Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar gerai jautėtės po gimdymo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jasminn
Po pirmojo gimdymo CP jauciausi ne kaip. Visa menesi buvo sunkoka atsigauti.
Po antrojo gimdymo - naturaliai 9,5 val - jauciausi gerai. Pirmasias dienas aisku nelaksciau, bet grizusi i namus igavau antra kvepavima smile.gif
bitute2006
O as tai neblogai jauciausi smile.gif . pats gimdymas truko 20min, neplysau, nekirpo. praejus ~pusvalandziui po gimdymo pati nusiuoliavau i 2auksta i palata tongue.gif . gal kita diena buvo toks nedidelis silpnumas, bet cia daugiausiai itakos turejo miego stygius..oi kaip norejosi miego...iki dabar dar man jo truksta sleep.gif
Ruby Tuesday
As pusantros paros po gimdymo ir jauciuosi puikiai, gal todel, kad gimdymas nuo pirmuju saremiu iki uzgime sunelis truko apie 5 val ir saremiai buvo tikrai pakenciami. Tik sukarpe mane kaip popierine snaige, nes pasake, kad viskas taip siaura ten, kad tikrai buciau plysusi iki ausu verysad.gif Taigi vienintelis nepatogumas - skauda, kur susiuta. Ir dar anytos kompanija, nes ji yra isitikinusi, kad dabar kokia savaite turiu gulineti lovoje ir atgavineti jegas doh.gif O pas mane jegu tiek, kad lakstyciau kaip stirna, jei ne tas susiuvimas biggrin.gif
sarafea
As kai patizus po abieju gimdymu jauciausi ilgai ilgai pavargus ir neturinti jegu.Gimdziau viena CP,o kita naturaliai.Bet abu kartai apie pora menesiu reikejo atsigavimui.Ta prasme vaikciot vaiksciojau,bet labai skaudejo pilvo apacia,o po naturalaus,turejau temperaturos savaite apie 39,po tempos visai issekus buvau.
Kai paskaitineju jus,tai jus saunuoles,kad taip greit atsigavot,as turbut nepakeliu per daug man buvo. blush2.gif
***LuLu***
jaučiausi tikrai nekaip pirmas savaites, nes po cezario buvau, tai vienokių ar kitokių problemų buvo, ypač pirmosiomis dienomis, kai reikai leliu rūpintis, o man vos iš lovos pakilt eina ir skauda viską.
*didi*
jauciausi emociskai labai gerai.gal todel nepastebejau iskart ligos pazymiu.gimdziau 28val.grizus is ligonines pakilo temp iki 40lapsniu,mazakraujyste ir inkstu uzdegimu verysad.gif
Kemeta
Gimdziau visa nakti, vaikas ne is mazuju (4010g.), dar gime alkune iskises biggrin.gif bet neplysau, nekirpo. Kancios buvo isties didziules, bet po gimdymo jauciausi puikiai! Nieko neskauda, esu lengva kaip pukelis smile.gif Is pradziu slapta mintyse norejau cezario, nes labai bijojau gimdymo, bet kai pagimdziau be galo dziaugiausi, kad jokiu pjuviu kune neliko ir galiu ramiai pati vaiku ir savimi pasirupinti wink.gif
Deimantele
sveikos,na va kiek daug cia istoriju smile.gif As gimdziau su skatinamaisiais,nes lelius nenorejo pats ateiti,truko 9val. Dariausi epidiura po 2val kai nuleido vandenukus smile.gif skausmas buvo nezmoniskas..bet pagimdziau be plysimu,iki palatos nuveze,nes buvau silpna.Kita diena skaudejo rura,nes stumdama stumiau ne leliu o... ax.gif
zhiu
As pirmas dvi savaites nekaip jauciausi, labai svaigo galva (del to kad per pora valandu stipriai krito hemoglobinas), visa isblyskusi buvau, nesgalejau ilgai stoveti, sunku atsistoti buvo, klyna visa skaudejo nezmoniskai, apie ejima i wc net nenoriu kalbet doh.gif Bet po poros savaiciu pradejau geriau po truputi jaustis smile.gif
ruzava
Aš nuo pat pirmos dienos jaučiausi neblogai thumbup.gif
gimdymo metu plyšau labai nedaug, tai vaikščiojant jaučiau tik nemalonų tempimą. tiesa, sėdėt buvo sunkoka kelias dienas. bet viską galėjau pasidaryti pati bigsmile.gif
biti atskrend
As jauciausi tikrai gerai. Gimdymas truko 27val, naturalus, turejau antro laipsnio plysima. Apie 2val po gimdymo pati nuejau i dusa, issimaudziau, grizus pamiegojau keleta valandeliu ir ryte atsikelus jauciausi visai neblogai smile.gif Atsisesdavau dar taip atsargiai, bet tikrai be tragisku pojuciu. Yra nuotrauka tos pirmosios dienos, kur MB atsigules lovoj laiko dukrele, o as salia atsistojus-sypsena veide, akys svyti, lupos raudonos, kaip padazytos. Visi klausia-kuris cia gimdet? biggrin.gif Kita diena zindymo konsultante liepe drasiai sestis ant kietos kedes ir teisingoj pozoj zindyt, nes gulint man pradzioj nepavyko. Ir nieko, viskas gerai. Matyt siuvejeles sesutes kruopsciai pasidarbavo smile.gif Pagimdziau sestadieni ryte, o antradieni jau buvau univere trumpam. Grupiokai akis ispute i mane ziurejo-kur tas pilvas dingo lotuliukas.gif
Elee
Aš gretai atsigavau, net paros nereikėjo. Pagimdžiau 04.50, palatoj buvom apie 08h, o vakare jau pilnu tempu viską veikt galėjau, gulėt neišėjo,tai vos ne ratus sukau palatoj biggrin.gif Jei nebūčiau buvus plyšus ir susiūta tai išvis turbūt nesijaustu,kad gimdžiau biggrin.gif
mabi
po antro gimdymo, praejus porai savaiteliu, jausdavausi silpnai, tiesiog akyse tamsu pasidarydavo, karstis pildavo, paskui jau salta budavo, bet galvojau, kad cia normalu, kol netycia mama prisiliete prie manes. sako tu visa degi! pasimatavau temperatura, vos ne 39. pasirodo - nustojo gimda valytis (o jau maniau, kad po antro gimdymo viskas "ten" taip greitai susitvarke doh.gif ) ir kazkur giliai krutyje susidare guziukai. tai vat, teko gultis atgal i GN.
zhulikele
jauciaus lb gerai... jauciaus lyg nebuciau gimdzius biggrin.gif
Veja Feja
Jaučiausi siaubingai visą mėnesį ir daugiau nesinori patirti tokių siaubulingų pojučių doh.gif pradėdavau žliumbti net valgydama, nei iš šio nei iš to, naktį nesugebėdavau leliui prabudus atsikelti, nors girdėdavau, kad jis prabusdavo, bet niekaip negalėdavau pati išsibudint ir jį pamaitinti, na kažkoks košmaras buvo...
makaronika
Manau kiekvienai induvidualiai, na zinoma daug priklauso nuo gimdymo sidetingumo. Pirmaja gimdziau ilgai todel daugiau laiko reikejo atsigauti, o ir pasimete buvome kai pirmas leliukas, o su antraja ir gimdymas buvo lengvesnis ir atsigavusi jau antra diena buvau, is ligonines isvaziavau kaip negimdziusi biggrin.gif
jancikas
as jauciausi siaubingai, tarpviete kirpta - skausmas didelis, issitiest ir paeit negalejau, galva svaigo, silpnumas... po kokio tik gero menesio pradejau stipret
Orintux
Po gimdymo jauciausi nekaip. Silpna, visa drebanti. Kraujas nusilpes, visa perbalus. Gerai, kad sesute pamate, kad as visa balta, tai padare kraujo tyrima. Pasirodo hemoglobinas nukrites iki 7.3, turetu but 10 - 11. Pirma savaite tikrai buvo sunku, temperatura laikesi, ir kirpta buvau, tai skaudejo ten. Sedet sunku, bet antra savaite jau buvo geriau. Po truputi pasitaisiau.
drugelis.
Jau po poros valandų jaučiaus puikiai biggrin.gif O dabar - praėjus dviems savaitėms - atrodo, kad išvis negimdžius.
stuleju
QUOTE(drugelis. @ 2011 06 16, 18:23)
Jau po poros valandų jaučiaus puikiai  biggrin.gif  O dabar - praėjus dviems savaitėms - atrodo, kad išvis negimdžius.
*

Pirma para po gimdymo jauciausi labai blogai, tarpviete skaudejo, nes siuta. Dar baisiniai nugaros skausmai suriete is karto. Tik dabar praejus savaitei su nugara jau galima gyventi, kartais suima, bet nieko jau baisaus. O atsisesti dar sunku, skauda tarpviete.
Dar norejau paklausti, o kiek tarpviete gyja? Gali ji pakraujuoti per siule ar jau cia kazkas negerai? Nes kai viena karta uzsikosejau, tai galvojau numirsiu is skausmo, nes viskas ten apacioje su kiekvienu kosuliu taip ziauriai tampesi sad.gif
epika
Kita diena jau viskas buvo neblogai, nors irgi siuta, bet nelabai kas jautesi, o po pirmo gimdymo maniau, kad daugiau jau NIEKADA... doh.gif Taigi du kartai ir abu labai skirtingai. Beje antra syki pries ir po buvo dar ir baisus inkstu uzdegimas, bet ir tai savijauta buvo nelyginamai geresne, nes pagimdziau vakare, o kita ryta jau straksedama ejau su palatos draugemis i ligonines kavine kapucino pasilepint ax.gif biggrin.gif .
Larance
Pirmą dieną kai tik atvežė iš gimdyklos buvo labai negerai... nes liepė gulėti, bet man matai reikėjo į wc nueiti pačiai, į dušą išsimaudyti... Spaudimas buvo žemas, labai galvas sukosi. Tačiau sekančią dieną tokių dalykų nebuvo.
Qwertyio
Jeigu ne komplikacijos po gimdymo, sekancia diena jau buciau galejus namo prasytis...
saulux
man is karto po gimdymo spaudimas staigiai nukrito ir kelias dienas net keltis is lovos vos ne vos galejau...praejus 3men po gimdymo buvo silpna,lyg papykino,svaigo gala..-galvojau spaudimas kaltas.padare kraujo tyrimus-mazakraujyste!geriau gelezi-viskas atsistate i savo vietas..
September_Lady
Is kart po abieju gimdymu (naturaliu) jegu buvo sociai...bet atsigavinejimas tolesnis jau sunkus. ypac su siulem, vargau abu kartus po menesi, labai skaudejo doh.gif
dabar po antro gimdymo praejo siek tiek daugiau nei menuo, labai staigiai pasidaro silpna, nuo bet kokio fizinio aktyvumo...toks jausmas, kad badauciau...o valgau kaip reikiant, nes maitinu unsure.gif
didesniu nusiskundimu kaip ir neturiu, nugaros sikart taip nejauciu, kaip po pirmo buvo surakine.
juridine_kontora
SIlpna nebuvo. Tik gera savaite kaip sudauzyta vaiksciojau.Skaudejo visus raumenis. Tirkiausia net plauku saknis skaudejo.
Apu
Jaučiausi gerai, didžiausias diskomfortas buvo tas baisus kraujavimas, o vaikiuko taip nesinorėjo palikt, kol nubėgsiu į vonią. Gaila, kad negavom atskiros palatos ir tėtis su mumis negalėjo likt.
MissMartini
Jauciausi labai gerai, nors ir plysau ir siuvo. Sedejau normaliai jau 4 diena thumbup.gif O pirmas dvi dienas nenorejau visai valgyti lotuliukas.gif tik gert. Kazkokia euforija buvo smile.gif Po gimdymo praejus 4 valandom, pati nuejau i dusa, ishsiprausiau, persirengiau ir nuejau i savo palata mirksiukas.gif

Tikiuosi antra karta irgi taip bus mirksiukas.gif
Musyte_
Jauciausi gerai, tik kad truputi kirpimo vieta skaudedavo, o siaip buvo viskas ciki smile.gif
Vygta
Ir po pirmo,ir po antro gimdymo jaučiausi labai gerai,aišku,kiek pavargus,bet šiaip savijauti tikrai buvo gera,nei galva sukosi,nei skaudėjo.
tomaok
as tai is po pirmo geriau jauciaus. man abu pjuviai buvo tai pirmos paros sunkios,bet kai pamatai vaikuti viska pamirsti smile.gif
malvina0797
QUOTE(ewita @ 2005 06 12, 17:25)
Aš gimdžiau labai lengvai ir greitai, bet po to ilgai buvau silpna, net keletą kartų prarasdavau sąmonę... Bet prisimenu labai pavydėtinos sveikatos moterį. Jai tuomet buvo 38 metai, ji pagimdė jau 4 vaiką, sūnelį. Kai ji atėjo į palatą - iškart prdėjo stumdyti baldus - jai, mat nepatiko, kad lova taip arti lango. Naktį pabudau nuo jos stenėjimo - išsigandau, kad jai pasidarė bloga. Bet ne - ji paaiškino, kad nori pasimylėti su savo vyru ir dėl to dejoja... wub.gif Taip ir pasakė: "Grįšiu namo, palaistysiu gėles - ir į lovą. Vyras specialiai į darbą neis". biggrin.gif  blush2.gif
*

čia tai geras smile.gif
<imelda>
Man po gimdymo pirma ir dar sekancia diena truputi apsisukdavo galva,ypac issimaudzius duse,del sedejimo tai pakankamai ilgai nesedejau schmoll.gif nes mane kirpo tai bijojau,kad nesuplystu ten viskas smile.gif na ir aisku pirmom dienom tai vaiksciojau leciau uz bet koki pensininka smile.gif
sumitukas
kazkiek svaigo galva pirms dienas, kojos atrode gumines, vaiksciojau issisketus, nes plysau dvejose vietose , bet visiskai savarankiska, i dusa pati nusieju, nusiprausiau, vaika sutvarkyti galejau, viskas super 4u.gif
Lika84
Kazkur apie 1 menesi buvau kaip nesava blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir fiziskai ir moraliskai ax.gif
Martusik
oi, ilgai man buvo bloga. LAbai labai. Net prisimint baisu visa tai!!!
jolituxxx
Aš tik dabar atsigaut pradedu. Iš gimdyklos tai su vežimėliu išvežė, gal ir būčiau kažkaip pati nuklišinus, bet sesutė išsigando ir įsodino unsure.gif Iki tuoleto ir dušo tai pradžioje eidavau su vyro pagalba, nes sukosi galva ir tamsu akyse budavo. Didžiausia staigmena buvo kai reikėjo nusišlapint, atrodo jog nebemoku to daryt dar taip nėra buvę, ant tuoleto net nepavyko, teko duše daryt doh.gif Dar kai siuvo man tai iki šiol negaliu sėdėt, bet bandau jau mokytis ir to doh.gif Gerai jog vyras ligoninėje galėjo nakvoti su mumis, nes neįsivaizduoju kaip būčiau pasirūpinus mažyle jei vos pati paeidavau. Akyse rečiau jau temsta, bet dar ne per seniausiai namie buvau nualpus doh.gif nemaniau kad taip jausiuos blogai po gimdymo schmoll.gif
Furtado
Fiziškai:po pirmo - kojų nepakėliau, teko parvežt į palatą, bet vakare alkis nugalėjo ir teko išsijudint, po antro - kuo puikiausiai, parsivežiau vaiką į palatą pati ir ėjau iškart į dušą, tada ėjau ilsėtis. Bet po antro labai ilgai gyvenau kaip sapne doh.gif
Tatlim
Gimdžiau vėlai vakare tai į palatą parvežė ratukais, nors pati norėjau lipti ir eiti. Tiesa jau naktį pasijuto, kad kojos silpnos sunku lovoj vartytis, labai kraujavau. Kitą dieną savarankiškai vaikščiojau į dušą ir wc, tik eisena buvo kaip pingvino ir galva sukdavosi. O va, antrą parą - laksčiau kaip negimdžius ir sakiau, kad vėl galėčiau gimdyti smile.gif
P.S. truputi plyšau ir buvau siuvinėta.
astarte12
Iš gimdyklos parėjau pati (pagimdžiau naktį), o visą dieną pranešiojau sūnelį wub.gif
Truputėlį išorinės lyt. lūpos plyšo, bet galėjau sėdėti, judėti laisvai, neturėjau jokių problemų su WC, jaučiausi puikiai nors ir nemiegojus thumbup.gif
vinipooh
man CP dare, tai po jo greitai atsigavau, kita diena is lovospadejo atsikelti sesele su gydytoja ir paskui as jau vaiksciojau normaliai, sesele net stebejosi smile.gif bet man lengviau buvo vaikscioti ir sedeti nei guleti ir po to keltis ar verstis ant sono biggrin.gif aisku dar mazdaug tris savaites buvo siek tiek skausminga, atsikelti, apsiversti ant kito sono, bet siaip jauciausi puikiai.
Vivia000
I palata mane parveze, bet dar ilgai neuzmigau, nors buvau nemiegojus para laiko (procesas prasidejo 01.00 nakties) - taip norejosi mazyle pasidziaugt wub.gif pasnaudziau galu gale, o sesele kazkur praejus 3 val. po gimdymo sako, eik i tualeta pasisiot.. blink.gif Galvoju, is ko sysiot, jei beveik para buvau be skysciu ir maisto.. blink.gif Atsistojau, siek tiek silpnumas jautesi, bet nuejau viena, ir jau sekancia diena norejau namo blush2.gif buvau kirpta, tad seseles tik pasijuoke is tokio mano noro.. blush2.gif
Flinstoun'ai
po abieju gimdymu norejau pati iseit is gimdyklos,bet neleido. gulde ir veze. viskas buvo liux. gal daugiau moraliskai buvo pasimakalave....
anoli86
Kai pagimdziau, kazkodel pasidare labai silpna ,labai staigei nukrito kraujospudis - tai pacioj gimdykloi pragulejau 6 val(po gimdymo jau),kol sulasino kazkokis vaistus .Atveze i palata, nes turbut pati nepaeiciau....Kai atsistojau i wc tai labai galva sukosi ir temo akyse, bet kazkaip labai neskubedama nuedavau i wc ir dusa...skaudejo visus galus cray.gif buvau siuta tai dar ilgai negalejau normalei atsisest...ir siaip visi sakydavo, kad esu laaaabai isbliskus ir atrodau labai pavargusi verysad.gif
mamuliukas1
jauciausi tragiskai unsure.gif tiek fiziskai, tiek emociskai..labai laukiau gimdymo,pasitikejau savimi,bet toks sokas buvo kad dar dabar vos atsigavus jauciuos.labai myliu vaikus,bet bent jau siuo metu manau kad daugiau niekada gyvenime nebenoreciau gimdyt verysad.gif
Ozer
1 men. jauciausi labai isekusi, svaigo galva, kokias 2 sav. drebejo kojos. Ziauriai nesinorejo lankytoju, norejosi ramybei praleisti laika savo seimoje.
NORIKA
Po pirmo buvo gal kiek sunkiau, nes teko mane pasiuvinėt, kokios 3paros po gimdymo buvo baisu pajudėt, atrodė plyšiu vėl, bet čia matyt psichologiškai labiau bijojau, nes savijauta buvo pakankamai gera, tik porą dienikių paskaudėjo šikną, bet visumoj jaučiausi gerai....
Po antro tai.... na gimdymas tai toks lengvas pirstelėjimas buvo, po gimdymo jau laksčiau po palatą, nei galva sukosi, nei dar kas dėjosi, maudžiausi, makiažą pasidariau kad prieš daktarus kaip lavonas neatrodyčiau biggrin.gif , niekur neskaudėjo, sėdėjau ant šiknos patenkinta, daviau garą suplukus, o mama tai pakraupus žiūrėjo, gal man kas narkotikų uždavė kad taip gerai jaučiuos lotuliukas.gif Vienžo antro gimdymo kaip nebuvę, o MB sakiau - saugok mane, nes praėjus 4sav po gimdymo drąsiai pas kitus diedus galiu išlėkt.... lotuliukas.gif
Žodžiu jei tokia savijauta garantuota būtų po visų gimdymų, tai nėštėčiau ir nėštėčiau..... thumbup.gif
Sisi
Man po CP per mėnesį viskas sugijo pilnai. Silpna buvo tik pirmas 2 paras ax.gif Aišku, buvo problema su tuštinimusi, skaudėjo pilvą blush2.gif
hugutel22
pirmas gimdyas buvo labai lengvas....bet nukraujavau....tai pamenu net paeit negalejau, paskui atsigavau uz kokio menesio visai gerai jauciaus jau.

po antro labai isekus buvau sunkiai sekes gimdyt, ir maze nerami bovo dar ligpninej, paskui namie po kokio menesio jau buvau atsigavus rolleyes.gif
linute_klp
jei nebutu siuve... tai buciau jautusis tiesiog puikiai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.