Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žemynos pagrindinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
LINUTUKĖ
O MAN TEN NEPATIKO
mamusiuka
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 02 03, 19:59)
O MAN TEN NEPATIKO
*

Nepatiko kur mirksiukas.gif Žemynos mokykloj?
ogarock
Geriausios mokytojos yra Pilipavičienė first.gif , V. Šalomskienė (matematika) second.gif .
Del istorijos mokytoju nesutinku, R. Užubalis third.gif labai gerai viską išdėsto. O fizikos mokytojos silpnokos. Kitoms mokytojoms priekaistu neturiu.
onyx
baigiau as ta zemyna pries 3 metus. ir mokiausi is pradziu pagrindineje, o paskui iskeliavome i gimnazija. zinokit, kiek ziniu truksta pagr mokykloje, tiek prides gimnazijoje, superiniai mokytojai:anglu Ramanauskiene, matematikos: praktiskai visos liux ir Danileviciene, ir Alescikaite, ir Ciziene, fizike Miliauskiene ir tt. zinokit baigiau thumbup.gif zemiausias ivertinimas buvo 72 procentai valstybinio, aisku, pasamdziau korepetitorius, bet visose mokyklose, net licejuje samdyt reikia.

Zemyna daugiau remiasi mokytoju ir mokiniu bendravimu ir bendradarbiavimu, o Gabijoje tikra diktatura, mokinys ten visai neisklausome. Jei vaikas jautrus, jo nervai Gabijoje bus visai sugadinti, mano dauguma draugu baige gabija. egzaminus laikem panasiai, bet zemyna mus isleido su aukstesniais semestru pazymiais.
Alvydė
keliu temą į viršų. Gal kas parašys atsiliepimų apie pradines klases. galvoju dukrą leisti kitais metais. Gal bus mamyčių bendraminčių? g.gif
Pūkelis
QUOTE(Alvydė @ 2007 09 05, 13:58)
keliu temą į viršų. Gal kas parašys atsiliepimų apie pradines klases. galvoju dukrą leisti kitais metais. Gal bus mamyčių bendraminčių?  g.gif
*

Norėčiau ir aš daugiau atsiliepimų apie pradinukų mokytojas.
Alvydė
QUOTE(Pūkelis @ 2007 09 05, 14:20)
Norėčiau ir aš daugiau atsiliepimų apie pradinukų mokytojas.
*

Laukiam bigsmile.gif
Alvydė
mamytės, atsiliepkit.
Alvydė
vis dar laukiam bigsmile.gif
karolyt*
Mano dukra dabar vaiksto i zemyna.Ji nuo pat pirmos klases thumbup.gif
O dabar 7-oke yra. 4u.gif
Labai daug draugu ten susirado. thumbup.gif
O aukletoja jos Ruta Jankauskiene(liet.) wub.gif
Pupsas
Penktoku ir vyresneliu mamytes, kuriems pagrindine mokykla nepriklauso pagal gyv.vieta pasidalinkit patirtim blush2.gif 4u.gif
Ar yra sansu pakliut i Zemynos pagrindine?
Is anksto dekinga 4u.gif
Erszebeth
QUOTE(Pupsas @ 2007 10 05, 15:51)
Penktoku ir vyresneliu mamytes, kuriems pagrindine mokykla nepriklauso pagal gyv.vieta pasidalinkit patirtim blush2.gif  4u.gif
Ar yra sansu pakliut i Zemynos pagrindine?
Is anksto dekinga 4u.gif
*

Taip, yra smile.gif Tiek į penktą, tiek į šeštą klasę buvo priimta naujų vaikų, kuriems mokykla pagal gyvenamąją vietą nepriklauso. Maniškei taip pat nepriklauso, bet ji ją lanko nuo pirmos klasės 4u.gif
JOVITA A.
QUOTE(Erszebeth @ 2007 10 05, 14:56)
Taip, yra  smile.gif Tiek į penktą, tiek į šeštą klasę buvo priimta naujų vaikų, kuriems mokykla pagal gyvenamąją vietą nepriklauso. Maniškei taip pat nepriklauso, bet ji ją lanko nuo pirmos klasės  4u.gif
*

Mūsų patirtis kita unsure.gif , baigė maniškė Medeinos pagrindinę ir visa klasė užsirašė ir pakliuvo į Žemynos pagrindinę , o mes ne , rajonas tai tas , tačiau mūsų namui jau nepriklauso į tą mokyklą ( ten kažkaip gal poriniais ir neporiniais suskirstyta ) Mano patarimas tik toks - kuo anksčiau nunešti pareiškimą į mokyklą .
Pupsas
Aciu labai mamytes uz patarimus 4u.gif Bandysiu kita savaite eit uzsirasyt ax.gif .
Alvydė
O Žemynios pradinės kalsės toje pačioje mokykloje su pagrindine? AR ten pradinė? GAl atsirastų ketvirtokų mamų, kurios papasakotų kas ir kaip. ax.gif
MamuleXL
Sveikos mamytės,
ar negirdėjote šioje mokykloje apie šokių būrelį (disco) vadovė R. Guobienė?
Gal lanko koks vaikutis? ax.gif Būtų malonu susipažinti su kokia mamyte. Mat mes su dukra rytoj į šią mokyklą iš Pilaitės vid. gal kas žinote kiek užtruktų kelionė su persėdimu? Laukiu atsiliepimų smile.gif
Fikuselis
[quote=Alvydė,2007 11 07, 09:41]
O Žemynios pradinės kalsės toje pačioje mokykloje su pagrindine? AR ten pradinė? GAl atsirastų ketvirtokų mamų, kurios papasakotų kas ir kaip. ax.gif
*

[/quote

Mano dukra čia ketvirtokė,pradinukai įsikūrę pirmame aukšte,turi atskiras rūbinėles,ten palieka paltus,fizinio lavinimo aprangą.Tvarka gera,mokymas irgi.Jei jūsų vaikas bus pirmokas,tik nerašykite pas mokytoją Pilkauskienę,mes jau baigiam kančias,bet kitiems nelinkėčiau... verysad.gif
Alvydė
[quote=Fikuselis,2007 12 04, 16:23]
[quote=Alvydė,2007 11 07, 09:41]
*

[/quote

Mano dukra čia ketvirtokė,pradinukai įsikūrę pirmame aukšte,turi atskiras rūbinėles,ten palieka paltus,fizinio lavinimo aprangą.Tvarka gera,mokymas irgi.Jei jūsų vaikas bus pirmokas,tik nerašykite pas mokytoją Pilkauskienę,mes jau baigiam kančias,bet kitiems nelinkėčiau... verysad.gif
*

[/quote]
O pas kokią mokytoją rekomenduotum? kiek yra klasių?
Pupsas
QUOTE(Fikuselis @ 2007 12 04, 15:23)
[Mano dukra čia ketvirtokė,pradinukai įsikūrę pirmame aukšte,turi atskiras rūbinėles,ten palieka paltus,fizinio lavinimo aprangą.Tvarka gera,mokymas irgi.Jei jūsų vaikas bus pirmokas,tik nerašykite pas mokytoją Pilkauskienę,mes jau baigiam kančias,bet kitiems nelinkėčiau... verysad.gif
*

O jusu dukra eis i 5 klase taip pat Zemynoje? Gal turite kokios informacijos apie busimu 5-oku mokytojas? Jei mus priims (nes tik prasyma kol kas prieme), tai bus labai puiku, jei turesiu kokios info apie mokytojas, pas kuria bandyt pretenduot 4u.gif
Fikuselis
Šiaip kaip tik užvakar buvo bendras ketvirtokų tėvų susirinkimas apie mokyklos planus,pasiekimus irt.t.,pavasariop bus kitas,kur ir supažindins su būsimais mokytojais-dabar apie juos negaliu nieko pasakyt.
Dabar yra trys ketvirtos klasės-kiek bus vėl pirmokėlių,nežinia,bet manau,kad irgi ne daugiau.Dukra sako,kad gera 4a klasės mokytoja-bet pavardės dabar negaliu pasakyt,vardas Vida.
ejeva
QUOTE(Fikuselis @ 2007 12 05, 21:33)
Dukra sako,kad gera 4a klasės mokytoja-bet pavardės dabar negaliu pasakyt,vardas Vida.
*

4a klasės mokytoja Gražina. mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif mokytoja.
Atra
Šiaip kaip tik užvakar buvo bendras ketvirtokų tėvų susirinkimas apie mokyklos planus,pasiekimus irt.t.,pavasariop bus kitas,kur ir supažindins su būsimais mokytojais-dabar apie juos negaliu nieko pasakyt.
Dabar yra trys ketvirtos klasės-kiek bus vėl pirmokėlių,nežinia,bet manau,kad irgi ne daugiau.Dukra sako,kad gera 4a klasės mokytoja-bet pavardės dabar negaliu pasakyt,vardas Vida.
*

Vardas Gražina, o pavardė Kabailienė 4u.gif

Labai gera mokytoja tikrai ax.gif

Smalsu o kas blogai su ta Pilkauskiene?
Fikuselis
Na ką aš galiu pasakyti apie tą Pilkauskienę... verysad.gif Iš profesinės pusės jai priekaištų neturiu-dirba gerai,skatina ypatingai skaityti,na žodžiu lyg ir gerai,renginius organizuoja ir visa kita.Bet jos elgesys su vaikais... doh.gif Dukra buvo pirmokė,taigi dar tikrai žiopla,ir neišsprendė uždavinio,atidavė sąsiuvinį be sprendimo,tai grąžindama sąsiuvinį vietoj to,kad paaiškintų,pastatė ją į kampą verysad.gif Kaip verkė mano mergaitė namie...Dabar jau jie visi užsigrūdinę,ir į tuos rėkimus,išvadinimus durniais,žiopliais ir pan. nebekreipia dėmesio.Neseniai jos draugę pavadino dvokelena-tai jos mama paskambino direktorei,matyt pasikalbėjo,šiek tiek aprimusi,tačiau tikrai jokios šilumos,meilės vaikams ji neparodo,manau,kad ir nejaučia.Per susirinkimą viskas tik blogai,blogai,blogai....Gal pora vaikų išėjo iš klasės,manau dėl jos grynai.
Upokšnis
Sakyk, o kada užrašyti pirmoką g.gif Kažin, ar priims prašymą dabar, ar teks laukti pavasario g.gif
Fikuselis
Negaliu pasakyti dėl prašymų,šiaip mes irgi gyvename ne šios mokyklos teritorijoje,prašymą prieš 4 metus rašėm man regis balandžio mėn.Pasiskambint į raštinę reikia ir paklaust,direktorė labai labai miela,šauni moteris.
Atra
Fikusėli, tai čia gal ta 4 b klasė?
Fikuselis
Taip,kalbu apie 4b,o teko kažką girdėti?
Alvydė
QUOTE(Upokšnis @ 2007 12 12, 20:16)
Sakyk, o kada užrašyti pirmoką  g.gif Kažin, ar priims prašymą dabar, ar teks laukti pavasario  g.gif
*

Kiek teko domėtis, tai nuo sausio pradžios pradeda priimti prašymus.
Ačiū Fikusėliui už išsakytą nuomonę. 4u.gif
Atra
QUOTE(Fikuselis @ 2007 12 13, 11:29)
Taip,kalbu apie 4b,o teko kažką girdėti?
*

ai sūnus pasakojo, kaip mokytoja rėkauja...dar iš 4b į 4a šiais metai mergaitę viena perrėjo..
Pūkelis
Sveikos mamytės,

O gal kas pažįsta pradinukų mokytoją Violeta Jakūbonienė? Kokia būtų jūsų nuomonė?
Pupsas
*

Mano dukra, jei priimtu i sia mokykla, bus 5-oke. Tai gal bus klasiokes su jusiske 4u.gif

Oficialiai prasymus sake priimines nuo 2008-03-01.
Fikuselis
Tai manoji bus penktoj b klasėj,pas juos dabar 22 vaikai-15 vaikinų ir 7 mergytės,tai dar viena tikrai ne pro šalį... biggrin.gif
Alvydė
Iš tikrųjų pareiškimus riims nuo kovo 3d.(pirmadienis). Aplankiau šią mokyklą- įspūdis visai neblogas. Tvarkinga mokykla, kalsės erdvios ir tvarkingos. Gal dar kas parašytų apie ketvirtokų mokytojas, kurią rekomenduotumėte. Bus trys pirmos klasės. Apie mokytoją Pilkauskienę jau rašė mamytė, o daugiau? g.gif
jutyte
mano dukra mokesi pas Violeta. Labai sauni mokytoja. Dabartiniai 5 ir dabar mielai ja lanko,sveikina su visomis sventemis. Trumpai: griezta, labai tvarkinga ir reikalaujanti tvarkos is vaiku, randanti kelia i kiekvieno vaiko sirdi, pareiginga, jautri.
mzija
Sveikutes mamytes!
Mano dukryte jau pirmoke, sioje mokykloje lanko 1a klase pas mokytoja Rasa Zabelskiene. Mokytoja labai sauni, maloni, vaikai ja labai myli. Dirba su vaikais ir praiilgintoje grupeje. Kol kas skundu neturiu. thumbup.gif

Upokšnis
Man irgi aktualu kokie atsiliepimai apie būsimų pirmokų mokytojas ax.gif Planuojam leisti į šią mokyklą, tai norisi daugiau informacijos
*milky*
Sveikos mamos, reikia patarimo smile.gif

Šį rudenį planuoju vesti sūnų į pirmą klasę .
Gal kas galite parekomenduoti gerą pradinių klasių mokytoją Vilniaus Žemynos pagrindinėje mokykloje ?
Būčiau labai dėkinga .
Lokiene
Patarčiau riktis Gražiną Kabailienę
Alvydė
QUOTE(Lokiene @ 2008 03 06, 21:03)
Patarčiau riktis Gražiną Kabailienę
*

kalbejau siandien su sita mokytoja- paliko labai gera ispudi.
nidana
QUOTE(Pūkelis @ 2007 12 14, 15:18)
Sveikos mamytės,

O gal kas pažįsta pradinukų mokytoją Violeta Jakūbonienė? Kokia būtų jūsų nuomonė?
*

Taip pažįstam, tiksliau pažinojom, žinote ir prisiminimai labai dviprasmiški. Tiesiog nenorėčiau labai visko pasakoti, kad neišgąsdinti. tai mokytoja,kuri turi klasėje savo simpatijas ir antipatijas, skirstanti vaikus į tokius ir kitokius. Be galo nuobodi per susirinkimus, susirinkimas trunka apie 3 val. Didelė pedantė iki negalėjimo. Kol pripratome prie jos tvarkos-visi šeimoje išėjome iš proto. reikalavimai tvarkos atžvilgiu nerealūs. Labai egocentriška asmenybė, didelė fantazuotoja, tiesiog artistė. Susirinkimus pradėdavo poezija ir t.t. Gal ir gerai bet kartais žinote jau...Tie kurie gerai mokėsi buvo liaupsinami pusę susirinkimo. Mano vaika snesimokė blogai, bet kažkaip mes su ja nesukontaktavome, nes rėždavome ką galvojam o tai kartais negerai. Tai nežiūrėdavo į mūsų pusę. Šiaip aš nesu tas žmogus kuris gyvenime rodo šou, o ji tokia (šiaip veda dramos būrelį). Kitų nuomonės ji neklausydavo, nes vienintelė tiesa buvo jos. Aš jos nerekomenduoju, pliusas tai kad vaikui išugdė atsakomybės jausmą, bet jeigu pats pastangų neįdėsi tai manau ir mokytojai nepadės. Šiaip kaip čia kažkas rašė kad rasdavo kelią į kiekvieno širdį, tai labai abejoju. Ji rasdavo kelią į tų širdis, kurie jai patikdavo ir kurie jai lįsdavo į gerą vietą, o mes tokie nebuvome, todėl ir nebuvo tos simpatijos. dariau tai ką reikėjo daryti, per daug jai "ant akių nesirodžiau", nes tiesiog nepatiko jos bendravimo metodai su vaikais. tai tiek. Spręskite patys.
goya
Kiek žinau birželio mėn. 3-5 dienomis mokykloje bus atvirų durų diena. smile.gif
Gal būt reikės nueit, su mokytojom susipažint, pažiūrėt kas, kaip, kur...... smile.gif
Fikuselis
Taip,kasmet būna ta pirmokėlių susipažinimo mokyklėlė,būtinai nueikit,susitiksite su būsimom mokytojom ir susidarysite savo nuomonę.Dėl tvarkos,pačios mokyklos tai tikrai prižiūrima ir skiriama tam lėšų,o mokytojai tai žinoma kaip ir visur yra visokių...
goya
QUOTE(Fikuselis @ 2008 04 01, 16:29)
Taip,kasmet būna ta pirmokėlių susipažinimo mokyklėlė,būtinai nueikit,susitiksite su būsimom mokytojom ir susidarysite savo nuomonę.Dėl tvarkos,pačios mokyklos tai tikrai prižiūrima ir skiriama tam lėšų,o mokytojai tai žinoma kaip ir visur yra visokių...
*

Ačiū už nuomonę 4u.gif Tikrai nueisim susipažint, pasižiūrėt.......... smile.gif
Pūkelis
QUOTE(nidana @ 2008 03 27, 17:13)
Taip pažįstam, tiksliau pažinojom, žinote ir prisiminimai labai dviprasmiški. Tiesiog nenorėčiau labai visko pasakoti, kad neišgąsdinti. tai mokytoja,kuri turi klasėje savo simpatijas ir antipatijas, skirstanti vaikus  į tokius ir kitokius. Be galo nuobodi per susirinkimus, susirinkimas trunka apie 3 val. Didelė pedantė iki negalėjimo. Kol pripratome prie jos tvarkos-visi šeimoje išėjome iš proto. reikalavimai tvarkos atžvilgiu nerealūs. Labai egocentriška asmenybė, didelė fantazuotoja, tiesiog artistė. Susirinkimus pradėdavo poezija ir t.t. Gal ir gerai bet kartais žinote jau...Tie kurie gerai mokėsi buvo liaupsinami pusę susirinkimo. Mano vaika snesimokė blogai, bet kažkaip mes su ja nesukontaktavome, nes rėždavome ką galvojam o tai kartais negerai. Tai nežiūrėdavo į mūsų pusę. Šiaip aš nesu tas žmogus kuris gyvenime rodo šou, o ji tokia (šiaip veda dramos būrelį). Kitų nuomonės ji neklausydavo, nes vienintelė tiesa buvo jos. Aš jos nerekomenduoju, pliusas tai kad vaikui išugdė atsakomybės jausmą, bet jeigu pats pastangų neįdėsi tai manau ir mokytojai nepadės. Šiaip kaip čia kažkas rašė kad rasdavo kelią į kiekvieno širdį, tai labai abejoju. Ji rasdavo kelią į tų širdis, kurie jai patikdavo ir kurie jai lįsdavo į gerą vietą, o mes tokie nebuvome, todėl ir nebuvo tos simpatijos. dariau tai ką reikėjo daryti, per daug jai "ant akių nesirodžiau", nes tiesiog nepatiko jos bendravimo metodai su vaikais. tai tiek. Spręskite patys.
*

Dėkoju už Jūsų nuomonę, manau tikrai tiesą parašėte. 4u.gif
goya
Kylam į viršų 4u.gif
Mes jau turim pažymą iš poliklinikos, greitu laiku eisim rašyti pareiškimo ir susipažinti su mokykla smile.gif . Vaikas nekantrauja jau...... thumbup.gif
Pupsas
Siandien jau iskabinti sarasai priimtuju ir ne i pirmas ir penktas klases.
Mes patekom thumbup.gif . Kazi kaip dabar "teisingai" pasirinkt mokytoja g.gif

Gal kas ka zinot apie busimus penktokus, mokytojas?
Buciau labai dekinga 4u.gif
goya
Taip, sąrašai yra, bet pirmokėlių tikrai nemažai.... priimtų ir nepriimtų g.gif
Tik kažkaip keista, labai jau trumpas sutarčių pasirašymo laikas, tik iki liepos mėn. 5d., o jei tuo metu atostogauji g.gif ........
Pas kurią mokytoją mokysis pirmokėliai žinosim tik rugpjūčio mėn. 29-31d.
cingute
Norejau paklausti, ar ten pagrindine mokykla nuo 1 iki 8 klases?
Upokšnis
QUOTE(cingute @ 2008 07 02, 15:34)
Norejau paklausti, ar ten pagrindine mokykla nuo 1 iki 8 klases?
*

Pagrindinė mokykla apima 1 - 10 klases.
cingute
QUOTE(Upokšnis @ 2008 07 03, 09:36)
Pagrindinė mokykla apima 1 - 10 klases.
*

BET DEVINTA KLASE, KIEK SUPRANTU, JAU GIMNAZIJA (VAIKAI PEREINA I ZEMYNOS GIMNAZIJA).... AR AS KAZKA PAINIOJU...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.