Didelis ačiū
Mamytės, gal galite pasidalinti patirtimi,kas jau naudojote ar naudojate - į ką atkreipti dėmesį perkant racijas? Kokius techninius dalykus žiūrėti? Kokią firmą? ir t.t.
Didelis ačiū QUOTE(Ingare @ 2008 06 10, 07:02) Mamytės, gal galite pasidalinti patirtimi,kas jau naudojote ar naudojate - į ką atkreipti dėmesį perkant racijas? Kokius techninius dalykus žiūrėti? Kokią firmą? ir t.t. Didelis ačiū Pirmiausia reikia žiūrėti kokie jūsų poreikiai ar reikalinga racija su vienu mobiliu galu ar su abiem. Jei gyvenate name dažniausiai gali prireikti su abiem mobiliais galais (vienas pas mamą , kitas pas vaiką), nes jei tik vienas mobilus, kitas vadinasi jungiasi į rozetę ir galės būti tik toje vietoje, kurioje yra rozetė. Dėl firmų tai žinoma lemia kaina, jei galit mokėti daugiau rinksitės geresnę, žinomesnę firmą, jei mažiau mažiau žinomą. Mes kai pirkom, tai pirkom pagal skelbimą internete, tik neatsimenu kokiam puslapyje ar Supermamose arba skelbiu lt. Pirkom abiem mobiliais galais ir esu visai patenkinta ta racija. Ji vokiška ir jei neklystu mokėjom 140 Lt. Parduotuvėse žinoma racijų kainos didesnės (jei ne lenkiška)
labukas,
as tai siulyciau pirkti,kad abi butu mobilios ir dar kad tu ne tik girdetum,bet ir pamatytum pagal svieseles,kai vaikas verkia,ten ant tos racijos buna tokios spalvotos lemputes ir sakykim jei per koki vakareli neisgirstum,tai pamatysi tai tikrai,as dbr labai gailiuosi,kad tokiu nenusipirkau.
as daug geru atsiliepimu apie avent philips girdejau... ir pati planuoju tokia isigyti... gal kas dar gali ka apie sios firmos mob.-aukle pasakyti gero/blogo?
mes turim philips racijas,tai poreikius atitinka
esu patenkinta TOMY ravcija,naudojam nuo gimimo
mes tai briton firmos pirkom, nes ieskojom pigesnes racijos: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.2041 ir kokybes norejosi geros.. Si mums puikiai tinka
QUOTE(Emilyte @ 2008 06 12, 14:33) labukas, as tai siulyciau pirkti,kad abi butu mobilios ir dar kad tu ne tik girdetum,bet ir pamatytum pagal svieseles,kai vaikas verkia,ten ant tos racijos buna tokios spalvotos lemputes ir sakykim jei per koki vakareli neisgirstum,tai pamatysi tai tikrai,as dbr labai gailiuosi,kad tokiu nenusipirkau. Jo,tikrai geras dalykas.Mes toki naudojam Fisher price firmos.ir jie palyginus nebrangus apie 30euru kainavo mums.
mes turim philips racija,bet ji jungiasi i rozete
QUOTE(Emilyte @ 2008 06 12, 14:33) labukas, as tai siulyciau pirkti,kad abi butu mobilios ir dar kad tu ne tik girdetum,bet ir pamatytum pagal svieseles,kai vaikas verkia,ten ant tos racijos buna tokios spalvotos lemputes ir sakykim jei per koki vakareli neisgirstum,tai pamatysi tai tikrai,as dbr labai gailiuosi,kad tokiu nenusipirkau. Jei kam reikia ,drauge tokia parduoda, nauja Fisher price dezuteje Rasykit i AZ
Turejom video aukle, bet labai nusivyliau. Namuose pakankamai gerai veikia, bet pakanka isnesti i balkona ir dingsta garsas bei vaizdas
Mes turime Tomy racija ir ji mums
Aš turiu SONY, parsisiunčiau iš JAV. Esu lb patenkinta
Kalbant apie traškesį, tai viskas lb gerai, tik kai persikėlėm į kt butą, tai matyt kažkokios antenos yra, nes visur kitur veikia be priekaištų, jokių pašalinių garsų... |