dieve mano kad man toki rupestinga vyreli kaip sis svecias...
Be vyro turbūt būčiau iš proto išsikrausčius. Mes Vilniuje kaip ir vieni , neturime kas mums padėtų auginti.
Galiu drąsiai pasakyti jog - jis antra mama. Ir niekada nebijau palikti vaikučio ir kur išeiti. Blacke o mano sūnus, kai išgirsdavo kai tėtis rakina duris parėjęs, mesdavo ką turėdavo ir keturiom tečio pasitikti. Tu rašai jog "dieve kaip dziugauja tada mano sirdele ", o mano džiugauja kai taip myli tėtį. Mus vaikučiai ir taip myli. Dabar kai tėtis išvažiuoja į komandiruotes ir gryžta tik savaitgaliais, tai kas biški vis mamos šaukiasi kai mane pamato nori apkabinti. Kažkaip atprato. Man širdutę skauda jog tėčio taip nebereikia o ir mano vyras liūdnas( matau aš, nors man nieko nesako). Myli jis tą sūnelį taip pat kaip ir aš. Ir matau jog jis iš jo nori tokio pat dėmesio kaip ir man rodo sūnus. Ankščiau kažkaip to skirtumo nesijautė iš vaiko pusės o dabar....
na pas mane vyras padejo pirmus 4 menesius ir gan daug, o paskui pati tvarkiaus, tik jis bena maudo, as to nedarau, o dabar kiekviena vakara parejus vyrui vaikas lekia per kambarius rekdamas tete.... o mama taip ir nesako, tad isgirdus zodi tete is jo lupu man suspaudzia sirdi....
viskas nauja
Labai keistas klausimas - kaip gali padėti tėtis po gimdymo
Vieną dalyką aš žinau puikiai: kol mamytė neatsigaus fiziškai ir susistabilizuos morališkai, aš būsiu visada šalia Va taip va QUOTE(Tetis @ 2006 06 06, 09:57) Labai keistas klausimas - kaip gali padėti tėtis po gimdymo Vieną dalyką aš žinau puikiai: kol mamytė neatsigaus fiziškai ir susistabilizuos morališkai, aš būsiu visada šalia Va taip va Tu esi labai saunus tetis QUOTE(Tetis @ 2006 06 06, 08:57) Labai keistas klausimas - kaip gali padėti tėtis po gimdymo Vieną dalyką aš žinau puikiai: kol mamytė neatsigaus fiziškai ir susistabilizuos morališkai, aš būsiu visada šalia Va taip va Iš kur dar tokių vyrų randasi? Šaunuolis,
Skaitau ir šventas pavydas ima, kad kai kuriom vyras padėdavo
Aš tai noriu labai labai pagirti vyrą. Kadangi su darbu niekaip nebūtų suderinęs, tai pasiėmė atostogų
Čia ir aš savo vyrą galiu pagirti.Gimus dukrai savaitgaliai man būdavo - laisvadieniai,atsiminkim ir tai jog tuomet dar reikėjo ir vystyklus skalbti
QUOTE(Tetis @ 2006 06 06, 09:57) Labai keistas klausimas - kaip gali padėti tėtis po gimdymo Vieną dalyką aš žinau puikiai: kol mamytė neatsigaus fiziškai ir susistabilizuos morališkai, aš būsiu visada šalia Va taip va Šaunuolis, tokius tėčius turbūt reikėtų rašyti į Raudonąją knygą. Gal tu galėtum įsteigti kokią organizaciją, ir mokyti būsimus tėvelius, kaip reikia elgtis parsivežus namo ką tik iškeptą mamytę. Na ir aš negaliu labai dejuoti, maniškis irgi šiek tiek padėjo: ir valgyti padarydavo, namus aptvarkydavo, bet tik porą savaičių, kol atostogavo, paskui reikėjo pačiai suktis. Na dar išmaudydavo klecką, tai per tą laiką nors kiek atsipūsti būdavo galima.
kad man toki vyra kas duotu..maniskis nieko npadejo,vaiksciojo bambedamas..viskas negerai buvo,viska turejau pati daryti,net nusiprausti negaledavau nueit,nes nemokedavo su vaiku pabuti,stugaut pradedavo,nesulaukiau jokio palaikymo pirmus menesius
Sakyciau, kad tokiu teciu yra daugiau:) Maniskis ir gimde kartu, ir buvo visas dienas ligonineje, ir dvi savaites atostogaudamas kelesi nakti maziukei sauskelniu keisti (man tik pamaitint reikedavo). ir sakyciau vaikas ji isgyde
Sveikos:)
Mano vyras yra Mano vyras yra pats nuostabiausias,myliu jį QUOTE(Eeelita @ 2006 08 01, 22:37) Sveikos:) Mano vyras yra Mano vyras yra pats nuostabiausias,myliu jį Musu leliukai gime ta pacia diena:) Ir teciai panasiai jais rupinasi;) Saunu:)
Nu negaliu ir aš skųstis savo tetuku .
Kai gimė pirmagimė -tai prižiūrėjo labai mažai , nes ir ten taip tų prižiūrėtojų užteko (gyvenome po vestuviū pas tėvus, todėl mama padėjo auginti , o beto dirbo per 2 darbus). Tačiau gimus antran leliukui jis ir maudyti padėdavo ir jogurtą per šiaudelį išmokino 4mėn klecką gerti ir su šaukšteliu valgyti . O kai paaugo tai mažylę veždavos į garažą , kad padavinėtų įrankius, kai reikėdavo truputį ką nors paremontuoti.
Musu irgi tetis fainulka.Gimdeme taip pat karu.Visa nakti pralakste pas vaikus ziureti ar ne musu verkia
Tevelis pats reikalingiausias zmogus, ne vien pagimdzius, bet visuomet! Gaila kad ne visi vyrai tokie... QUOTE(vitalija... @ 2006 08 12, 08:17) Musu irgi tetis fainulka.Gimdeme taip pat karu.Visa nakti pralakste pas vaikus ziureti ar ne musu verkia Tevelis pats reikalingiausias zmogus, ne vien pagimdzius, bet visuomet! Gaila kad ne visi vyrai tokie... maniškis nesikėlė nė vienos nakties, pačią pirmą naktį išėjo įkitą kambarį. Rytais irgi neleisdavo man pamiegot, nes jam darbas - jis turi būti pasiilsėjęs. Vaikui jau 9 mėn o pavalgydinti jo nemoka, nes nenori išmokti. Tiesą sako tie, kurie teigia, kad vaiko gimimas poras arba suartina arba atitolina.Deja mus jis atitolino....
O AS ZIURIU DUKRYTE VIENA. IR NSKTI KELIUOS IR PAMPERSUS KEICIU IR MAUDAU IR T.T. IR VISKA PATI.JIS SUGEBA TIK LOVOJ GULEDAMAS LAIKRASTI PASKAITYT IR VEZIMA PASTUMDYT, NET NEPASIDOMEJES, GAL JI VALGYT NORI, O NE MIEGO. ACIU DIEVUI, KAD MAZYTE RAMI, O TAI ISPROTECISU VISAI.
Nelabai noriu peikti savo vyra,juk jis mano, o ne svetimas
Kartais galima ir kudikio drabuzelius isskalbti, kambarius aptvarkyti,grindis isplaut,kad dulkiu nebutu. Na ir maisto gamyba, as pati mitau sumustiniais,nes istisus tris menesius tik zindziau O paskui pas mama isvaziavau (gyvenu Svedijoje). Pagalvojau,kad reiketu pailseti nuo vyro,nes emiau apie skirybas galvoti. Dabar,jau dukryte nebe mazyte 6men. ir laiko turiu ir vyro nebebaru na,naktimis as keliausi.vyras mano miega,kaip sventuolis,negirdi nieko. O,buvo taip karta..Maudausi vakare,rami,dukryte miega (tada ji vos dveju savaiciu buvo).Vyras ka tik irgi atsigule,bus kam paziuret jei kartais maziuke prabustu. Girdziu verkia,bet nesijaudinu juk tetis salia,paims pasupuos.Bet verkimas ne tilsta o tik stipreja.Vis dar neskubu,kudikiai gali verkti ir ciuciuojami juk. Speju kremu issitepti o,ji vis dar verkia ir oho ho kaip Dabar girdi. Tikiuosi,kad mano vyras vienintelis toks egzempliorius
Paskaiciusi susidariau yspudi,kad pareigingu vyru ir laimingu moteru yra daugiau.
Pavydziu toms kurios turi tokius nuostabius vyrus. Ir visi teciai kurie lankosi cia,tikri saunuoliai. As po visu namu ruosos darbu ir dukreles kruvos drabuzeliu skalbimo rankomis(masinos neturim),noredavau tik vienintelio,kristi i lova ir istiesti kojas,(ju nebejausdavau). O,kai mano vyras atsikeles nuo kompjuterio(prasedejes kokias sesias val.is eiles),paklausdavo ar si vakara nusimato,dar kas nors Gal dar nevelu mums abiem tapti vyru ir zmona vel? Pati save kaltint tik galiu,juk zinojau uz ko isteku,bet tokios nuostabio dukreles tikrai nebuciau susilaukusi su kitu. Ir uz tai as ji vis dar tebemyliu.
Sveikas svecias2005.
Pagalbos reikia ir nemazai. Leliukas juk ka tik atkeliavo ir niekas nemokino kaip su juo elgtis. Visi naujai iskepti teveliai dazniausiai pasimeta del vienokios ar kitokios priezasties. Pirmiausia jei kudikis zindomas,tai butu labai grazu jei mamyte visada po ranka turetu gerti (troskina klaikiai) ir ko nors pavalgyti. Savo kudiki zindziau dvi val! Vyra isbuciuotu bet kuri,jei tik jis pagamintu maisto kelioms dienoms i prieki. Net ir sriubas galima uzsaldyti. Tureti kudiki labai sunkus darbas, apimantis 24val per para. Visi pervargsta,o ka besneketi apie mamyte,kuri vaiksto tris dienas su neplauta galva,nes tam nera galimybes Geriausia,paklausk savo zmonos.Darbu namuose i valias ir jeigu pasiseks ir busi tikra parama,tai isvengsi nereikalingu konfliktu. Maniskis neisvenge,nepasiseke jam Linkiu tapti geru teciu
Manau, kad kiekviena prieš turėdama vaiką turi įvertinti situaciją. Bet akivaizdu, kad ne visos tai supranta... Sėkmės su tėčiais ir vaikais
Man vyras labai padejo.Nemiegojo nusisukes i siena ir pagalve uzsidenges galva,kaip kiti,o kelesi nekti kartu su manimi.Ir supo ir lopsines dainavo.
Maniskis irgi nuostabus
Ir gimdyme dalyvavo ir mazyle puikiausiai rupinasi. Savaite po gimdymo man prasidejo sesija, teko i paskaitas lakstyt. Ir puikiausiai tetukas susitvarke O ir buity man padeda Zodziu labai rupestingas ir mylintis. Ir mes abi labai ji mylim Sekmes visom mamytem ir teveliam.
Na mano vyras kiek gali tiek padeda žinau, kadnet ir gryžęs pavargęs po darbo, pabus su mažuoju be jokių atsikalbinėjimų. Visada patikrins sauskelnes ir pakeis jei reikia, išleidžia ir mane pasiganyt be problemų, taip kad džiaugiuos turėdama tokį rūpestingą vyrą
Musu tetis irgi super
manau kad kekvienas mylintis tevas ir vyras tikrai padea kiek gali
juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti beto jai vaika kartu darom tai kartu ir auginam QUOTE(tete @ 2006 10 06, 02:48) manau kad kekvienas mylintis tevas ir vyras tikrai padea kiek gali juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti beto jai vaika kartu darom tai kartu ir auginam Ka bedarytumei ,ka besakytumei tiesiog esi tobulybe,vieni pliusai. Cukrus pasaldintas,jis byra is visur.
Tiesa sakant mūsų tėtis pirmasias dienas darė beveik viską , truputį nekaip jaučiausi tai ir kelnytes keitė ir naktį kėliasi kai vaikutis nenorėjo valgyti, o šiaip zyziukas buvo. Pirmosios kelios maudynės irgi buvo su tėčiu, kitaip tariant mūsų tėtis
QUOTE(tete @ 2006 10 06, 02:48) manau kad kekvienas mylintis tevas ir vyras tikrai padea kiek gali juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti beto jai vaika kartu darom tai kartu ir auginam
Tai sakot, dar "tokie nuostabūs vyrai"egzistuoja?
O aš maniau, kad jie su dinozaurais išnyko.....
Aš nesakau, kad maniškis nesirūpina, (t.y. jis dirba, gerai uždirba, aprūpina šeimą finansiškai, bet tos pagalbos, kokios aš tikiuosi-pažiūrėt vaikus, juos nupraust, pamaitint ir panašiai-tikrai nesulaukiu.O ir pavargau laukt...deja).
QUOTE(svecias2005 @ 2005 05 15, 00:43) Norėčiau sužinoti, kuo labiausiai gali padėti tėvas naujagimį pagimdžiusiai mamai? Kuo jums padėjo jūsų vyras ir kokios pagalbos labiausiai trūko? Ačiū. Man pirmosiomis dienomis vyro pagalba buvo Jis: -prabuvo su mumis ligoninėje visas dienas, kai gimėme, padėdavo man prižiūrėti mažylį, o kartu ir pats mokėsi... -darė valgyti, kol leliukas buvo labai mažas, o dabar darome pamainomis... -tenkindavo visus mūsų poreikius ir užgaidas... -naktį keldavosi kartu, o kartais keldavomės pamainomis... -išleisdavo mane prasiblaškyti, kol leliukas buvo mažas, kad truputį pakeisčiau aplinką... -puikiausiai keitė ir keičia sauskelnes ir užsiima su leliuku... -maudo lleliuką be mano pagalbos... - ir daro daug daug įvairiausių dalykų... norėjo net tėvystės atostogų išeiti, bet aš neatsisakiau tokio malonumo kaip motinystės atostogos
pirma savaite kol dar gulejaom klinikos enes vaikui buvo infekcija,mano vyras viska dare ir beveik tik jis...nes mano gimdymas buvo gan sunkus ir as buvau labai silpna...jis isnuomavo komercine palata kad galetu but ir nakti kartu su mumis ...kadangi vaikas musu buvo isvestas i intensyviaja palata kai jai pablogejo...tai jis statydavosi zadintuva ir vesdavo mane kas 3 valandas ja maitint...
Sigitara
"Aš nesakau, kad maniškis nesirūpina, (t.y. jis dirba, gerai uždirba, aprūpina šeimą finansiškai, bet tos pagalbos, kokios aš tikiuosi-pažiūrėt vaikus, juos nupraust, pamaitint ir panašiai-tikrai nesulaukiu.O ir pavargau laukt...deja)." Ir as pavargau laukti
cia sigitara ir dar kita mama matau labai dejuoja kad vyrai maziau padeda nei kitu vyrai , visu pirma supraskite ir savo vyrus jei jie dirba ir uzdirba pinigus grista velai tai jie irgi buna isvarge manau dekime = zenkliuka mama-rupinasi vaiku didelis darbas , tetis-rupinasi seima didelis darbas , supraskite ir juos jei jus dirbtumete ir jie vien vaikus priziuretu kai gristumete is darbo labai noretumete pulti vaika dar nenciti ?
dziaukites turedamos tokius vyrus kurie islaiko visa seima ir jums nereikia dirbti o tik su maziuku sedeti nors nesakau kad tai lengva
zinai TadasR as nesakau ,kad pinigu nereikia ,bet visa diena kniskis namus tvarkyk ,vaikus priziurek ,valgyt padaryk ir dar jus palinksmint ,kai jus to uzsimanot
Deja is savo vyro pagalbosvaikui gimus visiskai nesulaukiau...
Mano vyras yra labai geras nuo pat pradziu, mes su juo jau astuoni metai. vaikas gime tai jis man padejo labai: ir pampersus keite ir valgydino, mygde ir naktimis kelesi, kai to reikejo.As jam labai dekinga kad jis taip rupinasi mumis. As galejau ir mokslus baigti ir dirbti. namuose tikrai neuzsisedejau ir nesijauciau islaikoma. Jis puikus tetis ir vyras
QUOTE(gabryte:)) @ 2007 01 17, 17:38) Mano vyras yra labai geras nuo pat pradziu, mes su juo jau astuoni metai. vaikas gime tai jis man padejo labai: ir pampersus keite ir valgydino, mygde ir naktimis kelesi, kai to reikejo.As jam labai dekinga kad jis taip rupinasi mumis. As galejau ir mokslus baigti ir dirbti. namuose tikrai neuzsisedejau ir nesijauciau islaikoma. Jis puikus tetis ir vyras va cia tai vyras
tėtukas padėjo nuo pat pirmos akimirkos ir padeda iki šiol
pirmą dieną pats keitė pampersus, maudė seselės vadovaujamas, tik man atnešdavo pamaitint namie... naktį kėlėsi ir tebesikelia ir maitina jis (nebuvo pienuko maudo tik tėtukas - čia jų laikas, mama tik rankšluostį ir drabužiukus turi paruošt bent kartą į savaitę porai valandų išvažiuoja pasivažinėt dviese, kad galėčiau pagulėt vonioje
Mano pagalba žmonai gaunasi per malonumą. Aš grįžtu iš darbo ir iš karto paimu vaiką. Visas vakaras mano. Ir pamaitinti ir pampersą pakeist ir nuprausti ir užmigdyti. Žodžiu išmokau daryti viską. Man tai malonumas. Patinka matyti ją krykščiančią ir laimingą. Praktiškai visą vakarą žmona daro ką nori. Aš kartais jai nematant ir namus sugebu sutvarkyti su lialka ant ranku. O va tada tai gaunu
QUOTE(Paradigma @ 2006 11 09, 18:24) Man pirmosiomis dienomis vyro pagalba buvo Jis: -prabuvo su mumis ligoninėje visas dienas, kai gimėme, padėdavo man prižiūrėti mažylį, o kartu ir pats mokėsi... -darė valgyti, kol leliukas buvo labai mažas, o dabar darome pamainomis... -tenkindavo visus mūsų poreikius ir užgaidas... -naktį keldavosi kartu, o kartais keldavomės pamainomis... -išleisdavo mane prasiblaškyti, kol leliukas buvo mažas, kad truputį pakeisčiau aplinką... -puikiausiai keitė ir keičia sauskelnes ir užsiima su leliuku... -maudo lleliuką be mano pagalbos... - ir daro daug daug įvairiausių dalykų... norėjo net tėvystės atostogų išeiti, bet aš neatsisakiau tokio malonumo kaip motinystės atostogos ne vyras - o auksas!:D Papildyta: QUOTE(sirenita @ 2006 12 26, 12:58) pirma savaite kol dar gulejaom klinikos enes vaikui buvo infekcija,mano vyras viska dare ir beveik tik jis...nes mano gimdymas buvo gan sunkus ir as buvau labai silpna...jis isnuomavo komercine palata kad galetu but ir nakti kartu su mumis ...kadangi vaikas musu buvo isvestas i intensyviaja palata kai jai pablogejo...tai jis statydavosi zadintuva ir vesdavo mane kas 3 valandas ja maitint... :super o kai mums jau dave musu angelele jis su ja miegodavo nesiodavo ja ir taip toliau...nes man buvo labai sunku...sunkiai vaiksciojau...taivat esu begalo dekinga savo vyrui jis nuostabus!!!!!!!!!! :super :super :super :super :super :super :super :4u: net sugraudina tokios grazios istorijos...:) QUOTE(Grifas @ 2007 01 23, 17:49) Mano pagalba žmonai gaunasi per malonumą. Aš grįžtu iš darbo ir iš karto paimu vaiką. Visas vakaras mano. Ir pamaitinti ir pampersą pakeist ir nuprausti ir užmigdyti. Žodžiu išmokau daryti viską. Man tai malonumas. Patinka matyti ją krykščiančią ir laimingą. Praktiškai visą vakarą žmona daro ką nori. Aš kartais jai nematant ir namus sugebu sutvarkyti su lialka ant ranku. O va tada tai gaunu Šaunuolis
Po gimdymo buvau pasiėmęs atostogų, kad padėt žmonai. Kodėl visa našta turi gult ant jos pečių? Be to ir aš su vaikeliu galėjau labiau "susipažint".
|