Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Barbora
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Marmilagre
lithuania.gif
Femme Fatale
QUOTE(Gerberda @ 2008 06 09, 11:30)
lithuania.gif
*

biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dabar tures kur savo nuomone isreiksti a[ie lietuvisku vardu grozi biggrin.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Ūla
Nelabai supratau, Gerberda, ką jūs norėjot pasakyt, pasiekt, sukurdama šią temą?
Nejau tik pykčio vedama? biggrin.gif
Nieko sau
Vaikiškiau nebūna cool.gif

Marmilagre
QUOTE(gritte @ 2008 06 09, 16:28)
Vaikiškiau nebūna  cool.gif
*

Buna, pvz. apie miesta ir provincija lotuliukas.gif
rytoj
nieko nesuprantu mastau.gif mažu ką nors praleidus būsiu unsure.gif
Femme Fatale
QUOTE(rytoj @ 2008 06 09, 19:09)
nieko nesuprantu mastau.gif mažu ką nors praleidus būsiu unsure.gif
*

turbut biggrin.gif cia kai kuriems asmenims skirta tema,kurie labai eina uz lietuviskus vardus,kaip pvz barbora biggrin.gif
rytoj
Šiaip tai aš jau labai gerai matau šitos temos ateitį šiušlyne biggrin.gif
Ūla
QUOTE(Femme Fatale @ 2008 06 09, 19:14)
turbut biggrin.gif cia kai kuriems asmenims skirta tema,kurie labai eina uz lietuviskus vardus,kaip pvz barbora biggrin.gif
*

o čia toks juokingas vardas, taip?
bimkutele
Kiek supratau,tai praso cia rinktis tas ,kurioms patinka vardas Barbora? g.gif
Raile
Super vardas thumbup.gif Orus, isdidus, moteriskas thumbup.gif Tiesiog- karaliskas tas vardas thumbup.gif Ir mazybine forma-Barboryte, Barboriukas, Barbute, Barboriute biggrin.gif
Kotre
Man irgi grazus sis vardas 4u.gif
zidinga
Man jis nei patinka,nei nepatinka.
***Žaltvykslė
Labai gražus vardas thumbup.gif
muminukas
QUOTE(Femme Fatale @ 2008 06 09, 18:14)
*

mastau.gif šiaip tai graikiškas šis vardas, tik mūsuose gerai pritapęs kaip ir Jonas biggrin.gif
normalus, nors vaikystėje nepatiko.
l'eau
man jis skamba labai grubiai unsure.gif
*Vasaros lietus*
Man labai good.gif
ciuke
Liux thumbup.gif
Misse
Man visai gražus. Iškart įsivaizduoju tokią mergaitė juodų plaukų, gražutę, garbanotą, tokią tikrą lėlytę thumbup.gif
mamamia25
jei turesiu dukra bus barbora wub.gif man labai labai thumbup.gif . gal dar del to kad kiek macius barboryciu visos labai jau grazuoles buvo rolleyes.gif
tetra
Labai gražus vardas thumbup.gif Ypač man miela mažybinė forma "Barborytė" ax.gif
Elba
Man irgi taip nei labai ne, nei labai taip ax.gif Gal kiek grubokas, man kiek graziau Barbara, kirtis ant pirmos Bar. Bet cia jau uzsienyje daugiau ax.gif trumpina Babs.
alinata
man tai ir labai labai labai wub.gif
Solopgang
QUOTE(pugaciova @ 2008 12 19, 22:00)
jei turesiu dukra bus barbora wub.gif  man labai labai thumbup.gif .

mano nuomone tokia pat jau senai wub.gif
rakell
labai grazus vardas smile.gif bet ar nevadintu kiti Barbe kokia nors, na Barbe tai visai negrazu doh.gif smile.gif
barboriukas
[QUOTE]
[SIZE=14][COLOR=red]

PATS NUOSTABIAUSIAS IR GRAŽIAUSIAS LIETUVIŠKAS VARDAS. BARBORA NET KUNIGAIKŠTI SUGEBĖJO SUVYSTYTI - JI TIESIOG SAUNUOLE, O KOKS VARDAS TOKIA IR MOTERIS-STIPRI, TVIRTA, BEGALO GRAŽI IR KILMINGA...
Arvena
[quote=barboriukas,2009 10 28, 15:16]
[QUOTE]
[SIZE=14][COLOR=red]

PATS NUOSTABIAUSIAS IR GRAŽIAUSIAS LIETUVIŠKAS VARDAS. BARBORA NET KUNIGAIKŠTI SUGEBĖJO SUVYSTYTI - JI TIESIOG SAUNUOLE, O KOKS VARDAS TOKIA IR MOTERIS-STIPRI, TVIRTA, BEGALO GRAŽI IR KILMINGA...
*

[/quote]

nei jis lietuviškas nei ką - jei ką...O prasmė vardo patinka g.gif g.gif ??
Ūla
QUOTE(Arvena @ 2009 10 28, 15:51)
O prasmė vardo patinka  g.gif  g.gif ??
*

pomidorų jau mest? biggrin.gif
Dėl lietuviškumo tai jo. Keista, kai vadina vaiką vardu, nepasidomėdami jo kilme, tik žymų žmogų (ir tai, įtariu, tik legendinį jo variantą) žinodami...
Arvena
QUOTE(Ūla @ 2009 10 28, 15:59)
pomidorų jau mest?  biggrin.gif
Dėl lietuviškumo tai jo. Keista, kai vadina vaiką vardu, nepasidomėdami jo kilme, tik žymų žmogų (ir tai, įtariu, tik legendinį jo variantą) žinodami...
*

blush2.gif blush2.gif
nu nežinau - kliūva man ta reikšmė vardo nors tu ką...net ne tik ta "užslėptoji" - bet ir ta atviroji ........ blush2.gif .... 4u.gif
Ūla
QUOTE(Arvena @ 2009 10 28, 17:05)
blush2.gif  blush2.gif
nu nežinau - kliūva man ta reikšmė vardo nors tu ką...net ne tik ta  "užslėptoji" - bet ir  ta atviroji ........ blush2.gif .... 4u.gif
*

subjektyvu.
Kai pagalvoji, tos abi reikšmės, ir užslėptoji, ir atviroji, iš vienos pusės lyg ir dera, iš kitos - "pjaunasi", nesutinka. Įdomu įdomu...
O nu šiaip ką, charakteringa mergina mano jau dabar. Išvyks kur į svečią šalį ir užsisės ant sprando geram gražiam vyriškiui, nukariaus jį, tsakant nail.gif
Tiesa, ir mano vardo reikšmė "neigiama".
O vat mamos mano labai graži, saldi reikšmė, tik gyvenimas, deja, nelabai tą atspindi...
spilgiukee
super vardas!!! vienas is mano favoritu!!! thumbup.gif
Raile
QUOTE(Arvena @ 2009 10 28, 16:51)
nei jis lietuviškas nei ką - jei ką...O prasmė vardo patinka  g.gif  g.gif ??
*

O tai kokia ten jau jo prasme g.gif ?

Man tai pats, paciausias sis vardas wub.gif wub.gif wub.gif
Kikilė
Pažįstu Barobrą,kokių 12 metų. Nu super panelė,graži,faina. Ir vardas labai labai wub.gif
DonAlma
Mociute turejau Barbora, abu kartus laukdamasi svajojau apie maza Barboryte, deja... auga du zemaiciu kunigaiksciai namie ax.gif ir vyras karalius doh.gif lotuliukas.gif
moshke123
grazus vardas 4u.gif
Smagutė
Man Barbora taip tvirtai skamba,bet ir mergaitiškai tuo pačiu. flirt.gif Įsivaizduoju tokią mažą mergytę Barborytę. wub.gif 4u.gif
Arvena
QUOTE(Raile @ 2009 11 23, 15:44)
O tai kokia ten jau jo prasme g.gif ?

Man tai pats, paciausias sis vardas wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

O tai gal net nežinot savo pačio pačiausio vardo reikšmės blink.gif ? labai jau įdomiai...... g.gif
Ūla
QUOTE(Arvena @ 2009 11 24, 11:55)
O tai gal net nežinot savo pačio pačiausio vardo reikšmės  blink.gif ? labai jau įdomiai......  g.gif
*

gal tiesiog, kaip ir man, ta reikšmė nekelia jokių neigiamų asociacijų, emocijų.
Arvena
QUOTE(Ūla @ 2009 11 24, 13:09)
gal tiesiog, kaip ir man, ta reikšmė nekelia jokių neigiamų asociacijų, emocijų.
*

gal drinks_cheers.gif
o gal net nežino tongue.gif gi būna ir taip blush2.gif
ELWOOD
man grazus ir Barbara butu grazu.. 4u.gif
Raile
QUOTE(Arvena @ 2009 11 24, 12:55)
O tai gal net nežinot savo pačio pačiausio vardo reikšmės  blink.gif ? labai jau įdomiai......  g.gif
*

Hmmm... Na, tikrai nesidomejau reiksmes.. O ar reikia reiksme issiaiskinti, kai tiek dabar bereiksmiu, tik balsiu ir priebalsiu saskambiu yra vadinama vardais g.gif
Esu skaiciusi, kad BARBORA- tai "Svetimsale... Vardas-stipriai, atkakliai ir uzsibrezto tikslo siekianciai assmenybei..Kuriai svarbiausios vertybes-orumas, padorumas ir garbe..". Man tai labai graziai ir patraukliai nuskambejo. Tikrai nieko blogo ir atgrasaus cia nera g.gif Man netgi labai patrauklu wub.gif Negi manot kitaip?

O jeigu dar prisiminti visu laiku iskilisusia ir graziausia Lietuvos moteri - Barbora Radvilaite wub.gif Tai tas vardas man tikrai pats paciausias thumbup.gif wub.gif
Arvena
QUOTE(Raile @ 2009 11 24, 14:17)
Hmmm... Na, tikrai nesidomejau reiksmes.. O ar reikia reiksme issiaiskinti, kai tiek dabar bereiksmiu, tik balsiu ir priebalsiu saskambiu yra vadinama vardais g.gif
Esu skaiciusi, kad BARBORA- tai "Svetimsale... Vardas-stipriai, atkakliai ir uzsibrezto tikslo siekianciai assmenybei..Kuriai svarbiausios vertybes-orumas, padorumas ir garbe..". Man tai labai graziai ir patraukliai nuskambejo. Tikrai nieko blogo ir atgrasaus cia nera g.gif  Man netgi labai patrauklu wub.gif  Negi manot kitaip?
*

Aš manau prieš duodant vardą savo vaikui - yra būtina išsiaiškint vardo prasmę - bet matau jums nesvarbu. Svarbu, kad tik būtų TIKRAS vardas, ar ne?
Nu ir puiku.
O man Barboros reikšmė nepatinka, net tik dėl tiesioginio vertinio "svetimšalė", bet ir kaip tas vardas yra kilęs. Kilęs nuo žodžio "barbarai". Šiuo metu žodis barbaras turi neigiamą atspalvį - " barbaras prigijo kaip bendrinis žodis, apibūdinantis tamsų ir žiaurų žmogų, nevertinantį kultūros vertybių" ( čia ). O pats žodis "barbaras" yra kilęs nuo lotyniško "BARBUS" -BARZDA..... Tai gi ..... g.gif ................atsakant į jūsų klausimą- ar tai patrauklu? Atsakyčiau - man tikrai ne..... Galgi visgi kartais verta pasidomėt reikšme, bet jei nesvarbu pasikartosiu - tiek tos - čia tik mano nuomonė 4u.gif
Arvena
Sveikinu visas BARBORAS su vardadieniu 4u.gif
HappyAngel
Nerealiai gražus vardas wub.gif Gaila, kad vyras "nepasirašė" jam ir dukterį pavadinom kitu vardu (ne ką mažiau gražesniu, aišku). Dabar vyras jau sako, kad antrą dukterį (jei tokią turėsim) pavadinsim Barbora. Bet nieko nebus - netiktų jis prie pirmosios mergaitės varduko...
reikli
grubokas mano manymui mergaitei
jurgiuxm83
Man sitas vardas siuo metu kaip tik ant bangos jei dabar gimtu mergyte taip ja ir pavadinciau thumbup.gif wub.gif
pupune
Jei nežinočiau vardo kilmės, man laaabai gražus vardas wub.gif
Zooori
gražus
Snaiggė
Barbora,Barborytė... wub.gif Bet vaikai šauks Barbe arba Bora... doh.gif
mmildaa
Labai grazus vardas wub.gif norejau savo dukrytei,bet pusbrolio mergyte Barbora
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.