Ashley Jorinta. arba Ashley Medeina
ka manote?
PS. atsiprašau už klaidą pavadinime....
mano vyras kaip ir ne lietuvis tad nusprendėme kad bus du vardai :
Ashley Jorinta. arba Ashley Medeina ka manote? PS. atsiprašau už klaidą pavadinime....
Ar ne manai, kad mergaitė bus vadinama Ashley Džorinta??? Negalvojat apie kokius kitus tarptautinius variantus? O kur jūs gyvenat? LT ar užsieny? Nes jei LT, tai Ashley kažko nelabai, o jei užsieny tai ne Medeina, jei Jorinta kažko man netinka. O kodėl būtent Ashley?
nepatinka abu deriniai
Pilna tarptautinių gražių vardų- nereikės juokingų derinių QUOTE(idea fix @ 2008 06 14, 04:38) Ar ne manai, kad mergaitė bus vadinama Ashley Džorinta??? Negalvojat apie kokius kitus tarptautinius variantus? O kur jūs gyvenat? LT ar užsieny? Nes jei LT, tai Ashley kažko nelabai, o jei užsieny tai ne Medeina, jei Jorinta kažko man netinka. O kodėl būtent Ashley? Joa. kažkaip dabar tik pagalvojau kad išties bus Džorinta... skambės kaip džiovinta Butu berniukas tokios bedos nebutu nes pirmagimis sūnus pagal mano vyro šeimos tradicijas paveldi šeimos vardą Papildyta: QUOTE(gritte @ 2008 06 14, 11:31) niu kad mano vyro šeimoje visi vyrai turi po 3 vardus net o mergiotes dazniausiai turi 2.... pirmas dažniausiai atspindi vyro šeimą antras moters... tai net nzn ka čia sumąsčius man dabar, nes ąš manau jog jei jau duosiu lietuviška middle vardą tai norėtusį koki nors senovinį varduką su gražia reikšme... hmmm gal bandyti Asley Austėja bet kad dokumentuose vargšė ji liks tik su Austeja... be ė...
na, jei pritrūkot lietuviškų vardų, tai galiu pasiūlyt kelis, su kuriais nebūtų problemos dėl rašybos ir tarimo
Karolina, Kotryna, Kristina, Elza, Aida, Audra:) gal nėra jie visi lietuviškos kilmės, bet pas mus prigiję labai seniai. o tu senovinių lietuviškų nedaug kas ir bepamena. kai kurie iš jų nelabai malonūs ausiai šiais laikais, pvz: Domicėle, Staselė, Ona, Barbora...gal dėl to, kad jie močiučių vardai, man niekaip nekiltų mintis duoti tokį vaikui. Čia pas anglus labiau prigiję tokios tradicijos;) mano darbe kai reikia duomenų bazėj surast kieno duomenis, man išmeta šimtą John'ų, su kokia nors populiaria pavarde ir iš jų dar belekiek turi vienodą middle initial...vargelis...
o man Ashley medeina visai gražu
Duokit antrą varda Janina(Janė).Bus Džein
QUOTE(mikyta @ 2008 06 14, 16:13) Karolina, Kotryna, Kristina, Elza, Aida, Audra:) gal nėra jie visi lietuviškos kilmės, bet pas mus prigiję labai seniai.[/B] aha -- Karolina taptų Kerolaina, Kotryną reikėtų rašyt kaip Katherine, ir labai daug kitų užmušančių smulkmenų. Aš būčiau už tai, kad rinktis vardą iš angliškų, o namie vadint lietuviška versija. [B]Čia pas anglus labiau prigiję tokios tradicijos;) mano darbe kai reikia duomenų bazėj surast kieno duomenis, man išmeta šimtą John'ų, su kokia nors populiaria pavarde ir iš jų dar belekiek turi vienodą middle initial...vargelis... įsivaizduoju. JAV žmonės irgi mėgsta pakankamai tradicinius vardus, ir visokie išsikalinėjimai, kokie populiarūs Lietuvoj, nėr labai toleruojami. o įmantrius vardus būna kad mėgsta juodaodžiai.
na taip, sutinku, kad juodziai megsta perlenkti lazda su vardais..visokio Fantasy, Victory ir dar tokiu girdejau, kad prisiminti neimanoma.. mano bendradarbe Tanika, tai cia niekas nezino kaip kirciuoti jos varda, kuris, pasirodo yra indiskas ir reiskia virve....nei sis nei tas. tai ji sake butinai susizinos vardo reiksme, pries duodama ji vaikui;)
o jei norisi lietuvisko antro vardo, tai galima ji rasyti lietuviskai ir visai nebutina suanglinti;) juk jei vaika vadinsi pirmu vardu ten kur gyveni, tai to antro niekam nereikes. gal tik pati megsi vadint lietuviskuoju arba atvaziavus i lietuva, mociutems nereikes lauzyt liezuvio;) zinau pora, kuri dukroms dave po du vardus. kadangi jis austras, o ji iraniete, tai pirmaja pavadino Soraya Renee, o mazyle Liliana Noor. taigi, abi turi ir europietiska ir po iranietiska varda ir tai veikia puikiai:) o savo lietuviskus vardus lietuviai patys megsta iskraipyti, kad anglams butu lengviau. tai visai nebutina, nebent vardas tikrai neistariamas. kazin ar varda Titas kas nors trumpintu, kad skambetu angliskai;) sekmes renkant vardus nors forume nedaug kam patiko vardu derinukai.. tačiau pasakiau šian savo vyrui kad mąstau apie derinuka Ashley Medeina taigi, mano vyras isgidręs vardą Medeina iškart susižavėjęs nusprenė pritarti ir sakė nebeleis apsigalvoti Papildyta: QUOTE(ingalp @ 2008 06 14, 17:40) Smagu, kad bent kažkam patiko....
Man Ashley patinka ir Medeina liuks
Medeina man irgi labai gražus vardas
medeina tai tikrai
Man tas Ashley nei prie vieno iš tų derinukų nelimpa
|