Ruošiuosi šį rudenį leisti dukrą į šią mokyklą. Bet neturiu apie ją jokios informacijos. Gal galetumėte padėti? Labiausiai domina atsiliepimai apie mokytojas. norisi griežtos, bet geros mokytojos.
Va va, temytė- LIUKS
Ir aš savo sūnų galvoju į pirmą klasę čia leist. Taigi jau dvi mamos atsiliepimų apie šią mokyklą (ir apie būsimų pirmokų mokytojas) laukia. Nepatingėkit, parašykit. Ačiū
sveikos,
na aš baigiau Žemynos mokyklą. tai gal ką nors gaėlėčiau prisimint iš senų gerų laikų
Kaip dėl šių metų - nežinau, kiek labiau teko susidurti su viena jauna mokytoja, kuri tokia nuoširdi, deda daug pastangų, bando organizuoti, bet akivaizdžiai kol kas trūksta patirties, ji nesuvaldo savo klasės (dabartinių ketvirtokų). Bet kitais metais "atsilaisvins" mūsiškė - superinė pradinukų mokytoja
Planuoju ir aš savo dukrytę leist į šią mokyklą arba į Gabijos , bet Gabijoj kiek žinau kai kurie vaikai eina į antrą pamainą
Pradedu galvoti, kad į šią mokyklą neis nei vienas vaikas,nes niekas ja nesidomi. Mamos, būkit geros- parašykit. Gal nežinok šių metų pradinių klasių mokytojų pavardžių? Štai jos- V.Jusienė, L. Vaškelienė, E. Grybauskaitė ir N. Kozičienė. Būtų labai malonu, jei sulaukčiau atsiliepimų. To laukia tikrai labai daug mamų...
Niu va Grybauskaitė šiemet išleido ketvirtokus
Nežinau, kaip su pradinukais ir jų mokytojom.. Bet Žemynos m-kla + gimnazija išgyvena nepergeriausius laikus
Pamenu būdavo laikai, kai Žemyna imdavo 3 vieta Lietuvoje pagal abiturientų egzaminų įvertinimus, o dabar Jei leisit į Žemyna, pasistenkit, kad po 8 tos klasės vaikas perbėgtų bent į Žemynos (Čiobiskio) gimnaziją, ten perkelti geriausi, buvę prieš padalijimą, Žemynos gimnazijos mokytojai Beje, pries tris metus baigiau Žemyną, bet sūnų užtikrintai leisiu į Gabiją
Geriausia nueiti ir su mokytojomis susipazinti
As kaip tik pakliuvau į tokia situaciją, kai vaikui patinka viena mokytoja, o man kita. Ir tai atsitiko kaip tik po įžanginių pamokėlių.Manau, kad vaikas dar nesuvokia, ką jis veiks mokykloje, jam atrodo, kad tai tik žaidimas.Ir per susirinkimą išgirdome apie mokytojas iš direktorės pavaduotojos tik gerus atsiliepimus, todėl nemanau, kad savo kabinete ji pasakytų, ką nors kitaip.Vienu žodžiu, šios pamokėlės man nepadėjo apsispręsti
QUOTE Ir per susirinkimą išgirdome apie mokytojas iš direktorės pavaduotojos tik gerus atsiliepimus, todėl nemanau, kad savo kabinete ji pasakytų, ką nors kitaip. Aš tai išsamiau paprašiau direktorės pavaduotojos konkrečiai atsakyti į klausimus, pvz., kuri iš keturių mokytojų labiausiai tinka jautriam vaikui ar drausmės reikalaujančiam vaikui ir pan. Ir todėl atsakymuose išgirdau po vieną ar dvi pavardes (taip ir atsirinkau, kas man labiausiai tinka). Juk mokytojos visos gali būti geros, bet jų charakteriai ir priėjimas prie vaikų tikrai nebus tas pats
Pakeiteme gyvenamaja vieta. Tenka keisti ir mokykla. Blaskemes tarp dvieju mokyklu: Gabijos ir Zemynos. Nuomoniu yra visokiu. Vieni tvirtina kad Zemynoj geriau, kiti kad Gabijoje. Pasirinkome Zemyna, del to, kad ji arciau namu. O del mokytojos tai problema. Mano dukra eis i antra klase, tai bandem issiaiskinti kuri mokytoja (musiske tikrai pasiutusi mergina)yra grieztesne ir ka gi - sulaukem konkretaus atsakymo- visos geros. ))) Toks buvo pradinuku pavaduotojos atsakymas. Dabar laukiam su neramumumu rugsejo 1 d.
Mano nuomone pradinukams yra truputeli lengviau. Juos gi moko viena mokytoja. Nereikia spresti dilemos, ka aukoti matematika ar humanitarinius mokslus, daile ar muzika. Kol kas jokio profilavimo nera. Savo vaikui norisi pacios geriausios tos vieninteles, o jauciames kaip loterijoje, kokia papuls.
Iškeliu tema
Gal yra mamyčių, kuriu vaikai šiemet šioje mokykloje pradėjo mokytis 1A klasėje QUOTE(tekumse @ 2005 06 02, 12:22) Pradedu galvoti, kad į šią mokyklą neis nei vienas vaikas,nes niekas ja nesidomi. Mamos, būkit geros- parašykit. Gal nežinok šių metų pradinių klasių mokytojų pavardžių? Štai jos- V.Jusienė, L. Vaškelienė, E. Grybauskaitė ir N. Kozičienė. Būtų labai malonu, jei sulaukčiau atsiliepimų. To laukia tikrai labai daug mamų... V. Jusiene! pats nuostabiausias zmogus!!!ji buvo ir mano, ir mano brolio pradiniu klasiu mokytoja! ji tikrai labai sauni
Mano dukra siais metais baige Zemynos pagrindine
Na ka galiu pasakyti Dekui jai labai :hi:Visada labai maloni ir geranoriska,padedanti ir griezta kai reikia
Mano dukra lanko Žemynos pagr. mokyklos 3 klasę, ir mokykla ir mokytoja esame patenkinti. Vienas iš didžiausių mokyklos privalumų yra tas, kad čia nėra antros pamainos.
Aš labai stebiuosi, kad Gabijos Gimnazijoje jau trečiokai eina į antrą pamainą - tai kenkia vaiko ir sveikatai ir mokslams ir beabejo laisvalaikio veiklai. Manau, kad mokyklos administracija persistengė, darydama biznį iš vaikų. QUOTE(Gabyte M-T @ 2005 09 17, 12:06) Mano dukra lanko Žemynos pagr. mokyklos 3 klasę, ir mokykla ir mokytoja esame patenkinti. Vienas iš didžiausių mokyklos privalumų yra tas, kad čia nėra antros pamainos. Aš labai stebiuosi, kad Gabijos Gimnazijoje jau trečiokai eina į antrą pamainą - tai kenkia vaiko ir sveikatai ir mokslams ir beabejo laisvalaikio veiklai. Manau, kad mokyklos administracija persistengė, darydama biznį iš vaikų. taip yra del to,kad Zemynos pagrindine m-kla ir gimnazija yra atskiruose pastatuse QUOTE(Gabyte M-T @ 2005 09 17, 12:06) Mano dukra lanko Žemynos pagr. mokyklos 3 klasę, ir mokykla ir mokytoja esame patenkinti. Vienas iš didžiausių mokyklos privalumų yra tas, kad čia nėra antros pamainos. Aš labai stebiuosi, kad Gabijos Gimnazijoje jau trečiokai eina į antrą pamainą - tai kenkia vaiko ir sveikatai ir mokslams ir beabejo laisvalaikio veiklai. Manau, kad mokyklos administracija persistengė, darydama biznį iš vaikų. net tik trečiokai, bet ir antrokai į antrą pamainą žygiuoja, va todėl aš savajį šiais metais pervedžiau į žemyną... ir dar dėl anglų kalbos
Sveiki,
gal kas nuo rudens keliaus i Zemynos pagrindine- butu malonu susipazinti Gal ir apie mokytojas nuomoniu butu?
Tik primink, kokiame mieste nori į tą Žemynos mokyklą vesti?
Baltai pavydžiu tiems, kam šiemet atsiteks mūsų mokytoja Marija
O kokia mokytojos Marijos pavarde- gal Antuliene?
QUOTE(meksika @ 2006 02 12, 14:32) Taip
Pašilaičiuose.Mano mergytė čia eina į antrą klasę.
QUOTE(Erszebeth @ 2006 02 12, 17:18) Taip Jei jau jusu mergyte "išleidžiamojoje klasėje" ,tai kaip suprantu toliau į penktą klasę.Ar irgi pasiliksite Žemynos pagrindinėje? Nes mes planuojame taip pat tik truksta informacijos nes ateisim iš kitos pradinukų m-klos.
Planuojame į penktą klasę eiti į Žemynos pagrindinę m-klą.Kas taip pat apsisprendė , parašykit kodėl nusprendėte. O po 10 klasės skaitysis gimnazija ir bus baigta kaip gimnazija?
Galvojame apie šią mokyklą, tik dar neprisiruošėme apsilankyti ir užsirašyti
Kol kas rinkau daug daug gandų ir objektyvesnės informacijos QUOTE(Ir Guste @ 2006 02 23, 20:56) Galvojame apie šią mokyklą, tik dar neprisiruošėme apsilankyti ir užsirašyti Kol kas rinkau daug daug gandų ir objektyvesnės informacijos Tai kad ir aš bandau rinkti informaciją.Kolkas nebuvome ir mes. O kaip suprasti kad pagrindine mokykla? Ką baigtų vaikas šioje mokykloje?
Na zemynos gimnazija turi du pastatus viename nuo 1 iki 8.o kitame nuo 1 iki 4 (9-12).
QUOTE(Ir Guste @ 2006 02 23, 20:56) Galvojame apie šią mokyklą, tik dar neprisiruošėme apsilankyti ir užsirašyti Kol kas rinkau daug daug gandų ir objektyvesnės informacijos Na jau užsirašėme į Žemynos pagrindinę.Priėmė maloniai , priėmimo tvarka tokia pati lyg eitum į pirmą klasę.Padavei pareiškimą , jei žinai gali pretenduoti pas pasirinktą mokytoją ir tiek. O kur tų vaikų žiaurių nėra , jų visur pasitaiko.Ir mano laikais jų pakako , o tokių pasirinkimų nebuvo pas kurią mokytoją.Užrašė mama , o mokykla paskirstė. Aplamai aš manau , kad viskas visų pirma priklauso nuo vaiko.Kaip jis sugeba save pateikti , ar drąsus ir pan.,tokį ir priims senbuviai. Aš irgi buvau naujokė , niekam neleidau užlipti ant galvos , tai prigijau greitai.Nes taip jau yra kad vaikai tokius atsirenka.
Nuėjom į šią mokyklą, užsirašėm, bet... kas iš to?
Vat gimnazija Žemynos mums jau priklauso pagal gyvenamą vietą, o Žemynos pagrindinė nepriklauso. Nesąmonė. QUOTE(Ir Guste @ 2006 04 09, 10:54) Nuėjom į šią mokyklą, užsirašėm, bet... kas iš to? Vat gimnazija Žemynos mums jau priklauso pagal gyvenamą vietą, o Žemynos pagrindinė nepriklauso. Nesąmonė. Tai gal mūsų merginos tame pačiame kieme žaidžia?
Na, bent jau dviračiais važinėdamos gali susitikti
Jūs labai laiku dar užsirašėte į tą mokyklą, nes buvo politinės "paliaubos", leista mokytis kur nori. O dabar vėl dundukai valdžią paėmė, prastos mokyklos nesurenka vaikų, tai ėmėsi kitokių būdų. Dabar jau bambėsiu, sorry... Sodros knygelės panaikintos, kad prasti darbuotojai galėtų geresnį cv susidaryti, o kada nori iš darbo neperspėję išeiti, mokyklos į dundukus orientuotos, stojamųjų daryt negalima
Užsirašėme į Ž. Augusto mokyklą. Tiesą sakant, palengvėjo. Pasikalbėjau su direktorium, prisistačiau kaip "stresuojanti mamytė"
O lankanciu vaiku teveliai naujienu neturi ?
Įdomu, ar tie penktokai jau mokosi Žemynos mokykloje? Kokie pastebėjimai ateinačioms 'kartoms" ?
Aš irgi vis dar "mėtausi" - dukrytė rugsėjį keliaus į mokyklą, tik nežinau - Žemynoje į pradinę klasę ar į Medeinos pradinę
Mums į mokyklą tik kitais metais, bet dabar suku galvą kur leisti vaiką. Ar į Gabijos gimnaziją (nereiks pereiti gatvės), ar į Žemynos pagrindinę.
Labutis,
Norėjau paklausti gal žinote, o kaip su prailginta sioje mokykloje ir ar antru pamainu nera? Kiek girdejau Gabijos mokykloje iki siol antra pamaina buvo. QUOTE(pupa @ 2007 01 26, 10:18) Gabiją žada padalinti į dvi dalis, kaip ir Žemyną, kad būtų pagrindinė mokykla (kartu su pradine) Puškino mokyklos patalpose ir gimnazija dabartinėse patalpose. Tada išsispręs ir antros pamainos problema. Tik kada pasidalins, tai neaišku
Gabijos mokykloje nuo antros klases i antra pamaina eina
Mane irgi domina
Dukra nuo rudens į 1-ąją klasę žygiuos. Skambinausi į Gabijos mokyklą, tai 2 ir 3 klasės antroj pamainoj. O apie tą gimnazijos atskyrimą man pasakė, kad dar tikrai kol kas nieko neplanuoja perkelinėti, t.y. dar keletą metelių visi vienoj mokykloj grūsis.
QUOTE(Aumiga @ 2007 01 15, 09:27) Aš irgi vis dar "mėtausi" - dukrytė rugsėjį keliaus į mokyklą, tik nežinau - Žemynoje į pradinę klasę ar į Medeinos pradinę mes pasirinkom Medeinos, nes mažesnis vaikų amžiaus skirtumas-mažiau trinties |