buvome ne karta ir pas lorista, deginome nosies ertme, ir t.t. Nelabai kas padeda...Geriame askorutina...
gal vertetu apsilankyti pas hematologa? gal koks nors hemostazes sutrikimas... jei labai daznai beda kraujas
noreciau papasakoti savo istorija,kai buvau jauna ir draugavau su dabartiniu savo vyru,jam jaunam daznai begdavo kraujas is nosies.jis taip ir gyveno su ta problema,manau prisitaike,man tai sukeldavo visad neramuma,pamacius,kad jis ir vel kraujuoja.as pasigimdziau dukra,auginau ja beveik viena,vyras uzsieme masinu varymu is vokietijos,daug dirbo.Kai dukra susirgo pirmomis menesinemis musu namuose buvo siaubo dienos,radau ja po nakties lovoje kraujo klane,baisiame klane,isveziau su greitaja,ten suleido vaistu,bet niekas nepadejo,nes kraujavimas tik stiprejo,pagulde i reanimacija,ziauriai buvo nukraujavimus,ir sustabde tik su kazkokiais vaistais i pilva ,pasirodo po visu tyrimu,kad mano dukrele serva won.wilebrando liga-kraujo kresejimo faktoriaus 7 trukumas.ir taip bus visa gyvenima.padeda harmonai,tik juos reikia gerti visa gyvenima,ir tai aisku kaip veliau paaiskejo pasidarius visai seimai kresejimo faktorius,yra is tecio,stai ir ta paslaptis isaiskejo tik per dukra,kodel jis jaunysteje kraujavo,dabar jau zinome kaip su tuo kovoti,ir patarimas jums-issitirkite kresejimo faktorius pas hemopatologa,vyrams su ta liga gyventi lengviau,mergaitem labai sunku,menesines,gimdymai
paėmė kraują iš venos, bus ats penktadienį. Gal kas paaiškės. Mes dukros neturim, o čia mergaitei tikrai didelė bėda su tokia liga, o dar ir gimdymas bus... Ačiū už patarimą
QUOTE(mamuke68 @ 2008 06 11, 20:39) paėmė kraują iš venos, bus ats penktadienį. Gal kas paaiškės. Mes dukros neturim, o čia mergaitei tikrai didelė bėda su tokia liga, o dar ir gimdymas bus... Ačiū už patarimą tai kai uzaugs sunus,kai pats tures vaiku,jiems gali buti problema,jei kraujo liga,as apie tai norejau pasakyt,kad mano vyras savo liga suzinojo tik per dukra,sekmes jums,ir bukit sveiki Papildyta: QUOTE(sindi @ 2008 06 12, 14:34) tai kai uzaugs sunus,kai pats tures vaiku,jiems gali buti problema,jei kraujo liga,as apie tai norejau pasakyt,kad mano vyras savo liga suzinojo tik per dukra,sekmes jums,ir bukit sveiki pasidalink atsakymais kai suzinosi,idomu,gal ir kitos kokios priezastys yra
Nebūtinai krešėjimo sutrikimai ( nors tikimybė didžiausia)
Dar gali trūkt vitaminų, būt kažkokia kita sisteminė liga, arba padidėjęs kraujospūdis.
nustate kresejimo sutrikima, ryt pas hematologa, tirs toliau. Gali buti paveldeta. Hemofilija atmete iskart.Tai dziugina, bet kas yra is tikruju- bus matyt.Palinkekit sekmes...
sekmes! laikykites!
kai zinai kas per baubas tai ir kovoti lengviau
Mamuke68, linkiu ir aš jums sėkmės, svarbiausia, kaip sako Loram, teisingai ir laiku diagnozuoti, o tada jau galima imtis atitinkamo gydymo.
MB irgi turėjo dar visai neseniai tokią bėdą - pastovius kraujoplūdžius iš nosies. Jam tai jau buvo tapę problema, nes dirba su žmonėmis ir turėdavo pastoviai užsikišęs nosį vaikščioti. Galiausiai priverčiau nueiti pas gydytojus, tai nustatė, kad nosyje yra stambi paviršinė kraujagyslė, kuri nuo menkiausio sujudinimo trūksta. Prikišo jam į nosį tvarsčių su spec. vaistais gal metrą
Tik ka grizom, tyre tekejimo ilguma, rado 12,5. Tai nera labai daug virs normos, bet...Penktadieni bus kitu tyrimu rezultatai, o tada skirs gydyma.Labai nenugasdino, taciau sutrikimas yra.Mano sunui 16 metu, uz mane visa galva aukstesnis, niekada niekuo nesirges.Noreciau, kad viskas baigtusi gerai.Abu su vyru labai isgyvename del to, bet tikimes , kad bus gerai.Labai ACIU, jums, MAMYTES uz palaikyma ir supratima.Visos mes mamos...
QUOTE(mamuke68 @ 2008 06 17, 16:25) Tik ka grizom, tyre tekejimo ilguma, rado 12,5. Tai nera labai daug virs normos, bet...Penktadieni bus kitu tyrimu rezultatai, o tada skirs gydyma.Labai nenugasdino, taciau sutrikimas yra.Mano sunui 16 metu, uz mane visa galva aukstesnis, niekada niekuo nesirges.Noreciau, kad viskas baigtusi gerai.Abu su vyru labai isgyvename del to, bet tikimes , kad bus gerai.Labai ACIU, jums, MAMYTES uz palaikyma ir supratima.Visos mes mamos... man tai labai aktualu ir idomu
Siandien mus tyre amerikietisku metodu su saulyte, taip vadinasi ir daktare sake, kad tiriant juo norma yra 12 min, o pas mus 12,5min.Nukrypimas nedidelis, bet gydyt reikes.
QUOTE(mamuke68 @ 2008 06 17, 22:05) Siandien mus tyre amerikietisku metodu su saulyte, taip vadinasi ir daktare sake, kad tiriant juo norma yra 12 min, o pas mus 12,5min.Nukrypimas nedidelis, bet gydyt reikes. galbut jums kitoks tyrimo metodas, dabar jau naujesnis, mums tas tekejimo ilgumas buvo 12 ir tai jau buvo labai daug,dabar gal viskas pasikeite ir kitaip skaiciuojasi,bet pats pagrindinis tyrimas buvo daromas svedijoje,kraujas nusiunciamas tai ligai nustatyti,sekmes jums QUOTE(sindi @ 2008 06 18, 07:38) galbut jums kitoks tyrimo metodas, dabar jau naujesnis, mums tas tekejimo ilgumas buvo 12 ir tai jau buvo labai daug,dabar gal viskas pasikeite ir kitaip skaiciuojasi,bet pats pagrindinis tyrimas buvo daromas svedijoje,kraujas nusiunciamas tai ligai nustatyti,sekmes jums kaip jums sekas |