Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Donoras
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Sangria023
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 11, 21:16)
Ne brangioji, turbut ne apie mane girdejai smile.gif mes vis kankinames su n IUI. Ir greiciausiai minti brandinam IVF
*

o jetau, o as taip apsidziaugiau del taves, kad po nepavykusiu IUI jum pavyko ivf unsure.gif doh.gif nu kaip gaila...o ka sako daktarai kodel IUI nepavyksta su donoru?gal donoras brokuotas unsure.gif kiek IUI daretes?pas koki gydytoja?o as si menesi startuoju su pirmu IUI egv klinikoj ax.gif
Boruzele07
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 11, 20:18)
o jetau, o as taip apsidziaugiau del taves, kad po nepavykusiu IUI jum pavyko ivf unsure.gif  doh.gif nu kaip gaila...o ka sako daktarai kodel IUI nepavyksta su donoru?gal donoras brokuotas unsure.gif kiek IUI daretes?pas koki gydytoja?o as si menesi startuoju su pirmu IUI egv klinikoj ax.gif
*

Tikiuosi, kad kada nors pasigirsiu, kad pagaliau tapau nestuke.gif .
Kodel nepavyksta, nelabai zinau, nes kartais tai suverciama, kad dar gal nelaikas, gal neuztaiko ant ovuliacjos, puse IUI isvis galima nurasyti, nes sansu pastoti nebuvo, nes hormonai buvo taip issibalansave, kad nebuvo tam galimybiu.
Kelintas iui, tikrai daugiau nei leistina. Latvijoje daremes tik 2 kartus, EGV klinikoje.
Sangria023
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 11, 21:24)
Tikiuosi, kad kada nors pasigirsiu, kad pagaliau tapau  nestuke.gif .
Kodel nepavyksta, nelabai zinau, nes kartais tai suverciama, kad dar gal nelaikas, gal neuztaiko ant ovuliacjos, puse IUI isvis galima nurasyti, nes sansu pastoti nebuvo, nes hormonai buvo taip issibalansave, kad nebuvo tam galimybiu.
Kelintas iui, tikrai daugiau nei leistina. Latvijoje daremes tik 2 kartus, EGV klinikoje.
*

o kur kitus daret?nes LT kiek zinau su donoru negalima verysad.gif , nu bet jei su hormonais buvo problemu keista, kad gydytojai leido daryti iui g.gif man liepe padaryti visus hormonu tyrimus pries iui kitaip sake neleis daryti.
Boruzele07
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 11, 20:35)
o kur kitus daret?nes LT kiek zinau su donoru negalima verysad.gif , nu bet jei su hormonais buvo problemu keista, kad gydytojai leido daryti iui g.gif man liepe padaryti visus hormonu tyrimus pries iui kitaip sake neleis daryti.
*

o pas tavo vyra azospermija? ar bandet daryt TESA?
Sangria023
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 11, 21:37)
o pas tavo vyra azospermija? ar bandet daryt TESA?
*

jo pas mano vyra azoospermija, tesa ne bandem daryti kadangi ivf procedurai siuo metu tiek pinigu neturim, tai nusprendem pabandyti iui su donoru, o jei iseis tai abu busim laimingi, ateityje dar padarisim tesa ir jei nors menkiausios galimybes bus susilaukti bendru vaiku taupysim ivf-ui, bet kol kas tam galimybiu neturim, o laikas eina, man jau senai ne 18 ir norisi iki 30 pagimdyti blush2.gif nors aisku ne visada musu norai sutampa su Dievo valia rolleyes.gif
Boruzele07
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 11, 20:43)
jo pas mano vyra azoospermija, tesa ne bandem daryti kadangi ivf procedurai siuo metu tiek pinigu neturim, tai nusprendem pabandyti iui su donoru, o jei iseis tai abu busim laimingi, ateityje dar padarisim tesa ir jei nors menkiausios galimybes bus susilaukti bendru vaiku taupysim ivf-ui, bet kol kas tam galimybiu neturim, o laikas eina, man jau senai ne 18 ir norisi iki 30 pagimdyti blush2.gif nors aisku ne visada musu norai sutampa su Dievo valia rolleyes.gif
*

Is kokio tu miesto?
Sangria023
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 11, 21:45)
Is kokio tu miesto?
*

klaipeda, o ka?
Boruzele07
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 11, 20:47)
klaipeda, o ka?
*

parasysiu az
J.Evute
Sveikutės, parašysiu apsurdą ir galit mane akmenim mėtyti, bet tiesiog tai mano pastebėjimas ir pamastymas... kai nueini į VK niekas neprašo is vyro jokio asmens dokumento.. visiškai jokio tik pasako varda, pavardę ir gimimo datą.. taip kad ir Lietuvoje nusivedus "donorą" gali iui pasidaryti, tik jau čia kitas niuansas.. tada žinosi kas vaiko tėvas.. tačiau manau gyvenimas yra netikėtas ir spalvotas, gal kartais kitos poros ir randa kažka iš pažįstamų kad tam ryžtūsi.. na kaip jau sakiau nusikalbėsiu.. bet tiesiog tai tik mano mintys blush2.gif ax.gif
Boruzele07
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 12, 10:28)
Sveikutės, parašysiu apsurdą ir galit mane akmenim mėtyti, bet tiesiog tai mano pastebėjimas ir pamastymas... kai nueini į VK niekas neprašo is vyro jokio asmens dokumento.. visiškai jokio tik pasako varda, pavardę ir gimimo datą.. taip kad ir Lietuvoje nusivedus "donorą" gali iui pasidaryti, tik jau čia kitas niuansas.. tada žinosi kas vaiko tėvas.. tačiau manau gyvenimas yra netikėtas ir spalvotas, gal kartais kitos poros ir randa kažka iš pažįstamų kad tam ryžtūsi.. na kaip jau sakiau nusikalbėsiu.. bet tiesiog tai tik mano mintys  blush2.gif  ax.gif
*

Mintis teoriskai idomi, bet praktiskai, nezinau, ar imanoma, visu pirma del donoro. Jo tikrai nenoreciau pazinoti. Tad sis niuansas ir pats svarbiausias. Cia tik mano mintis smile.gif
Sangria023
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 12, 18:13)
Mintis teoriskai idomi, bet praktiskai, nezinau, ar imanoma, visu pirma del donoro. Jo tikrai nenoreciau pazinoti. Tad sis niuansas ir pats svarbiausias. Cia tik mano mintis smile.gif
*

visiskai sutinku drinks_cheers.gif as irgi nenoreciau pazinoti donora, o kam to reikia, nebent tai butu artimas draugas, kuris sutiko padeti ir tai abejoju ar sutikciau, kad ateityje nekiltu problemu schmoll.gif
kristinuke
Gydytoja pati sakė, kad toks variantas galimas. Ir jei mūsų seimūnai mano, kad gali priimti nevaisingoms poroms nepalankius įstatymus, tai turbūt labai nori ir toliau sudaryti sąlygas nelegaliai donorystei LT, galbūt ir pavieniais atvejais. Vienintelis stabdantis dalykas ir yra psichologinis barjeras, kad žinosi, kas donoras.
J.Evute
O gerai pamasčiusi aš na jei tarkim negaletume susilaukti vaikelio is vyro puses nemanau kad bučiau tokia neteisinga jo atzvilgiu kad leisciau sau buti nestuke.gif jei taip lemta jau tai tebūnie tas vaikas ne musu abieju kraujo.. as uz isivaikinima siuo klausimu.. na bet cia kiek zmonių tiek nuomnių... ax.gif
Sangria023
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 16, 12:00)
O gerai pamasčiusi aš na jei tarkim negaletume susilaukti vaikelio is vyro puses nemanau kad bučiau tokia neteisinga jo atzvilgiu kad leisciau sau buti nestuke.gif  jei taip lemta jau tai tebūnie tas vaikas ne musu abieju kraujo.. as uz isivaikinima siuo klausimu.. na bet cia kiek zmonių tiek nuomnių... ax.gif
*

o prie ko cia neteisinga jo atzvilgiu, visiskai nesutinku schmoll.gif jus manot, kad bet kas gali isivaikinti vaika ir tai yra taip lengva?o ka daryti tai porai kuri neturi nuosava busta ir pastovaus darbo atlyginimo?kas tokiai porai leis isivaikinti?labai lengva sneketi ir patrineti kol pats neususiduri su tuo.
Boruzele07
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 16, 11:00)
O gerai pamasčiusi aš na jei tarkim negaletume susilaukti vaikelio is vyro puses nemanau kad bučiau tokia neteisinga jo atzvilgiu kad leisciau sau buti nestuke.gif  jei taip lemta jau tai tebūnie tas vaikas ne musu abieju kraujo.. as uz isivaikinima siuo klausimu.. na bet cia kiek zmonių tiek nuomnių... ax.gif
*

Keista ta tavo nuomone smile.gif zinoma kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif tiesiog kazkaip keistai skamba tas pasakymas "butu neteisinga jo atzvilgiu" Kokia cia neteisybe? Prie donoro minties prieina abu sutuoktiniai. Turbut niekad pamirsiu vienos gydytojos pasakymo, kuris idealiai tinka cia. Jei jau taip Dievulis dave, kad vyro nevaisingumo priezastis neaiski, tai kodel gi nepasinaudojus donoryste. Juk tevas yra tas kuris uzaugino, o ne kuris sekla pasejo. Tas tevelis dalyvauja tame procese nuo pat pradziu, nuo pradejimo, tas mazylis budamas pilvelyje girdi tevelio balsa jaucia kaip glosto pilveli. Tai man prilygsta stebuklui.
Nors mano situacija butent tokia, kad vyras nevaisingas, kodel as tureciau netekti tokios galimybes pastoti, isnesioti, pagimdyti, maitinti savo kudiki? Kodel?
Sangria023
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 16, 19:32)
Keista ta tavo nuomone smile.gif zinoma kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif tiesiog kazkaip keistai skamba tas pasakymas "butu neteisinga jo atzvilgiu" Kokia cia neteisybe? Prie donoro minties prieina abu sutuoktiniai. Turbut niekad pamirsiu vienos gydytojos pasakymo, kuris idealiai tinka cia. Jei jau taip Dievulis dave, kad vyro nevaisingumo priezastis neaiski, tai kodel gi nepasinaudojus donoryste. Juk tevas yra tas kuris uzaugino, o ne kuris sekla pasejo. Tas tevelis dalyvauja tame procese nuo pat pradziu, nuo pradejimo, tas mazylis budamas pilvelyje girdi tevelio balsa jaucia kaip glosto pilveli. Tai man prilygsta stebuklui.
Nors mano situacija butent tokia, kad vyras nevaisingas, kodel as tureciau netekti tokios galimybes pastoti, isnesioti, pagimdyti, maitinti savo kudiki? Kodel?
*

drinks_cheers.gif sutinku
letute25
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 16, 12:00)
*

Tikrai ir as prisidesiu, jog nesuprantu jusu...tokioje gyvenimo situacijoje nera kaltu, yra tik problema, kuria reikia spresti, o ne solidarumo ieskoti...mano vyras man is karto pasake, kad jis jau ta vaikeli myletu vien del to, jog jis mano, o ka kalbeti kai jis visame procese dalyvaus. Gerai, nors ir ne su savo turtu, bet jis dalyvaus...jis glostys pilveli, palaikys mane, dalyvaus gimdyme...manau geresnio tevo ir vaiko rysio nebegali buti...atsiprasau jei kam as ir neitikau, bet cia mano nuomone 4u.gif
J.Evute
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 16, 18:06)
o prie ko cia neteisinga jo atzvilgiu, visiskai nesutinku schmoll.gif jus manot, kad bet kas gali isivaikinti vaika ir tai yra taip lengva?o ka daryti tai porai kuri neturi nuosava busta ir pastovaus darbo atlyginimo?kas tokiai porai leis isivaikinti?labai lengva sneketi ir patrineti kol pats neususiduri su tuo.
*

manau jei nebūčiau su tuo susidūrusi nebūčiau šioje forumo dalyje.. pas mus yra analogiška situacija kaip ir daugelio Jūsų esančių čia aš esu sveika, pas MB yra problemų, tik aš dar vis tikiu kad mes pastosim su netradicinės medicinos pagalba ir panašiais dalykais.. bet aš leidau sau pasamprotauti kaip būtų jei vistik mes taip ir nepastotume.. matot esmė yra dar ir vyro stiprumas ir požiūris į šitą situaciją, iš dalies pritariu tai minčiai kad jei moteris gali tai kodėl jai nepastoti .. bet aš žinau savo vyrą... jam tai būtų persunku.. ir pati jausčiausi kažkia "geresnė" na net nemoku išsireikšti ... čia labai laikina viskas gal po metų galvosiu kitaip su metais ateina ir požiūris brandesnis į viską...
Sangria023
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 17, 13:35)
manau jei nebūčiau su tuo susidūrusi nebūčiau šioje forumo dalyje.. pas mus yra analogiška situacija kaip ir daugelio Jūsų esančių čia aš esu sveika, pas MB yra problemų, tik aš dar vis  tikiu kad mes pastosim su netradicinės medicinos pagalba ir panašiais dalykais.. bet aš leidau sau pasamprotauti kaip būtų jei vistik mes taip ir nepastotume.. matot esmė yra dar ir vyro stiprumas ir požiūris į šitą situaciją, iš dalies pritariu tai minčiai kad jei moteris gali tai kodėl jai nepastoti .. bet aš žinau savo vyrą... jam tai būtų persunku.. ir pati jausčiausi kažkia "geresnė" na net nemoku išsireikšti ... čia labai laikina viskas gal po metų galvosiu kitaip su metais ateina ir požiūris brandesnis į viską...
*

tikiuosi jum neprireiks donoro ir nereikes galvoti apie ivaikinima ir jum iseis pastoti naturaliai. as kaz kada irgi galvojau apie isivaikinima, bet mums neiseis, nes musu finansine padetis yra ne pati geriausia, be to as bedarbe, dirba vienas vyras, busto savo nuosavo neturime, taigi vienintele iseitis tapti tevais donoras. Juk teisingai cia pasake, kad vyras dalyvaus nuo pat pradziu. Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.
kristinuke
Merginos, ar yra tarp jūsų kam reikia ne spermos, o kiaušialąstės donoro? Jau nebeturiu jėgų skaityti viso forumo, nes šiandien galutinai sužinojau, kad jei turiu išeitį susilaukti vaikelio, tai tik su donorine kiaušialąste.
Ir jei kam kyla klausimų apie vyrų savijautą, tai pasakysiu tik tiek, kad mylint savo žmogų, norint padaryti jį laimingą, galima ryžtis viskam. Jei aš pati būčiau sveika ir mano vyras negalėtų susilaukti vaikų, turbūt susitaikyčiau su bevaikės šeimos likimu, bet greičiausiai taip kalbu tik dėl to, kad daugiau ar mažiau žinau, kaip jaučiasi tas, kuriam reikia donoro.
Sangria023
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 18, 21:00)
Merginos, ar yra tarp jūsų kam reikia ne spermos, o kiaušialąstės donoro? Jau nebeturiu jėgų skaityti viso forumo, nes šiandien galutinai sužinojau, kad jei turiu išeitį susilaukti vaikelio, tai tik su donorine kiaušialąste.
Ir jei kam kyla klausimų apie vyrų savijautą, tai pasakysiu tik tiek, kad mylint savo žmogų, norint padaryti jį laimingą, galima ryžtis viskam. Jei aš pati būčiau sveika ir mano vyras negalėtų susilaukti vaikų, turbūt susitaikyčiau su bevaikės šeimos likimu, bet greičiausiai taip kalbu tik dėl to, kad daugiau ar mažiau žinau, kaip jaučiasi tas, kuriam reikia donoro.
*

sveika, inau tik tiek, kad LT tai draudziama verysad.gif turesit vaziuoti ieskoti kiausialastes donoro pas kaimynus i LV ar i kita sali kur tai leidziama. o kokios pas jus problemos? sakot, kad jei vyras negaletu tureti vaiku, o jus galetumet susitaikitumet su sia situacija ir galetumet gyventi be vaiku, tai kodel tada nusprendet bandyti su donoru? g.gif jei jus pasiryusi tam ingsniui su donoru gal ir vyras jusu butu tam pasizryesm jei viskas butu atvirksciai smile.gif 4u.gif Jei noresit bandyti pas kaimynus tai yra geru atsiliepimu apie embrions klinika LV ir egv klinika LV, www.embrions.lv , www.egv.lv, embrions klinikoje trupuciuka pigiau.
Boruzele07
O gal kas buvo susidure, ar bent jau domejotes tokia galimybe, buti kartu ir donore, tai yra gali kiausialasciu atiduoti i donoro banka, o su kita dalim kiausialasciu daryti IVF. Is tos donorystes tikeciausi tik kad butu IVF procedurai kokia nuolaida? Nezinau, gal cia skamba is fantastikos srities, ir niekas taip nedaro, bet tiesiog. Zinoma kalbu apie latvijos klinikas!
kristinuke
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 18, 22:18)
sveika, inau tik tiek, kad LT tai draudziama verysad.gif turesit vaziuoti ieskoti kiausialastes donoro pas kaimynus i LV ar i kita sali kur tai leidziama. o kokios pas jus problemos? sakot, kad jei vyras negaletu tureti vaiku, o jus galetumet susitaikitumet su sia situacija ir galetumet gyventi be vaiku, tai kodel tada nusprendet bandyti su donoru? g.gif jei jus pasiryusi tam ingsniui su donoru gal ir vyras jusu butu tam pasizryesm jei viskas butu atvirksciai smile.gif  4u.gif Jei noresit bandyti pas kaimynus tai yra geru atsiliepimu apie embrions klinika LV ir egv klinika LV, www.embrions.lv , www.egv.lv, embrions klinikoje trupuciuka pigiau.
*

Problema yra ne vyro, o mano. Tad ''kalta'' esu aš. Nieks, žinoma, manęs nekaltina, bet manau, kad moteriai, jei pavyksta pastoti su donorine kiaušialąste, vis tiek yra geriau, nes ji pati nešioja, gimdo. Įsivaikinimui nesu kol kas ir aš pribrendusi. Tad kol yra išeičių, noriu patyrinėti jas. O LT daug kas draudžiama, ir mūsų valstybės sprendimai šiuo atveju man nėra rodiklis, kaip gyventi. Kažkurio gydytojo nelabai kokybiškai atlikta operacija priveda prie tokių sprendimų svarstymo. Kai kuriais atvejais gyvename labai moralioje valstybėje, žinančioje, kas žmonėms geriausia. Bet kai reikia skubiai ir kokybiškai teikti pagalbą, nes laikas nelaukia, kažkodėl sąžiningai mokėdamas mokesčius, turi kreiptis pagalbos į privačiai dirbančius ir brangiai kainuojančius gydytojus. Piktoka aš šiandien, bet tik dėl to, kad per pusantrų metų pasenau dvidešimčia...
Sangria023
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 18, 22:54)
Problema yra ne vyro, o mano. Tad ''kalta'' esu aš. Nieks, žinoma, manęs nekaltina, bet manau, kad moteriai, jei pavyksta pastoti su donorine kiaušialąste, vis tiek yra geriau, nes ji pati nešioja, gimdo. Įsivaikinimui nesu kol kas ir aš pribrendusi. Tad kol yra išeičių, noriu patyrinėti jas. O LT daug kas draudžiama, ir mūsų valstybės sprendimai šiuo atveju man nėra rodiklis, kaip gyventi.  Kažkurio gydytojo nelabai kokybiškai atlikta operacija priveda prie tokių sprendimų svarstymo.  Kai kuriais atvejais gyvename labai moralioje valstybėje, žinančioje, kas žmonėms geriausia. Bet kai reikia skubiai ir kokybiškai teikti pagalbą, nes laikas nelaukia, kažkodėl sąžiningai mokėdamas mokesčius, turi kreiptis pagalbos į privačiai dirbančius ir brangiai kainuojančius gydytojus. Piktoka aš šiandien, bet tik dėl to, kad per pusantrų metų pasenau dvidešimčia...
*

Tikrai labai tave suprantu nors situacija trupuciuka kitokia pas mane vyras nevaisingas ir jau 5 metus bandom su tuo susitaikyti, be donoro mum niekada nepavyks, ir dabar jau abu pasiruose, vyras labai laukia, tikisi, kad paviks ir jau sneka kaip aukles vaikuti ax.gif O tu tikrai ne kalta, nekaltink saves, Dievas kiekvienam duoda tikek kiek zmogus gali panesti. As perskaiciau foruma ir tikrai cia buvo mergaiciu kuriom buvo panasiai kaip ir tau. PAtarciau ilgai negalvoti ir jei abu su vyru jau tikrai nusprendet tai registruotis i LV klinika konsultacijai, ten tikrai jum pades ir isklausis, padaris visus tyrimus, o gal LT gydytojai suklido, gal dar duos vilti su IVF susilaukti savo bigsmile.gif bet kokiu atveju sekmes tau mergyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 18, 22:45)
O gal kas buvo susidure, ar bent jau domejotes tokia galimybe, buti kartu ir donore, tai yra gali kiausialasciu atiduoti i donoro banka, o su kita dalim kiausialasciu daryti IVF. Is tos donorystes tikeciausi tik kad butu IVF procedurai kokia nuolaida? Nezinau, gal cia skamba is fantastikos srities, ir niekas taip nedaro, bet tiesiog. Zinoma kalbu apie latvijos klinikas!
*

Zinai man irgi buvo kilusi tokia mintis, kaz kaip irgi susimasciau g.gif manau, kad gali padaryti nuolaida, kai busiu klinikoje jei nori pasiklausiu gydytojo, pasakisiu, kad smalsu ax.gif o tu galetum buti donore?
Boruzele07
Zinai man irgi buvo kilusi tokia mintis, kaz kaip irgi susimasciau g.gif manau, kad gali padaryti nuolaida, kai busiu klinikoje jei nori pasiklausiu gydytojo, pasakisiu, kad smalsu ax.gif o tu galetum buti donore?
*

[/quote]

Sveikute,
Jei nesunku paklausk ka jie apie tai galvoja smile.gif nes rasiau i LV dvi klinikas elektronini laiska, tai nelabai kas atsake. Tad aktualu.
Donore galeciau buti! Juk yra kam reikia to turto! Gal kitai mergaitei pavyks labiau,nei man !
Faustina2000
[quote=Boruzele07,2011 05 19, 15:16]
*

[/quote]
Sveikute,
Jei nesunku paklausk ka jie apie tai galvoja smile.gif nes rasiau i LV dvi klinikas elektronini laiska, tai nelabai kas atsake. Tad aktualu.
Donore galeciau buti! Juk yra kam reikia to turto! Gal kitai mergaitei pavyks labiau,nei man !
*

[/quote]
Boruzele, o Tu turi savo vaiku?
Donore gali but tik gimdziusi moteris, turinti sveika vaika ar vaiku.
Sangria023
[quote=Faustina2000,2011 05 19, 18:26]
Sveikute,
*

[/quote]
Boruzele, o Tu turi savo vaiku?
Donore gali but tik gimdziusi moteris, turinti sveika vaika ar vaiku.
*

[/quote]
hmmmm g.gif apie tai net nepagalvojau, o kodel tada vyrui spermos donorui tokie reikalavimai nekeliami? g.gif
Faustina2000
moteriai tikrai tai keliama, turi turet bent viena sveika vaika. Ta zinau 100 proc.
Ir amzius iki kazkiek, bet to negaliu pasakyt.
Negimdziusiu neima.
Sangria023
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 05 19, 19:27)
moteriai tikrai tai keliama, turi turet bent viena sveika vaika. Ta zinau 100 proc.
Ir amzius iki kazkiek, bet to negaliu pasakyt.
Negimdziusiu neima.
*

girdejau kad iki 35 metu moteris gali buti donore rolleyes.gif
Faustina2000
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 19, 19:29)
girdejau kad iki 35 metu moteris gali buti donore rolleyes.gif
*

ir butinai turinti bent viena sveika vaika.
Sangria023
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 05 19, 19:29)
ir butinai turinti bent viena sveika vaika.
*

tada as kaip ir noredama padeti kitai moterei budama visiskai sveika negaliu buti donore, nes kol kas vaiku neturiu unsure.gif
Faustina2000
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 19, 19:34)
tada as kaip ir noredama padeti kitai moterei budama visiskai sveika negaliu buti donore, nes kol kas vaiku neturiu unsure.gif
*

Latvijoj tai tikrai taip, ir Rusijos forumuose tai skaiciau.
Šarūniukė
[quote=Boruzele07,2011 05 19, 15:16]
*

[/quote]
Sveikute,
*

[/quote]

EGV klinikoje nesakė, kad turi būti gimdžiusi, bet amžius BŪTINAI iki 35 verysad.gif
miskinuke ten
Jus negaletumete buti donoremis, nes neturite vaiku. Kiek pamenu - viena is salygu yra tureti vaiku, netureti nevaisingumo problemu ir jaunas amzius.
Šarūniukė
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 05 20, 13:33)
Jus negaletumete buti donoremis, nes neturite vaiku. Kiek pamenu - viena is salygu yra tureti vaiku, netureti nevaisingumo problemu ir jaunas amzius.
*

Ką tu vadini problemų, pas mane vienintelė problema - užakę kiaušintakia, bet EGV klinika mane atmetė tik dėl amžiaus, pati buvau ten 4u.gif
miskinuke ten
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 05 20, 13:34)
Ką tu vadini problemų, pas mane vienintelė problema - užakę kiaušintakia, bet EGV klinika mane atmetė tik dėl amžiaus, pati buvau ten 4u.gif
*

yra daug nevaisingumo problemu. nevardinsiu ju visu. as netaikau to tau, as apskritai sakau, ka atsimenu, kad pagrindiniai faktoriai yra sie trys, daugiau neatsimenu. esu bendravusi su tais, kas su tuo susidure is arti.
Faustina2000
Siaip nustebinot, nes EGV tikrai yra salyga, kad turi turet vaiku ir kad jie sveiki butu.
Cia tai tikrai.
Sangria023
Kam idomu tai vakar snekejau su egv daktaru tai pasake, kad moteris geriausiai tinka buti donore jeigu jei iki 30 metu, nebutinai turi buti gimdziusi. Jie padaro visu reikalingus tyrimus ir aisku visa tai apmoka. Ivf-ui jei moteris tinka ir sutinka buti donore daro nuolaida 500 euru, nes uz tai jeigu tu tinki buti donore jie sumoka 1000 euru nu taip man paaiskino. Siaip pasake, kad jeigu kuri nori turi atvaziuoti pas juos ir sneketis.
Boruzele07
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 21, 11:47)
Kam idomu tai vakar snekejau su egv daktaru tai pasake, kad moteris geriausiai tinka buti donore jeigu jei iki 30 metu, nebutinai turi buti gimdziusi. Jie padaro visu reikalingus tyrimus ir aisku visa tai apmoka. Ivf-ui jei moteris tinka ir sutinka buti donore daro nuolaida 500 euru, nes uz tai jeigu tu tinki buti donore jie sumoka 1000 euru nu taip man paaiskino. Siaip pasake, kad jeigu kuri nori turi atvaziuoti pas juos ir sneketis.
*

Aciu brangioji, uz tai kad nepamirsai paklausti smile.gif man visiskai ta pati klinika LV atsake. Taip kad aciu tau smile.gif
Sangria023
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 21, 22:41)
Aciu brangioji, uz tai kad nepamirsai paklausti smile.gif man visiskai ta pati klinika LV atsake. Taip kad aciu tau smile.gif
*

Nera uz ka mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.