nagi rasom ka jusu vaikuciai moka,ka veikia,kiek dantuku turim,koks ugis ir tt..
musu dukrytei 1.3m mes 84cm ir sveriam 11,500kg
turim 12 dantuku,daug kalba,gerti,mama,teti,tutis,apapa ir tt...
esam labai isdykusios,nieko neklauso,musasi
Sveikos
nagi rasom ka jusu vaikuciai moka,ka veikia,kiek dantuku turim,koks ugis ir tt.. musu dukrytei 1.3m mes 84cm ir sveriam 11,500kg turim 12 dantuku,daug kalba,gerti,mama,teti,tutis,apapa ir tt... esam labai isdykusios,nieko neklauso,musasi
Mūsų mažoji irgi 1,3m. Ūgis 82cm, sveria 11,7kg. Sako nemažai žodžių, labai mėgdžioja kitus, pvz tepasi rankas kremu kaip mama, laisto gėlės, valo dulkes su bet kokiu skudurėliu...Labai mėgsta matuotis visų batus, nori labai pati rengtis, mautis kojinytes.
Neklauso, užsispyrusi kaip ožkytė, greit įsižeidžia, nusisuka demonstratyviai. Bando pati valgyti šakute, bet va puoduko reikalai stringa.. Turi 12 dantukų, dabar kaip tik 13 kalasi QUOTE(vaivai @ 2008 06 15, 14:13) Mūsų mažoji irgi 1,3m. Ūgis 82cm, sveria 11,7kg. Sako nemažai žodžių, labai mėgdžioja kitus, pvz tepasi rankas kremu kaip mama, laisto gėlės, valo dulkes su bet kokiu skudurėliu...Labai mėgsta matuotis visų batus, nori labai pati rengtis, mautis kojinytes. Neklauso, užsispyrusi kaip ožkytė, greit įsižeidžia, nusisuka demonstratyviai. Bando pati valgyti šakute, bet va puoduko reikalai stringa.. Turi 12 dantukų, dabar kaip tik 13 kalasi Mums irgi visa savaite buvo 38.5 temperatura,kadangi kalasi kruminukai,baisu,vaikas nevalgo,naktim nemiega
Mano mazyliui taip pat 1,3 m. ugis 83 cm.svoris 14kg600g dantuku 14,sako tete,mama,dar,ne,ten,eiti,ate.Labai nori bendrauti su kitais vaikais zaisti slepyniu,gaudyniu ir pan.
Mum tai 1ir5 bet sveriam 12,200,ugis 88cm. Valgom patys ir visai nesvarbu kad puse lekstes sriubos ant grindu
kokie visi dideli jusu vaikai, mono dukryte 2m tik 81 cm
mum taip pat 1.3 musu ugis 86 cm ir sveriam berods 14kg
mamytes ar jusu vaikuciai dar geria misinuka,mes gerem tik va jau antra diena jau atsisako,gal jau nebenori
kaip jusu vaikuciai ar geria QUOTE(mama Laurita @ 2008 06 15, 23:38) mamytes ar jusu vaikuciai dar geria misinuka,mes gerem tik va jau antra diena jau atsisako,gal jau nebenori kaip jusu vaikuciai ar geria Mano tai geria 3 kartus per diena po 150 ml.o jei atsisako misinuko pabandykit Nesttle vaniles skonio pienuka ar ka panasaus,mano mielai toki pienuka geria.
Mums 1,3m ugis 82cm 12kg vis dar valgom MP
Na mums suejo tik metukai sveriam beveik 14kg
mum, 1,4 beveik. sveria 12,300g ugio 81. turim 8 dantis. geria karves piena 1-2kart dienoj. miega 1kart apie 4 val. sako mama, baba, gert, dar,(be r) tuti, dega. komunikabilus su vaikais.
mano mažiaus ūgis 85 cm, sveria 12 kg. Geriam karvės pieną 2 kartus dienoj. Moka žodžius ačiū, ate, ne. Kalba daug savo kalba. Pats dar nebando valgyti, Šiaip pasidarė labai išrankus maistui. Viską spjauna, nebežinau ką ir duoti valgyti.
Mano dukrytei 1m ir 4mėn.sveria 9,300kg, ūgis 84cm. sako tete, lelia, am, typa(paukščiukas), mama,ačiū,nen(noriu) , tek(duok) tebak(sako dažniausiai,bet ką reiškia niekaip nesuprantam
Musus sunui 1.2 m. Sveriam 13 kg, ugis 84 cm. Turi 12 dantuku, kalasi 13-tas. Visi labai skausmingai, net kraujas begdavo. Kalba dar mazai: mama, tete, lialia. Keleta kartu pavyko ant puoduko padaryti. O siaip labai isdykes, krecia visokias nieksybes ir tuo megaujasi ironisku juoku bei velniokisku zvilgsniu, nieko neklauso, visko reikalauja rekimu, o siaip megsta megdzioti suaugusius, padeda ismesti viska i siuksledeze, ka reikia ir ka ne, plauna grindis, kloja lova ir pan. Vis dar neduoda miegoti naktim, vis rekia ir reikia, seniau del pilvo diegliu, dabar del dantu. Ir taip be jokio atokvepio.
QUOTE(jurgamp @ 2008 06 22, 23:53) [FONT=Arial]Mums metukai ir beveik 4 men. sveriam 10.400 kg. ūgio dabar tiksliai nežinau. Pasiutus tai ojojoj varo kaip prisukta visalaik. Tai va pamatavau ugi 83cm. Mano irgi labai prastai valgo, karves pieno negeria isvis, ta prasme pati nenori, tik koses balinu karves pienu, na ji kruopine pas mane tokia. mesos niekaip neikisi. Ai dar pietu ir vakare gauna MP, nes kitaip uzmigt nemoka.
visi mes dideli,smagu
mes nebevalgom nei misinuko nei kitokio pienuko,matyt bus i mane kaskokia keista pasidare mazoji,nebenori nei kosiu,nori sriubyciu,troskinuku ir tt...
Labas
Oziuku tai visokiu, pasirinkimas laaabai didelis QUOTE(mama Laurita @ 2008 06 28, 02:00) visi mes dideli,smagu mes nebevalgom nei misinuko nei kitokio pienuko,matyt bus i mane kaskokia keista pasidare mazoji,nebenori nei kosiu,nori sriubyciu,troskinuku ir tt... Na maniskis taip pat mieliau suaugusiu maista ragauja,vaikiskas tik saldzias tyrelias valgo,bet pries miega ir pienuko neatsisako.
mes sveriam 9.800 ūgis 80cm
Turim 9 dantukus, iš jų 3 krūminiai sako mama,tete,amam kai valgyt nori, apa kai prašosi ant rankų. kai ko nors nori arba ne palinksi galvytę, arba pakraipo išreikšdama ne, dar noka pasakyti ne, jei ko nenori. pasako kaip šiniukas loja, ir kaip katė miaukia. pamačiusi karvutę knygoje sako mūū, o arkliukas, ga ga. valgom praktiškai viską (siurbas: burokėlių, ragavom šaltibarščių - labai patiko,sultinius vištienos mėgsta,virtą vištieną,dešrelės duodu,labai noriai valgo, varškytes,sūrelį,troškintus kotletukus,bulvių košę ir .t.t). vis ragaujam kažką naujo, po truputį. Nevalgo žuvies.
Musiskis sveria beveik 13 kg,85 cm ugio. Turi 12 dantuku,kartoja keleta lengvesniu zodeliu. Nelabai klauso ir dazniausia daro tai kas negalima
mano pupai jau metai ir keturi me. sveria 10kg, nors valgo tikrai emazai.ugis 76cm. kalba paprastus zodelius mama tete baba lialia ant suniuko sako au.
laba! mes 1,3 sverem 10,5 ugis 78 cm. turim 10 dantuku
O mano mazoji 1,3; sveria 9kg ugis 74cm., O DANTŲ NET VIENAS
BET CIA IR MILZINAI SUSIRINKE
Mums 1.2 metuko,78cm,10 kg....
Uztat 14 dantu
mano sunelio ugis 80 cm svoris 10 kg, turim 10 dantuku ir dar 2 pakeliui
dukryte beveik 1.4 m. Sveria 8.5 kg, ugis - 78.
turi 8 dantis ir bent 2 pakeliui QUOTE(dzeta @ 2008 09 05, 12:34) O mano mazoji 1,3; sveria 9kg ugis 74cm., O DANTŲ NET VIENAS BET CIA IR MILZINAI SUSIRINKE Kurgi tie milžinai??? Kažkaip nemačiau iki šiol nė vieno Va mano kleckas tai tikras milžinas
Mergytės coliukės žiūriu
maniškis 1,3 men. buvo 81 cm, ~12 kg Pagrindinė veikla: šaldytuvo nagrinėjimas, lipimas laiptais, batų matavimasis ir rodymas visiems, kaip moka eiti... dar labai mėgsta išjungti/įjungti kompiuterį, kai jis man labiausiai reikalingas. Kažką raizgo savo kalba, o iš žmonėms suprantamos kalbos sako mama, tete, teta, dėdė, didi (diedukas), miau, au, pššš (lygintuvo garai), puma (pasisiojo arba pum padarė
Sveikos,
Mum kaip tik metukai ir 3 menesiai
maniskis 1,3m. svere 9,8kg ugis buvo 78cm.
sveria 11kg ugis 80.laksto,visur lipa,ismoko ant palanges uzsikart.megsta skaityti knygas,zaisti su masinom
1,3 metukų buvo 10,51 kg. ir 80 cm. Turėjom 12 dantukų
maniskis 1.4 m. sveria, 12,o ugis 86. dantuku tik 12, nors pas drauges mergyte tokio pat amz jau 18.
maniskis tai sveria apie 12 kg o ugis 89 cm. mokam sokti, mustis, kandziotis ir bartis
Mano dukrytei 1.2 m. sveria 10kg, ugis 74cm. turi 8 dantukus, dar 4 lenda. daug sneka sava kalba, bet moka ir graziai pasakyti mama, teti, baba, avavau (suniukas), kar kar, muuu, kisikisi (kaciukas), ate ir daug kitu zodeliu. viska supranta ka sakai, tik nelabai klauso
na, mums kaip tik tiek - 1,3 m. ir sveriam mes 10kg
Na o mano mazylis 1m ir 3men svere 11,3kg ir 86cm ugio
ir auginam sesiolikta dantuka bet dar mazai kalba, o taip labai judrus,ka nori gestais ar dar neraiskia kalba issireikalauja Papildyta: QUOTE(jjurgitas @ 2008 09 13, 19:38) Ogogo koks didzkis
Mano mergytė 1,3 mėn.svėrė 10kg,o ūgis jos 82cm
Sveiki, mums yra 1,4 m. musu ugis 85 cm. , o sveriam 13 kg. Mes jau lankom lopseli, turim, 12 dantuku, bet dar ant puoduko nenorim sedeti.
Kai buvom 1,3 men sverem 11kg ugis 80cm. Daug kalbejo sava kalba turejo 16 dantuku. O dabar jau kalba zmoniu kalba tik ne sakinukais o po viena ar du zodzius
Mums uz keliu dienu bus 1.4 m, sveriam 10.4 kg ir ugis 79 cm. Daug snekam sava kalba, ypac jei telefona turi rankose, tai prisidejus prie ausies vaiksto ir sneka sneka ...
Pries kelias savaites visiskai atsisake valgyti priktini vaiku maisteli (dar kartais duodavau), tai dabar valgo ta pati ka ir mes. Labai megsta saltibarscius ir viska kas pieniska (varskytes, jogurtukai ir t.t). Man atrodo kad mazoji l.mazai valgo, be matyt uztenka, nes labai guvi ir linksma. Maitinti nebeleidzia, valgo tik pati (vaizdas pavalgius kaip po karo
Sveikos, na mano dukrytei 1m.3men ir 2d
Na,mums 1m ir 3mėn bus greitai,sveriam 12kg ūgis 85cm,dantukų pilnai išdygusių 8,o 3 dar pakeliui..vaikas judrus,čiauška dviskiemeniais,vienskiemeniais žodeliais,o vienas keistumas jo- tai pamišęs dėl laidų,kabelių,jungtukų,nieko nereikia,paduok kokį prailgintuvą tai bus toks laimingas,žaislas visai dienai....niekas daugiau nerūpi tik tai:) nei knygutės,nei dėlionės...nelabai kelia susižavėjimą.visur jau užlipa,net barikados ne be padeda:)
beje,valgom viską,aišku jau duoniukai pabodo,bet paprastas sausainis-skanumėlis. ant puoduko pasėdim su kelnytėm,nenorim ir nesuvokiam kas tai per reikalas:)nepergyvenu,kai pats supras kas tai per daiktas tada ir pratinsimės.kitą vasara.
mums 1.3,sveria 12kg.sako mama,tete,kaka,auau,apapa,lele.moka uzsiropsti ant palanges,uzgesinti visur sviesas,prasomas atnesa savo,mano drabuzius,batus,ismeta i siuksledeze pampersus,jei ne vietoj numesti drabuziai,nunesa iki spintos ir bando padeti :lotuliukas:ant puoduko sesti net nebando
QUOTE(*ssuzzi* @ 2008 06 15, 02:01) Mums 1m. 3 mėn. Ūgis 77 cm. svoris 9,8 kg. Turim apacioj 4 dantis, virsui 5, pradėjo iltiniai lįsti. Mokam paprašyti "kaku" ant puodo, o "sysiu" dar ne. Supranta gerai ka snekam, paduoda daikta koki prasai, zino visus savo zaislus, moka kaip sako katytė,suniukas, karvė, arkliukas, zasytė, kiaulė, antytė, varna,gaidelis...Viska pamėgdzioja is suaugusiu, viska reikia nuo jos slėpti.
Sveiki, kai mano mazei buvo 1m3men, tai ji svere 8,5kg ir buvo 76cm.
Maniske tokia miniatiurine ir labai jau nevalgi. Valgymas- mums skaudi tema Uztat energija liejasi per krastus Tokiu laiku turejom 12 dantuku. Mokejom pasakyti mama,tete, pupa, abas(labas), atia, au, mu, alio ir dar visokiu skiemenavimu savo kalba Ant puoduko mes jau nuo 1m karts nuo karto pasedim, tiksliau bandau pasodint |