Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trys maži vandens lašai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
piemenaite
Dabar mes esam trys maži vandens lašai keliaujantys per pasaulį ir įsiliejantys į didelę begalinę jūrą……
Kai būsi didesnis – papasakosiu tau, kad stebuklai vyksta ne tik naujametinę naktį, mūsų stebuklinga naktis buvo 2005 05 07…….
Grįžome namo su mano mylimuoju tiek daug darbelių per dieną nuveikę, net keista kad jaučiausi visai puikiai, pilvukas netrukdė visą nėštumą, o tik teikė naujų, dar neišgyventų emocijų ir malonaus laukimo. Ir pagal gydytojos prognozes “ta diena bus apie 05 10 – 15” taip kad…….Užlipus laiptais pajutau – bėga - šilto ir nedaug……..Pusvalanduką viskas nurimo, kaip niekur nieko, ir nemaniau kad tai tyla prieš audrą……Apie 20h prasidėjo skausmeliai, tokie intensyvūs ir nepakenčiami, kad mylimasis nieko nelaukęs puolė ruošti daiktus ir skubinti mane vykti į gimdymo namus. O aš dar truputėlį norėjau pabūti kartu su tavimi – paskutinį kartą, kol tu dar mano pilvuke ir priklausai tik man (tas moteriškas egoizmas……) bet tverti daugiau negalėjau…… ir mes išvažiavome į susitikimą su tavimi.
Kaip sunku priėmime pasirašinėti krūvas popierių, kaip baisu kad tau per tą laiką nenutiktų kas nors blogo…….
Pagaliau užpildę visus formalumus mes gimdymo palatoje – vienvietėje, kartu su tavo tėčiu, kuris visą tą laiką buvo kartu su manimi ir aš jam esu be galo dėkinga.
Ant sienos kabo senovinis tiksintis baltas laikrodis, kažkodėl jo rodyklės vis garsiai tarkšteli kai išmuša po 5min – tos minutės kaip tyčia rodo, kad skausmas nemažėja, o vis tęsiasi tokiu pat intensyvumu, kaklelis atsidaręs 4cm……
Nutariame imti epidūrą, - gydytoja perspėja, kad po suleidimo vaistai ims veikti tik po gero pusvalandžio, o prieš tai dar 15min. lašinamas stiprinamųjų druskų skystis…….
Skauda, labai, mylimasis laiko mane už rankos – nežinau ką be jo daryčiau, atrodo laikas sustojo vietoje – kaip noriu greičiau turėti tave savo glėbyje, bandau giliau kvėpuoti……
Pagaliau, nuskausminamieji suveikė……..tokia ramybė, galiu net nusnausti, bet nesinori, norisi kad viskas baigtųsi - kuo greičiau, arba tiksliau sakant prasidėtų nauja pradžia……..
24h ir nieko…….akušerė vis patikrina kaklelio prasivėrimą, pažiūri tavo širdelės plakimo ritmą – viskas normoje, bet vis tiek noriu, kad viskas greičiau praeitų…..
3h ryto ar nakties, nežinau kaip įvardinti, bet tai jau 05 07…….
Gydytoja nusprendžia nutraukti nuskausminamuosius ir liepia viską paruošti tavo sutikimui.
Reikia stumti, o jėgų taip nėra ir tas skausmas…….. bet padarysiu viską – viską dėl tavęs……..mylimasis laiko mane už rankos, glosto plaukus, atrodo truputį palengvėjo…….pagaliau………išgirstu “matome šviesūs plaukučiai”, “liko visai nedaug”……tik pora gerų stūmimų, aš sukaupiu paskutines jėgas ir………..jau…….. pagaliau…….
Vyras bučiuoja mane, jaučiu kaip abiejų skruostais rieda ašaros – džiaugsmo, skausmo, nerimo, laimės – visokios vienu metu, jos rieda man ir dabar berašant, tokių įvykių neįmanoma pamiršti………..mažyli – tu nuostabus, man uždeda tave trumpam ant krūtinės ir tu iš karto nustoji verkti – nenoriu tavęs paleisti iš savo glėbio…….Bet reikia trumpam, nes gydytojai turi tave apžiūrėti….. Gauname 9 balus iš galimų dešimties – vadinasi viskas puikiai, tu sveikutėlis mažytis mūsų berniukas, 57cm ir 4,07kg – Eimantukas, gimęs 2005 05 07, 4,15h.
Mes dar šią vasarą būtinai nuvažiuosime jūrai pasakyti “labas” ir pažiūrėti kiek ten daug mažų vandens lašų, - mes trise nuo šiandienos ir visada – aš myliu jus mano du dideli – maži vyrai…..
Pinacea
4u.gif Labai grazu... net asara nubraukiau blush2.gif
taute
labai grazi istorija 4u.gif , sekmes jum augant
sayonara
nu blin piemenaite..
pati kai nebe nestuke.gif , tai manai, kad kitas nestuke.gif galima šitaip virkdyti?! biggrin.gif biggrin.gif
4u.gif
piemenaite
Sayonara nu as netycia mirksiukas.gif
Is tiesu tai ir pati blioviau rasydama prisiminus, nes viskas vyko tik pries savaite, aciu dievui kad "gerai kas gerai baigiasi" smile.gif
kvarkse
Na tai ką mūsų didžioji pliurpale 4u.gif Kažkokį sveikinimą sms žinute parašiau, kai pažadinai beveik 7 ryto, bet labai faina buvo, kad pranešei thumbup.gif
Nuostabi istorija. Va žiūriu į tave... Nu įkyrėdavo tie tavo nuolatiniai klausimai, zyziojimai apie šį bei aną, bet dėka tokių kaip tu ir visų čia esančiu supranti iš tikro, įvertini tą stebuklą. Laukimo stebuklą.
Sėkmės tiems trims lašiukams... smile.gif
P.S. Nu pasiilgom mes tavęs... Bliamba. Gi užsuk kada pasiskųst, pasiguost, pazyziot, pasidžiaugt... M? biggrin.gif
kvarkse
Beje, istorija tikrai super. Apsižliumbiau net smile.gif
SuperBaba
Labas piemenaite ir mazasis Eimantuk 4u.gif

Labai jau graziai tu atejai i si pasauli thumbup.gif linkiu jums augti dideliems ir sveikiems wub.gif

Cia as, Buvus PilvuLka biggrin.gif
~unique~
Nuostabi gimdymo istorija, net asarele issprudo... wub.gif
zydroji

Taip gražu ... Pravirkdei darbe doh.gif Sveikinu visas neseniai sulaukusių savo spindulėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Milde
cry.gif cry.gif cry.gif greiciau tas birzelis...
Ramunita
o tu turi talenta rasyti...
d.lineta
Piemenaite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Net neitariau, kad toooki rasytojos talenta turi smile.gif Tiesa, prirasydavai p[as mus ilgu zinuciu, taciau si pravirkde mane cry.gif Laukiu ir as savo laselio...
P.S. Mes jau busim keturi lasiukai tongue.gif
inguzas
I nei viena istorija nebuvo noro atsakyti, bet tokiai negali likti abejingas, apsiverkiau iki susikukciojimo...

SEKMES JUMS IR LINKIU, KAD TU LASELIU BUTU DAUGIAU...
Nieko sau
Asaros byra, kai skaitai tokias istorijas 4u.gif 4u.gif
Sekmes jums 4u.gif
SD
cry.gif neturiu zodziu...
Night
Nu nerealiai gražu.
Aukit sveiki ir laimingi wub.gif
Jenga
4u.gif labai grazi istorija biggrin.gif
piemenaite
tuoj bus metai kai trys laseliai kartu pasaulio vandenyne, bet iki siol viskas taip sviezia atrodo.....lyg vakar, o kukuliukas jau tuoj savarankiskai zingsniuos savo mazais kojukais unsure.gif smile.gif
Matelyk
labai gražiai aprašytas naujo lašelio atėjimas į šį pasaulį wub.gif

trys maži žavūs ir laimingi lašeliai wub.gif saugokit ir mylėkit vienas kitą wub.gif

gal jau laikas ketvirtam lašeliui pradėti mirksiukas.gif
piemenaite
ketvirtas itariu irgi butu vyriskos gimines, o namie trys vyrai ir tik viena motera-butu nesazininga lotuliukas.gif gal kada nors kada nors..............
Indre_G.
Labai graziai ir ramiai papasakota, sekmes auginant savo mazaji vyruka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šalnė
Labai patiko tavo istorija ax.gif , laukiu nesulaukiu ir as savo geguziukes wub.gif
Navita
labai graziai papasakojai thumbup.gif
aukit sveikuciai 4u.gif
akai
Labai graži istorija, sėkmės jums 4u.gif
Siggy
pravirkdei tikrai ne vieną čia cray.gif
aš irgi noriu, mano mažiukas jau savaitę vėluoja, taip bijau, kad tik viskas gerai... Tavo istorija įkvepė optimizmo, ačiū labai 4u.gif
SUPER HERA
labas.labai graži istorija ,kupina tokios didelės meilės .ir sveikinu su 1 tortadieniu.daug laimės ir džiaugsmo
piemenaite
Siggy mazylis pats renkasi kada jam geriausiai ateiti, viskas bus thumbup.gif 4u.gif
rena
Labai ispudingai aprasei gimdyma, tikrai maloniai skaitosi thumbup.gif SEKMES jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lalka
smile.gif l.grazi istorija,asara ir man isspaude...pagalvojau,kokia as durne,bet paskaicius komentarus-apsiraminau.visos mes tokios... biggrin.gif
tikiuosi,kad dvieju sav.begyje ir man tokia grazi istorija nutiks... 4u.gif
Eveneirka
Nuostabūs žodžiai.Sėkmės jums 4u.gif
NirN
Labai graziai parasyta... Mes irgi jus buciuojam... wub.gif wub.gif wub.gif
blackie
labai siltas mielas pasakojimukas, sekmes su tais dviem vyrais biggrin.gif 4u.gif
SilRa
labai graziai ir romantiskai viskas aprasyta 4u.gif wub.gif
irutukas
Dėkui už gražia istorija 4u.gif aš ir darbe sėdėdama apsiašarojau blush2.gif Sėkmės jums tris lašeliai... 4u.gif
zilile.c
Dievuleliau, po tokios istorijos taip greit uzsimaniau pagimdyti, nors da tris menesiukus reikes laukti tos dieneles. Vaje kokia grazi istorija. Taip istikro negali elgtis su nesciom mergaitem, labai jau sirdute virpa.
piemenaite
smile.gif 4u.gif
Tooraa
Saunuole, toki galiuna pagimdei! wub.gif Sekmes jums wub.gif wub.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif
Vilija2
Grazi istorija... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*Martyna*
Labai jausmingai aprašyta 4u.gif Berniukas kaip Saboniukas gimė tongue.gif Daug laimės jums ir sėkmės 4u.gif
piemenaite
kaip sekasi buvusiom nestuke.gif kurios cia asarele brauke, parasykit kaip augat 4u.gif smile.gif
mes jau tuoj 4 zvakutes pusime drinks_cheers.gif
tas laikas....bega kaip paseles, mes aisku "nesenstam", bet paziurejus kaip auga vaikai doh.gif
gite72
dičkis berniukas, šaunuolė 4u.gif thumbup.gif
DeilijoSa
labai jausmingai ir svelniai aprasyta wub.gif
Ernestyyte
labai grazi istorija thumbup.gif wub.gif
sekmes jums 4u.gif
gedra1978
didziausi sveikinimai ir nuo musu..merginu trijo. bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.