[attachmentid=146317]Kokia graži nuotrauka
Man šitanuotrauka labai miela
![]() wow,kaip gražu
Kai kurie rado gerą išeitį. Apkirpti nuotrauką taip, kad tik viena akis matytųsi (arba kojos
Labukas
Oi kiek Labai graži ir miela ši: http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15033 Kokia fainulka
Isivaizduoju koks malonumas karsta vasaros diena palysti po tokiu lietuciu
![]() Kaip dailiai susisuke mergytes " vysnytes" plaukuciai ![]() Smagu merginoms
sia autores nuotrauka maciau ir seniau kazkur, tai jeigu neklystu, ji augina berniukus
ne, paziurejau - turi ir mergaite. tiek to - nebespeliojam
Geras, aš irgi maniau, kad berniukas.
kokia gera konkurso tema ir nuotraukyciu labai graziu yra...
labiausiai patiko, kur aguoneles valgo
Kiek daug naujų nuotraukyčių pabiro
Kai rugiagėlės kutena nosį mano Nr.1 kol kas
šita graži, net tas fyfšunis čia tinka
Fyfšunis... nu prajuokinai, nu tikrai fyfšunis
Bet nuotrauka tikrai graži ir spalvinga Kadangi nuotraukų vis daugėja ir tokiu tempu...
gal ir ne į temą, bet pastebėjau ir 'sekso ir miesto' konkursą. tai va, antram klausimui nėra teisingo atsakymo varianto
aptarinėt gal geriau laimėtojams paaiškėjus
QUOTE(insi @ 2008 06 12, 18:18) šita graži, net tas fyfšunis čia tinka yra tikrai mielų foto, tai aš ir dar nesiryžtu sakyti favoritų.. tik matau tos, kurios patinka ir kurios nelabai QUOTE(insi @ 2008 06 12, 18:44) laimėtojų nebus, jos informuojamos asmeniškai bus Papildyta: QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 06 12, 10:57) be žmonių netinka, privalo būti žmogus, o koks tai čia nesvarbu jau ![]() kokia foto
Kokiu graziu nuotrauku
O as pildziau paraiska, bet parase klaida-per didele nuotrauka. Antra karta pildyti neleidzia, tai gal ja automatiskai sumazins pries patvirtinant QUOTE(July @ 2008 06 12, 20:40) Kokiu graziu nuotrauku O as pildziau paraiska, bet parase klaida-per didele nuotrauka. Antra karta pildyti neleidzia, tai gal ja automatiskai sumazins pries patvirtinant kaip sumažins jei nuotrauka neįkelta? jei truputį per didelė, tada sumažina, bet jei labai labai tai tada nesumažins. pašalinau neužpildytą paraišką, dėkit iš naujo
kol kas radau dvi patinkancias
![]() ![]()
Pagaliau ir aš atradau vieną savo favoritę
![]() O kitų dar gal sulauksiu vėliau
[attachmentid=146465] Oi jokia miela nuotrauka..
QUOTE(Valerija @ 2008 06 13, 08:45) o man į tą berniuką pažiūrėjus atrodo, kad jam visai nekvepia kurios nuotraukos man patinka net nerodysiu, labai daugelis... šį kartą balsavimas bus komplikuotas QUOTE(Rustė @ 2008 06 13, 09:02) o man į tą berniuką pažiūrėjus atrodo, kad jam visai nekvepia Berniukui gal ir nelabai, bet man..... mmmm.... šienas po konkurso, šitos foto autorės norėčiau pakalsut kur čia atrado stirnaitę bijočiau prieit taip arti turbūt
Ar nuotrauka "Žaliausia vasara - vaikystėje" dingo visai, ar tik pavadinimą pakeitė
Nes su berniuku-kaubojumi tai tikrai matau, kad pavadinimas pasikeitė Daug gražių nuotraukyčių, bet, pasakysiu, kad nemažai ne į temą
man kol kas sios dvi labiausiai patinka
Tik siandien pamaciau nauja konkurseli
![]() Fantastiska nuotrauka ir berniukas
Nu vat pasižiūri, ir aišku: šitai nuotraukai - prizinė vieta garantuota...
manot garantuota vien todėl, kad į žolę įkištas ne vaikas, o nėščia moteris su vaiku?
man patiko šita
o galima dėt tik vieną nuotrauką? boi aš prisirinkau daug žalių ir nebžinau kurią išsirinkt
Kolkas man pati graziausia tai mamyte su pilveliu
Labai patinka si nuotrauka
Jau kazkelinta karta i ja sugriztu paziureti ![]() O besilaukianti mamyte rugiuos jai neklystu ,jau buvo karta laimetoja panasia nuotrauka
nu bet jau nuotrauku grazumas tai super!!!!!
net negaleciau isrinkt kuri graziausia
Kiek daug gražių nuotraukų mačiau
|