Šiandien pirkau meilę -20% pigiau! Gal nusipirkti dar? Rytoj pirksiu tavo šypsenas -dvi už vienos kainą. Išseko ašaros , pirkau dar,15% daugiau nei įprasta, o kaina ta pati . Bet jos išsiliejo dar parduotuvėj . Gavau NEMOKAMĄ užuojautos žvilgsnį ir daug šauksmų , taip pat NEMOKAMAI! Įsigyjau truputį užuojautos , vienoje pakuotėje su pagieža Kitą savaitę pirksiu skausmą, nors netrūksta man jo,bet 50% nuolaida . Laimė pabrango dvigubai, neįperku . Nepirkau ir juoko, nebeliko, bet kitą mėnesį atveš dar . O tikėjimo gavau su kaupu ,pigiau nei įprasta, bet brangiau,nei norėčiau. Toleranciją grąžinsiu poryt, ne tas dydis. Grąžinsiu ir viltį, ji sugadinta . Vos nepamiršau, pirkau ramybę, nedaug , nes nebeliko už ką,o man jos taip reikėjo. Tiesiok gražu Papildyta:Tęsiam temą ??
Svajotoja
2008 06 11, 19:26
Tęsiam temą  Mano kartas EGV irgi nepavyko  darau mėnesio pertrauką ir, tikiuosi, kitas bandymas bus kai jie jau dirbs.
Tikiuosi ir aš jau liepos mėnasi važiuosim į EGV
lorensio
2008 06 13, 07:06
as tai apie viduri liepos vazuosiu .  )))
Singerita
2008 06 13, 07:43
Labutis visoms, norėjau pasidomėti kaip čia yra su tuo donoru, nes gali būti kad ir mums prisireiks  Jūs čia į Rygą važiuojat jų ieškoti, o visas stimuliacijas atliekat Lietuvoje ar jau ten ? Ir ar didelis tų procedūrų kainų skirtumas ?
Sename Donoras skyriuje paskaitinėk ,ten tikrai daug informacijos surasi Aš ten visa info susiradau, man labai ir mergaitės padėjo, kurios jau pro visa šita praėjo  Ačiū joms
Boruzele07
2008 06 15, 09:29
QUOTE(Singerita @ 2008 06 13, 09:43) Labutis visoms, norėjau pasidomėti kaip čia yra su tuo donoru, nes gali būti kad ir mums prisireiks  Jūs čia į Rygą važiuojat jų ieškoti, o visas stimuliacijas atliekat Lietuvoje ar jau ten ? Ir ar didelis tų procedūrų kainų skirtumas ? Pasiskaityti taip pat gali EGV tinklalapyje apie visas kainas. Jei kas neaisku klausk.
Boruzele07
2008 06 29, 18:54
Sveikos Merginos, Tai kas naujo? klinika atostogauja tai turbut ir daugelis is jusu atostogauja? Gal kas turi kokiu ziniu?
Sveikutės, susinervinau, liepa vėl nesigaus i Latvija važiuoti, pakartojau tyrimus dėl ureplazmų, jų neberado, tai gerai, bet su tepinėlio liaukocitais dabar negerai  Teks žvakutes panaudoti, tai dar nieko, bet mano daktaritė atostogauti išėjo, tai dabar teks laukti kol griš, neišsigydžius iki galo nesinori ko pardėti, o be to Latvijoje pasakė, kol visi tyrimai bus neatlikti, nieko nedaris. Tai vėl viskas nusitesia
Voveraite_01
2008 06 30, 15:08
Digle, nesijaudink labai, ramiai palauk, išsigydyk, pasistiprink, kokių vitaminų pagerk, čia niekur nenuskubėsi.. va aš skubėjau i vistiek nieko neturiu..
Tu labai teisi
Singerita
2008 06 30, 18:11
QUOTE(Boruzele07 @ 2008 06 15, 10:29) Pasiskaityti taip pat gali EGV tinklalapyje apie visas kainas. Jei kas neaisku klausk.  Kad ten viskas rusiškai  Kainas tai radau, bet visa kita visvien neaišku kur tas stimuliacijas daro, kada ten reikia nuvažiuoti, kaip ten susitarti, ir iš viso kokia kalba kalbėti
Voveraite_01
2008 07 01, 06:59
Puslapi gali pasirinkti anglu kalba, o personalas ir gydytojai kalba ir angliskai, jei tau lengviau taip..
Singerita
2008 07 01, 07:12
QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 07 01, 07:59) Puslapi gali pasirinkti anglu kalba, o personalas ir gydytojai kalba ir angliskai, jei tau lengviau taip.. Angliškai visai nemoku, dar rusiškai kelis žodžius lengviau suprasčiau, bet ne ant tiek, kad susišnekėti ypač tokia specifine tema
Voveraite_01
2008 07 01, 07:43
QUOTE(Singerita @ 2008 07 01, 06:12) Angliškai visai nemoku, dar rusiškai kelis žodžius lengviau suprasčiau, bet ne ant tiek, kad susišnekėti ypač tokia specifine tema Tai gal vyras kokia kalba moka tada  ? sunkoka situacija tada Rusiskai gydytojas kalbejo letai, kai ka man pakartojo du kartus  , paaiskino, arba vyras man isverte..
Singerita
2008 07 01, 07:56
QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 07 01, 08:43) Tai gal vyras kokia kalba moka tada  ? sunkoka situacija tada Rusiskai gydytojas kalbejo letai, kai ka man pakartojo du kartus  , paaiskino, arba vyras man isverte.. Vyras moka panašiai tiek kiek aš  Gal truputi geriau rusiškai, bet kažin irgi ar tokia tema susišnekėtų,nes visdėlto čia jau specifiniai žodžiai
užsiregistruoti manau tikrai sugebėsit, o tenai nuvažiavus tikrai viską išaiškina  Kas neaišku kelis kartus pakartoja
Boruzele07
2008 07 01, 21:20
O gal tu ne ta kalba pasirinkai, kai atsidare EGV pradinis puslapis. Siaip lengvai personalas kalba ir angliskai ir rusiskai.
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 08:27) Bet man įdomu labiausiai visa ta pradžia, ar aš turiu važiuoti iškart ten, ir turėsiu pastoviai važinėti dėl kiekvienos apžiūros kaip čia Lietuvoj pas gydytoją, ar turiu tik ten susitarti, viską atlikti čia, o paskui jau IUI važiuoti ten. Nelabai aš įsivaizduoju to proceso neturėsi pastoviai važinėt. ten turi nuvažiuot bent kartą prieš ir susitarti dėl bendros tvarkos kas kaip. paskui jau tik telefonu sutarti konkrečią dieną ir valandą, kada tau reik būti procedūrai.
Singerita
2008 07 02, 07:37
QUOTE(doris @ 2008 07 02, 08:33) neturėsi pastoviai važinėt. ten turi nuvažiuot bent kartą prieš ir susitarti dėl bendros tvarkos kas kaip. paskui jau tik telefonu sutarti konkrečią dieną ir valandą, kada tau reik būti procedūrai. Dėkui už atsakymą, o kaip yra su kortele ar aš turiu ją iš lietuvos atsivežti, nes juk jie nieko apie mane nežinos, nors gal jiems ir nesvarbu žinoti  Juk jie visvien lietuviškai nieko neperskaitys
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 08:37) Dėkui už atsakymą, o kaip yra su kortele ar aš turiu ją iš lietuvos atsivežti, nes juk jie nieko apie mane nežinos, nors gal jiems ir nesvarbu žinoti  Juk jie visvien lietuviškai nieko neperskaitys  nežinau kaip kitoms, bet man pirmą kartą atliko standartinę apžiūrą ir užsivedė kortelę. kiek pamenu kažkokius popierius reik pačiai užpildyt, taip kad nėra taip, kad jie nieko apie tave neturi. prieš IUI irgi reik sutikimus supildyt.
Babulka
2008 07 02, 09:15
Singerita, gi jus su vyro turtais net IUI darot, kodel tu apie donora kalbi? Net IVF + ICSI nebandet.
Singerita
2008 07 02, 09:25
QUOTE(Babulka @ 2008 07 02, 10:15) Singerita, gi jus su vyro turtais net IUI darot, kodel tu apie donora kalbi? Net IVF + ICSI nebandet. Darėm vieną IUI, bet vyro turtas tam per prastas tai nebeverta daugiau daryti  O IVF neturim pinigų, tai svarstom tokią galimybę gal pabandyti IUI su donoru
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 10:25) Darėm vieną IUI, bet vyro turtas tam per prastas tai nebeverta daugiau daryti  O IVF neturim pinigų, tai svarstom tokią galimybę gal pabandyti IUI su donoru  aišku, man sunku įvertinti jūsų materialinę situaciją, bet patarčiau neskubėti dėl donoro. kažkaip gausit tų pinigų IVF, reikia tik labai norėti sorry, jei žeidžiu, bet mano nuomone reikia bandyti su savo vyro grikiukais bent jau 1 kartą
Singerita
2008 07 02, 09:40
QUOTE(redute @ 2008 07 02, 10:35) aišku, man sunku įvertinti jūsų materialinę situaciją, bet patarčiau neskubėti dėl donoro. kažkaip gausit tų pinigų IVF, reikia tik labai norėti sorry, jei žeidžiu, bet mano nuomone reikia bandyti su savo vyro grikiukais bent jau 1 kartą  Gal ir verta, bet laukti metus laiko ar kažkiek kol sutaupysim neturiu kantrybės  Tuo labiau kai ir ne jaunyn einam
Voveraite_01
2008 07 02, 14:06
is pirmo karto ir su donoro sperma ne visada pavyksta.. reikia vyra pastiprinti ir vel bandyti darytis IUI su vyro turtu  as taip manau ir taip daryciau..
Algirda
2008 07 02, 14:35
Singerita, tavo variantas yra super. Niekada nepagalvojau,kad is tiesu juk galima IUI darytis,o ne IVF su donoro sperma, kai is moteriskos puses maziau problemu.Tiesa paskaius- kazkada ziurinejau Latvijos kaininka klinikos, tai ten IUI yra brangesne nei lietuvoj ir zymiai.Taip kad kelios inseminacijos-bus IVFo Latvijoj kaina.IVFai ten pigesni nei Lietuvoj. Jau vien del to reiketu pasvarstyti su vyro sperma.Sakau issiaiskink, bet man rodos IUI kaina vos ne puse IVFo kainos. Bet siaip mergaites as mastau, jeigu pas vyra su genetika negerai.Ir verdiktas- sperma netinkama net IVFui,o is moteriskosios puses viskas gerai-IUI su donoro sperma
Singerita
2008 07 02, 14:43
QUOTE(Algirda @ 2008 07 02, 15:35) Singerita, tavo variantas yra super. Niekada nepagalvojau,kad is tiesu juk galima IUI darytis,o ne IVF su donoro sperma, kai is moteriskos puses maziau problemu.Tiesa paskaius- kazkada ziurinejau Latvijos kaininka klinikos, tai ten IUI yra brangesne nei lietuvoj ir zymiai.Taip kad kelios inseminacijos-bus IVFo Latvijoj kaina.IVFai ten pigesni nei Lietuvoj. Jau vien del to reiketu pasvarstyti su vyro sperma.Sakau issiaiskink, bet man rodos IUI kaina vos ne puse IVFo kainos. Bet siaip mergaites as mastau, jeigu pas vyra su genetika negerai.Ir verdiktas- sperma netinkama net IVFui,o is moteriskosios puses viskas gerai-IUI su donoro sperma  Na bent jau jų tinklapyje parašyta, kad IUI su donoro sperma 230 latų, na tai apie 1100 lt gaunasi, na vis ne 10 000 lt kurių IVF reikia  Nebent aš ten ne taip perskaičiau
Algirda
2008 07 02, 15:45
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 14:43) Na bent jau jų tinklapyje parašyta, kad IUI su donoro sperma 230 latų, na tai apie 1100 lt gaunasi, na vis ne 10 000 lt kurių IVF reikia  Nebent aš ten ne taip perskaičiau  Cia jau reiketu kad butu kuri mergaite dariusi LV, arba konsultuotis su LV gydytojais.Nuvaziuosi i LV ir suzinosi As tiksliai nezinau tik esu girdejusi.
Singerita
2008 07 02, 15:50
QUOTE(Algirda @ 2008 07 02, 16:45) Cia jau reiketu kad butu kuri mergaite dariusi LV, arba konsultuotis su LV gydytojais.Nuvaziuosi i LV ir suzinosi As tiksliai nezinau tik esu girdejusi. Na tai gal iš šio skyrelio kuri nors galės atsakyti kiek ištikro kainuoja ? Gal net neverta svaigti apie tai
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 15:50) Na tai gal iš šio skyrelio kuri nors galės atsakyti kiek ištikro kainuoja ? Gal net neverta svaigti apie tai  Parasiau tau az  .
QUOTE(Algirda @ 2008 07 02, 15:35) Tiesa paskaius- kazkada ziurinejau Latvijos kaininka klinikos, tai ten IUI yra brangesne nei lietuvoj ir zymiai.Taip kad kelios inseminacijos-bus IVFo Latvijoj kaina.IVFai ten pigesni nei Lietuvoj. Jau vien del to reiketu pasvarstyti su vyro sperma.Sakau issiaiskink, bet man rodos IUI kaina vos ne puse IVFo kainos. Bet siaip mergaites as mastau, jeigu pas vyra su genetika negerai.Ir verdiktas- sperma netinkama net IVFui,o is moteriskosios puses viskas gerai-IUI su donoro sperma  taigi IUI su donorine darai, tai ir kaina skirias  šiaip mes mokėjom eurais, bet kažkur 1100 lt ir gaunas. pas mus abiems problemos: vyrui - genetika, man - policistinės, bet gavos iš pirmo karto
Algirda
2008 07 02, 16:27
QUOTE(doris @ 2008 07 02, 16:24) taigi IUI su donorine darai, tai ir kaina skirias  šiaip mes mokėjom eurais, bet kažkur 1100 lt ir gaunas. pas mus abiems problemos: vyrui - genetika, man - policistinės, bet gavos iš pirmo karto  Tada tikrai nedaug  na variantas
Singerita
2008 07 02, 17:43
QUOTE(doris @ 2008 07 02, 17:24) taigi IUI su donorine darai, tai ir kaina skirias  šiaip mes mokėjom eurais, bet kažkur 1100 lt ir gaunas. pas mus abiems problemos: vyrui - genetika, man - policistinės, bet gavos iš pirmo karto  Tai nors gerai, kad kaina nelabai gąsdina  Šiaip manau per vasarą dar pailsėsiu ir jei niekas nepasikeis rudenį šitą variantą bandysiu
Boruzele07
2008 07 02, 19:20
As taip pat siuliau Singerijai su vyru kartu dar pagalvoti, nes as turbut bet ka padaryciau, kad tai butu musu abieju vaikas, bendras kurinys. Ir manau, kad cia pinigai ne pagrindini vaidmeni vaidina! Gi dabar visai tai galima daryti ir issimoketinai. O donoras yra tik griebimasis siaudo.
Algirda
2008 07 02, 20:46
Na nemanau kad tai griebimasis siaudo, gal tam zmogui tikrai tik vienintele iseitis.Na zinot ne kiekvienas gali ir paskolas moket.Ir kai moki uz ora tai irgi pakankamai sunku su tuom gyventi.Retai kada pirmas IVFas pavyksta.Reikia keliu. Yra zmoniu kurie vaikinasi vaikus, nors galetu darytis IVFus,ir finansiskai pajegus tai daryti. Ar tai irgi griebimasis siaudo? Na nesutinku, bet cia tik mano nuomone. Kiekvienas pasirenka kelia,kuris jam tuo metu atrodo priimtiniausias.
Boruzele07
2008 07 02, 21:37
Sutinku, kad tai kiekvieno zmogaus teise pasirinkti tai ka jis nori daryti. Ir singerijai linkiu viso ko geriausio. Bukit stiprus ir palaikykit vienas kita, tai manau, kad svarbiausia!
Babulka
2008 07 02, 22:34
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 19:20) Galbūt, bet kol kas kitos išeities nematom, nebent kažkas iki to laiko pasikeis. Bet pirma dar reikia dagyventi iki to rudens  Tavo vyras nenori savo genetinio vaiko? Suprantu kai yra problemos ir ji neimanoma turet... Kaip dauguma moteru siame skyrelyje. Bet tik kad pigiau...? Kiek jums metu? Gal dar viskas pries akis, ir pinigai uzdirbami? Zinok IUI ir su superine sperma tikimybe pastoti tik 10 - 15 proc.
Singerita
2008 07 03, 07:17
QUOTE(Babulka @ 2008 07 02, 23:34) Tavo vyras nenori savo genetinio vaiko? Suprantu kai yra problemos ir ji neimanoma turet... Kaip dauguma moteru siame skyrelyje. Bet tik kad pigiau...? Kiek jums metu? Gal dar viskas pries akis, ir pinigai uzdirbami? Zinok IUI ir su superine sperma tikimybe pastoti tik 10 - 15 proc. Aišku nori, bet nėra nieko prieš donorą jeigu tik tai mums padės, nes mes jau abu pavargom nuo to laukimo ir depresavimo, vienintelio ko noriu tai ramybės ir normalaus gyvenimo. Svarstėm tą galimybę pasiimti paskolą, bet yra labai didelė tikimybė, kad ir IVF nepasiseks, kas bus tada. Atidavinėsim 2 metus tą paskolą, tai reiškia vėl du metai priešaky tokio pat tragiško gyvenimo kaip dabar  O ir metai eina, norisi dar jaunystėj tuos vaikus auginti, o ne kai diedukai būsim. Nebenoriu, labai žaviuosi visomis merginomis, kurios čia tiek daug iškenčia ir visvien išlieka stiprios, bet man tai turbūt po tiek išgyvenimų tikrai stogas nuvažiuotų. Žinau, kad IUI gali nepasisekti, bet lygiai taip pat ir IVF neduoda jokios garantijos
Voveraite_01
2008 07 03, 13:06
Tai visai tau nedaug tu metu, spesi dar pagimdyti Man daugiau nei tau metu o vis dar bandom ir laukiam  ir dar nieko neturim.. Dar turite laiko ir gydymui ir apsisprendimui..
Singerita
2008 07 03, 13:17
QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 07 03, 14:06) Tai visai tau nedaug tu metu, spesi dar pagimdyti Man daugiau nei tau metu o vis dar bandom ir laukiam  ir dar nieko neturim.. Dar turite laiko ir gydymui ir apsisprendimui.. Bent aš sau vaikų klausimu jaučiuosi jau sena, ir iki 30 m labai norėtųsi  O tai vyresniam amžiuje ir taip sunkiau pastoti, o jei dar per tą laiką kokių problemų atsiras
Voveraite_01
2008 07 03, 13:44
Kiekvienam individualiai.. visi gi gyvenam kaip išeina geriausia jokiu patarimu nesiklausyti ir jei sutariat dėl donoro su vyru tai ir važiuokit į Latviją, jei sutariat gydytis ir gydykites. Svarbu gi tas sutikimas, o jei jus abu gerai sutarsit tai tada ir viskas bus gerai  kad ir abiem be vaiku..
Singerita
2008 07 03, 14:11
QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 07 03, 14:44) Kiekvienam individualiai.. visi gi gyvenam kaip išeina geriausia jokiu patarimu nesiklausyti ir jei sutariat dėl donoro su vyru tai ir važiuokit į Latviją, jei sutariat gydytis ir gydykites. Svarbu gi tas sutikimas, o jei jus abu gerai sutarsit tai tada ir viskas bus gerai  kad ir abiem be vaiku.. Be vaiku tai pragaras, o ne gyvenimas  Baisiausias mano košmaras
QUOTE(Singerita @ 2008 07 03, 15:11) Be vaiku tai pragaras, o ne gyvenimas  Baisiausias mano košmaras  Na jau.Savo gyvenimo šiuo metu nepavadinčiau pragaru...Kažkaip visad nutinka tai,ko labiausiai bijai.Matyt,prisišauki. Kai buvau 27,jaučiausi labai jauna.Dabar-irgi tebesijaučiu.Ir visai neketinu šokt nuo tilto,ar ko kokio kito objekto.O man be donorės nėr šansų.O donorei nėr pinigų.Nužliumbiu kartais,savęs pasigailiu.Gal net labiau MB.Kažkodėl manau,kad jam labiau skauda ta mūsų bevaikystė.Bet tai tikrai ne pragaras,toli gražu. (sako,šuo ir kariamas pripranta,o žmogelis dar gajesnis  ) Nepanikuok,galimybių yra visokių
lorensio
2008 07 03, 15:40
Na ka mergaites man jau donore tvarkoma kita savaite vazuoju i latvija:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
QUOTE(lorensio @ 2008 07 03, 16:40) Na ka mergaites man jau donore tvarkoma kita savaite vazuoju i latvija:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Oi,kaip tau gerai  Sėkmės.Vėliau labai paprašysiu pasidalinti patirtim
Sveikutės, matau skirelis atsigavo, radau ko paskaityti, ne tik kelis sakinius Aišku toks čia ir džiaugsmas tokia tema diskutuoti, bet lengviau pasidaro, nes apie mūsų bėdas tik keletas žmonių žino.
Boruzele07
2008 07 03, 18:27
Kaip Digle jusu reikaliukai? KAs naujo?
deja, reikalai nejuda, liaukocitų tepinėlije rado, nespėjau nuvažiuoti, o mano dakterė išėjo atostogų, užsiregitravau, tai kaip tik mano dienos bus, tai vėl reikės persiregistruoti, žodžiu laikas eina, taip ir visa vasara praeis  Žodžiu nieko nepaskubinsi  O kaip jūms sekasi?
svaja:)
2008 07 09, 10:56
labutis visoms, Mano situacija yra nekokia, man neissivysciusios kiausides, tad vienintelė galimybė pastoti tai donorinė kiaušialastė, gerai kad sesei nieko, ji sveika todel žadu kalbinti sesute pabūti mano kiaušialastės donore, ar galite parašyti, kokios yra daromos procedūros, nes idomu ka darytų jai , kokius vaitus skirtų ir panasiai.
|
|