QUOTE(Likka @ 2008 06 20, 16:26)
paminėdama tą fintą, neturėjau omeny, kad visos privalo jį naudoti...
kartais pagadina visą nuotrauką tas koregavimas...
bet nemanau, kad blogai, kad paminėjau... čia kiekvienos reikalas panaudoti ar ne
QUOTE(Likka @ 2008 06 20, 16:26) paminėdama tą fintą, neturėjau omeny, kad visos privalo jį naudoti... kartais pagadina visą nuotrauką tas koregavimas... bet nemanau, kad blogai, kad paminėjau... čia kiekvienos reikalas panaudoti ar ne QUOTE(Ode @ 2008 06 20, 15:15) Tai reiškias aptarimu laikomas tokio pobūdžio sakinys: "Man šita nuotrauka gražiausia, nes joje toks gražus lialiukas! Bet jokiu būdu ne: "Man ši nuotrauka nepatinka, nes joje trūksta ryškumo ir vaiko kojytės nukirptos". Suskaičiavau maždaug apie 30 nuotraukų su nukirptom kojytėm, o gal ir daugiau. Tikrai visoms turėjo pasidaryti nejauku. Sakyti klaidas gal ir reikia, jei turi žmogus tokį poreikį, tik taktiškai. Aišku, jei taip moka. Asmeniškai aš neturiu poreikio kabinėtis prie nuotraukų, o dar labiau, kai neturiu normalaus supratimo apie fotografijas. Pasakyti, kad nukirptos kojytės yra blogis, būtų manau ne konstruktyvi kritika. Nebent taikyti konkrečiai nuotraukai ir paaiškinant kodėl. QUOTE(Rustė @ 2008 06 20, 17:31) paminėdama tą fintą, neturėjau omeny, kad visos privalo jį naudoti... kartais pagadina visą nuotrauką tas koregavimas... bet nemanau, kad blogai, kad paminėjau... čia kiekvienos reikalas panaudoti ar ne kad buvo paminėta tai gerai, tikrai kiekvieno teisė rinktis, gaila kad kartais perspaudžia ir sugadina nuotrauka, bet nieko nepadarysi o gal leisti tik moderatorei su autocorectu pakoreguot nekoreguotas nuotraukas, autorei leidus, kai rodėte pavyzdžius koreguotų ir nekoreguotų nuotraukų, tai gražiai atrodė koreguotos ir buvo saikingai pakoreguotos Papildyta: QUOTE(insi @ 2008 06 20, 17:35) skonio reikalas man šios nuotraukos kompozicija patinka, bet šiek tiek bent jau man per ryški QUOTE(Likka @ 2008 06 20, 16:40) o gal leisti tik moderatorei su autocorectu pakoreguot nekoreguotas nuotraukas, autorei leidus, kai rodėte pavyzdžius koreguotų ir nekoreguotų nuotraukų, tai gražiai atrodė koreguotos ir buvo saikingai pakoreguotos pagailėkite mano laiko... tegu kiekviena daro pagal save, nekoreguoju nuotraukų, jei skanuota netinkamai irgi netaisau, kad ir kokie graži nuotrauka būtų. visada gi galima parašyti man AŽ ir paklausti kas, kaip, kur ir kodėl . pakoreguočiau nuotraukas (turiu omeny apkarpymą), įdėčiau jei nemoka įkelti, sumažinčiau netgi, bet ne daugiau... QUOTE(peppi @ 2008 06 20, 13:36) na jei jau kurybingas zmogus tai galima pazvelgti ir placiau nei isdestytos dvi taisykles aš neparašiau ir nesukūriau nė vienos taisyklės, tiesiog mano nuomonė pavadinime du akcentai...gal jums atrodo, kad dešimt ar penkiolika QUOTE(peppi @ 2008 06 20, 13:36) jei jau zalia - suriskim su gyvybe - vaiku zaidimai gamtoje man tiesiogiai ristusi su laisve, tuo paciu zvalgymusi aplink, prisilietimu prie gyvos gamtos... išdėsčiauglaustai, trumpai....neverskit manęs rašyti viso romano o trumpiau parašysiu- baikit kabinėtis, nes pastaruoju metu šioje temoje nieko kito ir nebėra- visokie ,,zacepai" QUOTE(jėga @ 2008 06 20, 14:59) A tai tu galvoji, kad atrenkam blogiausias ir kišam Va, ir aš įdėjau. Matau, kad ji nėr kokybiška, ale man ji patinka QUOTE(Likka @ 2008 06 20, 15:05) kažkaip tema jau pakrypo ne ta linkme, vien asmeniškumai siūlau 1. paimkit nuotrauką, kad ir naujausią įdėtą 2. pasakykit, ko per daug, ko per mažai 3. ką pridėt, ką atimt 4. kaip patobulint... kad ji nebūtinai Jums patiktų, bet būtų KONKURSINIO lygio 5. padėkit autorėms, o ne smerkit Aš už konstruktyvias pastabas, skatinančias tobulėti, o ne destruktyvias, skatinančias dalyves atsiimti nuotraukas iš konkurso QUOTE(Cikadelė @ 2008 06 20, 17:58) aš neparašiau ir nesukūriau nė vienos taisyklės, tiesiog mano nuomonė pavadinime du akcentai...gal jums atrodo, kad dešimt ar penkiolika Na,kai as nesuprantu man labai padeda aprasymas temos, kuris buna pirmoj konkurso zinutej: " .....kuriose matosi kuo daugiau gamtos ir žalumos (bent 1/3 nuotraukos), ir ta žaluma gražiai papildo nuotraukoje užfiksuotą veiksmą, kuriame gali dalyvauti tėveliai ir vaikučiai." todel darom isvadas, kad reikia siusti nuotraukas ne peizazas+ zmogeliukas, bet zmogeliukas kazka darantis, nors ir ziurintis i objektyva + zalias fonas Todel ziuriu ir bandau dabar kabintis prie kiekvienos nuotraukos kuri butu ne i tema, bet jos visos atitinka tema. dabar pvz. sitoj nuotraukoj ta zaluma net gelbsti ta veikeja nuotraukoj, kuris joje vos iziurimas ir yra neryskus, t.y. sios nuotraukos akcentas fotografuotas gaunasi ta didele pusis, bet ne veikejas ir ar kas nors ties sia nuotrauka sustoja pasiziuret, koks veiksmas vyksta sioje fotografijoje? Abejoju. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15123 Bet zaluma yra, veiksmas yra ir nuotrauka i tema. dar pvz. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15102 nuotraukoj kuo puikiausiai matosi veiksmas, kuris vyksta zalumoj ir sioje nuotraukoj, net nereikia ieskok koks tas veiksmas. cia taip pat veiksmas yra zaluma yra ir irgi i tema. O kas kokiu santykiu ta zaluma pateikia, tai cia kiekvieno asmeninis reikalas. Tik pries kritikuojant, reikia VISOMS pasiskaityt pirma zinute ir manau bereikalingu kalbu sioje temoje bus tikrai maziau, kurios galbut kazka ir labai uzgauti gali. Juk nuotraukose ne kokie nors vabaliukai ar grybukai, bet mums artimi asmenys. pvz. buvo konkursas "man jura iki keliu" net nuejau pasiziuret nuotraukas visas, nu ne... ten nuotraukose jura yra ir auksciau keliu ir keliu nesiekia kaip cia populiaru: TAI TIK MANO KUKLI NUOMONE.
sita tokia smagi, atrodo, kad vaikas padege pusaite
![]() sita labai faina, bus viena is mano favoriciu ![]() QUOTE(Cikadelė @ 2008 06 20, 12:43) bet man kyla tūkstančiai minčių ją pamačius.... bet šiam konkursui ji netinka, nes jos cinkelis- tikrai ne žalia žalia, kur dairais ................. abejojate moderatorių kompetencija tvirtinant nuotraukas? Tuoj jumi išbanys už netiesioginį, bet aiškų nusižengimą prieš 10 punktą
Man ši natūraki spalva daug mielaiu žiūrisi, ir apkirpo gražiau
[attachmentid=147279]
O jei nuotraukoj nesimato nei mamytės,nei tėvelio,nei vaikučio... tai jau nebetinka konkursui?
QUOTE(Valerija @ 2008 06 20, 23:56) Man ši natūraki spalva daug mielaiu žiūrisi, ir apkirpo gražiau aš didelio skirtumo nepastebėjau. man vis tiek labai gražu QUOTE(Eva... @ 2008 06 21, 02:47) O jei nuotraukoj nesimato nei mamytės,nei tėvelio,nei vaikučio... tai jau nebetinka konkursui? jo nelygybė, kad šuns vaikui ar tėveliui neprilygina - jūs temos aprašą skaitėt? Ten yra atsakymas kodėl - nes yra reikalavimas, kad būtų žmogus. Papildyta: QUOTE(Sapokliaka @ 2008 06 21, 09:45) QUOTE(Irėja @ 2008 06 21, 10:42) QUOTE(Džinė @ 2008 06 21, 11:08) QUOTE(Rustė @ 2008 06 11, 12:50) Pagrindinis fotokonkurso akcentas - žalia spalva! Siųskite nuotraukas, kuriose matosi kuo daugiau gamtos ir žalumos (bent 1/3 nuotraukos), ir ta žaluma gražiai papildo nuotraukoje užfiksuotą veiksmą, kuriame gali dalyvauti tėveliai ir vaikučiai. o kodėl nėra foto vien su gamta užfiksuotas veiksmas tai gali būti ir upės tekėjimas, gėlės žydėjimas..... juk vaikai ir tėvai gali dalyvauti veiksme, bet gali ir nedalyvauti
nu ir koks skirtumas iš tų išvedžiojimų kai aišku, kad be žmogaus nepriima?
Jei tinkama nuotrauka - PRIIMA:). Cia as "Bruksniui"
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 06 21, 12:16) nu teisingai , visisškai pritariu ir pasirašau Papildyta: QUOTE(Rustė @ 2008 06 11, 15:55) <Siųskite nuotraukas, kuriose matosi kuo daugiau gamtos ir žalumos (bent 1/3 nuotraukos), ir ta žaluma gražiai papildo nuotraukoje užfiksuotą veiksmą, kuriame gali dalyvauti tėveliai ir vaikučiai.> būtini.čia nėra tik gamtos paveikslavimas. tik tie žmonės neprivalo būti vaikai, gali būti ir tik suaugęs žmogus.
Pasirodo, kad netinkama Nuostabi Lietuva - tokia žalia, žalia!!!
aga,gražu,ale jau dydis-gal sumažink
tiesa sakant gėda ir skaityt tokias kai kurių dalyvių "diskusijas".
psiaudo kritikės susirinkusios tik ir ieško prie ko prikibt. čia kas, profesionalių menininkų foto konkursas? labai gerai kažkas išsireiškė, tai pakartosiu: čia ne SUPERFOTOGRAFIŲ, čia SUPERMAMŲ klubas. ir konkursai SUPERMAMŲ. QUOTE(Erika-amerika @ 2008 06 21, 16:35) Pasirodo, kad netinkama Nuostabi Lietuva - tokia žalia, žalia!!! na taip, gi aiškiai parašyta, kad turi būt žmogus
Taigi ten yra gyv. namai, vadinasi ten yra žmonių
P.s bet vaizdas labai čiotkas QUOTE(Erika-amerika @ 2008 06 21, 17:15) Taigi ten yra gyv. namai, vadinasi ten yra žmonių P.s bet vaizdas labai čiotkas vaizdas gražus, bet teks ieškot kitos foto QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 06 21, 18:23) jau paaiškino : QUOTE(insi @ 2008 06 11, 15:57) QUOTE(Rustė @ 2008 06 11, 16:01) žodis "gali" prisiskaito tam, kad ir tėveliai ir vaikai. kad konkursas nėra skirtas tik vaikams gyvūnėliams bus kitas konkursas
Grazi nuotrauka
tai 6 vis tik truksta iki 200. kazin kaip ten su 5 balsais bus
Gražios nuotraukos
QUOTE(jėga @ 2008 06 21, 21:56) Kažkur jau matyta Man šita nebloga kur matyta? o šita tikrai graži gaila, kad nebus 5 balsų, o trūko tiek nedaug šį kart, kaip niekada konkursuose, nedrįstu spėti, kas gali laimėt
aaa.. aišku
peržiūrėjau dabar atidžiai visas foto, na tegu nesupyksta autorė, bet šita pasirodė kaip viena iš labiausiai nevykusių pasakysiu savo nuomonę kodėl - greičiausiai, kad paveikslavo pati save, na ir kai nesimato net pilnai viso veido, na labai nevykusiai nukirpta jau, už nugaros kreivai dar, na bet tas dar būtų nieko, nes žalia sodri spalva, būtų graži foto, jei kas būtų tiesiog nufotografavęs. na čia mano nuomonė ![]() o šita foto pasirodė pavojinga ![]() vaizdas antram plane fantastiškas ![]() o patikusių nemažai. teks rinktis
Tai tik trys balsai?
Kaip čia išsirinkti? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jau prabalsavau
Aš ir jau
![]() ![]()
Aš vis dar neišsirenku. Atsirinkau iš visų pačių pačiausių ir liko 10
Ruste, tokių pavojingų konkursų daugiau nedaryk
mano favoritės
|