Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar didelė tikimybė pastoti?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2
Yuka
Taip jau nutiko, kad mes net nesimylejom, taciau pilvo apacioje buvo nemazai taip vadinamojo Kuliperio skyscio.Mastarbucijos metu issiverzusi sperma buvo ant jo ir mano ranku, pilvo.Kai sekla isdziuvo [arba bent jau atrode, kad isdziuvo] jis savo pirstukais man stimuliavo maksti.Labai issigandau ir net nezinau ko pasiklaust, tai cia parasiau.Ar yra tikimybe pastoti? Man mmm turetu iki birzelio 16 d prasidet, bet visa ta laika kaip ant adatu.Taip pat pasireiske krutu jautrumas, irzlumas.Gal patart galit? unsure.gif
Cashmere
Na labai jau landus tas skystis, niekada nežinia kur jis gali nukeliauti, jei vaikučių neplaunuojat geriau taip neišdykaukit doh.gif

Na o dabar tik belieka laukti arba bėgti pirkti testuką
katalike
manau, kad nieko ten nebus. jautrumas, irzlumas ir kitokie 'simptomai' gali vien tik is baimes atsirasti. nu o siaip vyrukas galejo ir nusiplaut tas rankas. padaryk testa, bus ramiau.
~Dark Elf~
jei nekiso pirstuku i vidu,tai manau bijot nera ko smile.gif o jei buvo taip,tai tada daryk testa 4u.gif
scorpioneeee
Na galimybė pastoti yra, bet šiuo atveju manau nedidelė, dėl visa ko, praėjus 10 dienų nuo to nelemtojo žaidimo ryte pasidaryk testuką...
Dovyte
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 06 13, 12:09)
Na galimybė pastoti yra, bet šiuo atveju manau nedidelė, dėl visa ko, praėjus 10 dienų nuo to nelemtojo žaidimo ryte pasidaryk testuką...
*

10 dienau manau per mazai, gali rodyti netiksliai g.gif Manau reikia palaukt dienos kai turi atsirast menesines ir tada daryt testa
~Dark Elf~
Nu gal..bet testai daromi po 8-9 dienu..smile.gif as manau jai neatsiranda menesines tada jau reik susirupint smile.gif
BLONDINIUKE
Labas, motėrytės 4u.gif
Nzn, ar cia pataikiau, pirma karta rasau, tai sorry smile.gif O istorija mano tokia:
Buvau pastojusi, dėl tam tikrų aplinkybių nėštumą nutraukiau ( baisiai liudna istorija, parasysiu kada ), po dviju savaiciu pasimylėjau, saugojomės. Dabar jau mėnuo, o mėnėsiniu nėra, zinau, kad po nėstumo nutraukimo jos pasirodo po 4 - 6 savaiciu, dabar jau 6 savaitės. Baisoka man. O baisoka dėl to, kad jauciuosi laaaabai įdomiai - nuolat jauciu pilvo apacia, skauda strėnas, spaudzia galva, noriu valgyti is pat ryto, nuotaiku kaita isvis kosmosas, juokas paima is savęs kartais dėl jautrumo uzpludusio ar pykcio protrukiu. As visa tokia kazkokia kitokia. Ir baisu man, ns labai panasiai jauciausi pastojusi, o dabar kai jau zinau, kaip buna, tai viska dar labiau atrodo jauciu....
Motėrytės, argi įmanoma pastoti praktiškai iškart po nėštumo nutraukimo ir su prėz4rvatyvu???? Kas vyksta???? Nėgi lėliukas sugrįzo???? Va cia jau butu pats tikriausias Diėvo pirštas, auginciau ir bučiau pati gėriausia mama, nės cia man kvėpia STBUKLU.....
P.S. labai atsiprasau dėl klaidų, nės klaviatūra apluzo biskuti, sorry, mamytės smile.gif
Wild Pearl
hmm,visko gali buti...manau geriausia butu NT nusipirkti ir pasiziureti...nes viena gali buti blogai atliktas valymas( o kraujavimas buvo?)...juolab simtomai panasus(kaip sakai i nestuma)...Nieko nelaukus pasiziurek ir matysi kaip toliau elgtis..kitu atveju eik pas gydytoja tegul echoskopu paziuri gimda ir isaiskina kas ir kaip.nes visko gali buti.
Margareta
arba tau tiesiog psichologine pastojimo baime ir tie simptomai gali buti tokie pritemti..kai moterys labai nori pastoti tai irgi jaucia kas menesi nestumo simtomus.
vis del to reiktu pasirodyti gydytojui jeigu jauti kazkoki tempima, skausmus, kad nebutu kokie uzdegiminiai procesai unsure.gif

o kita vertus tai kas cia zino..gal prezervatyvas buvo su broku doh.gif tau reikia pagalvoti apie patikimesne apsauga jeigu nestumas taip nepageidaujamas verysad.gif
BLONDINIUKE
QUOTE(0rchideja @ 2010 05 02, 04:03)
hmm,visko gali buti...manau geriausia butu NT nusipirkti ir pasiziureti...nes viena gali buti blogai atliktas valymas( o kraujavimas buvo?)...juolab simtomai panasus(kaip sakai i nestuma)...Nieko nelaukus pasiziurek ir matysi kaip toliau elgtis..kitu atveju eik pas gydytoja tegul echoskopu paziuri gimda ir isaiskina kas ir kaip.nes visko gali buti.
*

Oj, aciu, kazkas atrasė smile.gif aciu...smile.gif
Tai vat kad nėstuma nutraukė labai jau profai, ir nutraukimas pats buvo komplikuotas gan ir uzistęsė nt dvim ętapais, labai skaudu atsiminti, parasysiu kada savo istorija butinai. Viskas man siaip ok, kraujavimas tada buvo, ir siaip gavau priėziuros papildomos. Viskas buvo lyg ir normaliai.
O dabar jauciuosi grynai kaip nėscia....Dabar nėt sėdziu priė kompo ir jauciu ,kad lėmėnėlė spaudzia nugara. Bl niėko nsuprantu. Ar TAI ĮMANOMA?????
Kazkaip i viska dabar grynai filosofiskai ziurėti pradėjau ir galvoju - AR GALI BUTI, KAD VAIKUTIS SUGRYZO?.......Jis taip cia jau norėjo???? Nu tada FANTASTIKA...
Ėjau snd i SV. MISIAS ( nors siaip daznai lankausi)...Kazkaip tėn aprimstu... Ir jai JIS gryzo - man nėbėįmanomo kazko nėra.....
egliosha
kam nervuojates, nueikit nusipirkit nestumo testa ir bus ramu.
BLONDINIUKE
Mėrginos, dar kart sorry uz KLAIDAS, zinokit, pas manė klaviatura paėjusi, nėr viėnos raidės, tikiuosi jau supratot kurios , atsiprasau uz rasliava kvailoka 4u.gif

QUOTE(Margareta @ 2010 05 02, 04:54)
arba tau tiesiog psichologine pastojimo baime ir tie simptomai gali buti tokie pritemti..kai moterys labai nori pastoti tai irgi jaucia kas menesi nestumo simtomus.
vis del to reiktu pasirodyti gydytojui jeigu jauti kazkoki tempima, skausmus, kad nebutu kokie uzdegiminiai procesai  unsure.gif

o kita vertus tai kas cia zino..gal prezervatyvas buvo su broku  doh.gif tau reikia pagalvoti apie patikimesne apsauga jeigu nestumas taip nepageidaujamas  verysad.gif
*

Kad blm as pastoti tikrai nėplanavau....Ypac po visko ka isgyvėnau...O va, kazkas vyksta nors tu ka. Taip, aisku pirma NT, paskui gydytojai, tada viskas bus aisku. Tik siaip labai viskas pėr daug stėbukliga man cia atrodo, dėl to ir parasiau cia, kur protingos motėrys raso...Nėįtikėtina ir tiėk......Nu nėgi tas viėnas pirmas prėzėrvatyvas ėmė ir pavėdė???????? Siaip va taip sau.....Mistika. Nors misitiskas ir visas mano gyvėnimėlis....
Sorry uz klaidas, Margarėta, bėt kaip jau rasiau, nėvėikia viėna raidė klaviatūroj, turbut jau supratai kuri:)
Aciu aisku uz atsakyma smile.gif Nėsitikėjau , kad apalamai kas surėaguos i mano sita zinutę..
Toli
Nenoriu gasdinti, bet tai tikrai imanoma. Taip nutiko mano buvusiai draugei. verysad.gif
BLONDINIUKE
QUOTE(Toli @ 2010 05 02, 08:16)
Nenoriu gasdinti, bet tai tikrai imanoma. Taip nutiko mano buvusiai draugei.    verysad.gif
*

Nu sakės .... Ir ji isnėsiojo ir pagimdė svėiką vaikuti????
ragnez
Blondiniuke, as tavo vietoj padaryciau du dalykus:

1) nestumo testa - bus aisku, ar tu nescia, ar ne.
2) zygiuociau pas gine - tai, ka tu jauti, gali buti ir gimdos uzdegimo pozymiai. tai pasitaiko po aborto. gine tuomet turetu skirti priesinfekcini gydyma (greiciausiai antibiotikus, jie nepaskirti. arba kitus vaistus - priklausomai nuo to, kas sukelia uzdegima).

jei nestumo testas neigiamas, o gine sako, kad esi sveika - tada zygiuociau pas psichologa, kuris padetu susitvarkyti su psichologine trauma.
Mistikospr
Kas keisciausia, kad taip drasiai mylejaisi. Bet kuri gine po nestuno nutraukimo rekomenduoja 4 savaites jokiu lytiniu santykiu. Juk ten zaizdos ir didele gresme uzkretimams... g.gif
BLONDINIUKE
QUOTE(Mistikospr @ 2010 05 02, 19:05)
Kas keisciausia, kad taip drasiai mylejaisi. Bet kuri gine po nestuno nutraukimo rekomenduoja 4  savaites jokiu lytiniu santykiu. Juk ten zaizdos ir didele gresme uzkretimams... g.gif
*

Nu taip, gal ir drasiai, visa mano situacija aplamai yra gan drasi, papasakosiu kada savo istorija. Zodziu, nzn kas tėn su manim darosi, na bus matyti, tik jau ko ko, bt moralu supėrmamosė maziausiai laukiu smile.gif Siaip tik savyjė nėtėlpu nuo stėbuklo kvapo salia, tai ir parasiau cia smile.gif
Mistikospr
QUOTE(BLONDINIUKE @ 2010 05 02, 09:27)
Nu taip, gal ir drasiai, visa mano situacija aplamai yra gan drasi, papasakosiu kada savo istorija. Zodziu, nzn kas tėn su manim darosi, na bus matyti, tik jau ko ko, bt moralu supėrmamosė maziausiai laukiu smile.gif Siaip tik savyjė nėtėlpu nuo stėbuklo kvapo salia, tai ir parasiau cia smile.gif
*

Nemoralizuoju, tik stebiuosi smile.gif Na, tikekimes viskas tau bus gerai smile.gif
paperdoll
kazkodel niekas neparase net tai, kad nestumo testas jai dabar gali rodyt II, bet tai dar nereiskia, kad ji pastojo, nes po nestumo nutraukimo hcg dar ilgai kvailioja, ypac jeigu nestumas buvo ne mazas.. taigi reiketu kuo greiciau pasirodyti gydytojai, o siaip nesuprantu kaip galima nepestebeti ar prezervatyvas 'pavede' ar ne.
BLONDINIUKE
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 03, 15:33)
kazkodel niekas neparase net tai, kad nestumo testas jai dabar gali rodyt II, bet tai dar nereiskia, kad ji pastojo, nes po nestumo nutraukimo hcg dar ilgai kvailioja, ypac jeigu nestumas buvo ne mazas.. taigi reiketu kuo greiciau pasirodyti gydytojai, o siaip nesuprantu kaip galima nepestebeti ar prezervatyvas 'pavede' ar ne.
*

Tai va cia ir mistika, zinok, ns su apsauga niėko tai kazko nėatsitiko, dėl to ir suku galva. O dar pasiskaiciau cia kitur panos raso, kad yra taip pastojusiu ir po siai diėnai paslaptis ir joms ir ju vyrams....Nu zodziu, jai ir as is tokiu, tai........ wub.gif
ragnez
nieko cia paslaptingo. prezervatyvai genda. gal galiojimo laikas pasibaiges. gal laikymo salygos netinkamos - pvz kisenej panesiotas, ar rankinej masinoj pries saule pastovejes... to uztenka, kad atsirastu mikrodefektu, kurie akimi nematonmi - bet praleidzia partizanus. nereikia ne kad suplystu ar nusmuktu...

blondiniuke, ar jau uzsiregistravai pas gine? nes su gimdos uzdegimais verciau nejuokaut, paskui nevaisinga liksi.
Margareta
pritariu ragnez, gali buti mikroskopine skylute tongue.gif

o Blondiniukei linkiu maziau cia dusaut o eit pas gyd. ir viskas isaiskes wink.gif
BLONDINIUKE
Oj, aciu, visoms, uz nuomon4s 4u.gif Pr4zikas tai mano vonioj visad gulėjo, saugiai, zodziu.... Dėl galiojimo laiko įdomu, bt siaip labai abėjoju.
Pabaigoj savaitės pasirodysiu gydytojai butinai jau, ns vis dar laukiu, nors matau kazi ko cia prilauksiu. Nu butu nėįtikėtina, jai jis sugrįzo...Siaip jauciuosi visiskai ok, apart tu pozymiu visu....
Sorry dar karta uz klaidas, tas kompas mano schmoll.gif
D.E.V.A
Po nestumo nutraukimo 1 sav. atmeti ir nuo antros skaiciuoji 35 d. mazdaug va tada prasideda mmm,tuoj pramus cool.gif
BLONDINIUKE
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 05 03, 23:44)
Po nestumo nutraukimo 1 sav. atmeti ir nuo antros skaiciuoji 35 d. mazdaug va tada prasideda mmm,tuoj pramus cool.gif
*

Paskaiciavau katik - siandiėn jau 40-a d.... Pėnktad uzsirasiau jau pas gydytoja savo, pasiimsiu siuntima ir i Krikscioniskus gimd. namus varysiu apziurai.
Rethimna
Čia greičiausiai bus psichologiniai nėštumo požymiai mirksiukas.gif
BLONDINIUKE
QUOTE(Rethimna @ 2010 05 04, 00:32)
Čia greičiausiai bus psichologiniai nėštumo požymiai      mirksiukas.gif
*

Zinok bandau tikėti, bt kazin. As arba nėscia arba man kazkas nito, va katik galva taip apsisuko, pasirodė, kad nt sukrypavau visa i salis doh.gif
D.E.V.A
O testas g.gif neigiamas g.gif tai gali mmm prasidet ir po 8 sav tai yra 2 men. tai kaip ir dar turi laiko g.gif

po nestumo nutraukimo testas teigiama rodys mazdaug 2-3 sav. p0to jau nebe
Rethimna
QUOTE(BLONDINIUKE @ 2010 05 03, 18:41)
Zinok bandau tikėti, bt kazin. As arba nėscia arba man kazkas nito, va katik galva taip apsisuko, pasirodė, kad nt sukrypavau visa i salis  doh.gif
*

Pati išgyvenau tai, kai galvojau kad pastojau. Atrodo bloga, viskas smirda, pykina. Paskui dariau testą ir buvo viskas gerai blush2.gif
Tau gali būti ir tai, kad po nėštumo nutraukimo dar hormonai audras kelia.
Margareta
ir hormonai ir psichologija...nes is siu pasisakymu, matyti, kad tamsta noretu leliuko.... labai apmaudu, kad taip atsitiko...bet mintys apie ta negimusi leliuka dar daug daug kartu ateis i galva ir i sirdi...
Toli
QUOTE(BLONDINIUKE @ 2010 05 02, 10:25)
Nu sakės .... Ir ji isnėsiojo ir pagimdė svėiką vaikuti????
*

Na visa sita istorija nutiko apie 1998 metus, ten jai kai ka tokio padare, apie ka nenoriu cia rasyti, nes moterys uzmetys akmenimis. Siaip nesiryzo ji leliuko gimdyti po tokiu proceduru. Siaip buvo daugmaz happy endin'gas-turi ana dabar sveika sunu, nors psichologiskai ziaaaaauriai kirto per smegenis tas nepavykes abortas.
BLONDINIUKE
Labas rytas, aciu jums visoms labai !!!! Na tikiuosi, kad jusų tiėsa, lėliukas butu laaaabai didėlis pokytis mano gyvėnimė ir grėiciausiai ji kol kas tėktų auginti viėnai, bt as jo laukciau smile.gif Pėnktad ėinu pas gydytoja pasiimti siuntimo ir i Krikscioniskus tada tiėsiai, butinai parasysiu kaip sėkėsi...
P.S. ir vėl sorry uz klaidas, gėda nt, bt nėgaliu bė viėnos raidės rasyti normaliai, tikiuosi supratot jau kurios 4u.gif
Fifux'e
QUOTE(BLONDINIUKE @ 2010 05 04, 08:28)
Labas rytas, aciu jums visoms labai !!!! Na tikiuosi, kad jusų tiėsa, lėliukas butu laaaabai didėlis pokytis mano gyvėnimė ir grėiciausiai ji kol kas tėktų auginti viėnai, bt as jo laukciau smile.gif Pėnktad ėinu pas gydytoja pasiimti siuntimo ir i Krikscioniskus tada tiėsiai, butinai parasysiu kaip sėkėsi...
P.S. ir vėl sorry uz klaidas, gėda nt, bt nėgaliu bė viėnos raidės rasyti normaliai, tikiuosi supratot jau kurios  4u.gif
*

na sekmes tau,bet tik klausimely turiu vistiek-kam daryti aborta,jei nori vaiko? g.gif o ir jei dabar laukiesi-kaip suprantu,tada gimdytum?tai kam tada save kankinai su tuo abortu g.gif 4u.gif jei nenori,neatsakyk,nenoriu kankinti 4u.gif seip pati tapau jauna mama,bet nesigailiu 4u.gif mirksiukas.gif
BLONDINIUKE
Labutis 4u.gif pasiėmiau siuntima vakar i Krikscioniskus, tai antradiėni varau.

Papildyta:
Niu va, pasidariau tėstą......Palengvėjo 4u.gif Nėra:) Matomai hormonai cia man siautėja, bt ziauriai tikrai....Vargina jau biski. Antradiėni i apziura, gal gydytojas padės kazka pakėisti..
nepriklausoma
Na ir kaip apžiūra? Ar nuramino gydytojai?
BLONDINIUKE
QUOTE(nepriklausoma @ 2010 05 13, 03:49)
Na ir kaip apžiūra? Ar nuramino gydytojai?
*

Susirgau 4u.gif pagaliauuuu.. tongue.gif
Margareta
tikiuosi pasiriksi patikimesne apsauga nuo nestumo... ax.gif
BLONDINIUKE
QUOTE(Margareta @ 2010 05 13, 21:03)
tikiuosi pasiriksi patikimesne apsauga nuo nestumo...  ax.gif
*

Nėa, santykius nutrauksiu unsure.gif
Papildyta:
Ir kibsiu visom jėgom i daarbuus 4u.gif bt cia turbut jau nė i tėma tongue.gif ACIU MĖRGINOS JUMS VISOMS UZ PALAIKYMA IR NUOMONĖS, as pirma karta cia kazka rasiau, bt tikrai nėnusivyliau, iki mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir dar karta sorry uz ta raskliava kaimiėtiska doh.gif sunku vistik bė tos viėnos raidėlės, pasirodo g.gif
midutee
is visos istorijos nesuprantu tik vieno negi buvo testa iskart sunku nusipirkt ir pasidaryt jei koki itarimai kyla............????
paperdoll
midutee, ji yra po nestumo nutraukimo, hcg dar nebuvo staigiai krites, taigi testas galejo rodyti ir nestuma , nors jo nebuvo
midutee
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 17, 08:18)
midutee, ji yra po nestumo nutraukimo, hcg dar nebuvo staigiai krites, taigi testas galejo rodyti ir nestuma , nors jo nebuvo
*

aisku aciu uz paaiskinima, taciau vistiek visa istorija man idomi........ duok dieve blondinukei sveikatos, ir istvermes p otokios patirties
Pavasare3
Jums gal atrodys vaiškikas ir nekoks klausimas, bet tai yra svarbu, iš tai patyrusių moterų ar merginu.
sekso pradžia...ir baimės. Su draugu mylėjomės... iš pradžių tai buvo oralinis seksas...iš susijaudinimo jam išsiskyrė kažkoks skaidrus skysti ( turbūt tas priešspermis), paskui mes mylėjomės iš pradžių (trumpai) be prezervaatyvo, o paskui užsidėjo, ir po šiek tiek ištraukęs baigė. tai buvo prieš savaitę. ar čia įmanoma tikimybė pastoti ir kokia.
Baimė yra. ačių už ats
Reika
tiesiog nueik i Droga prisipirk nestumo testu ir tikrinkis kasdiena... nes kas ten jus zino smile.gif
Isila
jei bijot pastot, tai saugotis reikia, o ne žaisti doh.gif

belieka laukt mm, jei nepasirodys daryt testą.

Kitą kartą protingiau elkitės.
melynake*aviete
Lauk mm ir pirkis testą mirksiukas.gif
ir kitą kartą iškart dėkitės prezervatyvą kad po to nereiktų tokių temų kurti tongue.gif
Belle_fleur
Nei tu nėščia, nei tu ką... nereikia teršti forumo su tokiom atsiprašant debiliškom temom, eik į paauglių forumus ir diskutuokit, ten milijonas tokių temų. O šiaip, jei taip paskui bijai tai saugokitės nuo pat pradžių.
Spindi*
QUOTE(Isila @ 2011 02 15, 13:03)
jei bijot pastot, tai saugotis reikia, o ne žaisti  doh.gif

*

Jei bijai pastoti isvis geriausia apsauga-SUSILAIKYMAS biggrin.gif

Aisku yra tikimybe, kad pastojai, kiekviena karta mylintis su betkokia apsauga yra kazkokia tikimybe, kad ir labai menka.
Stenkites naudoti prezervatyvus, o jei nepatinka su jais-gerk kontraceptines, dekis zvakutes ar dar ka-juk yra milijonas butu apsisaugoti smile.gif
Anonimiskai
QUOTE(D.E*V.A @ 2010 05 03, 21:29)
O testas  g.gif neigiamas g.gif tai gali mmm prasidet ir po 8 sav tai yra 2 men. tai kaip ir dar  turi laiko  g.gif

po nestumo nutraukimo testas teigiama rodys mazdaug 2-3 sav. p0to jau nebe
*

09.06d buvo atlikta čia aptariama procedūrą. Po jos iš kart teko porai savaičių išvykti, žinau kad po kažkur 3 dienu turėjo pasirodyti kraujavimas, bet jo nebuvo. Mėnesinių ir aplamai jokio kraujavimo nėra iki dabar. Šiandiena jau neiškentusi pasidariau NT jis Teigiamas!!! unsure.gif Pastoti per nauja tikrai negalėjau. Ar čia gali buti tas dalykas kad dar vis rodo teigiamą rezultatą? Ar čia kažkas blogai atlikta unsure.gif Negaliu jau kartais atrodo tuojau išprotėsiu doh.gif Žinau kad atsakysite skubėk greičiau pas ginekologe, tai aišku padarysiu kuo greitesniu metu kai tik busiu namie. Bet kas jai neštumas tęsiasi? Ar tai įmanoma? Kas tada iš kur žinot kad vaikelis po visko bus sveikas...

žydrynė
QUOTE(Anonimiskai @ 2011 09 26, 16:44)
09.06d buvo atlikta čia aptariama procedūrą. Po jos iš kart teko porai savaičių išvykti, žinau kad po kažkur 3 dienu turėjo pasirodyti kraujavimas, bet jo nebuvo. Mėnesinių ir aplamai jokio kraujavimo nėra iki dabar. Šiandiena jau neiškentusi pasidariau NT jis Teigiamas!!!  unsure.gif Pastoti per nauja tikrai negalėjau. Ar čia gali buti tas dalykas kad dar vis rodo teigiamą rezultatą? Ar čia kažkas blogai atlikta unsure.gif  Negaliu jau kartais atrodo tuojau išprotėsiu doh.gif   Žinau kad atsakysite skubėk greičiau pas ginekologe, tai aišku padarysiu kuo greitesniu metu kai tik busiu namie. Bet kas jai neštumas tęsiasi? Ar tai įmanoma? Kas tada iš kur žinot kad vaikelis po visko bus sveikas...
*

Nu šiaip jum po nėštumo nutraukimo jau praėjo 3 savaitės,tai jau neturėtų testas rodyt teigiamo rezultato unsure.gif Gali būti ir blogai atlikta unsure.gif O jum darė mikroabortą ar abortą(jeigu blogai atliktas mikroabortas,vaikelis gali ir sveikas gimti)?Reikėtų atlikti echoskopiją(ji ir parodys,ar vaikelis yra ir kaip jis atrodo),o jeigu nėštumas vis dar tęsiasi,turbūt teks procedūrą pakartoti unsure.gif Vis tiek be ginekologo neapseisit,ką čia mes galim padėt,jums teks spręsti,ką daryti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.