Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svetimi bučiniai kūdikiui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
pliusiukas
kaip išvengti svetimu zmoniu buciniu kudikiui? man pavyzdziui nepatinka kaip uosviene ar kiti giminaiciai puola myluoti ir buciuoti mano vaikuti, kuriam tik 5 men... kaip to isvengti ir mandagiai visaka sutvarkyti, neizeidziant artimuju...
Linute22
va va man irgi rupi tas klausimas kaip to isvengti, jei pasakyciau kokiai uosvienei, su kuria kartu mes gyvenam, tai baisiausiai manau supyktu ir isizeistu, bet man tai nepatinka kad buciuoja ir myluoja visaip. juolab kad esu maciusi viena finta, kita anuke jos 1,2 men kai valgidina ar duoda arbatos gerti, tai pati buteliuka nuseilioja ir duoda vaikui, negalima taip, siaubas kazkoks. blink.gif
cloudlet
Na pažystu vieną žmogų kuris savo artimiesiems, t y vaikų seneliams pasakė, kad bučiuoti vaiko nereikėtų nes tai nehigieniška ar kažkas tokio, na ir ką visi suprato ir vaikų nebučiuoja. tongue.gif
mabi
na mes tokiu problemu neturime. mano mama pabuciuoja, bet nematau nieko blogo, o anytai - tai net i rankas neduodu gun_bandana.gif
bimkutele
QUOTE(mabi @ 2008 06 12, 15:53)
na mes tokiu problemu neturime. mano mama pabuciuoja, bet nematau nieko blogo, o anytai - tai net i rankas neduodu gun_bandana.gif
*

drinks_cheers.gif jei uosviene butu normali gal ir galetu pabuciuoti ar palaikyti,bet dabar... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
pliusiukas
tai va, kaip mano mama myluoja man irgi negaila, bet kaip kiti... tai brrr
Jagrus
O as tai nebijodavau pasakyt kol mazesnis buvo kad ir rankas nusiplautu ateje ir kad nebuciuotu bent jau i lupas. Nu ir klausydavo visi. Pats tas rankas gi plauni ir plauni, o ateina kasnors neaisku is kur ir ka ciupinejes ir tiesiai prie to vaikelio schmoll.gif Dabar jau geriau, nelabai svetimu prisileidzia, tai siek tiek isvengiam tu buciavimu.
mylimuke
QUOTE(cloudlet @ 2008 06 12, 14:01)
Na pažystu vieną žmogų kuris savo artimiesiems, t y vaikų seneliams pasakė, kad bučiuoti vaiko nereikėtų nes tai nehigieniška ar kažkas tokio, na ir ką visi suprato ir vaikų nebučiuoja.  tongue.gif
*

drinks_cheers.gif Dėl higienos tai tiesa. Aš anksčiau labai pavydėdavau vaiko, kad kiti ima, bučiuoja ir myluoja blush2.gif Man atrodė, kad ji tik mano ir niekam negalima lotuliukas.gif Dabar aprimau, bet vistiek ne visiem noriu duot, bet durka supratinga - pati ne visus prisileidžia tongue.gif
Ilmeriux
QUOTE(mabi @ 2008 06 12, 15:53)
*

lotuliukas.gif na mano anyta aciu dievui nepuola buciuot, bet kai ima ant ranku tai man labai nepatika schmoll.gif bet kaip jai pasakot, kad neimtu ant ranku g.gif as vis galvoju, kad kai prades skirti zmones gal nenores pas ja eiti, nes retai mato biggrin.gif
Linute22
o jeigu priesingai, nemegiama anyta vaikas gal kaip tik myles, mane nervina kai sako, va matot vaikas atsigime i mane, peduciu kvapas lygiai toks pat kaip ir mano ar t.t mad.gif
mylimuke
QUOTE(Linute22 @ 2008 06 14, 19:55)
o jeigu priesingai, nemegiama anyta vaikas gal kaip tik myles, mane nervina kai sako, va matot vaikas atsigime i mane, peduciu kvapas lygiai toks pat kaip ir mano ar t.t mad.gif
*

Man visi sako, kad dukra labai panaši į anytą biggrin.gif Bet aš tai nepykstu irnesakyk.gif Sutariam su anyta biggrin.gif
Drezulka
Aš ir pavydžiu, kai jį kiti ima, bet kad rankas reikia plaut, pasakau ir vargo nematau. Jau pradėjo skirt kas patinka, kas ne, tai džiaugiuosi, kad šypsosi tik saviškiams ax.gif ir tik jie gali paimt į rankas.
Beiker
Man irgi žiauriai nepatinka, kai visi nori patrint mano vaiką, taigi vaikas ne žaisliukas schmoll.gif Nenoriu duot, kad visi nešiotų, bet jeigu kam pasakau, kad neduosiu, tai ir žiūri, kaip į durną, tipi, ką tau gaila vaiko? Tai aišku, kad gaila gun_bandana.gif O kai pradeda lyst bučiuoti, tai man išvis nervai sukyla. Kad panešioja močiutė, tai nieko, juk tai jų anūkė, nu bet bučiavimai tai nepatinka, nors pabučiuoja tik rankytę, bet man vistiek nepatinka mad.gif
Ilmeriux
QUOTE(Linute22 @ 2008 06 14, 20:55)
*

mane irgi nervuoja kai pradeda aiskinti, kad vaikas i ja panasus negaliu klausyt schmoll.gif nemanau, kad vaikas ja labai myles, nes nera bendravimo silto pas mus, ateina pavaidina gerute, o kai as zinau kokia ji is tikruju tai man bloga net ziuret i ja doh.gif
Babaužienė
Kai kurie pasisakymai mano nuomone jau perdeti...As suprantu, kad nemalonu, kai buciuoja vaikui veida ar neduok dieve ciuplptuka i burna paima nukritus ant zemes ar pienuko is buteliuko patraukia.Pati taip nedarau ir visiems pasakyta kokia nuomone siuo atzvilgiu.Bet net palaikyt vaika rankose nenoret duot ar rankyte pabuciuot, tai jau atsiprasau.Juk gal ir anyta nemegiama, bet tai jos sunaus vaikas, anukas.Pacios pagalvokit ar nenoretumet panesiot savo anukelio, pakutent jam kojyte.As jau dabar myliu savo busimus anukus ir tikuos ju sulauksiu smile.gif
Ilmeriux
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 15, 13:46)
Kai kurie pasisakymai mano nuomone jau perdeti...As suprantu, kad nemalonu, kai buciuoja vaikui veida ar neduok dieve ciuplptuka i burna paima nukritus ant zemes  ar pienuko is buteliuko patraukia.Pati taip nedarau ir visiems pasakyta kokia nuomone siuo atzvilgiu.Bet net palaikyt vaika rankose nenoret duot ar rankyte pabuciuot, tai jau atsiprasau.Juk gal ir anyta nemegiama, bet tai jos sunaus vaikas, anukas.Pacios pagalvokit ar nenoretumet panesiot savo anukelio, pakutent jam kojyte.As jau dabar myliu savo busimus anukus ir tikuos ju sulauksiu smile.gif
*

jeigu busit gera anyta tai ir duos ta anukeli ne tik palaikyt, bet ir padabot smile.gif
TheSweetest
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 15, 11:55)
mane irgi nervuoja kai pradeda aiskinti, kad vaikas i ja panasus negaliu klausyt  schmoll.gif  nemanau, kad vaikas ja labai myles, nes nera bendravimo silto pas mus, ateina pavaidina gerute, o kai as zinau kokia ji is tikruju tai man bloga net ziuret i ja  doh.gif
*

drinks_cheers.gif
va va mano dukryte i teva gime panasi, tai pagal uosviene i mane nieko nera, nors nosyte kaip mano, bet ji sako, kad kaip jos kito sunaus, net ne tevo!!! blink.gif prie ko jis dar cia???Ai dar ir zandukuose duobutes irgi kaip jos kito sunaus, ne kaip mano lotuliukas.gif schmoll.gif Plaukuciai kaip jos, nu zodziu vaikutis mano padarytas is jos ir jos dvieju sunu, as cia tik siaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man juokas vis ima doh.gif bet as jos kadangi nemegstu, tai jauciu vaikuliui per piena persidave, tai ji jos nuo pat gimimo neprisileidzia thumbup.gif thumbup.gif
del buciavimo sutinku, kad bjauru ziuret, o del nulaizymo kokiu tai vaikiuko daiktu isvis patyliu blink.gif schmoll.gif
Butaforija
jei tai mano tėvai arba vyro tėvai, sesuo močiutės mūsų tai nematau tame nieko blogo, juolab nei jie mums nėra svetimi nei mes jiems tongue.gif o svetimiems net į galvą nešautų toks dalykas smile.gif
edita1
mano dukryte sypsosi visiems,bet pas svetimus ant ranku neina iskart pradeda verkt jei kas bando paimti.bucinukus gauna tik is savu zmoniu(tokiu kaip busima krikstamote,teveliai mociute ar dede).svetimus nuo savu skiria.
mabi
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 13, 18:28)
lotuliukas.gif  na mano anyta aciu dievui nepuola buciuot, bet kai ima ant ranku tai man labai nepatika  schmoll.gif  bet kaip jai pasakot, kad neimtu ant ranku  g.gif  as vis galvoju, kad kai prades skirti zmones gal nenores pas ja eiti, nes retai mato  biggrin.gif
*

na mano "anyta" kai vaiko atvaziavo paziureti, kai mergaitei jau buvo 4.5men, tai ji prase, kad as duociau jai palaikyti, bet as tiesiai sviesiai pasakiau - neduosiu, nes dar ismesit, tai ji dabar visiems tik ir pasakoja, kad as jai nedaviau vaiko. bet man kaip sakoma DZIN...............
mylimuke
Ar kartais jūs ne perdedat? g.gif Nejaugi taip sunku duot vaikutį palaikyt? Gi nepadarys nieko blogo prie jūsų akių blush2.gif
Ilmeriux
QUOTE(mabi @ 2008 06 16, 18:09)
na mano "anyta" kai vaiko atvaziavo paziureti, kai mergaitei jau buvo 4.5men, tai ji prase, kad as duociau jai palaikyti, bet as tiesiai sviesiai pasakiau - neduosiu, nes dar ismesit, tai ji dabar visiems tik ir pasakoja, kad as jai nedaviau vaiko. bet man kaip sakoma DZIN...............
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gal visiem pirma tegu pasipasakoja, kad savo anuku tik po 4,5 men. atvaziavo aplankyt
night_
Man pasirodė kai kurios mamos labai jau egoistės. Kalbu apie vaiko panešiojimą... tik panešiojimą ir kad net to gaila rolleyes.gif įsivaizduokit save kaip būsimą anytą ir va kad taip rašys jūsų marčios apie Jus... 4u.gif
Smagurė
kai myluoja, nešioja, bučiuoja savi žmonės tai šiaip man visai neerzina, nematau ko nervuotis dėl to, bučiuoja, nes myli ir žavisi, bet sykį atėjo moteris, kurią matom pirmą sykį gyvenime, kaimynės draugė, pamatė dukrą, paėmė palaikyt (na galvoju tegu irnesakyk.gif ), gyrė, kalbino ją ... ... bet kai pabučiavo į žanduką blink.gif nejauku... geriau to nebūtų schmoll.gif
mergina05
QUOTE(Linute22 @ 2008 06 14, 19:55)
*

nu cia tai siaubas visiskas unsure.gif

as dar tik turesiu leliuka uz savaites kokios (bent jau taip tikiuosi tongue.gif ) bet va kaip reikes duoti anytai paimti i rankas tai net neisivaizduoju... unsure.gif palaikyt kazkaip reikes duot, bet neduok dieve prades buciuot ar dar kokia soskyte nuciulps ir ikis i burnyte tai bus shakes tada gun_bandana.gif
gedrule
nu man tokie dalykai kaip soskyte nuciulpt ar is savo burnos maista duoti ypac jei tai daro kazkas is pasaliniu brrrrrrr... bet nuo soskes mes jau atpratom tai tas nebegresia bigsmile.gif o maitinu tik as arba tetis tai man del to ramu, o kad anyta viena bucki duos tai cia nieko tokio retai mato rolleyes.gif va svetimiem tai as neduodu buciuoti o jis ir pats kaip tikras vyras nemegsta buciuotis bigsmile.gif
pumpocka
nepatinka man kad kiti buciuoja,bet pasakyti kad nebuciuotu nedrystu blush2.gif kazi kodel patys nesusipranta? g.gif as niekad nebuciuoju svetimu vaiku
ritukasx
As irgi prisijungiu prie tu mamyciu, kurioms nepatinka, kai kiti myluoja ir buciuoja. schmoll.gif Ir kai kazkas kitas paima ant ranku man kazkodel suvirpa sirdis - atrodo, kad gali iskristi is ranku musu maziukas. Tik nezinau, kaip svelniau pasakyti tiems, kurie sugalvoja pabuciuoti vaikiuka, kad to nedarytu, nes manau kad gali isizeisti.
Na dar jeigu pamatyciau, kad kazkas zinduka nuciulptu, tada jau turbut truktu kantrybe ir isdeciau viska, kaip turi buti rolleyes.gif
Maia
kai bucuoja, miliuoja mano sunu, man labai nesmagu, ypac kai ji panesiojo kazkokia itin isiskvepinusi moteriske, tai paskui vaikas ja smirda, na jos kvepalai.
ir siaip labai nepatinka, kai svetimi ima ant ranku, bet galvoju, juk jis turi pratintis prie visu zmoniu, tad ir sedziu dantis sukandziusi
Divi
Na kol kas zuikį bučiuojam tik aš ir tėtukas. Bet kai pagalvoju kad kiti pultų kad ir į žanduką bučiuoti, net šiurpas nupurto... schmoll.gif Nors ne, mano sesuo jį gi kai pakibina, tai kartais ir į žanduką pabučiuoja, tai jai negaila rolleyes.gif Savo mamai irgi leisčiau. Bet kitiems neduočiau. schmoll.gif

Dabar prisiminiau kaip vyro sesuo atėjo į gimdymo namus lankyti pirmąją dieną po vaikučio gimimo ir jau tik įžengus pro duris buvo aišku, kad tik ką rūkė.. Tai net vaiko nenorėjau duot į rankas schmoll.gif Bet daviau - gi vis tiek vyro sesuo jau kaip ne kaip... Tik pikta, kad pati turėdama mažą vaiką negalvoja, kad negerai lankyt 1 dienos naujagimį prieš 2 minučių parūkius.. sad.gif
Elentari
QUOTE(Aurelija.B @ 2008 07 13, 15:32)
Dabar prisiminiau kaip vyro sesuo atėjo į gimdymo namus lankyti pirmąją dieną po vaikučio gimimo ir jau tik įžengus pro duris buvo aišku, kad tik ką rūkė.. Tai net vaiko nenorėjau duot į rankas schmoll.gif Bet daviau - gi vis tiek vyro sesuo jau kaip ne kaip... Tik pikta, kad pati turėdama mažą vaiką negalvoja, kad negerai lankyt 1 dienos naujagimį prieš 2 minučių parūkius.. sad.gif
*

Jūsų vietoje ne tik būčiau neleidusi į rankas naujagimio paimti, bet ir artyn prieiti, juk kvėpuoja dar dūmais, ką tik prisirūkiusi, o kūdikio noselė ir taip jautri, ką jau kalbėti apie dūmų žalą, jums juk ir pačiai nemalonu užuost tokią smarvę. Kas per žmonės, na tikrai... schmoll.gif

Na, vaiko tėvo tėvams tai labai nenoriu vaiko į rankas duoti, ir kad bučiuotų tuo labiau. Bet bijau ką nors pasakyti, nes iš viso šitų žmonių bijau. Tik kartą pasakiau, kad neteisingai vaiką laiko, nes sodinasi ant rankos šitokį mažutį...
Jei galėčiau, tai apskritai jų gyvenime nematyčiau. Nuo pat mūsų pažinties griovė santykius, vos sužinoję, kad draugauju su jų sūnumi, nors manęs nei akyse nematė, nei pažinojo juk. Kaip galima šitaip nekęsti žmogaus, kurio net nematei ir visiškai nepažįsti?.. Pirmą kartą susitikom tik po gimdymo... Visą laiką griovė mūsų santykius ir besikuriančią šeimą, ir jiems pavyko. Vos sužinoję, kad aš nėščia, liepė mane palikti, o ką tik gimus, dar paklausė savo sūnaus: ar tu įsitikinęs, kad čia tavo vaikas? Bet kažkokiu būdu per naktį tas nekenčiamas daiktas mano įsčiose patapo reikalingu anūku, jau ir pamatyt panoro, veržėsi, vos ne persekiojo, vaiko tėvo telefonas netilo, nedavė atsikvėpt po gimdymo nei kiek (leidau, kai jau buvom namuose, nes užterorizavo negyvai. Dėl mano pačios ramybės).. O savo sūnui uždraudė su manim bet kokius santykius, o tas, nežinau, ar pats taip jų bijo, ar ne taip ir mylėjo, ir pakluso, nors dar gimdymo namuose pats prašė pradėti viską iš naujo... Žodžiu.. nuo tokių žmonių tik į pasaulio kraštą pabėgti norisi.
O dėl kitų, tai man negaila, kad seserys, mano mama ar draugai (kurie yra puikūs, švelnūs žmonės ir jais visiškai pasitikiu) ima kūdikį, ir pati kartais paprašau.Su svetimais nebendraujam, bet šiaip neleisčiau svetimiems vaiko myluoti, ir šiaip nemalonu, ir nežinia, kuom serga, dar apkrės. Juk per orą ir seiles, kurios ir kalbant į orą patenka, gali pernešti ligas, ką jau kalbėt rankas..
MonaLina
Ojeja kaip sunkiai ištveriu kai svetimi tik ant rankų ima, o jau bučiuot blink.gif tai net drebu, kad kas nesugalvotų. Na aš tai žmogelis paprastas, man vaikas svarbiau ir šitoj vietoj kultūros aš neturiu, sakau tiesiai šviesiai, jokių bučiavimų, per mažas. Nes mandagumas gali daug ir vaikui ir mamai kainuot, jei vaikiukas kuo užsikrės, - nė vieno iš tų bučiuoklių bemiegę naktį šalia bebus doh.gif
Belatrikse
Man negaila kai kiti ima kudiki i rankas, jei teisingai ima rolleyes.gif ir visiskai negaila jei anyta pabuciuoja rankyte ar kojyte ax.gif vyro tevai labai myli savo anukele wub.gif
visiskai svetimiems vaikucio neduodu, todel ir buciuotis galimybiu jie neturi bigsmile.gif
braskexxx
as niekam nei y rankas savo kudikio neduodu, o apie buciavima ne kalbos nera.
aisku teveliui leidziu lotuliukas.gif
Silvy
Mano ir anytos santykiai,svelniai tariant,siaip sau,bet man negaila,jei ji pamyluoja ar pabuciuoja SAVO anukelius.Negaila,jei mano mama ar tetis pakstelna jiems i zandukus,seneliam anukai didziausias dziaugsmas.Draugems duodu ant ranku palaikyt,o geriausia is ju pakstelna mano leliukam i rankutes,ypac dukruze svyti ta teta pamacius. biggrin.gif .Praeiviam gatvej,ar kaimynam tai buciuot/myluot neleisciau lotuliukas.gif
skorpea
duodu savo tevams ir anytai 4u.gif 4u.gif 4u.gif kiti patis nelenda supratingi... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(FeminaBona @ 2008 07 16, 11:25)
Jūsų vietoje ne tik būčiau neleidusi į rankas naujagimio paimti, bet ir artyn prieiti, juk kvėpuoja dar dūmais, ką tik prisirūkiusi, o kūdikio noselė ir taip jautri, ką jau kalbėti apie dūmų žalą, jums juk ir pačiai nemalonu užuost tokią smarvę. Kas per žmonės, na tikrai...  schmoll.gif

Na, vaiko tėvo tėvams tai labai nenoriu vaiko į rankas duoti, ir kad bučiuotų tuo labiau. Bet bijau ką nors pasakyti, nes iš viso šitų žmonių bijau. Tik kartą pasakiau, kad neteisingai vaiką laiko, nes sodinasi ant rankos šitokį mažutį...
Jei galėčiau, tai apskritai jų gyvenime nematyčiau. Nuo pat mūsų pažinties griovė santykius, vos sužinoję, kad draugauju su jų sūnumi, nors manęs nei akyse nematė, nei pažinojo juk.  Kaip galima šitaip nekęsti žmogaus, kurio net nematei ir visiškai nepažįsti?.. Pirmą kartą susitikom tik po gimdymo... Visą laiką griovė mūsų santykius ir besikuriančią šeimą, ir jiems pavyko. Vos sužinoję, kad aš nėščia, liepė mane palikti, o ką tik gimus, dar paklausė savo sūnaus: ar tu įsitikinęs, kad čia tavo vaikas? Bet kažkokiu būdu per naktį tas nekenčiamas daiktas mano įsčiose patapo reikalingu anūku, jau ir pamatyt panoro, veržėsi, vos ne persekiojo, vaiko tėvo telefonas netilo, nedavė atsikvėpt po gimdymo nei kiek (leidau, kai jau buvom namuose, nes užterorizavo negyvai. Dėl mano pačios ramybės).. O savo sūnui uždraudė su manim bet kokius santykius, o tas, nežinau, ar pats taip jų bijo, ar ne taip ir mylėjo, ir pakluso, nors dar gimdymo namuose pats prašė pradėti viską iš naujo... Žodžiu.. nuo tokių žmonių tik į pasaulio kraštą pabėgti norisi.
O dėl kitų, tai man negaila, kad seserys, mano mama ar draugai (kurie yra puikūs, švelnūs žmonės ir jais visiškai pasitikiu) ima kūdikį, ir pati kartais paprašau.Su svetimais nebendraujam, bet šiaip neleisčiau svetimiems vaiko myluoti, ir šiaip nemalonu, ir nežinia, kuom serga, dar apkrės. Juk per orą ir seiles, kurios ir kalbant į orą patenka, gali pernešti ligas, ką jau kalbėt rankas..
*

nu blyn visai jau cia n i tema snekat apie anytas santykius doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kittychan
na keista, kad anyta priskiriama prie svetimu zmoniu, ji juk vaiko mociute, nesvarbu kokie santykiai tarp jusu ir jos blink.gif as daug nemaloniau pasijauciau, kai parduotuveje, kasininke mano mazyliui zandukus pradejo tampyti, kol as pinigus krapsciau. Turetu susiprast, kad su pinigais dirba, rankos nesvarios, as ir pati lauke rankom stengiuos neciupineti maziaus veido schmoll.gif
Bozenyte
nepatinka kai ant ranku kas paima manes neatsiklausius, o jei pamatyciau kad buciuoja tai ir pasakyciau ko cia lendat.
skorpea
QUOTE(kittychan @ 2009 05 30, 16:48)
na keista, kad anyta priskiriama prie svetimu zmoniu, ji juk vaiko mociute, nesvarbu kokie santykiai tarp jusu ir jos  blink.gif as daug nemaloniau pasijauciau, kai parduotuveje, kasininke mano mazyliui zandukus pradejo tampyti, kol as pinigus krapsciau. Turetu susiprast, kad su pinigais dirba, rankos nesvarios, as ir pati lauke rankom stengiuos neciupineti maziaus veido  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif
vaidacka:)
Na man tikrai nepatinka kai kas buciuoja, nematau reikalo ta daryt, dar jei ir ant ranku ia ir man nelabai patinka, nes patys stengiames nepratint.
Champagne
jokiais budais neleidziu svetimiem buciuoti
Dzesika
Nepakesciau jai mano pupa buciuotu svetimi zmones,ka as zinau kokia bacila gali uznesti unsure.gif ir is vis nera reikalo svetimiems buciuoti schmoll.gif jai i zanduka buciuoja artimiausi zmones nesu pries,tik dziaugiuosi,kad ir jie taip myli musu pupa rolleyes.gif jai lenda prisiruke ar isgere,griestai pasakau,kad nelystu smile.gif
iruciucs
g.gif tikrai nemalonu,kai musu mielus mazuliukus buciuoja seilioja kiti zmones schmoll.gif na dar kai labai artimi mama,sesuo,tai nieko,bet svetimas,tai kazkaip nelabai :verysad:MB tai grieztai pasakydavo plautis rankas,bet del mylavimu kazkaip nutyli,o as nedristu doh.gif blush2.gif jei pamatau,stengiuosi greiciau perimti maziuka pas save ir nebeduodu ax.gif
Krista J.
ziurint ka jus laikot svetimais g.gif pvz kai mano drauge pamyluoja maze as visai nepykstu. atvirksciai esu patenkinta, kad mano vaikiuka myli. ir pabucuot leidziu. aisku, jeigu myluotu toks zmogus, kurio pati nemegstu, galbut ir buciau nepatenkinta. o su anyta nors ir netrykstam meile viena kitai, bet irgi esu tokios nuomones, kad mociute yra mociute. ir nesvarbu kokie santykiai tarp musu. vaikas pats turi pasirink kas jam miela, o kas ne.
D.E*V.A
Nemegstu kai svetimi besnekindami dar ir liecia,jai tvarkingas zmogus dar nieko bet pasitaiko kad snekina ir nelabai valyvi zmones,tai stengiuos kuo greiciau kur nors su vaiku sprukt,o apie buciavimus tai ir kalbos ner grieztai NE
mamuse
4u.gif
šiaip tai keistas klausimas. Nemanau kad kam patiktų jei kas lįstų prie leliuko bučiuot ir seilėt blink.gif
Raselelyte
QUOTE(mamuse @ 2009 06 01, 12:42)
4u.gif
šiaip tai keistas klausimas. Nemanau kad kam patiktų jei kas lįstų prie leliuko bučiuot ir seilėt blink.gif
*

drinks_cheers.gif as saviskes irgi neduodu kitiems seileti.... schmoll.gif dar ko!!! tegu saviskius vaikus buciuoja myluoja ir pan...as irgi niekada svetimo vaiko nebuciuoju ir nelendu kazkaip....gali pakalbinti, ar uz rankutes ar kojytes patampyti... smile.gif bet lysti buciuotis...tikrai ne schmoll.gif
Eva888
QUOTE(iruciucs @ 2009 06 01, 10:25)
g.gif tikrai nemalonu,kai musu mielus mazuliukus buciuoja seilioja kiti zmones schmoll.gif na dar kai labai artimi mama,sesuo,tai nieko,bet svetimas,tai kazkaip nelabai :verysad:MB tai grieztai pasakydavo plautis rankas,bet del mylavimu kazkaip nutyli,o as nedristu doh.gif  blush2.gif jei pamatau,stengiuosi greiciau perimti maziuka pas save ir nebeduodu ax.gif
*

man taip pat nepatinka, kai mano maziuke kas nors puola myluoti, o apie buciavima negali buti net kalbos blink.gif Juolabiau, kad mano anyta nera supratinga siuo atzvilgiu. Kai tik nuvaziuojam, tai ir tampo, myluoja mano dukryte, visa diena nepaleidzia. O man kazkaip irgi nesmagu pasakyti, kad taip jos netasytu. Tai ir stengiuosi kuo maziau ten vaziuoti thumbup.gif
mamuse
QUOTE(Eva888 @ 2009 06 01, 14:22)
man taip pat nepatinka, kai mano maziuke kas nors puola myluoti, o apie buciavima negali buti net kalbos  blink.gif Juolabiau, kad mano anyta nera supratinga siuo atzvilgiu. Kai tik nuvaziuojam, tai ir tampo, myluoja mano dukryte, visa diena nepaleidzia. O man kazkaip irgi nesmagu pasakyti, kad taip jos netasytu. Tai ir stengiuosi kuo maziau ten vaziuoti  thumbup.gif
*

žinau tą be galo čiūčiavimą mylavimą bučiavimą - negaliu pakęsti schmoll.gif Nors ir močiutė bet viskam yra ribos, užtat ne visada supranta kodėl neatvažiuojam
Emerencija
QUOTE(kittychan @ 2009 05 30, 16:48)
as daug nemaloniau pasijauciau, kai parduotuveje, kasininke mano mazyliui zandukus pradejo tampyti, kol as pinigus krapsciau.

lotuliukas.gif
QUOTE(Champagne @ 2009 05 31, 22:37)
jokiais budais neleidziu svetimiem buciuoti
*

Visu pirma reiketu issiaiskinti ka vadinate “svetimiems“
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.