Planuoju antra vaikeli.
Su pirmuoju pastojau po triju menesiu nesisaugojimo. Ir idomu pasidare, ar antra karta imanoma pastoti greiciau, ar cia jau taisykliu nera
Aciu uz nuomones
Sveikos mamos
Planuoju antra vaikeli. Su pirmuoju pastojau po triju menesiu nesisaugojimo. Ir idomu pasidare, ar antra karta imanoma pastoti greiciau, ar cia jau taisykliu nera Aciu uz nuomones QUOTE(Dovidenija @ 2008 06 14, 20:28) Sveikos mamos Planuoju antra vaikeli. Su pirmuoju pastojau po triju menesiu nesisaugojimo. Ir idomu pasidare, ar antra karta imanoma pastoti greiciau, ar cia jau taisykliu nera Aciu uz nuomones As su pirmu irgi po 3 men pastojau, o dabar jau metukai kaip laukiu antrojo
raganėlė pas mus atėjo pati - besisaugant, o su antruoju vargstam beveik metai....
su pirmuoju pastojau pati pirma cikla nustojus gerti kt
Manyčiau tai nepriklauso nuo to per kiek laiko su pimu pastoji, tiesiog gal jei pirmo vaikelio buvo sunkiau susilaukti tai moteris jau žino, kad gali iškilti tokios šiokios bėdos dėl pastojimo, bet juk gali but ir netyčiukas
Aciu mamytes uz pasidalinima patirtimi
Tikiuosi man nereikes taip ilgai laukti. Bet aisku tik viena, kad vaikai ateina tada kai jie patys nusprendzia
O as manau, kad tai kiekvienai individualiai. Negali buti vienodai ir vienareiksmisko atsakymo negali buti ar lengviau pastoti antra karta ar sunkiau. As asmeniskai su antra pastojau po triju men. planavimu.
Na dukrytes susilaukiau mazdaug po triju menesiu planavimo,o antra planuojame taip pat jau trecia cikla,sakau gal vel pasitvirtins
pirmo vaikelio susilaukiau po vieno nesaugaus pasigulinejimo
kai nusprendem tureti pirma leliuka jis atejo po 6 men.,o su antruoju zymiai lengviau spalio men nustojau gerti KT o sausi jau testukas parode II
Sveikos,
Aš su pirmu pastojau irgi per 3 ciklą, o dabar bandėm kovo mėnesį tai nepavyko, bet bandėm per tas 2 dienas iki ir po O,(bet manau,kad aš apsiskaičiavau) balandį gegužę turėjau peršalimo ligų puokštę, tai neplanavom ir dabar va birželį bandėm kas 3d., tai žiūrėsim, kaip bus Linkiu visoms, kad kuo greičiau pavyktų pastoti, išnešioti ir pagimdyti sveikus leliukus
Pirmaji "darem" 8 men., antroji atejo po 4 men
Su pirmu pastojau per pirma cikla,antru,treciu,ketvirtu irgi per pirma,bet jie nesekmingai baigesi.Dabar vel laukiuosi,pastojau irgi per pirma bandymu menesi.Visada matuodavau BT,
as su pirmuoju pastojau per antra cikla, o su dabartiniu per pirma
su dukra per pirma ciklą
O dabar bandom jau šešis mėn....
Su pirma pastojau per antrą bandymų ciklą, su antru- kol kas 2 ciklai be rezultatų, tad jau galiu sakyti, kad pirmas nėštumas atėjo greičiau
mano abu vaikai nepraleido savo progos kai tik nesisaugojome
na, as jungiuosi prie daugumos cia pasisakiusiu
Niu pasiskaitinejus pradejau nerimauti, kad mums viskas taip lengvai gali ir nesigauti
O AS JAU PRADEDU MANYTI,KAD KAI PLANUOJI TAI IR NESIGAUNA...
Su pirma pupa pastojau 3 cikle, o su uoga - per pirmą ciklą, matyt, buvo jos laikas ateiti į pasaulį
Nu ka gi. Man mano teorija pasitvirtino
mano mažius atėjo po vieno karto nesisaugojimo, o dabar nors ir nesisaugom nieko, bet matyt dėl to kad dar maitinu vaiką ir vis nėr mm
QUOTE(Dovidenija @ 2008 06 14, 21:28) Sveikos mamos Planuoju antra vaikeli. Su pirmuoju pastojau po triju menesiu nesisaugojimo. Ir idomu pasidare, ar antra karta imanoma pastoti greiciau, ar cia jau taisykliu nera Aciu uz nuomones laba, su pirmu pastojau per 2 cikla, o dabar daugiau nei metai nieko.. Papildyta: QUOTE(Dovidenija @ 2008 09 27, 09:54) Nu ka gi. Man mano teorija pasitvirtino
Pirmas vaikiukas atsirado taip: pagalvojom, kad nuo vieno karto be apsaugos priemonių per vaisingas dienas pastojama tik serialuose, o dabar toks grožis man ant kelių sėdi
na as ir girdejau, kad antras uzkimba beveik iskart baigus maitinti, bet cia pasiskaicius issigandau
QUOTE(zizzi @ 2008 09 29, 00:10) na as ir girdejau, kad antras uzkimba beveik iskart baigus maitinti, bet cia pasiskaicius issigandau Girdejau is as toki dalyka, kad iskart baigus maitinti geriau kimba. Tik nezinia kaip cia is tikruju yra. Dabar as pastojau praejus 8 men nuo maitinimo nutraukimo
o aš maitinu tai išvis nieks "nekimba"
QUOTE(Dovidenija @ 2008 09 29, 10:01) Niu jeigu nenori pastoti tai atsargiai reiktu kiek pastebejau, tai dazniausiai maitinancios pastoja tos, kurios nenori, ir kurios maitinima naudoja, kaip apsisaugojimo priemone. as labai tikejaus pastot maitindama ir nepavyko, na tikiuosi dabar pavyks.
su pirmu pastojau per antra cikla,antram nestumui prireike pusantru metu ir baigesi nesekmingai,o dabar bandom vel..
Pirmasis pas mus gavos netyciukas, atrode lyg ir saugojomes, o vistiek uzkibo
nenoriu prisisneketi, bet abu vaikuciai atejo iskart, kai tik buvo pakviesti
labai linkiu to visoms planuojancioms ir laukiancioms
Sveikos planuotojos
Planuojam antra vaikeli - mergyte , vyras ir sunus labai nori, as taip pat nieko pries, bet visada svajojau turet du berniukus. taigi jai iki 10.08 uzkibs, tai bus mergyte. Bet perskaicius jusu pokalbius neramu darosi, kad paprastai ir greitai nebus... Pirmasis netyciukas buvo, "uzkibo" net ne per vaisingas dienas. Beto dar praeita men.geriau KT, tai nzn ar apskritai pastosiu si pusmeti... Gal kuri zino kaip buna, kai staigiai meti gert KT, po kiek laiko galima pastoti? Gal kokius papildus pagert? Aciu QUOTE(Leila 27 @ 2008 10 02, 13:45) Sveikos planuotojos Planuojam antra vaikeli - mergyte , vyras ir sunus labai nori, as taip pat nieko pries, bet visada svajojau turet du berniukus. taigi jai iki 10.08 uzkibs, tai bus mergyte. Bet perskaicius jusu pokalbius neramu darosi, kad paprastai ir greitai nebus... Pirmasis netyciukas buvo, "uzkibo" net ne per vaisingas dienas. Beto dar praeita men.geriau KT, tai nzn ar apskritai pastosiu si pusmeti... Gal kuri zino kaip buna, kai staigiai meti gert KT, po kiek laiko galima pastoti? Gal kokius papildus pagert? Aciu O kodel tokia isitikinus, kad bus mergaite QUOTE(Dovidenija @ 2008 10 02, 13:48) Nesu isitikinusi, Aisku tai tik prietarai neprietarai, nzn kaip pavadinti, bet drauges mociute dar niekada nera suklydusi planuojant lyti ir jai jau yra nestumas, pagal dienas gali pasakyti kas gims. Tai belieka daryti kaip ji sako, o kas gims, ta pakrikstisim QUOTE(Leila 27 @ 2008 10 02, 12:45) Zinau kad viena drauge mete gert KT ir sekanti menesi pastojo O musu pirmoji buvo netyciukas, irgi atrodo saugojomes, bet eme ir atsirado dziaugsmelis. Dabar dar maitinu, mm dar nebuvo, bet panasu i tai, kad vel laukiuosi QUOTE(Darling... @ 2008 10 02, 15:34) Zinau kad viena drauge mete gert KT ir sekanti menesi pastojo O musu pirmoji buvo netyciukas, irgi atrodo saugojomes, bet eme ir atsirado dziaugsmelis. Dabar dar maitinu, mm dar nebuvo, bet panasu i tai, kad vel laukiuosi Tai sveikinam tave QUOTE(Darling... @ 2008 10 02, 15:34) Zinau kad viena drauge mete gert KT ir sekanti menesi pastojo O musu pirmoji buvo netyciukas, irgi atrodo saugojomes, bet eme ir atsirado dziaugsmelis. Dabar dar maitinu, mm dar nebuvo, bet panasu i tai, kad vel laukiuosi Oi kaip faina. Didziausi sveikinimai QUOTE(Leila 27 @ 2008 10 02, 13:45) Beto dar praeita men.geriau KT, tai nzn ar apskritai pastosiu si pusmeti... Gal kuri zino kaip buna, kai staigiai meti gert KT, po kiek laiko galima pastoti? Aš mečiau praeitą mėnesį KT,šį jau esu
Sveikos
Mums pirmasis gavosi per 1,5 menesiuko, o antrasis per pirma menesiuka po KT. QUOTE(Dovidenija @ 2008 10 02, 16:46) Oi kaip faina. Didziausi sveikinimai Kai antrasis gims, vyresneliui bus 1,2 metuku, bet tikrai manau kad susitvarkysiu As Novynete geriau QUOTE(Amil'a @ 2008 10 02, 20:07) Sveikos Mums pirmasis gavosi per 1,5 menesiuko, o antrasis per pirma menesiuka po KT. Kai antrasis gims, vyresneliui bus 1,2 metuku, bet tikrai manau kad susitvarkysiu As Novynete geriau Didele pagarba mamoms, kurios pasirysta gimdyti antra, kai pirmas dar visai kleckiukas O tarp maniskiu bus praktiskai 2 metai skirtumas. Tai tikrai neprapulsiu, tuo labiau salia gyvena nedirbanti teta, kuri visada pagelbes
Sveikutės,
Planuojam ir mes ta antra lialiuka, bet vat paskaičius, kaip didžiajai daliai mamyčių tai užtrunka ilgokai - tai nugazdina Kadangi pirmas vaikutis užkibo iš pirmo bandimo, tai norežiau, kad ir antra kai pradėsim taip pat greit prikibtu
Su 1-uoju per 1 bandyma pavyko, o vat su 2-uoju, sunkaiu buvo, apie 4-5 mėn nepavyko
O pasmus atwirksciai, su pirmaja reikejo pasistengti - 3-4 men, o wat su antruoju, netyciukas is 1o karto ir wisai neplanuotai na bet smagiau bus dwiem augti
O drauge irgi metusi gerti KT kita menesi jau pastojo
su pirmaja pastojau po 1 men planavimo, o del antrosios teko puse metu gandrui laiskus rasyt
Sveikutės.Mes irgi planuojam antrą vaikelį ir tai jau trunka 4 mėn. Atrodo nedaug, bet kai su pirmu pastojau pirmą planavimo mėn. tai atrodo per daug
|