Po antrojo gimdymo - naturaliai 9,5 val - jauciausi gerai. Pirmasias dienas aisku nelaksciau, bet grizusi i namus igavau antra kvepavima
Po pirmojo gimdymo CP jauciausi ne kaip. Visa menesi buvo sunkoka atsigauti.
Po antrojo gimdymo - naturaliai 9,5 val - jauciausi gerai. Pirmasias dienas aisku nelaksciau, bet grizusi i namus igavau antra kvepavima
O as tai neblogai jauciausi
As pusantros paros po gimdymo ir jauciuosi puikiai, gal todel, kad gimdymas nuo pirmuju saremiu iki uzgime sunelis truko apie 5 val ir saremiai buvo tikrai pakenciami. Tik sukarpe mane kaip popierine snaige, nes pasake, kad viskas taip siaura ten, kad tikrai buciau plysusi iki ausu
As kai patizus po abieju gimdymu jauciausi ilgai ilgai pavargus ir neturinti jegu.Gimdziau viena CP,o kita naturaliai.Bet abu kartai apie pora menesiu reikejo atsigavimui.Ta prasme vaikciot vaiksciojau,bet labai skaudejo pilvo apacia,o po naturalaus,turejau temperaturos savaite apie 39,po tempos visai issekus buvau.
Kai paskaitineju jus,tai jus saunuoles,kad taip greit atsigavot,as turbut nepakeliu per daug man buvo.
jaučiausi tikrai nekaip pirmas savaites, nes po cezario buvau, tai vienokių ar kitokių problemų buvo, ypač pirmosiomis dienomis, kai reikai leliu rūpintis, o man vos iš lovos pakilt eina ir skauda viską.
jauciausi emociskai labai gerai.gal todel nepastebejau iskart ligos pazymiu.gimdziau 28val.grizus is ligonines pakilo temp iki 40lapsniu,mazakraujyste ir inkstu uzdegimu
Gimdziau visa nakti, vaikas ne is mazuju (4010g.), dar gime alkune iskises
sveikos,na va kiek daug cia istoriju
As pirmas dvi savaites nekaip jauciausi, labai svaigo galva (del to kad per pora valandu stipriai krito hemoglobinas), visa isblyskusi buvau, nesgalejau ilgai stoveti, sunku atsistoti buvo, klyna visa skaudejo nezmoniskai, apie ejima i wc net nenoriu kalbet
Aš nuo pat pirmos dienos jaučiausi neblogai
gimdymo metu plyšau labai nedaug, tai vaikščiojant jaučiau tik nemalonų tempimą. tiesa, sėdėt buvo sunkoka kelias dienas. bet viską galėjau pasidaryti pati
As jauciausi tikrai gerai. Gimdymas truko 27val, naturalus, turejau antro laipsnio plysima. Apie 2val po gimdymo pati nuejau i dusa, issimaudziau, grizus pamiegojau keleta valandeliu ir ryte atsikelus jauciausi visai neblogai
Aš gretai atsigavau, net paros nereikėjo. Pagimdžiau 04.50, palatoj buvom apie 08h, o vakare jau pilnu tempu viską veikt galėjau, gulėt neišėjo,tai vos ne ratus sukau palatoj
po antro gimdymo, praejus porai savaiteliu, jausdavausi silpnai, tiesiog akyse tamsu pasidarydavo, karstis pildavo, paskui jau salta budavo, bet galvojau, kad cia normalu, kol netycia mama prisiliete prie manes. sako tu visa degi! pasimatavau temperatura, vos ne 39. pasirodo - nustojo gimda valytis (o jau maniau, kad po antro gimdymo viskas "ten" taip greitai susitvarke
jauciaus lb gerai... jauciaus lyg nebuciau gimdzius
Jaučiausi siaubingai visą mėnesį ir daugiau nesinori patirti tokių siaubulingų pojučių
Manau kiekvienai induvidualiai, na zinoma daug priklauso nuo gimdymo sidetingumo. Pirmaja gimdziau ilgai todel daugiau laiko reikejo atsigauti, o ir pasimete buvome kai pirmas leliukas, o su antraja ir gimdymas buvo lengvesnis ir atsigavusi jau antra diena buvau, is ligonines isvaziavau kaip negimdziusi
as jauciausi siaubingai, tarpviete kirpta - skausmas didelis, issitiest ir paeit negalejau, galva svaigo, silpnumas... po kokio tik gero menesio pradejau stipret
Po gimdymo jauciausi nekaip. Silpna, visa drebanti. Kraujas nusilpes, visa perbalus. Gerai, kad sesute pamate, kad as visa balta, tai padare kraujo tyrima. Pasirodo hemoglobinas nukrites iki 7.3, turetu but 10 - 11. Pirma savaite tikrai buvo sunku, temperatura laikesi, ir kirpta buvau, tai skaudejo ten. Sedet sunku, bet antra savaite jau buvo geriau. Po truputi pasitaisiau.
Jau po poros valandų jaučiaus puikiai
QUOTE(drugelis. @ 2011 06 16, 18:23) Jau po poros valandų jaučiaus puikiai Pirma para po gimdymo jauciausi labai blogai, tarpviete skaudejo, nes siuta. Dar baisiniai nugaros skausmai suriete is karto. Tik dabar praejus savaitei su nugara jau galima gyventi, kartais suima, bet nieko jau baisaus. O atsisesti dar sunku, skauda tarpviete. Dar norejau paklausti, o kiek tarpviete gyja? Gali ji pakraujuoti per siule ar jau cia kazkas negerai? Nes kai viena karta uzsikosejau, tai galvojau numirsiu is skausmo, nes viskas ten apacioje su kiekvienu kosuliu taip ziauriai tampesi
Kita diena jau viskas buvo neblogai, nors irgi siuta, bet nelabai kas jautesi, o po pirmo gimdymo maniau, kad daugiau jau NIEKADA...
Pirmą dieną kai tik atvežė iš gimdyklos buvo labai negerai... nes liepė gulėti, bet man matai reikėjo į wc nueiti pačiai, į dušą išsimaudyti... Spaudimas buvo žemas, labai galvas sukosi. Tačiau sekančią dieną tokių dalykų nebuvo.
Jeigu ne komplikacijos po gimdymo, sekancia diena jau buciau galejus namo prasytis...
man is karto po gimdymo spaudimas staigiai nukrito ir kelias dienas net keltis is lovos vos ne vos galejau...praejus 3men po gimdymo buvo silpna,lyg papykino,svaigo gala..-galvojau spaudimas kaltas.padare kraujo tyrimus-mazakraujyste!geriau gelezi-viskas atsistate i savo vietas..
Is kart po abieju gimdymu (naturaliu) jegu buvo sociai...bet atsigavinejimas tolesnis jau sunkus. ypac su siulem, vargau abu kartus po menesi, labai skaudejo
dabar po antro gimdymo praejo siek tiek daugiau nei menuo, labai staigiai pasidaro silpna, nuo bet kokio fizinio aktyvumo...toks jausmas, kad badauciau...o valgau kaip reikiant, nes maitinu didesniu nusiskundimu kaip ir neturiu, nugaros sikart taip nejauciu, kaip po pirmo buvo surakine.
SIlpna nebuvo. Tik gera savaite kaip sudauzyta vaiksciojau.Skaudejo visus raumenis. Tirkiausia net plauku saknis skaudejo.
Jaučiausi gerai, didžiausias diskomfortas buvo tas baisus kraujavimas, o vaikiuko taip nesinorėjo palikt, kol nubėgsiu į vonią. Gaila, kad negavom atskiros palatos ir tėtis su mumis negalėjo likt.
Jauciausi labai gerai, nors ir plysau ir siuvo. Sedejau normaliai jau 4 diena
Tikiuosi antra karta irgi taip bus
Jauciausi gerai, tik kad truputi kirpimo vieta skaudedavo, o siaip buvo viskas ciki
Ir po pirmo,ir po antro gimdymo jaučiausi labai gerai,aišku,kiek pavargus,bet šiaip savijauti tikrai buvo gera,nei galva sukosi,nei skaudėjo.
as tai is po pirmo geriau jauciaus. man abu pjuviai buvo tai pirmos paros sunkios,bet kai pamatai vaikuti viska pamirsti
QUOTE(ewita @ 2005 06 12, 17:25) Aš gimdžiau labai lengvai ir greitai, bet po to ilgai buvau silpna, net keletą kartų prarasdavau sąmonę... Bet prisimenu labai pavydėtinos sveikatos moterį. Jai tuomet buvo 38 metai, ji pagimdė jau 4 vaiką, sūnelį. Kai ji atėjo į palatą - iškart prdėjo stumdyti baldus - jai, mat nepatiko, kad lova taip arti lango. Naktį pabudau nuo jos stenėjimo - išsigandau, kad jai pasidarė bloga. Bet ne - ji paaiškino, kad nori pasimylėti su savo vyru ir dėl to dejoja... čia tai geras
Man po gimdymo pirma ir dar sekancia diena truputi apsisukdavo galva,ypac issimaudzius duse,del sedejimo tai pakankamai ilgai nesedejau
kazkiek svaigo galva pirms dienas, kojos atrode gumines, vaiksciojau issisketus, nes plysau dvejose vietose , bet visiskai savarankiska, i dusa pati nusieju, nusiprausiau, vaika sutvarkyti galejau, viskas super
Kazkur apie 1 menesi buvau kaip nesava
oi, ilgai man buvo bloga. LAbai labai. Net prisimint baisu visa tai!!!
Aš tik dabar atsigaut pradedu. Iš gimdyklos tai su vežimėliu išvežė, gal ir būčiau kažkaip pati nuklišinus, bet sesutė išsigando ir įsodino
Fiziškai:po pirmo - kojų nepakėliau, teko parvežt į palatą, bet vakare alkis nugalėjo ir teko išsijudint, po antro - kuo puikiausiai, parsivežiau vaiką į palatą pati ir ėjau iškart į dušą, tada ėjau ilsėtis. Bet po antro labai ilgai gyvenau kaip sapne
Gimdžiau vėlai vakare tai į palatą parvežė ratukais, nors pati norėjau lipti ir eiti. Tiesa jau naktį pasijuto, kad kojos silpnos sunku lovoj vartytis, labai kraujavau. Kitą dieną savarankiškai vaikščiojau į dušą ir wc, tik eisena buvo kaip pingvino ir galva sukdavosi. O va, antrą parą - laksčiau kaip negimdžius ir sakiau, kad vėl galėčiau gimdyti
P.S. truputi plyšau ir buvau siuvinėta.
Iš gimdyklos parėjau pati (pagimdžiau naktį), o visą dieną pranešiojau sūnelį
Truputėlį išorinės lyt. lūpos plyšo, bet galėjau sėdėti, judėti laisvai, neturėjau jokių problemų su WC, jaučiausi puikiai nors ir nemiegojus
man CP dare, tai po jo greitai atsigavau, kita diena is lovospadejo atsikelti sesele su gydytoja ir paskui as jau vaiksciojau normaliai, sesele net stebejosi
I palata mane parveze, bet dar ilgai neuzmigau, nors buvau nemiegojus para laiko (procesas prasidejo 01.00 nakties) - taip norejosi mazyle pasidziaugt
po abieju gimdymu norejau pati iseit is gimdyklos,bet neleido. gulde ir veze. viskas buvo liux. gal daugiau moraliskai buvo pasimakalave....
Kai pagimdziau, kazkodel pasidare labai silpna ,labai staigei nukrito kraujospudis - tai pacioj gimdykloi pragulejau 6 val(po gimdymo jau),kol sulasino kazkokis vaistus .Atveze i palata, nes turbut pati nepaeiciau....Kai atsistojau i wc tai labai galva sukosi ir temo akyse, bet kazkaip labai neskubedama nuedavau i wc ir dusa...skaudejo visus galus
jauciausi tragiskai
1 men. jauciausi labai isekusi, svaigo galva, kokias 2 sav. drebejo kojos. Ziauriai nesinorejo lankytoju, norejosi ramybei praleisti laika savo seimoje.
Po pirmo buvo gal kiek sunkiau, nes teko mane pasiuvinėt, kokios 3paros po gimdymo buvo baisu pajudėt, atrodė plyšiu vėl, bet čia matyt psichologiškai labiau bijojau, nes savijauta buvo pakankamai gera, tik porą dienikių paskaudėjo šikną, bet visumoj jaučiausi gerai....
Po antro tai.... na gimdymas tai toks lengvas pirstelėjimas buvo, po gimdymo jau laksčiau po palatą, nei galva sukosi, nei dar kas dėjosi, maudžiausi, makiažą pasidariau kad prieš daktarus kaip lavonas neatrodyčiau Žodžiu jei tokia savijauta garantuota būtų po visų gimdymų, tai nėštėčiau ir nėštėčiau.....
Man po CP per mėnesį viskas sugijo pilnai. Silpna buvo tik pirmas 2 paras
pirmas gimdyas buvo labai lengvas....bet nukraujavau....tai pamenu net paeit negalejau, paskui atsigavau uz kokio menesio visai gerai jauciaus jau.
po antro labai isekus buvau sunkiai sekes gimdyt, ir maze nerami bovo dar ligpninej, paskui namie po kokio menesio jau buvau atsigavus
jei nebutu siuve... tai buciau jautusis tiesiog puikiai
|