Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žemynos pagrindinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
tekumse
Ruošiuosi šį rudenį leisti dukrą į šią mokyklą. Bet neturiu apie ją jokios informacijos. Gal galetumėte padėti? Labiausiai domina atsiliepimai apie mokytojas. norisi griežtos, bet geros mokytojos.
gri36
Va va, temytė- LIUKS

Ir aš savo sūnų galvoju į pirmą klasę čia leist. Taigi jau dvi mamos atsiliepimų apie šią mokyklą (ir apie būsimų pirmokų mokytojas) laukia.

Nepatingėkit, parašykit.
Ačiū

Paiste
sveikos,
na aš baigiau Žemynos mokyklą. tai gal ką nors gaėlėčiau prisimint iš senų gerų laikų smile.gif
gri36
QUOTE(Paiste @ 2005 05 20, 15:14)
sveikos,
na aš baigiau Žemynos mokyklą. tai gal ką nors gaėlėčiau prisimint iš senų gerų laikų  smile.gif
*

Na jeigu tie seni geri laikai ne 15m. (ar daugiau) atgal, tai- galėtum ir prisimint...
...ir mums čia paporint. Kaip matai, laukiančių yra, tik pasakojančių- nelabai. mirksiukas.gif
Erszebeth
Kaip dėl šių metų - nežinau, kiek labiau teko susidurti su viena jauna mokytoja, kuri tokia nuoširdi, deda daug pastangų, bando organizuoti, bet akivaizdžiai kol kas trūksta patirties, ji nesuvaldo savo klasės (dabartinių ketvirtokų). Bet kitais metais "atsilaisvins" mūsiškė - superinė pradinukų mokytoja thumbup.gif Tad jeigu amžius "ant ribos" - pakentėkit metelius, ir turėsit idealią peadagogę. Tik va dėl vieno patarimas - tikybos geriau nesirinkti fear.gif Geriau jau etiką, o jei yra poreikis - religinį išsilavinimą įgyti kur nors "parapijoje".
JOVITA A.
Planuoju ir aš savo dukrytę leist į šią mokyklą arba į Gabijos , bet Gabijoj kiek žinau kai kurie vaikai eina į antrą pamainą g.gif
tekumse
Pradedu galvoti, kad į šią mokyklą neis nei vienas vaikas,nes niekas ja nesidomi. Mamos, būkit geros- parašykit. Gal nežinok šių metų pradinių klasių mokytojų pavardžių? Štai jos- V.Jusienė, L. Vaškelienė, E. Grybauskaitė ir N. Kozičienė. Būtų labai malonu, jei sulaukčiau atsiliepimų. To laukia tikrai labai daug mamų... biggrin.gif
Erszebeth
Niu va Grybauskaitė šiemet išleido ketvirtokus tongue.gif Apie ją pasakiau, su kitomis neteko susidurti g.gif Pati geriausia pradinukų mokytoja yra M.Antulienė, bet jos "išleistuvės" bus tik kitąmet ax.gif
Leliuka
Nežinau, kaip su pradinukais ir jų mokytojom.. Bet Žemynos m-kla + gimnazija išgyvena nepergeriausius laikus blush2.gif
Pamenu būdavo laikai, kai Žemyna imdavo 3 vieta Lietuvoje pagal abiturientų egzaminų įvertinimus, o dabar blush2.gif
Jei leisit į Žemyna, pasistenkit, kad po 8 tos klasės vaikas perbėgtų bent į Žemynos (Čiobiskio) gimnaziją, ten perkelti geriausi, buvę prieš padalijimą, Žemynos gimnazijos mokytojai wink.gif

Beje, pries tris metus baigiau Žemyną, bet sūnų užtikrintai leisiu į Gabiją mirksiukas.gif
Sviesele
Geriausia nueiti ir su mokytojomis susipazinti biggrin.gif Arba su direktoriaus pavaduotoja, sefuojancia pradinukus pakalbeti, kuo veina mokytoja nuo kitos skiriasi. Nepasikliauciau vien kitu teveliu pasakojimais - juk zmones tokie skirtingi: vienems reikia griesto mokytojo, kitiems - svelnaus ir pan. Kiek girdejau, juk ten bus ir pazintines pamokeles pradinukams birzelio pradzioj organizuojamos? Juk kartais tau mokytoja gali patikti, o vaikui ne (cia is darzelio patirties).
tekumse
As kaip tik pakliuvau į tokia situaciją, kai vaikui patinka viena mokytoja, o man kita. Ir tai atsitiko kaip tik po įžanginių pamokėlių.Manau, kad vaikas dar nesuvokia, ką jis veiks mokykloje, jam atrodo, kad tai tik žaidimas.Ir per susirinkimą išgirdome apie mokytojas iš direktorės pavaduotojos tik gerus atsiliepimus, todėl nemanau, kad savo kabinete ji pasakytų, ką nors kitaip.Vienu žodžiu, šios pamokėlės man nepadėjo apsispręsti g.gif
Sviesele
Ir per susirinkimą išgirdome apie mokytojas iš direktorės pavaduotojos tik gerus atsiliepimus, todėl nemanau, kad savo kabinete ji pasakytų, ką nors kitaip.

Aš tai išsamiau paprašiau direktorės pavaduotojos konkrečiai atsakyti į klausimus, pvz., kuri iš keturių mokytojų labiausiai tinka jautriam vaikui ar drausmės reikalaujančiam vaikui ir pan. Ir todėl atsakymuose išgirdau po vieną ar dvi pavardes (taip ir atsirinkau, kas man labiausiai tinka). Juk mokytojos visos gali būti geros, bet jų charakteriai ir priėjimas prie vaikų tikrai nebus tas pats 4u.gif Deja, nieko negaliu pasakyt konkrečiau apie Žemynos mokyklą, nes saviškę leisiu į Gabiją tongue.gif
jutyte
Pakeiteme gyvenamaja vieta. Tenka keisti ir mokykla. Blaskemes tarp dvieju mokyklu: Gabijos ir Zemynos. Nuomoniu yra visokiu. Vieni tvirtina kad Zemynoj geriau, kiti kad Gabijoje. Pasirinkome Zemyna, del to, kad ji arciau namu. O del mokytojos tai problema. Mano dukra eis i antra klase, tai bandem issiaiskinti kuri mokytoja (musiske tikrai pasiutusi mergina)yra grieztesne ir ka gi - sulaukem konkretaus atsakymo- visos geros. ))) Toks buvo pradinuku pavaduotojos atsakymas. Dabar laukiam su neramumumu rugsejo 1 d.
Mano nuomone pradinukams yra truputeli lengviau. Juos gi moko viena mokytoja. Nereikia spresti dilemos, ka aukoti matematika ar humanitarinius mokslus, daile ar muzika. Kol kas jokio profilavimo nera. Savo vaikui norisi pacios geriausios tos vieninteles, o jauciames kaip loterijoje, kokia papuls.
emiru
Iškeliu tema ax.gif
Gal yra mamyčių, kuriu vaikai šiemet šioje mokykloje pradėjo mokytis 1A klasėje 4u.gif
Ramunita
QUOTE(tekumse @ 2005 06 02, 12:22)
Pradedu galvoti, kad į šią mokyklą neis nei vienas vaikas,nes niekas ja nesidomi. Mamos, būkit geros- parašykit. Gal nežinok šių metų pradinių klasių mokytojų pavardžių? Štai jos- V.Jusienė, L. Vaškelienė, E. Grybauskaitė ir N. Kozičienė. Būtų labai malonu, jei sulaukčiau atsiliepimų. To laukia tikrai labai daug mamų...  biggrin.gif
*

V. Jusiene! pats nuostabiausias zmogus!!!ji buvo ir mano, ir mano brolio pradiniu klasiu mokytoja! ji tikrai labai sauni thumbup.gif
mexica
Mano dukra siais metais baige Zemynos pagrindine wink.gif
Na ka galiu pasakyti g.gif Mokytoja geriausia buvo Lina Cepaitiene thumbup.gif thumbup.gif
Dekui jai labai :hi:Visada labai maloni ir geranoriska,padedanti ir griezta kai reikia wink.gif Jei pergyvenate del paruosimo - mano dukra po zemynos be jokiu papildomu mokslu istojo i liceju. Geriausios mokytojos (ne pradinuku) Tai chemike Pilipaviciene (chemija), Ruta Jankauskiene ( liet.k. ) ir Dalia Cepuriene (mat.) thumbup.gif Saunesnes mokytojas vargu ar galima rasti mirksiukas.gif Anglu kalbos mokytoja Ruta Kuiziniene kiek zinau taip pat gera (maniskei ne ji deste ) o gaila,jog alekniene isejo i gimnazija verysad.gif Tiesa prastoki fizikos ir istorijos mokytojai doh.gif Bet papildomai mokantis tikriausiai galima is bedos ismokti gerai ax.gif
Gabyte M-T
Mano dukra lanko Žemynos pagr. mokyklos 3 klasę, ir mokykla ir mokytoja esame patenkinti. Vienas iš didžiausių mokyklos privalumų yra tas, kad čia nėra antros pamainos. thumbup.gif Svarbu ir tai, kad mokykla nepergrūsta ir nėra nežmoniškų rinkliavų iš tėvų, mokytojai tikrai kompetetingi (mokytojų kaita nedidelė)

Aš labai stebiuosi, kad Gabijos Gimnazijoje jau trečiokai eina į antrą pamainą - tai kenkia vaiko ir sveikatai ir mokslams ir beabejo laisvalaikio veiklai. Manau, kad mokyklos administracija persistengė, darydama biznį iš vaikų.

Ramunita
QUOTE(Gabyte M-T @ 2005 09 17, 12:06)
Mano dukra lanko Žemynos pagr. mokyklos 3  klasę, ir mokykla ir mokytoja esame patenkinti. Vienas iš didžiausių mokyklos privalumų yra tas, kad čia nėra antros pamainos. thumbup.gif  Svarbu ir tai, kad mokykla nepergrūsta ir nėra nežmoniškų rinkliavų iš tėvų, mokytojai tikrai kompetetingi (mokytojų kaita nedidelė)

Aš labai stebiuosi, kad Gabijos Gimnazijoje jau trečiokai eina į antrą pamainą - tai kenkia vaiko ir sveikatai ir mokslams ir beabejo laisvalaikio veiklai. Manau, kad mokyklos administracija persistengė, darydama biznį iš vaikų.
*

taip yra del to,kad Zemynos pagrindine m-kla ir gimnazija yra atskiruose pastatuse
Atra
QUOTE(Gabyte M-T @ 2005 09 17, 12:06)
Mano dukra lanko Žemynos pagr. mokyklos 3  klasę, ir mokykla ir mokytoja esame patenkinti. Vienas iš didžiausių mokyklos privalumų yra tas, kad čia nėra antros pamainos. thumbup.gif  Svarbu ir tai, kad mokykla nepergrūsta ir nėra nežmoniškų rinkliavų iš tėvų, mokytojai tikrai kompetetingi (mokytojų kaita nedidelė)

*

net tik trečiokai, bet ir antrokai į antrą pamainą žygiuoja, va todėl aš savajį šiais metais pervedžiau į žemyną... ir dar dėl anglų kalbos 4u.gif
meksika
Sveiki,

gal kas nuo rudens keliaus i Zemynos pagrindine- butu malonu susipazinti ax.gif
Gal ir apie mokytojas nuomoniu butu?
Airida
Tik primink, kokiame mieste nori į tą Žemynos mokyklą vesti?
meksika
QUOTE(Airida @ 2006 02 11, 22:17)
Tik primink, kokiame mieste nori į tą Žemynos mokyklą vesti?
*

Papildyta:
Vilniuje, nezinojau kad ir kituose miestuose tokiu pavadinimu mokyklu yra rolleyes.gif
Erszebeth
Baltai pavydžiu tiems, kam šiemet atsiteks mūsų mokytoja Marija wub.gif Dar keli mėnesiai - ir mes su ja atsisveikinsime verysad.gif
meksika
O kokia mokytojos Marijos pavarde- gal Antuliene?
Erszebeth
QUOTE(meksika @ 2006 02 12, 14:32)
O kokia mokytojos Marijos pavarde- gal Antuliene?
*

Taip wub.gif Geriausia Mokytoja, kokią teko sutikti - pati tokios nei vienos neturėjau. Labai gaila, kad mano dukra jau "išleidžiamojoje klasėje". Ji iš tų mokytojų, pas kurias jų buvę pradinukai būriais nepamiršta apsilankyti, net jau tapę gimnazistais smile.gif
Miledi.N
QUOTE(meksika @ 2006 02 12, 09:14)
Papildyta:
Vilniuje, nezinojau kad ir kituose miestuose tokiu pavadinimu mokyklu yra rolleyes.gif
*

Kokiam rajone???
Fikuselis
Pašilaičiuose.Mano mergytė čia eina į antrą klasę.
elipsė
QUOTE(Erszebeth @ 2006 02 12, 17:18)
Taip  wub.gif Geriausia Mokytoja, kokią teko sutikti - pati tokios nei vienos neturėjau. Labai gaila, kad mano dukra jau "išleidžiamojoje klasėje". Ji iš tų mokytojų, pas kurias jų buvę pradinukai būriais nepamiršta apsilankyti, net jau tapę gimnazistais  smile.gif
*

Jei jau jusu mergyte "išleidžiamojoje klasėje" ,tai kaip suprantu toliau į penktą klasę.Ar irgi pasiliksite Žemynos pagrindinėje? Nes mes planuojame taip pat tik truksta informacijos nes ateisim iš kitos pradinukų m-klos. g.gif
elipsė
Planuojame į penktą klasę eiti į Žemynos pagrindinę m-klą.Kas taip pat apsisprendė , parašykit kodėl nusprendėte. O po 10 klasės skaitysis gimnazija ir bus baigta kaip gimnazija? g.gif
Ir Guste
Galvojame apie šią mokyklą, tik dar neprisiruošėme apsilankyti ir užsirašyti 4u.gif O jūs jau užsirašę?
Kol kas rinkau daug daug gandų ir objektyvesnės informacijos smile.gif Gal žinote, kokia naujokų priėmimo tvarka, kurios geresnės klasių vadovės penktokams? wub.gif
elipsė
QUOTE(Ir Guste @ 2006 02 23, 20:56)
Galvojame apie šią mokyklą, tik dar neprisiruošėme apsilankyti ir užsirašyti  4u.gif O jūs jau užsirašę?
Kol kas rinkau daug daug gandų ir objektyvesnės informacijos  smile.gif Gal žinote, kokia naujokų priėmimo tvarka, kurios geresnės klasių vadovės penktokams?  wub.gif
*

Tai kad ir aš bandau rinkti informaciją.Kolkas nebuvome ir mes. O kaip suprasti kad pagrindine mokykla? Ką baigtų vaikas šioje mokykloje?
DuruRankena
Na zemynos gimnazija turi du pastatus viename nuo 1 iki 8.o kitame nuo 1 iki 4 (9-12). blink.gif mokytojai visai ir nieko bet vaikai tai ziaurus.
Ramunita
QUOTE(DuruRankena @ 2006 03 02, 22:12)
Na zemynos gimnazija turi du pastatus viename nuo 1 iki 8.o kitame nuo 1 iki 4  (9-12). blink.gif mokytojai visai ir nieko bet vaikai tai ziaurus.
*

vaikai ziaurus visur...
elipsė
QUOTE(Ir Guste @ 2006 02 23, 20:56)
Galvojame apie šią mokyklą, tik dar neprisiruošėme apsilankyti ir užsirašyti  4u.gif O jūs jau užsirašę?
Kol kas rinkau daug daug gandų ir objektyvesnės informacijos  smile.gif Gal žinote, kokia naujokų priėmimo tvarka, kurios geresnės klasių vadovės penktokams?  wub.gif
*

Na jau užsirašėme į Žemynos pagrindinę.Priėmė maloniai , priėmimo tvarka tokia pati lyg eitum į pirmą klasę.Padavei pareiškimą , jei žinai gali pretenduoti pas pasirinktą mokytoją ir tiek. O kur tų vaikų žiaurių nėra , jų visur pasitaiko.Ir mano laikais jų pakako , o tokių pasirinkimų nebuvo pas kurią mokytoją.Užrašė mama , o mokykla paskirstė.
Aplamai aš manau , kad viskas visų pirma priklauso nuo vaiko.Kaip jis sugeba save pateikti , ar drąsus ir pan.,tokį ir priims senbuviai.
Aš irgi buvau naujokė , niekam neleidau užlipti ant galvos , tai prigijau greitai.Nes taip jau yra kad vaikai tokius atsirenka. bigsmile.gif
Ir Guste
Nuėjom į šią mokyklą, užsirašėm, bet... kas iš to? verysad.gif Pagal gyvenamąją vietą svarbu, jei liks vietos, tada gal... Sakau, stojamuosius darykit - atsiduso tik direktorė, sako, negalim...
Vat gimnazija Žemynos mums jau priklauso pagal gyvenamą vietą, o Žemynos pagrindinė nepriklauso. Nesąmonė. blink.gif
Erszebeth
QUOTE(Ir Guste @ 2006 04 09, 10:54)
Nuėjom į šią mokyklą, užsirašėm, bet... kas iš to? verysad.gif Pagal gyvenamąją vietą svarbu, jei liks vietos, tada gal... Sakau, stojamuosius darykit - atsiduso tik direktorė, sako, negalim...
Vat gimnazija Žemynos mums jau priklauso pagal gyvenamą vietą, o Žemynos pagrindinė nepriklauso. Nesąmonė. blink.gif
*

Tai gal mūsų merginos tame pačiame kieme žaidžia? lotuliukas.gif Mums irgi ta pati situacija - gimnazija kieme, o pagrindinė - kitame mikrorajone, už poros stotelių. Bet kaip užsirašė į ją nuo pirmos klasės, taip ir eina, ir į penktą ten pat planuojam. O vietų gali ir atsilaisvint, nes paprastai dalis "Žemyniečių" po pradinės pereina į "Gabiją", kiti, kiek žinau, planavo į Žvėryną g.gif
Ir Guste
Na, bent jau dviračiais važinėdamos gali susitikti ax.gif biggrin.gif
Jūs labai laiku dar užsirašėte į tą mokyklą, nes buvo politinės "paliaubos", leista mokytis kur nori. O dabar vėl dundukai valdžią paėmė, prastos mokyklos nesurenka vaikų, tai ėmėsi kitokių būdų.
Dabar jau bambėsiu, sorry... Sodros knygelės panaikintos, kad prasti darbuotojai galėtų geresnį cv susidaryti, o kada nori iš darbo neperspėję išeiti, mokyklos į dundukus orientuotos, stojamųjų daryt negalima blush2.gif O ką kitiems daryti??? Ieškosim spragų 4u.gif , o tuo pačiu užsirašinėsim į kiekvieną kiek padoresnę mokyklą unsure.gif
Ir Guste
Užsirašėme į Ž. Augusto mokyklą. Tiesą sakant, palengvėjo. Pasikalbėjau su direktorium, prisistačiau kaip "stresuojanti mamytė" blush2.gif Bent jau direktorius protingas žmogus, nieko per daug nežada, pasako pliusus ir minusus - atrodo, bus galima dirbti, dar žiūrint kokie mokytojai paklius.
elipsė
O lankanciu vaiku teveliai naujienu neturi ? biggrin.gif
Bite_Maja
Įdomu, ar tie penktokai jau mokosi Žemynos mokykloje? Kokie pastebėjimai ateinačioms 'kartoms" ? mirksiukas.gif
Aumiga
Aš irgi vis dar "mėtausi" - dukrytė rugsėjį keliaus į mokyklą, tik nežinau - Žemynoje į pradinę klasę ar į Medeinos pradinę doh.gif Trūksta info, vis norisi, kad itk geriau būtų g.gif , o nuo kada reikia užsirašyti?
*Varlė*
Mums į mokyklą tik kitais metais, bet dabar suku galvą kur leisti vaiką. Ar į Gabijos gimnaziją (nereiks pereiti gatvės), ar į Žemynos pagrindinę.
agni77
Labutis,
Norėjau paklausti gal žinote, o kaip su prailginta sioje mokykloje ir ar antru pamainu nera? Kiek girdejau Gabijos mokykloje iki siol antra pamaina buvo.
*Varlė*
QUOTE(agni77 @ 2007 01 23, 18:38)
Labutis,
Norėjau paklausti gal žinote, o kaip su prailginta sioje mokykloje ir ar antru pamainu nera? Kiek girdejau Gabijos mokykloje iki siol antra pamaina buvo.
*

Gabijoj ir dabar yra antra pamaina. Matau, kaip vaikai po pietų eina. Įvairių klasių doh.gif
susivėlusi
QUOTE(pupa @ 2007 01 26, 10:18)
Gabijoj ir dabar yra antra pamaina. Matau, kaip vaikai po pietų eina. Įvairių klasių  doh.gif
*

Gabiją žada padalinti į dvi dalis, kaip ir Žemyną, kad būtų pagrindinė mokykla (kartu su pradine) Puškino mokyklos patalpose ir gimnazija dabartinėse patalpose. Tada išsispręs ir antros pamainos problema. Tik kada pasidalins, tai neaišku g.gif Vieni sako, kad šiemet, kiti - kad dar po kelių metų... unsure.gif
agni77
Gabijos mokykloje nuo antros klases i antra pamaina eina blink.gif (kaimynu mergaite mokosi), o kaip su Zemynos mokykla g.gif
Pupsas
Mane irgi domina 4u.gif
Swallowtail
Dukra nuo rudens į 1-ąją klasę žygiuos. Skambinausi į Gabijos mokyklą, tai 2 ir 3 klasės antroj pamainoj. O apie tą gimnazijos atskyrimą man pasakė, kad dar tikrai kol kas nieko neplanuoja perkelinėti, t.y. dar keletą metelių visi vienoj mokykloj grūsis.
Atra
QUOTE(Fikuselis @ 2006 02 19, 20:35)
Pašilaičiuose.Mano mergytė čia eina į antrą klasę.
*

o į kurią klasę?a,b ar c?maniškis į a 4u.gif
sagaa
QUOTE(Aumiga @ 2007 01 15, 09:27)
Aš irgi vis dar "mėtausi" - dukrytė rugsėjį keliaus į mokyklą, tik nežinau - Žemynoje į pradinę klasę ar į Medeinos pradinę  doh.gif  Trūksta info, vis norisi, kad itk geriau būtų g.gif , o nuo kada reikia užsirašyti?
*

mes pasirinkom Medeinos, nes mažesnis vaikų amžiaus skirtumas-mažiau trinties smile.gif, šiaip valgykloje nelabai mano vaikas valgė, tai nežinau kaip dėl maisto (jam visur neskanu išskyrus namus smile.gif ) ir gaila, bet šiais metais baigiame ją, mokytoja labai puiki thumbup.gif , jei kas paklius pas ją rudenį, manau nesigailės, kad atvedė į šią mokyklą, mokyklos direktoriaus vaikas pas ją taip pat mokosi..., bet va dabar turim didelę problemą kur toliau- į kurią mokyklą, ar į Žemynos ar į Gabijos (nors Gabijos blogai, kad dvi pamainos) tai jau manau atkrenta, lieka Žemynos, o gal iš vis kur nors į kitą doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.