sweika!
mano mažiukas apsivertė jau seniausiai,gal prieš kelis mėn,o va pilvukas prieš nepilna savaitėlę pasmuko,o gimdyti tai man dar ankstoka,dar tik 36 sav
Mano pirmagimė taip ir nebuvo nusileidus, tačiau man buvo planinis Cezeris, tai jokių problemų
Žiūrėsiu, kaip bus su antru leliuku
Tikrai ,jei nusileido,tai nereiskia,kad greitai gims.Mano pirmasis nusileido gal 38 sav.bet gime tik 41-os,ir tai skatino,dar nenorejo listi visai:)
Mano pilvelis nusileido 34 sav., o po kelių savaičių ir gimė.
Hm.o kaip žinot ar nusileido ar ne?Ar taip jaučiasi,ar tik daktarai gali pasakyt
Iki termino galo liko dvi dieneles, o maniskis, pagal mane, net nesiruosia nusileisti.
Sveiki, gal kartais žinote kai nusileidžia pilvukas po kiek laiko prasidės gimdymas. Sako lygtai po 2 savaičių. Gal kuri žinote kada tiksliai?
Aš su nusileidusiu pilvuku pravaikščiojau dar 3 savaites. Kitos sako, kad po kelių dienų nusileidus pilvukui prasideda gimdymas. Tad kad čia individualu kiekvienai
Nusileidus pilvukui ir su pirmąją, ir su antrąją dukryte pagimdžiau po trijų dienų. Bet dabar net nejaučiu artėjančio gimdymo požymių.
man pilvukas gera menesi pries gimdyma nusileido,taip kad labai individualu
man ir nusileido,bet gydyt sako,kad tai individualu,kai paskaiciau ,kad po 2sav ,net siurpuliukai nubego..ankstoka
o man pilvukas nusileido penktadieni apie 6.30 gulejau sau rami ir bac 7.00 nubego vandenys ir 10.00 jau buvom keturiese
Man tai gydytoja kai paciupinejo pilvuka is karto pasake kad vaikutis nusileides, jau zemai tupi - liepe butinai dirza nesioti ir daugiau pagulineti (toki ramu rezima bet ne griezta gulima laikyti)..Man tada buvo 34sav..Aisku dar priedo man buvo tie dazni pilvuko sukietejimai tai diagnozeje parasyta gresiantis prieslaikinis gimdymas..As labai tikiuosi savo maziuka isnesioti bent jau iki 38sav
QUOTE(rence25 @ 2007 08 23, 16:24) Man tai gydytoja kai paciupinejo pilvuka is karto pasake kad vaikutis nusileides, jau zemai tupi - liepe butinai dirza nesioti ir daugiau pagulineti (toki ramu rezima bet ne griezta gulima laikyti)..Man tada buvo 34sav..Aisku dar priedo man buvo tie dazni pilvuko sukietejimai tai diagnozeje parasyta gresiantis prieslaikinis gimdymas..As labai tikiuosi savo maziuka isnesioti bent jau iki 38sav man irgi panasiai..... jau greit bus 35sav, bet vaikutis visai zemai.... vos paeinu kai pradeda kazkas pjauti apacioje, sake todel kad vaikutis viska lb uzspaudes yra. Ir kaklelis suminkstejes, ir pilvas kieteja, o taip noriu bent iki 37sav.isnesioti, tai gulineju, is namu negaliu net kojos iskelti:( taip gerai butu jei kas pasidalintu patirtimi, gal kam taip buvo, ir kaip pasiseke isnesioti vaikuti ar teko vis delto gimdyti anksciau...?
Mano pilvukas nusileido 34 savaičių, o pagimdžiau, tiksliau atliko Cezarį, 42 beveik
QUOTE(Teta Anna @ 2007 08 26, 10:22) Mano pilvukas nusileido 34 savaičių, o pagimdžiau, tiksliau atliko Cezarį, 42 beveik Na va, reiskias lb skirtingai.... As tai lb noreciau bent 38 sav isnesioti, tai lb saugausi, bet kas zino, kartais nepasitvirtina daktaru prognozes, ir gimsta daug veliau arba anksciau. Matyt gal jau koks likimas buna vaikeliams paskirtas, taip ir nutinka
Mano pilvukas nusileido 34 sav., bet kol kas nieko...
na man jau uz keliu dienu bus 37sav,o nusileido vaikutis berods pries menesi, kaklelis irgi jau menesi suminkstejes, bet tikiuos kad pavyks isnesioti dar bent pora savaiteliu
Man nusileido prieš porą dienų, t.y. apie 38 sav.
Pajutau kad galiu sėdėti tik išsižergus
o man visai nenusileido pilvelis
QUOTE(gedrule @ 2007 09 25, 21:41) o man leliukas nenusileido iki pat gimdymo. Pagimdziau 3 dienom veliau nei nustatyta. Saremiu metu, akusere vis klause, ar jau nusileido
Nusileidžia individualiai man atrodo... Skaičiau kažkurioj knygoj apie nėštumą, kad kad gali ir prieš 3sav nusileisti, o gali tik per gimdymą
o man jau 37 sav.ir aš nesuprantu ar tas pilvas jau nusileidęs, ar ne...
Man gimdymo terminas 27d. Dabar yra 39sav ir 3d. Bet vaikiukas dar labai aukstai ir gimdymo takai net nesiruosia gimdymui
Man jau nusileido. Is pradziu pasirode,kad pilvas lyg pamazejo (ziurint is virsaus), pajauciau kad ne taip spardo sonkaulius ir spaudzia skarndi. Galiu daugiau pavalgyti.
Klausiau akuseres tai sake,kad gimdoma praejus mazdaug 3 savaitem po nusileidimo.
man nusileido kažkur 37 sav.
Kada tiksliai nusileido pilvas, nežinau, bet dabar jis jau nusileidęs. Iki gimdymo liko apie savaitę... taip norėtųsi, kad greičiau prasidėtų... labai noriu pamatyti savo spardūną (-ę)
QUOTE(violla @ 2007 12 23, 12:01) Man jau nusileido. Is pradziu pasirode,kad pilvas lyg pamazejo (ziurint is virsaus), pajauciau kad ne taip spardo sonkaulius ir spaudzia skarndi. Galiu daugiau pavalgyti. Klausiau akuseres tai sake,kad gimdoma praejus mazdaug 3 savaitem po nusileidimo. na o kaip turi atrodyti "nusileidęs" pilvas? šiandien mano mažiukas atrodo nugaryte atsuko į mano pilvą na pilvo forna iš viršaus - siaura
Jau buvau siandien sustresavus
33 sav.o atrodo , kad tikrai pilvas jau zemai - tiesiog gyvenimas prasviesejo ... Bet paskaiciau postus ir nusiraminau - galima dar ilgai nešioti ir po pilvo nusileidimo
Mano mazyle nusileido zemyn pacioj 7 menesio pabaigoj, o gime 41 savaite, nors gydytojai sake, kad po nusileidimo gali gimti bet kada
Papildyta: Tiesa, ta nusileidima man patvirtino gydytojai ziureje per echoskopa
Mano mazylis jau nuo 5,5 men galvute zemyn ir nebesivercia atgal. Tai labai anksti apsiverte...
Na, mano pilvinukas apsivertes zemyn galva jau nuo 28sav. mazdaug, o nusileido i dubeni mazdaug 36sav., bet dar judejo aukstyn zemyn, o vakar gine pasake, kad jau visiskai isistates i dubens kaulus, taigi nuo 37sav. su trupuciu.
ir jau matosi aiskiai vizualiai, nes pilvas zemiau ir babba kitaip issivertusi! Ir pociuciai labai jau pasikeite: jauciu toki durianti skausma beveik maksty, ir spardosi jau nebe i sonkaulius, o zemiau.
Kai buvau echoskope 35 sav., tai sake,kad vaisius jau nusileides. Nu bet uzvakar nakti jauciu,kad mano mazius kazkaip sukasi ir ryte pilvas nusileido zemiau, bent jau man jis kabo zemiau...
Po tokio nusileidimo vieni daktarai pranasauja,kad vaikas gali gimti 3 sav laikotarpy ... O man gimdymo terminas jau rytoj!!!
Kažkur 3 sav. prieš gimdymą
nusileido 36 sawaite kai suejo,daba 36 ir 5 d ir jau paruosiamieji ramybes neduoda,o pastebejau kai kelnes dejaus
Mano dar nenusileidęs, balatuoja, 39 sav.,
busimos mamytes ir esamos,gal apswiestumet mane,nes su pirma man taip nebuwo
QUOTE(meskiniukas @ 2008 04 01, 12:23) busimos mamytes ir esamos,gal apswiestumet mane,nes su pirma man taip nebuwo kur jus mamytes
Sveika
Pagal mane, tai tau jau laikas į ligoninę Aš atvažiavau į ligoninę irgi tik su 2 cm, o po 8 val jau turėjau puikią dukrytę Bet kokiu atveju, geriau pasikonsultuok su gydytoja, o jei neramu paprasyk, kad paguldytų į ligoninę, tarp medikų bus ramiau QUOTE(Laki @ 2008 04 02, 12:30) Sveika Pagal mane, tai tau jau laikas į ligoninę Aš atvažiavau į ligoninę irgi tik su 2 cm, o po 8 val jau turėjau puikią dukrytę Bet kokiu atveju, geriau pasikonsultuok su gydytoja, o jei neramu paprasyk, kad paguldytų į ligoninę, tarp medikų bus ramiau kad sako toks tawo nestumas,tokie paruosiamieji,ir wis waikstau dar Papildyta: o kazi kaip weikia karsta wonia?
kaip suprast skausmingai trumpeja
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 04 05, 11:19) kaip suprast skausmingai trumpeja nu ta prasme strenas lauzia,per pilwo apacia atrodo kad kartais kaip peilis pereina,ir gimda labai apsitraukineja,o kaklelis labai letai trumpeja,o tenka sitaip kest,kartais atrodo kad jau belekiek kartu turejo atsidaryt
sveikos, pagal teorija pirmas lelius turetu nusileisti 2 sav. pries gimima. o antras gali ir saremiu metu nusileisti - normalu. man jau 41-ma savaite eina, bet kleckutis nesistato i dubeni :/
o koks jausmas kai vaikelis isistato i dubeni nes pirmas lelius ir zinokit kaip katik iskepta mamyte nelabai daug ka zinau
labanakt |