Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėvo pagalba gimus naujagimiui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
blackie
dieve mano kad man toki rupestinga vyreli kaip sis svecias... verysad.gif tokiu kaip jus vienetai... jau kaip daugialis mamu rase reikia pagalbos ir diena ir nakti, kad nors kas antra naktele mamule gautu pamiegot zmoniskai, kad nors valandelei ramia galva isleistu neburbedamas vyras pas drauges papliurpt,kad padetu maudyti, kad isleistu i kirpykla ir apsipirkti... kad pasakytu kokia jo zmona yra visdelto grazi ir kaip ja myli... kad visa trijule eimyniskai eitu pasivaiksciot i lauka... maniskis kadangi buvo ubagas nelaimingas tai net negalejo atsivezt su masina, net nekaulinau taxa ar ka paimt tiesiog paprasiau savo mamos kad mudu paimtu... kol is ligonines po men laiko po gimdymo neisejau tol brangiojo baliukai su draugais ir pazystamais nesibaige... tipo zmogus sunu laiste, taip savo dziaugsma rode, dar kas be ko buvo is ispanijos grizes kaip tik ant vaikucio gimimo... sudo gabalas ne vyras... nieko nepadedavo...naktim as visa pajuodus nuo nemiego keldavausi, issimaudyt net negaledavau normaliai... jis nemokejo ir nenorejo ismokt pasirupint leliuku.. bloga darosi net prisiminus. turbut ka geriausio jis turejo ta jau gavau per ana jo gala... savo maziuka sunaiteli gerai kad jis i mane panasus thumbup.gif wub.gif dievinu savo maziuka wub.gif dziaugiuosi kad dabar nors ir auginant pravargau, bet uztai vaikas budamas salia "tecio" verkt pradeda ir manes dairosi:) dieve kaip dziugauja tada mano sirdele wub.gif
Kasiopėja
Be vyro turbūt būčiau iš proto išsikrausčius. Mes Vilniuje kaip ir vieni , neturime kas mums padėtų auginti.
Galiu drąsiai pasakyti jog - jis antra mama. Ir niekada nebijau palikti vaikučio ir kur išeiti.

Blacke o mano sūnus, kai išgirsdavo kai tėtis rakina duris parėjęs, mesdavo ką turėdavo ir keturiom tečio pasitikti.
Tu rašai jog "dieve kaip dziugauja tada mano sirdele ", o mano džiugauja kai taip myli tėtį. Mus vaikučiai ir taip myli. Dabar kai tėtis išvažiuoja į komandiruotes ir gryžta tik savaitgaliais, tai kas biški vis mamos šaukiasi kai mane pamato nori apkabinti.
Kažkaip atprato. Man širdutę skauda jog tėčio taip nebereikia o ir mano vyras liūdnas( matau aš, nors man nieko nesako). Myli jis tą sūnelį taip pat kaip ir aš. Ir matau jog jis iš jo nori tokio pat dėmesio kaip ir man rodo sūnus.
Ankščiau kažkaip to skirtumo nesijautė iš vaiko pusės o dabar....
JuMa
na pas mane vyras padejo pirmus 4 menesius ir gan daug, o paskui pati tvarkiaus, tik jis bena maudo, as to nedarau, o dabar kiekviena vakara parejus vyrui vaikas lekia per kambarius rekdamas tete.... o mama taip ir nesako, tad isgirdus zodi tete is jo lupu man suspaudzia sirdi....
Moncele
viskas nauja
Tetis
Labai keistas klausimas - kaip gali padėti tėtis po gimdymo blink.gif Man nesuvokiamas dalykas - ką reikia daryti, kad nepadėtum blink.gif Mamytė juk ką tik pagimdžiusi, jėgų nėra, jausmų kartelė aukščiausiame taške, tai verkia žiurėdama į "čipsą", tai juokiasi... Pagalvokite, ar galima dabar ją palikti vieną blink.gif Jokiu būdų!!!!! Taip, aš turiu galimybę suderinti savo darbo grafika taip, kad galėčiau kuo ilgiau būti namie, tai ir indai, valgis namų ruoša...vienu žodžiu namų ūkis, yra dabartinė mano darbo vieta:) Ir kas durniausia, man TAI PATINKA:)
Vieną dalyką aš žinau puikiai: kol mamytė neatsigaus fiziškai ir susistabilizuos morališkai, aš būsiu visada šalia wub.gif
Va taip va cool.gif
waidoolka_
QUOTE(Tetis @ 2006 06 06, 09:57)
Labai keistas klausimas - kaip gali padėti tėtis po gimdymo blink.gif  Man nesuvokiamas dalykas - ką reikia daryti, kad nepadėtum blink.gif  Mamytė juk ką tik pagimdžiusi, jėgų nėra, jausmų kartelė aukščiausiame taške, tai verkia žiurėdama į "čipsą", tai juokiasi... Pagalvokite, ar galima dabar ją palikti vieną blink.gif  Jokiu būdų!!!!! Taip, aš turiu galimybę suderinti savo darbo grafika taip, kad galėčiau kuo ilgiau būti namie, tai ir indai, valgis namų ruoša...vienu žodžiu namų ūkis, yra dabartinė mano darbo vieta:) Ir kas durniausia, man TAI PATINKA:)
Vieną dalyką aš žinau puikiai: kol mamytė neatsigaus fiziškai ir susistabilizuos morališkai, aš būsiu visada šalia wub.gif
Va taip va cool.gif
*

Tu esi labai saunus tetis thumbup.gif thumbup.gif maza tokiu verysad.gif saunuolis esi, kad supranti katik pagimdziusia mamyte thumbup.gif wub.gif
ninora
QUOTE(Tetis @ 2006 06 06, 08:57)
Labai keistas klausimas - kaip gali padėti tėtis po gimdymo blink.gif  Man nesuvokiamas dalykas - ką reikia daryti, kad nepadėtum blink.gif  Mamytė juk ką tik pagimdžiusi, jėgų nėra, jausmų kartelė aukščiausiame taške, tai verkia žiurėdama į "čipsą", tai juokiasi... Pagalvokite, ar galima dabar ją palikti vieną blink.gif  Jokiu būdų!!!!! Taip, aš turiu galimybę suderinti savo darbo grafika taip, kad galėčiau kuo ilgiau būti namie, tai ir indai, valgis namų ruoša...vienu žodžiu namų ūkis, yra dabartinė mano darbo vieta:) Ir kas durniausia, man TAI PATINKA:)
Va taip va cool.gif
*

Iš kur dar tokių vyrų randasi? Šaunuolis, thumbup.gif tėti
NoAngel
Skaitau ir šventas pavydas ima, kad kai kuriom vyras padėdavo bigsmile.gif .Maniškis ale nė velnio, pati sukuos kaip pelė... g.gif Man darė cezarį, tad gerą laiką net iš lovos dorai neatsikeldavau doh.gif , o ką jau bekalbėt apie naktinį rėžimą schmoll.gif .Būdavo atsikeliu 3 val nakties,visi šonai braška, vos prie vaiko nukrypuoju o maniškis parpia liežuvį išleidęs, net negirdi verkiančios dukters(o gal tik nenori girdėt)...Kiek esu verkusi, kiek esu jį prakeiksnojusi, bet skausmas išgaravo kaip dūmas mirksiukas.gif Būdavo labai sunkių akimirkų ir dabar dar kartais pasitaiko kai ašaros nesulaikau ir viena išsiverkiu.Viena laimė, kad dabar mažoji jau visą naktį išmiega, tad ir aš pailsiu.Viena pati ir numaudau(mamai esu be galo dėkinga už pirmas pamokėles), ir į lauką išsivežu, ir šeimai valgyt padarau, ir pati dar iki soliariumo nulekiu, ir į kirpyklą sulakstau, o dar visą birželį ir į sesiją važinėdavaus kas antrą dieną(apie 80 km), nes nebūdavo kam mažylės palikt(gaudydavau tai sesę, tai mamą, tai uošvienę)...Suspėju viską, bet va vyrą tai kartais labai pamokau...Pačioj pradžioj kai po gimdymo buvo praėję 1,5 mėn jis jau ėmė gretintis kaip katinas(turbūt suprantat apie ką aš), tai aš jam tada pasakiau, kad kai padėsi nors minimaliai bent buityje suktis tada ir gretinkis, bet dabar manęs nesiurbsi kaip siurbėlė, nes ir taip jau kaip zombis vasikštau.Neskaitant kad vaikas visas jėgas atima, o dar ir tu savo šnipą kiši į mano daržą.Tai patikėkit mielosios, visada rasdavau išneštas šiukšles, išsiskalbusius skalbinius(juk nesunku skalbiankę užtaisyt), ir po jo pusryčių tvarkingą virtuvę(ryte anksti keldavosi į darbą tad pradėjo viską suspėt ir nuo tokių darbelių tikrai netikiu kad pervargdavo ir pervagsta)...Taigi nors minimali jo pagalba(paties ,,šiukšlyną'' susitvarkyt) man maximaliai padėdavo thumbup.gif ...Nu jau tikrai, kad per daug čia prirašiau... blink.gif blush2.gif
gudrene
Aš tai noriu labai labai pagirti vyrą. Kadangi su darbu niekaip nebūtų suderinęs, tai pasiėmė atostogų vacation4.gif . Tiktai atostogauti tai nebuvo kada? Šiaip man ne kiek fiziškai reikėjo pagalbos kiek morališkai. Aš verkdavau net kai jam 10 min. reikėdavo į parduotuvę nubėgti fool.gif , bet nieko sau negalėjau padaryti doh.gif ir taip kokį mėnesį, o paskui viskas atsistojo į savas vietas ir viskas gerai. Ir dabar kai tiktai laisva minutėlė pirmiausiai "bovinasi" su mergaite thumbup.gif
*ramunė*
Čia ir aš savo vyrą galiu pagirti.Gimus dukrai savaitgaliai man būdavo - laisvadieniai,atsiminkim ir tai jog tuomet dar reikėjo ir vystyklus skalbti doh.gif .Kai gimė sūnus (cezariu)visi rūpesčiai kaip kur ir ką nupirkti - teko jam.Taip buvau įpratus,kad net maisto produktų kainas užmiršau blush2.gif .Žinoma ilgainiui tas pabodo ir ėmiau pati apsipirkinėti .Tačiau jei kas toliau ,sunkiau ,padarydavo jis thumbup.gif
kristeu
QUOTE(Tetis @ 2006 06 06, 09:57)
Va taip va cool.gif
*

Šaunuolis, tokius tėčius turbūt reikėtų rašyti į Raudonąją knygą. Gal tu galėtum įsteigti kokią organizaciją, ir mokyti būsimus tėvelius, kaip reikia elgtis parsivežus namo ką tik iškeptą mamytę.

Na ir aš negaliu labai dejuoti, maniškis irgi šiek tiek padėjo: ir valgyti padarydavo, namus aptvarkydavo, bet tik porą savaičių, kol atostogavo, paskui reikėjo pačiai suktis. Na dar išmaudydavo klecką, tai per tą laiką nors kiek atsipūsti būdavo galima.
tarataika
kad man toki vyra kas duotu..maniskis nieko npadejo,vaiksciojo bambedamas..viskas negerai buvo,viska turejau pati daryti,net nusiprausti negaledavau nueit,nes nemokedavo su vaiku pabuti,stugaut pradedavo,nesulaukiau jokio palaikymo pirmus menesius schmoll.gif schmoll.gif net galvojau kam man toks vyras g.gif bet begant laikui viskas susitvarke..dabar jis tikrai geras tetis,stengiasi skirti demesio man ir suneliui,kai tik turi laisvo laiko ax.gif
Jurgitukas1
Sakyciau, kad tokiu teciu yra daugiau:) Maniskis ir gimde kartu, ir buvo visas dienas ligonineje, ir dvi savaites atostogaudamas kelesi nakti maziukei sauskelniu keisti (man tik pamaitint reikedavo). ir sakyciau vaikas ji isgyde bigsmile.gif Dabar grista laiku i namus, nes pasiilgsta abieju mirksiukas.gif Pas drauges, i miesta einu, kai maziukei sukako meneselis dalyvavau mergvakaryje iki pariciu:) Ir maniskis susitvarke, nemate tame problemos blush2.gif Myliu ji uz viska:) Uz tai kad taip rupinasi seima ir uz tai, kad yra super tetis savo dukrytei lotuliukas.gif
Eeelita
Sveikos:)
Mano vyras yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tėtis,gimdė kartu su manim,visas dienas prabuvo su manim ligoninėj,net nakvodavo kas nakt (privati palata buvo),kai grįžom namo naktį keldavosi keitė pampersą,mano sūnui 4 mėn. ir 2 sav. iki šiol keliasi naktį,daro mišinuką, maitinam pakaitomis,nes jau savaitė pradėjo keltis naktį sūnus:)))Išleidžia mane visur kur tik noriu,kai grįžta po darbo lekiu kur noriu būnu kiek noriu thumbup.gif jis supranta kad man reik pailsėt nuo kasdienybės blush2.gif
Mano vyras yra pats nuostabiausias,myliu jį wub.gif
Jurgitukas1
QUOTE(Eeelita @ 2006 08 01, 22:37)
Sveikos:)
Mano vyras yra  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tėtis,gimdė kartu su manim,visas dienas prabuvo su manim ligoninėj,net nakvodavo kas nakt (privati palata buvo),kai grįžom namo naktį keldavosi keitė pampersą,mano sūnui 4 mėn. ir 2 sav. iki šiol keliasi naktį,daro mišinuką, maitinam pakaitomis,nes jau savaitė pradėjo keltis naktį sūnus:)))Išleidžia mane visur kur tik noriu,kai grįžta po darbo lekiu kur noriu būnu kiek noriu thumbup.gif jis supranta kad man reik pailsėt nuo kasdienybės blush2.gif
Mano vyras yra pats nuostabiausias,myliu jį  wub.gif
*

Musu leliukai gime ta pacia diena:) Ir teciai panasiai jais rupinasi;) Saunu:)
agle
Nu negaliu ir aš skųstis savo tetuku .user posted image Kai gimė pirmagimė -tai prižiūrėjo labai mažai , nes ir ten taip tų prižiūrėtojų užteko (gyvenome po vestuviū pas tėvus, todėl mama padėjo auginti , o beto dirbo per 2 darbus). Tačiau gimus antran leliukui jis ir maudyti padėdavo ir jogurtą per šiaudelį išmokino 4mėn klecką gerti ir su šaukšteliu valgyti . O kai paaugo tai mažylę veždavos į garažą , kad padavinėtų įrankius, kai reikėdavo truputį ką nors paremontuoti.
simplemind
Musu irgi tetis fainulka.Gimdeme taip pat karu.Visa nakti pralakste pas vaikus ziureti ar ne musu verkia smile.gif .Ir ligonineje su mumis visas dienas prabuvo ir nakvojo ir kelesi suneli man nese kad pamaitinciau. thumbup.gif thumbup.gif
Tevelis pats reikalingiausias zmogus, ne vien pagimdzius, bet visuomet!
Gaila kad ne visi vyrai tokie...
japoska
QUOTE(vitalija... @ 2006 08 12, 08:17)
Musu irgi tetis fainulka.Gimdeme taip pat karu.Visa nakti pralakste pas vaikus ziureti ar ne musu verkia smile.gif .Ir ligonineje su mumis visas dienas prabuvo ir nakvojo ir kelesi suneli man nese kad pamaitinciau. thumbup.gif  thumbup.gif
Tevelis pats reikalingiausias zmogus, ne vien pagimdzius, bet visuomet!
Gaila kad ne visi vyrai tokie...
*

maniškis nesikėlė nė vienos nakties, pačią pirmą naktį išėjo įkitą kambarį. Rytais irgi neleisdavo man pamiegot, nes jam darbas - jis turi būti pasiilsėjęs. Vaikui jau 9 mėn o pavalgydinti jo nemoka, nes nenori išmokti. Tiesą sako tie, kurie teigia, kad vaiko gimimas poras arba suartina arba atitolina.Deja mus jis atitolino.... verysad.gif
achela
O AS ZIURIU DUKRYTE VIENA. IR NSKTI KELIUOS IR PAMPERSUS KEICIU IR MAUDAU IR T.T. IR VISKA PATI.JIS SUGEBA TIK LOVOJ GULEDAMAS LAIKRASTI PASKAITYT IR VEZIMA PASTUMDYT, NET NEPASIDOMEJES, GAL JI VALGYT NORI, O NE MIEGO. ACIU DIEVUI, KAD MAZYTE RAMI, O TAI ISPROTECISU VISAI.
diana_z
Nelabai noriu peikti savo vyra,juk jis mano, o ne svetimas ax.gif bet pagalbos sulaukdavau mazai. Buciau dziaugusis,jeigu jis butu bent kartais pasisiules pats isplauti grindis ar sutvarkes buta. Turejo du menesius laisvus, bet geri norai lieka neigivendinamais norais,jeigu truksta atsakingumo.
Kartais galima ir kudikio drabuzelius isskalbti, kambarius aptvarkyti,grindis isplaut,kad dulkiu nebutu. Na ir maisto gamyba, as pati mitau sumustiniais,nes istisus tris menesius tik zindziau blink.gif savo dukriuka.
O paskui pas mama isvaziavau (gyvenu Svedijoje). Pagalvojau,kad reiketu pailseti nuo vyro,nes emiau apie skirybas galvoti. g.gif
Dabar,jau dukryte nebe mazyte 6men. ir laiko turiu ir vyro nebebaru smile.gif
na,naktimis as keliausi.vyras mano miega,kaip sventuolis,negirdi nieko. schmoll.gif
O,buvo taip karta..Maudausi vakare,rami,dukryte miega (tada ji vos dveju savaiciu buvo).Vyras ka tik irgi atsigule,bus kam paziuret jei kartais maziuke prabustu. Girdziu verkia,bet nesijaudinu juk tetis salia,paims pasupuos.Bet verkimas ne tilsta o tik stipreja.Vis dar neskubu,kudikiai gali verkti ir ciuciuojami juk. Speju kremu issitepti o,ji vis dar verkia ir oho ho kaip unsure.gif Nubegu i kambari,gaila ziuret i mazyte, issitempusi kaip styga o, mano vyras..tada norejau trenkt jam kuo nors sunkiu doh.gif pucia sau i usa ir nieko negirdi. Priejau,pagriebiau jam uz kojos ir kad emiau kratyti,nieko nepadejo schmoll.gif Ryte pasakoja,koki keista sapna sapnavo,tipo velnias uzsiunde suni ant jo ir tas jam koja kandziojo doh.gif
Dabar girdi.
Tikiuosi,kad mano vyras vienintelis toks egzempliorius lotuliukas.gif
diana_z
Paskaiciusi susidariau yspudi,kad pareigingu vyru ir laimingu moteru yra daugiau.
Pavydziu toms kurios turi tokius nuostabius vyrus. Ir visi teciai kurie lankosi cia,tikri saunuoliai.
As po visu namu ruosos darbu ir dukreles kruvos drabuzeliu skalbimo rankomis(masinos neturim),noredavau tik vienintelio,kristi i lova ir istiesti kojas,(ju nebejausdavau). O,kai mano vyras atsikeles nuo kompjuterio(prasedejes kokias sesias val.is eiles),paklausdavo ar si vakara nusimato,dar kas nors blush2.gif As tik nusijuokdavau lotuliukas.gif ir eidavau gult viena.
Gal dar nevelu mums abiem tapti vyru ir zmona vel?
Pati save kaltint tik galiu,juk zinojau uz ko isteku,bet tokios nuostabio dukreles tikrai nebuciau susilaukusi su kitu.
Ir uz tai as ji vis dar tebemyliu. thumbup.gif
diana_z
Sveikas svecias2005.
Pagalbos reikia ir nemazai. Leliukas juk ka tik atkeliavo ir niekas nemokino kaip su juo elgtis. Visi naujai iskepti teveliai dazniausiai pasimeta del vienokios ar kitokios priezasties. Pirmiausia jei kudikis zindomas,tai butu labai grazu jei mamyte visada po ranka turetu gerti (troskina klaikiai) ir ko nors pavalgyti.
Savo kudiki zindziau dvi val! doh.gif valanda is vienos,valanda is kitos kruties.Buvo 5minutes valgo, o 15 miega. schmoll.gif
Vyra isbuciuotu bet kuri,jei tik jis pagamintu maisto kelioms dienoms i prieki. Net ir sriubas galima uzsaldyti.
Tureti kudiki labai sunkus darbas, apimantis 24val per para. Visi pervargsta,o ka besneketi apie mamyte,kuri vaiksto tris dienas su neplauta galva,nes tam nera galimybes mirksiukas.gif (cia as apie save lotuliukas.gif )
Geriausia,paklausk savo zmonos.Darbu namuose i valias ir jeigu pasiseks ir busi tikra parama,tai isvengsi nereikalingu konfliktu. g.gif
Maniskis neisvenge,nepasiseke jam g.gif
Linkiu tapti geru teciu wub.gif
vitaitiene
Manau, kad kiekviena prieš turėdama vaiką turi įvertinti situaciją. Bet akivaizdu, kad ne visos tai supranta... Sėkmės su tėčiais ir vaikais mirksiukas.gif
Paul@
Man vyras labai padejo.Nemiegojo nusisukes i siena ir pagalve uzsidenges galva,kaip kiti,o kelesi nekti kartu su manimi.Ir supo ir lopsines dainavo. wub.gif
kaaaramele
Maniskis irgi nuostabus wub.gif

Ir gimdyme dalyvavo ir mazyle puikiausiai rupinasi. Savaite po gimdymo man prasidejo sesija, teko i paskaitas lakstyt. Ir puikiausiai tetukas susitvarke thumbup.gif ,ir pienuka pasisildes pamaitino ir pampersus pakeisdavo. O maudynes be tetuko ir nevyksta ir pasivaiksciot dazniausiai su tetuku einam. Ir net nakti kelesi man mazyle paduot pamaitint ir pampersa pakeicia smile.gif
O ir buity man padeda ax.gif
Zodziu labai rupestingas ir mylintis. Ir mes abi labai ji mylim wub.gif
Sekmes visom mamytem ir teveliam.
iliuminati
Na mano vyras kiek gali tiek padeda žinau, kadnet ir gryžęs pavargęs po darbo, pabus su mažuoju be jokių atsikalbinėjimų. Visada patikrins sauskelnes ir pakeis jei reikia, išleidžia ir mane pasiganyt be problemų, taip kad džiaugiuos turėdama tokį rūpestingą vyrą smile.gif
Tangi
Musu tetis irgi super wub.gif Daug dirba, bet grizes is darbo be problemu pabuna su maziuku jei man reikia i kirpykla, pardotuve ar dar kur nors. Penktadieni ir sestadieni keliasi nakti ir leidzia man issimiegoti, kitom naktim nelabai padeda, nes jam i darba, tenka daug vazineti, tai ir pati nenoriu, kad keltusi. Bet jei maziukas neramus tetis buna pazadintas ir be problemu mama pavaduoja biggrin.gif
tete
manau kad kekvienas mylintis tevas ir vyras tikrai padea kiek gali 4u.gif
juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti bigsmile.gif
beto jai vaika kartu darom tai kartu ir auginam g.gif
Langoza
QUOTE(tete @ 2006 10 06, 02:48)
juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti  bigsmile.gif
beto jai vaika kartu darom tai kartu ir auginam  g.gif
*

labai teisingai pasakyta thumbup.gif
Viesulas
manau kad kekvienas mylintis tevas ir vyras tikrai padea kiek gali  4u.gif
juk visa diena su maziuku yra sunkesne nei darbe tai tikrai isvargina delto ir reikia mamyte pavaduoti  bigsmile.gif
*

Ka bedarytumei ,ka besakytumei tiesiog esi tobulybe,vieni pliusai.
Cukrus pasaldintas,jis byra is visur.
sigiukas
Tiesa sakant mūsų tėtis pirmasias dienas darė beveik viską , truputį nekaip jaučiausi tai ir kelnytes keitė ir naktį kėliasi kai vaikutis nenorėjo valgyti, o šiaip zyziukas buvo. Pirmosios kelios maudynės irgi buvo su tėčiu, kitaip tariant mūsų tėtis thumbup.gif
lawanda
manau kad kekvienas mylintis tevas ir vyras tikrai padea kiek gali  4u.gif
*

drinks_cheers.gif Šaunuolis, taip ir toliau. Mūsų tėtis taip pat labai rūpinasi ir esamu ir būsimu mažiuku, o mamai labai svarbu, kad tėtis būtų ne tik stebėtojas, bet ir dalyvis. Ir dalyvis ne tik sėkliuką paleidžiant, bet ir visuose gyvenimo procesuose, auginant mažiuką. Tai labai stiprina ir šeimą ir emocinę aplinką namuose.

Sigitara
Tai sakot, dar "tokie nuostabūs vyrai"egzistuoja?
O aš maniau, kad jie su dinozaurais išnyko..... doh.gif
lawanda
QUOTE(Sigitara @ 2006 10 13, 17:34)
Tai sakot, dar "tokie nuostabūs vyrai"egzistuoja?
O aš maniau, kad jie su dinozaurais išnyko..... doh.gif
*

Egzistuoja egzistuoja biggrin.gif Na ne visi vyrai blogi ir nesirūpinantys smile.gif
Sigitara
Aš nesakau, kad maniškis nesirūpina, (t.y. jis dirba, gerai uždirba, aprūpina šeimą finansiškai, bet tos pagalbos, kokios aš tikiuosi-pažiūrėt vaikus, juos nupraust, pamaitint ir panašiai-tikrai nesulaukiu.O ir pavargau laukt...deja).
Paradigma
QUOTE(svecias2005 @ 2005 05 15, 00:43)
Norėčiau sužinoti, kuo labiausiai gali padėti tėvas naujagimį pagimdžiusiai mamai?
Kuo jums padėjo jūsų vyras ir kokios pagalbos labiausiai trūko?
Ačiū.
*

Man pirmosiomis dienomis vyro pagalba buvo thumbup.gif Kažkaip mano vyrui ir aiškinti ilgai nereikėjo, kad jo pagalba būtina.
Jis:
-prabuvo su mumis ligoninėje visas dienas, kai gimėme, padėdavo man prižiūrėti mažylį, o kartu ir pats mokėsi...
-darė valgyti, kol leliukas buvo labai mažas, o dabar darome pamainomis...
-tenkindavo visus mūsų poreikius ir užgaidas...
-naktį keldavosi kartu, o kartais keldavomės pamainomis...
-išleisdavo mane prasiblaškyti, kol leliukas buvo mažas, kad truputį pakeisčiau aplinką...
-puikiausiai keitė ir keičia sauskelnes ir užsiima su leliuku...
-maudo lleliuką be mano pagalbos...
- ir daro daug daug įvairiausių dalykų... ax.gif

norėjo net tėvystės atostogų išeiti, bet aš neatsisakiau tokio malonumo kaip motinystės atostogos rolleyes.gif
sirenita
pirma savaite kol dar gulejaom klinikos enes vaikui buvo infekcija,mano vyras viska dare ir beveik tik jis...nes mano gimdymas buvo gan sunkus ir as buvau labai silpna...jis isnuomavo komercine palata kad galetu but ir nakti kartu su mumis ...kadangi vaikas musu buvo isvestas i intensyviaja palata kai jai pablogejo...tai jis statydavosi zadintuva ir vesdavo mane kas 3 valandas ja maitint... thumbup.gif o kai mums jau dave musu angelele jis su ja miegodavo nesiodavo ja ir taip toliau...nes man buvo labai sunku...sunkiai vaiksciojau...taivat esu begalo dekinga savo vyrui jis nuostabus!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
*#Orinta#*
Sigitara
"Aš nesakau, kad maniškis nesirūpina, (t.y. jis dirba, gerai uždirba, aprūpina šeimą finansiškai, bet tos pagalbos, kokios aš tikiuosi-pažiūrėt vaikus, juos nupraust, pamaitint ir panašiai-tikrai nesulaukiu.O ir pavargau laukt...deja)."

Ir as pavargau laukti verysad.gif Nors vyresne dukra tai veziojasi visur su savim ir ji visur su juo kaip uodega lotuliukas.gif .Bet kol mazi vaikai iki metu ,dvieju as juos ziuriu tik viena,o tokiu metu labiausiai pagalbos ir norisi.Ypac kai su mazaja 3 men buvo sunku ji istisai prarekdavo vakarais ,o padet nebuvo kam ,o dar namu ruosa ir daug visokiu kitu darbu ,tiesiog viena nespedavau visko doh.gif stogas vaziavo nerealiai doh.gif Dabar aisku jau lengviau ,bet visdelto yra vyru PARSU tongue.gif

TadasR
cia sigitara ir dar kita mama matau labai dejuoja kad vyrai maziau padeda nei kitu vyrai , visu pirma supraskite ir savo vyrus jei jie dirba ir uzdirba pinigus grista velai tai jie irgi buna isvarge manau dekime = zenkliuka mama-rupinasi vaiku didelis darbas , tetis-rupinasi seima didelis darbas , supraskite ir juos jei jus dirbtumete ir jie vien vaikus priziuretu kai gristumete is darbo labai noretumete pulti vaika dar nenciti ? g.gif

dziaukites turedamos tokius vyrus kurie islaiko visa seima ir jums nereikia dirbti o tik su maziuku sedeti nors nesakau kad tai lengva tongue.gif
*#Orinta#*
zinai TadasR as nesakau ,kad pinigu nereikia ,bet visa diena kniskis namus tvarkyk ,vaikus priziurek ,valgyt padaryk ir dar jus palinksmint ,kai jus to uzsimanot blush2.gif as abejoju ar vyras sugebetu viska padaryti ,labai mazai tokiu vyru pazystu kurie tai padaro ir tai ne viska.Galima suskaiciuot ant pirstu. O kaip tu manai mes pries tai nedirbom g.gif islaikiau ir as viena visa seima ,bet vyras kazkodel visko nepadarydavo.Taip kad nereikia cia varyt ,kad mums reikia dziaugtis ,kad mus islaiko.
Alsima
Deja is savo vyro pagalbosvaikui gimus visiskai nesulaukiau...
vitaitiene
QUOTE(Alsima @ 2007 01 11, 17:29)
Deja is savo vyro pagalbosvaikui gimus visiskai nesulaukiau...
*

verysad.gif
gabryte:))
Mano vyras yra labai geras nuo pat pradziu, mes su juo jau astuoni metai. vaikas gime tai jis man padejo labai: ir pampersus keite ir valgydino, mygde ir naktimis kelesi, kai to reikejo.As jam labai dekinga kad jis taip rupinasi mumis. As galejau ir mokslus baigti ir dirbti. namuose tikrai neuzsisedejau ir nesijauciau islaikoma. Jis puikus tetis ir vyras thumbup.gif wub.gif clap_1.gif
-Boružiukė-
QUOTE(gabryte:)) @ 2007 01 17, 17:38)
Mano vyras yra labai geras nuo pat pradziu, mes su juo jau astuoni metai. vaikas gime tai jis man padejo labai: ir pampersus keite ir valgydino, mygde ir naktimis kelesi, kai to reikejo.As jam labai dekinga kad jis taip rupinasi mumis. As galejau ir mokslus baigti ir dirbti. namuose tikrai neuzsisedejau ir nesijauciau islaikoma. Jis puikus tetis ir vyras    thumbup.gif  wub.gif  clap_1.gif
*

va cia tai vyras thumbup.gif
Lurdesita
tėtukas padėjo nuo pat pirmos akimirkos ir padeda iki šiol wub.gif
pirmą dieną pats keitė pampersus, maudė seselės vadovaujamas, tik man atnešdavo pamaitint 4u.gif deja būt naktim negalėjo, nes dar ir namučius ir šuniukus reikėjo prižiūrėt wub.gif
namie... naktį kėlėsi ir tebesikelia ir maitina jis (nebuvo pienuko verysad.gif );
maudo tik tėtukas - čia jų laikas, mama tik rankšluostį ir drabužiukus turi paruošt wub.gif
bent kartą į savaitę porai valandų išvažiuoja pasivažinėt dviese, kad galėčiau pagulėt vonioje wub.gif
Grifas
Mano pagalba žmonai gaunasi per malonumą. Aš grįžtu iš darbo ir iš karto paimu vaiką. Visas vakaras mano. Ir pamaitinti ir pampersą pakeist ir nuprausti ir užmigdyti. Žodžiu išmokau daryti viską. Man tai malonumas. Patinka matyti ją krykščiančią ir laimingą. Praktiškai visą vakarą žmona daro ką nori. Aš kartais jai nematant ir namus sugebu sutvarkyti su lialka ant ranku. O va tada tai gaunu fear.gif . Tada pradeda dejuoti, kad jaučiasi nereikalinga ir t.t. O man patinka nors ir nusikalu juodai. tongue.gif biggrin.gif
Apvalute
QUOTE(Paradigma @ 2006 11 09, 18:24)
Man pirmosiomis dienomis vyro pagalba buvo  thumbup.gif  Kažkaip mano vyrui ir aiškinti ilgai nereikėjo, kad jo pagalba būtina.
Jis:
-prabuvo su mumis ligoninėje visas dienas, kai gimėme, padėdavo man prižiūrėti mažylį, o kartu ir pats mokėsi...
-darė valgyti, kol leliukas buvo labai mažas, o dabar darome pamainomis...
-tenkindavo visus mūsų poreikius ir užgaidas...
-naktį keldavosi kartu, o kartais keldavomės pamainomis...
-išleisdavo mane prasiblaškyti, kol leliukas buvo mažas, kad truputį pakeisčiau aplinką...
-puikiausiai keitė ir keičia sauskelnes ir užsiima su leliuku...
-maudo lleliuką be mano pagalbos...
- ir daro daug daug įvairiausių dalykų... ax.gif

norėjo net tėvystės atostogų išeiti, bet aš neatsisakiau tokio malonumo kaip motinystės atostogos  rolleyes.gif
*

ne vyras - o auksas!:D
Papildyta:
QUOTE(sirenita @ 2006 12 26, 12:58)
pirma savaite kol dar gulejaom klinikos enes vaikui buvo infekcija,mano vyras viska dare ir beveik tik jis...nes mano gimdymas buvo gan sunkus ir as buvau labai silpna...jis isnuomavo komercine palata kad galetu but ir nakti kartu su mumis ...kadangi vaikas musu buvo isvestas i intensyviaja palata kai jai pablogejo...tai jis statydavosi zadintuva ir vesdavo mane kas 3 valandas ja maitint... :super o kai mums jau dave musu angelele jis su ja miegodavo nesiodavo ja ir taip toliau...nes man buvo labai sunku...sunkiai vaiksciojau...taivat esu begalo dekinga savo vyrui jis nuostabus!!!!!!!!!! :super  :super  :super  :super  :super  :super  :super  :4u:
*

net sugraudina tokios grazios istorijos...:)
FreeDay
QUOTE(Grifas @ 2007 01 23, 17:49)
Mano pagalba žmonai gaunasi per malonumą. Aš grįžtu iš darbo ir iš karto paimu vaiką. Visas vakaras mano. Ir pamaitinti ir pampersą pakeist ir nuprausti ir užmigdyti. Žodžiu išmokau daryti viską. Man tai malonumas. Patinka matyti ją krykščiančią ir laimingą. Praktiškai visą vakarą žmona daro ką nori. Aš kartais jai nematant ir namus sugebu sutvarkyti su lialka ant ranku. O va tada tai gaunu fear.gif . Tada pradeda dejuoti, kad jaučiasi nereikalinga ir t.t.  O man patinka nors ir nusikalu juodai. tongue.gif  biggrin.gif
*

Šaunuolis user posted image
premis
Po gimdymo buvau pasiėmęs atostogų, kad padėt žmonai. Kodėl visa našta turi gult ant jos pečių? Be to ir aš su vaikeliu galėjau labiau "susipažint".
En:)
QUOTE(premis @ 2007 02 05, 14:17)
Po gimdymo buvau pasiėmęs atostogų, kad padėt žmonai. Kodėl visa našta turi gult ant jos pečių? Be to ir aš su vaikeliu galėjau labiau "susipažint".
*

sveikinu ir mama, ir vaikeli su tokiu teciu 4u.gif
paprastas ir teisingas poziuris drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.