Ruby Tuesday
2011 11 12, 11:24
QUOTE(r.r @ 2011 11 09, 14:06) Pavydziu toms, kurios sugeba isdrosti tiesiai sviesiai... as su uosviais nei labai gerai nei labai prastai sutariu. visi sako (o ir as pati matau  ), kad sunelis labai panasus i uosvi, tai kai nuvaziuojam pas juos, eina is ranku i rankas ir visi buciuoja, myluoja. savyje degu ir is proto kraustausi, stengiuosi kuo greiciau sugalvoti kazka, kad vaikeli atsiimti, bet tikrai neisdrystu kazka pasakyti... man labai gaila, nes siaip gyvenime zodzio kiseneje neieskau, o va savo vaiko apginti negaliu, manau nesuprastu nei vyras, nei uosviai....jei ka pasakyciau  Man irgi panasi situacija, vyro gimines siaubingai megsta niurkyti kudikius, o maniski - ypatingai. Bet mazius jau nepescias, pats ima protestuoti, jei kas ji pabuciuoja, tai as tada be ceremoniju ji pas save pasiimu. Jei veliau ji pabuciaves zmogus ji vel paima, maziulis prisimena ir vel ima rekti
jolanta9
2011 11 18, 17:37
tikrai neleidžiu 100% prieš
Esu prieš tokius dalykus, bet nesi apsaugotas nuo tokių atvejų, jeigu žmogus ima ir staiga pabučiuoja,nespėji pats net ištarti nei žodžio tuo metu.
*baRboSa*
2011 12 07, 16:27
Neleidziu svetimiems imti ant ranku ir tuo labiau buciuoti
 o kas yra "svetimi zmones"? visi lankytojai iskaitant tevus, uosvius? ar visi lankytojai, isskyrus jusu mamas, tuo tarpu uosvienes priskiriant prie svetimu?
O aš ir pati stengiuosi, dar neseniai gimusį mažutėlį nebučiuoti, nors ir be galo norisi, atsibučiuosim truputį vėliau  O apie kitus net nekalbu. Beja, kažkas yra sakęs, kad pati nešvariausia pas žmogų vieta yra burna
barboryte1
2011 12 17, 11:55
Kad kazkas paima, pamyluoja, tai tikrai nepykstu. Visiem juk dziaugsmas kudikellis. Ir jam i nauda jausti aplinkiniu demesi ir meile. O buciuot nieks labai nepuola, mociutes kartais tik i zanduka. I lupas as ir pati nebuciuoju. Sako kudikiai skleidiza specifini kvapa, kad savaime juos norisi buciuoti, prisiglausti.
RytineSaule
2011 12 18, 00:22
Visiškai pritariu Barborytei Dažniausiai močiutės pakįteli vaikui į žanduką ir aš tam neprieštarauju, o svetimi žmonės palaiko vaiką ant rankų ir kažkaip dar neteko susidurti, jog bučiuotų jį
Murinka
2011 12 18, 22:57
O mane tai erzina, kai svetimi pradeda prie vaiko lįsti .. na, aš suprantu, kai pakalbina, dėmesį parodo, tai čia nieko tokio, bet kai jau ima ant rankų, tada - viskas - sakau "ačiū už dėmesį, prašom vaikutį grąžinti". Nesuprantu aš meilės svetimiems vaikams...
java mata
2011 12 20, 11:13
Man tai irgi nepatinka kai mano maziuka ima svetimi bet jam patinka tai nieko ir nesakau
wytaute69
2011 12 20, 15:09
QUOTE(Ingrila @ 2011 08 31, 21:35) labai neigiamai reaguoju kai kas bando bučiuot ne tik kad mažą kudikį bet ir vyresniąją dukrą. o man tai iki siol slykstu tie nuoezusiu tetuliu pakstelejimai i zandukus. Feeee. Ir dar butinai seileti, veee. Cia turbut is vaikystes like blogi ispudziai. Mano vaikai, laimei, patys moka apsiginti nuo tokiu buciuokliu. Net mociutes neprisileidzia.
Blakstute
2011 12 20, 18:13
Aš pritariu tom, kurios sako, kad jei myluoja mama, tai nieko tokio, bet jei uošvienė..  Nu jau ne.. Nors mano mama ir nelenda bučiuoti vaikiuko. Supranta, kad svarbiausia - higiena. O sveikiausi bučiniai tai mano ir tėvelio..
Mane erzina, kai mažiuką ima, bučiuoja, myluoja..Kai mano šeima tai daro, tai esu nuolaidesnė, bet kai anyta nemokanti nulaikyti dviejų mėn mažiuką pradeda prie jo lįsti, gatava esu  Šiaip su pavydi savo stebuklėlio
ziogelis2003
2011 12 27, 21:30
Aš pati tiesiog alergiška glėbesčiavimuisi  o kad liestų dar ir vaiką  ačiū dievui nepasitaikė
rasiukas27
2011 12 28, 12:25
Kad kazkas pamyluoja tikrai nepykstu. Visiem juk dziaugsmas kudikellis. O jam irgi nauda jausti aplinkiniu meile. Buciuot, kaip nekeista,nieks nepuola, tik teveliai
Linutas
2011 12 31, 23:52
As tai duodu maziuka palaikyti visiems kas nori, man tikrai negaila ir neatsikas kasnio, jeigu palaikys tik truputi keista buvo, kai paemusi kineziterapeute ji pabuciavo myluodama ir girdama koks faimas vaikas  Bet man irgi negaila, juk nieko tam vaikui neatsitiks
|
|