kaip išvengti svetimu zmoniu buciniu kudikiui? man pavyzdziui nepatinka kaip uosviene ar kiti giminaiciai puola myluoti ir buciuoti mano vaikuti, kuriam tik 5 men... kaip to isvengti ir mandagiai visaka sutvarkyti, neizeidziant artimuju...
va va man irgi rupi tas klausimas kaip to isvengti, jei pasakyciau kokiai uosvienei, su kuria kartu mes gyvenam, tai baisiausiai manau supyktu ir isizeistu, bet man tai nepatinka kad buciuoja ir myluoja visaip. juolab kad esu maciusi viena finta, kita anuke jos 1,2 men kai valgidina ar duoda arbatos gerti, tai pati buteliuka nuseilioja ir duoda vaikui, negalima taip, siaubas kazkoks.
Na pažystu vieną žmogų kuris savo artimiesiems, t y vaikų seneliams pasakė, kad bučiuoti vaiko nereikėtų nes tai nehigieniška ar kažkas tokio, na ir ką visi suprato ir vaikų nebučiuoja.
na mes tokiu problemu neturime. mano mama pabuciuoja, bet nematau nieko blogo, o anytai - tai net i rankas neduodu
tai va, kaip mano mama myluoja man irgi negaila, bet kaip kiti... tai brrr
O as tai nebijodavau pasakyt kol mazesnis buvo kad ir rankas nusiplautu ateje ir kad nebuciuotu bent jau i lupas. Nu ir klausydavo visi. Pats tas rankas gi plauni ir plauni, o ateina kasnors neaisku is kur ir ka ciupinejes ir tiesiai prie to vaikelio
QUOTE(cloudlet @ 2008 06 12, 14:01) Na pažystu vieną žmogų kuris savo artimiesiems, t y vaikų seneliams pasakė, kad bučiuoti vaiko nereikėtų nes tai nehigieniška ar kažkas tokio, na ir ką visi suprato ir vaikų nebučiuoja. QUOTE(mabi @ 2008 06 12, 15:53) na mes tokiu problemu neturime. mano mama pabuciuoja, bet nematau nieko blogo, o anytai - tai net i rankas neduodu
o jeigu priesingai, nemegiama anyta vaikas gal kaip tik myles, mane nervina kai sako, va matot vaikas atsigime i mane, peduciu kvapas lygiai toks pat kaip ir mano ar t.t
Aš ir pavydžiu, kai jį kiti ima, bet kad rankas reikia plaut, pasakau ir vargo nematau. Jau pradėjo skirt kas patinka, kas ne, tai džiaugiuosi, kad šypsosi tik saviškiams
Man irgi žiauriai nepatinka, kai visi nori patrint mano vaiką, taigi vaikas ne žaisliukas
QUOTE(Linute22 @ 2008 06 14, 20:55) o jeigu priesingai, nemegiama anyta vaikas gal kaip tik myles, mane nervina kai sako, va matot vaikas atsigime i mane, peduciu kvapas lygiai toks pat kaip ir mano ar t.t mane irgi nervuoja kai pradeda aiskinti, kad vaikas i ja panasus negaliu klausyt
Kai kurie pasisakymai mano nuomone jau perdeti...As suprantu, kad nemalonu, kai buciuoja vaikui veida ar neduok dieve ciuplptuka i burna paima nukritus ant zemes ar pienuko is buteliuko patraukia.Pati taip nedarau ir visiems pasakyta kokia nuomone siuo atzvilgiu.Bet net palaikyt vaika rankose nenoret duot ar rankyte pabuciuot, tai jau atsiprasau.Juk gal ir anyta nemegiama, bet tai jos sunaus vaikas, anukas.Pacios pagalvokit ar nenoretumet panesiot savo anukelio, pakutent jam kojyte.As jau dabar myliu savo busimus anukus ir tikuos ju sulauksiu
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 15, 13:46) Kai kurie pasisakymai mano nuomone jau perdeti...As suprantu, kad nemalonu, kai buciuoja vaikui veida ar neduok dieve ciuplptuka i burna paima nukritus ant zemes ar pienuko is buteliuko patraukia.Pati taip nedarau ir visiems pasakyta kokia nuomone siuo atzvilgiu.Bet net palaikyt vaika rankose nenoret duot ar rankyte pabuciuot, tai jau atsiprasau.Juk gal ir anyta nemegiama, bet tai jos sunaus vaikas, anukas.Pacios pagalvokit ar nenoretumet panesiot savo anukelio, pakutent jam kojyte.As jau dabar myliu savo busimus anukus ir tikuos ju sulauksiu jeigu busit gera anyta tai ir duos ta anukeli ne tik palaikyt, bet ir padabot QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 15, 11:55) mane irgi nervuoja kai pradeda aiskinti, kad vaikas i ja panasus negaliu klausyt va va mano dukryte i teva gime panasi, tai pagal uosviene i mane nieko nera, nors nosyte kaip mano, bet ji sako, kad kaip jos kito sunaus, net ne tevo!!! del buciavimo sutinku, kad bjauru ziuret, o del nulaizymo kokiu tai vaikiuko daiktu isvis patyliu
jei tai mano tėvai arba vyro tėvai, sesuo močiutės mūsų tai nematau tame nieko blogo, juolab nei jie mums nėra svetimi nei mes jiems
mano dukryte sypsosi visiems,bet pas svetimus ant ranku neina iskart pradeda verkt jei kas bando paimti.bucinukus gauna tik is savu zmoniu(tokiu kaip busima krikstamote,teveliai mociute ar dede).svetimus nuo savu skiria.
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 13, 18:28) na mano "anyta" kai vaiko atvaziavo paziureti, kai mergaitei jau buvo 4.5men, tai ji prase, kad as duociau jai palaikyti, bet as tiesiai sviesiai pasakiau - neduosiu, nes dar ismesit, tai ji dabar visiems tik ir pasakoja, kad as jai nedaviau vaiko. bet man kaip sakoma DZIN...............
Ar kartais jūs ne perdedat?
QUOTE(mabi @ 2008 06 16, 18:09) na mano "anyta" kai vaiko atvaziavo paziureti, kai mergaitei jau buvo 4.5men, tai ji prase, kad as duociau jai palaikyti, bet as tiesiai sviesiai pasakiau - neduosiu, nes dar ismesit, tai ji dabar visiems tik ir pasakoja, kad as jai nedaviau vaiko. bet man kaip sakoma DZIN...............
Man pasirodė kai kurios mamos labai jau egoistės. Kalbu apie vaiko panešiojimą... tik panešiojimą ir kad net to gaila
kai myluoja, nešioja, bučiuoja savi žmonės tai šiaip man visai neerzina, nematau ko nervuotis dėl to, bučiuoja, nes myli ir žavisi, bet sykį atėjo moteris, kurią matom pirmą sykį gyvenime, kaimynės draugė, pamatė dukrą, paėmė palaikyt (na galvoju tegu
QUOTE(Linute22 @ 2008 06 14, 19:55) o jeigu priesingai, nemegiama anyta vaikas gal kaip tik myles, mane nervina kai sako, va matot vaikas atsigime i mane, peduciu kvapas lygiai toks pat kaip ir mano ar t.t nu cia tai siaubas visiskas as dar tik turesiu leliuka uz savaites kokios (bent jau taip tikiuosi
nu man tokie dalykai kaip soskyte nuciulpt ar is savo burnos maista duoti ypac jei tai daro kazkas is pasaliniu brrrrrrr... bet nuo soskes mes jau atpratom tai tas nebegresia
nepatinka man kad kiti buciuoja,bet pasakyti kad nebuciuotu nedrystu
As irgi prisijungiu prie tu mamyciu, kurioms nepatinka, kai kiti myluoja ir buciuoja.
Na dar jeigu pamatyciau, kad kazkas zinduka nuciulptu, tada jau turbut truktu kantrybe ir isdeciau viska, kaip turi buti
kai bucuoja, miliuoja mano sunu, man labai nesmagu, ypac kai ji panesiojo kazkokia itin isiskvepinusi moteriske, tai paskui vaikas ja smirda, na jos kvepalai.
ir siaip labai nepatinka, kai svetimi ima ant ranku, bet galvoju, juk jis turi pratintis prie visu zmoniu, tad ir sedziu dantis sukandziusi
Na kol kas zuikį bučiuojam tik aš ir tėtukas. Bet kai pagalvoju kad kiti pultų kad ir į žanduką bučiuoti, net šiurpas nupurto...
Dabar prisiminiau kaip vyro sesuo atėjo į gimdymo namus lankyti pirmąją dieną po vaikučio gimimo ir jau tik įžengus pro duris buvo aišku, kad tik ką rūkė.. Tai net vaiko nenorėjau duot į rankas QUOTE(Aurelija.B @ 2008 07 13, 15:32) Dabar prisiminiau kaip vyro sesuo atėjo į gimdymo namus lankyti pirmąją dieną po vaikučio gimimo ir jau tik įžengus pro duris buvo aišku, kad tik ką rūkė.. Tai net vaiko nenorėjau duot į rankas Jūsų vietoje ne tik būčiau neleidusi į rankas naujagimio paimti, bet ir artyn prieiti, juk kvėpuoja dar dūmais, ką tik prisirūkiusi, o kūdikio noselė ir taip jautri, ką jau kalbėti apie dūmų žalą, jums juk ir pačiai nemalonu užuost tokią smarvę. Kas per žmonės, na tikrai... Na, vaiko tėvo tėvams tai labai nenoriu vaiko į rankas duoti, ir kad bučiuotų tuo labiau. Bet bijau ką nors pasakyti, nes iš viso šitų žmonių bijau. Tik kartą pasakiau, kad neteisingai vaiką laiko, nes sodinasi ant rankos šitokį mažutį... Jei galėčiau, tai apskritai jų gyvenime nematyčiau. Nuo pat mūsų pažinties griovė santykius, vos sužinoję, kad draugauju su jų sūnumi, nors manęs nei akyse nematė, nei pažinojo juk. Kaip galima šitaip nekęsti žmogaus, kurio net nematei ir visiškai nepažįsti?.. Pirmą kartą susitikom tik po gimdymo... Visą laiką griovė mūsų santykius ir besikuriančią šeimą, ir jiems pavyko. Vos sužinoję, kad aš nėščia, liepė mane palikti, o ką tik gimus, dar paklausė savo sūnaus: ar tu įsitikinęs, kad čia tavo vaikas? Bet kažkokiu būdu per naktį tas nekenčiamas daiktas mano įsčiose patapo reikalingu anūku, jau ir pamatyt panoro, veržėsi, vos ne persekiojo, vaiko tėvo telefonas netilo, nedavė atsikvėpt po gimdymo nei kiek (leidau, kai jau buvom namuose, nes užterorizavo negyvai. Dėl mano pačios ramybės).. O savo sūnui uždraudė su manim bet kokius santykius, o tas, nežinau, ar pats taip jų bijo, ar ne taip ir mylėjo, ir pakluso, nors dar gimdymo namuose pats prašė pradėti viską iš naujo... Žodžiu.. nuo tokių žmonių tik į pasaulio kraštą pabėgti norisi. O dėl kitų, tai man negaila, kad seserys, mano mama ar draugai (kurie yra puikūs, švelnūs žmonės ir jais visiškai pasitikiu) ima kūdikį, ir pati kartais paprašau.Su svetimais nebendraujam, bet šiaip neleisčiau svetimiems vaiko myluoti, ir šiaip nemalonu, ir nežinia, kuom serga, dar apkrės. Juk per orą ir seiles, kurios ir kalbant į orą patenka, gali pernešti ligas, ką jau kalbėt rankas..
Ojeja kaip sunkiai ištveriu kai svetimi tik ant rankų ima, o jau bučiuot
Man negaila kai kiti ima kudiki i rankas, jei teisingai ima
visiskai svetimiems vaikucio neduodu, todel ir buciuotis galimybiu jie neturi
as niekam nei y rankas savo kudikio neduodu, o apie buciavima ne kalbos nera.
aisku teveliui leidziu
Mano ir anytos santykiai,svelniai tariant,siaip sau,bet man negaila,jei ji pamyluoja ar pabuciuoja SAVO anukelius.Negaila,jei mano mama ar tetis pakstelna jiems i zandukus,seneliam anukai didziausias dziaugsmas.Draugems duodu ant ranku palaikyt,o geriausia is ju pakstelna mano leliukam i rankutes,ypac dukruze svyti ta teta pamacius.
duodu savo tevams ir anytai
Papildyta: QUOTE(FeminaBona @ 2008 07 16, 11:25) Jūsų vietoje ne tik būčiau neleidusi į rankas naujagimio paimti, bet ir artyn prieiti, juk kvėpuoja dar dūmais, ką tik prisirūkiusi, o kūdikio noselė ir taip jautri, ką jau kalbėti apie dūmų žalą, jums juk ir pačiai nemalonu užuost tokią smarvę. Kas per žmonės, na tikrai... Na, vaiko tėvo tėvams tai labai nenoriu vaiko į rankas duoti, ir kad bučiuotų tuo labiau. Bet bijau ką nors pasakyti, nes iš viso šitų žmonių bijau. Tik kartą pasakiau, kad neteisingai vaiką laiko, nes sodinasi ant rankos šitokį mažutį... Jei galėčiau, tai apskritai jų gyvenime nematyčiau. Nuo pat mūsų pažinties griovė santykius, vos sužinoję, kad draugauju su jų sūnumi, nors manęs nei akyse nematė, nei pažinojo juk. Kaip galima šitaip nekęsti žmogaus, kurio net nematei ir visiškai nepažįsti?.. Pirmą kartą susitikom tik po gimdymo... Visą laiką griovė mūsų santykius ir besikuriančią šeimą, ir jiems pavyko. Vos sužinoję, kad aš nėščia, liepė mane palikti, o ką tik gimus, dar paklausė savo sūnaus: ar tu įsitikinęs, kad čia tavo vaikas? Bet kažkokiu būdu per naktį tas nekenčiamas daiktas mano įsčiose patapo reikalingu anūku, jau ir pamatyt panoro, veržėsi, vos ne persekiojo, vaiko tėvo telefonas netilo, nedavė atsikvėpt po gimdymo nei kiek (leidau, kai jau buvom namuose, nes užterorizavo negyvai. Dėl mano pačios ramybės).. O savo sūnui uždraudė su manim bet kokius santykius, o tas, nežinau, ar pats taip jų bijo, ar ne taip ir mylėjo, ir pakluso, nors dar gimdymo namuose pats prašė pradėti viską iš naujo... Žodžiu.. nuo tokių žmonių tik į pasaulio kraštą pabėgti norisi. O dėl kitų, tai man negaila, kad seserys, mano mama ar draugai (kurie yra puikūs, švelnūs žmonės ir jais visiškai pasitikiu) ima kūdikį, ir pati kartais paprašau.Su svetimais nebendraujam, bet šiaip neleisčiau svetimiems vaiko myluoti, ir šiaip nemalonu, ir nežinia, kuom serga, dar apkrės. Juk per orą ir seiles, kurios ir kalbant į orą patenka, gali pernešti ligas, ką jau kalbėt rankas.. nu blyn visai jau cia n i tema snekat apie anytas santykius
na keista, kad anyta priskiriama prie svetimu zmoniu, ji juk vaiko mociute, nesvarbu kokie santykiai tarp jusu ir jos
nepatinka kai ant ranku kas paima manes neatsiklausius, o jei pamatyciau kad buciuoja tai ir pasakyciau ko cia lendat.
QUOTE(kittychan @ 2009 05 30, 16:48) na keista, kad anyta priskiriama prie svetimu zmoniu, ji juk vaiko mociute, nesvarbu kokie santykiai tarp jusu ir jos
Na man tikrai nepatinka kai kas buciuoja, nematau reikalo ta daryt, dar jei ir ant ranku ia ir man nelabai patinka, nes patys stengiames nepratint.
jokiais budais neleidziu svetimiem buciuoti
Nepakesciau jai mano pupa buciuotu svetimi zmones,ka as zinau kokia bacila gali uznesti
ziurint ka jus laikot svetimais
Nemegstu kai svetimi besnekindami dar ir liecia,jai tvarkingas zmogus dar nieko bet pasitaiko kad snekina ir nelabai valyvi zmones,tai stengiuos kuo greiciau kur nors su vaiku sprukt,o apie buciavimus tai ir kalbos ner grieztai NE
šiaip tai keistas klausimas. Nemanau kad kam patiktų jei kas lįstų prie leliuko bučiuot ir seilėt QUOTE(mamuse @ 2009 06 01, 12:42) QUOTE(iruciucs @ 2009 06 01, 10:25) man taip pat nepatinka, kai mano maziuke kas nors puola myluoti, o apie buciavima negali buti net kalbos QUOTE(Eva888 @ 2009 06 01, 14:22) man taip pat nepatinka, kai mano maziuke kas nors puola myluoti, o apie buciavima negali buti net kalbos žinau tą be galo čiūčiavimą mylavimą bučiavimą - negaliu pakęsti |