Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar gerai jautėtės po gimdymo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Alexia
Gimdziau pries 4 dienas ir vis dar saves neatpazistu - isblyskusi, neturiu jegu ilgiau stoveti, silpna, kartais net pykina. Nors issrasant konstatuota, kad nenukraujavau ir po nestumo nebuvo jokiu komplikaciju.
Ar cia normalu ?
ewita
Aš gimdžiau labai lengvai ir greitai, bet po to ilgai buvau silpna, net keletą kartų prarasdavau sąmonę... Bet prisimenu labai pavydėtinos sveikatos moterį. Jai tuomet buvo 38 metai, ji pagimdė jau 4 vaiką, sūnelį. Kai ji atėjo į palatą - iškart prdėjo stumdyti baldus - jai, mat nepatiko, kad lova taip arti lango. Naktį pabudau nuo jos stenėjimo - išsigandau, kad jai pasidarė bloga. Bet ne - ji paaiškino, kad nori pasimylėti su savo vyru ir dėl to dejoja... wub.gif Taip ir pasakė: "Grįšiu namo, palaistysiu gėles - ir į lovą. Vyras specialiai į darbą neis". biggrin.gif blush2.gif
mindudo
Gimdymas - tai stresas organizmui, po jo dar nereguliarus miegas, įvairūs buitiniai rūpesčiai... Jei maitinai krūtimi, dalį saivo maisto medžiagų atidavei vaikui - gali trukti mikroelementų, vitaminų (dažnai būna mažakraujystė). Siūlyčiau apsilankyti pas savo šeimos gydytoją ir pasikonsultuoti, išsitirti.
Saulės pūga
Kadangi iki pat mažiaus gimimo taip ir nesupratau, kad jau gimdau, tai ir po gimdymo jaučiausi puikiai. Tik paėmė mažulį nuo krūtinės ir straksėjau po gimdyklą. Labai patiko sėdėti sėdmaišyje (nes prieš gimdymą nieko nespėjau išbandyti). Apskritai, gimdymo beveik neprisimenu, kažkoks švelnus miglotas sapnas. Net ir šiandien, žiūrėdama į savo vaikiuką klausiu savęs "iš kur aš jį gavau"? smile.gif

O štai pirmųjų savaičių net prisiminti nenoriu. Dar ir dabar kartais naktį ramstau sienas, nes žemė slysta iš po kojų...
rainbow777
Gimdžiau 12val., po poros valandų ejau į dušą, jaučiausi visia neblogai tik šiek tiek silpna buvo, gana greitai atsigavau smile.gif
juodaplauke_ilgakase
Nežinau, aš labai gerai jaučiuosi... 4u.gif Man silpna buvo paskutinėm neštumo savaitėm, vos kojas vilkdavau, o dabar viskas susitvarkė thumbup.gif Gal reikėtų kreiptis pas gydytoją, gali trūkti vitaminų ar geležies... Sėkmės 4u.gif
rsaulyte
as labai gerai jauciaus smile.gif

kai viska sutvarke, nusiunte i dusa, po to atnese uzkast, ir leido su vaikeliu vieniems pasibuti wub.gif .. po to nukeliavom i palata ilsetis.. slauge net atejo nakti sauskelniu maziui pakeist, kad mums nereiketu keltis biggrin.gif
agule
na man tai buvo gan sunku, nes gimdymas buvo komplikuotas, ligoninej vos iki toleto nueidavau, paskutine diena ligonineje, jau pradejau atgaut jegas, be grizus namo visai atsigavau tik po kokios saviates, nes daug kraujo netekau tai galva sukdavosi o ir sedet del siuvimo negalejau, bet viskas praeina:)
dovillee
jauciausi labai gerai,tik va sunkiau buvo sedet nes siuvo,o visa kita thumbup.gif
Klepesova
negaliu skūstis tikrai gerai jaučiausi, tik, kad vat kai mažiukę užsinešiau į 3 aukštą kažkaip silpnoka pasidarė- "ten" viską maudė, toks vaizdas kad ir vėl pradedu gimdyti lotuliukas.gif . Kai kitą gimdysiu vyrui liepsiu vaiką užnešti lotuliukas.gif . Man pasisekė aš nei plyšau, nei didelių komplikacijų buvo tiesiog thumbup.gif
mammka
Man po cezario tai puse bedos buvo.iskankino daktarelis vienas kol pamaina nepasikeite verysad.gif .kaklelis nustojo atsidarinet , o vaikelis jau spraudesdi lauk doh.gif .jausmas visai nekoks,galvojau,kad geruoju nesibaigs.kai tik pamaina pasikeite tai vos ne panika gavosi,staigiai buvau isvezta i operacine.
po visko jauciausi labai silpna.negalejau para atsikelti is lovos,neleido valgyt ir gert .vaiksciot sunkiai sekesi,vos atsigavau per savaite.bet gal per kokius 3 men.atsigavau kaip agurkas thumbup.gif
Adera777
Kiekvienai mamytei, o ir tai paciai gimdant ne vieną, yra labai individualu. Po pimo gimdymo jauciausi išsekusi, silpna, pasirodo ligonineje per gimdymą buvau uzkrėsta stafilokoku. Kai pagimdziau antrą kartą, tą patį vakarą nuejau i dusa, grįžusi namo jauciausi zvali, stipri. Gal dar ir del to, kad antro nestumo metu labiau save priziurejau, gėriau vitaminus. Tiesa, kai pagimdziau trecią kartą, nors ir vitaminus gėriau visą laiką, bet jauciausi silpnokai, taciau greitai sustiprejau. Na, tai tikrai individualu, net neaisku nuo ko tai priklauso. g.gif
Wellona
QUOTE(agule @ 2007 05 15, 16:01)
na man tai buvo gan sunku, nes gimdymas buvo komplikuotas, ligoninej vos iki toleto nueidavau, paskutine diena ligonineje, jau pradejau atgaut jegas, be grizus namo visai atsigavau tik po kokios saviates, nes daug kraujo netekau tai galva sukdavosi o ir sedet del siuvimo negalejau, bet viskas praeina:)
*

Pasirodo tikrai savijauta labai individualus dalykas... g.gif

Mano gimdymas irgi buvo komplikuotas, gydytojams teko stabdyti kraujavimą. Iškart po gimdymo buvo iškviesta papildoma gydytojų brigada, anesteziologas, gavau pilną narkozę. Po narkozės atsigavau praėjus tik 2 val, pervežė į renimacijos palatą. Joje išbuvau iki ryto, tada buvau perkelta į paprastą palatą. Nors buvo silpna, bet kai sužinojau kad atneš mano vaikelį, tai iškart atsirado jėgų- atsikėlusi susitvarkiau, pasidažiau ( nes buvau baisiai jau balta kaip popierius). Ligoninėje išbuvom savaitę, bet jau praėjus kelioms dienoms po gimdymo labai norėjau namo, o vaikelis šalia manęs buvo visą likusį laiką- niekam nebenorėjau jo atiduoti wub.gif
juraciux
As tai labai blogai jauciausi. O dar siuvo doh.gif Tai nei sedet nei paeit negalejau... Kaip invalide buvau. Labai spaudimas kritinejo, tai pirma nakti net vaiko man nepaliko, nes buciau nesugebejus juo pasirupinti verysad.gif .
lodore
Na jaustis itin puikiai po gimdymo neįmanoma, juk daugiau ar mažiau visos pasikankinom ir energijos daug gimdykloj palikom, bet psichologiškai esam stiprios. 4u.gif 4u.gif 4u.gif turim leliuką ir tuo džiaugiamės. Man tai labai padėjo lašalinė, kol vaistukai veikė, tai ir į dušą nulėkiau ir į WC porą kartų suvaikščiojau, bet paskui išsikvėpiau ir visai iš lovytės niekur nenorėjau eiti. Vyras visur lydėjo, kad nepasidarytų silpna ir nenugriūčiau kur, svarby, kad lelius duotų nors kiek pamiegoti, nes jei neatsistatai pirmom dienom, tai taip kelias savaites ir blūdiji neišsimiegojusi ir pervargusi.
Klastūnė
Mano gimdymas irgi buvo labai sunkus, kirpo, siuvo. Pagimdžiau 19.12, o apie vidurnaktį ėjau į tualetą ir apsiprausiau. Skaudėjo, bet buvau vaistų "prifarširuota". O kitą dieną kai praėjo vaistų poveikis, tai buvo ne kas doh.gif . Vakarais sunkiai paeidavau. Grįžus namo nesėdėjau 2 sav. kaip liepta, bet nebuvo labai sunku. ax.gif
M.A.M.A
Man net neleido pačiai eiti į palatą, nuvežė, nes kai atsistojau, vos nenualpau unsure.gif Kelias dienas buvo silpna, svaigo galva, labai stipriai kraujavau. Kadangi kirpo ir siuvo, apie savaitę negalėjau sėdėti. Ir gimda skausmingai susitraukinėjo - beveik kaip per gimdymą. Bet kai turi lelių, nelieka laiko ir noro galvoti apie savo negalias thumbup.gif
Ewan
Mane po gimdymo i palata kitame aukste tai nuveze. Kazkaip man nezmoniskai atrodo eiti paciai, manau visas gimdymas daugiau ar maziau isvargina ax.gif Po 3val jau ejau i tualeta, jauciausi normaliai. Ligoninej vis straksejau apie leliuko lovyte, nes galejau tik gulet arba stovet, buvau kirpta ir siuta. Nejutau nei ypatingu skausmu, nei silpnumo. Tik vat kai 4 paros po gimdymo isejau i gryna ora, apsisuko galvele ir vos nenukritau mirksiukas.gif Bet po truputi, neskubedama pasivaiksciojau. Ir daugiau jokiu vargu nejauciau 4u.gif
V&A
po gimdymo eiti paciai niekas neleido, nuvze su vezimeliu. bet nejauciau silpnumo, tik sedet negalejau, nes kirpo.
vaiduoklisss
po gimdymo nuveze i palata ,o numigus is leto leido viska daryt mirksiukas.gif
rona
as i palata nuejau pati, nes buvo tik uz keliu metru, bet nuvede mane vyras ir akusere.ta diena negalejau vaikscioti, bet kita jau leido ir jauciausi gerai, tik skaudejo kirpta vieta doh.gif
tiekto
as po gimdymo irgi pati nuejau iki palatos, bet truputi nustebau kai iskart nuejus pasodino ant kedes zindyti vaikuti nors plysimai labai dideli buvo siuti, bet kai atsisedau tai neskaudejo matyt gal is baimes toks isitikinimas buvo kad negalesiu sedet.
Rudaakė
Gimdziau beveik 12 valandu, kokias 3 valandas veike epiduras. Po gimdymo jauciausi puikiai smile.gif Net i tulika norejau eiti, nulipau nuo to stalo, pastovejau biski ir atsijungiau vyrui ant ranku lotuliukas.gif Is po epiduro i kojas staigiai kraujas supludo ir apalpau. Akusere pamate, kad stoviu ziurejo tokiom akim lotuliukas.gif Bet tuoj atsigavau, pasodino ant kedes. O i wc visai nenorejau, ten gimda man reagavo taip tongue.gif
Pora dienu buvau balta kaip popierius, su akim kaip lavonelio, bet visa kita - liuks. Grizus va namo, juciuos kaip negimdzius, i wc vaikstau normaliai, gal tik tustintis biski dar sunku, slapintis tai jokiu bedu, nors yra kelios siulytes.
Liora
Man asmeniskai pogimdyvinis periodas buvo kur kas sunkesnis nei pats gimdymas. Gimdziau be epiduro, gimdykloje praleidau faktiskai tik 5 valandas, taciau buvau kirpta, po to siuvo, rezultatas > 2 savaites sedeti negalejau (ir neleido, ir pati bijojau), vos paeidavau iki tualeto, pirma diena atsikeliau i dusa ir vos jame nenualpau, buvau silpna ir balta kaip lapas visas 14 dienu...

Tarp kitko, niekaip nesitikejau, kad gausiu tiek iv. vaistu ir proceduru PO gimdymo. Tas 3 dienas, kurias gulejau VGN man leido vaistu gimdos susitraukimui, is kart po ju buvo vaistai kad nuskausminti gimdos susitraukima, dar gaudavau antibiotiku, plius seseles atnesdavo paracetamolio ir primigtinai rekomendavo suvartoti tiek, kiek buvo paskirta. Pagaliau dar tyre krauja... Jau buciau pagalvojusi apie kokia infekcija, taciau vaikelis, aciu Dievui, gime sveikas, na ir manau gydytojai pasakytu apie infekcija jeigu ka. Idomu, ar kam nors teko ka nors panasaus aptureti ir kaip gydytojai tai aiskino?
Olimpiete
man 12 val dienos ale reguliari veikla, apie 17 val pagulde i gimdykla, nuleido vandenis, veikla nesireguliavo, tai skatino, pagimdziau apie puse 5 ryto, tai uzrase, kad 16 val gimdymas. Netekau 100 ml kraujo, sako, labai nedaug. Jauciausi laiminga ir labai gerai, tik labai miego norejos smile.gif
paradigma
gimdziau 10 val. o del skausmu jau ir visa nakti nemiegojau, epidiuras neveike nei valandos,nes suleido paveluotai . o po gimdymo labai blogai jauciausi, iki vc sesutes lydedavo,kad nepargriuciau,temperatura pakilo iki 39. bet gydytoju ir sesuciu prieziura thumbup.gif o namuose per 10 dienu atsigavau.pradzioje be pagalbos is lovos neislipdavau smile.gif gerai,kad jau viskas baiges cool.gif
ASTA79
Gimdymo veikla prasidejo 17 val. vakaro, pagimdziau kitos dienos 9.15 val, viso 16 val. su trupuciu ir pagrinde gimdymas vyko nakti, tai buvau be miego, bet po gimdymo jauciausi gerai, tik kita diena skaudejo kirpta vieta. Aisku, tas jautimasi gerai yra salyginis, visvien issikankini, pervargsti, bet kada salia turi toki stebuklelei, visas nuovargis isgaruoja, nes reikia pasirupinti mazuoju zmogeliuku 4u.gif
tiekto
QUOTE(Olimpiete @ 2007 06 27, 23:01)
man 12 val dienos ale reguliari veikla, apie 17 val pagulde i gimdykla, nuleido vandenis, veikla nesireguliavo, tai skatino, pagimdziau apie puse 5 ryto, tai uzrase, kad 16 val gimdymas. Netekau 100 ml kraujo, sako, labai nedaug. Jauciausi laiminga ir labai gerai, tik labai miego norejos smile.gif
*

idomu kiek kraujo netekti yra normalu, maciau irasa kad netekau 250 ml bet ar cia daug ar mazai nesake, gelezies tik israse gerti, kad atsistatytu.
pincius
na abejoju ar dazna kuri gerai jauciasi,bet jau iskart...man tai labi nuovargis jautesi,miego neraliai noredavau,nugara skaudejo,o apie prakirpimo siule isvis nekalbu,kai normaliai nei atsiset,nei atsikelt,nei atsiprasant kakes padaryt...pirma nakti po gimdymo temperatura kosmine,zodziu...bet laimei,kad tas laikas ne amzinas buvo...
Sauluteq
Gimdymo veikla prasidejo 23 val., pagimdziau labai sunkiai su skatinamaisias tik kita vakara 20.30val. Kirpo nes maziukas buvo priduses, nebeturejau jegu stumt, ir saremiai silpnejo. Vaikeli isveze i reanimacija, mane susiuvo, paliko dar valandai gimdykloje. Buvau su vyru, tai sugalvojau nueit pati apsipraust nei i dusa , o lygtais "bide" vadinasi. Skaudejo, bet norejau svari buti. Nuejau iki lovos uzklojau kaldra ir atsiguliau, pasiremus ranka gulejau ant sono. Ateje akuseres pradejo stebetis, ko as taip guliu. Tai sakau man kraujo baloj gulet? As apsiprausiau ir atgal negulsiu. Labai stebejosi, tik nesupratau tada kas cia keisto. Kita ryta jau sedejau ant lovos truputi maude, bet nedaug. Po gimdymo turejau labai daug jegu, tiesiog jegu antpludis buvo, gal todel ,kad per nestuma buvo lovos rezimas.
Veitė
didžiausias nepatogumas man po gimdymo buvo kirpta tarpvietė ax.gif
Nerytė
man irgi tik tarpvietes siuvimas ir po to gijimas buvo nemaloniausias. o po gimdymo nepraejus nei keliu val. jau norejau eiti praustis po dusu, tik niekas manes neleido
deltadu
Man ir tos pacios bedos su tarpviete,o dar hemarojus pripuole verysad.gif Kai sios bedos baigesi,prasidejo krutu problemos.Pasaka be galo. unsure.gif
Nerytė
QUOTE(deltadu @ 2007 07 11, 21:28)
Man ir tos pacios bedos su tarpviete,o dar hemarojus pripuole verysad.gif Kai sios bedos baigesi,prasidejo krutu problemos.Pasaka be galo. unsure.gif
*

vargsele unsure.gif
Joana
QUOTE(Nerytė @ 2007 07 10, 09:44)
man irgi tik tarpvietes siuvimas ir po to gijimas buvo nemaloniausias. o po gimdymo nepraejus nei keliu val. jau norejau eiti praustis po dusu, tik niekas manes neleido
*

o man leido, netgi paragino, po gimdymo buvo praėjusios gal 3 val., ir ėjau į dušą, tai labai džiaugiuosi, kad parėjau doh.gif nes nusiprausti tai nusiprausiau šiaip ne taip, o einant link palatos, akyse tamsu pasidarė, tik atsimenu, kad pati parėjau, daugiau nieko unsure.gif o paskui viskas gerai buvo, išskyrus tarpvietę smile.gif
MysticWoman
o as po gimdymo jauciausi puikiai,kai isleido is ligonines iskar lekiau po baze laksciau lotuliukas.gif
raimundux
gimdziau su epiduru, tai iskart po gimdymo jauciaus gerai lyg nebuciau gimdzius, bet kai jo poveikis baigesi, tai savijauta nekokia buvo del kirptos tarpvietes, bet ji man greit sugijo ir dabar jauciuos gerai smile.gif
mikki
as gimdziau labai greitai (is viso 4 val),bet po to labai silpna jauciausi.po 4 dienu gryzus is ligonine snepazinau saves-atrode kad vendenys ne tik is pilvo isbege,veidas ukrites,paakiai juodi.po dienos jau ejom i prekybcentri,bet va jau menuo po gimdymo,o dar vis pajauciu silpnuma kai persistengiu.negaliu ilgai lauke su mazuoju vaikscioti.
Nijolija
neradau tokios temeles blush2.gif galvojau gal rasyti prie depresijos? g.gif
jau po gimdymo esu du men , bet galva vos panesu ryte dar siaip sau na o jau po pietu nors staug kaip skauda gun_bandana.gif gun_bandana.gif net kartais man ji sukasi ,o skausmas lyg migreninis g.gif spaudzia smilkinius ,dariausi kraujo tyrimus lyg ir viskas gerai ,gal tai normalu, gal kalti harmonai ,jau nebemaitinu ,
ar ka susidurete su tokia problema ? kada praei?vaistu gerti nesinori ,nors ir nemaitinu 000189.gif
Nijolija
o man jau du men po gimdymo pirmas buvo lengvas bet dabar tiek silpna ir taip mblogai jauciuosi labai galva skauda net spaudzia . g.gif gal spaudimas aukstokas nu nezinau bet as pavargau verysad.gif
Nireglina
Po pirmo gimdymo jaučiausi thumbup.gif Jau po kelių val. laksčiau po palatą. Nevargino net kirpta tarpvietė. Pablogėjo trečią parą. Vos paėjau.
Po antro gimdymo jaučiausi labai prastai. Negalėjau pati net valgyti, vyras maitino. Pirmą naktį siaubingai skaudėjo kirpta tarpvietė. Antrą dieną buvo geriau, o trečią thumbup.gif
austra
QUOTE(Veitė @ 2007 07 10, 04:39)
didžiausias nepatogumas man po gimdymo buvo kirpta tarpvietė ax.gif
*

Man irgi.
Ziwiliux
Nors gimdziau nepaprastai lengvai ir greitai, po to kokias 3 savaites buvau "nekokia". Siules neleido normaliai sedeti, pradejo skaudeti keliu sanarius (vos atsistoju is sedimos padeties dar ir dabar, po 3 men), pilvo ertmeje atsiradusi tustuma kazkaip keistai paveike mano pusiausvyros islaikymo sugebejimus blink.gif Kadangi visi patinimai praejo staiga, ta oda visur (ant pilvo, koju, ranku, veido, net ant nugaros) keistai sukrito, atrodziau lyg bobute doh.gif Ir siaip buvo silpa, negalejau daryt staigiu judesiu, nes tuojau pat juoda akyse pasidarydavo. O ir kraujavau gausiai ir ilgai.
Bet dabar viskas thumbup.gif isskyrus keliu sanarius ir "prilipusius" papildomus kg blush2.gif
aldara
Po pirmo gimdymo buvo nepatogumai dėl kirptos tarpvietės, bet čia tik juokas rolleyes.gif pasirodo nesitraukė gimda dėl likusių krešulių doh.gif darė išvalymą. Po antro para renimacijoj, nukraujavimas, sutrikes širdies ritmas , sutrikusi žarnyno veikla, sužalotas stuburo nervas, vėmimas , alpimas ir t. t savaitė lašino ir kai pradėjo ,, čiuožti,, stogas ,,po parašu,, išsiprašiau namo. Namuose kai sako ir sienos gydo thumbup.gif
Tooraa
QUOTE(sapokiene @ 2007 08 14, 17:36)
neradau tokios temeles  blush2.gif  galvojau gal rasyti prie depresijos?  g.gif 
        jau po gimdymo esu du men , bet galva vos panesu ryte dar siaip sau na o jau po pietu nors staug kaip skauda  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  net kartais man ji sukasi ,o skausmas lyg migreninis  g.gif  spaudzia smilkinius ,dariausi kraujo tyrimus lyg ir  viskas gerai ,gal tai normalu, gal kalti harmonai ,jau nebemaitinu ,
      ar ka susidurete su tokia problema ? kada praei?vaistu gerti nesinori ,nors ir nemaitinu  000189.gif
*

Aš kažkaip nemanau, kad tai susiję su gimdymu unsure.gif Nors kai kur paskaitau, kai tai gali būt kaip liekamasis reiškinys po epidūro (jei tau jį taikė??), nu, bet kad tiek ilgai užsitęstų tai vargiai tikėtina g.gif O ar nebandei pasikonsultuot su terapeute? Ką ji tau sakė?
diva3
Po gimdymo jauciausi pakakamai gerai, tik vargino slapimo nelaikymas ie be abejo tarpvietes diskonfortas.
*Citra*
Jauciausi tiesiog puikiai! thumbup.gif
Jau po keliu valandu po gimdymo stojausi eiti i kita skyriu dikryte paziureti, ir labai normaliai paejau thumbup.gif
Kadangi plysimu, kirpimu nebuvo, tai ir sekancias dienas puikiai jauciausi, zinoma, siektiek jautesi tempimas apacioje, bet po keliu dienu praejo thumbup.gif
aistushka
QUOTE(Tučka @ 2005 05 14, 12:19)
Na po gimdymo tai as labai baisiai jauciausi  blink.gif  blink.gif  blink.gif bet vos atsikeliau nuo stalo, liepe lipt per du aukstus paciai iki palatos! O namo vaziavau guledama  sad.gif  Nu tikras kosmaras buvo  cry.gif
*

Aš per gimdymą taip nusikaliau, kad nemiegojau turbūt kokią savaitę išvis. Kaip dabar prisimenu, tai kvaila buvau, kad neišgėriau raminančių ir neišsimiegojau vieną kartą normaliai. Ir tas išsekimas tesėsi gal pusę metų. Žinoma, prisidėjo įtampa, kad nėra pieno, o jo nėra nuo išsekimo, dar vyras visai nesirūpino. Taip ir pasileido "sniego gniūžtė" nuo kalno, išvirsdama į didžiulį kamuolį...
Artėja antras gimdymas. Bandysim šį kartą daryti daug ką kitaip... rolleyes.gif
Alexia
Paskaiciau ka cia rasiau pries 2 metus smile.gif Tai va mergytes, man negerai buvo apie puse metu, nuolatinis nuovargis, truko gelezies, juodais paakiais ir be sveikatos. Bet po to viskas tik geryn mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liora @ 2007 06 26, 18:28)
Man asmeniskai pogimdyvinis periodas buvo kur kas sunkesnis nei pats gimdymas. Gimdziau be epiduro, gimdykloje praleidau faktiskai tik 5 valandas, taciau buvau kirpta, po to siuvo, rezultatas > 2 savaites sedeti negalejau (ir neleido, ir pati bijojau), vos paeidavau iki tualeto, pirma diena atsikeliau i dusa ir vos jame nenualpau, buvau silpna ir balta kaip lapas visas 14 dienu...

Tarp kitko, niekaip nesitikejau, kad gausiu tiek iv. vaistu ir proceduru PO gimdymo. Tas 3 dienas, kurias gulejau VGN man leido vaistu gimdos susitraukimui, is kart po ju buvo vaistai kad nuskausminti gimdos susitraukima, dar gaudavau antibiotiku, plius seseles atnesdavo paracetamolio ir primigtinai rekomendavo suvartoti tiek, kiek buvo paskirta. Pagaliau dar tyre krauja...  Jau buciau pagalvojusi apie kokia infekcija, taciau vaikelis, aciu Dievui, gime sveikas, na ir manau gydytojai pasakytu apie infekcija jeigu ka. Idomu, ar kam nors teko ka nors panasaus aptureti ir kaip gydytojai tai aiskino?
*

As skundziaus kad mane drebulys krecia, toks vidinis, nenusakomas, bet nei viena sesele nesureagavo, sakiau pykina, sakiau galva svaigsta, vaiko nepekeliu niekas nieko. O vat kai po 3 savaiciu nuo kazkokios infekcijos (irgi nepaaiskino kokios) su 40 tempa atveze, tada jau rupinosi labai labai.
JulieTa
keista prisimint gimdymus, bet abu gimdymai nebuvo labai lengvi ir per kelias valandas, taciau po ju jauciausi super rolleyes.gif po pirmos dukros gimimos islekiau po dvieju dienu, su kita - po paros... sokinejau net is laimes, kaip buvo gera... rolleyes.gif bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.