Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų atostogos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4
Lurdes
Artėja mokyklinukų vasaros atostogos. Gerai tiems,kurie kaimuose turi senelius, pas kuriuos galės vasaroti.vacation1.gif
O ką daryti tiems,kurie neturi kur išvažiuoti? Mane tas gerokai neramina.Ką veiks mano 8-metė panelė dienų dienas?Slampinės lauke?Susiras neaišku kokių draugų,kurie dar pasiūlys kur už kampo cigaretės pirmą kartą paragaut? smoke.gif Juk likę be užsiėmimo,vaikai biesas žino ko gali prisigalvot.
Stovyklos?Nežinau,ar tas variantas jai patiktų schmoll.gif Bet gal kas įmestų kokių nuorodų apie stovyklas vaikams,pasiskaitymui?
O kas dar belieka? sad.gif
Kaip jūsų vaikučiai leidžia vasaras,jei neturi pas ką važiuot?
organzza
Gal kas zinote kokios informacijos apie stovykla Giruliuose?Nuo kokio amziaus,kiek kainuoja it pan.?Pas mane irgi 8 metu panele ir nelabai zinau kuo cia ja reikes uzimti.Dekoju is anksto mirksiukas.gif
Rinesa
Maniskiui 10 metu. Irgi jau pradedu suktu galva kur ana deti ir kuo uzimti... Stovykloj gal ir neblogai butu, bet visur tokios kainos... Nezinau ka reiks daryti! g.gif
Rinesa
Beje, apie paugliu stovyklas (pvz., prie Kauno, Giruliuose) tikrai esu girdejus nekokiu atsilsiepimu...
Stirnaitė
mano vaikinukas pries pora metu (tada 8-metis) buvo karineje stovykloje "pavis".
Tais metais organizavo Labanoro miskuose. Gaila, kad visa savaite lijo- kaip siandien.
grizo labai "pavarges" , juodom panagem, nepersivilkes marskineliu, turbut visa dekada (nes parsiveze kruva svariu), sukastas uodu (vaizdas- lyg sirgtu tymais).
Kokias 2 savaites buvo "aukselis": aciu, mamyte; prasau mamyte; ar galima....
Daugiau- neprikalbinu vaziuoti. Manau, kad jis dar buvo per mazas, nes ten viskas (zygiai) buvo bendri su dideliais 12-15-18 metu vaikinais.
Bet: pries draugus erelis- buvau karineje stovykloje, saudziau, visokios karines uzduotys, kaip kulkos tubeleje degtukus sausus issaugoti, kaip pagal zemelapi orientuotis ir t.t.
taigi, savarankiskesniems patarciau (gavo disciplinos, vaiksciojo su uniformomis, tad nereikejo daug savu rubu, o ir ispudziu paskui!)
beje, ten tik vyrukai! drinks_cheers.gif
kasiopeja
Pernai musu 7-metis kelias savaites buvo dienineje stovykloje Moksleiviu rumuose. Priduodavom 8 ryto, pasiimdavom po darbo. Buvo visokios ekskursijos, bureliai ir pan. Vaikui labai patiko thumbup.gif
rosa
Aš tai paspaudžiau pelę mūsų forume, kur reklamuoja tarptautinę vasaros stovyklą, tik kainos išgąsdino sad.gif .
Rinesa
QUOTE(stirnaite @ 2005 05 05, 20:58)
mano vaikinukas pries pora metu (tada 8-metis) buvo karineje stovykloje "pavis".
...
*

O kur rasti informacijos apie sia stovykla?
Stirnaitė
QUOTE(Rinesa @ 2005 05 13, 13:22)
O kur rasti informacijos apie sia stovykla?
*

GALIU "ISDUOTI" KONTAKTINI TELEFONA, JEI NEPASIKEITES:ALBERTAS DAUGIRDAS- STOVYKLOS VADOVAS- 8686 12886
EUGENIJUS ŠUKIOKAS- RYŠIAI SU VISUOMENE- 8612 35499,SULE@IS.LT
Rinesa
Aciu Stirnaite! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pabandysiu kada paskambint ar e-mail parasyti. thumbup.gif
asara
Sveikutes,

arteja mokslo metu pabaiga, su jomis vaikų atostogos ir man galvos skausmas kuo užimti vaiką per tas atostogas. Manau, ne vienai mamytei tai nemenkas galvosūkis. Kviečiu pasidalinti mintimis kuo užimti vaikus 7- 9 metų ( vyresniems tai visokių stovyklų pilna, o tokių mažių nepriima) atostogu metu, kai močiutės dirbančios ir pažiūrėti negali, o tėvai atostogu turės tik 2 savaites vasara. g.gif
Bite_Maja
mane irgi kankina toks klausimas.
Na eis mano berniukas į mokyklos stovyklą, bet ji tik 2 savaites trunka.
Pernai buvo tokioje mokyklos stovykloje, labai patiko.
O paskui... kelias dienas pas močiutę, kelias pas pusbrolį kokį, kelias namie... Toks tai galvos skausmas visai vasarai sad.gif
Mirra
Aš taip pat 2 savaites leisiu į mokyklos stovyklą, po to pas senelius mėnesiukui išgrūsiu, na o po to su kita močiute išleidžiu į šiltuosius kraštus, tik nežinau į kokius jie čia išsiruoš blink.gif Na gal prie mūsų šaltosios jūros nuvažiuosim porai dienų g.gif Ir psio mokslo metai prasidės biggrin.gif

asara
O gal kas bandet i dienos stovykla Kaune VIJOLINOJ ?
mamulia
kaip tik sprendžiu klausimą kur dėt vaiką... cry.gif
Lolija
septynmecius i vaiku stovyklas jau lyg ir priima,bet man paciai baugoka ji butu ten isleist cry.gif , na nebent su "sava" kompanija (draugu ar klasioku).o siaip tai girdejau Oaze organizuoja dvieju savaiciu dienines stovyklas.tai vat i tokia tai be problemu isleisciau thumbup.gif .o aplamai tai sita vasara mums labai palankiai susikloste, kadangi as dabar dekretinese,tai jau pati laukiu kada mano pirmokeliui prasides atostogos. o tada tai jau mes pagyvensim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif : cirkas, zoosodas, karuseles, kino teatrai, maudynes karjiere, su dviraciu mokinsimes vazinetis, o kur dar kaimas su vos ne kieme tyvuliuojanciu dyyyyyydziuliu ezeru....oi, as jau pradedu galvoti, kad mums net neuzteks tu 2 menesiuku, kol broliukas ar sesyte mus aplankys ax.gif .na vienu zodziu zadu vaikiskai "pasitusinti" ir atiduoti nors dalele to prarasto laiko, kai naktimis dirbdavau ir negaledavau savo vaikucio pries miega apklostyti ir nosyte pabuciuoti 4u.gif
milabra
O kas čia per dienos stovyklos? OAZĖJ įtariu kaina bus nereali unsure.gif O kitur kur Kaune? Kas ta Vijolina? Nes ir man jau stogas baigia pavažiuoti nuo galvosūkio, kur ją padėti sad.gif Mama dirba, daugiau bobučių neturim, kaime draugė irgi gali kokią savaitę tik palaikyti. Nežinau net ką daryti....
mamulia
kooperuojamės gal? g.gif
Ramsius
Na va, iš Klaipėdos pusės vėl nieks neatsiliepia... cry.gif Ir mums labai aktualu, bet kažkaip nesigirdi pas mus jokių dieninių stovyklų.... g.gif Negi nieks nieko nežino? cry.gif
virgulia
Mums tai kažkaip nebuvo tų problemų dėl atostogų-kai lankė darželį,aš dar dirbau mokykloje.Tai toks ten ir darbas birželio mėn.O dabar auginam 9mėn.broliuką,tai galim nors ir visą laiką atostogauti.Vasarą visuomet pakeliaujam po Lietuvą,pabūnam pas senelius,prie jūros,sode,pas draugus.Taigi-patarimas visoms neturinčioms kur dėti savo pirmokus-reikia antro vaikelio... biggrin.gif
asara
QUOTE(milabra @ 2005 05 30, 09:08)
O kas čia per dienos stovyklos? OAZĖJ įtariu kaina bus nereali  unsure.gif O kitur kur Kaune? Kas ta Vijolina? Nes ir man jau stogas baigia pavažiuoti nuo galvosūkio, kur ją padėti sad.gif Mama dirba, daugiau bobučių neturim, kaime draugė irgi gali kokią savaitę tik palaikyti. Nežinau net ką daryti....
*

Skambinau i ta VIJOLINA. Atrodo visai nieko, reikes savo vaikina leisti.
VIJOLINA yra salia atrakciono parko (Parodos kalnas). Tai va 10 dienu stovukla kainuoja 230 Lt, prasideda 8 - 9 val., vaikus pasiimti 17 - 18 val. Pietauja BERNELIU UZEIGOJE + 2 kartus dar vaisinami arbata su sausauniais. Kiekviena diena kur nors eina - boulingas, kartingai ir pan.
Pamainos 06 06 ir 06 20.

Bandysiu paieskoti informacijos del Oazes stovyklos. Nieko negirdejau g.gif
asara
QUOTE(milabra @ 2005 05 30, 09:08)
O kas čia per dienos stovyklos? OAZĖJ įtariu kaina bus nereali  unsure.gif O kitur kur Kaune? Kas ta Vijolina? Nes ir man jau stogas baigia pavažiuoti nuo galvosūkio, kur ją padėti sad.gif Mama dirba, daugiau bobučių neturim, kaime draugė irgi gali kokią savaitę tik palaikyti. Nežinau net ką daryti....
*

Viskas apie dienos stovykla. www.oaza.net
„OAZĖS“ VAIKŲ VASAROS STOVYKLA

Kviečiame visus 7-12 metų vaikus į nepaprastų nuotykių šalį dvi savaites, nuo 8.00 iki 17.00 val.

Stovyklos programoje:

* Maitinimas tris kartus per dieną
*Stovyklos atidarymo/uždarymo ceremonija
*Grupės (pamainos) pavadinimo, vėliavos, devizo, grupės vado rinkimai
*Pamainos medelio sodinimas
*Parodomosios programos ruošimas (madų šou, spektakliai, šokiai ir t.t.)
*Ekskursijos (gaisrinė, Marvelės žirgynas, piknikas gamtoje)
*Plaukimo pamokėlės
*Boulingo turnyras
*Šokių, aerobikos ir savigynos pamokėlės
*Estafetės
*Bendro didelio projekto kūryba
*Pamainos nominacijų paskelbimas, diplomų ir nuotraukų įteikimas

1 pamaina birželio 6 - 17 d.
2 pamaina birželio 20 – liepos 1 d.
3 pamaina liepos 4 – 15 d.
4 pamaina liepos 18 - 29 d.

Kaina – 390 Lt.
milabra
Nu neblogai čia tos stovyklos reklamuojamos, bet aš jų neįperku sad.gif Teks kiurksoti namie prie teliko ir kieme siusti.
aifa
QUOTE(milabra @ 2005 05 30, 08:08)
*

Stovykla Vijolinoj http://www.vijolina.lt/index.php?s_id=64&exp=2&lang=lt . Rašo, kad nuo 8 metų, skambinau, sakė imsirmažesnius, kad tik vaikas sutiktų ir norėtų. Mažiausi 6 metų yra buvę.

Stovykla oazėje http://www.oaze.net/content/children/stovykla.lt.html . Dar nežiūrėjau, nes gerokai brangiaunei Vijolinoj.

Bandysim ir mes pradėti nuo Vijolinos. 4u.gif
Li ute
http://www.vaikuatostogos.lt

Lolija
matai-Oazej stovyklele trunka 14dienu, o Vijolinoj 10.ir maitina Oazej 3xdienoj, o Vijolinoj kaip supratau tik pietauja ir pora kartu arbateles duoda. dar ir pramogu ivairove man atrodo Oazej didesne (na nebent cia tik reklama g.gif ).taigi mamytes, jei jau kuri sugalvosit kur leisti savo atzalelei vasara pasiausti, tai pasipasakokit, pasipasakokit mirksiukas.gif

verdana
Paskaitykite, gal sudomins, sakyčiau stovykla verta susidomėjimo.
http://www.trakai.lt/index.php?-526812977
thumbup.gif
Ramsius
Vajetau, kainos kokios.... blink.gif cry.gif Nekyla noras už 10 dienu 500 Lt pakloti... blink.gif
Hmm, o ta karate-do stovykla Trakuose galir verta dėmesio, tik kad toli mums baisiai... cry.gif
aifa
QUOTE(Lolija @ 2005 05 30, 20:24)
matai-Oazej stovyklele trunka 14dienu, o Vijolinoj 10.ir maitina Oazej 3xdienoj, o Vijolinoj kaip supratau tik pietauja ir pora kartu arbateles duoda. dar ir pramogu ivairove man atrodo Oazej didesne (na nebent cia tik reklama g.gif ).taigi mamytes, jei jau kuri sugalvosit kur leisti savo atzalelei vasara pasiausti, tai pasipasakokit, pasipasakokit mirksiukas.gif
*

Dėl trukmės tai abi vienodai. Pav. pirma pamaina birželio 6-17d.d. Tik vijolina skaičiuoja darbo dienas, o oazė kalendorines. Nors ir oazėje savaitgaliai vaikų nepriima. Kaip sakoma, marketingas smile.gif
asara
QUOTE(verdana @ 2005 05 30, 23:42)
Paskaitykite, gal sudomins, sakyčiau stovykla verta susidomėjimo.
http://www.trakai.lt/index.php?-526812977
thumbup.gif
*

Perziurejau si pasiulyma, manau, septynmeciui dar per sudetinga tokia stovykla. Maniskis nera toks savarankiskas, kad galetu vienas isbuti 10 dienu.
Tai nusprendziau leisti i Vijolina arba Oaze birzelio men. Butinai parasysiu kaip sekesi.
AGFA
biggrin.gif Į Vijoliną ėjo vienus metus mano sūnus. Tiesiog nėjo į darželį, tai leidau į šią mokyklėlę. Patiko man kaip ten vaikus mokina ir ko mokina, labai fainos mokytojos. Patiko ir mano vaikui. Gal visai būtų verta pabandyti ir dienos stovyklėlę. g.gif
Agotukas
Maniskis irgi ejo i Vijolina. Pirma norejau isbandyt kaip dienos stovykloj seksis. Jam ten labai patiko thumbup.gif Tik vienas trukumas buvo, kad tiek nusilakstydavo ten, kad jau astunta vakare luzdavo miegot doh.gif
asara
QUOTE(Agotukas @ 2005 05 31, 10:58)
Maniskis irgi ejo i Vijolina. Pirma norejau isbandyt kaip dienos stovykloj seksis. Jam ten labai patiko  thumbup.gif Tik vienas trukumas buvo, kad tiek nusilakstydavo ten, kad jau astunta vakare luzdavo miegot  doh.gif
*

Perskaiciau puikius atsiliepimus apie VIJOLINA ir saviski leisiu birzeli.
AGFA
Maniskis irgi ejo i Vijolina. Pirma norejau isbandyt kaip dienos stovykloj seksis. Jam ten labai patiko  thumbup.gif Tik vienas trukumas buvo, kad tiek nusilakstydavo ten, kad jau astunta vakare luzdavo miegot  doh.gif
*

biggrin.gif O KAD MANO JAUNIKAIČIAI TAIP LŪŽTŲ 8 VALANDĄ, TAI TURĖČIAU LAIKO IR PASKAITYT mirksiukas.gif
R_T
QUOTE(Ramsius @ 2005 05 31, 08:34)
Vajetau, kainos kokios.... blink.gif  cry.gif Nekyla noras už 10 dienu 500 Lt pakloti... blink.gif
Hmm, o ta karate-do stovykla Trakuose galir verta dėmesio, tik kad toli mums baisiai... cry.gif
*

Sveika Ramsiau, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Matau vis vargsti. smile.gif O as jau manau isprendziau sia problema. Maniskis (karatistas) vaziuos i sporto stovykla Veisiejuose. Veliau parasyciau trenerio telefona, gal paimtu ir taviski. Nuves ir parves. 10 dienu - 200 Lt.
O "Klaipedoj" geguzes 31 d. (antradienis) 7 psl. yra straipsnis "Paskelbe sveika vaiku poilsio laika" - pasiskaityk ten - www.klaipeda.daily.lt
Gali uzsiregistruot internetu. As jau uzregistravau ir gavau atsakyma. Ten ivairios stovyklos (dienines), maniskis eis nuo liepos 25 d. i "Bukite sveiki ir stiprus".
Tai tiek. Kils klausimu - rasyk i az.
Beje, as Rinesa. 4u.gif 4u.gif
Lolija
*

argi tai galima pavadinti trukumu verysad.gif ?man atrodo, kad tai privalumas biggrin.gif .va jei vaikas gryztu po tokios stovyklos ir dar aukstyn kojom namus apverstu, tada jau galima butu susimastyti ka jis visa diena ten veike, jei energija vis dar per krastus liejas showoff.gif
verdana
[quote=asara,2005 05 31, 10:27]
Perziurejau si pasiulyma, manau, septynmeciui dar per sudetinga tokia stovykla. Maniskis nera toks savarankiskas, kad galetu vienas isbuti 10 dienu.

Tai gal čia puiki proga pasimokyti savarankiskumo? Juk septynmečiams bus sudaryta atskira grupė, taigi manau nebus jis pasimetes ten.
Smurka
Aš "Pinigų kartai" kaip tik rengiu siužetą apie vaikų vasaros poilsį. Gal atsiras norinčių pasidalinti viešai šia problema? Ypač laukiamos tos, kurios neturi visai kur vasarą palikti vaikų. reikia, kad iškeltumėt problemą ir pakomentuotumėt vasaros poilsio stovyklų kainas.

Deja, bet turiu galimybių kalbinti tik vilnietes. Atvaykčiau šiandien po darbo, pokalbis vyktų jūsų namo kieme, dalyvaujant ir vaikui
aifa
QUOTE(Smurka @ 2005 06 02, 09:14)
Aš "Pinigų kartai" kaip tik rengiu siužetą apie vaikų vasaros poilsį. Gal atsiras norinčių pasidalinti viešai šia problema? Ypač laukiamos tos, kurios neturi visai kur vasarą palikti vaikų. reikia, kad iškeltumėt problemą ir pakomentuotumėt vasaros poilsio stovyklų kainas.

Deja, bet turiu galimybių kalbinti tik vilnietes. Atvaykčiau šiandien po darbo, pokalbis vyktų jūsų namo kieme, dalyvaujant ir vaikui
*

Problemą iškeliu, netgi dvi dalis.
Viena, tai kaina. Pradinukas turi atostogų 90 kalendorinių dienų. Tai po 14 dienų gaunasi 6 kartai. Pigiausia ką radau Kaune buvo Vijolina už 240Lt (atrodo). Tai sumoje susidaro 1440 Lt. Nu mums įmanoma, bet nėra labai pigu. Žiūrėsim. Kita, kurią radau yra Oazės, bet ten jau kaina už 14 dienų yra 390Lt. Tiek mums jau būtų brangoka.

Kita problemos dalis - neleisi 6 kartus į tą pačią Vijoliną. Jų gi programa ta pati. Įgris vaikui 6 kartus į tuos pačius muziejus eiti. Kur dėti likusius 5 kartus? Net ir paėmus tą brangią oazę, lieka dar keturi kartai. Nei aš, nei vyras atostogų šią vasarą greičiausiai neturėsime. O išvežti vaiko į kaimą negalime dėl turimų problemų su naktine enureze.

Tai va, sedi šiuo metu mano septynmetis vienas namuos su krūva sumuštinių šaldytuve. O mes laužom galvą, ką daryti likusias 89 vasaros dienas. Gaila, esu kaunietė ir pasireikšti negalėsiu sad.gif
Smurka
Tai jau tikrai, kad gaila cry.gif Laukiu vilniečių
AGFA
QUOTE(Smurka @ 2005 06 02, 10:14)

*

PAKALBĖKIT IR APIE DAUGIAVAIKES ŠEIMAS. KAIP TOKIOM ŠEIMOM GALI PVZ. PADĖTI VALSTYBĖ SUSITVARKYTI VAIKŲ ATOSTOGAS.
Ramsius
QUOTE(R_T @ 2005 05 31, 17:04)
Sveika Ramsiau,  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Matau vis vargsti.  smile.gif O as jau manau isprendziau sia problema. Maniskis (karatistas) vaziuos i sporto stovykla Veisiejuose. Veliau parasyciau trenerio telefona, gal paimtu ir taviski. Nuves ir parves. 10 dienu - 200 Lt.
O "Klaipedoj" geguzes 31 d. (antradienis) 7 psl. yra straipsnis "Paskelbe sveika vaiku poilsio laika" - pasiskaityk ten - www.klaipeda.daily.lt
Gali uzsiregistruot internetu. As jau uzregistravau ir gavau atsakyma. Ten ivairios stovyklos (dienines), maniskis eis nuo liepos 25 d. i "Bukite sveiki ir stiprus".
Beje, as Rinesa. 4u.gif  4u.gif
*

Oi, ačiu už informaciją thumbup.gif thumbup.gif Kažkaip aš ją pražiopsojau g.gif Parašiau laiškelį, lauksiu ką atsakys, bet užrašysiu nors kur nors 4u.gif
Reklamiste
Kadangi filmuotis reportazui negaliu tongue.gif tai savo nuomone isreiksiu cia: vaiku stovyklos yra brangus malonumas ir gali isleisti vaika 1-2 savaitems, o kur dar like keli menesiai? Kadangi mano vaikai mazi: viena galetu eiti i darzeli, bet man gaila ja palikti visa vasara ir dar budinciose grupese, o kita darzeli baige ir jiems vasara nepriklauso, as atidarau savo pinigine ir ... samdau studente, kuri butu su mano vaikais iki rudens. O ka daryti?
Ramsius
QUOTE(R_T @ 2005 05 31, 17:04)
Sveika Ramsiau,  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Matau vis vargsti.  smile.gif O as jau manau isprendziau sia problema. Maniskis (karatistas) vaziuos i sporto stovykla Veisiejuose. Veliau parasyciau trenerio telefona, gal paimtu ir taviski. Nuves ir parves. 10 dienu - 200 Lt.
Beje, as Rinesa. 4u.gif  4u.gif
*

Valio, valio, ir mes į tą pačią užsirašėm 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir dar į kitą, kur "Bendraamžių mokykla"
Galės bernai susipažinti 4u.gif
milabra
Aš SMURKAI irgi galiu interviu duoti tik virtualiai. Man problema su vaiko atostogomis. Stovykloms pinigų trūksta, man tie 300 Lt 10 dienų yra prabanga. Kitas klausimas kas ją ten vežios? Aš negaliu iš darbo lakstyti. Mano mama dirbanti, ne pensininkė, kaimų irgi neturime. Manoji sėdi namie, nes atšalo, į lauką nenori eiti. Pietus tai valgo tai ne, telefonu aš jos nepriversiu. Prisidirba visokių nesamonių - tai nuo kėdės nusiverčia, tai vos per balkoną neiškrito, tai telefonu baisinės sąskaitos. Prie teliko kiurksojo kiaurą dieną, vakare net vėmė ir temperatūra pakilo nuo tokio atostogavimo sad.gif
O dar liko beveik 3 mėnesiai.....
Kažkada mokyklose būdavo dienos stovyklos. Pamenu mus ten ir maitindavo. Būtų dabar, išleidžiu, sumuštinių prikraunu ir ramu būtų nors pusdienį. Dabar vieni nervai, toks ir darbas sad.gif
Smurka
Milabra, o apie dienos stovyklas mokyklose tu pasidomėk, nes Švietimo ministerijoje man skė, kad mokyklos raginamos tokias stovyklas bent mėnesį palaikyti
milabra
QUOTE(Smurka @ 2005 06 03, 14:15)
Milabra, o apie dienos stovyklas mokyklose tu pasidomėk, nes Švietimo ministerijoje man skė, kad mokyklos raginamos tokias stovyklas bent mėnesį palaikyti
*

Mokyklos raginamos ir prailgintas grupes turėti, o Vilijampolės vidurinei į tai nusišvilpti. Visi tėvai rėkia, kad reikia, o mokykla sako kad tėvai gal nenori. Tai kur jau čia kas bus apie dienos stovyklas. Manau būtų pasakę, jei būtų.
aifa
QUOTE(milabra @ 2005 06 03, 13:39)
Mokyklos raginamos ir prailgintas grupes turėti, o Vilijampolės vidurinei į tai nusišvilpti. Visi tėvai rėkia, kad reikia, o mokykla sako kad tėvai gal nenori. Tai kur jau čia kas bus apie dienos stovyklas. Manau būtų pasakę, jei būtų.
*

Galiu tik paguosti, kad ir Julijanovkei nusišvilpt ant vaikų užimtumo tiek mokslo metais, tiek ir atostogų metu.
Užrašėm nuo pirmadienio į stovyklą vijolinos. O paskui gal tikrai reiks pasiskolinti reklamistės idėją ir ieškoti kokios mokinukės ar studentės. Juo labiau kad mažei irgi vasarą darželis nedirba, reiks į kitą vedžioti. Gal geriau bus abu namie prižiūrimi kokios merginos.
Bite_Maja
QUOTE(Smurka @ 2005 06 03, 14:15)
*

Mano vaikas dabar lanko būtent tokią mokyklos stovyklą. Tikrai labai džiaugiuosi aš ir tikrai džiaugiasi jis. thumbup.gif
Stovykla toje pačioje mokykloje, toje pačioje klasėje kur mokosi. 2 savaites iki 14 val. Bent jau tiek vasaros atostogų laiko esu rami, kad vaikas pavalgo pietus (nes būdamas namie iki vakaro niekada nenori) ir laika praleidžia ne prie kompo ar televizoriaus.
Šiandien, va pasakojo, lobio stovykloje ieškojo, pagal visokias užuominas. Ir paslėptas jis buvo direktorės mašinoje mirksiukas.gif Pirmadieni į teatrą važiuos.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.