Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 1,3 m. vaikučių pasiekimai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
*ssuzzi*
Sveikos smile.gif
nagi rasom ka jusu vaikuciai moka,ka veikia,kiek dantuku turim,koks ugis ir tt.. 4u.gif

musu dukrytei 1.3m mes 84cm ir sveriam 11,500kg
turim 12 dantuku,daug kalba,gerti,mama,teti,tutis,apapa ir tt...
esam labai isdykusios,nieko neklauso,musasi doh.gif kandziojasi doh.gif
vaivai
Mūsų mažoji irgi 1,3m. Ūgis 82cm, sveria 11,7kg. Sako nemažai žodžių, labai mėgdžioja kitus, pvz tepasi rankas kremu kaip mama, laisto gėlės, valo dulkes su bet kokiu skudurėliu...Labai mėgsta matuotis visų batus, nori labai pati rengtis, mautis kojinytes.
Neklauso, užsispyrusi kaip ožkytė, greit įsižeidžia, nusisuka demonstratyviai.
Bando pati valgyti šakute, bet va puoduko reikalai stringa.. schmoll.gif
Turi 12 dantukų, dabar kaip tik 13 kalasi doh.gif , temperatūra nekrenta jau trečia para, seilės net taškosi...
*ssuzzi*
QUOTE(vaivai @ 2008 06 15, 14:13)
Mūsų mažoji irgi 1,3m. Ūgis 82cm, sveria 11,7kg. Sako nemažai žodžių, labai mėgdžioja kitus, pvz tepasi rankas kremu kaip mama, laisto gėlės, valo dulkes su bet kokiu skudurėliu...Labai mėgsta matuotis visų batus, nori labai pati rengtis, mautis kojinytes.
Neklauso, užsispyrusi kaip ožkytė, greit įsižeidžia, nusisuka demonstratyviai.
Bando pati valgyti šakute, bet va puoduko reikalai stringa.. schmoll.gif
Turi 12 dantukų, dabar kaip tik 13 kalasi doh.gif , temperatūra nekrenta jau trečia para, seilės net taškosi...
*

Mums irgi visa savaite buvo 38.5 temperatura,kadangi kalasi kruminukai,baisu,vaikas nevalgo,naktim nemiega verysad.gif
linna
Mano mazyliui taip pat 1,3 m. ugis 83 cm.svoris 14kg600g dantuku 14,sako tete,mama,dar,ne,ten,eiti,ate.Labai nori bendrauti su kitais vaikais zaisti slepyniu,gaudyniu ir pan.
Tatli
Mum tai 1ir5 bet sveriam 12,200,ugis 88cm. Valgom patys ir visai nesvarbu kad puse lekstes sriubos ant grindu lotuliukas.gif kalba savo kalba jei ka nori tai tiesiog prieina ir rodo pirstuku.Viska atkartoja ka pamato tikriausiai kaip ir visi:)
natuliona
kokie visi dideli jusu vaikai, mono dukryte 2m tik 81 cm blink.gif
raganaite23
mum taip pat 1.3 musu ugis 86 cm ir sveriam berods 14kg thumbup.gif daug kalbam savo kalba. mokam pasakyt mama, tetia, teta, dar, ten, cia,tiutia. mokam pasakyt, kaip suniukas, kaciukas sako, kur akytes, nosyte. esam labai uzsispyre, viska bandom daryt patys ir esam dideli bezdzioniukai smile.gif labiausiai patinka sluoti ir siurbliuoti bigsmile.gif
*ssuzzi*
mamytes ar jusu vaikuciai dar geria misinuka,mes gerem tik va jau antra diena jau atsisako,gal jau nebenori g.gif
kaip jusu vaikuciai ar geria ax.gif
linna
QUOTE(mama Laurita @ 2008 06 15, 23:38)
mamytes ar jusu vaikuciai dar geria misinuka,mes gerem tik va jau antra diena jau atsisako,gal jau nebenori g.gif
kaip jusu vaikuciai ar geria ax.gif
*

Mano tai geria 3 kartus per diena po 150 ml.o jei atsisako misinuko pabandykit Nesttle vaniles skonio pienuka ar ka panasaus,mano mielai toki pienuka geria.
lapinuke84
Mums 1,3m ugis 82cm 12kg vis dar valgom MP biggrin.gif
Brigitux8
Na mums suejo tik metukai sveriam beveik 14kg
*ssuzzi*
QUOTE(linna @ 2008 06 16, 12:54)
Mano tai geria 3 kartus per diena po 150 ml.o jei atsisako misinuko pabandykit Nesttle vaniles skonio pienuka ar ka panasaus,mano mielai toki pienuka geria.
*

nu va ir galvoju duoti si pienuka,gal gers ax.gif
jurate4
mum, 1,4 beveik. sveria 12,300g ugio 81. turim 8 dantis. geria karves piena 1-2kart dienoj. miega 1kart apie 4 val. sako mama, baba, gert, dar,(be r) tuti, dega. komunikabilus su vaikais.
jurgamp
QUOTE(Brigitux8 @ 2008 06 16, 21:44)
Na mums suejo tik metukai sveriam beveik 14kg
*

[FONT=Arial]Mums metukai ir beveik 4 men. sveriam 10.400 kg. ūgio dabar tiksliai nežinau. Pasiutus tai ojojoj varo kaip prisukta visalaik.
Lina M
mano mažiaus ūgis 85 cm, sveria 12 kg. Geriam karvės pieną 2 kartus dienoj. Moka žodžius ačiū, ate, ne. Kalba daug savo kalba. Pats dar nebando valgyti, Šiaip pasidarė labai išrankus maistui. Viską spjauna, nebežinau ką ir duoti valgyti. g.gif
norita

Mano dukrytei 1m ir 4mėn.sveria 9,300kg, ūgis 84cm. sako tete, lelia, am, typa(paukščiukas), mama,ačiū,nen(noriu) , tek(duok) tebak(sako dažniausiai,bet ką reiškia niekaip nesuprantam biggrin.gif ). Ant puodo sėdi tik su kelnėm,nuoga dupce niekaip schmoll.gif , valgo labai prastai, miega vieną kartą pae dieną apie 3val.
Deringa
Musus sunui 1.2 m. Sveriam 13 kg, ugis 84 cm. Turi 12 dantuku, kalasi 13-tas. Visi labai skausmingai, net kraujas begdavo. Kalba dar mazai: mama, tete, lialia. Keleta kartu pavyko ant puoduko padaryti. O siaip labai isdykes, krecia visokias nieksybes ir tuo megaujasi ironisku juoku bei velniokisku zvilgsniu, nieko neklauso, visko reikalauja rekimu, o siaip megsta megdzioti suaugusius, padeda ismesti viska i siuksledeze, ka reikia ir ka ne, plauna grindis, kloja lova ir pan. Vis dar neduoda miegoti naktim, vis rekia ir reikia, seniau del pilvo diegliu, dabar del dantu. Ir taip be jokio atokvepio.
jurgamp
QUOTE(jurgamp @ 2008 06 22, 23:53)
[FONT=Arial]Mums metukai ir beveik 4 men. sveriam 10.400 kg. ūgio dabar tiksliai nežinau. Pasiutus tai ojojoj varo kaip prisukta visalaik.
*

Tai va pamatavau ugi 83cm. Mano irgi labai prastai valgo, karves pieno negeria isvis, ta prasme pati nenori, tik koses balinu karves pienu, na ji kruopine pas mane tokia. mesos niekaip neikisi. Ai dar pietu ir vakare gauna MP, nes kitaip uzmigt nemoka.
*ssuzzi*
visi mes dideli,smagu thumbup.gif
mes nebevalgom nei misinuko nei kitokio pienuko,matyt bus i mane doh.gif
kaskokia keista pasidare mazoji,nebenori nei kosiu,nori sriubyciu,troskinuku ir tt...
oxikas_777
Labas 4u.gif mums yra 1 metai ir 3 menesiai:ugis 83cm, svoris 11,900 g. Na ir zinoma kaip ir dauguma sako mama, tet, mute (mociute) boti(bocius) Modis (suo musu biggrin.gif ) ava (siaip sunys) atiu, ateik, atiduok
Oziuku tai visokiu, pasirinkimas laaabai didelis doh.gif, viska bando kartoti...NA o siaip geras vaikis thumbup.gif
linna
QUOTE(mama Laurita @ 2008 06 28, 02:00)
visi mes dideli,smagu thumbup.gif
mes nebevalgom nei misinuko nei kitokio pienuko,matyt bus i mane doh.gif
kaskokia keista pasidare mazoji,nebenori nei kosiu,nori sriubyciu,troskinuku ir tt...
*

Na maniskis taip pat mieliau suaugusiu maista ragauja,vaikiskas tik saldzias tyrelias valgo,bet pries miega ir pienuko neatsisako.
Ewe
mes sveriam 9.800 ūgis 80cm
Turim 9 dantukus, iš jų 3 krūminiai bigsmile.gif
sako mama,tete,amam kai valgyt nori, apa kai prašosi ant rankų. kai ko nors nori arba ne palinksi galvytę, arba pakraipo išreikšdama ne, dar noka pasakyti ne, jei ko nenori. pasako kaip šiniukas loja, ir kaip katė miaukia. pamačiusi karvutę knygoje sako mūū, o arkliukas, ga ga. biggrin.gif parodo ir pasako ate. duoda labas, sako ačiū.
valgom praktiškai viską (siurbas: burokėlių, ragavom šaltibarščių - labai patiko,sultinius vištienos mėgsta,virtą vištieną,dešrelės duodu,labai noriai valgo, varškytes,sūrelį,troškintus kotletukus,bulvių košę ir .t.t). vis ragaujam kažką naujo, po truputį. Nevalgo žuvies.
remonda
Musiskis sveria beveik 13 kg,85 cm ugio. Turi 12 dantuku,kartoja keleta lengvesniu zodeliu. Nelabai klauso ir dazniausia daro tai kas negalima doh.gif
agule
mano pupai jau metai ir keturi me. sveria 10kg, nors valgo tikrai emazai.ugis 76cm. kalba paprastus zodelius mama tete baba lialia ant suniuko sako au.
margarita
laba! mes 1,3 sverem 10,5 ugis 78 cm. turim 10 dantuku thumbup.gif sakom mama, papa, tina (kaciukas), baba , upa ( upala) ir avava (suniukas) bigsmile.gif
Dypse
O mano mazoji 1,3; sveria 9kg ugis 74cm., O DANTŲ NET VIENAS lotuliukas.gif na jau matosi po biski ir kiti du..... Kalbam nedaug: mama, te, ate, am am, O PAGRINDINIS ZODIS: NEEE tongue.gif

BET CIA IR MILZINAI SUSIRINKE thumbup.gif
Carole
Mums 1.2 metuko,78cm,10 kg....
Uztat 14 dantu ax.gif
Optimisteliux

mano dukrytes ugis 87cm, svoris 12 kg yra hyperaktyvi ax.gif thumbup.gif user posted image
spin2liux
mano sunelio ugis 80 cm svoris 10 kg, turim 10 dantuku ir dar 2 pakeliui biggrin.gif tikrai daug sneka jau tokiu zodziu kuriuos galima suprasti ir jau samoningai juos vartoja, valgymas tai mus didziausias karas, yra labai aktyvus vietoj nenustygsta net keliu min, jam zodziai ne ir negalima tiesiog neegzistuoja, kol kas megstamiausias uzsiemimas isjungineti TV kai teveliai ziuri, arba nueina i kita kambari ir isvis istraukia is rozetes doh.gif
gintute.j
dukryte beveik 1.4 m. Sveria 8.5 kg, ugis - 78.
turi 8 dantis ir bent 2 pakeliui doh.gif
Valmiera
QUOTE(dzeta @ 2008 09 05, 12:34)
O mano mazoji 1,3; sveria 9kg ugis 74cm., O DANTŲ NET VIENAS  lotuliukas.gif  na jau matosi po biski ir kiti du..... Kalbam nedaug: mama, te, ate, am am, O PAGRINDINIS ZODIS: NEEE  tongue.gif

BET CIA IR MILZINAI SUSIRINKE  thumbup.gif
*

Kurgi tie milžinai??? Kažkaip nemačiau iki šiol nė vieno wink.gif .

Va mano kleckas tai tikras milžinas tongue.gif . 1,3 metukų svėrėm 13 kg ir buvom NET 90 cm ūgio.
Meina
Mergytės coliukės žiūriu biggrin.gif

maniškis 1,3 men. buvo 81 cm, ~12 kg

Pagrindinė veikla: šaldytuvo nagrinėjimas, lipimas laiptais, batų matavimasis ir rodymas visiems, kaip moka eiti... dar labai mėgsta išjungti/įjungti kompiuterį, kai jis man labiausiai reikalingas. Kažką raizgo savo kalba, o iš žmonėms suprantamos kalbos sako mama, tete, teta, dėdė, didi (diedukas), miau, au, pššš (lygintuvo garai), puma (pasisiojo arba pum padarė blush2.gif ), buma (nukrito, užsigavo), du, tin (sako, kai meta ką nors), mamam...
TutėFrutė
Sveikos,

Mum kaip tik metukai ir 3 menesiai smile.gif ugis 82 cm, sveria 13 kg ax.gif valgo viska, ir daug, apetitu nesiskundzia thumbup.gif laksto, kalba, dainuot bando, o labiausiai megsta - sokt sokt sokt smile.gif danciuku nedaug turim, 4 ir dar 2 jau matosi, nes pirmieji velokai, per Jonines isdygo. Siaip, kaip ir visi vaikai, manau, jis linksmas, viiiska kopijuoja, viska ima, visi stalciai uztvirtinti, kad neiskraustytu to, ko nereikia (keletas aisku palikta, juk neatimsi is vaiko viso malonumo biggrin.gif ), kampiukai uzklijuoti ir viskas sukelta smile.gif zodziu, svarbiausia augti, augti, augti, ir niekada nesustoti mirksiukas.gif
Ledine shirdis
maniskis 1,3m. svere 9,8kg ugis buvo 78cm.
Brigita110
sveria 11kg ugis 80.laksto,visur lipa,ismoko ant palanges uzsikart.megsta skaityti knygas,zaisti su masinom
sraige1
1,3 metukų buvo 10,51 kg. ir 80 cm. Turėjom 12 dantukų ax.gif Tuo metu mėgo muses gaudyt lotuliukas.gif bėgdavo per kambarius ieškodama musės ir šaukdavo "use, use" lotuliukas.gif
amam
maniskis 1.4 m. sveria, 12,o ugis 86. dantuku tik 12, nors pas drauges mergyte tokio pat amz jau 18.
jjurgitas
maniskis tai sveria apie 12 kg o ugis 89 cm. mokam sokti, mustis, kandziotis ir bartis biggrin.gif daznai su broliu pavarto knygelias. vyresnelis budamas pusantru metuku jau mokejo raideles atpazinti. o sis dar nenori i raideles ziureti. dantu turime dar nedaug tik 10. bet vistiek isdyks ir like. noriai juos valo su dantu sepetuku thumbup.gif
ausra11
Mano dukrytei 1.2 m. sveria 10kg, ugis 74cm. turi 8 dantukus, dar 4 lenda. daug sneka sava kalba, bet moka ir graziai pasakyti mama, teti, baba, avavau (suniukas), kar kar, muuu, kisikisi (kaciukas), ate ir daug kitu zodeliu. viska supranta ka sakai, tik nelabai klauso smile.gif nori pagal save viska daryti . ismoko visur lipti, viska imti darineti. smile.gif
Indre
na, mums kaip tik tiek - 1,3 m. ir sveriam mes 10kg 4u.gif ūgis 78cm, turim visus dantis išskyrus iltinukus biggrin.gif , laksto kaip vijurkas, ginčijasi, labai savarankiška dama, alabai daug žodžių mėgdžioja nuo brolių. lėlių nepripažįsta,bet užtai mašinėlės thumbup.gif biggrin.gif
virguliuke
Na o mano mazylis 1m ir 3men svere 11,3kg ir 86cm ugio bigsmile.gif
ir auginam sesiolikta dantuka bigsmile.gif
bet dar mazai kalba, o taip labai judrus,ka nori gestais ar dar neraiskia kalba issireikalauja thumbup.gif neseniai ismoko vaiksciot pirstu galiukais, daryt sokio judesi pritupima ir pristatymo zingsneli lotuliukas.gif bei gan aukstai pasokti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jjurgitas @ 2008 09 13, 19:38)
maniskis tai sveria apie 12 kg o ugis 89 cm.
*

Ogogo koks didzkis bigsmile.gif thumbup.gif
Editukė
Mano mergytė 1,3 mėn.svėrė 10kg,o ūgis jos 82cm 4u.gif
indrasiukas
Sveiki, mums yra 1,4 m. musu ugis 85 cm. , o sveriam 13 kg. Mes jau lankom lopseli, turim, 12 dantuku, bet dar ant puoduko nenorim sedeti. 4u.gif
iloniux
Kai buvom 1,3 men sverem 11kg ugis 80cm. Daug kalbejo sava kalba turejo 16 dantuku. O dabar jau kalba zmoniu kalba tik ne sakinukais o po viena ar du zodzius smile.gif .
Diamond
Mums uz keliu dienu bus 1.4 m, sveriam 10.4 kg ir ugis 79 cm. Daug snekam sava kalba, ypac jei telefona turi rankose, tai prisidejus prie ausies vaiksto ir sneka sneka ... lotuliukas.gif Sako kaip ir dauguma mama, tete, baba, niam niam, ne ne ne .... alio, atia ir t.t. Zino kaip suniukas, kaciukas, anciukas sako, taip kaip geniukas tuk tuk sako ir dar visokiu gyvuneliu "kalbu". Taip pat mokam zaidima viru kose, katuciu ir laabai megstam muzika ir soki. Tik isgirsta muzika, tuoj puola sokti (tupcioja arba i sonus sukinejasi), o geriausia kai mama ant ranku paemusi soka.
Pries kelias savaites visiskai atsisake valgyti priktini vaiku maisteli (dar kartais duodavau), tai dabar valgo ta pati ka ir mes. Labai megsta saltibarscius ir viska kas pieniska (varskytes, jogurtukai ir t.t). Man atrodo kad mazoji l.mazai valgo, be matyt uztenka, nes labai guvi ir linksma. Maitinti nebeleidzia, valgo tik pati (vaizdas pavalgius kaip po karo doh.gif ). Augame ir auginame draugus oziukus, kuriu ragai darosi vis didesni doh.gif
Kikina
Sveikos, na mano dukrytei 1m.3men ir 2d smile.gif sveriam jau 11kg o ugio tai nezinau na kokie 84cm.poryt vaziuosim skiepytis tai tada zinosiu tiksliau. valgom viska, kalba daug savo kalba ir taip pat kai tik isgirsta muzika tai trypcioja,labai megsta vynuoges ir obuolius, na siaip mergina neatsisako pavalgyt, kuo labai dziaugiuos. O jus mamytes ar pratinat ant puoduko?
ottile
Na,mums 1m ir 3mėn bus greitai,sveriam 12kg ūgis 85cm,dantukų pilnai išdygusių 8,o 3 dar pakeliui..vaikas judrus,čiauška dviskiemeniais,vienskiemeniais žodeliais,o vienas keistumas jo- tai pamišęs dėl laidų,kabelių,jungtukų,nieko nereikia,paduok kokį prailgintuvą tai bus toks laimingas,žaislas visai dienai....niekas daugiau nerūpi tik tai:) nei knygutės,nei dėlionės...nelabai kelia susižavėjimą.visur jau užlipa,net barikados ne be padeda:)
beje,valgom viską,aišku jau duoniukai pabodo,bet paprastas sausainis-skanumėlis.

ant puoduko pasėdim su kelnytėm,nenorim ir nesuvokiam kas tai per reikalas:)nepergyvenu,kai pats supras kas tai per daiktas tada ir pratinsimės.kitą vasara.
Brigita110
mums 1.3,sveria 12kg.sako mama,tete,kaka,auau,apapa,lele.moka uzsiropsti ant palanges,uzgesinti visur sviesas,prasomas atnesa savo,mano drabuzius,batus,ismeta i siuksledeze pampersus,jei ne vietoj numesti drabuziai,nunesa iki spintos ir bando padeti :lotuliukas:ant puoduko sesti net nebando doh.gif dabar turbut auginsim 8 dantuka,nes kyla temperatura ir baisiai neramus g.gif
brown-eyed
QUOTE(*ssuzzi* @ 2008 06 15, 02:01)
Sveikos  smile.gif
nagi rasom ka jusu vaikuciai moka,ka veikia,kiek dantuku turim,koks ugis ir tt.. 4u.gif
*

Mums 1m. 3 mėn. Ūgis 77 cm. svoris 9,8 kg. Turim apacioj 4 dantis, virsui 5, pradėjo iltiniai lįsti. Mokam paprašyti "kaku" ant puodo, o "sysiu" dar ne. Supranta gerai ka snekam, paduoda daikta koki prasai, zino visus savo zaislus, moka kaip sako katytė,suniukas, karvė, arkliukas, zasytė, kiaulė, antytė, varna,gaidelis...Viska pamėgdzioja is suaugusiu, viska reikia nuo jos slėpti. ax.gif
kumpis
Sveiki, kai mano mazei buvo 1m3men, tai ji svere 8,5kg ir buvo 76cm. rolleyes.gif
Maniske tokia miniatiurine ir labai jau nevalgi. Valgymas- mums skaudi tema schmoll.gif
Uztat energija liejasi per krastus doh.gif
Tokiu laiku turejom 12 dantuku. Mokejom pasakyti mama,tete, pupa, abas(labas), atia, au, mu, alio ir dar visokiu skiemenavimu savo kalba lotuliukas.gif
Ant puoduko mes jau nuo 1m karts nuo karto pasedim, tiksliau bandau pasodint rolleyes.gif pati nelabai suvokia, kada reikia ant jo atsisest, bet kai prisivaro i kelnes, ir jos paklausi kur reikia "tai" daryti, ji visada pirstu parodo i puoduka, jei reikia, tai ir atnesa. Bet dar ne karto pati neatsisedo schmoll.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.