Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žalia, žalia kur dairais!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
QUOTE(Likka @ 2008 06 20, 16:26)
bet perspausta su spalvom  ax.gif

daugėja tokių nuotraukyčių, kur akį rėžia nuo autocorecto  doh.gif
*

paminėdama tą fintą, neturėjau omeny, kad visos privalo jį naudoti... doh.gif
kartais pagadina visą nuotrauką tas koregavimas...
bet nemanau, kad blogai, kad paminėjau... čia kiekvienos reikalas panaudoti ar ne cool.gif
RamuneM
QUOTE(Ode @ 2008 06 20, 15:15)
Tai reiškias aptarimu laikomas tokio pobūdžio sakinys: "Man šita nuotrauka gražiausia, nes joje toks gražus lialiukas!  wub.gif  wub.gif  wub.gif "
Bet jokiu būdu ne: "Man ši nuotrauka nepatinka, nes joje trūksta ryškumo ir vaiko kojytės nukirptos".

Suskaičiavau maždaug apie 30 nuotraukų su nukirptom kojytėm, o gal ir daugiau. Tikrai visoms turėjo pasidaryti nejauku.

Sakyti klaidas gal ir reikia, jei turi žmogus tokį poreikį, tik taktiškai. Aišku, jei taip moka. Asmeniškai aš neturiu poreikio kabinėtis prie nuotraukų, o dar labiau, kai neturiu normalaus supratimo apie fotografijas. Pasakyti, kad nukirptos kojytės yra blogis, būtų manau ne konstruktyvi kritika. Nebent taikyti konkrečiai nuotraukai ir paaiškinant kodėl.
Sapokliaka
QUOTE(Džinė @ 2008 06 20, 15:52)
user posted image
hihihi.gif labai pavadinimas tinka tongue.gif
*

Labai "i tema" nuotrauka thumbup.gif
insi
QUOTE(Likka @ 2008 06 20, 16:26)
bet perspausta su spalvom  ax.gif

daugėja tokių nuotraukyčių, kur akį rėžia nuo autocorecto  doh.gif
*

man kaip tik ryškios patinka smile.gif
Likka
QUOTE(Rustė @ 2008 06 20, 17:31)
paminėdama tą fintą, neturėjau omeny, kad visos privalo jį naudoti... doh.gif
kartais pagadina visą nuotrauką tas koregavimas...
bet nemanau, kad blogai, kad paminėjau... čia kiekvienos reikalas panaudoti ar ne cool.gif
*

kad buvo paminėta tai gerai, tikrai kiekvieno teisė rinktis, gaila kad kartais perspaudžia ir sugadina nuotrauka, bet nieko nepadarysi rolleyes.gif

o gal leisti tik moderatorei su autocorectu pakoreguot nekoreguotas nuotraukas, autorei leidus, kai rodėte pavyzdžius koreguotų ir nekoreguotų nuotraukų, tai gražiai atrodė koreguotos ir buvo saikingai pakoreguotos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 06 20, 17:35)
man kaip tik ryškios patinka smile.gif
*

skonio reikalas smile.gif

man šios nuotraukos kompozicija patinka, bet šiek tiek bent jau man per ryški
Rustė
QUOTE(Likka @ 2008 06 20, 16:40)
o gal leisti tik moderatorei su autocorectu pakoreguot nekoreguotas nuotraukas, autorei leidus, kai rodėte pavyzdžius koreguotų ir nekoreguotų nuotraukų, tai gražiai atrodė koreguotos ir buvo saikingai pakoreguotos  4u.gif
*

pagailėkite mano laiko... unsure.gif
tegu kiekviena daro pagal save, nekoreguoju nuotraukų, jei skanuota netinkamai irgi netaisau, kad ir kokie graži nuotrauka būtų.

visada gi galima parašyti man AŽ ir paklausti kas, kaip, kur ir kodėl .
pakoreguočiau nuotraukas (turiu omeny apkarpymą), įdėčiau jei nemoka įkelti, sumažinčiau netgi, bet ne daugiau...
Cukraus pudra
sunkiai suvokiu šios nuotraukos user posted image ryšį su pavadinimu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 06 20, 15:22)
pirmoje pataisiau klaidą, antroje toks pavadinimas, manau supainiojo, gal 'aguonos' norėjo parašyti g.gif
*

arba "pieva"
Cikadelė
QUOTE(peppi @ 2008 06 20, 13:36)
na jei jau kurybingas zmogus tai galima pazvelgti ir placiau nei isdestytos dvi taisykles rolleyes.gif
aš neparašiau ir nesukūriau nė vienos taisyklės, tiesiog mano nuomonė pavadinime du akcentai...gal jums atrodo, kad dešimt ar penkiolika mirksiukas.gif prašau, dėstykit...
QUOTE(peppi @ 2008 06 20, 13:36)
jei jau zalia - suriskim su gyvybe - vaiku zaidimai gamtoje man tiesiogiai ristusi su laisve, tuo paciu zvalgymusi aplink, prisilietimu prie gyvos gamtos... rolleyes.gif man taip atrodytu ax.gif

išdėsčiauglaustai, trumpai....neverskit manęs rašyti viso romano tongue.gif
o trumpiau parašysiu- baikit kabinėtis, nes pastaruoju metu šioje temoje nieko kito ir nebėra- visokie ,,zacepai" lotuliukas.gif užtenka, gal pradėkim diskutuoti, o ne kabinėtis mirksiukas.gif
Bruksnys
QUOTE(Cikadelė @ 2008 06 20, 17:58)
užtenka, gal pradėkim diskutuoti, o ne kabinėtis mirksiukas.gif
*

prašom parodyti gražų to pavyzdį biggrin.gif 4u.gif
Rhealife
QUOTE(jėga @ 2008 06 20, 14:59)
A tai tu galvoji, kad atrenkam blogiausias ir kišam g.gif Nu taigi ir rodom tik mūsų supratimu geriausias, gražiausias lotuliukas.gif
Va, ir aš įdėjau. Matau, kad ji nėr kokybiška, ale man ji patinka cool.gif O be to žalesnės neradau lotuliukas.gif Tai ką man tada visai nedalyvaut g.gif O jeigu aš noriu unsure.gif  Noriu ir dedu "šlamštą", o jūs - nenorit, nebalsuokit... irnesakyk.gif Ale man vistiek ji graži nail.gif lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif Aš irgi nekokybišką įdėjau, bet man patinkančią.. Kas nenori tegu nebalsuoja. Galit net kritikuoti, nes kitap neturetumėt ka kalbėt lotuliukas.gif

QUOTE(Likka @ 2008 06 20, 15:05)
kažkaip tema jau pakrypo ne ta linkme, vien asmeniškumai  g.gif
siūlau  mirksiukas.gif :

1. paimkit nuotrauką, kad ir naujausią įdėtą
2. pasakykit, ko per daug, ko per mažai
3. ką pridėt, ką atimt
4. kaip patobulint... kad ji nebūtinai Jums patiktų, bet būtų KONKURSINIO lygio
5. padėkit autorėms, o ne smerkit

Aš už konstruktyvias pastabas, skatinančias tobulėti, o ne destruktyvias, skatinančias dalyves atsiimti nuotraukas iš konkurso  4u.gif
*

drinks_cheers.gif Kaip teisingai parašei thumbup.gif Nes dabar kiek užeinu, tiek bobų turgus. Net nebekyla rankos (ar liežuvis tongue.gif ) ką nors ir komentuoti...
Stebukle
QUOTE(Cikadelė @ 2008 06 20, 17:58)
aš neparašiau ir nesukūriau nė vienos taisyklės, tiesiog mano nuomonė pavadinime du akcentai...gal jums atrodo, kad dešimt ar penkiolika mirksiukas.gif prašau, dėstykit...

*

Na,kai as nesuprantu man labai padeda aprasymas temos, kuris buna pirmoj konkurso zinutej:

" .....kuriose matosi kuo daugiau gamtos ir žalumos (bent 1/3 nuotraukos), ir ta žaluma gražiai papildo nuotraukoje užfiksuotą veiksmą, kuriame gali dalyvauti tėveliai ir vaikučiai."

todel darom isvadas, kad reikia siusti nuotraukas ne peizazas+ zmogeliukas, bet zmogeliukas kazka darantis, nors ir ziurintis i objektyva + zalias fonas smile.gif Santykis puikiai parasytas koks turi but zalumos. Ir nereikia pavadinima suprast paraidziui jei yra paaiskinimas ir mokam visi skaityt wink.gif

Todel ziuriu ir bandau dabar kabintis prie kiekvienos nuotraukos kuri butu ne i tema, bet jos visos atitinka tema.

dabar pvz.
sitoj nuotraukoj ta zaluma net gelbsti ta veikeja nuotraukoj, kuris joje vos iziurimas ir yra neryskus, t.y. sios nuotraukos akcentas fotografuotas gaunasi ta didele pusis, bet ne veikejas ir ar kas nors ties sia nuotrauka sustoja pasiziuret, koks veiksmas vyksta sioje fotografijoje? Abejoju.
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15123
Bet zaluma yra, veiksmas yra ir nuotrauka i tema.

dar pvz.
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15102
nuotraukoj kuo puikiausiai matosi veiksmas, kuris vyksta zalumoj ir sioje nuotraukoj, net nereikia ieskok koks tas veiksmas.

cia taip pat veiksmas yra zaluma yra ir irgi i tema.

O kas kokiu santykiu ta zaluma pateikia, tai cia kiekvieno asmeninis reikalas. Tik pries kritikuojant, reikia VISOMS pasiskaityt pirma zinute ir manau bereikalingu kalbu sioje temoje bus tikrai maziau, kurios galbut kazka ir labai uzgauti gali. Juk nuotraukose ne kokie nors vabaliukai ar grybukai, bet mums artimi asmenys.

pvz. buvo konkursas "man jura iki keliu" net nuejau pasiziuret nuotraukas visas, nu ne... ten nuotraukose jura yra ir auksciau keliu ir keliu nesiekia smile.gif todel gal skaitom kur dalyvaujam ir kokie reikalavimai konkursui wink.gif

kaip cia populiaru: TAI TIK MANO KUKLI NUOMONE.
saulytuke
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 20, 19:16)
....

kaip cia populiaru: TAI TIK MANO KUKLI NUOMONE.
*

Pagaliau thumbup.gif , galvojau, kad tik aš čia viena taip temą supratau...Man taip pat atrodo, kad nebūtina pažodžiui suprasti konkurso pavadinimo, o vadovautis aprašymu rolleyes.gif
katalike
sita tokia smagi, atrodo, kad vaikas padege pusaite biggrin.gif
user posted image

sita labai faina, bus viena is mano favoriciu
user posted image
Bruksnys
QUOTE(Cikadelė @ 2008 06 20, 12:43)
bet man kyla tūkstančiai minčių ją pamačius.... bet šiam konkursui ji netinka, nes jos cinkelis- tikrai ne žalia žalia, kur dairais .................
*

abejojate moderatorių kompetencija tvirtinant nuotraukas? hihihi.gif

Tuoj jumi išbanys už netiesioginį, bet aiškų nusižengimą prieš 10 punktą lotuliukas.gif
Valerija
Man ši natūraki spalva daug mielaiu žiūrisi, ir apkirpo gražiau 4u.gif balionėlis autorei mirksiukas.gif
[attachmentid=147279]
Mustachio
O jei nuotraukoj nesimato nei mamytės,nei tėvelio,nei vaikučio... tai jau nebetinka konkursui? huh.gif kodėl? Nuotrauka žalia... ir veiksmas yra,tik pagrindinis herojus šuo ir nuotraukos nieks nepatvirtino... kokia nelygybė dry.gif
insi
QUOTE(Valerija @ 2008 06 20, 23:56)
Man ši natūraki spalva daug mielaiu žiūrisi, ir apkirpo gražiau 4u.gif balionėlis autorei mirksiukas.gif

aš didelio skirtumo nepastebėjau. man vis tiek labai gražu thumbup.gif
Sapokliaka
QUOTE(katalike @ 2008 06 20, 20:04)
sita tokia smagi, atrodo, kad vaikas padege pusaite biggrin.gif

*

vaje kaip smagu - vaikas pusaite padege thumbup.gif gala, kad ne kaimyno nama, bet vistiek saunuolis blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Irėja
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 06 21, 09:45)
vaje kaip smagu - vaikas pusaite padege  thumbup.gif gala, kad ne kaimyno nama, bet vistiek saunuolis  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

aš tą patį pagalvojau, kai perskaičiau blink.gif
Džinė
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 06 21, 08:45)
gaila, kad ne kaimyno nama, bet vistiek saunuolis  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

aha hihihi.gif
Bruksnys
QUOTE(Eva... @ 2008 06 21, 02:47)
O jei nuotraukoj nesimato nei mamytės,nei tėvelio,nei vaikučio... tai jau nebetinka konkursui?  huh.gif  kodėl?  Nuotrauka žalia... ir veiksmas yra,tik pagrindinis herojus šuo ir  nuotraukos nieks nepatvirtino...  kokia nelygybė  dry.gif
*

jo nelygybė, kad šuns vaikui ar tėveliui neprilygina - jūs temos aprašą skaitėt? Ten yra atsakymas kodėl - nes yra reikalavimas, kad būtų žmogus.
Papildyta:
vaje kaip smagu - vaikas pusaite padege  thumbup.gif gala, kad ne kaimyno nama, bet vistiek saunuolis  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

QUOTE(Irėja @ 2008 06 21, 10:42)
aš tą patį pagalvojau, kai perskaičiau  blink.gif
*

QUOTE(Džinė @ 2008 06 21, 11:08)
aha hihihi.gif
*

hihihi.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Rustė @ 2008 06 11, 12:50)

Pagrindinis fotokonkurso akcentas - žalia spalva!

Siųskite nuotraukas, kuriose matosi kuo daugiau gamtos ir žalumos (bent 1/3 nuotraukos), ir ta žaluma gražiai papildo nuotraukoje užfiksuotą veiksmą, kuriame gali dalyvauti tėveliai ir vaikučiai.

*

o kodėl nėra foto vien su gamta g.gif

užfiksuotas veiksmas tai gali būti ir upės tekėjimas, gėlės žydėjimas.....
juk vaikai ir tėvai gali dalyvauti veiksme, bet gali ir nedalyvauti g.gif
Bruksnys
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 06 21, 11:16)
o kodėl nėra foto vien su gamta  g.gif

užfiksuotas veiksmas tai gali būti ir upės tekėjimas, gėlės žydėjimas.....
juk vaikai ir tėvai gali dalyvauti veiksme, bet gali ir nedalyvauti  g.gif

*

tai kad negali, tas "gražiai papildo" mano supratimu yra būtina sąlyga. smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Bruksnys @ 2008 06 21, 10:26)
tai kad negali, tas "gražiai papildo" mano supratimu yra būtina sąlyga.  smile.gif
*

bet parašyta taip nėra g.gif kad papildyt būtent ir žmogus ar tai gyvūnas turi g.gif
Bruksnys
nu ir koks skirtumas iš tų išvedžiojimų kai aišku, kad be žmogaus nepriima? g.gif
katalike
*

prie ko cia saunuolis, kaimyno namas? prasideda interpretacijos doh.gif as turejau omeny, kad juokinga vaizdine dviprasmybe iseina, o ne kad saunu kazka padegti.
RESPECT...
Jei tinkama nuotrauka - PRIIMA:). Cia as "Bruksniui" ax.gif
Bruksnys
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 06 21, 12:16)
Jei tinkama nuotrauka - PRIIMA:). Cia as "Bruksniui"  ax.gif
*

nu teisingai , visisškai pritariu ir pasirašau bigsmile.gif kaip tik tai ir sakau. Be žmonių nelaikoma tinkama ir visiem čia aišku. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 06 11, 15:55)
<Siųskite nuotraukas, kuriose matosi kuo daugiau gamtos ir žalumos (bent 1/3 nuotraukos), ir ta žaluma gražiai papildo nuotraukoje užfiksuotą veiksmą, kuriame gali dalyvauti tėveliai ir vaikučiai.>

būtini.čia nėra tik gamtos paveikslavimas.
tik tie žmonės neprivalo būti vaikai, gali būti ir tik suaugęs žmogus.
*

RESPECT...
Pasirodo, kad netinkama verysad.gif , nes norejau deti va tokia nuotauka ir man neprieme, nes nera zmogaus schmoll.gif O man labai grazu, fotkinome is lektuvo wub.gif
Nuostabi Lietuva - tokia žalia, žalia!!!

! 
nuotrauka, kad ir labai graži, bet teko pašalinti nes per didelė
Ramunita
aga,gražu,ale jau dydis-gal sumažink
vataipva
tiesa sakant gėda ir skaityt tokias kai kurių dalyvių "diskusijas".
psiaudo kritikės susirinkusios tik ir ieško prie ko prikibt.
čia kas, profesionalių menininkų foto konkursas? blink.gif
labai gerai kažkas išsireiškė, tai pakartosiu: čia ne SUPERFOTOGRAFIŲ, čia SUPERMAMŲ klubas. ir konkursai SUPERMAMŲ.
grange
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 06 21, 16:35)
Pasirodo, kad netinkama  verysad.gif , nes norejau deti va tokia nuotauka ir man neprieme, nes nera zmogaus schmoll.gif  O man labai grazu, fotkinome is lektuvo wub.gif
Nuostabi Lietuva - tokia žalia, žalia!!!

na taip, gi aiškiai parašyta, kad turi būt žmogus wink.gif
RESPECT...
Taigi ten yra gyv. namai, vadinasi ten yra žmonių tongue.gif , tik jie nesimato, nes iš lektuvo fotografuota sunglasses2.gif (stipriai priartinkite - pamatysite mirksiukas.gif)
P.s bet vaizdas labai čiotkas thumbup.gif , ne ką blogesnis už svečias šalis ax.gif
grange
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 06 21, 17:15)
Taigi ten yra gyv. namai, vadinasi ten yra žmonių tongue.gif , tik jie nesimato, nes iš lektuvo fotografuota sunglasses2.gif (stipriai priartinkite - pamatysite mirksiukas.gif)
P.s bet vaizdas labai čiotkas thumbup.gif , ne ką blogesnis už svečias šalis ax.gif
*

lotuliukas.gif nu tai jei taip pradėsim tai aišku, bet kokiam name yra žmonių...
vaizdas gražus, bet teks ieškot kitos foto mirksiukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Bruksnys @ 2008 06 21, 11:52)
Papildyta:
*

bet parašyta, kad GALI dalyvauti, o ne PRIVALO.
insi
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 06 21, 18:23)
bet parašyta, kad GALI dalyvauti, o ne PRIVALO.
*

jau paaiškino :
QUOTE(insi @ 2008 06 11, 15:57)
bet parašyta 'gali', o ne 'turi'. negali būti tarkim gyvūnas? g.gif
*

QUOTE(Rustė @ 2008 06 11, 16:01)
žodis "gali" prisiskaito tam, kad ir tėveliai ir vaikai.
kad konkursas nėra skirtas tik vaikams smile.gif
gyvūnėliams bus kitas konkursas smile.gif
*

Gulia
Grazi nuotrauka

user posted image
Gaziulka
tai 6 vis tik truksta iki 200. kazin kaip ten su 5 balsais bus ax.gif
jėga
QUOTE(Gulia @ 2008 06 21, 20:46)
Grazi nuotrauka
*

Kažkur jau matyta wink.gif

Man šita nebloga

user posted image
Nimfa*
Gražios nuotraukos wub.gif
Rustė
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 21, 21:26)
tai 6 vis tik truksta iki 200. kazin kaip ten su  5 balsais bus  ax.gif
*

nebus sad.gif
turi būti virš 200 nuotraukų smile.gif
jei kelios narės nebūtų pavėlavę, ir atsiuntę nuotraukas laiku, būtų buvę tie 200 doh.gif

dalį teko ištrinti, nors tiko, vien dėl laiko sad.gif
Uliuliuska
QUOTE(Gulia @ 2008 06 21, 19:46)
Grazi nuotrauka

user posted image
*

Jau matyta kitu rakursu vienam is vasariniu konkursu
grange
QUOTE(jėga @ 2008 06 21, 21:56)
Kažkur jau matyta wink.gif

Man šita nebloga

kur matyta? g.gif

o šita tikrai graži bigsmile.gif

gaila, kad nebus 5 balsų, o trūko tiek nedaug verysad.gif

šį kart, kaip niekada konkursuose, nedrįstu spėti, kas gali laimėt schmoll.gif
Uliuliuska
QUOTE(grange @ 2008 06 21, 21:19)
kur matyta?  g.gif
*

Pries pora metu blush2.gif
grange
aaa.. aišku smile.gif

peržiūrėjau dabar atidžiai visas foto, na tegu nesupyksta autorė, bet šita pasirodė kaip viena iš labiausiai nevykusių blush2.gif
pasakysiu savo nuomonę kodėl - greičiausiai, kad paveikslavo pati save, na ir kai nesimato net pilnai viso veido, na labai nevykusiai nukirpta jau, už nugaros kreivai dar, na bet tas dar būtų nieko, nes žalia sodri spalva, būtų graži foto, jei kas būtų tiesiog nufotografavęs. na čia mano nuomonė cool.gif
user posted image

o šita foto pasirodė pavojinga doh.gif brr iškart prisiminiau tą atvejį su žoliapjove. tpfu tpfu

user posted image

vaizdas antram plane fantastiškas wub.gif po balsavimo įdomu būtų sužinoti kur čia. jei mergaitė stovėtų, būtų iš vis super
user posted image

o patikusių nemažai. teks rinktis g.gif
avelés
Tai tik trys balsai? blink.gif
Kaip čia išsirinkti? biggrin.gif Tiesiog žiūrėjau ir pačios akys užkliuvo biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

bruknė*
Jau prabalsavau biggrin.gif . Visoms linkiu sėkmės thumbup.gif
grange
Aš ir jau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
RamuneM
Aš vis dar neišsirenku. Atsirinkau iš visų pačių pačiausių ir liko 10 karsta.gif nei vienos negaliu atmesti. Dabar galvoju, kokius burtus sugalvoti, kad pasirinkti tongue.gif

Ruste, tokių pavojingų konkursų daugiau nedaryk ax.gif (daryk, daryk. Čia aš linksmai tongue.gif )
insi
mano favoritės thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.