Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antras nėštumas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Dovidenija
Sveikos mamos 4u.gif

Planuoju antra vaikeli.
Su pirmuoju pastojau po triju menesiu nesisaugojimo. Ir idomu pasidare, ar antra karta imanoma pastoti greiciau, ar cia jau taisykliu nera ax.gif Kaip buvo jums? Ar antra karta pastojote greiciau nei pirma? g.gif

Aciu uz nuomones 4u.gif
*sandriukas*
QUOTE(Dovidenija @ 2008 06 14, 20:28)
Sveikos mamos  4u.gif

Planuoju antra vaikeli.
Su pirmuoju pastojau po triju menesiu nesisaugojimo. Ir idomu pasidare, ar antra karta imanoma pastoti greiciau, ar cia jau taisykliu nera  ax.gif Kaip buvo jums? Ar antra karta pastojote greiciau nei pirma?  g.gif

Aciu uz nuomones  4u.gif
*

As su pirmu irgi po 3 men pastojau, o dabar jau metukai kaip laukiu antrojo verysad.gif Linkiu, kad tau gautusi greiciau, sekmes mirksiukas.gif
dangiuk
raganėlė pas mus atėjo pati - besisaugant, o su antruoju vargstam beveik metai....
almute80
su pirmuoju pastojau pati pirma cikla nustojus gerti kt smile.gif .o antrojo nesulaukiu.. verysad.gif
Butaforija
Manyčiau tai nepriklauso nuo to per kiek laiko su pimu pastoji, tiesiog gal jei pirmo vaikelio buvo sunkiau susilaukti tai moteris jau žino, kad gali iškilti tokios šiokios bėdos dėl pastojimo, bet juk gali but ir netyčiukas biggrin.gif
Dovidenija
Aciu mamytes uz pasidalinima patirtimi 4u.gif
Tikiuosi man nereikes taip ilgai laukti. Bet aisku tik viena, kad vaikai ateina tada kai jie patys nusprendzia unsure.gif Tik man kazkodel atrode, kad antra karta pastoti lengviau. Vadinasi klydau blush2.gif
Jolli
O as manau, kad tai kiekvienai individualiai. Negali buti vienodai ir vienareiksmisko atsakymo negali buti ar lengviau pastoti antra karta ar sunkiau. As asmeniskai su antra pastojau po triju men. planavimu.
agnyte344
Na dukrytes susilaukiau mazdaug po triju menesiu planavimo,o antra planuojame taip pat jau trecia cikla,sakau gal vel pasitvirtins ax.gif
sawlute
pirmo vaikelio susilaukiau po vieno nesaugaus pasigulinejimo smile.gif o antra planuojam jau metai ir 3 menesiai, ir vis dar nieko....
Neox
kai nusprendem tureti pirma leliuka jis atejo po 6 men.,o su antruoju zymiai lengviau spalio men nustojau gerti KT o sausi jau testukas parode II wub.gif
-ELI-
Sveikos,
Aš su pirmu pastojau irgi per 3 ciklą, o dabar bandėm kovo mėnesį tai nepavyko, bet bandėm per tas 2 dienas iki ir po O,(bet manau,kad aš apsiskaičiavau) balandį gegužę turėjau peršalimo ligų puokštę, tai neplanavom ir dabar va birželį bandėm kas 3d., tai žiūrėsim, kaip bus smile.gif
Linkiu visoms, kad kuo greičiau pavyktų pastoti, išnešioti ir pagimdyti sveikus leliukus 4u.gif (Nors ir koks kūrybinis darbas būtų malonus mirksiukas.gif )
SD
Pirmaji "darem" 8 men., antroji atejo po 4 men ax.gif Temos autores prielaida mano atveju pasitvirtino bigsmile.gif
Liutukeee
Su pirmu pastojau per pirma cikla,antru,treciu,ketvirtu irgi per pirma,bet jie nesekmingai baigesi.Dabar vel laukiuosi,pastojau irgi per pirma bandymu menesi.Visada matuodavau BT, smileysex.gif pries O bei jos metu,veliau kai BT jau pakildavo-atsipusdavom smile.gif .Beje,mmm nereguliarios,bet kazkaip pries planuotus nestumus atsitiktinai sunormaledavo ciklas.
happymama
as su pirmuoju pastojau per antra cikla, o su dabartiniu per pirma thumbup.gif nestuke.gif
Špoka
su dukra per pirma ciklą smile.gif
O dabar bandom jau šešis mėn.... unsure.gif
Svajūnė
Su pirma pastojau per antrą bandymų ciklą, su antru- kol kas 2 ciklai be rezultatų, tad jau galiu sakyti, kad pirmas nėštumas atėjo greičiau ax.gif
pincius
mano abu vaikai nepraleido savo progos kai tik nesisaugojome ax.gif
Jolita Mc'r
na, as jungiuosi prie daugumos cia pasisakiusiu unsure.gif su pirma pastojau per pirma cikla, o antra planuojam jau daugiau nei pusmetis ir kol kas - nieko doh.gif
-Aiva-
Niu pasiskaitinejus pradejau nerimauti, kad mums viskas taip lengvai gali ir nesigauti unsure.gif su dukryte pastojau per pirma cikla, o dabar po menesiuko planuojam jau ir antraji pradet, tikejausi greito pastojimo, bet kaip matau, gali jis buti ir labai ilgas unsure.gif
***Saulyte***
O AS JAU PRADEDU MANYTI,KAD KAI PLANUOJI TAI IR NESIGAUNA... verysad.gif
Lioka
Su pirma pupa pastojau 3 cikle, o su uoga - per pirmą ciklą, matyt, buvo jos laikas ateiti į pasaulį 4u.gif Net buvo sunku patikėti, kad jau...ir gime ji gana greitai, irgi buvo sunku patikėti, kad jau... soske.gif
Dovidenija
Nu ka gi. Man mano teorija pasitvirtino thumbup.gif Siandien isvydau II juosteles nestuke.gif Pastojau is antro ciklo. Menesiu anksciau nei su pirmuoju ax.gif Tikiuosi ir nestumas bus toks lengvas kaip pirmasis biggrin.gif
maman8
mano mažius atėjo po vieno karto nesisaugojimo, o dabar nors ir nesisaugom nieko, bet matyt dėl to kad dar maitinu vaiką ir vis nėr mm
~vintage~
QUOTE(Dovidenija @ 2008 06 14, 21:28)
Sveikos mamos  4u.gif

Planuoju antra vaikeli.
Su pirmuoju pastojau po triju menesiu nesisaugojimo. Ir idomu pasidare, ar antra karta imanoma pastoti greiciau, ar cia jau taisykliu nera  ax.gif Kaip buvo jums? Ar antra karta pastojote greiciau nei pirma?  g.gif

Aciu uz nuomones  4u.gif
*

laba,

su pirmu pastojau per 2 cikla, o dabar daugiau nei metai nieko..
Papildyta:
QUOTE(Dovidenija @ 2008 09 27, 09:54)
Nu ka gi. Man mano teorija pasitvirtino  thumbup.gif Siandien isvydau II juosteles  nestuke.gif Pastojau is antro ciklo. Menesiu anksciau nei su pirmuoju  ax.gif Tikiuosi ir nestumas bus toks lengvas kaip pirmasis  biggrin.gif
*

4u.gif sveikinu, faina girdeti 4u.gif
Horo
Pirmas vaikiukas atsirado taip: pagalvojom, kad nuo vieno karto be apsaugos priemonių per vaisingas dienas pastojama tik serialuose, o dabar toks grožis man ant kelių sėdi bigsmile.gif Antrą vaikutį planavom. Pavyko, kaip pasakose - trečias ciklas buvo sėkmingas thumbup.gif Bet aš buvau ką tik nustojus maitint, pirmas vaikutis tik 7 mėnesių. Na, svarbiausia, broliukas jau pakeliui pas mus wub.gif
zizzi
na as ir girdejau, kad antras uzkimba beveik iskart baigus maitinti, bet cia pasiskaicius issigandau unsure.gif pirma virs metu planavom, kol priplanavom, tikejausi, kad antras greiciau uzkibs. labai tikiuosi, kad pavyks greiciau. kolkas dar tik menesi bandom
Dovidenija
QUOTE(zizzi @ 2008 09 29, 00:10)
na as ir girdejau, kad antras uzkimba beveik iskart baigus maitinti, bet cia pasiskaicius issigandau unsure.gif  pirma virs metu planavom, kol priplanavom, tikejausi, kad antras greiciau uzkibs. labai tikiuosi, kad pavyks greiciau. kolkas dar tik menesi bandom
*

Girdejau is as toki dalyka, kad iskart baigus maitinti geriau kimba. Tik nezinia kaip cia is tikruju yra. Dabar as pastojau praejus 8 men nuo maitinimo nutraukimo ax.gif Tai nelabai cia jau susije blush2.gif
maman8
o aš maitinu tai išvis nieks "nekimba" biggrin.gif
Dovidenija
QUOTE(maman8 @ 2008 09 29, 09:55)
o aš maitinu tai išvis nieks "nekimba"  biggrin.gif
*

Niu jeigu nenori pastoti tai atsargiai reiktu tongue.gif Nes kai lankiau nesciuju kursus, tai ne viena pavyzdi pasakojo, kai maitinancios pastoja ax.gif
zizzi
QUOTE(Dovidenija @ 2008 09 29, 10:01)
Niu jeigu nenori pastoti tai atsargiai reiktu  tongue.gif Nes kai lankiau nesciuju kursus, tai ne viena pavyzdi pasakojo, kai maitinancios pastoja  ax.gif
*

kiek pastebejau, tai dazniausiai maitinancios pastoja tos, kurios nenori, ir kurios maitinima naudoja, kaip apsisaugojimo priemone. as labai tikejaus pastot maitindama ir nepavyko, na tikiuosi dabar pavyks.

- hal -
su pirmu pastojau per antra cikla,antram nestumui prireike pusantru metu ir baigesi nesekmingai,o dabar bandom vel.. 4u.gif
Esprit
Pirmasis pas mus gavos netyciukas, atrode lyg ir saugojomes, o vistiek uzkibo smile.gif Dabar turim maza dziaugsmeli wub.gif ir norim jau antro, bet vat dabar jau visai specialiai nesisaugom ir jau du ciklus praleidom verysad.gif , siandien vel sulaukiau mmm unsure.gif . Dar maitinu pirmaji, bet gydytoja sake, kad tai visai ne apsisaugojimo priemone, kaip buvo manoma mociuciu. Tad tikiuos, kad antrasis stebukliukas ilgai nelauks ax.gif
Valentine
nenoriu prisisneketi, bet abu vaikuciai atejo iskart, kai tik buvo pakviesti wub.gif
labai linkiu to visoms planuojancioms ir laukiancioms 4u.gif
**Leila**
Sveikos planuotojos smile.gif jungiuosi ir as prie jusu.
Planuojam antra vaikeli - mergyte , vyras ir sunus labai nori, as taip pat nieko pries, bet visada svajojau turet du berniukus. taigi jai iki 10.08 uzkibs, tai bus mergyte.
Bet perskaicius jusu pokalbius neramu darosi, kad paprastai ir greitai nebus...
Pirmasis netyciukas buvo, "uzkibo" net ne per vaisingas dienas.
Beto dar praeita men.geriau KT, tai nzn ar apskritai pastosiu si pusmeti...
Gal kuri zino kaip buna, kai staigiai meti gert KT, po kiek laiko galima pastoti?
Gal kokius papildus pagert?

Aciu
Dovidenija
QUOTE(Leila 27 @ 2008 10 02, 13:45)
Sveikos planuotojos  smile.gif jungiuosi ir as prie jusu.
Planuojam antra vaikeli - mergyte , vyras ir sunus labai nori, as taip pat nieko pries, bet visada svajojau turet du berniukus. taigi jai iki 10.08 uzkibs, tai bus mergyte.
Bet perskaicius jusu pokalbius neramu darosi, kad paprastai ir greitai nebus...
Pirmasis netyciukas buvo, "uzkibo" net ne per vaisingas dienas.
Gal kuri zino kaip buna, kai staigiai meti gert KT, po kiek laiko galima pastoti?
Gal kokius papildus pagert?

Aciu
*

O kodel tokia isitikinus, kad bus mergaite g.gif Pagal ka skaiciuojat?
**Leila**
QUOTE(Dovidenija @ 2008 10 02, 13:48)
O kodel tokia isitikinus, kad bus mergaite  g.gif Pagal ka skaiciuojat?
*

Nesu isitikinusi,
Aisku tai tik prietarai neprietarai, nzn kaip pavadinti, bet drauges mociute dar niekada nera suklydusi planuojant lyti ir jai jau yra nestumas, pagal dienas gali pasakyti kas gims. Tai belieka daryti kaip ji sako, o kas gims, ta pakrikstisim smile.gif
Darling...
QUOTE(Leila 27 @ 2008 10 02, 12:45)
Aciu
*

Zinau kad viena drauge mete gert KT ir sekanti menesi pastojo wink.gif

O musu pirmoji buvo netyciukas, irgi atrodo saugojomes, bet eme ir atsirado dziaugsmelis. Dabar dar maitinu, mm dar nebuvo, bet panasu i tai, kad vel laukiuosi wink.gif NT parode vos vos iziurima II bruksneli ir kazko slykstumelis rytais ateina.. :/
**Leila**
QUOTE(Darling... @ 2008 10 02, 15:34)

O musu pirmoji buvo netyciukas, irgi atrodo saugojomes, bet eme ir atsirado dziaugsmelis. Dabar dar maitinu, mm dar nebuvo, bet panasu i tai, kad vel laukiuosi wink.gif NT parode vos vos iziurima II bruksneli ir kazko slykstumelis rytais ateina.. :/
*

Tai sveikinam tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dovidenija
QUOTE(Darling... @ 2008 10 02, 15:34)

*

Oi kaip faina. Didziausi sveikinimai thumbup.gif Aisku nelengva bus du tokius maziukus auginti. Mane visi vis bando nuteikineti, kad bus labai sunku. Bet as tam pasiruosusi.
MIKIENĖ
QUOTE(Leila 27 @ 2008 10 02, 13:45)

Aš mečiau praeitą mėnesį KT,šį jau esu nestuke.gif biggrin.gif thumbup.gif .Dar pati negaliu patikėt,kad užkibo per pirmą ciklą tongue.gif
**Leila**
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 10 02, 17:10)
Aš mečiau praeitą mėnesį KT,šį jau esu nestuke.gif  biggrin.gif  thumbup.gif .Dar pati negaliu patikėt,kad užkibo per pirmą ciklą tongue.gif
*

Eik tu!!! Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad ir man taip... rolleyes.gif
O kokias KT geriai jai ne paslaptis???
MIKIENĖ
QUOTE(Leila 27 @ 2008 10 02, 17:18)
Eik tu!!! Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kad ir man taip... rolleyes.gif
O kokias KT geriai jai ne paslaptis???
*

Logestus smile.gif
**Leila**
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 10 02, 17:20)
Logestus smile.gif
*

ir as logesta geriau smile.gif gal ir man taip pasiseks smile.gif
Amil'a
Sveikos 4u.gif
Mums pirmasis gavosi per 1,5 menesiuko, o antrasis per pirma menesiuka po KT. thumbup.gif

QUOTE(Dovidenija @ 2008 10 02, 16:46)
Oi kaip faina. Didziausi sveikinimai  thumbup.gif Aisku nelengva bus du tokius maziukus auginti. Mane visi vis bando nuteikineti, kad bus labai sunku. Bet as tam pasiruosusi.
*

Kai antrasis gims, vyresneliui bus 1,2 metuku, bet tikrai manau kad susitvarkysiu ax.gif Tarp taviskiu skirtumas bus didesnis, bet nusiteik kad viskas bnus gerai, tai taip ir bus thumbup.gif

As Novynete geriau ax.gif
Dovidenija
QUOTE(Amil'a @ 2008 10 02, 20:07)
Sveikos  4u.gif
Mums pirmasis gavosi per 1,5 menesiuko, o antrasis per pirma menesiuka po KT.  thumbup.gif
Kai antrasis gims, vyresneliui bus 1,2 metuku, bet tikrai manau kad susitvarkysiu  ax.gif  Tarp taviskiu skirtumas bus didesnis, bet nusiteik kad viskas bnus gerai, tai taip ir bus  thumbup.gif

As Novynete geriau  ax.gif
*

Didele pagarba mamoms, kurios pasirysta gimdyti antra, kai pirmas dar visai kleckiukas notworthy.gif
O tarp maniskiu bus praktiskai 2 metai skirtumas. Tai tikrai neprapulsiu, tuo labiau salia gyvena nedirbanti teta, kuri visada pagelbes thumbup.gif
simsia
Sveikutės,
Planuojam ir mes ta antra lialiuka, bet vat paskaičius, kaip didžiajai daliai mamyčių tai užtrunka ilgokai - tai nugazdina blink.gif
Kadangi pirmas vaikutis užkibo iš pirmo bandimo, tai norežiau, kad ir antra kai pradėsim taip pat greit prikibtu ax.gif
*Maja*
Su 1-uoju per 1 bandyma pavyko, o vat su 2-uoju, sunkaiu buvo, apie 4-5 mėn nepavyko cool.gif
omny
O pasmus atwirksciai, su pirmaja reikejo pasistengti - 3-4 men, o wat su antruoju, netyciukas is 1o karto ir wisai neplanuotai na bet smagiau bus dwiem augti mirksiukas.gif thumbup.gif Dar buciau su daug kuo pasigincinus kad negali buti kad is wieno karto taip imtu ir pasisektu lotuliukas.gif
O drauge irgi metusi gerti KT kita menesi jau pastojo ax.gif
bonita28
su pirmaja pastojau po 1 men planavimo, o del antrosios teko puse metu gandrui laiskus rasyt smile.gif Jau buvau issigandus kad visai nepavyks, bet aciu Dievui viskas gerai ir dabar jau augam sveikutes.
Vaigita
Sveikutės.Mes irgi planuojam antrą vaikelį ir tai jau trunka 4 mėn. Atrodo nedaug, bet kai su pirmu pastojau pirmą planavimo mėn. tai atrodo per daug ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.