Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėvo pagalba gimus naujagimiui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vilius.V
QUOTE(pykstu @ 2009 10 26, 14:29)
Keista tema - "pagalba".Tetis vaika turi auginti, o ne padeti ji auginti...Tai ne tik mamos pareiga.
*

drinks_cheers.gif abu su antra puse auginam vaikus,nėra kažkio pasiskirstymo.
Matomas
Del zmonos gimdymo komplikaciju gavosi taip, kad vienas auginau kudikeli iki puses metu. Likimas leme taip, kad likau vienui vienas su dviem vaikais. Ir nieko, nenumiriau. Ir zmonos gydymu rupinausi, ir didesniji vaika i darzeli vesdavau, ir su leliuku i darba nuvaziuodavau. Mobilizuojiesi zmogus ir varai. Pakakdavo keturiu valandu miego. O sunkiausia buvo maudyti vienam maziu, nes gimdymo metu "gydytojai" rankyte sulauze ir ji itvare buvo.
zygax
Man pavyzdžiui tečio pagalbos nė nereikia... jis kartkartėm pasisiūlo padeti, bet vienintelis darbas kurį jam patikiu tai yra pampersėlių keitimas.
Raimondaka
QUOTE(Matomas @ 2010 04 18, 11:42)
Del zmonos gimdymo komplikaciju gavosi taip, kad vienas auginau kudikeli iki puses metu. Likimas leme taip, kad likau vienui vienas su dviem vaikais. Ir nieko, nenumiriau. Ir zmonos gydymu rupinausi, ir didesniji vaika i darzeli vesdavau, ir su leliuku i darba nuvaziuodavau. Mobilizuojiesi zmogus ir varai. Pakakdavo keturiu valandu miego. O sunkiausia buvo maudyti vienam maziu, nes gimdymo metu "gydytojai" rankyte sulauze ir ji itvare buvo.
*

oho 4u.gif saunuolis, net negaliu patiketi, tikrai labai sveikinu, kad esate toks rupestingas ir mylintis vyras, nes manau nerealiai sunku turejo buti vien tai kad zmona gydosi, kad du vaikuciai namuose, darbas ir t.t., na labai stiprus esate 4u.gif thumbup.gif
ashatre
QUOTE(introdusa @ 2005 05 15, 10:16)
Na savo vyrui taip pat esu labai dėkinga už pagalbą, be kurios matyt iš proto būčiau išsikrausčiusi, nes mano mažė truputį yra rėksnė ir kapriziukas nuo pirmosios jos gyvenimo akimirkos. Gimus dukrai, vyras taip pat savaitei pasiėmė atostogų ir padėjo man ją maudyti, keisti sauskelnes, migdyti. Na, o vėliau, periimdavo vakarais, grįžęs iš darbo, tad galėdavau pailsėti valandėlę.
Dabar mano zuikiui pusė metų ir pagrindinė problema - anklodės nusispardymas ir dėl to dažnas pabudimas. Na tai naktimis tenka dažnai keltis ir užklodinėti, na ir tai daro dažniau vyras  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Bet vat į lauką su vežimu vienas (be manęs) tai niekada neidavo unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

Pas mus tokia pati situacija..vyras lb padeda..kartoja,kad mus myli..nuperka visko,pamaitina is buteliuko,maudome dviese,tada taip namu ruosos darbus padeda atlikti. Aisku buvo tokiu akimirku,kada is jo nesulaukdavau pagalbos,bet tada greit pasnekam ta tema..
Uunically
QUOTE(Matomas @ 2010 04 18, 12:42)
*

Kai gyvenimas privercia - viskas imanoma...Saunuolis tetis smile.gif besalygiskai...
kreveciuke
Be galo patenkinta saviskio pagalba biggrin.gif Viska daro, ko prireikia ir neprasomas. Mato, kad reikia ir daro. Buna, kad ir nakti atsikelia nuraminti mazyles, jei isgirsta, kad ta nenusiramina ant mano ranku, o man jau kantrybe baigiasi... nors jam keltis anksti i darba reikia. Neissimiega ta ryta, bet kai grizta namo, as stengiuosi, kad mazyle butu kuo ramesne, kad jis galetu prigulti ir pailseti smile.gif
Wizard
Nematau problemos ir as pasirupinti savo leliumi. Po darbo kartais norisi pailseti, ta supranta ir zmona, buna kad ir pasinaudoju tuo. Bet visada ir jai padedu.
tik aš
perskaičiau pavadinimą ir pagalvojau kuo čia tas senelis gali padėt gimus anūkėliui biggrin.gif o čia pasirodo apie vaiko tėvą... na kadangi vaikai mūsų abejų tai auginam abu... nors gal galima tai pavadint ir pagalba, bet tada gaunas, kad jis padeda man, aš jam smile.gif
Murčikas
QUOTE(zygax @ 2010 04 25, 21:01)
Man pavyzdžiui tečio pagalbos nė nereikia... jis kartkartėm pasisiūlo padeti, bet vienintelis darbas kurį jam patikiu tai yra pampersėlių keitimas.
*

nieko gero tame nera. as uz tai, kad tevas bendrautu ir uzsiimtu vaiku nuo gimimo, kad turetu artimesni rysi. daug jau psichologu aprasyta, kad to neledzia vyrui, ano irgi, tu nemokesi,tu ne taip padarei ir t.t. ir atmusa visa nora kazka daryti. vyras ipranta, kad viska daro zmona, o kai vaikai paauga, zmona nori pagalbos, vyras jau ir nelabai nori padeti, juk visad zmona viska dare, o dabar is jo kazko nori. aisku ne visi vyrai tokie, bet taip daznai buna, todel as uz abieju tevu vaiko prieziura. beto man vyro pagalba budavo reikalinga, nes su kudikiu i kirpykla nenueisi, su draugem irgi noredavosi ramiai pasedeti. nusitraukdavau pieno ir palikdavau, ir pamaitindavo, ir pazaisdavo ir perrengdavo. aisku, jei uzsikonservuoja mama namie ir niekur neina, tai gali tada ir ant saves viska uzsikrauti.
mama_simona
gimus mano vaikuciui, tevas isvaziavo namo ilsetis, kadangi kol as gimdziau jis labai pavargo sededamas issidrebes odiniam kresle, o as kankinausi skausmuose. Ta pati vakara issimiegojes isvaziavo pas draugus gerti. Teisinosi kad svencia vaiko gimima... Nesvarbu kad as vos pavaiksciojau, ir man labai labai reikejo, kad VT butu kartu. Bet.........
braaskytea
Man vyras padeda ,bet kad vaikiukas nelabai nori kad tetis ji migdytu kai palieku vienus gryzus randu verkianti nors tikrai uzsiima vos tik as pajimu nurimsta smile.gif
veiducka
mano vyras visa menesi buvo su mumis kartu, padejo ir maudyt ir pampius keist ir valgyt vire, zodziu dare viska ka tik reikejo.lelius buvo laaabai neramus tai ir naktim nemiegojo ir man leisdavo pamiegot, pailset. geras dalykas tos tevystes atostogos thumbup.gif
twtcka
sveikos smile.gif
is savojo nesitikejau sitokios pagalbos buvau is aplinkiniu prisiklausiusi kad teveliai visiskai abejingi vaiko auginimui.maniskis naktimis kelesi ,ramindavo netgi kai kada neleisdavo keltis pats migdydavo smile.gif
namu rosuos darbai taip pat buvo padaryti iskaitant ir valgio darymas kai tik turedavo laisvesne dienele kad tuo metu as galeciau numigti smile.gif
Donyy
sveikos
As taip pat didziuojuosi savo vyru blush2.gif gimus leliui labai padejo, ir man maitinti atnesdavo ir pampersus pakeisdavo ir jei tik lelius suniurzgedavio jis pirmas keldavosi prie lovytes paziureti, maciau kad jam kaip ir man pirma menesi buvo baisu eidavome ir ziuredavome ar kvepuoja biggrin.gif kazkokia fobija turejome doh.gif ir praejus 6 metams jis puikus tetis mirksiukas.gif
dkiskiene
Na as ir negaliu skustis, kad man vyras nepadejo.Ir sauskelnes pakeisdavo ir pamigdydavo, ir misinuka nakti jeigu reikdavo padarydavo.Tik jau dabar kai vyresne tai jam vis reik mint ant kojos kad su vaiku daugiau uzsiimtu ir maziau prie kompo sedetu.Bet skustis nelabai galiu mirksiukas.gif
Luna69
Tikrai negaliu skustis, man padejo ir vis dar padeda kiek tik gali wub.gif
Kolekcionierė
Kažkaip keista skaityt kai moterys sako kad VYRAS padėjo, lyg moteris su vaiku yra viena stovykla o vyras kita, juk tai šeima,koks čia dar gali būt padėjo, abu darom, abu ir auginam, nei viena nesako, ar aš PADĖJAU vyrui augint mūsų kūdikį, bet akcentuoja vyro vaidmenį jos ir vaiko santykiu erdvėje
reicel
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 01 16, 08:29)
Kažkaip keista skaityt kai moterys sako kad VYRAS padėjo, lyg moteris su vaiku yra viena stovykla o vyras kita, juk tai šeima,koks čia dar gali būt padėjo, abu darom, abu ir auginam, nei viena nesako, ar aš PADĖJAU vyrui augint mūsų kūdikį, bet akcentuoja vyro vaidmenį jos ir vaiko santykiu erdvėje
*

Manau, labai geras komentaras! Bet siaip, matyt, tas "padejo" del to sakomas, kad vyrai diena prabuna darbe ir naturaliai dazniausiai daugiausia mama su vaiku buna, ji labiau pazista, poreikius supranta. Dziugu skaityti, kad nemazai padedanciu, bendradarbiaujanciu ar kaip bepavadinsi vyru yra.
As sunelio teveli (ir savo vyra:) taip pat tik giriu. Mes kaip is to komentaro - vienis, seima. Pagalba nuo nestumo iki sios dienos (sunui metukai) - simtaprocentine. Abu esam poilgiais plaukais, o maitinti krutimi neisejo, tad juokauju, kad nebeaisku pas mus kuris mama, kuris tete, nes rupinames vienodai wink.gif
cekute
taip ir turi buti mielosios,kaip gali nepadeti?jei nepadeda reiskias jis dar nesubrendes tevystei...smile.gif
dziugu kaip abu rupinasi,stengiasi,santykiai islieka artimesni:*
Juodas_varnas
QUOTE(buriukas @ 2005 05 15, 08:31)
Mano vyras pirmaja savaite po sunelio gimimo buvo pasiemes atostogu, tai padejo daryti viska (keite sauskelnes, kirpo nagucius, nesiojo, migde, leido naktimis man issimiegoti, nes pirmaja savaite mazylis po puse nakties praklykdavo), isskyrus maitinima, aisku  mirksiukas.gif . Ir ta pagalba man buvo tikrai labai brangi, nes pirmasias pora savaiciu buvau kiek nesava  smile.gif . O veliau pasidare labai svarbu, kad bent keleta kartu savaiteje kur nors isleistu (i kina, i kirpykla, i parduotuve nusipirkti ka grazaus, su drauge arbatos isgerti ir pan.) be vaikelio. Tai ypac svarbu! Kad mama nepervargtu, neuzpultu kokios depresijos ir nepradetu jaustis izoliuota, ypac, jei iki gimdymo gyveno pakankamai aktyviai. O is savo puses labai svarbu nepadaryti vienos klaidos, nepradeti sakyti pastabu ( pvz. "ta geriau taip daryti, ano nedaryti" ir pan.) ir kritikuoti, nes taip labai lengva teti iskart atstumti ir tada jis daugiau atsiriboja vaikelio auginimo. Man kazkaip pasiseke, nors kartais tekdavo samoningai susilaikyti ir ko nors nepasakyti ir taip pat samoningai vis stengdavausi pastebeti, kaip vyras man padeda ir jam uz tai dekodavau ir tebedekoju  smile.gif , sakau, koks puikus jis tevas ir kaip moka rupintis musu mazyliu. Dabar musu suneliui jau keturi menesiai ir vyras su juo puikiai tvarkosi, grizes is darbo (nors daug dirba) iskart eina prie vaiko, su juo uzsiima, viena ar du vakarus darbo dienomis lekiu pasilakstyti, savaitgaliais vis kur nors islekiu viena, paskui einame visi trys pasivaikscioti. Tiesa, manau, mums dar labai padejo kursai (Semetos), kuriuos abu lankeme nestumo metu, nes veliau, gimus sunui, vyras nebijojo nieko daryti ir zinojo, kaip elgtis su naujagimiu. Nors, zinoma, tai, kaip ir kiek vyras rupinasi savo vaiku ir padeda zmonai, priklauso ir nuo konkretaus tecio  mirksiukas.gif
*

Ar tik ne per dažnai tie "pasilakstymai"??? biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(introdusa @ 2005 05 15, 09:16)
Na savo vyrui taip pat esu labai dėkinga už pagalbą, be kurios matyt iš proto būčiau išsikrausčiusi, nes mano mažė truputį yra rėksnė ir kapriziukas nuo pirmosios jos gyvenimo akimirkos. Gimus dukrai, vyras taip pat savaitei pasiėmė atostogų ir padėjo man ją maudyti, keisti sauskelnes, migdyti. Na, o vėliau, periimdavo vakarais, grįžęs iš darbo, tad galėdavau pailsėti valandėlę.
Dabar mano zuikiui pusė metų ir pagrindinė problema - anklodės nusispardymas ir dėl to dažnas pabudimas. Na tai naktimis tenka dažnai keltis ir užklodinėti, na ir tai daro dažniau vyras  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Bet vat į lauką su vežimu vienas (be manęs) tai niekada neidavo unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

Esu girdėjęs, kad geriausi "migdomieji" mažiukui yra senas geras būdas - suvystymas vystyklais nakčiai. Aišku, šiais laikais tai gal tik mūsų mamos galėtų išmokyti šio "navaroto", bet tada kūdikis miega kaip užmuštas, nepasižadina pats savęs su rankytėm, nenusispardo antklodės thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Keberiokšt @ 2005 05 15, 14:21)
Man patiko, kad maniskis pasisiule vaiko lovyte statyti prie jo puses. Taip kad nakti galedavau parpti ramiau, nuklotas antklodes  kontroliavo jis.
Dar ka galetu vyras? Pasiulyti zmonai valandele atsipusti ir diena. Kaip? Pasiulyti vaikuti paziureti mociutei, tetai, pagaliau pasiulyti susirasti aukle.  Kartais moteris nepagalvoja apie tai ar nedrista pati pasiulyti pirmoji..
Ir dar pirmosiomis dienomis, kai zmona labiau pavargusi ir nespeja pagaminti pietu ir vakarienes is triju patiekalu, vyras galetu parodyti iniciatyva ir grizti namo su Cili pica ar kitu patiekalu.  Smagus demesys ir palengvinimas buities.
Ir dar: tris kartus per diena sakyti, kokia ji nuostabi, miela ir kaip jis ja myli 4u.gif
*

Ar ne per daug čia tų reikalavimų? g.gif ax.gif 4u.gif
kisaaa
ta tikraja prasme padejo tai dar gimdymo namuose-jis pamperius keite, atnesdavo man vaikiuka pamaitint, ramindavo, jei verkdavo - ir taip beveik pora savaiciu smile.gif po to as is jo mokiausiu prieziuros ypatybiu biggrin.gif o kai grizom namo, tai panasiai abu viska darem (aisku, isskyrus maitinima) 4u.gif
narutike
QUOTE(cekute @ 2011 03 18, 16:05)
h iki
taip ir turi buti mielosios,kaip gali nepadeti?jei nepadeda reiskias jis dar nesubrendes tevystei...smile.gif
dziugu kaip abu rupinasi,stengiasi,santykiai islieka artimesni:*
*

Tada mano vyras is tu NESUBRENDUSIU. blush2.gif Gal taip turi buti, nes dirba nuo 9h. iki 23h., naktim neissimiega, nes mes su dukryte zujam aplinkui, tai per iseigines iseina atsipalaiduoti arba miega arba pc. Gal taip ir turi buti, nezinau. g.gif Vis delto pirmas vaikas. nestuke.gif
Deja_Vu*
QUOTE(Juodas_varnas @ 2011 04 12, 06:56)
Ar ne per daug čia tų reikalavimų?  g.gif  ax.gif  4u.gif
*

dar keleta dadeciau biggrin.gif
juk tikrai buna sunku visas 24val per para buti mama, zmona ir moterimi vienu metu.
del maisto gaminimo, tai tikrai sutinku, kad pradzioje galima tiesiog uzsisakineti i namus.
del leidimo atsipusti bent valandele i diena sutinku drinks_cheers.gif 100% procentu. gal ne dienos metu,nes ne visada yra tokia galimybe, bet vyrui grizus is darbo, butinai. (ka per ta valanda nuveikt sugalvosi jau cia tavo reikalas, ar pas drauge nulekt ar manikiura pasidaryt, i soliariuma nulbegt ar tiesiog filma paziuret)
del lovytes, cia kaip kam, as nesutikciau schmoll.gif moterys nakties miego metu jautresnes nei vyrai mirksiukas.gif
TEETIS
Kazkoks feminisciu forumas, kodel bent jau skliausteliuose nera (mamos) palaikymas kudikiui gimus???
Uzauginau vienas du vaikus, bet vos cia uzsiminus, gavau atsakyma "ciuosk is cia".
alverdas
g.gif Tikra tiesa! Ir man visai panašiai buvo. Susidaro jau toks įspūdis, kad čia kažkokių (atsiprašau labai) nenormaliųjų" supergigančių" sisibėgimo vieta, nors kaip ir, regis, aiškių aiškiausia nuoroda skelbia: "TĖČIO PUSLAPIS". Žinoma, MES - V Y R A I - DŽENTELMENAI: negalvojam nu - p a v a r y t in šonų MOTERIŠKAITES ... Betgis gal, sakaus ateis sykį JOSIOS anvi in protelį???... bigsmile.gif bigsmile.gif
gyventojas
Durniai. Visai ne į temą.
Snikers
QUOTE(svecias2005 @ 2005 05 14, 23:43)
Sveikos,

Norėčiau sužinoti, kuo labiausiai gali padėti tėvas naujagimį pagimdžiusiai mamai?

Kuo jums padėjo jūsų vyras ir kokios pagalbos labiausiai trūko?

Ačiū.
*

Naktimis būti šalia ir padėti, o ne knarkti kitame kambaryje. Apiprekinti maisto, higienos prekių. Nuvežti pas gydytoją. Kartu maudyti. Kartu eiti pasivaikščioti, nunešti ir užnešti laiptais vežimėlį.
Rūta Mėta
O aš džiaugiuosi, kad man niekas netrugdė būti su savo vaikeliukais visai mažiukais. MB nei kėlėsi (nes turėjo tik kelias valandas per parą miegui), nei maitino lotuliukas.gif(nes maitinau pati iki 1 m. savo pienu), nei pampersus keitė, nes pati neleidau su šūdukais vozotis...Ir visokios nesąmonės, kad vyras turi tapti boba vaikeliui gimus- man yra nepriimtinos. Apie dalyvavimus gimdymuose išvis patyliu. Kažkodėl iškart asocijuojasi su Švarcnegeriu lotuliukas.gif Moteris turi savo darbus ir prievoles, o vyrai- savo. Jis, beje, puikus tėvas savo vaikams, ir tikrai duoda daugiau, nei buteliuką pieno vidurnaktį wub.gif Dabar galite mane nulinčiuoti...
Rūta Mėta
QUOTE(svecias2005 @ 2005 05 15, 00:43)
Sveikos,

Norėčiau sužinoti, kuo labiausiai gali padėti tėvas naujagimį pagimdžiusiai mamai?

Ačiū.
*

Pirmą mėnesį pasirūpinti savimi (pasidaryt valgyt, išsiskalpt savo kojines, nežadint prigulusios žmonos grįžus namo dėl visokių smuklmenų ir pan.), laiku vykdyt komandą- žaibiškai sulakstyt į vaistinę ir nesipainiot po kojomis kai nėra reikalo ax.gif Po kelių mėnesių ir praėjusios euforijos- viskas stoja į savo vėžes 4u.gif Žinoma, čia laimingo ir nekomplikuoto gimdymo scenarijus, bet man jis tiko labai thumbup.gif Norėjau pati būti su savo leliukais, o ne užkrauti "tą džiaugsmą" iki išnaktų dirbančiam ir šeimą aprūpinančiam vyrui blush2.gif Kai mažylis švarus, pavalgęs ir laimingas- tėčio bučinukai, barškaliukai,pasivaikščiojimai, trali vali visokie lauke- man tik palaima thumbup.gif
Rūta Mėta
QUOTE(Snikers @ 2011 11 21, 12:06)
Naktimis būti šalia ir padėti, o ne knarkti kitame kambaryje. Apiprekinti maisto, higienos prekių. Nuvežti pas gydytoją. Kartu maudyti. Kartu eiti pasivaikščioti, nunešti ir užnešti laiptais vežimėlį.
*

Jei jau vyras knarkia, tai reiktų ne tik kūdikėliu rūpintis, bet ir atkreipti dėmesį į šį sveikatos sutrikimą g.gif Jug ir juo, nežiūrint aplinkybių, reikia pasirūpinti blush2.gif Apsiprekinti puikiai galima pačiai, pasikabinus kūdikėlį nešyklėje prie krūtinės. Maudyti kartu pirmomis savaitėmis rizikinga jei tai pirmas vaikelis, užtenka kad per atstumą spokso ir bijo prisiliesti. Vežimėlis namie nereikalingas, todėl galima jį visada laikyti mašinoje, kad nereiktų tampyti aukštyn- žemyn thumbup.gif Su pasivaikščiojimu sutinku, kai vyras jau pavalgęs vakarienę arba savaitgaly g.gif Ai, dar daktarai. Kaip taisyklė, pas gydytojus einama vidury darbo dienos, kai vyrai uždirbinėja pinigėlius. Pastoviai atakuoti jį skambučiais kad mestų darbą ir grįžtų namo, kai pati turiu mašiną ir vairuoju g.gif Ar verta apleisti vyrą gimus kūdikiui? Jug be jo - jo nebūtų...
Prikolnaja
QUOTE(TEETIS @ 2011 06 17, 18:51)
Kazkoks feminisciu forumas, kodel bent jau skliausteliuose nera (mamos) palaikymas kudikiui gimus???
Uzauginau vienas du vaikus, bet vos cia uzsiminus, gavau atsakyma "ciuosk is cia".
*

na tu saunuolis, o tas kas tave pavare ir nesuprato, nekreipk i tokias demesi mirksiukas.gif

QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 12 27, 23:18)
Jei jau vyras  knarkia, tai reiktų ne tik kūdikėliu rūpintis, bet ir atkreipti dėmesį į šį sveikatos sutrikimą g.gif Jug ir juo, nežiūrint aplinkybių, reikia pasirūpinti blush2.gif Apsiprekinti puikiai galima pačiai, pasikabinus kūdikėlį nešyklėje prie krūtinės. Maudyti kartu pirmomis savaitėmis rizikinga jei tai pirmas vaikelis, užtenka kad per atstumą spokso ir bijo prisiliesti.  Vežimėlis namie nereikalingas, todėl galima jį visada laikyti mašinoje, kad nereiktų tampyti aukštyn- žemyn thumbup.gif Su pasivaikščiojimu sutinku, kai vyras jau pavalgęs vakarienę arba savaitgaly g.gif Ai, dar daktarai. Kaip taisyklė, pas gydytojus einama vidury darbo dienos, kai vyrai uždirbinėja pinigėlius. Pastoviai atakuoti jį skambučiais kad mestų darbą ir grįžtų namo, kai pati turiu mašiną ir vairuoju g.gif Ar verta apleisti vyrą gimus kūdikiui? Jug be jo - jo nebūtų...
*

drinks_cheers.gif
Rūta Mėta
QUOTE(Prikolnaja @ 2012 01 11, 18:30)
drinks_cheers.gif
*

bis.gif lotuliukas.gif
astene
As manau didziausias mamu minusas tai,kad kai gimsta vaikelis jos pacios tevelius atstume.Su zodziais tu nemoki ,nelysk- as pati ,.... ir daug kitokiu.Niekas negimem mokedami,visi mokines.O mes su vyru ,abu planavom ,abu rupinames.Po cp vyras prabuvo su mani 4 paras ligonineje,viska dare pats 4u.gif ko nemokejo sesutes parode.Po paros jis atnese musu stebukla.O kai grizim namo ir valgyt dare ir skalbe.Rupinosi netik savimi bet ir manimi su dukryte.
Manau tokia seima ir turi buti. Labai dziugu uz tokius vyrus,kurie netik dirba darbe ,bet ir grize namo nepasako as pavarges,eik vaikas verkia.
Zinoma reikia nepersistengti ,bet tureti supratimo ir duoti jiems atsipusti po darbo.
NA ,tikiuosi supratot ka norejau pasakyti. ax.gif 4u.gif
Ir tikrai nesuprantu tokiu vyru kai zmona gimdo - o jie sau namie ar kokiam bare alu geria doh.gif ,man tai asocijuojasi i nuzmogejima schmoll.gif
aura_edo
QUOTE(Beveik_Tobulas @ 2009 06 24, 13:49)
cia ta tvarka tai nuo kiekvieno vaikystes priklauso kaip mate savo namuose tvarka. kodel vyrai negali taip viena po kito kambario sutvarkyt ?? nu ir kas kad dirba? moterys visa gyvenima dirba, tik nieks to nemato ir neguodzia kad jos pavarge ar joms reikia demesio.. as va neseniai persikrausciau i butuka vienas gyvent, ir kiekviena kampa valausi nes maciau kaip tai daroma pas mane namie, savaitgali iki 03:00-04:00 val ryto tvarkiausi sveiciausi virtuve kiekviena kampeli, ir tai dziugina kai zinai kad aplink tave svara smile.gif o jei dar kokia viesnia ateis tai isvis turi viskas blizgedi turi matyti kad pas tvarkinga vyra uzsuko smile.gif
o ta rutiniska seima kur vyras turi moteri kuri aplink zuja ir pjauna skalbia o pats vyras net nesuvokia ka reiskia zodis tvarka ar maisto gaminimas, tai jau galetu palaipsniui iseiti is musu gyvenimo taip kaip isejo moteru ar rasistine diskriminacija..  doh.gif
*

man tai tokie super svaruoliai nepatinka.. man vistiek noris kad moteris butu moteris vyras vyras..nebent moteriai kaip sitoj situacijoj reiktu pagalbos.. bet seip tai... jai uzeiciau pas vyra ir viskas blizgetu kaip baznycioj.. pagalvociau kad arba gejus arba turi moteri smile.gif
krista08
QUOTE(aura_edo @ 2012 02 21, 14:51)
man tai tokie super svaruoliai nepatinka.. man vistiek noris kad moteris butu moteris vyras vyras..nebent moteriai kaip sitoj situacijoj reiktu pagalbos.. bet seip tai... jai uzeiciau pas vyra ir viskas blizgetu kaip baznycioj.. pagalvociau kad arba gejus arba turi moteri smile.gif
*

O as manau, kad kiekvienas save gerbiantis vyras PRIVALO padeti savo moteriai buityje. Kaip kazkas auksciau minejo, mes moterys taip pat dirbame, ir nei kiek ne maziau nei vyrai, todel ir buities darbus namie galima dalintis pusiau 4u.gif
astene
drinks_cheers.gif thumbup.gif pritariu visu 100 procentu drinks_cheers.gif yahoo.gif
aura_edo
tai moteriai reikia padet.. bet as kalbau kai vienas gyvenantis vyras per svarus tai man nelabai.. ir seip man apskritai zmones perdaug pedantai nepatinka. turejau seniau kambarioke tokia.. siaubas.. atrodo as ja priemiau i svao namu gyvent.. o jinai man kaip baznicia namus daro kasdien. negaliu is savo lovos islipt nes grindys isplautos ir tt ir pan. tai jau kaip ne namie... kai per daug viskas blizga.
jurgitokas
Manau priklauso viskas nuo kiekvieno vyro. Vienas į tai žiūri vienaip, kitas kitaip. Aš džiaugiuosi, kad mano vyras yra iš tų kuris rūpinasi savo moterimi ir vaikais. Grįžus namo iš ligoninės ir valgyt darė, ir indus plovė, ir grindis plovė, ir vyresnėlę į darželį išruošdavo. Vaikus kūrėm abu 4u.gif , tai ir rūpinamės abu biggrin.gif
Lioncius
QUOTE(jurgitokas @ 2012 04 04, 18:27)
Manau priklauso viskas nuo kiekvieno vyro. Vienas į tai žiūri vienaip, kitas kitaip. Aš džiaugiuosi, kad mano vyras yra iš tų kuris rūpinasi savo moterimi ir vaikais. Grįžus namo iš ligoninės ir valgyt darė, ir indus plovė, ir grindis plovė, ir vyresnėlę į darželį išruošdavo. Vaikus kūrėm abu  4u.gif , tai ir rūpinamės abu  biggrin.gif
*

Sutinku bet motina tai ne tėvas ir visiškai neatstos niekada.
jurgitokas
To ir nereikia. Tik sakau, kad pagalba reikalinga, o kaip tą pagalbą pateikti, tai jau sprendžia kiekvienas vyras, kaip sugeba 4u.gif
gincaryce
Mes vaiku dar neturim bet man atrodo, čia daugkas priklauso nuo to, kaip gyveni iki vaiko gimimo. jei iki tol pora dalijasi buities darbais, kartu tvarkosi, gamina, padeda vienas kitam, tai ir gimus vaikui situacija islieka panasi...

O pasakymas vyras "padeda" prižiūrėt vaika tai niekaip nelimpa man doh.gif kartais MB iš įpročio gal pasako, "aš tau pedėsiu susitvarkyt", tai aš tuoj jam primenu, "ne,tai aš tau padėsiu" smile.gif tuoj supranta kaip kas blush2.gif
Individualistė
QUOTE(narutike @ 2011 05 26, 19:20)
Tada mano vyras is tu NESUBRENDUSIU. blush2.gif  Gal taip turi buti, nes dirba nuo 9h. iki 23h., naktim neissimiega, nes mes su dukryte zujam aplinkui, tai per iseigines iseina atsipalaiduoti arba miega arba pc. Gal taip ir turi buti, nezinau. g.gif  Vis delto pirmas vaikas. nestuke.gif
*

Taip būti neturi blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.