Pasidalinkite.
Girdėjau labai gerus atsiliepimus apie "Pelėdžiuką", kad darželis yra super. Ar tai tiesa?
Kas lankot šį darželį?
Pasidalinkite. Girdėjau labai gerus atsiliepimus apie "Pelėdžiuką", kad darželis yra super. Ar tai tiesa?
As irgi noreciau suzinoti daugiau apie si darzeli, nuo keliu metu i ji priima, kada reikia uzsirasyti. Maniskiui sausi sueis metai, noretumem jau nuo metuku leisti. Bukit geros mamos patarkit, bo nesinori bet kur ikisti kojos, kur nederetu kiski.
Kalbejau su bendradarbe, sake labai gera direktore ir pati tik ka kalbejau tikrai pasirode labai maloni. O gal kazka zinot apie Rugeli arba Lokiuko giraite?
Mes leidom savo vaika (1,5 m.) i Lokiuka. Lopselinuku kelios grupes. Grupeje 10-14 vaiku. Maziausiam buvo 1 metai. Dirba 2 aukletojos, viena iki pietu kita po ir seimininkele. Viena aukletoja man patiko, kita nelabai, grieztesne buvo. Dar viena karta atejus pasiimti vaika radau ji su soske, nors jis pas mus niekad soskes neturejo. Itariu kad ta soske per visa grupe keliauja. Kai klausiau pas direktore del maitinimo alergiskam vaikui, tai sake kad pritaiko kiekvienam ir alergizuojanciu produktu neduoda, reikia tik sarasiuka pateikti, taciau praktikoje tai nepasitvirtino. Bet siaip maitina skaniai, jei ko vaikas nesuvalgo, duoda namo parsinesti. I darzeli daznai atvaziuoja iv. kurybines grupes, taciau mano vaikui tai nepatiko, daug zmoniu, triuksmo, jis labiau issigandes buvo, nei susidomejes (teko buti kartu su juo). Aukletojos su vaikais zaidzia, eina i lauka, gali ir savo zaislu i grupe atnesti. Del pampersu problemu nera, priima su jais ir pakeicia. Jei jau nenauduoja, tai dar geriau. Pratina prie puoduko. Mazesnius vaikus ir rytais pamigdo. Kai pratinau prie darzelio, leido grupeje kartu su juo buti. Bet man l.nepatiko, kad ju grupeje daznai serga vaikai. Mano lanke 3 men. tai sirgo kas 2 savaites. Nors name pries darzeli ir nustojus lankyti per ziema sirgo viena karta. Ir taip dauguma vaiku. Todel dabar darzelio nebelankom.
Apie peledziuka nieko nezinau, bet man ten labai aplinka patinka, daug gamtos, lokiuke sito nera. I rugeli buvau nuejusi pasizvalgyti, bet manes net neiledo, pasake, kad grupeje jau 20 vaiku ir daugiau nepriima. QUOTE(širdelė+ @ 2005 05 15, 13:57) Kas lankot šį darželį? Pasidalinkite. Girdėjau labai gerus atsiliepimus apie "Pelėdžiuką", kad darželis yra super. Ar tai tiesa? Mano vaikinui 2m ir 2 men. Ka tik pradejome lankyti peledziuka.Vaiku grupeje daug sarase apie 20, o kol kas buna apie 10. Kaip ir visada atsiskiriam su asarom, bet kai paklausi ar rytoj eisi ir ar patiko, tai sako kad patiko ir kad eis. Paziuresim.
Ir mes jau pradejom lankyt si darzeli
Gaila, kad tik su asarom tenka pastoviai issiskirti, ir kaivaikuti pasiimu, jis man atrodo toks liudnas, nes anksciau visad budavo judri linksma, o dabar tokia atrodo nuvargus, liudna, vis ant ranku prasosi.Turbut strsas jai , kai palieku tarp svetimu... O grupej siuo metu , tikrai daug vaikuciu sarase, nors realiai tai buna 8-12vaikuciu.Bevaik puse ju, tai tokie verksniukai, vis mamos saukiasi O nuo kada mazdaug vaikai pradeda skirtis be asaru? QUOTE(Skorpione @ 2005 09 16, 12:45) Kiekvienam labai individualiai. Nėra tokios taisyklės, kad ateina tam tikras amžius ir vaikai jau be ašarų eina į darželį. Yra net ir tokių šešiamečių, kuriems pasilikti ryte darželyje labai sunku. Tai priklauso labai nuo daug ko. QUOTE(ieva.s @ 2005 08 18, 17:37) Kalbejau su bendradarbe, sake labai gera direktore ir pati tik ka kalbejau tikrai pasirode labai maloni. O gal kazka zinot apie Rugeli arba Lokiuko giraite? Mes planuojame nuo birzelio men. pradeti lankyti Rugeli, uzsirasiau sunu pries metus - nes mes i rusu grupe norime, o ten tik viena tolkia ir yra. Tai irgi vedeja sake, kad vaiku turetu grupeje buti apie 20, bet lanko maziau. Yra ten visokiausiu uzsiemimu, uz papildoma mokesti moka vaikus lietuviu ir anglu kl, spektaklius stato. Tik aplinka ju nesutvarkyta - zaidimu aiksteles nekokios
Gal kas zinot, ar siuo metu grupes , kur nuo 2m., ar labai pilnos?
Kaip gaila, bet mūsų kol kas nepriima...
mes irgi nuo rugsejo bandysim kulniuot i peledziuka QUOTE(mamy 24 @ 2006 08 04, 22:40) mes irgi nuo rugsejo bandysim kulniuot i peledziuka mamy24 , kaip sekasi lankyti darzeli? mes irgi jau nuo kitos savaites ateisim i si darzeli... baugu... mano maziukas paprasati yra labai bendraujantis, tikiuosi,kad darzely jam patiks. Kad butu maziau asaru, bandysime taip, kad tevelis vestu i darzeli. As tik kita savaite vesiu, porai valandu. Man jau dabar skauda sirdi, bet ka jau padarysi...
Mus ką tik priėmė į šį darželį,ko visai jau nesitikėjom,nes labai daug norinčių yra.Lankysim "Drugelių" grupę.Šian buvom pirmą dieną porai valandų,o ryt jau paliksiu pusdieniui,kaip bus nežinau,nes be manęs mažius visiškai nemėgsta likti
ech.. as pati lankiau si darzeli - pradine mokykla... geri laikai buvo...
sveikos mamytes
kaip sekasi lankyti darzeli? (aisku, kas lanko...) mums sekasi nekaip nuo praeito rugsejo iki dabar darzelyje buvome max menesi laiko. Labai jau serga mazius. darzely pabuna 3-4 dienas ir vel sergame. jau visiskoje nevilty. baisiausia, kad as atvedu sveika vaika, o kiti tevai atveda negaluojanti ir vel pasaka be galo.... nesuprantu kitu tevu..ko vesti i darzeli vaika, jeigu jis serga?kitus apkresti?! ir tai, kad darzelio
Mamos, vedančios vaikučius į šį darželį, papasakokit daugiau apie jį
Na va, buvau nuėjus į šį darželį, labai patiko direktorė, personalas (nors tik su keliais žmonėmis bendravau), direktorė labai faina, šilta, maloni...Tik deja mūsų nepriėmė...Labai gaila...
QUOTE(Lieputė @ 2007 08 28, 11:16) Na va, buvau nuėjus į šį darželį, labai patiko direktorė, personalas (nors tik su keliais žmonėmis bendravau), direktorė labai faina, šilta, maloni...Tik deja mūsų nepriėmė...Labai gaila... Sveikutes, Musu neprieme, nes nepriklausom pagal gyvenama vieta, nors gyvenam Sviesos gatveje. O kodel jusu neprieme?
Na mes jau trecius metus einame i darzeli. Esu juo visiskai patenkinta. Aukletojos geros ir isradingos, ir prieziura gera. Jei vaikui patinka vadinasi viskas tvarkoje. Na pirmus metus ir mes smarkiai sirgom. 2 svaites einam 4 sedim namie ir taip visus metus. 2 metais jau sustiprejom ir sirgom na gal kokius 3 kartus. Siemet bus matyt
Sveikos mamytes! Gal kas zino, ar darzelis "Peledziukas" priims mus is Vosyliuku? Nes neisivaizduoju, koks mums darzelis priklauso pagal gyvenama vieta
sveikutės, na mes lankome jau antri metai ir labai patenkinti
QUOTE(ActaL @ 2007 09 26, 13:23) Sveikos mamytes! Gal kas zino, ar darzelis "Peledziukas" priims mus is Vosyliuku? Nes neisivaizduoju, koks mums darzelis priklauso pagal gyvenama vieta reikia pasiskambinti i darzeli tel 243 23 45 ir pasiklausti, bet manau, kad ne. Vosyliukai priklauso Traku rajonui, tai abejoju ar priims.
Sveikos mamytes,
tai kokie atsiliepimai apie si darzeli? kaip maitinimas, ar visos patenkintos? ar gerai maitina? kokios geriausios aukletojos? nagi, pasidalinkite... QUOTE(ActaL @ 2007 09 26, 12:23) Sveikos mamytes! Gal kas zino, ar darzelis "Peledziukas" priims mus is Vosyliuku? Nes neisivaizduoju, koks mums darzelis priklauso pagal gyvenama vieta Sveika
Labas, norejau paklausti pas mamytes gal kas zino ar labai dideles eiles i darzeli PELEDZIUKAS?
Ar priima vaikucius is kito rajono?
Laba diena,
pasidalinsiu ir aš savo patirtim. Mes gyvenam Stirniuose, tai kaip ir Trakų raj. priklausytumėm, bet nuėjus į "Pelėdžiuką", priėmė be jokios eilės. Tiesa, tai buvo keletą metų atgal. Bet ta savaitė, kol ėjo mano vaikai į šį darželį, buvo turbūt pati baisiausia mano gyvenime. Vaikus palikdavau atplėšus nuo kojos klykiančius, darbe visą dieną kaip išprotėjus negalėdavau pamiršti jų nevilties pilnų akių. Bet visos, kurios vedė į šį darželį sakė, kad dauguma vaikų taip elgiasi, kol apsipranta. Tikėjau tol, kol netyčia ankščiau užsukus į darželį pasiimti vaikų, neišgirdau tos "labai malonios" direktorės, kaip čia kažkas paminėjo, bendraujančios su vaiku- ji staugė ant jo, kaip nesu girdėjusi. Be to, paklausus pas auklėtoją, kodėl vaikai taip bijo darželio, man buvo pasakyta, kad reikia auklėti savo vaikus. Ačiū Dievui, užteko proto nueiti į kitą darželį ir paklausti, ar visur vaikai sunkiai adaptuojasi prie naujos aplinkos. Tai buvo "Lokiuko giraitės" darželis. Direktorė pasiūlė pereiti pas juos ir nuo tos dienos baigėsi mūsų ašarų pakalnės. Nei pirmą, nei visas kitas dienas- jokių problemų paliekant vaikus. Auklėtojos labai šiltos, dėmesingos, labai išsamiai informuoja apie vaiko sugebėjimus, silpnesnes vietas, pataria kaip elgtis atitinkamoje situacijoje. Abu vaikai baigė lankyti šį darželį (sūnus šiemet pirmokas, dukra metais vyresnė) ir lenkiu žemai galvą auklėtojom, šeimininkutėm ir direktorei už labai kvalifikuotą jų darbą. Jei kada turėsim trečią mažių, tikrai sugrįšime į darželį "Lokiuko giraitė". Beje, "Pelėdžiuke" yra ir pradinė mokykla. Dvi draugės veda savo vaikus ir nuolat skundžiasi, kad mokytojos visai nedirba su vaikais, o tėveliams aiškina, jog tai tėvų darbas su vaikais sėdėti ir mokintis. Man šios problemos nėra-lankome Lazdynuose "Ąžuolyno" mokyklą. Abu pasiruošia pamokas savarankiškai, pagalba reikalinga tik minimali. O būrelių po pamokų( beje- nemokamų), tai tik spėk lakstyti ir dalyvauti. Mamytės, pagalvokite gerai, kas svarbiau- ar kaip vaikas reaguoja į jį supančius žmones, ar koks darželio įvaizdis sukurtas.
skambinau pati i darzeli,pasake kad nepriima vaiku is kitu rajonu
QUOTE(pauksele @ 2009 01 29, 16:48) Laba diena, Beje, "Pelėdžiuke" yra ir pradinė mokykla. Dvi draugės veda savo vaikus ir nuolat skundžiasi, kad mokytojos visai nedirba su vaikais, o tėveliams aiškina, jog tai tėvų darbas su vaikais sėdėti ir mokintis. Man šios problemos nėra-lankome Lazdynuose "Ąžuolyno" mokyklą. Abu pasiruošia pamokas savarankiškai, pagalba reikalinga tik minimali. O būrelių po pamokų( beje- nemokamų), tai tik spėk lakstyti ir dalyvauti. Mamytės, pagalvokite gerai, kas svarbiau- ar kaip vaikas reaguoja į jį supančius žmones, ar koks darželio įvaizdis sukurtas. Nu kiekvienam skirtingai, mano dukryte panasiai likdavo pirma savaite, darbe sedejau ir galvojau, bet praejus tai nelemtai savaitei, vaikas pats noriai eina i darzeli,aukletojos labai issamiai paaiskina viska apie vaika nuo A iki Z, vedziau ir sunu i si darzeli ir buvau labai labai patenkinta.
[quote=pauksele,2009 01 29, 14:48]
pauksele jei jums ir jūsų vaikučiams nepasisekė pritapti šiame puikiame darželyje, tai nėra ko kaltinti dirbančių žmonių, o gal pati kažką ne taip darėte, kad vaikams jame patiktų. Mano pačios vaikas lanko šį darželį ir aš jo ugdymu laaaaaabai patenkinta
Mes irgi pradejom lankyti si darzeli,jis musu kieme skaityk,tai labai patogu. Vaikas aisku nenori eiti verkia,bet aukletoja sako,kad tik trumpam,kol iseiname.Viska issamiai paaiskina,ko paklausi ta atsako su malonumu. Esu girdejusi tik gerus atsiliepimus,apie darzeli ir ugdyma. Tik zinoma sunku patekti,kai tik gimem ir uzsirasem.
Nezinau,kas nepatiko anksciau rasiusiai mamai
Aš irgi nesuprantu, kas nepatiko tai mamytei šiame darželyje.
Taip, ir mes, kaip pradėjome lankyti, dukrytė verkdavo, apsikabinusi kojas būdavo, bet, kiek žinau, nė vienas vaikas lengvai nuo tėvų neatsiplešia pirmą kartą pradėjęs lankyti darželį. Tai čia tikrai ne darželio problema. Tad iš pradžių palikdavome iki pietų. Po savaitės - jau visą dieną. Tačiau maždaug du mėnesius rytais kartodavo, kad neis į darželį. O kai jau priprato - neidavo iš ten jos išsivesti. Ir kai sakydavome, kad gali likti namuose, vis tiek eidavo į darželį. O kas dėl ugdymo - super. Net neįsivaizdavau, kad tiek daug veiklos, daug spektaklių, koncertėlių, auklėtojos kiekvieną dieną kažką sugalvodavo. Iš tikrųjų net nepastebėjome, kaip praėjo metai. Be to, šis darželis kasmet organizuoja pavasario šventę kultūros namuose (buvo proga sužinoti, kad tokie yra Grigiškėse:) ). Čia dalyvauja visos darželio grupės. Maistas - kaip ir visuose darželiuose. Aišku, ne namų sąlygomis ir ne iš aukščiausios kokybės produktų paruoštas. Bet čia visur taip, gal išskyrus privačius. Auklėtojos - dukrytei labai patinka, mums irgi. O čia mamytė rašė, kad direktorė rėkė ant vaiko. Gal tuo metu kokia kita direktorė dirbo. Nes ši tikrai labai maloni. O aplinka irgi nuostabi. Beje, mes į šį darželį užrašėme, kai dukrytei buvo 3 mėnesiai, o pradėjome lankyti 2,4 metukų. Metais anksčiau net beūtų priėmę, nes nebuvo vietų. Mes buvome užsirašę ir į "Lokiuką", bet ten daug kas nepatiko. Nenoriu leistis į prisiminimus, bet dabar galiu drąsiai pasakyti, kad mūsų pasirinkimas - 'Pelėdžiukas" - puikus. Be to, pažįstu kelias ir "Lokiuky", ir "Pelėdžiuky" dirbusias moteris, tai sakė, net neina lyginti šių darželių. Visi pliusai - 'Pelėdžiukui".
Aš irgi noriu pasisakyti už Pelėdžiuką. Geresnio darželio tikrai negalėčiau rasti savo vaikui. Puikus personalas gerai organizuotas maitinimas. mano vaikas tiesiog atostogauti nenori vis klausia kada į darželį eisim. Iš kitų rajonų nepriima nes labai daug norinčių kuriems priklauso pagal gyv. vietą. negali gi visų sutalpinti.
QUOTE(garra @ 2009 11 09, 21:49) Aš irgi noriu pasisakyti už Pelėdžiuką. Geresnio darželio tikrai negalėčiau rasti savo vaikui. Puikus personalas gerai organizuotas maitinimas. mano vaikas tiesiog atostogauti nenori vis klausia kada į darželį eisim. Iš kitų rajonų nepriima nes labai daug norinčių kuriems priklauso pagal gyv. vietą. negali gi visų sutalpinti. Kokios, kažin, galimybės patekti Grigiškėse gyvenantiems, bet neužsirašiusiems, pvz. nuo kitų metų? Nenoriu į Lokiuko giraitę rašytis, nes sankryžoj tiesiog daržiukas...
Sveikos mamytes,
O kada uzrasinejot vaikus i sii darzeli? Manishkei dar tik menuo, bet kai visur tokios eiles, tai skaua gal jau reikia paskubeti?
Labas vakaras,
Norejau ir as pasisakyti del sio darzelio. Mano sunus atlanke jau 1 metus cia ir esu be galo patenkinta! Net nezinociau, kuo galeciau pasiskusti, nes kol kas tokios patirties neturiu ir beveik isitikinusi, kad ir neturesiu kuo skustis. Direktore tikrai labai maloni moteris, aukletojos puikios, aplinka darzelyje labai grazi, teritorija didele, tokios dar reiketu paieskoti. Sunus tik pirmas dienas verksleno, o dabar jei bent savaite neina i darzeli, jau pats praso nuvesti Dar labai patiko, kad atvyksta daug spektakliuku, o ir patys daug vaidina. Graziausias, is tiesu, buvo geguzes menesi koncertas Grigiskiu kulturos rumuose, kur buvo viso darzelio-mokykleles pasirodymas. Zodiu, nerealus koncertas. Padejau vesti vaikus i repeticijas ir maciau, kiek ten darbo ideta Labai dziaugiuosi, kad ir dukra eis i si darzeli QUOTE(širdelė+ @ 2010 11 03, 19:30) o mums labai patinka teritorija ir lokiuko
na va aš savo mažių irgi užrašiau į pelėdžiuką. dukrau jau mokyklą ten lanko. esame labai patenkinti. eiles žinoma didžiulės, bet ka darysi visur dabar taip. o aplinka išties labai sutvarkyta, kiekviena karta einu ir stebiuos
QUOTE(garra @ 2011 05 17, 14:26) na va aš savo mažių irgi užrašiau į pelėdžiuką. dukrau jau mokyklą ten lanko. esame labai patenkinti. eiles žinoma didžiulės, bet ka darysi visur dabar taip. o aplinka išties labai sutvarkyta, kiekviena karta einu ir stebiuos Tema kažkaip apmirus.. noriu paklausti mamyčių, kurios dabar leidžia mažuosius: kaip dabar situacija, kokie atsiliepimai ? |