Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mėnulis šviečia...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2
Maironis
Ar bijot praplikti? O jeigu jau mėnulis šviečia, ar kompleksuojat dėl to? Taip pat įdomi ir moterų nuomonė šiuo klausimu.
Heida
Na mano vyras jau gerokai pliktelėjęs.Susipažinom jau tada matėsi kad viršugalvis gerokai praretėjęs, bet niekada nekreipiau į tai dėmesio cool.gif o dabar man labai gražu ir kažkaip solidu rolleyes.gif ne viena draugė net yra pasakiusi kad tokia šukuosena labai sexi biggrin.gif Raginu vyrą nusiskusti vasarai visai plikai, bet jis kažkaip nepasirašo, o man gražu wub.gif
Simuliantė
man praplikę vyrai irgi labai gražūs ax.gif geriausia manau tokiu atveju nusiskusti visai ir būti jau tikru plikiu, nei praplikusiu biggrin.gif ir pasakysiu kas bjauriausia- ogi, kada vyras praplikęs, bet to nepripažįsta ir visaip tą savo plikę a le maskuoja t.y. bando, turėdamas kokius 3 plaukus, juos užšukuoti, apvynioti ar dar kokių nesąmonių prigalvoja, kad tik tą plikę paslėptų. doh.gif
laureta
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 06 10, 22:57)
visaip tą savo plikę a le maskuoja t.y. bando, turėdamas kokius 3 plaukus, juos užšukuoti, apvynioti ar dar kokių nesąmonių prigalvoja, kad tik tą plikę paslėptų. doh.gif
*

vejuota diena slyksciai atrodo. as nematau nieko blogo jeigu vyras plikas. juk ne plikeje esme.
Tinkis Vinkis
QUOTE(Maironis @ 2008 06 10, 19:49)
Ar bijot praplikti? O jeigu jau mėnulis šviečia, ar kompleksuojat dėl to? Taip pat įdomi ir moterų nuomonė šiuo klausimu.
*

Jau senokai sviecia... jau net nepastebiu. Jau atitinku kuriama "grazuolio" ivaizdi - plike, alaus pilvukas, kreivos kojos... Viskas kaip turi buti.
Versmė
Jei jau plikė šviečia, tai geriau jau trumpai kirptis, negu kad pro kuokštą kažkas šviestų.
O šiaip, man pakankamai natūralu, kad dalis vyrų nuo tam tikro amžiaus pradeda plikt, ir nemanau, kad tai l. didelė problema. Aišku, vyrams kitaip atrodo rolleyes.gif Bent jau kai savąjam juokaudama pasakiau, kad pakaušiukas šviečia, tai visą vakarą su veidrodėliu prieš veidrodį staipės doh.gif nors ten niekas nepraplikę. Et, negražiai juokauju blush2.gif
Mimuke
manau vis tiek yra nemalonu, kai ima pakausis sviest g.gif
Sidabrinė
Maniskis irgi praplikes,bet kadangi jis pastoviai skutasi plikai tai nesimato biggrin.gif
Ir labai graziai atrodo wub.gif
Cigale
Prirašau saviškį - gal dvidešimties pradėjo plikt unsure.gif . Kartą buvau įkalbėjusi skustis plikai, bet anyta prišnekėjo, kad su plaukais gražiau atrodo doh.gif . Gerai nors tiek, kad trumpai kerpasi ir garbanų apie plikę neaugina. Tvarkingi pliktelėję vyrai labai seksualiai atrodo ax.gif . Nors nepaneigsi, kad kartais norisi pirštus suleisti į plaukų kupetą (dėsnis, kad visada nori to, ko neturi lotuliukas.gif ).
*KAJA*
Man tai grazu pliki. Aisku, jei nepradeda vosokiom plauku sruogom uzdengineti plikes... O jei visai basas, tik keli like, tada grazu visai galva nuskusti plikai.
Justic
Manau jau yra daug priemoniu paslepti plike, kad ir priauginimas plauku. (seniai isbandytas ir pripazintas tarp moteru)
Aisku jei kam tinka skustis irgi grazu, bet savo vyro skusto neisivaizduoju biggrin.gif
sena niekšė
mano nekulia nuomone, tai jei menulis sviecia, tai reik skustis visai plikai. jei pliki jauni vyrai graziai atrodo, tai graziai atrodys ir seni.

asmeniskai... patarciau barzda augint...
Lariana
O man nepatinka vyrai pradedantis plikti ar jau pliki. Negražu ir tiek schmoll.gif
Žaliaskarė
na, patinka ar nepatinka, bet taip jau gamtoj suredyta ir nematau cia dideles tragedijos.. Man irgi kaip ir daugeliui baisiai atrodo tik tie prilyzinami ant plikes soniniai plaukai, bandant nuslepti plikima.. doh.gif ir negrazu, ir juokingai atrodo smile.gif Vyrai, - nedarykit taip 4u.gif
Lariana
QUOTE(Nektariuke @ 2008 06 30, 19:02)
O man nepatinka vyrai pradedantis plikti ar jau pliki. Negražu ir tiek schmoll.gif
*

Beje maniškis irgi plinka ir jau senai. Nu baisu biggrin.gif
laureta
Gerai, kad plinka vyrai, o ne moterys.
Lariana
QUOTE(laureta @ 2008 06 30, 20:45)
Gerai, kad plinka vyrai, o ne moterys.
*

Atsiprašau, drįsčiau nesutikti. Plinka ir moterys. Va aš tai per paskutinius 5 metus žiauriai nuplikau doh.gif
laureta
ir viskas nuo nervu...
Mr.D & Mrs.J
As taippat truputi pradedu plikti, bet delto nesijaudinu nes tai manau paveldima. tevas plinka, broliui taippat gresia tai nors siokia tokia paguoda,kad nevienas as toks. ir nieko cia nepakeisi beto zmonai patinku toks koks esu.
laureta
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 07, 12:20)
As taippat truputi pradedu plikti, bet delto nesijaudinu nes tai manau paveldima. tevas plinka, broliui taippat gresia tai nors siokia tokia paguoda,kad nevienas as toks. ir nieko cia nepakeisi beto zmonai patinku toks koks esu.
*

thumbup.gif Zmona tave myli pagal vidini grozi, o ne pagal isorini. mirksiukas.gif
Mr.D & Mrs.J
QUOTE(laureta @ 2008 07 07, 13:17)
thumbup.gif Zmona tave myli pagal vidini grozi, o ne pagal isorini. mirksiukas.gif
*

gal ir pagal vidini, bet daznai sulaukiu komplimentu is jos,kad esu grazus.
laureta
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 07, 14:39)
gal ir pagal vidini, bet daznai sulaukiu komplimentu is jos,kad esu grazus.
*

moteriai savas vyras grazus biggrin.gif
sena niekšė
juokingiausia, kai vyras nuplikes, bet nešioja kelis ilgus plaukus, kuriuos šukuoja nuo vieno šono ant kito lotuliukas.gif
laureta
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 07, 18:04)
juokingiausia, kai vyras nuplikes, bet nešioja kelis ilgus plaukus, kuriuos šukuoja nuo vieno šono ant kito  lotuliukas.gif
*

o kai vejas papucia, sukuosena grazi gaunasi bigsmile.gif
Nete
maniskis beveik visas plikas, bet kadangi skutasi, tai visad basa galva vaiksto, jam taip labai tinka, o man taip patinka.
domux
Ko cia kompleksuot, juk zole ant aukso neauga! smile.gif
laureta
QUOTE(domux @ 2008 07 17, 17:26)
Ko cia kompleksuot, juk zole ant aukso neauga! smile.gif
*

cia tai gerai pasakyta thumbup.gif
dziunka
ko gero ne tas kas ant galvos,man labiau rupi kas plikoj galvoj?!
laureta
QUOTE(dziunka @ 2008 07 17, 20:57)
ko gero ne tas kas ant galvos,man labiau rupi kas plikoj galvoj?!
*

ir tai labai svarbu
Maironis
Neklausykit, vyrai, ką moteriškės šneka apie šukuoseną "a la Belarus president", iš tikro labai seksuali šukuosena wub.gif Jos bijo, kad su tokiom šukuosenom kaimynės ir bendradarbės kaip katės po jūsų langais miauks.
Įdedu instrukciją kaip tokį sexy hairstyle'ą pasidaryti: lotuliukas.gif

user posted image
BigBenas
Permečiau atsakymus ir nepastebėjau nė vieno vyriškio, kuris prisipažintų, kad gėdijasi savo praplikimo.
Tai noriu paklausti ar visi neimam to į galvą, ar tie, kurie pergyvena, tai forumuose apie tai nesigiria.
Heida
QUOTE(Maironis @ 2008 07 22, 12:54)
Neklausykit, vyrai, ką moteriškės šneka apie šukuoseną "a la Belarus president", iš tikro labai seksuali šukuosena  wub.gif Jos bijo, kad su tokiom šukuosenom kaimynės ir bendradarbės kaip katės po jūsų langais miauks.
Įdedu instrukciją kaip tokį sexy hairstyle'ą pasidaryti:  lotuliukas.gif

user posted image
*

hihihi.gif oi šukuosena, pati nuostabiausia doh.gif
***Žaltvykslė
Maniškiui, priartėjus jau prie 40, pradėjo jau pakaušiukas retėti, bet matosi tik, kai pasiriebalavę plaukai.. biggrin.gif Nepergyvena labai , bet nepatinka jam šitas procesas, matau.. verysad.gif
ing
Nepatinka man praplikę vyrai,nors kai kurie atrodo žaviai.

ZYLĖ7
O man plikiai nerealiai seksualus wub.gif
mamiux
pries plikius neturiu nieko pries mirksiukas.gif wub.gif
klumpele
o man irgi nepatinka praplike vyrai, gerai jei kiausas grazus ir tinka plikai skusta galva, bet buna, kad kiausas neproporcingas. Aisku ner baisau kai vyrai maskuoja plike trimis plaukais biggrin.gif Man laabai faina kada vyrai yra su visais plaukais ir prazile, nu fantastiskai atrodo, bet aisku cia jau kaip kam pasiseka islosti genu loterijoje smile.gif
sunflower189
man grazu praplike vyrai thumbup.gif .maniskiui virsugalvyje prareteje plaukai, pergyvena del to, geria vaistus, tepa spec tepalu, plauna spec sampunu ir vis manes klausia ar jau geriau smile.gif
PlayIt
QUOTE(sunflower189 @ 2009 09 21, 23:02)
man grazu praplike vyrai thumbup.gif .maniskiui virsugalvyje prareteje plaukai, pergyvena del to, geria vaistus, tepa spec tepalu, plauna spec sampunu ir vis manes klausia ar jau geriau smile.gif
*

lotuliukas.gif nu nesamonės...kam kovoti su gamta??? pasižiūrėjus aplink matyti, kad praplikę gyvenime daugiau pasiekia ir su moterimis jiems geriau sekasi:)
*Liepa18*
QUOTE(sunflower189 @ 2009 09 22, 00:02)
*

Na maniškis taip pat vargsta... Nors aš jam "N" kartų sakiau, kad man jokio skirtumo, bet pats negali susitaikyti su tuom...
***Žaltvykslė
Pavydžiu visai vyrų giminei...ir pliki, ir pilvoti , ir barzdoti- nu visokie jie mums geri ir gražūs...
O va mes turim būt ir lieknos, ir dailios ir gražios, ir protingos , ir seksovos................o jei kuri būtų plika.. blink.gif blink.gif blink.gif neduok Die- nė vienam tokios nereiktų.. doh.gif
...little mary...
maniškis plikti pradėjo labai anksti. tiesą sakant, aš nesu jo mačiusi su plaukais gyvai, tik nuotraukoj, tad net neįsivaizduoju, kad jis galėtų gražiau atrodyti nei dabar: viršugalvis oliktelėjęs nemažai, o šoniukai žilstelėję thumbup.gif viską vainikuoja kelių dienų barzdelė - ar begali būt mieliau wub.gif
grambolys
Mano žmona nupliko dar būdama visai jauna, aišku ne galvą. Ir man visai gražu ax.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(...little mary... @ 2009 09 23, 09:23)
maniškis plikti pradėjo labai anksti. tiesą sakant, aš nesu jo mačiusi su plaukais gyvai, tik nuotraukoj, tad net neįsivaizduoju, kad jis galėtų gražiau atrodyti nei dabar: viršugalvis oliktelėjęs nemažai, o šoniukai žilstelėję  thumbup.gif viską vainikuoja kelių dienų barzdelė -  ar begali būt mieliau  wub.gif
*

Nu tikrai gali...skonis- toks dalykas, man jūsų numylėtas variantas tai ne očen..ne očen... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(PlayIt @ 2009 09 22, 11:12)
lotuliukas.gif  nu nesamonės...kam kovoti su gamta???
*

Nu tikrai, kam išvis gražiai rengtis, dažytis, depiliuotis,kirptis, šukuotis, nu kam kovoti su gamta? rolleyes.gif
viride
Sakyčiau taip: jei vyrai komplekuosja dėl savo "plikės", tai lygiai taip pat moterys gali "kompleksuoti" dėl savo krūtinės....
Bet šiaip graži ar tvarkinga "plikė" tikrai nemaišo, ir netgi priduoda tam tikro solidumo ar seksualumo... ax.gif
***Žaltvykslė
Solidumo tai priduoda,ale kur jūs tą seksualumą matot?
Asociacijos čia kokios jums? rolleyes.gif
JolitaS.
QUOTE(PlayIt @ 2009 09 22, 11:12)
lotuliukas.gif  nu nesamonės...kam kovoti su gamta??? pasižiūrėjus aplink matyti, kad praplikę gyvenime daugiau pasiekia ir su moterimis jiems geriau sekasi:)
*

tai kam mielosios kovojat su gamta ir salinat nereikalingus plaukelius?
Dendis
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 09 23, 14:26)
Nu tikrai, kam išvis gražiai rengtis, dažytis, depiliuotis,kirptis, šukuotis, nu  kam kovoti su gamta? rolleyes.gif
*

doh.gif o kam eiti į kraštutinumus?
Auksreda
Pastebejau manajam pradejo reteti virsugalvis.Man tai jokiu neigiamu minciu del to nekyla,bet mano vyrui -jis lyg sutriko.Jo giminej yra yra tokiu sukuosenu,tad nuo genu nepabegim.
HoseMarija
Blyn as tai nesidziaugiu tuo kad plikti pradejau, priesh puse menesio visai nusiskutau plaukus peiliuku. Jauciuosi lyg vyrai su plaukais butu uz mane praneshesni, o dar priesh puse metu atrodziau kaip tam avatare. Mastau apie rogaine, ishbandysiu ir aprashysiu tam skirtoje temoje dar ir nuotrauku galiu ikelti.

P.S. ji mane paliko todel toks nevyrishkai jautrus, bet niekam neparodau kad skauda, taip kad ne smerkit
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.