blogai. labai silpna buvo.. nepastovejau ant savo koju..
Po pirmo gimdymo jaučiausi laaabai šauniai, na bet po antro ,tai neduok tu Dievulėliau
dar ir kaip susiję. Sapokiene, o tu gimdei su epidūru? Aš tai be, bet man porą mėnesių po gimdymo rytais skaudėdavo galvą tragiškai, o po to kažkaip savaime praėjo. Vaistų negėriau, nes maitinau. Dar klausimas: gal į lauką mažai išeini? Man labai padėdavo grynas oras
QUOTE(Jūja @ 2007 08 25, 01:55) dar ir kaip susiję. Sapokiene, o tu gimdei su epidūru? Aš tai be, bet man porą mėnesių po gimdymo rytais skaudėdavo galvą tragiškai, o po to kažkaip savaime praėjo. Vaistų negėriau, nes maitinau. Dar klausimas: gal į lauką mažai išeini? Man labai padėdavo grynas oras gimdziau be jokio epiduro per 30min pagimdziau nebuvo kada
man skaudedavo galva kol maziukas keldavosi naktimis ir ziauriai spausdavo
O gal anksciau pasitaikydavo migrena? Man pvz. ~ 3-4 nestumo menesi migreniniai galvos skausmai nepraeidavo savaitemis....
Kazi kaip bus po gimdymo....
Gimdziau be epiduro, dabar leliukui 2 men, tai per ta laika buvo du kartus galva laaaabai suskaudus. Abu kartus isgeriau po puse tabletes Ibuprom 200. Man
QUOTE(sapokiene @ 2007 08 14, 17:36) neradau tokios temeles jau po gimdymo esu du men , bet galva vos panesu ryte dar siaip sau na o jau po pietu nors staug kaip skauda ar ka susidurete su tokia problema ? kada praei?vaistu gerti nesinori ,nors ir nemaitinu Gimdziau pries 2,5 men be epidurio. Kaip tik rytoj einu daryti kraujo tyrimo, nes su galva tikrai kazkas ne taip Na gal miegu gal per mazai, bet apie 8 val.
Man be jokios priežasties užeina smarkiai skaudėti maždaug 2 kartus per mėnesį. Tik kažin ar čia dėl gimdymo?
Man tai galva pradeda skaudeti rytais,kai pabundu. naktimis daznai keliuosi maitinti,tai ryte taip norisi pamiegoti,bet turiu keltis. Kartais net rektinorisi
kaip galveles kaip savijautos
Oi,pas mane tokios pat bedos su galvos skausmais,amzai miego,tai vakstau,lyg apgirtus
man taip pat labai daznai spaudzia galva ties smilkiniais.as manau,kad tai nuo nepilnavercio poilsio.juk reikia ir vaikuciu rupintis,ir namus tvarkyti,ir valgyt daryti....dar naktimis keltis pamaitnti maziuke......tai nera lengva
sveikos,
na siaip su pogimdyviniais galvos skausmais nesu susidurus, bet siaip turiu tokia problemele, kad galva daznokai skauda, tai dabar Migranel rutulini tepikli nusipirkau.juo smilkinius, kakta, pakausi reik patept, siaip tikrai neblogai skausma malsina
Man irgi daznokai skauda galva, bet manau, kad cia del nepilnavercio miego...maniskis keliasi nakti valgyti 1-2 kartus, o dar kartais is siaip prabunda pametes tutuka, zodziu kartais tenka pasokinet is lovos ir 5 kartus...
man yra migrena,tai kai laukiausi visai neskaudejo galvos,man cia bbuvo kaip stebuklas
po pirmo gimdymo savijauta nieko tik plišimas trukdė.po antro nesitraukė gimda tai leido vaistus.skausmas baisus
Po gimdymo fiziškai jaučiausi labai gerai. Atsikėliau po poros valandų ir galėjau normaliai vaikščioti. Aišku truputėlį trukdė kirpta tarpvietė bet tai palyginus smulkmena. Blogiau buvo psichologiškai, kadangi vaikutis gulėjo Intensyvios terapijos skyriuje, šventinės dienos, niekaip nesupratau kur surasti gydytoją ir išsiaiškinti kas jam negerai...
Tikrai ne super
Pamenu ta pacia diena po gimdymo - pagimdziau ryte, o po pietu palikus mazyte su teveliu palatoje ejau i tualeta sienas ramstydama. Matau priesais trys zmogystos eina o man nulis emociju, tik kai pasisveikino tada atpazinau savo teva su seima atvaziavusi
Mano abu buvo cezariai, tai buvau prisiskaičiusi ir laukiau baisiulinių komplikacijų, nepakeliamo galvos skausmo. Bet jaučiausi puikiai. Pjūvio neskaudėjo, galvos irgi.
as 45min po gimdymo jau duse mandziaus,jauciaus puikiai
As nuo 1h nakties nemegojusi buvau ir dar pragulejau kietai 6h tai tik po gimdymo kai praejo 3h nuejau mauditis nes skaudejo nugara
is kart po gimdymo praejus 2 h akusere nuvede i dusa, dziaugiausi kad ejo kartu, nes buvo labai silpna, gryzus i palata dar galvojau isssivalysiu dantis, bet jau jegu neuzteko, tik brukstelejau pora kartu ir metus dantu sepetuka griuvau tiesiai i lova
ir siaip dar visa savaite po to jauciausi gana silpnai, kadangi kirpo ir dar plysau pati, tai siuliu vietose jauciau dideli tempima, del kurio ilgai vaiksciot arba stovet tiesiog negaledavau...bet stengiausi nepasiduot, ir labai greitai jau laksciau po pardes ir visur kur reikia
atrode kad nuo adrenalino sokt galeciau, bet kai po nakties atsibudusi norejau bekt i dusa...tai tik atsistojau ir galvojau isvirsiu.... pasieniais siaip netaip nuejau
Savijautos po gimdymo tikrai nepavadinciau puikia... jauciausi labai silpna, skaudejo tarpviete, ligoninej iki duso ejau ramstydama sienas
Pirmas 4 dienas jauciaus silpnai ir teko vyrui su manim maudytis, nes kojos linkdavo
Po gimdymo jaučiausi labai silpna ir išsekusi, naktį akušerė norėjo nuvesti į tualetą, nugriuvau, atsibudau lovoje.Ryte įsikibusi akušerei nušliaužiau iki tualeto, reikėjo ''s'' padaryti, kad ir nenorom liepė išspausti, nes buvau sukarpyta ir plyšusi, nes po siuvimo viskas ištinsta ir gali nieko nebepadaryti.Tik po mėnesio pradėjau atgauti jėgas, visa laimė, kad dukrytė buvo gerutė, leido pailsėti.
man kazkur po gero menesio pradejo atsistatiti sveikata
Pagimdžius antrą, jau praėjus valandai po gimdymo labiausiai norėjau namo!!! jaučiausi tikrai gerai
po gimdymo jaučiausi gerai,kai tik perkėlė į pogimdyvinę palatą bėgau ieškot savo sūnelio,
Seip jauciausi labai labai gerai tik skaudejo siutas vietas, tustintis negalejau be zvakuciu pagalbos o seip jauciausi gerai,,,bet kai prisimenu kazkaip tikrai dabar nesinori antro
neblogai jaučiausi, kai pervežė į pogimdyminę palatą, nuėjau į dušą , bet kadangi buvo labai karšta, o aš stiprokai pakraujavau, tai po maudynių teko vyrą šaukti pagalbon, nes akys netikėtai aptemo
as gimdykloje prabuvau gana ilgai, 6val vyko gimdymas, o veliau laukiau kol mane susius. Dar pakilo temperatura, tai suleido vaistu ir liepe dar pagulet... 4val po gimdymo atsikeliau ir pati jau nuejau i pogimdyvine palata. Biskuti pasedejau ir vyras nuvede mane i dusa...issimaudziau ir tarsi atgimiau :bigsmile:
maziuka mano iskart nakciai paliko su manim,kadangi jauciausi gana gerai.... visa nakti akiu nesumerkiau, vis ziurejau i savo stebukleli... kelias dienas po gimdymo juciausi silpnokai, visgi nemazai kraujo netekau, saltas prakaitas ispildavo, bet kai gryzau namopradejau sveikti...eidavom i laukuti, valgem daug vaisiu...kartais pasvaigdavo galva, isblyskusi buvau, maniau,gal mazakraujyste vystosi, bet padarius tyrimus atsikvepiau lengviau, pasirodo viskas tvarkoj... :D
Is karto po gimdymo jauciausi labai patenkinta ir didziavausi savim kad viskas pavyko kad isskentejau bemaz 20val trukusi gimdyma. Fiziskai buvo sunku: silpna, salta, svaigo galva, pykino. kai pavalgiau pasijauciau kiek geriau ir samone jau aiskesne buvo. I pogimdyvine palata atveze apie 22val- tai atsimenu kad beziuredama i stebukliuka uzmigau ir ilsejausi. Pirmos dienos buvo varginancios- sedeti negalima, maziukas papuka isisiurbes visa laika, nuovargis bet kartu ir dziaugsmas ir begaline meile mazyliui.
iskart skraidziau is laimes kaip ant sparnu, net miegoti nenorejau, tik glosciau ir glosciau savo mazuliuka,
Jaučiausi gerai, nors ir po operacijos, sakiau kad norėsiu antro
Po antros operacijos dar geriau jaučiausi
po gimdymo dar gimdykloj pagulejau dvivalandas, po to su ratukais nuveze i pogimdyvine palata, jauciausi labai silpna ir galva svaigo, netgi kazkiek pykino
Po visu triju gimdymu jauciausi tiesiog puikiai. Kazkoks didziulis palengvejimas ateidavo, tokia tiesiog euforija.I dusa ejau tiesiai nuo gimdymo stalo. Aisku, uzplusdavo trumpam ir sunkumo akimirkos, bet bendra savijauta buvo gera.
Po 1 vaiko jauciausi bejege, isigandusi, ilgai gulejau, nes nuo tu nervu pakilo t'. Su 2 buvau rami kaip belgas, seseles pagire, nu sauni mamite sake, neko jai nereikia, tai ir jos pas mane nelisdavo. Net ko reikia nepadare
Na as ir po pirmo vaiko jauciaus labai zvali jau ta pacia diena galejau namo varyti bet na jau tokios taisykles kad turi laikyti bet antra diena ir paleido
as kai pagimdziau jauciausi super, na gimdymas tikrai nebuvo man kazkas sunkaus, net pati (nors vyras galejo ta padaryti) mamai pasiskambinau ir pranesiau
...as geriau jauciausi 9
Zodziu, emociskai as buvau "super x 10" nestumo metu, bet ne po gimdymo. Tik dabar atsistatau, bet ir tai, karts nuo karto islenda niurios-asaringos nuotaikos, kas man optimistei VISAI nebudinga...
kartais skauda, tai man padeda citrinos zievele i smilkinus patrinus,praeina skausmas.
Man dare cezario pjuvi, tai po kokiu 5 dienu pradejo nezmoniskai skaudeti galva.
Grizau is gimdymo namu ir negalejau atsikelti is lovos. Manau, akd tai nuo vietines nejautros.
Man kaip tik, dabar, kai pagimdziau nebeliko galvos skausmu. Iki nestumo, tai labai stipriai ir daznai skaudedavo nepadedavo ne vaistukai.
skauda skauda.Tik manau turi itakos nemiga,itampa,pasikeites gyvenimo ritmas
sakot jums kartais paskauda galva
maziukui 8 savaites,skausmai prasidejo 6 sav. QUOTE(ivo @ 2008 02 26, 15:01) sakot jums kartais paskauda galva maziukui 8 savaites,skausmai prasidejo 6 sav. Aš irgi pavargau nuo galvos skausmo,man būna ir vaistai nepadeda.Vakar skaudėjo,šianden skauda visa kaktą,spaudžia.Ir tyrimus dariau,ir pas neuropatologa lankiausi,niekas aiškios priežasties nesako.O kaip sunku su tokiu skausmų vaikelį priežiureti,o ką padarysi,mes moterys viską turim ištverti. |