piemenaite
2005 05 14, 15:44
Dabar mes esam trys maži vandens lašai keliaujantys per pasaulį ir įsiliejantys į didelę begalinę jūrą
Kai būsi didesnis papasakosiu tau, kad stebuklai vyksta ne tik naujametinę naktį, mūsų stebuklinga naktis buvo 2005 05 07
. Grįžome namo su mano mylimuoju tiek daug darbelių per dieną nuveikę, net keista kad jaučiausi visai puikiai, pilvukas netrukdė visą nėštumą, o tik teikė naujų, dar neišgyventų emocijų ir malonaus laukimo. Ir pagal gydytojos prognozes ta diena bus apie 05 10 15 taip kad
.Užlipus laiptais pajutau bėga - šilto ir nedaug
..Pusvalanduką viskas nurimo, kaip niekur nieko, ir nemaniau kad tai tyla prieš audrą
Apie 20h prasidėjo skausmeliai, tokie intensyvūs ir nepakenčiami, kad mylimasis nieko nelaukęs puolė ruošti daiktus ir skubinti mane vykti į gimdymo namus. O aš dar truputėlį norėjau pabūti kartu su tavimi paskutinį kartą, kol tu dar mano pilvuke ir priklausai tik man (tas moteriškas egoizmas
) bet tverti daugiau negalėjau
ir mes išvažiavome į susitikimą su tavimi. Kaip sunku priėmime pasirašinėti krūvas popierių, kaip baisu kad tau per tą laiką nenutiktų kas nors blogo
. Pagaliau užpildę visus formalumus mes gimdymo palatoje vienvietėje, kartu su tavo tėčiu, kuris visą tą laiką buvo kartu su manimi ir aš jam esu be galo dėkinga. Ant sienos kabo senovinis tiksintis baltas laikrodis, kažkodėl jo rodyklės vis garsiai tarkšteli kai išmuša po 5min tos minutės kaip tyčia rodo, kad skausmas nemažėja, o vis tęsiasi tokiu pat intensyvumu, kaklelis atsidaręs 4cm
Nutariame imti epidūrą, - gydytoja perspėja, kad po suleidimo vaistai ims veikti tik po gero pusvalandžio, o prieš tai dar 15min. lašinamas stiprinamųjų druskų skystis
. Skauda, labai, mylimasis laiko mane už rankos nežinau ką be jo daryčiau, atrodo laikas sustojo vietoje kaip noriu greičiau turėti tave savo glėbyje, bandau giliau kvėpuoti
Pagaliau, nuskausminamieji suveikė
..tokia ramybė, galiu net nusnausti, bet nesinori, norisi kad viskas baigtųsi - kuo greičiau, arba tiksliau sakant prasidėtų nauja pradžia
.. 24h ir nieko
.akušerė vis patikrina kaklelio prasivėrimą, pažiūri tavo širdelės plakimo ritmą viskas normoje, bet vis tiek noriu, kad viskas greičiau praeitų
.. 3h ryto ar nakties, nežinau kaip įvardinti, bet tai jau 05 07
. Gydytoja nusprendžia nutraukti nuskausminamuosius ir liepia viską paruošti tavo sutikimui. Reikia stumti, o jėgų taip nėra ir tas skausmas
.. bet padarysiu viską viską dėl tavęs
..mylimasis laiko mane už rankos, glosto plaukus, atrodo truputį palengvėjo
.pagaliau
išgirstu matome šviesūs plaukučiai, liko visai nedaug
tik pora gerų stūmimų, aš sukaupiu paskutines jėgas ir
..jau
.. pagaliau
. Vyras bučiuoja mane, jaučiu kaip abiejų skruostais rieda ašaros džiaugsmo, skausmo, nerimo, laimės visokios vienu metu, jos rieda man ir dabar berašant, tokių įvykių neįmanoma pamiršti
..mažyli tu nuostabus, man uždeda tave trumpam ant krūtinės ir tu iš karto nustoji verkti nenoriu tavęs paleisti iš savo glėbio
.Bet reikia trumpam, nes gydytojai turi tave apžiūrėti
.. Gauname 9 balus iš galimų dešimties vadinasi viskas puikiai, tu sveikutėlis mažytis mūsų berniukas, 57cm ir 4,07kg Eimantukas, gimęs 2005 05 07, 4,15h. Mes dar šią vasarą būtinai nuvažiuosime jūrai pasakyti labas ir pažiūrėti kiek ten daug mažų vandens lašų, - mes trise nuo šiandienos ir visada aš myliu jus mano du dideli maži vyrai
..
Pinacea
2005 05 14, 15:59
 Labai grazu... net asara nubraukiau
labai grazi istorija  , sekmes jum augant
sayonara
2005 05 14, 17:49
nu blin piemenaite.. pati kai nebe  , tai manai, kad kitas  galima šitaip virkdyti?! 
piemenaite
2005 05 14, 19:50
Sayonara nu as netycia  Is tiesu tai ir pati blioviau rasydama prisiminus, nes viskas vyko tik pries savaite, aciu dievui kad "gerai kas gerai baigiasi"
kvarkse
2005 05 14, 20:03
Na tai ką mūsų didžioji pliurpale  Kažkokį sveikinimą sms žinute parašiau, kai pažadinai beveik 7 ryto, bet labai faina buvo, kad pranešei Nuostabi istorija. Va žiūriu į tave... Nu įkyrėdavo tie tavo nuolatiniai klausimai, zyziojimai apie šį bei aną, bet dėka tokių kaip tu ir visų čia esančiu supranti iš tikro, įvertini tą stebuklą. Laukimo stebuklą. Sėkmės tiems trims lašiukams... P.S. Nu pasiilgom mes tavęs... Bliamba. Gi užsuk kada pasiskųst, pasiguost, pazyziot, pasidžiaugt... M?
kvarkse
2005 05 14, 20:05
Beje, istorija tikrai super. Apsižliumbiau net
~unique~
2005 05 15, 06:08
Nuostabi gimdymo istorija, net asarele issprudo...
zydroji
2005 05 15, 09:46
Ramunita
2005 05 15, 16:29
o tu turi talenta rasyti...
d.lineta
2005 05 16, 11:08
Piemenaite Net neitariau, kad toooki rasytojos talenta turi  Tiesa, prirasydavai p[as mus ilgu zinuciu, taciau si pravirkde mane  Laukiu ir as savo laselio... P.S. Mes jau busim keturi lasiukai
inguzas
2005 05 16, 15:08
I nei viena istorija nebuvo noro atsakyti, bet tokiai negali likti abejingas, apsiverkiau iki susikukciojimo...
SEKMES JUMS IR LINKIU, KAD TU LASELIU BUTU DAUGIAU...
Nieko sau
2005 05 16, 18:07
Asaros byra, kai skaitai tokias istorijas Sekmes jums
 neturiu zodziu...
Nu nerealiai gražu. Aukit sveiki ir laimingi
 labai grazi istorija
piemenaite
2006 04 22, 17:53
tuoj bus metai kai trys laseliai kartu pasaulio vandenyne, bet iki siol viskas taip sviezia atrodo.....lyg vakar, o kukuliukas jau tuoj savarankiskai zingsniuos savo mazais kojukais
piemenaite
2006 04 23, 09:43
ketvirtas itariu irgi butu vyriskos gimines, o namie trys vyrai ir tik viena motera-butu nesazininga  gal kada nors kada nors..............
Indre_G.
2006 04 24, 12:57
Labai graziai ir ramiai papasakota, sekmes auginant savo mazaji vyruka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labai patiko tavo istorija  , laukiu nesulaukiu ir as savo geguziukes
labai graziai papasakojai aukit sveikuciai
Labai graži istorija, sėkmės jums
pravirkdei tikrai ne vieną čia aš irgi noriu, mano mažiukas jau savaitę vėluoja, taip bijau, kad tik viskas gerai... Tavo istorija įkvepė optimizmo, ačiū labai
SUPER HERA
2006 05 04, 19:28
labas.labai graži istorija ,kupina tokios didelės meilės .ir sveikinu su 1 tortadieniu.daug laimės ir džiaugsmo
piemenaite
2006 05 05, 18:27
Siggy mazylis pats renkasi kada jam geriausiai ateiti, viskas bus
 l.grazi istorija,asara ir man isspaude...pagalvojau,kokia as durne,bet paskaicius komentarus-apsiraminau.visos mes tokios... tikiuosi,kad dvieju sav.begyje ir man tokia grazi istorija nutiks...
Eveneirka
2006 05 19, 15:14
Nuostabūs žodžiai.Sėkmės jums
blackie
2006 06 11, 00:36
labai siltas mielas pasakojimukas, sekmes su tais dviem vyrais
labai graziai ir romantiskai viskas aprasyta
irutukas
2006 06 23, 13:52
Dėkui už gražia istorija  aš ir darbe sėdėdama apsiašarojau  Sėkmės jums tris lašeliai...
zilile.c
2006 06 30, 21:09
Dievuleliau, po tokios istorijos taip greit uzsimaniau pagimdyti, nors da tris menesiukus reikes laukti tos dieneles. Vaje kokia grazi istorija. Taip istikro negali elgtis su nesciom mergaitem, labai jau sirdute virpa.
piemenaite
2007 05 01, 16:51
Saunuole, toki galiuna pagimdei!  Sekmes jums
GudriLapė
2009 01 28, 16:21
labai graži istorija
Vilija2
2009 01 29, 11:35
*Martyna*
2009 01 29, 11:58
Labai jausmingai aprašyta  Berniukas kaip Saboniukas gimė  Daug laimės jums ir sėkmės
piemenaite
2009 03 31, 15:41
kaip sekasi buvusiom  kurios cia asarele brauke, parasykit kaip augat mes jau tuoj 4 zvakutes pusime tas laikas....bega kaip paseles, mes aisku "nesenstam", bet paziurejus kaip auga vaikai
dičkis berniukas, šaunuolė
DeilijoSa
2009 04 03, 14:22
labai jausmingai ir svelniai aprasyta
Ernestyyte
2009 04 03, 15:20
labai grazi istorija sekmes jums
gedra1978
2009 04 03, 16:19
didziausi sveikinimai ir nuo musu..merginu trijo.
|
|