Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mišinukai nuo vidurių užkietėjimo
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3
Chilly
Mielos mamytes, nezinau gal jau tokia tema ir buvo, taciau man nepavyko surasti. Taigi, norejau pasikonsultuoti su jumis del adaptuotu pieno misiniu. Savo mazaja maitinu MP, taciau deje verysad.gif jo neuztenka ir turiu ja primaitinti misinuku. Maitinu Milupos "aptamil 1", mazyle yra 3,5 menesiu. Problema ta, kad jai labai uzkieteje viduriukai ir niekaip nepavyksta susigaudyti ar tai nuo mano pienuko (pas mane pacia nuo gimimo yra uzkieteje viduriai), ar visdelto kaltas misinys? Gal reiketu kitoki misini isbandyti, bet tuomet koki? Kiekviena karta kaisioju pagaliuka, kad mazyle pradetu tustintis, vargsiuke kartais net verkia kaip jai sunku buna. Nezinau ka daryti, gal su gydytoju reiktu pasitarti? Patarkit mamytes, gal turejote panasios patirties.
Lialialia
Mano Lelytei tai nuo ,,Isomil" (tai soju misinys) irgi uzkietiedavo viduriukai, tai pakeiciau i ,,Nan 2" ir dabar viskas susitvarke. Kiekvieno zmogiuko organizmas skirtingai priima tuos misinius, tad, manau, reikia tiesiog parinkti tinkama jums. ,,Aptamil", kiek as girdejau, tai visai geras, bet gal jis tiesiog jums netinka g.gif pabandykit pakeisti, gal pades, ir dar, vat atsiminiau, as duodavau pora saukstu juoduju slyvu tyreles, irgi visai sauniai padeda (buna arba ,,Milupos" arba ,,Hipp"), sekmes smile.gif
Bitute
Mes naudojam Aptamil1,tai mums su viduriukais viskas ok.As irgi maitinu MP ir primaitinu misinuku.O ir ant misinuko parasyta,kad gali suskysteti ismatos.
myrmica
Na pagaliukų tai kaišioti tikrai nereikėtų schmoll.gif (pabandyk sau...), nes galit susilaukt rimtesnių bėdų, nei užkietėję viduriai... ohmy.gif
Matinau aš savo mažąjį vien savo pienuku - irgi būdavo užkietėję - pasimankštindavom, švelniai pasimasažuodavom pilvuką - na ką nepakakodavo 2-3 dienas, žiūrėk ketvirtą pakakoja rolleyes.gif , problemos pradėjo spręstis kai ėmėme valgyti daržovienes, vaisius ir gerti sultys (ypač gerai veikia abrikosų) essen.gif .
O jei tikrai nežinai ko griebtis (tik nepagaliuko doh.gif ) tai nepatingėk pasikonsultuoti su gydytoja!!!
Be to ir šiame forume nemažai patarimų šia tema, paieškok ir paskaityk mirksiukas.gif
Čia tikrai ne mišinys kaltas... schmoll.gif
*Lina*
kelis kartus aš savo dukrai daviau Aptamilą,tai labai viduriukai kietėdavo,o kai grįžom prie Hipp iš kart viskas susitvarkė smile.gif o pagaliukų tai geriau nekaišiok,nes vaikas pripras taip tuštintis blink.gif gal pabandyk pati džiovintų slyvų valgyt arba duo mažajai pvz., iš vakaro apsimerk virintu vandenuku keletą slyvų,tada jos ryte bus išbrinkusios ir gali truputį duot vaikui arba pati valgyt.
sėkmės 4u.gif
Kolibriukė

Mes valgom Aptamilą nuo 2 mėnesių amžiaus dalinai, o nuo 4 mėnesių - visiškai. Viduriukai, kol maitinau tik mišiniu - pakietėdavo. Net kurį laiką maitindavom Semper bifidus mišiniu, kuris skrtas vaikiukams, kurių viduriukai kietėja. Bet efekto nebuvo jokio, o kainuoja brangiai. Galiausiai išbandėm ir Duphalac sirupą, tai viduriai susitvarkė ir net ir nutruakus jo skyrimą liko normalūs - kasdien ar kas antrą dieną. Dabar, kai mes jau dideli (6,5 mėnesio) problemos nebeliko, nes valgom visas daržoves, vaisines tyreles, kruopų košes, mėsytę. Nuo HIPP mišinio - iškart viduriai visai sutrikdavo - prasidėdavo viduriavimas, išmatos iškart pažaliuodavo, atrsirasdavo jose krauj gylelių. Taip kad manau, kad kiekvienas vaikas individualus ir mamai tiesiog reikia prisitaikyti ir parinkti tinkamą mišinį. Išeitis visada yra.
lyra
Pirmąjį savo sūnų primaitindavau Semper firmos mišinukais. Viskas buvo gerai.
rasa1470
QUOTE(kristina2006 @ 2006 07 04, 23:52)
Mielos mamytes, nezinau gal jau tokia tema ir buvo, taciau man nepavyko surasti. Taigi, norejau pasikonsultuoti su jumis del adaptuotu pieno misiniu. Savo mazaja maitinu MP, taciau deje  verysad.gif  jo neuztenka ir turiu ja primaitinti misinuku. Maitinu Milupos "aptamil 1", mazyle yra 3,5 menesiu. Problema ta, kad jai labai uzkieteje viduriukai ir niekaip nepavyksta susigaudyti ar tai nuo mano pienuko (pas mane pacia nuo gimimo yra uzkieteje viduriai), ar visdelto kaltas misinys? Gal reiketu kitoki misini isbandyti, bet tuomet koki? Kiekviena karta kaisioju pagaliuka, kad mazyle pradetu tustintis, vargsiuke kartais net verkia kaip jai sunku buna. Nezinau ka daryti, gal su gydytoju reiktu pasitarti? Patarkit mamytes, gal turejote panasios patirties.
*

sveikutė, taip jau būna nuo mišinukų, pasa mus irgi buvo taip užkietėję viduriukai, kad greitąją kviesti prireikė, taip vaikaws klykė. tai nuo 1mėn.pradėjau duoti laisvinančios arbatos, tai slyvų, ramunėlių, kmynų, krapų padarau pati, bet visas sako reikia plikyti o ne virinti. tai dabar nenoriu prisikalbėti, bet kol kas jau 2 mėn. ramu. šiaip geriau pati arbatas daryk, nes pirktinės labai saldžios HIPP MAŽYLIs, net daktarė patarė geriau jų neduoti. o9 tokiam leliukui geriau kad kuo mažiau saldimo būtų, po to prisigers saldžios arbatėlės ir pienuko nebenorės. be to viduriukus normalizuoja bananss
amelijaž
Mielos mamytes, nezinau gal jau tokia tema ir buvo, taciau man nepavyko surasti. Taigi, norejau pasikonsultuoti su jumis del adaptuotu pieno misiniu. Savo mazaja maitinu MP, taciau deje  verysad.gif  jo neuztenka ir turiu ja primaitinti misinuku. Maitinu Milupos "aptamil 1", mazyle yra 3,5 menesiu. Problema ta, kad jai labai uzkieteje viduriukai ir niekaip nepavyksta susigaudyti ar tai nuo mano pienuko (pas mane pacia nuo gimimo yra uzkieteje viduriai), ar visdelto kaltas misinys? Gal reiketu kitoki misini isbandyti, bet tuomet koki? Kiekviena karta kaisioju pagaliuka, kad mazyle pradetu tustintis, vargsiuke kartais net verkia kaip jai sunku buna. Nezinau ka daryti, gal su gydytoju reiktu pasitarti? Patarkit mamytes, gal turejote panasios patirties.
*

Mano mažė nuo mėnesio maitinama Aptamil Soya pradžioje tikrai būdavo užkietėję viduriukai, tai ir termometrą kišdavau kad prakakotų(žinau kad negerai).Bet duodavom gerti daugiau arbatėlės, o kai pradėjo valgyti tyreles viskas susitvarkė.Pradėjau primaitinti nuo keturių mėnesių.
katytia
as kai pradejau maitinti hip misiniu tai irgi uzkietejo net ligoninej gulejom.tai ten pasake kad nuo MP viduriai neuzkieteja niekada.o tik nuo misinuku.o juos reik atsirinkti.jei vienas netiko reik kita imt.ir isvis sake normalu kad tustinasi kas 2 arba 3 paros.maniskis taip ir daro.aisku spalva pasikeite kai pasitustina bet sako kad normalu nuo misinuku:) cia reik atitaikyt kas geriausiai vaikui.pamenu as valgiau pati slyvu ir visokiu kas leidzia vidurius ir nepadedavo nei man nei vaikui:D
o kai jau visaij blogai pakisdavau klizmute. o siaip pastebejau kad kai jau labai nori kakuti tai steni steni ir vistiek pavyksta.kurgi desis visas suvirskintas maistas?juk turi iseiti:) kalti tik misinukai ...reik atrasti tinkama ir gerti daug arbatos. 4u.gif
Raseliuks
Mano sesers vaikui taip buvo. Taviškė jau pakankamai didelė košytėms. Ten neveikė niekas, vaikas tuštindavosi tik klizmų pagalba, kitos priemonės neveikė, o priežasties niekas nerado. Kurį laiką gelbėjo "Puikio" (ne "Pūkio") košės vaikučiams su užkietėjusiais viduriukais. Kurį laiką tuštindavosi pati. Po to priprato. Mišinėliai iš tiesų kietina vidurius, ypač sojos. Visi vidurius laisvinantys vaistai gali padėti, gali ir neveikti. Dar tikrai veikė importinės glicerininės žvakutės, tik ne tokios, kokias gamina pas mus vaistinėse. Deja, nežinau, kur jų gauti. Kiti dalykai - masažuoti pilvelį, paspaudant sulenktas kojytes prie pilvuko, rankomis sukamais judesiais apie bambą, kiek paspaudžiant žemyn, tik labai nenušvelninti ir nepersistengti, daryti su vaikučiu pritūpimus. Dar padėdavo termometras ir dujų vamzdelis. Prie jų priprantama, todėl reikia nepersistengti. Girdėjau, kaikam padeda žalių burokėlių sultys, bananai, slyvos, jų kompotas, avižų košelė, bet sesei ir tai nepadėjo. Bet gal kitiems padės.
Dela
Maitinu Milupos "aptamil 1", mazyle yra 3,5 menesiu. Problema ta, kad jai labai uzkieteje viduriukai ir niekaip nepavyksta susigaudyti ar tai nuo mano pienuko (pas mane pacia nuo gimimo yra uzkieteje viduriai), ar visdelto kaltas misinys?
*

g.gif na as kai duodu NAN1 tai kakoja viena karta ir taip tirstokai. o karta buvau pakeitus i Aptamil1- tai skystai ir vos ne po kiekvieno maitinimo. taigi manau itakos turi ir misinys, bet didele dalimi gali but ir paveldimumas. o is musu mamu patirties reikia duot gert vandenuko priedo

beto Aptamilas yra su skaidulom, tai jis kaip tik turetu minkstinti viduriukus. su tokiom problemom vaikuciam dar skiria Semper firmos misinukus-daugumai labai padeda
ingridukas
Kai baigiau maitinti savu pienu emiau duoti TUTELI,tai sunus irgi kentejo nuo viduriu uzkietejimo,pakeitem i APTAMIL ir viskas susitvarke.Labai dziaugiuosi!!! 4u.gif
karina***
mano suneliui 5,5.valgom APTAMIL misinuka ,bet buvau pakeitus i kita tai labai isbere veiduka ,niu tai reikes gryzti prie APTAMIL.as givenu Airijoi tai cia misinuku pasirinkimas nedidelis 3 rusis.tai nelabai dideli pasirenkima turiu verysad.gif
Uzsispirele
maniskis(3.5men) irgi nekakojo kazkur4 dienas tai pasirodziau gydytojai tai ji man pasake kad neuztenka maistelio nes ta ka jis gaudavo is manes tik budavo skirta jo augimui o sotumuj nieko, tai teko primaitint misinuku,bei nutraukiau maitinima nes nieko nebeturejau.kai ta pacia diena daviau misinuko (visa 200ml isgere) tai jau ta pati vakara sunus pakakoju ir jautes kitaip,nebuvo irzlus
mylimuke
Sveikos mamytes,
pries savaite paragavom misinuko. Pirkau Hipp Pre, valgom jo karta per diena, kitus kartus tik MP. Tik beda - nustojo tustintis. Gydytojas paskyre Duphalac,tai per 5 dienas pasitustino gal 3-4kartus, nors anksciau padarydavo i kiekviena pampersa ir gana skystai. Nezinau,ar cia nuo misinuko taip,ar tik sutapimas, juk jo valgo tik karta i diena, beto jau pries ragaujant misinuko gal kokia savaite tustinosi maziau nei iprasta. Valgiau dziovintu slyvu,tada apsividuriavo iki ausu blush2.gif Kai valgo,tai pradeda pykti,raitytis,ypac vakare, dujos gerai iseina. Nezinau,ar bandyti nauja misinuka, ar nuo ju visu viduriukai uzkieteja?
~saulyte~
As savo mazyliui papildomai ivedusi HIPP 1 misinuka,pastebejau,kad pradejo sunkiau tustintis,labai stenejo.Tad pameginau duoti APTAMIL 1.Nuo jo vaikas taip suviduriavo,kad budavo apsidirbes iki ausu.Tad grizau prie HIPP,bet jau PRE.Dabar tustinasi 4 kartus per para kosele,bet vistiek dar stena.Nezinau,gal taip turi buti,juk vaikas auga... g.gif Gydytoja i tai man nieko neatsako. schmoll.gif
mylimuke
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 05 23, 09:37)
As savo mazyliui papildomai ivedusi HIPP 1 misinuka,pastebejau,kad pradejo sunkiau tustintis,labai stenejo.Tad pameginau duoti APTAMIL 1.Nuo jo vaikas taip suviduriavo,kad budavo apsidirbes iki ausu.Tad grizau prie HIPP,bet jau PRE.Dabar tustinasi 4 kartus per para kosele,bet vistiek dar stena.Nezinau,gal taip turi buti,juk vaikas auga... g.gif Gydytoja i tai man nieko neatsako. schmoll.gif
*

Mums gydytojas paskyre Duphalax, tai tustinames kas 1-2 dienas labai skystai, taip pat visa apsikakoja iki ausu biggrin.gif Pries pora sav pradejom misinuka Hipp Pre, tai matyt nuo jo pradejo reciau tustintis, bet daro nekietai, tai gydytojas sake, kad normalu jei nuo kito maisto reciau tustinasi. Siandien daviau paragauti morku tyres Hipp, nezinau ar pajuto skoni, nes becepsedama isleido per krasta viska biggrin.gif
Dyliuke
Pabandyk duoti milumil'į 4u.gif mums buvo super thumbup.gif tustindavosi po 2-3 kartus i diena, spalva gera (kakucio), visiskai nepusdavo pilvuko ax.gif
Nerytė
maniskis irgi nuo vieno misinuko nesitustino, labai kietai, vos isstenedavo vargsas, o pakeitem misinuka ir viskas susitvarke thumbup.gif
zveriuke
mums ir nuo misinuku kietejo,tekdavo klizmuot vaika kas pora dienu,o tiko mums tik APTAMILIS
strazdanėlė...
mums kietėjo nuo Similac, po to pradėjom valgyti NAN ir viskas thumbup.gif
belosneska
4u.gif as manau ,kad reikia duoti kudikiui kuo daugiau gerti vandens ar arbatos,tuo labiau jei maitini savo pienu,todel kieteja viduriai.as ir papildomai darau koses ant HIPP2 ir nieko geria daugiau vandenuko ir kakina po 2-3kart i diena mirksiukas.gif
tytuka
Pabandykit kita misinuka, kurie turi sudety fibru, panasiu kaip motinos piene. Mes tik toki gerem ir jokiu problemu del tustinimosi neturejom. Ten pienuko sudety parasyta, kad papildomai yra fibru.
Limcamca
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 21, 14:26)
Sveikos mamytes,
pries savaite paragavom misinuko. Pirkau Hipp Pre, valgom jo karta per diena, kitus kartus tik MP. Tik beda - nustojo tustintis. Gydytojas paskyre Duphalac,tai per 5 dienas pasitustino gal 3-4kartus, nors anksciau padarydavo i kiekviena pampersa ir gana skystai. Nezinau,ar cia nuo misinuko taip,ar tik sutapimas, juk jo valgo tik karta i diena, beto jau pries ragaujant misinuko gal kokia savaite tustinosi maziau nei iprasta. Valgiau dziovintu slyvu,tada apsividuriavo iki ausu  blush2.gif  Kai valgo,tai pradeda pykti,raitytis,ypac vakare, dujos gerai iseina. Nezinau,ar bandyti nauja misinuka, ar nuo ju visu viduriukai uzkieteja?
*

O tu geriau duok pvz. Semper Bifidus mišinuką. Ir nereikės Duphalaco girdyti. Mišinuke yra gerųjų bakterijų gydančių žarnyno disbakteriozę ir pagal reikalą vidurius arba kietina arba skystina. Tokiu atveju nereikės ir papildomų bakterijų pvz. Linex arba Gefilus gerti.
Duphalac yra gerai, bet su juo yra ilgas procesas, ir yra gandų, kad organizmas pripranta prie jo. unsure.gif
eiwile
Mes isbandem ir "Similac" ir "Aptamil AR" ir "Aptamil nr 1" ir "Hipp nr 2" nuo visu kietejo viduriukai vargom kol isbandem "Hipp pre" thumbup.gif
vaivos juosta
Mišinuką gėrė nuo pusės metų. Duodavau Aptamil, tai problemų nekilo. Paskui pabandžiau šiek tiek pigesnį Milumil. doh.gif Kietėjo viduriukai labai..... Grįžom prie Aptamilio.
leksika
[I][FONT=Times][COLOR=red]
Sveikos supermamos,
gal zinote kur galima nusipirkti vilniuje hipp ha 1?gal kas vartoja humana ha1, kokie butu apie si misini atsiliepimai? g.gif
bimkutele
QUOTE(leksika @ 2008 06 14, 12:21)
[I][FONT=Times][COLOR=red]
Sveikos supermamos,
gal zinote kur galima nusipirkti vilniuje hipp ha 1?gal kas vartoja humana ha1, kokie butu apie si misini atsiliepimai? g.gif
*

Sveika.sie misineliai skirti alergiskiems vaikuciams.bent jau HIPP HA 1 labai kartus,o viduriukus laisvina SEMPER BIFIDUS,mes ji vartojame smile.gif
smelita
QUOTE(bimkutele @ 2008 06 14, 19:19)
Sveika.sie misineliai skirti alergiskiems vaikuciams.bent jau HIPP HA 1 labai kartus,o viduriukus laisvina SEMPER BIFIDUS,mes ji vartojame smile.gif
*

taip pritariu mamytei.mes ir gerem semper bifidus.viena karta i diena nes ji galima maisyti su kitu misinuku.tikrai geras dalykas.
leksika
As irgi bandziau duoti semper bifidus, tai pagerem 5 dienas ir jokiu rezultatu, gal reiketu ilgiau pagerti?kiek kartu per diena jusu vaikas tustinasi gerdamas si misini ir kiek laiko jus ji geriat, nes mum 2 menesiai o vargina viduriu uzkietejimai, net nezinau koki misini beduot, tiek visko isbandem, be to maniske labai ji atpilineja? doh.gif
ramyra
QUOTE(leksika @ 2008 06 16, 16:14)
As irgi bandziau duoti semper bifidus, tai pagerem 5 dienas ir jokiu rezultatu, gal reiketu ilgiau pagerti?kiek kartu per diena jusu vaikas tustinasi gerdamas si misini ir kiek laiko jus ji geriat, nes mum 2 menesiai o vargina viduriu uzkietejimai, net nezinau koki misini beduot, tiek visko isbandem, be to maniske labai ji atpilineja? doh.gif
*

pagal zymas apie vaikus, tai jusu mergaitei tik 1 men, nes parasyta gimimo data 2008 05 23 g.gif
Reikia laiko, kad zarnynas iprastu prie misinio. Mes pradzioje taip pat vargom, bet ilgainiui susitvarke. Misinio nekeitem, o viskas savaime praejo, dabar 4 men, tustinasi normaliai 1k i diena. Maitinu misinuku Nan 1
Ka daryt jei kieteja? Pataria duot pries maitinima virinto vandens, na jei neesat pries arbatas, galima arbateles, nes jas geria vaikas noriau. Svarbu skysciai, ypac jei oras siltas. Mes dar gerem geruju bakteriju Linex kursa. Geriausia konsultuotis su gydytoju 4u.gif
Beautiful Life
Mes geriam Aptamila, mazyle tustinasi karta per 2 paras, bet man atrodo, kad nuo jo pucia pilvuka. Dabar galvoju pakeist misinuka, is jusu atsiliepimu pabandysiu Semper Bifidus.
Eliuk@s

Mes irgi gerem semper bifidus.viena karta i diena .

Beautiful Life
Geriam dabar Bifidus karta per para, mazylei labai patinka ir tustinasi dazniau thumbup.gif
bimkutele
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 06 22, 13:11)
Geriam dabar Bifidus karta per para, mazylei labai patinka ir tustinasi dazniau  thumbup.gif
*

o mes gerem visus maitinimus ir be klizmuciu nei karto pati nepasitustino,nesenai laisvinamus pradejome vartoti ax.gif
Beautiful Life
QUOTE(bimkutele @ 2008 06 22, 19:59)
o mes gerem visus maitinimus ir be klizmuciu nei karto pati nepasitustino,nesenai laisvinamus pradejome vartoti ax.gif
*

Gal mazyle tiesiog priprato prie klizmuciu ir dabar tingi pati tustintis g.gif , bet kokiu atveju stiprybes jums drinks_cheers.gif
Divi
QUOTE(leksika @ 2008 06 16, 16:14)
*

Jūsų vaikutis panašaus amžiaus kaip ir mano. Nuo atpylinėjimo mums gydytoja skyrė Aptamil Comfort - iki tol praktiškai visą suvalgytą maistą atpylinėjęs mažiukas dabar atpila daugų daugiausiai 1 kartą per dieną drinks_cheers.gif Galit pabandyti smile.gif Bet tokiam mažiukui reikia mišinį duoti apie 2 savaites, tik tada galima spręsti, ar tinka, ar ne. Beje, ir viduriukai nuo jo visiškai nekietėja thumbup.gif
bimkutele
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 06 24, 10:40)
Gal mazyle tiesiog priprato prie klizmuciu ir dabar tingi pati tustintis  g.gif , bet kokiu atveju stiprybes jums  drinks_cheers.gif
*

aciu 4u.gif maze stenedavo iki melynumo,bet nesitustindavo jau nuo gimimo,tyrimas parode,kad per mazai geruju bakteriju,vartojam bifolac bakterijas ir jokio pagerejimo schmoll.gif
Meškinija
Sveikutės 4u.gif
Nuo 4 mėn. gėrėm Aptamilą, bet nuo jo siaubingai atpylinėjo verysad.gif , pakeitėm į Aptamil AR, bet tas buvo labai tirštas... Nepatiko vaikui, tai spjaudyt ir pykt pradėjo.. unsure.gif Be to, vis tie viduriukai... kietoki būdavo.. Kol pakakodavo, visas bordinis tapdavo.. blush2.gif Pakeičiau mišinį į Semper Bifidus ir viskas kuo puikiausiai susitvarkė thumbup.gif biggrin.gif , Šis mišinys ir skanus, ir nebrangus, ir labai gerai tirpsta thumbup.gif bigsmile.gif Dabar ryte geria Semper Bifidus, o dieną(čia pagal poreikį) ir prieš užmigdamas geria Semper Baby 2 smile.gif Tikrai gerai mišinukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
RiViJaNa
Sveikos mamytes bigsmile.gif
pasidalinsiu ir as savo patirtim ax.gif mum pradejo kietet viduriukai, pradejom ieskoti sprendimo sios problemos, tai va: kad vaikiukas pasitustintu klizmutes nedarome, o tiesiog paimame termometra, jo galiuka imerkiam i virinta saulegrazu alieju ir i tiesiaja zarna ivedame sukamaisiais judesiais, svelniai, palengva ir vaikutis pradeda tustintis, sukam tol kol iseina visas kakutis, tuo paciu iseina ir susikaupusios dujos (dabar jau to nepraktikuojam) smile.gif ir antra - pradejome gerti semper bifidus misinuka, is pradziu po nedaug - kokius 30 ml ir likusi misinuko kieki jau mums iprasto, taip vaikutis pripranta prie bifidus, nes mano maze iskart irgi spjaudavo, pabandziau ne visa porcija vien bifidus duot, tai viskas pagerejo, dabar jau visa bifidus porcija isgeriam, o kol pradejo minksciau tustintis tai kazkiek laiko praejo, dabar tustinames mazdaug 1-3 kartus per para (ivairiai taip mum gaunasi), o geriam viena porcija per diena smile.gif bukit sveiki ir aukit stiprus 4u.gif
zydringa
QUOTE(RiViJaNa @ 2008 07 10, 08:09)
Sveikos mamytes  bigsmile.gif
pasidalinsiu ir as savo patirtim ax.gif  mum pradejo kietet viduriukai, pradejom ieskoti sprendimo sios problemos, tai va: kad vaikiukas pasitustintu klizmutes nedarome, o tiesiog paimame termometra, jo galiuka imerkiam i virinta saulegrazu alieju ir i tiesiaja zarna ivedame sukamaisiais judesiais, svelniai, palengva ir vaikutis pradeda tustintis, sukam tol kol iseina visas kakutis, tuo paciu iseina ir susikaupusios dujos (dabar jau to nepraktikuojam) smile.gif ir antra - pradejome gerti semper bifidus misinuka, is pradziu po nedaug - kokius 30 ml ir likusi misinuko kieki jau mums iprasto, taip vaikutis pripranta prie bifidus, nes mano maze iskart irgi spjaudavo, pabandziau ne visa porcija vien bifidus duot, tai viskas pagerejo, dabar jau visa bifidus porcija isgeriam, o kol pradejo minksciau tustintis tai kazkiek laiko praejo, dabar tustinames mazdaug 1-3 kartus per para (ivairiai taip mum gaunasi), o geriam viena porcija per diena smile.gif bukit sveiki ir aukit stiprus  4u.gif
*

Sveikutes 4u.gif O mums gydytoja grieztai uzdraude kisti termometra ax.gif Sake kad jis tai tas pats kaip klyzmutes g.gif Mums taip pat kietedavo viduriukai, bet me s kaitaliojome misinukus kol atradom ta kuris tinka.Turbut nera misinuku , kuriu nesam isbande,dabar geriam Milumil2 ir mums jis labai tinka mirksiukas.gif
wwitalija
o mums padėjo hipp su probiotikais. kakutis tapo čiki. biggrin.gif o apie termometrus skaityti net baisu, čia tas pats kas klizma doh.gif
lili*
QUOTE(zydringa @ 2008 07 13, 09:33)
.Turbut nera misinuku , kuriu nesam isbande,dabar geriam Milumil2 ir mums jis labai tinka mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif mums irgi tiko Milumil1 iš pradži, paskui Milumil2, dabar jau ir Milumil3. Su viduriukais pradėjus gerti šį mišinėlį viskas susitvrkė, neatpylinėjo, buvo soti, netgi sakyčiau nuo jo įvedimo pradėjo išmiegoti visą naktį, tai buvo apie trečią mėnesį ax.gif
robertukas
mes gerem aptamili ir pradejo kieteti viduriai savo pieno turiu nedaug ir vaikas lieka alkanas pasiskaicius jusu reiks duot sember misinuka smile.gif ir kodel kaip paskaiciau jo duodat po kart i diena ar daugiau negalima ar damaitynat savo pienuku? g.gif smile.gif
gintute.j
QUOTE(robertukas @ 2008 08 06, 15:01)
mes gerem aptamili ir pradejo kieteti viduriai savo pieno turiu nedaug ir vaikas lieka alkanas pasiskaicius jusu reiks duot sember misinuka smile.gif ir kodel kaip paskaiciau jo duodat po kart i diena ar daugiau negalima ar damaitynat savo pienuku? g.gif  smile.gif
*

reikia duoti jo tiek, kad viduriukai susinormalizuotu. Vieniems uztenka 1 karta dienoj, kitiems reikia dazniau. pavyzdziui as savo dukryte maitindavau kai pradejo truk savo pieno po kelis kartus, nes viduriukai vistiek kieti buvo, o kai pienukas baigesi - visus maitinimus maitindavau S bifidus misiniu. kaip mums aiskino gydytojas, reikia maitinti tiek kartu siuo misinuku, kad viduriukai normalizuotusi. jei reikia - ir visus maitinimus. Jo sudetine dalis, kuri skystina vidurius yra laktuloze( prebiotikas). Pagrindine dufalako ( vaisto nuo viduriu uzkietejimo) sudetine dalis taip pat yra laktuloze. Kadangi mazoji mano nebenori gert misinuku, o viduriukai linke kieteti, tai dabar tenka vartoti dufalaka...
robertukas
o nuo kurio menesio galima duoti vaikui sember misinuko? g.gif
Papugele
QUOTE(lili78 @ 2008 07 17, 20:17)
drinks_cheers.gif mums irgi tiko Milumil1 iš pradži, paskui Milumil2, dabar jau ir Milumil3. Su viduriukais pradėjus gerti šį mišinėlį viskas susitvrkė, neatpylinėjo, buvo soti, netgi sakyčiau nuo jo įvedimo pradėjo išmiegoti visą naktį, tai buvo apie trečią mėnesį ax.gif
*

O MILUMIL3 nėra labai tirštas, bėga per paprastą soskytę? Nes maniškiui toks ritualas rytais lovytėj išgert bonkę mišinuko wub.gif
lina.pukotukas
QUOTE(robertukas @ 2008 08 07, 11:05)
o nuo kurio menesio galima duoti vaikui sember misinuko? g.gif
*

nuo 4 savaiciu senesnis, o naujesnis patobulintas nuo gimimo raso kad galima. dezutes labai panasios ir lentynose sumaisytos buna. o padeda tai tikrai gerai thumbup.gif mano vaikis vienu metu tustindavosi 1 karta i savaite, pradejom semper bifidus gerti ir viskas susitvarke. o tustindavosi taip retai nuo hemofero doh.gif
Perastra
Mums nuo absoliuciai visu misinuku kietejo viduriai, tai dabar bandom Baby semp1 kartu su Semper Bifidus. Kol kas viskas labai gerai, tustinasi karta dienoje, be dideliu stenejimu. Ziuresiu kaip bus toliau smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.