Ar bijot praplikti? O jeigu jau mėnulis šviečia, ar kompleksuojat dėl to? Taip pat įdomi ir moterų nuomonė šiuo klausimu.
Ar bijot praplikti? O jeigu jau mėnulis šviečia, ar kompleksuojat dėl to? Taip pat įdomi ir moterų nuomonė šiuo klausimu.
Na mano vyras jau gerokai pliktelėjęs.Susipažinom jau tada matėsi kad viršugalvis gerokai praretėjęs, bet niekada nekreipiau į tai dėmesio
man praplikę vyrai irgi labai gražūs
QUOTE(Maironis @ 2008 06 10, 19:49) Ar bijot praplikti? O jeigu jau mėnulis šviečia, ar kompleksuojat dėl to? Taip pat įdomi ir moterų nuomonė šiuo klausimu. Jau senokai sviecia... jau net nepastebiu. Jau atitinku kuriama "grazuolio" ivaizdi - plike, alaus pilvukas, kreivos kojos... Viskas kaip turi buti.
Jei jau plikė šviečia, tai geriau jau trumpai kirptis, negu kad pro kuokštą kažkas šviestų.
O šiaip, man pakankamai natūralu, kad dalis vyrų nuo tam tikro amžiaus pradeda plikt, ir nemanau, kad tai l. didelė problema. Aišku, vyrams kitaip atrodo
manau vis tiek yra nemalonu, kai ima pakausis sviest
Maniskis irgi praplikes,bet kadangi jis pastoviai skutasi plikai tai nesimato
Ir labai graziai atrodo
Prirašau saviškį - gal dvidešimties pradėjo plikt
Man tai grazu pliki. Aisku, jei nepradeda vosokiom plauku sruogom uzdengineti plikes... O jei visai basas, tik keli like, tada grazu visai galva nuskusti plikai.
Manau jau yra daug priemoniu paslepti plike, kad ir priauginimas plauku. (seniai isbandytas ir pripazintas tarp moteru)
Aisku jei kam tinka skustis irgi grazu, bet savo vyro skusto neisivaizduoju
mano nekulia nuomone, tai jei menulis sviecia, tai reik skustis visai plikai. jei pliki jauni vyrai graziai atrodo, tai graziai atrodys ir seni.
asmeniskai... patarciau barzda augint...
O man nepatinka vyrai pradedantis plikti ar jau pliki. Negražu ir tiek
na, patinka ar nepatinka, bet taip jau gamtoj suredyta ir nematau cia dideles tragedijos.. Man irgi kaip ir daugeliui baisiai atrodo tik tie prilyzinami ant plikes soniniai plaukai, bandant nuslepti plikima..
Gerai, kad plinka vyrai, o ne moterys.
ir viskas nuo nervu...
As taippat truputi pradedu plikti, bet delto nesijaudinu nes tai manau paveldima. tevas plinka, broliui taippat gresia tai nors siokia tokia paguoda,kad nevienas as toks. ir nieko cia nepakeisi beto zmonai patinku toks koks esu.
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 07, 12:20) As taippat truputi pradedu plikti, bet delto nesijaudinu nes tai manau paveldima. tevas plinka, broliui taippat gresia tai nors siokia tokia paguoda,kad nevienas as toks. ir nieko cia nepakeisi beto zmonai patinku toks koks esu.
juokingiausia, kai vyras nuplikes, bet nešioja kelis ilgus plaukus, kuriuos šukuoja nuo vieno šono ant kito
maniskis beveik visas plikas, bet kadangi skutasi, tai visad basa galva vaiksto, jam taip labai tinka, o man taip patinka.
Ko cia kompleksuot, juk zole ant aukso neauga!
ko gero ne tas kas ant galvos,man labiau rupi kas plikoj galvoj?!
Neklausykit, vyrai, ką moteriškės šneka apie šukuoseną "a la Belarus president", iš tikro labai seksuali šukuosena
Įdedu instrukciją kaip tokį sexy hairstyle'ą pasidaryti:
Permečiau atsakymus ir nepastebėjau nė vieno vyriškio, kuris prisipažintų, kad gėdijasi savo praplikimo.
Tai noriu paklausti ar visi neimam to į galvą, ar tie, kurie pergyvena, tai forumuose apie tai nesigiria. QUOTE(Maironis @ 2008 07 22, 12:54) Neklausykit, vyrai, ką moteriškės šneka apie šukuoseną "a la Belarus president", iš tikro labai seksuali šukuosena Įdedu instrukciją kaip tokį sexy hairstyle'ą pasidaryti: ![]()
Maniškiui, priartėjus jau prie 40, pradėjo jau pakaušiukas retėti, bet matosi tik, kai pasiriebalavę plaukai..
Nepatinka man praplikę vyrai,nors kai kurie atrodo žaviai.
O man plikiai nerealiai seksualus
pries plikius neturiu nieko pries
o man irgi nepatinka praplike vyrai, gerai jei kiausas grazus ir tinka plikai skusta galva, bet buna, kad kiausas neproporcingas. Aisku ner baisau kai vyrai maskuoja plike trimis plaukais
man grazu praplike vyrai
QUOTE(sunflower189 @ 2009 09 21, 23:02) man grazu praplike vyrai QUOTE(sunflower189 @ 2009 09 22, 00:02) man grazu praplike vyrai Na maniškis taip pat vargsta... Nors aš jam "N" kartų sakiau, kad man jokio skirtumo, bet pats negali susitaikyti su tuom...
Pavydžiu visai vyrų giminei...ir pliki, ir pilvoti , ir barzdoti- nu visokie jie mums geri ir gražūs...
O va mes turim būt ir lieknos, ir dailios ir gražios, ir protingos , ir seksovos................o jei kuri būtų plika..
maniškis plikti pradėjo labai anksti. tiesą sakant, aš nesu jo mačiusi su plaukais gyvai, tik nuotraukoj, tad net neįsivaizduoju, kad jis galėtų gražiau atrodyti nei dabar: viršugalvis oliktelėjęs nemažai, o šoniukai žilstelėję
Mano žmona nupliko dar būdama visai jauna, aišku ne galvą. Ir man visai gražu
QUOTE(...little mary... @ 2009 09 23, 09:23) maniškis plikti pradėjo labai anksti. tiesą sakant, aš nesu jo mačiusi su plaukais gyvai, tik nuotraukoj, tad net neįsivaizduoju, kad jis galėtų gražiau atrodyti nei dabar: viršugalvis oliktelėjęs nemažai, o šoniukai žilstelėję Nu tikrai gali...skonis- toks dalykas, man jūsų numylėtas variantas tai ne očen..ne očen... Papildyta: QUOTE(PlayIt @ 2009 09 22, 11:12) Nu tikrai, kam išvis gražiai rengtis, dažytis, depiliuotis,kirptis, šukuotis, nu kam kovoti su gamta?
Sakyčiau taip: jei vyrai komplekuosja dėl savo "plikės", tai lygiai taip pat moterys gali "kompleksuoti" dėl savo krūtinės....
Bet šiaip graži ar tvarkinga "plikė" tikrai nemaišo, ir netgi priduoda tam tikro solidumo ar seksualumo...
Solidumo tai priduoda,ale kur jūs tą seksualumą matot?
Asociacijos čia kokios jums?
Pastebejau manajam pradejo reteti virsugalvis.Man tai jokiu neigiamu minciu del to nekyla,bet mano vyrui -jis lyg sutriko.Jo giminej yra yra tokiu sukuosenu,tad nuo genu nepabegim.
Blyn as tai nesidziaugiu tuo kad plikti pradejau, priesh puse menesio visai nusiskutau plaukus peiliuku. Jauciuosi lyg vyrai su plaukais butu uz mane praneshesni, o dar priesh puse metu atrodziau kaip tam avatare. Mastau apie rogaine, ishbandysiu ir aprashysiu tam skirtoje temoje dar ir nuotrauku galiu ikelti.
P.S. ji mane paliko todel toks nevyrishkai jautrus, bet niekam neparodau kad skauda, taip kad ne smerkit |