jo gimtine-gal del to,kad esu miestiete,gal del saltu santykiu su anyta...Po siu kelioniu daznai buna nesikalbejimai,priekaistai vienas kitam del iv.dalyku.Kartais save pagaunu,kad su vyru nera apie ka kalbeti,po darbo tik tylim,bendru interesu neperlabiausiai,vaikas tik...Stai dabar arteja kelione prie juros,bet visa savaite tik ir svaidomes -,,as nevaziuosiu,,vienas kitam.Greiciausiai taip ir bus...Vyras pasiims vaika ir isleks i kaima...
  Apskritai,nuolatos jauciu baime ,kad galim susipykti,toliau vaziuot irgi bijau kartu,nes bijau barniu...
*

Siaip reiketu susesti ramiai ir pasikalbeti ax.gif pas mus buna panasiu situaciju,issirekiam ir susedam ramiai pasikalbam,kas netinka,kas blogai,kodel taip elgiames,manau geriaurias sprendimas yra kalbetis apie viska 4u.gif
nmante
tai kad kalbetis noro nera,bijau,kad sukils dar didesne banga pikciu,izeidimu...ai,jau nebezinau,ko noriu...juk ne pirmas kartas,man net but nesinori kartu,ka cia apie kalbejimasi...noras kalbetis dingsta,kai zinai,kad barniai kartosis ir kartosis,nematau prasmes kalbejimesi.
Paška
Šiaip norėtūsi pasakyti, kad ši krizė praeis. Bet iš potėkstės aiškėja, kad tu nebenori ieškoti kelio bendram gyvenimui. Gal kol jauna ir graži bėk, o jis te lieka su mama kaime. Fui, nemėgstu vyrų bambagyslę vis dar suaugusių su mama.
nmante
Ne ,suauges su mamagysle jis nera,neperdazniausiai ten vazineja,ir visas jo gyvenimas miestecia tik as bais nenoriu...
ilisa
Jei jau tiek pavargusi nuo barniu, kad nebenorit kalbetis, tai, manau, ne kas... Nes as tai nelabai isivaiduoju, kaip galima isspresti problemas nesikalbant. Aisku, kartais galima pralaukti, kol nuslugs emocijos ir krize praeis, bet vistiek jei nebuvo pokalbiu, lieka nuoskaudu, ivairiu neissakytu dalyku, kurie gali labai netiketai visai nesusijusiose situacijose paskui prasiverzti... Beje, kalbetis - tai nereiskia svaidytis izeidimais, riksmais ir kandziomis replikomis
tigriuke
labutis labai uzjauciu del tokios situacijos zinok as panasiai negaliu susikalbeti su vyru mes visai nesikalbam as nezinau apie ka su juo kalbetis man jau atrodo kad mes kalbam tik tada kai rekiam vienas ant kito o as vis verkiu bet bijau kad vaikelis gimtu irzlus tai stengiuosi isvis nesimatyti su juo ir nebendraut nes kitaip tik nervus gadinu jis negyrdi manes as jo man atrodo kad geriausia skirtis bet .... verysad.gif
tad linkiu ir tau susimastyt ar verta but su zmogum su kurio nenori but unsure.gif
Tatli
Pas mus irgi panasi situacija tik tai tai prasidejo po to kai gime vaikelis, vyras nuolat dirba mum laiko nelieka,kai buna namuose nuolat jam priekaistauju o jisai pradeda atsikalbineti kad tai del musu jisai viska daro doh.gif vienu zodziu prasideda barniai vaikas iskart pradeda irgia verkti labai jautriai reagoja netgi i pakelta balsa verysad.gif Jau pradedam galvoti apie skirybas, as pirmoje eileje pradedu galvoti apie vaiko psihika,jisai kad tarp musu kazkur meile dingo verysad.gif Kalbejom gal 100kartu apie musu problemas po to pagerejimas savaitei o po to vel is naujo verysad.gif
nmante
na ka as galiu pasakyt po tu barniu,nekalbejimu-NEBUNA PADETIES BE ISEITIES9jau ir prie juros,ir kaime atbuta...ir nieko,visai gerai
noriu visas paguost,kad tiketume,kazka darytumete,kalbetumete,aiskintumetes...
ta juoda minute atrodo,kad pasaulis griuva,bet,patikekit,buna,viskas praeina,zinoma,musu pastangu deka.
jei tikit,melskites,kai buna sunku-tikrai padeda...
jei ne-gal pradekit tai daryt...na nezinau...man padeda
linkiu tikrai nosies nenukabint ir kuo maziau bumbet ant vyru,bandyt juos suprast...
sekmes
Nauja narė
zinai rodos kalbi apie mane blink.gif
tik va pas mane minusas didelis as gyvenu su anyta verysad.gif Vyras mano nei ketina nei nori iseiti kur nors atskirai, pirkti nepirksim nes pinigu nera o imti paskla jis nenori nes visa gyvenima jo zodziais tariant jis kupros nelenks verysad.gif Su motina jie pesasi bet tuo pat ir artimi.pvz..jo mama zino kur jo atliekami pinigeliai padeti o as ne( jie taip galvoja) blush2.gif pvz sako pinigu neturim o zinau kad yra padeta ir su 000 ne vienas blink.gif bet..man to zinoti negalima...sunku nes mano zmogui svarbu tik kompas, filmai pavalgyt ir sex..kurio as nenoriu unsure.gif
labai daug kartu ketinau iseiti bet..vaikai be proto teva myli ..isejus juos traumuosiu...todel plystu pusiau kaip sunku..ar myliu ji?? nezinau...kaskur kerteleje yra dar jausmo bet ne tiek kiek reiketu...jei noriu su pakalbeti ko noreciau as gyvenime..sako; pakalbek pakalbek...ir ziuri kaip i psichine..sako pas psichologa eik..eiciau jei padetu..buiti sutvarkyti-remontas darytas pries 30 metu turbut..nieko ismesti negalima nes viskas uosvenes prisiminimai,praeiti negalima kaip apsikrovus verysad.gif verysad.gif istikruju rasau ir verkti norisi verysad.gif verysad.gif nezinau kiek ilgai tempsiu..dabar mazyli auginu..bet jauciu kad pradejus dirbti sukaupus drasa tikrai iskeliausiu ..bus sunku bet gal atsigausiu unsure.gif na nezinau ka daryti kaip kalbeti..kai pykstames as debile, durne ir pasiusta toolii..skaudina labai ..aisku nenusleidziu ir reziu viska i akis bet..naudos jokios.Jis po keliu val atlyzta vel meilinasi o as...negaliu per save perlipti ir atleisti uz zodzius ir ttt verysad.gif verysad.gif tai vat istorija tokia
Puzirc
sunku kai skiriasi interesai. taciau galbut pasisitenkite suprasti vyra, jis taip auges, tai didele jo gyvenimo dalis, nori kad vaikas perimtu kazka is jo vaikystes ir pan. galbut pasistenkite pasikalbeti su anyta, juk kiekvienas zmogus idomus, gal joje rasite kazka patrauklaus. sunku bus islaikyti tokius santykius jei nesistengsite abu. suprantu jus, man taip pat ne prie sirdies kaimas, taciau pastangos ir teigiama nuostata daro savo.
jusu konfliktu sprendimo budas - t.y. rekimas, grasinimai - yra destruktyvus, tai griauna santykius, jausmus. turite atsakyti sau, ko norite is siu santykiu, ar verta del ju pasistengti. jei taip, tuomet leiskite kup daugiau laiko su mylimuoju, kalbekites, dalinkites svajonem. is pradziu gali buti suku, neiprasta, bet po truputi galite vel atrasti savo mylimaji ir santykiai pakryps i geresneje puse. sekmes.
jurgitaru
sveikos. nuo rugsejo pradejau eiti i darba, nors dukrytei tik po menesio sukaks dveji. sunui ketveri, nuo rugsejo isleidau i darzeli. dukra vis dar zindau, tad esu labai jautri (manau,ad tie hormonai turi itakos). kol dirbu, dukryte priziuri anyta (nors ir ne uz dyka, bet pinigu mum netruksta, todel jai mokam). anyta aptvarko namus, pagamina pietus, daug bendrauja su dukryte. bet kai ji isvaziuoja i namus, ir lieku seimininkauti as, mane biesina, nervina, siutina vyro elgesys. grizes is darbo jis pavalgo ir isidrebia pries televizoriu. nesugeba nei savo lekstes isiplauti, ka jau kalbeti apie skalbiniu lankstyma, zaislu tvarkyma... del bet kokio darbelio turiu eit ir baksnoti. nesusipranta pats nei malku i peciu imesti, nei lemputes isukti (virtuveje jau 2 savaites perdegusi, bet dar nepabaksnojau, ziuresiu, kada savo iniciatyva parodys). nu net issimaudyti ir triusikus pasikeisti reikia tik tada, kai as pabaksnoju doh.gif nebegaliu jau, uzkniso galutinai. nes jei pradedu isijausti i ta baksnojima, tai jis ima atsikalbineti, Pvz: juk esi virtuvej, tai ir isplauk ta mano lekste! schmoll.gif nesu as tarnaite, bet matau,kad ir vaikai ima megdzioti jo elgesi, t.y. nieko paskui save nesutvarko, o paraginti nesijudina irgi... pries pora dienu pratrukau, daviau vyrui i skura, isvijau miegoti i kita kambari ir dabar jauciuosi dar sudiniau. jis nera blogas zmogus, bet toks poziuris mane zudo. namie nesusigalvoja jokiu darbu, o gyvenam nuosavam name - tai ir kiemas dar prie namo yra, be to, abu po automobili vairuojam, kuriuos karts nuo karto ir paremontuoti reiktu... nu bet nepastumsi, nepabaksnosi, nieko ir nebus padaryta. toks vaizdas, kad jis mintyse galvoja kaip mokinukas neatlikes namu darbu - gal pamirs ir netikrins, praslysiu kaip nors. beje, dirbu pradinej mokykloj tai tokia situacija man kaip uzdaras ratas atrodo - darbe visa laika turi ant itampos, nes vaikai labai gudrus ir kaip plesrunai tuoj pat pastebes tavo silpna vieta, jei tokia turesi. tai negana to, namuose irgi visa laika ant itampos turiu buti ir uz visus apie viska pagalvoti doh.gif . nebegaliu, help
biteMaja99
QUOTE(jurgitaru @ 2009 11 11, 16:07)
sveikos. nuo rugsejo pradejau eiti i darba, nors dukrytei tik po menesio sukaks dveji. sunui ketveri, nuo rugsejo isleidau i darzeli. dukra vis dar zindau, tad esu labai jautri (manau,ad tie hormonai turi itakos). kol dirbu, dukryte priziuri anyta (nors ir ne uz dyka, bet pinigu mum netruksta, todel jai mokam). anyta aptvarko namus, pagamina pietus, daug bendrauja su dukryte. bet kai ji isvaziuoja i namus, ir lieku seimininkauti as, mane biesina, nervina, siutina vyro elgesys. grizes is darbo jis pavalgo ir isidrebia pries televizoriu. nesugeba nei savo lekstes isiplauti, ka jau kalbeti apie skalbiniu lankstyma, zaislu tvarkyma... del bet kokio darbelio turiu eit ir baksnoti. nesusipranta pats nei malku i peciu imesti, nei lemputes isukti (virtuveje jau 2 savaites perdegusi, bet dar nepabaksnojau, ziuresiu, kada savo iniciatyva parodys). nu net issimaudyti  ir triusikus pasikeisti reikia tik tada, kai as pabaksnoju doh.gif nebegaliu jau, uzkniso galutinai. nes jei pradedu isijausti i ta baksnojima, tai jis ima atsikalbineti, Pvz: juk esi virtuvej, tai ir isplauk ta mano lekste!  schmoll.gif nesu as tarnaite, bet matau,kad ir vaikai ima megdzioti jo elgesi, t.y. nieko paskui save nesutvarko, o paraginti nesijudina irgi... pries pora dienu pratrukau, daviau vyrui i skura, isvijau miegoti i kita kambari ir dabar jauciuosi dar sudiniau. jis nera blogas zmogus, bet toks poziuris mane zudo. namie nesusigalvoja jokiu darbu, o gyvenam nuosavam name - tai ir kiemas dar prie namo yra, be to, abu po automobili vairuojam, kuriuos karts nuo karto ir paremontuoti reiktu... nu bet nepastumsi, nepabaksnosi, nieko ir nebus padaryta. toks vaizdas, kad jis mintyse galvoja kaip mokinukas neatlikes namu darbu - gal pamirs ir netikrins, praslysiu kaip nors. beje, dirbu pradinej mokykloj tai tokia situacija man kaip uzdaras ratas atrodo - darbe visa laika turi ant itampos, nes vaikai labai gudrus ir kaip plesrunai tuoj pat pastebes tavo silpna vieta, jei tokia turesi. tai negana to, namuose irgi visa laika ant itampos turiu buti ir uz visus apie viska pagalvoti doh.gif . nebegaliu, help
*

...kaip suprantu esi pedagogė ir turbūt geriau už mus visas žinai kaip veikia teigiamas pasktinimas ir kaip veikia nuolatinė kontrolė ir bausmės...Iš to kaip aprašai vyrą, kokius palyginimus naudoji g.gif ...santykiai - tai dviejų žmonių reikalas, kai vienas imasi pernelyg didelės kontrolės, kitas (jei sugeba) linkęs tos kontrolės atsisakyti...jeigu jauti, kad buvimas mama 3 žmonėm savo namuose tampa nebepriimtinas, vienas iš galimų kelių - leisti būti suaugusiam bent vienam iš tos trijulės, o sau leisti nebūti jam kontroliuojančia motina, o labiau palaikančia žmona.

sėkmės
RutaPuta
musu didziausi pykciai kyla del to,kad mano vyras VISAD veluoja VISUR doh.gif Buna taip,kad as su vaikais issiruosiu, jau laukiam prie duru, o jam dar tai tas tai tas, laksto laksto, galiausiai dar i tuoleta uzsimano, dar nulekia i saldytuva pries iseinant, nesvarbu net tada jei mes po pietu... Na, zodziu, mane irgi siaubingai erzina, tuo labiau,kai as visad buvau skrupulingai punktuali.

Turim savo versla, tai jis ne karto neatlieka darbu laiku, jei as to nesiimu, ateina darbininkai pas ji ir lukuriuoja, laukia,kol bosas susiruos. Jie jau iprate- juokiasi is jo, o jis vis bega bega, lekia, vis jam kazkas dar nepadaryta... Bet veluoti grieztai neleidzia...

Kai is nevilties pasiskundziau jo mamai viena kart, tai ji man sako : 'bet i lektuva jis nera pavelaves !!!" jau net tokie krastutinumai... beje ir pries skrydzius as viska suruosiu, nes jei ne, tada jis vel bega.. Net mano teti erzina - sako nu viskas pas ji gerai, tik tas velavimas doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dabar visad jei pasako valanda kada eisim ar jis gris, pridedu ramiai dar valanda ir tada maziau tenka laukti lotuliukas.gif

Beje, nesenai turejau sertifikatu iteikimo vakara, kvieciami buvo visi su poromis- oficialioji dali, vaises, muzika. Buvo jis perspetas jau pries menesi apie tai... Bet ka jus manot, jis taip ir negrizo- velavo, nes jam vel kazkas pamaise, o as praleidau savo sertifikato iteikima ir kai pagaliau nusigavau- iteikimai buvo ipuseje, o salia manes stovejo tuscia kede doh.gif
Siaubingai uzpykau, iskeliau skandala, kita vakara jis mane vedesi i restorana, samde aukle vaikams nakciai ir visaip pataikavo, bet vistiek zinau,kad nieks nepasikeis. Tik niekaip negaliu su tuom susitaikyti verysad.gif - iseit su juom kur laiku- neimanoma doh.gif
jurgitaru
QUOTE(biteMaja99 @ 2009 11 12, 10:40)
...kaip suprantu esi pedagogė ir turbūt geriau už mus visas žinai kaip veikia teigiamas pasktinimas ir kaip veikia nuolatinė kontrolė ir bausmės...Iš to kaip aprašai vyrą, kokius palyginimus naudoji g.gif ...santykiai - tai dviejų žmonių reikalas, kai vienas imasi pernelyg didelės kontrolės, kitas (jei sugeba) linkęs tos kontrolės atsisakyti...jeigu jauti, kad buvimas mama 3 žmonėm savo namuose tampa nebepriimtinas, vienas iš galimų kelių - leisti būti suaugusiam bent vienam iš tos trijulės, o sau leisti nebūti jam kontroliuojančia motina, o labiau palaikančia žmona.

sėkmės
*

aciu uz patarima. bandysim igyvendinti. taciau save pakeisti irgi nera lengva. nervuojuosi, kai kas nors vyksta ne pagal plana ( aisku, ne pagal mano plana). cia didizusia situacijos kaltininke, ko gero, esu pati, nes taip tyliai, ramiai ir nejuciomis visas pareigas sau susikroviau, o vyrui taip tik patogiau. dabar jau visko nebepavezu...
beje, situacija taisosi po truputi, stengiuosi ramiau reaguoti i neatliktus darbus, pamistas pareigas, nepriekaistauti, o priminti. tai maziau suerzina. Bet reikejo taaaaaiiiip ziauriai susipykti, kad net daugiau nei savaite atskiruose kambariuose miegojom!
aole
As tai pasakyciau, kad jums truksta sekso blush2.gif biggrin.gif jeigu vyras parodytu jums daugiau demesio, nebadytu akis nei ismetyti daiktai, nei neisplautos lekstes biggrin.gif
biteMaja99
QUOTE(jurgitaru @ 2009 12 15, 18:22)
aciu uz patarima. bandysim igyvendinti. taciau save pakeisti irgi nera lengva. nervuojuosi, kai kas nors vyksta ne pagal plana ( aisku, ne pagal mano plana). cia didizusia situacijos kaltininke, ko gero, esu pati, nes taip tyliai, ramiai ir nejuciomis visas pareigas sau susikroviau, o vyrui taip tik patogiau. dabar jau visko nebepavezu...
beje, situacija taisosi po truputi, stengiuosi ramiau reaguoti i neatliktus darbus, pamistas pareigas, nepriekaistauti, o priminti. tai maziau suerzina. Bet reikejo taaaaaiiiip ziauriai susipykti, kad net daugiau nei savaite atskiruose kambariuose miegojom!
*

drinks_cheers.gif džiaugiuosi, kad sekasi mažintis įtampą, o gal ir dalį atsakomybės naštos po truputėlį gražinti savo sutuoktiniui. Taip ir toliau thumbup.gif
kita vertus, seksualiniai sutuoktinių santykiai - labai stiprus juos jungiantis ryšys ir galinga abu partnerius apdovanojanti motyvacinė "priemonė":), todėl geriau būti atsargioms su nemiegadieniais kartu ax.gif ....na nebent brangusis knarkia taip, kadd net sienos linksta doh.gif
jurgitaru
QUOTE(biteMaja99 @ 2009 12 17, 10:42)
drinks_cheers.gif džiaugiuosi, kad sekasi mažintis įtampą, o gal ir dalį atsakomybės naštos po truputėlį gražinti savo sutuoktiniui. Taip ir toliau thumbup.gif
kita vertus, seksualiniai sutuoktinių santykiai - labai stiprus juos jungiantis ryšys ir galinga abu partnerius apdovanojanti motyvacinė "priemonė":), todėl geriau būti atsargioms su nemiegadieniais kartu ax.gif ....na nebent brangusis knarkia taip, kadd net sienos linksta doh.gif
*

nea, vyras knarkia nedaug ir negarsiai. o del demesio tai tikrai nesiskundziu. jeigu butu progu, jis man ji rodytu ir rodytu, taciau man tem nelieka energijos nei noro po visu darbu darbe ir namuose. be to, dar zindau musu jaunele (ir nakti), tai patikekit, poilsio noriu kaip... nu net nezinau kaip- kas schmoll.gif Siuo metu esu isitikinus, kad didziausias zmogiskas malonumas gyvenime yra miegas! O sexsas kaip ir trukdo miegoti blink.gif
biteMaja99
QUOTE(jurgitaru @ 2009 12 17, 23:51)
nea, vyras knarkia nedaug ir negarsiai. o del demesio tai tikrai nesiskundziu. jeigu butu progu, jis man ji rodytu ir rodytu, taciau man tem nelieka energijos nei noro po visu darbu darbe ir namuose. be to, dar zindau musu jaunele (ir nakti), tai patikekit, poilsio noriu kaip... nu net nezinau kaip- kas schmoll.gif Siuo metu esu isitikinus, kad didziausias zmogiskas malonumas gyvenime yra miegas! O sexsas kaip ir trukdo miegoti blink.gif
*

...atsiprašau, kad kišuosi ne į savo reikalus ax.gif blush2.gif ....bet ar aš teisingai supratau, kad jaunėlei jau 2 metai, o tu ją žindai naktimis? Ir po tokio nakties (tiek tau, tiek mažylei) eini į darbą? O mergytė miega su jumis, ar tu eini ją žindyti į jos kambarį? g.gif
Po tokios dienotvarkės nesistebiu, kad seksui nelieka nei jėgų nei noro...
tačiau čia slypi tokia viena maža bjauri bėdelė....kuo mažiau sekso turime, tuo mažiau jo norime, kol galų gale gal jau ir norėtume, bet tai tampa tokiu nerimu keliančiu dalyku, kad jau geriau visais būdais stengiamės jo išvengti...ir sutuoktinių santykiams tai nėra labai į gera....
jurgitaru
QUOTE(biteMaja99 @ 2009 12 22, 10:03)
...atsiprašau, kad kišuosi ne į savo reikalus ax.gif  blush2.gif ....bet ar aš teisingai supratau, kad jaunėlei jau 2 metai, o tu ją žindai naktimis? Ir po tokio nakties (tiek tau, tiek mažylei) eini į darbą? O mergytė miega su jumis, ar tu eini ją žindyti į jos kambarį? g.gif 
tačiau čia slypi tokia viena maža bjauri bėdelė....kuo mažiau sekso turime, tuo mažiau jo norime, kol galų gale gal jau ir norėtume, bet tai tampa tokiu nerimu keliančiu dalyku, kad jau geriau visais būdais stengiamės jo išvengti...ir sutuoktinių santykiams tai nėra labai į gera....
*

viskas labai teisingai. mazylei dveji, ji miega musu lovoj, niekur eiti man nereikia ir pakankamai isimiegu (keliasi pora katu per nakti). Noreciau daugiau supratimo ir palaikymo is sutuoktinio. darbas man naujas, jauciuosi isitempus, o kai dar namuose nesulauki palaikymo ir supratimo. o ramybes isvis ner kur ieskoti... o apie intymius santykius isvis patyliu doh.gif . labiausiai nusiraminti ir gerai pasijusti padeda vaiku meile ir svelnumas. ir zindymas yra vienas is teigiamu,netgi pats teigiamaiusias dalykas, ka turiu namuose.
o mano sutuoktinis tai siaip yra geras , svelnus, ramus ir t.t., bet visai be iniciatyvos. nu tiesiog nemoku paaiskin. viska turiu pasakyti ka kur ir kada padaryti, ir kartoti, baksnoti, stumti... nu nebelieka energijos, jauciuosi isisunkusi. verysad.gif verysad.gif
RutaPuta
QUOTE(jurgitaru @ 2009 12 22, 15:01)
viskas labai teisingai. mazylei dveji, ji miega musu lovoj, niekur eiti man nereikia ir pakankamai isimiegu (keliasi pora katu per nakti). Noreciau daugiau supratimo ir palaikymo is sutuoktinio. darbas man naujas, jauciuosi isitempus, o kai dar namuose nesulauki palaikymo ir supratimo. o ramybes isvis ner kur ieskoti... o apie intymius santykius isvis patyliu doh.gif . labiausiai nusiraminti ir gerai pasijusti padeda vaiku meile ir svelnumas. ir zindymas yra vienas is teigiamu,netgi pats teigiamaiusias dalykas, ka turiu namuose.
o mano sutuoktinis tai siaip yra geras , svelnus, ramus ir t.t., bet visai be iniciatyvos. nu tiesiog nemoku paaiskin. viska turiu pasakyti ka kur ir kada padaryti, ir kartoti, baksnoti, stumti... nu nebelieka energijos, jauciuosi isisunkusi. verysad.gif  verysad.gif
*

Labai tave suprantu 4u.gif
As istekejus antra karta, mano pirmas vyras mires, bet tai buvo pries 8 metus, todel as jau nesigraudinu kalbedama apie ji.

Tai va, as istekejau pries 5 metus (antra karta). Abu jie labai panasus isvaizda: ugis, plaukai, sudejimas ir t.t. Matyt mano toks vyro tipas biggrin.gif Pirmasis buvo toks ramus, letas, visur ji reikejo stumti, prasyti. Prarado jis darba- lauke,kol kas pasiulys, pats negalvojo nieko daryti- man vare stresa toks jo elgesys! As buvau visur organizatore- ant jo pykdavau,kodel as , o ne jis doh.gif Bet buvo labai geras ir mielas.
Dabartinis visai kitoks- labai smarkus, visur bega, organizuoja ir mane 'strojina' biggrin.gif jei ko nepadarau tai bara mane, burba, nervuojasi. Atsidare savo bizni, pastoviai kazka naujo sumasto. Man liepia daryt ir dar nepatenkintas, kad as per leta blush2.gif

Taiva, ne dabar nezinau,kas geriau butu.... wub.gif Manau reikia prisitaikyti prie to, kuri turi ir myleti ji jei nieko blogo nedaro (turiu omeny musasi arba i sona lakso)

Graziai sutikit Kaledas 4u.gif
studente1987
Laba diena,skaitau ir matau,kd daug kas sutampa...
su vyru nebesusiklabam jau senokai... susvetimejom,o ir kalbet nebera poreikio,nes tas draskymas labai sekina ir vistiek neissiaiskinam o dar pabloginam padeti...
dar vyras prisipazino kad vargiausiai man nieko nebejaucia,ir tai as jauciu,nes siaip daug dirbdavau,pati del to kalta, o per iseigines,jauciuos kad jam trugdau,varginu ir nervinu.nera net poreikio kartu but.
Pati noreciau gelbet padeti,kazka keist,bet nesulaukiu atsako i tai...
nesakau ka jis blogas,rupinasi namais buitim.bet jaucias kad esam kaip kaimynai
ir pas mus tokia taktika, kam kalbet -jeigu galim tylet.turbut pavargom draskyt vienas kita.
jau ir apie skyrybas kalbejom ne karta,neaisku gal jau ir butume issiskyre,jei nesilaukciau vaikelio....
jauciuosi ikista i spastus,nzn kaip elgtis,o tas laukimas neaisku ko,ir santykiu negerejimas,mane zlugdo,tik dar del nestumo neleidziu sau paluzt.

niekam is artimuju nesipasakoju nes vistiek nesupras manes,bet man jau galvele neissnesa kaip elgtis...mums...man,,,ir rods susprogsiu laikydama viska savy...l
Keirona
QUOTE(studente1987 @ 2010 01 08, 10:50)
Laba diena,skaitau ir matau,kd daug kas sutampa...
su vyru nebesusiklabam jau senokai... susvetimejom,o ir kalbet nebera poreikio,nes tas draskymas labai sekina ir vistiek neissiaiskinam o dar pabloginam padeti...
dar vyras prisipazino kad vargiausiai man nieko nebejaucia,ir tai as jauciu,nes siaip daug dirbdavau,pati del to kalta, o per iseigines,jauciuos kad jam trugdau,varginu ir nervinu.nera net poreikio kartu but.
Pati noreciau gelbet padeti,kazka keist,bet nesulaukiu atsako i tai...
nesakau ka jis blogas,rupinasi namais buitim.bet jaucias kad esam kaip kaimynai
ir pas mus tokia taktika, kam kalbet -jeigu galim tylet.turbut pavargom draskyt vienas kita.
jau ir apie skyrybas kalbejom ne karta,neaisku gal jau ir butume issiskyre,jei nesilaukciau vaikelio....
jauciuosi ikista i spastus,nzn kaip elgtis,o tas laukimas neaisku ko,ir santykiu negerejimas,mane zlugdo,tik dar del nestumo neleidziu sau paluzt.
niekam is artimuju nesipasakoju nes vistiek nesupras manes,bet man jau galvele neissnesa kaip elgtis...mums...man,,,ir rods susprogsiu laikydama viska savy...l
*

Atrodo, kad pati dar esi neapsisprendusi ir is tikruju nezinai, ar tu nori buti su juo ar ne, ar myli ji, ar ne. Labai daug nepasitikejimo savimi, netikrumo skaitant tavo posta. Del santykiu visada yra "kalti" abu partneriai. Tad, reikia dirbti (kalbetis) abiem.
Atrodo, kad bijai su juo kalbetis, nes tikiesi "draskymosi", bet kartu ir negali laukti arba kankina ta pasyvi pozicija. Tad, reiktu ismokti taip kalbetis, kad tai leistu tau konkreciai ir aiskiai issakyti savo jausmus jam. Butent dabar, turi stengtis nelaikyti savyje sunkiu emociju. Pyktis, nepasitenkinimas ir kitos sunkios emocijos nera tabu, bet svarbu moketi jas civilizuotai isreiksti,jauciant pagarba vienas kitam ir atsakomybe uz savo gyvenima.
Visu pirma, reikia iveikti baime kalbetis atvirai ir stiprinti pasitikejima savimi ir mylimuoju.

Murlyka
QUOTE(biteMaja99 @ 2009 12 22, 10:03)
...atsiprašau, kad kišuosi ne į savo reikalus ax.gif  blush2.gif ....bet ar aš teisingai supratau, kad jaunėlei jau 2 metai, o tu ją žindai naktimis? Ir po tokio nakties (tiek tau, tiek mažylei) eini į darbą? O mergytė miega su jumis, ar tu eini ją žindyti į jos kambarį? g.gif 
*

Truputi panasiai ir pas mane "seimoj". Gyvenam mes nesusituoke, mazylei tuoj 6men. Nezinau nei kaip apibudint santykius... Snekekis nesisnekejes-efekto jokio. Vaiko norejom, pasidarem. Anksciau buvo problemu, nes jis megdavo isgert, ne degtine-alaus, losdavo... Kai apsigyvenom kartu, beja, labai greitai (dabar mastau ko as skubejau!!!!!!!!!), apsistojom pas jo tevus. Tai buvo baisiausias laikotarpis mano gyvenime(jo mama labai faina, bet man buvo baisu). Veliau issinuomojom buta. Koki menesi viskas buvo gerai... pradejo isgerinet, nes as uzdirbdavau daugiau negu jis. Prisigeres pamete pinigus, tai buvo paskutinis lasas mano kantrybes taurej:lotuliukas: Pabegau namo, kai isvykau pasakojo, kad buvo samones netekes aceit sirdis sustreikavo doh.gif Zodziu, gal nuo pergerimo, ka as zinau... Susitaikem, isvaziavom i Vilniu. Gavom darbus, uzdirbdavom pakankamai. Va tada ir leliukas pilve apsigyveno. Atrode viskas neblogai... Taciau per nestuma jis pareiske, kad nenori myletis.. Skaiciau, kad buna vyrams toks dalykas... O man hormonai tiek sukile buvo, labai norejos... Bet gi neprievartausi. Per nestuma viskas neblogai apart sexo, o po gimdymo prasidejo... Pasieme atosotgu-gere, namie jokios pagalbos, palaikymo jokio, dar gavau bart, kam einu i dusa vaiko nepabaigus migdyt.. mete gal 2sav vaika ant lovos, jazau kaip tada supykau. svarbiausia, kad as savo tevo mados-nekalbu kai supykstu. Jis irgi nekalba. tai tylet galim kokia savaite drasiai. Ir taip kokius 3men, geria kas antra diena.. Isgeria, pareina namo ir nekalba lotuliukas.gif Aceit ant manes pyksta, kam jis geria lotuliukas.gif lotuliukas.gif Motina man aiskino, reik su vyru myletis, gi vyras kaip mazas vaikas. Pilnai sutinku, tik man su jjuo myletis nei norisi, vengiu tiesa sakant net pagalvot, slykstu... Gal del to, kad jau metus to malonumo nepatyriau... Nezinau. Ir vakar gryzo girtas, nebuvo vis diena namuos. Aceit del to, kad alga sumazino, atostogu isvare. Bet tai laikas dabar toks.. Bande miegot virtuvej ant suolo, veliau persikele ant sofos. nesakiau nei puses zodzio. I lova nesigule... Nesuprantu. As norejau turet vyra ir vaika, o ne du vaikus ir jokio vyro....! Dabar ziurineju One.lt nuotraukas draugu, visu tokios grazios seimos, vyrai vaikai... o pas mane kas? Vaikutis, nu tik sita mazge dziaugsma suteikia. Pavydziu, tiems kas laimingai gyvena. Bet zinau, kad "kaip apsiklosi taip ismiegosi". As matyt klot nemoku..
Keirona
QUOTE(Murlyka @ 2010 02 02, 17:32)
Truputi panasiai ir pas mane "seimoj".
(...)
prasidejo... Pasieme atosotgu-gere, namie jokios pagalbos, palaikymo jokio, dar gavau bart, kam einu i dusa vaiko nepabaigus migdyt.. mete gal 2sav vaika ant lovos, jazau kaip tada supykau. svarbiausia, kad as savo tevo mados-nekalbu kai supykstu. Jis irgi nekalba. tai tylet galim kokia savaite drasiai.  Ir taip kokius 3men, geria kas antra diena.. Isgeria, pareina namo ir nekalba lotuliukas.gif Aceit ant manes pyksta, kam jis geria lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Motina man aiskino, reik su vyru myletis, gi vyras kaip mazas vaikas. Pilnai sutinku, tik man su jjuo myletis nei norisi, vengiu tiesa sakant net pagalvot, slykstu... Gal del to, kad jau metus to malonumo nepatyriau... Nezinau. Ir vakar gryzo girtas, nebuvo vis diena namuos. Aceit del to, kad alga sumazino, atostogu isvare. Bet tai laikas dabar toks..
Bande miegot virtuvej ant suolo, veliau persikele ant sofos. nesakiau nei puses zodzio. I lova nesigule... Nesuprantu. As norejau turet vyra ir vaika, o ne du vaikus ir jokio vyro....! Dabar ziurineju One.lt nuotraukas draugu, visu tokios grazios seimos, vyrai vaikai... o pas mane kas? Vaikutis, nu tik sita mazge dziaugsma suteikia. Pavydziu, tiems kas laimingai gyvena. Bet zinau, kad "kaip apsiklosi taip ismiegosi". As matyt klot nemoku..
*

Negaliu neparasyti g.gif
Tu esi labai stipri ir tolerantiska moteris! Bet toleruoti, tyleti ir leisti ka nors daryti, kas tau nepatinka ir kitam negerai - kaip gerimas - reiskia remti ta zmogu, remti jo gerima. Nes jis nenori taisytis, nenori prisiimti atsakomybes uz save ir uz seima, o Tu tyli... Kodel? Juk taip gyvendama tu skatini isgerinejima. Juk ir paciai nesinori taip gyventi. O gal vis delto yra kokiu teigiamu dalyku, kas vercia buti pasyviai ir stebeti kantriai kaip vyras geria. Juk tu jauna, puiki, stipri moteris. Ir dar. Vyras cia ne problema. Turi dukryte - turi dziaugsma! Ismok vertinti save ir myleti ta trapu gyvenima mirksiukas.gif
MissR
Truputi panasiai ir pas mane "seimoj".
(...)
prasidejo... Pasieme atosotgu-gere, namie jokios pagalbos, palaikymo jokio, dar gavau bart, kam einu i dusa vaiko nepabaigus migdyt.. mete gal 2sav vaika ant lovos, jazau kaip tada supykau. svarbiausia, kad as savo tevo mados-nekalbu kai supykstu. Jis irgi nekalba. tai tylet galim kokia savaite drasiai.  Ir taip kokius 3men, geria kas antra diena.. Isgeria, pareina namo ir nekalba  Aceit ant manes pyksta, kam jis geria   
Motina man aiskino, reik su vyru myletis, gi vyras kaip mazas vaikas. Pilnai sutinku, tik man su jjuo myletis nei norisi, vengiu tiesa sakant net pagalvot, slykstu... Gal del to, kad jau metus to malonumo nepatyriau... Nezinau. Ir vakar gryzo girtas, nebuvo vis diena namuos. Aceit del to, kad alga sumazino, atostogu isvare. Bet tai laikas dabar toks..
Bande miegot virtuvej ant suolo, veliau persikele ant sofos. nesakiau nei puses zodzio. I lova nesigule... Nesuprantu. As norejau turet vyra ir vaika, o ne du vaikus ir jokio vyro....! Dabar ziurineju One.lt nuotraukas draugu, visu tokios grazios seimos, vyrai vaikai... o pas mane kas? Vaikutis, nu tik sita mazge dziaugsma suteikia. Pavydziu, tiems kas laimingai gyvena. Bet zinau, kad "kaip apsiklosi taip ismiegosi". As matyt klot nemoku..

man atrodo nenormalus santykiai, nejau ruosiesi visa gyvenima sitaip kentet ? man tai atrodo siaubinga verysad.gif juk galetum buti laiminga ir be sio vyro, juk turi savo mergyte wub.gif visas gyvenimas pries akis, atsiras ir kitas vyras net neabejoju 4u.gif nemanau, kad taviskis gali kada pasikeist verysad.gif
Jesensija
QUOTE(Murlyka @ 2010 02 02, 18:32)
*

atsisėskit pakalbėkit atvirai gal pavyks prieiti prie bendro kompromiso nes tai kad jus tylit nieko gero nežada.
aganiux
As manau kad be kokie santykiai gali pasikeisti, jei tik abu to nori. Reikia atvirai pasikalbeti, issakyti vienas kitam savo lukescius. Ir jei jie nera vienodi, ta prasme, saugot ir brangint seima ir vienas kita, tuomet bus geriau pasukti savais keliais.
Pas mus irgi yra panasiai buve kad nesisnekam, tik vyras negerdavo, o ir miegodavom atskirai ne karta susipyke, bet pasikalbejus ir vel viskas gerai, nes zinau kad jis mane myli, o as ji. Bet juk pas visus buna kriziu, nemanyk kad draugiu seimos laimingos ir ju namuose nera dumu, gal tik nepasakoja.
xiuke
QUOTE(Nauja narė @ 2008 07 03, 22:05)
zinai rodos kalbi apie mane blink.gif
tik va pas mane minusas didelis as gyvenu su anyta  verysad.gif Vyras mano nei ketina nei nori iseiti kur nors atskirai, pirkti nepirksim nes pinigu nera o imti paskla jis nenori nes visa gyvenima  jo zodziais tariant jis kupros nelenks verysad.gif tai vat istorija tokia
*

kaip issisprendusi situacija po tiek metu? 4u.gif
markss
Šiuo metu mokausi Humanistinės ir egzistencinės psichologijos institute. Ieškau klientų būtinosios praktikos konsultacijoms Vilniuje. Pirmieji trys susitikimai būtų nemokami. Toliau pagal susitarimą, bet už simbolinę kainą, 10-20 Lt. Jei Jus sudomintų, galėtumėte kreiptis tel. +370 645 30 832 arba elektroniniu paštu marksnezko@hotmail.com.
Mark
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.