Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar gerai jautėtės po gimdymo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
persy
blogai. labai silpna buvo.. nepastovejau ant savo koju.. doh.gif bet cia tik kelias dienas 4u.gif
Austėja 0418
Po pirmo gimdymo jaučiausi laaabai šauniai, na bet po antro ,tai neduok tu Dievulėliau verysad.gif Skaudėjo viską kas tik įmanoma, pykino, buvo silpna, paakiai pajuodę kaip kokia vampyrė...Niekur nenorėjau eiti...Dar ir dabar nekaip jaučiuosi, bet vis dažniau išeinam į lauką ir jėgos po truputį atgyja...Gimdymą prisimenu kaip didžiausią košmarą brrr!!!Bet užtat turiu šaunią dukrytę ir nuostabų sūnelį...Verta buvo pasikankinti ax.gif
Jūja
dar ir kaip susiję. Sapokiene, o tu gimdei su epidūru? Aš tai be, bet man porą mėnesių po gimdymo rytais skaudėdavo galvą tragiškai, o po to kažkaip savaime praėjo. Vaistų negėriau, nes maitinau. Dar klausimas: gal į lauką mažai išeini? Man labai padėdavo grynas oras ax.gif .
Nijolija
QUOTE(Jūja @ 2007 08 25, 01:55)
dar ir kaip susiję. Sapokiene, o tu gimdei su epidūru? Aš tai be, bet man porą mėnesių po gimdymo rytais skaudėdavo galvą tragiškai, o po to kažkaip savaime praėjo. Vaistų negėriau, nes maitinau. Dar klausimas: gal į lauką mažai išeini? Man labai padėdavo grynas oras  ax.gif .
*

gimdziau be jokio epiduro per 30min pagimdziau nebuvo kada tongue.gif bet po gimdymo tragiskai nusilpau issekau vos dar tik pradedu atsigauti , o galva kamuoja rytais smilkinius spaudzia ,ir tikrai cia ne jokia migrena.
Tooraa
g.gif oho, pasirodo iš tiesų galvą gali skaudėt, jei tiek daug moteriškių po gimdymo kenčia galvos skausmą g.gif O tai gal jums iš nuovargio taip galvas skauda? Gal jūsų leliukai jums neleidžia išsimiegot normaliai? g.gif
Mama liala
man skaudedavo galva kol maziukas keldavosi naktimis ir ziauriai spausdavo verysad.gif bet kai maziukas paaugo ir visa nakti leidzia pailset tai lyg ir skausmas praejo bet va jegu tai visai nera ir taip pastoviai tokia isgverus verysad.gif o maziukui jau metukai 4u.gif
Bagyrute
O gal anksciau pasitaikydavo migrena? Man pvz. ~ 3-4 nestumo menesi migreniniai galvos skausmai nepraeidavo savaitemis....
Kazi kaip bus po gimdymo....
Viltin
Gimdziau be epiduro, dabar leliukui 2 men, tai per ta laika buvo du kartus galva laaaabai suskaudus. Abu kartus isgeriau po puse tabletes Ibuprom 200. Man thumbup.gif ir lelytei nieko.
moss
QUOTE(sapokiene @ 2007 08 14, 17:36)
neradau tokios temeles  blush2.gif  galvojau gal rasyti prie depresijos?  g.gif 
        jau po gimdymo esu du men , bet galva vos panesu ryte dar siaip sau na o jau po pietu nors staug kaip skauda  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  net kartais man ji sukasi ,o skausmas lyg migreninis  g.gif  spaudzia smilkinius ,dariausi kraujo tyrimus lyg ir  viskas gerai ,gal tai normalu, gal kalti harmonai ,jau nebemaitinu ,
      ar ka susidurete su tokia problema ? kada praei?vaistu gerti nesinori ,nors ir nemaitinu  000189.gif
*

Gimdziau pries 2,5 men be epidurio. Kaip tik rytoj einu daryti kraujo tyrimo, nes su galva tikrai kazkas ne taip ax.gif ir dar ausis uzgula rolleyes.gif
Na gal miegu gal per mazai, bet apie 8 val. g.gif
Viltin
Man be jokios priežasties užeina smarkiai skaudėti maždaug 2 kartus per mėnesį. Tik kažin ar čia dėl gimdymo? g.gif
Miegaliuke S
Man tai galva pradeda skaudeti rytais,kai pabundu. naktimis daznai keliuosi maitinti,tai ryte taip norisi pamiegoti,bet turiu keltis. Kartais net rektinorisi
Nijolija
kaip galveles kaip savijautos ax.gif man tai buna dienu lyg tycia schmoll.gif rodos beg ir rek va kelios dienos nemiigau gerai o jau va maziukei 5men tuoj ir vaikstau kaip slapiu trenkta, pradedu prisigalvoti visko ,nors kraujas neblogas , siandien vel miego noriu ir silpna gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif kas cia su mumis darosi???????
Miegaliuke S
Oi,pas mane tokios pat bedos su galvos skausmais,amzai miego,tai vakstau,lyg apgirtus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Emanuella
man taip pat labai daznai spaudzia galva ties smilkiniais.as manau,kad tai nuo nepilnavercio poilsio.juk reikia ir vaikuciu rupintis,ir namus tvarkyti,ir valgyt daryti....dar naktimis keltis pamaitnti maziuke......tai nera lengva blink.gif
*indruliukas*
sveikos, 4u.gif

na siaip su pogimdyviniais galvos skausmais nesu susidurus, bet siaip turiu tokia problemele, kad galva daznokai skauda, tai dabar Migranel rutulini tepikli nusipirkau.juo smilkinius, kakta, pakausi reik patept, siaip tikrai neblogai skausma malsina thumbup.gif , tik va kiek skaiciau maitinanciom negalima g.gif , bet jei nemaitinat, tai tikrai gera priemone rolleyes.gif
Vilkar
Man irgi daznokai skauda galva, bet manau, kad cia del nepilnavercio miego...maniskis keliasi nakti valgyti 1-2 kartus, o dar kartais is siaip prabunda pametes tutuka, zodziu kartais tenka pasokinet is lovos ir 5 kartus... blink.gif as nors pati maitinu, bet kartais isgeriu vaistuku, kai jau nebeimanoma kentet blush-anim-cl.gif dar padeda grynas oras...
k.lapelyte
man yra migrena,tai kai laukiausi visai neskaudejo galvos,man cia bbuvo kaip stebuklas lotuliukas.gif kai tik pagimdziau ir vel isavaite pokelis kartus doh.gif
mama333
po pirmo gimdymo savijauta nieko tik plišimas trukdė.po antro nesitraukė gimda tai leido vaistus.skausmas baisus doh.gif abu gimdžiau be nuskausminamujų biggrin.gif na po trečio ši karta cezario tai tino kojos.o taip jaučiaus gerai.
Treciadiene
Po gimdymo fiziškai jaučiausi labai gerai. Atsikėliau po poros valandų ir galėjau normaliai vaikščioti. Aišku truputėlį trukdė kirpta tarpvietė bet tai palyginus smulkmena. Blogiau buvo psichologiškai, kadangi vaikutis gulėjo Intensyvios terapijos skyriuje, šventinės dienos, niekaip nesupratau kur surasti gydytoją ir išsiaiškinti kas jam negerai...
čiaudanti bitė
Tikrai ne super schmoll.gif skaudejo visa tarpviete ( plysus, kirpta - susiuta), ir dar tikrai kokias dvi savaites su tarpviete kankinausi unsure.gif
Pamenu ta pacia diena po gimdymo - pagimdziau ryte, o po pietu palikus mazyte su teveliu palatoje ejau i tualeta sienas ramstydama. Matau priesais trys zmogystos eina o man nulis emociju, tik kai pasisveikino tada atpazinau savo teva su seima atvaziavusi doh.gif
vaivos juosta
Mano abu buvo cezariai, tai buvau prisiskaičiusi ir laukiau baisiulinių komplikacijų, nepakeliamo galvos skausmo. Bet jaučiausi puikiai. Pjūvio neskaudėjo, galvos irgi.
Smilga222
as 45min po gimdymo jau duse mandziaus,jauciaus puikiai smile.gif
Meskiukas
As nuo 1h nakties nemegojusi buvau ir dar pragulejau kietai 6h tai tik po gimdymo kai praejo 3h nuejau mauditis nes skaudejo nugara
Agneja
is kart po gimdymo praejus 2 h akusere nuvede i dusa, dziaugiausi kad ejo kartu, nes buvo labai silpna, gryzus i palata dar galvojau isssivalysiu dantis, bet jau jegu neuzteko, tik brukstelejau pora kartu ir metus dantu sepetuka griuvau tiesiai i lova doh.gif
ir siaip dar visa savaite po to jauciausi gana silpnai, kadangi kirpo ir dar plysau pati, tai siuliu vietose jauciau dideli tempima, del kurio ilgai vaiksciot arba stovet tiesiog negaledavau...bet stengiausi nepasiduot, ir labai greitai jau laksciau po pardes ir visur kur reikia tongue.gif
friculis
atrode kad nuo adrenalino sokt galeciau, bet kai po nakties atsibudusi norejau bekt i dusa...tai tik atsistojau ir galvojau isvirsiu.... pasieniais siaip netaip nuejau
donatele
Savijautos po gimdymo tikrai nepavadinciau puikia... jauciausi labai silpna, skaudejo tarpviete, ligoninej iki duso ejau ramstydama sienas doh.gif O parvaziavus namo dar keleta savaiciu jauciausi kaip sulamdyta, gerai, kad vyras padejo...Dekoju Dievui, kad mazylis buvo ramus, leisdavo mamytei ilgiau pamiegoti thumbup.gif
JVana
Pirmas 4 dienas jauciaus silpnai ir teko vyrui su manim maudytis, nes kojos linkdavo smile.gif O veliau stiprejau kasdien. Siandien jau eina 7 savaite po gimdymo ir jauciuos puikiai.
Ernesta123
Po gimdymo jaučiausi labai silpna ir išsekusi, naktį akušerė norėjo nuvesti į tualetą, nugriuvau, atsibudau lovoje.Ryte įsikibusi akušerei nušliaužiau iki tualeto, reikėjo ''s'' padaryti, kad ir nenorom liepė išspausti, nes buvau sukarpyta ir plyšusi, nes po siuvimo viskas ištinsta ir gali nieko nebepadaryti.Tik po mėnesio pradėjau atgauti jėgas, visa laimė, kad dukrytė buvo gerutė, leido pailsėti.
ulyta
man kazkur po gero menesio pradejo atsistatiti sveikata mirksiukas.gif
Alnė
Pagimdžius antrą, jau praėjus valandai po gimdymo labiausiai norėjau namo!!! jaučiausi tikrai gerai ax.gif
*sony*
po gimdymo jaučiausi gerai,kai tik perkėlė į pogimdyvinę palatą bėgau ieškot savo sūnelio, smile.gif nes gydytoja norėjo jį nakčiai palikt spec. palatoj,kad aš pailsėčiau po gimdymo doh.gif
dangausvaivorykste
Seip jauciausi labai labai gerai tik skaudejo siutas vietas, tustintis negalejau be zvakuciu pagalbos o seip jauciausi gerai,,,bet kai prisimenu kazkaip tikrai dabar nesinori antro mirksiukas.gif
evelina
neblogai jaučiausi, kai pervežė į pogimdyminę palatą, nuėjau į dušą , bet kadangi buvo labai karšta, o aš stiprokai pakraujavau, tai po maudynių teko vyrą šaukti pagalbon, nes akys netikėtai aptemo blink.gif maniau nuvirsiu ant grindų, bet nieko, gavau gryno oro ir atsigavau. Siuvimo neskaudėjo, jau tą pačią dieną prisėdau, tiesa atsargiai blush2.gif tik paskui miego labai norėjau .. o nebuvo kaip, nes svečiai kitą dieną nuo pat ryto lįsti pradėjo, o mažė naktį žįsti norėjo neatsitraukdama. Tai va, tokios smulkmenėlės. blush2.gif
*B.A*
as gimdykloje prabuvau gana ilgai, 6val vyko gimdymas, o veliau laukiau kol mane susius. Dar pakilo temperatura, tai suleido vaistu ir liepe dar pagulet... 4val po gimdymo atsikeliau ir pati jau nuejau i pogimdyvine palata. Biskuti pasedejau ir vyras nuvede mane i dusa...issimaudziau ir tarsi atgimiau :bigsmile:
maziuka mano iskart nakciai paliko su manim,kadangi jauciausi gana gerai.... visa nakti akiu nesumerkiau, vis ziurejau i savo stebukleli...
kelias dienas po gimdymo juciausi silpnokai, visgi nemazai kraujo netekau, saltas prakaitas ispildavo, bet kai gryzau namopradejau sveikti...eidavom i laukuti, valgem daug vaisiu...kartais pasvaigdavo galva, isblyskusi buvau, maniau,gal mazakraujyste vystosi, bet padarius tyrimus atsikvepiau lengviau, pasirodo viskas tvarkoj... :D
rence*
Is karto po gimdymo jauciausi labai patenkinta ir didziavausi savim kad viskas pavyko kad isskentejau bemaz 20val trukusi gimdyma. Fiziskai buvo sunku: silpna, salta, svaigo galva, pykino. kai pavalgiau pasijauciau kiek geriau ir samone jau aiskesne buvo. I pogimdyvine palata atveze apie 22val- tai atsimenu kad beziuredama i stebukliuka uzmigau ir ilsejausi. Pirmos dienos buvo varginancios- sedeti negalima, maziukas papuka isisiurbes visa laika, nuovargis bet kartu ir dziaugsmas ir begaline meile mazyliui. wub.gif
virguliuke
iskart skraidziau is laimes kaip ant sparnu, net miegoti nenorejau, tik glosciau ir glosciau savo mazuliuka, wub.gif , o po keliu dienu euforija dingo.... bet nepasakysiu kad savijauta buvo bloga, tik nuovaegis, pratinimasis taikytis prie mazylio ritmo, ir negalejimo sedet lotuliukas.gif
saturno_sesely
ax.gif na pirma diena po gimdymo saltas prakaitas pyle, galva svaigo. o po to greitaia astigavau, tik irgi nervino kad sestis negalejau, ir kad miego ziauriai truko, tai del to ir prasidejo paranojos visokios.. bet kai daugiau pradejau miegoti - viskas buvo gerai thumbup.gif
Kristina D.
Jaučiausi gerai, nors ir po operacijos, sakiau kad norėsiu antro ax.gif
Po antros operacijos dar geriau jaučiausi ax.gif
Envuke
po gimdymo dar gimdykloj pagulejau dvivalandas, po to su ratukais nuveze i pogimdyvine palata, jauciausi labai silpna ir galva svaigo, netgi kazkiek pykino unsure.gif netekau daug kraujo, galbut del to taip jauciausi..kartais labai mausdavo pilva.. unsure.gif bet labai dziaugiausi savo kudikeliu, nuolat i ji ziurejau, tyrinejau blush2.gif na neapsakomas jausmas blush2.gif
brasta
Po visu triju gimdymu jauciausi tiesiog puikiai. Kazkoks didziulis palengvejimas ateidavo, tokia tiesiog euforija.I dusa ejau tiesiai nuo gimdymo stalo. Aisku, uzplusdavo trumpam ir sunkumo akimirkos, bet bendra savijauta buvo gera.
Nataly
Po 1 vaiko jauciausi bejege, isigandusi, ilgai gulejau, nes nuo tu nervu pakilo t'. Su 2 buvau rami kaip belgas, seseles pagire, nu sauni mamite sake, neko jai nereikia, tai ir jos pas mane nelisdavo. Net ko reikia nepadare doh.gif pas mane "-" rezusas, tai pamirso skiepa padariti.
viilmute
Na as ir po pirmo vaiko jauciaus labai zvali jau ta pacia diena galejau namo varyti bet na jau tokios taisykles kad turi laikyti bet antra diena ir paleido thumbup.gif
Laura_online
as kai pagimdziau jauciausi super, na gimdymas tikrai nebuvo man kazkas sunkaus, net pati (nors vyras galejo ta padaryti) mamai pasiskambinau ir pranesiau thumbup.gif
faustluk
...as geriau jauciausi 9 nestuke.gif men nei po gimdymo... Tada gyvenau TIK euforijoj, svieciau per km, nieko nebijojau ir viskas buvo aisku. Is noro gimdyt naturaliai gavosi snipstas- Cezaris. O tai reiskia, kad buvau pripumpuota vaistu, jog jokios gimdymo palaimos "per" ir "po" nejutau. 3dienas buvau "apdujus" ir vis nesupratau, kad cia mano vaikas, kas mane is karto nuvare i niuras-verksmingas nuotaikas + analizes ir kaltinimus "ne pati gimdziau". Negana to, labai nesiseke maitinti. Vargau su krutine visa menesi:tai istine nukramtyti speneliai, tai nenusitraukia pienas, tai jo mazai, tai skausmai, tai kartis, tai drebuliai, tai stresas, tai asaros, ko pasekoje- dingo po 1 men. pienas. Ir 2-as "ko pasekoje"- save kaltinu, kad ne viska padariau, kad to pieno butu. Skauda sirdi, kai vaikas valgo misinukus.

Zodziu, emociskai as buvau "super x 10" nestumo metu, bet ne po gimdymo. Tik dabar atsistatau, bet ir tai, karts nuo karto islenda niurios-asaringos nuotaikos, kas man optimistei VISAI nebudinga...
Maia
kartais skauda, tai man padeda citrinos zievele i smilkinus patrinus,praeina skausmas.
egzotika
Man dare cezario pjuvi, tai po kokiu 5 dienu pradejo nezmoniskai skaudeti galva.
Grizau is gimdymo namu ir negalejau atsikelti is lovos.
Manau, akd tai nuo vietines nejautros.
atigila
Man kaip tik, dabar, kai pagimdziau nebeliko galvos skausmu. Iki nestumo, tai labai stipriai ir daznai skaudedavo nepadedavo ne vaistukai.
ingakric
skauda skauda.Tik manau turi itakos nemiga,itampa,pasikeites gyvenimo ritmas
ivo
sakot jums kartais paskauda galva g.gif o as siandien jau einu pas gydytoja nes skauda galva kiekviena diena ,siandien 11 diena...is eiles.geriu paracetamoli,nes be jo negaliu net atsistot,o ka kalbet apie maziuka,negaliu juo rupintis net verysad.gif skauda baisiai galva vakarais,nakti ir rytais.prasysiu kad tikrintu krauja,nes manau tai vienintele priezastis jog galvos skausmas gali buti susijes su gimdymu.
maziukui 8 savaites,skausmai prasidejo 6 sav.
Tigriukė@
QUOTE(ivo @ 2008 02 26, 15:01)
sakot jums kartais paskauda galva g.gif  o as siandien jau einu pas gydytoja nes skauda galva kiekviena diena ,siandien 11 diena...is eiles.geriu paracetamoli,nes be jo negaliu net atsistot,o ka kalbet apie maziuka,negaliu juo rupintis net verysad.gif skauda baisiai galva vakarais,nakti ir rytais.prasysiu kad tikrintu krauja,nes manau tai vienintele priezastis jog galvos skausmas gali buti susijes su gimdymu.
maziukui 8 savaites,skausmai prasidejo 6 sav.

*

Aš irgi pavargau nuo galvos skausmo,man būna ir vaistai nepadeda.Vakar skaudėjo,šianden skauda visa kaktą,spaudžia.Ir tyrimus dariau,ir pas neuropatologa lankiausi,niekas aiškios priežasties nesako.O kaip sunku su tokiu skausmų vaikelį priežiureti,o ką padarysi,mes moterys viską turim ištverti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.